Sziasztok!
Látom páran nem mondhatjátok el, hogy jó az anyóssal a kapcsolat.
Nekem nincs velük bajom, de odébb is vannak és ritkán találkozunk. Viszont rendesek, mert a mi dolgainkat segítgetik és nem szólnak bele semmibe. Ez nagy dolog.
Ilona!
Igen nagyon készülünk, de hát csak Ő az első és hát na.... érti.... Én tényleg maximalista vagyok a gyerek dolgaival meg pláne.
Majd lesznek képek és küldök.... én jobban várom mint a gyerek, persze csak mert Ő még nem tudja.
Csajok!
Olyan édes az én legényem.... képzeljétek a Halász Judittól hallgatjuk a zenéket és a Szülinaposat, most
rendszeresen. Dávid ha meghallja már az, hogy a kisgyerek mondja a szöveget, elkezd táncolni... és vigyorog.
Kár, hogy nem lehet videot feltenni ide
Kata!
Írod, hogy kicsit mostoha a helyzet ott......szóval, tudod -szokták mondani, hogy a gyermek választja a szülőt és ő dönti el mikor jön. Hazajöttök és jönni fog a baba is, mert ide szeretne születni!!!!!
Nem kell nélkülöznie a rokonokat és sokkal melegebb van itthon
az Otthon melege
Reni!
Ti sem panaszkodhatok a lánykára, hiszen ő is szépséges.
Tényleg megy a fogyókúra? Nekem nem sajnos, viszont így nem tudom hogy lesz kistesonk.... A baj az igazából, hogy nem eszek sokat, csak azt is akkor, mikor este elaludta gyerkőc és nyugodtan le tudok ülni. Rendszeresen kicsit kéne..... a mamám most 75 éves lesz és régóta nem tud egy dekát sem leadni és most ezzel a sokszor picivel fogyott 7 kg.ot. Na majd.
Domo!
Kis csodával jól vagytok?
Odry