Új privát üzeneted érkezett!

Ilonka,
mikor mentek vissza a dokihoz? Mikor is derül ki, hogy milyen módszerrelf ogtok lombikozni?

Zel,
neked mikor telik le az a bizonyos nap? Hanyadik napon vagy most az ET után?

Tücsi????
aggódom már!!! :roll:

Domo,
hogy vagy?

Többi kismami???
katata
 
 


KAtata!

Nehéz lehet az eddigi ottani életetteket összepakolni egy dobozba :shock: De ithon is nagyon jó lessz,és sok új örömödben lessz részed :wink:
Még pedig a kismamaságban :lol:
m. reni
 
 


Katata!
A 22. pedig gyorsan elrepül :lol:
m. reni
 
 

 
 

Reni,
köszi! :)
katata
 
 


katata, biztosan írtad már, de igazából miért is költöztök haza?
Ha azért, mert itt szeretnétek élni, akkor ne stresszelj tök jó lesz! Szeged igazán szép hely, és ha megépül a kacsalábon forgó házikótok, akkor lesz csak igazán kedves nektek :wink:

Látod én 22-e körül, amikor te valószínűleg elindulsz a kismamaság útján, leszek a 3. napon, akkor hormonvizsgálat és úgy a hó közepén megyek a 21. napi uh-ra, no persze ha a dokim is úgy akarja, akkor derül majd ki a kezelés mikéntje.
Apuska szedi a bogyót, 21-ig, így ő valahogy 28-án megy újabb vizsgálatra.
Jó dobozolást! A lakás ahová költöztök bútorozott?
bbilona
 
 


Bbilona!

Akkor nálad is felpörögnek az eseméynek,én úgy örülök neki :lol: :lol:
m. reni
 
 


:wink:
az az igazság, hogy nagyon átérzem a lelked világát ezekben a napokban, 2 hónapon belül nekünk is az ezer dobozt kell majd nézegetnünk..nem csodállom, hogy izgulsz, nekem is zabszem lesz! tuti! de mi már a párommal 11-szer költöztünk és abban reménykedem, hogy mint eddig is, most is megszokjuk/megszeretjük az új helyet, és szerintem ez nálatok is így lesz :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: nagyon szorítok neked, hogy hamar 'átrendeződj az új feladatokra amik várnak rád, és hipp-hopp kismami leszel :lol:

ilona, le kell hogy írjam neked: erre vártam régóta, hogy végre a te dolgaiddal is foglalkozhassak, legyen már babás témánk-közös :lol: :lol: tök jó!!!!! remélem segít apán a gyógyszer, és indulhat a projekt, erre gondoljunk jó erősen és így is lesz!!!!

reni, ari vagy! a kajci jól megy, szinte mindent megeszik borka (az elején válogatott, de szerintem minden babánál kb így van ez), amiket nagyon szeret: alma/málna, gesztenyés csirkemell, paradicsomos krumpli és minden ami édeskés :lol: most megpróbálok nem üvegest adni neki, hanem a mi ebédünkből előbb kivenni cuccot...egyenlőre kicsit finnyás...Nia (jó a név!) mit szeret?

Kép
kicsiboris
 
 


Ilonka,
azért költözünk haza, mert itt nem érezzük otthon magunkat, a svájciak segítenek is ebben... :?
A lakás tök üres, amit bérelünk, szóval be kell majd rendezni, de az azért nem olyan rossz, hogy vásárolgat az ember. Tudom én, hogy jó lesz otthon, de azért fura itthagyni Svájcot is.Nem vagyok normális, ugye?

Na akkor hamarosan beindul a gépezet nálatok is!! Nagyon örülök és remélem azonnal sikeres is lesz!!
katata
 
 


Boris,
11-szer költöztetek?? :shock: Jesszus, miért??? Szerintem ti titkon imádtok költözködni!!! :lol: Csak ez lehet az ok!!! 8)
katata
 
 


reni, csókollak :D

boriska, téged is csókollak, aranyos vagy, bár kicsit tartok attól, hogy engem ez a babatéma majd megőrjít, de asszem menni fog :wink: Meglátjuk:-)

katata, most már emlékszem írtad, hogy nem kedvesek. A lakberendezés az a tuti, tényleg jobb, hogy nincsenek bútorok. Matrac ilyesmi azért már van oda rendelve? El sem tudom képzelni milyen lehet :?

Én is remélem a sikert, különben nem vágnánk bele. Hú de k..va okos vagyok, igaz :roll: Ma ilyen irónikus kedvemben vagyok, bocsi.
Nem bántó szándékkal.

Szép estét anyapócok és leendő anyapócok!
bbilona
 
 


Nekünk most lesz a 7. költözésünk (ha lesz egyáltalán) és én uuutálok dobozolni!

Boris,
Imádnivaló kiscsaj, szép is, aranyos, bájos, mi kell még? :lol:

Kata,
De, normális vagy :wink: Gondolom már megszoktad azért Svájcot is. Mióta éltek ott?

Reni,
Ti hogy vagytok? Hozzátápi? Fogacskák? Ülés? Mászás?
Vendég
 


köszi mindenkinek az ajándékötletet :lol: Panda, Mágnes: lányoknak van ilyen tanuló kutyusuk? és szeretik is? mert most e felé hajlok...

Zel, miért olyan soká mész vérvételre? vagy ott így szokták? nekem ET+12 napon volt. Azért a tünetek nem rosszak :lol:

Trincky, csak arról nem írtál, hogy veled mi van? mikor mehetsz vissza a fagyibabákért? hol tartasz?

Kata, azért biztos nagyon jó volt nektek ott kint élni, nehéz lehet elszakadni. Arra is van lehetőségetek, hogy egyszer visszatérjetek? gondolom a férjed munkája miatt mentettek ki régebben...

Remélem Tücsivel minden rendben, és csak azért nem ír, mert már otthon pihenget :?

Kép
domo
 
 


akkor rólam:

jövő héten beültetés, most várom, hogy megrepedjen a tüszőm. Hétfőn kell visszamennem, és akkor mondják meg a pontos időpontot.
Amúgy sokkal jobban érzem magam, mint az első beültinél. Valahogy lazábban veszem.
Egyelőre úgy gondolom, hogy nem fogok végig ithon maradni, hanem pihizek 5 napot, utána megyek dolgozni. Igaz, hogy rengeteg munkám van, de most már nyugisabb a helyzet.

Azért jó lenne tudni, hogy mi van Tücsivel. Tücsi jelentkezz!!!!!!!
trinky
 
 


Trinky,
na ezek jó hírek! Jövő héten beülti,húúúú, az mindjárt itt van! :D

Pandus,
7 éve vagyunk itt. Nem sok, de nem is kevés!!

Domo,
hogy vagy? Mikor is mész uh-ra?
katata
 
 


bbilona!

Igen hát nem egyszerű,de a cél érdekében mindent :wink:


Trinky!

Ezek tényleg nagyon jó hírek!
Hájrá beülti :lol: :lol:


Kicsiboris!
Akkor tényleg Jól eszik Borka :lol: Nállunk is az a baj,hogy az édes ízek jobban csúsznak mint a zöldség :shock: Nemrég olvastam,hogy ezért lett volna jobba a sós ízekkel kezdeni.
Strandra szoktatók menni??Nem hiányzik a munkád?

Pandus!
Dóra nagyon szépséges :lol: Mindig olvasom a blogodat,jó hogy még Dóri mellett ezt is tudod csinálni!Nem vagy semmi :lol: :lol:
Én azért elfáradok :shock: Takarítás,főzés stb....
Bár Nia nem fáradtság :lol:
A hozzá tápi megy nállunk is!A fogakkal kínlódunk,de nem akar kibújni.Képzeld feküdni nem szeret,állandóan húzza magát ülö pozítúrába :lol: Mászni is próbál.Ha lerakjuk a bőr kanapéra,akkor egyik végéből kúszik a másikba :lol: Költözés???Anyós?
Dóri akaratós?NIa egy percre se szeret elengeni a bűvköréből,ha kimegyek megy a hiszti :roll:
m. reni
 
 


Kata,
Szerintem azért az sok idő. Megértem, hogy picit nehéz onnan elköltözni.

Reni,
Nálunk se jönnek a fogak, pedig szenved vele. Nem baj, azt mondják, ha késöbb jönnek ki, akkor szebbek lesznek. Ő is állandóan felhúzza magát, utána meg úgy csinál, mint egy részeg :lol: Mi nem mászunk még, szóval térdeken meg a kezeken, inkább úgy kukacozunk. Nem tudom jobban leírni, halad előre, de ez még nem mászás. Mi 3 hét múlva kedzjük az almázást, picit izgulok miatta, majd jövök tanácsokért :wink: Dóri akaratos, sőt eszméletlenül anyás, de márvelfogadtam, hogy nélkülem levegőt se vesz. Majd megváltozik, akkor meg ez fog hiányozni. Anyóssal örihari, eltiltottam tőle Dórit, magamat, Apa meg magától nem akarja látni. Így lehet nem is költözünk, de már az se érdekel...óriási balhé volt, 2 napig pityeregtem miatta.
Vendég
 


Pandus!

Nállunk is úgyan az a helyzet,nagyon anyás a drágám,de én sem bánom :lol: fog menni a hozzátápi mint a karikacsapás :wink:
Anyósod akkor semmit se változott :twisted: :twisted:
Nagyon sajnálom :oops: A költözés még hátha alakul.
Tényleg nehéz lehet a párod miatt,de nagyon megértelek.Kár, hogy ilyen anyósod van :oops:
NÁllunk a saját szüleimmel vannak gondok.A párom szülei nagyon rendik,az én anyósom szeret okoskodni,de elengedem a fülem mellett,de azért tényleg vannak olyan dolgok amiket én sem hagynék,és hagyok.!!
m. reni
 
 


kata, hát a főiskola alatt költöztünk minden évben kétszer 8albérletből albérletbe) aztán utána is sűrűn..de nem vágyom rá, mi 9 éve vagyunk pécsen, ez hosszú idő..

reni, jaja sós ízekkel (répa, krumpli) érdemes kezdeni, én azzal kezdtem de persze, hogy az édeset szereti jobban, mindegy...végül mindig megeszi amit adok neki..

pandi, figyu, anyósod ennyire nem érzi, hogy most veszíti el az unokáját? min cirkuszolt megint? komolyan kíváncsi lennék rá... :roll: én attól félek, hogy ha tárnokra költözünk anyós állandóan jönni akar majd (fehérváriak..), de megállapodtunk Lacimmal, hogy ebben mindig dönthetek, akarom-e látni őket vagy sem :oops: :shock: :lol: :lol: Dóra már ennyire aktív?? nem semmi, Borka még nem próbál mászni, forog meg hátrafelé csúszkál és ő is elkeseredik picit ha nem lát :oops:

trin, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!! nagyon szupi, hogy megint itt tartunk, izgulhatunk érted :D és szerintem nagyon jól fogod fel!!! csak így tovább, hajrá :lol:

Kép
kicsiboris
 
 


ilonkám legyél csak bátran az amilyen a hangulatod, meghallgatunk, tudod a cél a fontos :lol: :lol: :lol: :lol: és nagyon szorítok!!! nem baj ha nyűgi leszel :P

Kép
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Ilonám! Ne légy negatív. Persze helyzetünkben az irónia,némi csípkelődés teljesen érthető. Ha magamból indulok ki. Csak az a gáz, hogy nem magammal teszem, hanem állandóan anyumba kötök bele. Kérlek, vigyázz,nehogy te is megbánts valakit, akit szeretsz és lehet, nem érti, mi a bajod...

Reni! nagyon tetszik nekem is Nia becézés. Menő..

Panda! Nagyon sajnálom az anyóstémát. Biztosan nagyon xar volt. De tudod, ha valami nem megy, nem kell erőltetni.

Kata! Én már aludni sem tudnék a helyedben! Holnap indultok? Jó utat, vigyázzatok nagyon!

Domo! Nálunk a 21 nap a szokás. Akkor uh, vérvétel. Előbb nem szeretnék csinálni, mert ha nega, nehéz a gyógyszereket, szurit folytatni. Márpedig a dokim azt mondja mindig, hogy csak akkor hagyhatjuk abba, ha ő azt mondja.

Trinky! Hát repedjen az a tüsző! Hajrá!

Univerzális Panna-kutyám van. Kertész. Az összes virágtartóról leszedte az alsó virágokat és belátása szerint meg is metszette őket. A kaspók bánták a műveletet. Pedig olyan szépek voltak. Aztán a konyhát beterítette a kék gipszemmel. Fogtechnika is érdekli kincsemet. De azt legalább az alapoknál kezdte, a gipszeléssel. Ma hajnalban pedig kiolvasott egy szakácskönyvet. Ja és a sima kulimeló is megy neki. Ásni, azt nagyon tud.

Pusszanat! Még visszatérek.
Átnézek kicsit a boltba... Hiányzik!
zel
 
 


Reni, Zel, Boris
Köszönöm!
Szívesen elküdöm a történetet priviben annak akit érdekel, de nem akarom a topicot ezzel terhelni, nem ide való téma :oops:
Vendég
 


pandácska, sajnálom a családi perpatvart, szerencse a szerencsétlenségben, hogy a párod melletted áll, ez nagy kincs.
Ennyire függtök anyóséktól, hogy akár el is maradhat a költözés?
De tudod mit, annál fontosabb, mint hogy ti hárman szeretitek egymást nincs. Hiába a kertes ház, ha nem vagytok boldogok.
Bocs a közhelyekért, nekem jó ha valaki néha ráébreszt azekre az alapigasságokra, gondoltam hátha neked is jól jön.

zel, igazad van.... most szeretnék megkövetni mindenkit akit esetleg megbántottam, rettentő modortalan tudok lenni. :oops: Ne haragudjatok!
Abban a te féle boltban nem árultok véletlen pozitív emberi tulajdonságokat? Vennék egy kis türelmet, megértést, együttérzést és bölcsességet.

Panna lehet, hogy provokál?

reni, az Antónia már magában nagyon szép név, a Nia meg olyan kis különleges.

kicsiboris, ne anyósék miatt aggódj, én járok majd a nyakatokra állandóan :wink: Csak viccelek :D ..és köszönöm.

katata, holnap korán kelés? Ma nem alvás?
bbilona
 
 


trinky, jaj majdnem elfelejtettem, szurkolok ezerrel.
bbilona
 
 


Ilona,
Az új ház 5 percre lenne tőlük. Teljesen igazad van!
Vendég
 


pandácska, oh ha :shock: Pedig már annyira beleszerettél, olyan jól elterveztétek. Sajnálom.
Máshol valami hasonló? Vagy direkt ilyen közelit választottatok?
bbilona
 
 


pandácska, néha rákattintok a blogotokra, olyan kis kedves.
Nem félsz, hogy valaki visszaél vele, nemtudom hogyan lehet ilyet, de annyi az irígy, rossz ember?
bbilona
 
 


Ilona,
Nem akartunk ilyen közel, de ezt tudtuk volna kifizetni. Ahol élni szeretnénk, ott nagyon drága egy lakás, kertesről meg ne is beszéljünk. Visszaélni? Nem egészen értem hogyan :roll:
Vendég
 


ZeL! :D

Köszi a menő bókot! :wink:
Ugy ennék valai finom lekvárt :lol: Nem küldesz nekem?? :lol:

Pandus! :D

Én kiváncs vagyok a történetre,várom a privit :wink:


Bbilona! :D
Te mindig olyan szépkeket tudsz mondani :lol:
A Nia Név onnan jött,hogy a Tónicst a férjem utálja :oops:


Kicsiboris! :D
Nia is színte minden evő :lol: Melyiket adod neki az üvegesből??
m. reni
 
 


pandácska, hogyan lehet visszaélni? Nem tudom pontosan. Mindenesetre nekem nagyon tetszik, úgyhogy így jó ahogy van.

reni, igen az egy kicsit olyan mint a tócsni. :D
bbilona
 
 


Sziasztok lányok!
Megjöttünk a kis nyaralásból.
Babócák tündériek!!
Kicsiboris! Ha javasolhatok valamit:! még málnát ne adj a picurnak mert allergizálhat. Anna még most sem kap.
És azt hiszem te irtad a multkor, hogy szereti a gyümilevet. Inkább vizet adjál neki az édeset ráér később inni. Mi a Szentkirályit isszuk (rózsaszin kupakos) nem kell forralni sem.
A kiabálás/sikitás hagyd rá próbálgatja a hangját. Lesz még rosszabb is. Volt, hogy Anna napokig sikitott, majd abbahagyta és pár hét mulva ujra. De el fogja hagyni.
Kata! Jó utat holnapra Nektek!
bgyöngyi
 
 


Na, holnap hazarepesztünk!! 8)
41 doboz lett, nem is olyan sok. :D

Amint tudok,jövök!

Puszi Lányok!!!
katata
 
 


Katata!

Jó utat!Mindenek előtt jó pakolást! :wink: Gyere mihamarabb :wink:

Nia MA 5-hónapos!
Pár friss kép :lol: :lol: Kép Kép Kép Kép Kép
m. reni
 
 


Kata, jó utat :lol: Remélem nem leszel sokáig gép nélkül!
jól vagyok (most éppen), ma nem sok választott el 3x is a hányástól. Folyton éhes leszek, de közben forog a világ. És hát így dolgozni nem egyszerű...
csütörtökön megyünk UHra, már alig várom :lol: de tudom, hogy minden rendben Salival.

Trinky, és akkor Z.doki csinálja a beültetést? a lazaság nem árt, nagyon szurkolok :lol:

megvettem a tanuló kutyust, köszi a segítséget :lol:

Kép
domo
 
 


Reni, annyira édes :lol:
a sapkás kép a kedvenc :lol:

Kép
domo
 
 


Hali!

Pandácska! Szerintem szinte mindannyian kíváncsiak lennénk, mi az, ami miatt eltiltottad magatokat egymástól. De úgy gondolom, inkább hagyd. Felzaklatna, mérgelődnél. Én azt nem szeretném. Ha ennyire súlyos lett a helyzet, inkább lépj rajta túl.

Reni! Egy kis türelmet kérek, meg a címedet. Sárgabarack-őszibarack-csupaszbarack-sárgadinnye. Szerinted milyen jam lett? Háááát minden szerénység nélkül mondhatom, isteni! Annyi türelmet kérek, hogy nagyobb tételben meg tudjam csinálni, mert ez most csak három picike üveggel lett. Tündér a csajszi!

Katám! Akkor hajrá! Gyertek! Óvatosan!

Ilonám! Itt biztosan nem bántottál meg senkit. Azért írtam, mert én tényleg anyucimba kötök bele, vagy párom kapja az érzést. Pedig jobb lenne mindenkinek, ha figyelnék kicsit. Nekem is, mert rögtön tudom, ha rosszat szóltam, de akkor már késő. Egy idő után pedig a türelmetlenség, feszültség, meg a szétvet az ideg nem jó kifogásnak. A boltban egyelőre csak pozitív gondolatok vannak raktáron. A türelmet elpazaroltam. Egyébként vegyél ki egy hét szabit, gyere le, segíts Áginak, ne félj nem lesz időd gondolkodni sem. Úgy felpörgött minden, hogy el sem hiszem. Télen még kötöttünk, horgoltunk ha nem volt a boltban senki, most meg leülni nincs idő... Juhéjj!

Na, megyek készítem a senekem a szurira.

Puszóka, jó éjt!

( Nem ám eltűntök a hétvégére!!!)
zel
 
 


TÜCSIIIIII!!!!!!

Jelentkezz kérlek! Aggódunk!
zel
 
 


Zel,
Írtam privit. Szívesen leírnám ide is, már nem zaklat fel(annyira), csak hosszú is, meg baromi ciki, még az én fejem is ég, hogy ilyen ember az anyósom. Azért ezt a fórumot bárki olvashatja, sajnos nem csak ti. Pontosabban nem sajnos, de érted :wink:

Reni,
Privi ment. Gyönyörű kislányotok van :D Olyan édesen mosolyog!!Látom egyforma a kalapunk :lol:

Domo,
Szerintem jó választás volt. Kipróbáltad? Én pocakosan addig nyomkodtam, hogy mindig azt mondta: Úgy szeretlek :lol:

Kata,
Jó utat, és üdv újra itthon :D
Vendég
 


pandi nekem is küldd el anyós -sztoridet, hadd tanuljak belőle :D :wink: :cry:

reni, ügyi Nia!!! tök jó, hogy már öt hónapos és már szinte mindent megeszik, nálunk nem így volt :wink: most a paradicsomos krumpli a kedvence (anyjára ütött - imádom a parit!!)

zelem ez a kuttty nem semmi, jöhet majd ha fátültetünk :lol:
amúgy hogy vagy, lenyugodtál kicsit?

katám nagyon várunk idehaza, szép-kellemes utazást!!!

trin, hajrrrá!!!

gyöngyike, nagyon köszi a tippeket, megfogadom! jó volt a nyaralás? képek? küldj, felrakom!!

domo, akkor a kutyus tuti ajándék lesz, jó ünneplést!

tücsiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????????

többiek?????

Kép
kicsiboris
 
 


SZiasztok!


Pandus! Hát ez nagyon tyű. Alig jutok szóhoz. Ilyet normális esetben nem csinál senki... Lényeg, hogy ti meértsétek egymást a pároddal és ott van nektek az gyönyörű kislány. Mással ne törődj.

Kicsibé! Bármikor, ha ásni kell, csak szólj. Panna pár kutyafinomságos falatkával lefizethető! Le vagyok nyugodva. Azt hiszem, nem is voltam ideges. Csak félek. Ez meg érthető. Szerintem.

Puszóka mindenkinek!
zel
 
 


Jihiiiiiii! Megvan az ezredik hozzászólásom!
zel
 
 


Ééééés, csak, hogy legyen még egy mára!

JÓ ÉJT!!!!!
zel
 
 


Jó reggelt Drágáim!

Remélem, mindenki valami jó kis helyen, víz mellett tudja tölteni ezt a napot...
Nekünk van egy szép nagy medencénk. Még a beülti előtt vettük. Már mindenki volt benne. Csak én nem. Édes családom letiltott . Okés, értem, lehet, tényleg nem kellene most locsiznom.

Pusszanat!

Gyertek ám, egyedülös vagyok. Párom elment a nyaralóba füvet nyírni. Na persze pecázik is egyet...
zel
 
 


Zel,
Nekünk is van egy medencénk, fehér, és a fürdőben helyezkedik el :lol: Sajnos mi a meleg lakásban szenvedünk, de Dórinak jó, mert tud pancsizni a kádjában, a nappaliban. Ha te nem fücsizhetsz a medencében, majd megyek én helyetted :lol: Nekem szabad :lol: Szegény víz, ne álljon ott magányosan :lol:
Vendég
 


Gyere!

Van Dórinak való bálna is, ha tud már kicsit ülni.
Az unokahugim imádta. Keresztlányom fél tőle....
zel
 
 


reni nem is írtam milyen édillibédilli ez a lány!!! a kalapos a kedvenc, mekkorák a szemei :shock: :lol:

pandi nekem is küldd el léccci az anyós izéát, hadd tanuljak belőle :wink:

Kép
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Látom páran nem mondhatjátok el, hogy jó az anyóssal a kapcsolat.
Nekem nincs velük bajom, de odébb is vannak és ritkán találkozunk. Viszont rendesek, mert a mi dolgainkat segítgetik és nem szólnak bele semmibe. Ez nagy dolog.

Ilona!
Igen nagyon készülünk, de hát csak Ő az első és hát na.... érti.... Én tényleg maximalista vagyok a gyerek dolgaival meg pláne.
Majd lesznek képek és küldök.... én jobban várom mint a gyerek, persze csak mert Ő még nem tudja.

Csajok!
Olyan édes az én legényem.... képzeljétek a Halász Judittól hallgatjuk a zenéket és a Szülinaposat, most

rendszeresen. Dávid ha meghallja már az, hogy a kisgyerek mondja a szöveget, elkezd táncolni... és vigyorog.
Kár, hogy nem lehet videot feltenni ide :wink:

Kata!
Írod, hogy kicsit mostoha a helyzet ott......szóval, tudod -szokták mondani, hogy a gyermek választja a szülőt és ő dönti el mikor jön. Hazajöttök és jönni fog a baba is, mert ide szeretne születni!!!!!
Nem kell nélkülöznie a rokonokat és sokkal melegebb van itthon :lol: az Otthon melege :wink:

Reni!
Ti sem panaszkodhatok a lánykára, hiszen ő is szépséges.
Tényleg megy a fogyókúra? Nekem nem sajnos, viszont így nem tudom hogy lesz kistesonk.... A baj az igazából, hogy nem eszek sokat, csak azt is akkor, mikor este elaludta gyerkőc és nyugodtan le tudok ülni. Rendszeresen kicsit kéne..... a mamám most 75 éves lesz és régóta nem tud egy dekát sem leadni és most ezzel a sokszor picivel fogyott 7 kg.ot. Na majd.

Domo!
Kis csodával jól vagytok?

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Odry! Komolyan annyira tudok örülni, amikor azt látom, hogy Halász Judit, vagy esetleg 100 Folk Celsius kerül a kisgyerekek elé. Ők ténylg gyerekeknek írtak dalokat, értelmes gyrekeknek való szöveggel.

Keresztlányomnak és unokahugimnak gyűjtjük a magyar népmeséket.

Édes lehet a kiskrapek dance közben. Bírom, ahogy a kis pelusos puttonyukat rázzák.

Jaj, de vágyok már én is egy kismanóra....

No, jó éjt! Pusszantás!
zel
 
 


Odry! Komolyan annyira tudok örülni, amikor azt látom, hogy Halász Judit, vagy esetleg 100 Folk Celsius kerül a kisgyerekek elé. Ők ténylg gyerekeknek írtak dalokat, értelmes gyrekeknek való szöveggel.

Keresztlányomnak és unokahugimnak gyűjtjük a magyar népmeséket.

Édes lehet a kiskrapek dance közben. Bírom, ahogy a kis pelusos puttonyukat rázzák.

Jaj, de vágyok már én is egy kismanóra....

No, jó éjt! Pusszantás!
zel
 
 


Hát ez jó.... Bocsesz. Először alig akart elindulni, nesze, fáziskéséssel kétszer is itt van. Juhhéjjj!!!
zel
 
 


odry, aranymaszat lehet a kis kópé, vagy nem is ...a nagylegény :D

zel, most meg mit izélsz mikor ott vannak a pocakodban, ne vágyakozz, csak vágd a centit, és küldd nekünk az uh képet! Nagyon, nagyon szorítok!
Bordói doggal kapcsolatban nincs valami tapasztalatod?
(Halász Jutka nekünk is van már begyűjtve, meg magyar népmesék is, persze az itt-ott elég horror..)

domo, legalább mostmár érzed is, hogy valaki rakoncátlankodik odabent! :wink:

katata, Isten hozott!

reni, nekem az első kép az igazi, de talán azért mert azon a képen nagyon hasonlít rád. Aranyos kis palánta.

trinky?

tücskünk, nem ér eltűnni a Bahamákra szó nélkül, mikor mi meg úgy aggódunk értetek :? Biztosan ott is van internet! Na... :roll:

Szép, lehűlős hetet lányok!
bbilona
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?