Sziasztok!
Hűha, milyen sok mindenről írtatok, míg nem voltam, alig győzök visszaolvasni!!!!
Most már jobb a helyzet, ma voltam dokibácsinál is, és ő a kérdésemre (hogy ez az idegbaj normális-e), a következőket monda: "édesem, a sárkányosodás első lépcsőfokára lépett. Üzenem a férjének, hogy ez normális, sőt, lesz még rosszabb is"
Azért van humora.
Egyébként van rossz hír is: bár most még az elfogadható felső határán vana súlyom, de innentől kezdve nem hízhatok semmit, így drasztikusan vissza kell vennem a kalória- és szénhidrátbevitelt! Napi 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 3-4 szem gyümölcs, sótlan sajtok, grillezett szárnyasok, főzelékek és párolt zöldségek kerülhetnek csak az étlapra. No meg zsírszegény tejtermékek. Nulla só (mondjuk azt kibírom,mert alapban is sótlanul eszem), és semmi fűszer.
A legnagyobb baj talán az, hogy nehéz olyan ételeket találkni, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot vagy sót (pl, felvágottak). A gyümölcsökkel van a legnagyobb bajom, mert képes lennék szinte csak azonkon élni, de most azokat sem ehetem. Az alma meg csak savat csinál, és étvágyat, a tejet nem bírja a gyomron. De mindegy, majd csak kibírom, még 6-8 hét van hátra.
És van még egy rossz hír: a dokibácsi aug. 15-től szabin lesz, úgyhogy 90%, hogy nem nála szülök. Már beszélt a
Gerő főorvos úrral, hogy vállaljon el, és elvállalt, így most kész helyzet előtt állok.
Ki jár hozzá? Milyen? Írjatok légyszi róla, akár priviben is!!!! Most áldom az eszem, hogy választottam szülésznőt!
A lelkem sokkal jobb, múltkor szerintem kiadtam egy csomó gőzt. Persze sok minden idegesít, de már kezelhető, és azzal, hogy felismertem, hogy nem várhatom el az egész világtól, hogy hozzám alkalmazkodjon csak azért, mert terhes vagyok, azt hiszem, úrrá lettem az idegeimen.
A héten napközben egyébként anyuéknál vagyok Marcival, mert a férjem most kora reggeltől késő estig dolgozik, és így mindenki jól jár: a nevelőapám, mert ennyit még sosem volt együtt Marcival, a nagyszüleim, akik a szomszédban laknak, így egész nap ott vannak babázni, a férjem,mert nyugodt, hogy nem vagyok egyedül, és én, mert szinte mindent megcsinálnak helyettem.
Csak szegény anyu nem jár jól, mert egész nap dolgozik, és mire hazaér, már hazavisz a férjem.
No, ennyit rólam, fizikailag elég tropa vagyok, a lábfejeim akkorára dagadtak már, hogy semmilyen cipő/szandál/papucs nem megy rá, csak egy vietnami strandpapucs, ami viszont nem fogja a lábamat és tök lapos a sarjka, ettől azonban a lábam és a derekam fájdult meg, de nem tehetek mást. Amennyit tudok, mezítláb vagyok.
A szívem szintén tropa, ma reggel már oda jutottam zuhanyozás után (hideg vízben zuhanyozok), hogy leizzadtam és elkezdett zúgni a fejem, ha nem ültem volna le, ott ájulok el. (A doki megnyugtatott, hogy ez is normális).
Na, rólam ennyit, így is sokat írtam.
Tiop,
nem akadékoskodni akartam a múltkor a nap miatt, csak érdekelt, hogy nem félted-e a gyerekeket. Sajna a legtöbb rendezvény nincs tekintettel az UV-re, pedig állandóan a veszélyekről hallani.
A buli nagyon szuper lehetett, én is irigyellek érte!!! Szinte éreznia képeken keresztül is a jó hangulatot!
A torták szerintem szuperek lettek, mondjuk nem tudom, milyet akartál eredetileg.
A gyerekeknek akkor nagyon jól telt ez a néhány nap a pótajándékokkal együtt!
Szegény Roli nem érzi egy kicsit kirekesztve magát, hogy őt egészen máskor és máshogy ünneplitek?
Giga,
kicsit megijesztettél ezzel a fürdetéssel!
Na, még pár hét, és meglátom!
Piroska,
a codek-et ha le tudnád küldeni, megköszönném! És köszi, de nem tudsz segíteni, már megoldódott a helyzet. Jól esett!
Andi,
szerintem tök jól halad Bogi a szobatisztaságban! Lehet, hogy a leszoktatós pelus lesz a nyerő? Az öcsédet nagyon sajnálom, elképzelni sem tudom, milyen rossz lehet most neki és nektek, csak sejtem!!! Jobbulást kívánok neki!!!!!
A fotók szuperek mint mindig!!!!
Katica,
úristen, mennyi helyre mentek!!!!!! Mi sehova nem mertünk elindulni, mióta terhes vagyok, persze így utólag mehettünk volna, de utólag már okos az ember. Szép a pocid, de még mindig nem nagy! A seb miatt meg sajnállak, szerencsére nekem egyáltalán nem érzékeny. Azért vigasztaljon a tudat, hogy egyszer elmúlik!
Simi egyáltalán nem nagy, 1 héttel mutat többet a gép, de épp néztem, Marci ugyanekkor 70g-mal volt csak kisebb, és 3120-szal született. Ha időre jött volna, 3400-3500 körül lett volna max. Úgyhogy nem lesz óriásbébi, legalábbis remélem!
Majd folytatom, de most mennem kell. Ha ma nem jönnék már, akkor mindenkinek jó éjt!!! Nem fogom a többieket sem kifelejteni!