Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Lara szerencsére már jól van!!!
Újra a "régi" formában van! (pakol, szerel, dobálja a játékait...)
Remélem nem az apja "fülét örökölte".

Rambóka!
Hogy vagytok?

Kép
lara26

Lara: Nahát, ez jó hír! Akkor most már minden rendben :)

Jaj, ne mondjátok, hogy örökölhető a fülfájás :cry: Az én dobhártyám már ronggyá van szurkálva és hegesedve (30%-os halláskárosodásom is van miatta :oops: ) Nagyon remélem, hogy nem olyan lesz Bence, mint én ;)

Kép

Kép
bettica

Sajnos, pedig örökölhető a hajlam! Nagyon füles anyám is, öcsém is, én is.

Bogin a tavasszal jött ki, egymás után kétszer, másodjára nagyon-nagyon beteg volt. De jó hír, hogy a mai szakemberek (fül-orr-gégészek) már nem felszúráspártiak. Bogi 3szor (!) volt kontrollon, mert a végsőkig próbálták elkerülni ezt a lépést, mire sikerült is. Pedig nagyon csúnya, hurutus volt.
Azóta nincs az autóban légkondi, és nyáron is kis megkötős vászonsapkában jár mindenhova, ami takarja a fülét.

7kincs, ahogy vártam, nincs jelentkező... nyilvánvaló, hogy egy viszonylag nagy nézettségű filmben senki nem akarja vállalni az arcát és a PCO-ját. Paradox, mert ilyen remek lehetőség még nem nagyon volt, produceri meg Budapest Film-es támogatással, bizonyára sokakhoz eljutna az infó. A forgatókönyvet is láttam már, 30 perc az ismeretterjesztő része, nagyon korrekt és részletes; 22 perc szólna konkrét emberekről. Azért még bízom.
Vendég

Norka!

Én is elgondolkoztam (bár gondolom a többiek is). Nekem egyrészt az a bajom, hogy mire a forgatás lenne, kint lesz a gyerek, másrészt meg úgy érzem, én nagyon botcsinálta PCOs vagyok. Nem jártam végig a hadak útját, könnyen, kevés orvoshoz járkálással lettem terhes, nem is ismerem annyira tisztán az orvos helyzetet, a betegséget sem, szóval én ezért nem vállalkoznék rá. Érdekes, hogy Kincs (de bárki más is) aki meg végigcsinálta, pont ezért nem vállalja. :roll:
Remélem lesz megoldás, mert a film nagyon szuper lenne!!!

Hú, licitálnom kell mellszívóra, majd jövök még! :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Mellszívóról jut eszembe... Nincs valakinek véletlenül magyar leírása az Avent Isis mellszívóhoz?
Anno rohadt mázlink volt, mikor hazajöttünk a kórházból, ugyanis nagyon bedurrantak a melleim és hát mondtam apának, hogy nem érdekel mennyibe is fáj egy ilyen mellszívó, de azonnal kell, mert megpusztulok mire kézzel lefejek belőle... Na, szegénykém szót is fogadott és elment a Corába mellszívókat nézni :) A mázlink ott volt, hogy egy huszon ezres Avent táskás Isis mellszívót leértékeltek valamiért 3000 Forintra :shock: A párom úgy volt vele, hogy elhozza, mert a csomagban lévő cumisüvegek többe kerülnek, még ha netán a mellszívó szar is... Mondanom sem kell, hogy minden tök jól szuperál, szóval kivételesen jó vétel volt...
A lényeg, hogy ugye minden használat után szét kell szedni és fertőtleníteni kell. A szét szedéssel nincs gondom, de az összerakásnál egy csillag alakú szelepet sosem tudom, hogy miként kell beletenni :oops: Meg aztán a leírást is elolvasnám, hogy mindent jól csinálok-e... Eső után köpönyeg :D

Kép

Kép
bettica

Jaj Kincs, még neked akartam válaszolni... :oops:
Szóval van még abból a hintőporból, amit a köldökére kell szórni. Szorgalmasan ecsetelem azzal az alkoholos izével és szórom az antibiotikumos hintőporral... Mégis vérezget... :(

Kép

Kép
bettica

Sziasztok,

Zsizsik, én is pontosan így vagyok. Mihelyt úgy érzem hogy nagyobb adagba folyt belőlem az utró, rohanok és nézem valóban az utró e az. Habár ilyen bika löket utrótól amit én kapok 3x3, nem hiszem, h bármi tünete is lenne ha bekövetkezne az amitől nagyon félek. Csak lennénk már túl a 12 héten és a komolyabb vizsgálatokon!

Niki, nagyon sajnálom! És mikortól indulna ez a kezelés?

Norka valóban ekkora különbség lenne kilóban a második terhességnél?! Azért ez nem semmi. Akkor mi lesz a harmadiknál? :)

Hunci ez azt jelenti, hogy jövő ilyenkorig nem tudod, h bekerül e a gyerkőc az oviba? Tudtam, h káosz ez az egész, na de ennyire?

Sajna még 5 hetem van hátra. A progim, le sem merem írni, 71 nmol/l 3x3 utróval! Csak reménykedem, h vmi csoda segítségével kihúzom ezt az 5 hetet. Azt sem bánom ha ennyi marad a progim csak lejjebb ne menjen.
apple

Norka!
Én megint csak azt sajnálom, hogy messze vagyunk!Én még a másfél évemmel is kezdőnek számítok, mivel elég későn derült ki(illetve későn tudtam meg :evil: )az alulműködés meg még csak most, úgyhogy hiába gondoltam, hogy lassan majdcsak, ez a lassan, most mégjobban lelassult :( Pedig szívesen...

Apple!
Drukkok mennek ezerrel!kitartás nektek!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, ez egy profi filmes csapat, nem a távolság számít (nekik biztos nem).
Csak ez ne tartson vissza, ha mégis elgondolkoznál. A történeted alapján nagyon is illesz a "keretbe".

Különben neked akartam írni, de a PM alulműködés az egy nagyon könnyen kezelhető valami, szerintem épphogy innentől fognak felgyorsulni az események!

Apple, megnézted azokat az amerikai chateket, amiket javasoltam? :wink: A te 71 nmol-od még királyságosnak mondható, azok alapján, amiket ott olvastam. Komolyan. És mégis babák születtek belőle.
Különben ne 5 hetet számolj vissza, hanem csak 2-3 hetet. A 10.héten a méhlepény már átveszi a progeszterontermelődést, onnantól ez nem annyira kérdéses már. Ja és paradox módon, de ennyi kívülről bevitt progi lenyomja a saját sárgatest működést!!, tehát nem egyszerű összeadós mutatványról van itt szó!

Nekem nem a kilóim szaladtak el :oops: ....m, hanem a haskörfogat. Érdekes kilóban pontosan ugyanúgy állok mint Bogival.
Vendég

bettica, leirásom nincs meg, de azt tudom, hová való a csillagmembrán :D
a tölcséres nagy részbe kell beilleszteni, alulról. ott van is egy erre szánt kis lyuk. a sima fele van alul. :)
anélkül nem is működik, úgyhogy ha rosszul teszed be, nem szív. nem rendesen nem szív, hanem sehogyse szív.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Norka!
Szó mi szó én is elgondolkodtam a dolgon, csak nem hiszem hogy túl jó riportalany lennék a lámpalázam miatt... meg nem is tudom illik e rám megfogalmazás akit kerestek.

Lányok!
Jó jó hogy pé de mikor????? a ferti már megint áttette keresztemet későbbre! :cry: :shock: ez már a harmadik áttevés: 51, 58 mostmeg 61.napra tette.
Most mi az igazság??????Segíjjetek!!!!!!!
Kép

Amúgy nagggyon jó a kedvem: ma váltottunk pízt a 25-ei nyaraláshoz és megvettük a függönyök anyagát és vettünk kész függönyt is meg karnist. :D 8)

hajni...
Budaörs

és közben ezt hallgatom:
http://www.youtube.com/watch?v=oKmwddOQ ... re=related

nosztalgiázok....

hajni...
Budaörs

nahát most jártam az nlc-n és az egyik lány felrakott egy képet a most 10 hetes babácskájáról. Én pontosan ilyen képet álmodtam meg valamelyik nap!!!!!! Mostmár aztán tényleg érdekelne mit jelenthet az álmom........

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseket, jól esett az aggódás, de már írtam, h. azóta elmúlt teljesen. Valószínűleg az epehólyag polip időnként lezárhatja a kifolyást és az csinálja a hepajt. De a fene tudja.

Norka!

Én is akkora vagyok, mint egy ház!
Gergővel talán ha 30 hetesen voltam ekkora, mint Kistesóval most! :shock:
És egyre nehezebbnek érzem a hasamat.
Ugyanakkor kilóban szépen stagnálok +3 kilón. (Gergővel ilyentájt már +6-nál tartottam). De ezt is néha 10-nek érzem!

Zsizsik, Apple!

Én még most is rohanok időnként megnézni. :roll:
Meg, ha rugdos, akkor az a baj, ha nem rugdos, akkor meg az! :twisted:

Bettica!

Nem tudom, ti hogy csináljátok, de nekem a védőnő mutatta meg, h. az alkoholos fülpucolóval egészen be kell nyúlni a köldökcsonk alá és kikanyarítani az ott lerakódó lilás koszt. A csecsemősök erről nem beszéltek.
Nem lehet, h. nálatok is vmi ilyesmi miatt van gyulladásban?

Zazzy!

Épphogy nem lassult le a dolog!
Eddig topogtál egyhelyben, most, h. már ezt is kezelik, be fog indulni a javulás!

Hunci!

Bölcsi helyzet katasztrófa!
Újabb diploma gyerek mellett?
Basszus én örültem, h. a hátralévő vizsgáimat le tudtam tenni!
Arra azért számíts, h. egyre kevesebbet fog aludni és egyre több időt kell majd foglalkoznod vele!

Hajni!

Egyébként a függönyvarrásnál tényleg annyit lehet szívni, h. én sem állnék neki, ha ingyen v. olcsón megvarrják a boltban!
első az, h. a most divatos anyagok csúsznak mit az angolna, a varrógép alsó fogazott talpa cibálja az alsó anyagrészt a felső meg egyre jobban lemarad, így gyűrött lesz a felhajtás.
De mire eljutsz addig, h. felhajtod: Ki kell vasalni, ki kell teríteni, ott térdepelhetsz a földön mire kétszer végigtűzöd + esetleg leférceled.
A varrodákban hipernagy asztalokon könnyedén megcsinálják ugyanezt, de te otthon vért fogsz izzadni!
A csíkos, mintás, v. egyirányban fénylő anyagok újabb bosszúságforrások, amikor a kész függöny két szárnya elütő lesz egymástól.
És még van egy csomó minden, ami most nem jut eszembe.
Szóval, ha ez lenne az első komolyabb munkád, inkább bízd profikra!

rambóka

Na mellényúltam és fésületlenül elment. Akkor folyt köv.:

Mniki!

Basszus!
Ne indítsunk topikot a NLC-n? Hátha akad vki?
Ha megadod a paramétereket, az Indexes csapatban rákérdezek, ott elég sok a véradó.

Ded szirénázik, nem akar aludni, pedig már bezseléztük a fogát. Mi a fene ez??????? :shock:

rambóka

Rambóka!
Tanácso megfogadva, hisz még varrni senem tudok. :lol:
A lényeg, hogy az anyag megvan, aztán majd megvarrja egy profi.

Te figyu!Monnyá má' valami értelmeset a pé-mre. Miért sz.rakszik velem a ferti? Ha pl kiveszem az 58.napon átlátszó bogyit (mert akkor 5kor mértem fél7 helyett) akkor megint máshova teszi a pé-t az 55.napra és akkor már a 12.dpon vagyok. :shock: Egyre jobban bonyolódik.......

hajni...
Budaörs

Mniki!
Tulajdonképpen mi a probléma Nálad/Nálatok ?Küldj privit légyszi, mert én is benne lennék olyanban mint Monácska!!!!!!!Csak amíg nem tudom mi kell, nem tudok segíteni. És tudom én vagyok a balga de valahogy nem emlékszem mi a gond, lehet nem olvastam elég tüzetesen..... :?
De tényleg szeretnék segíteni, ha tudok!!!!

hajni...
Budaörs

babakocsi:

http://www.neobaby.hu/index.php?PHPSESS ... ac22c0aeb3

ismeri ezeket vki?? nekem szimpi. vmi nagyon rohangálósat akarok venni.

csakegy, lego primo ügyben diskuráljunk már jövő héten. milyet, merre, meddig...stb :)

lányom szívatott tegnap....tegnap 2től 3ig szórakoztatott.....vfelkelt, visszaaltattam. betettmi kiságyba-je,alőtte még nem vettem ki, de az nem jött be...- és felkelt. már hygtam sírni is. azt férjem nem bírta. ő vette ki az ágyból. végül 3kor betettem közénk és aludtunk negyed 9ig....no comment
az a baj,hogy ezt eddig fél 7kor-6kor-5kor...csinálta. most meg napok óta egyre hamarabb.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Nem emlékszem ki mit írt... ez van. Terhelt vagyok... (rodadt front... )

Niki beírására viszont emlékszem :( Niki: Nincs esetleg valami alapítvány ami segíteni tudna? Esetleg írhatnál kérvényt az OEP-nek... Az iwiw-re is kiírhatom ha gondolod (csak akkor pontos paraméterek kellenek). Nagyon szurkolok, hogy így vagy úgy de összejöjjön végre a béjbi...

Bettica: nekem annyit mondtak csak, hogy oltások után ne maszírozzam 2 napig, egyébként meg közvetlenül a megszületéstől mehet a masszázs! (a neten is van egy csomó leírás!!!)

Ma Lilla megkapta a 15 hóst. Tök jól viselte, sírt egy picit de pillanatok alatt elfelejtette. Most jön a drukkolás, hogy "olcsón", max. egy kis hőemelkedéssel megússza. Mondjuk ebben a 15 hósban az tűnik nagyon sunyinak, hogy nem most hanem a 3-4. nap után akármikor jöhet a hatás... készüljek fel lázgörcsre akkor azonnal kórház stb. Szóval nem mondhatnám, hogy túl nyugodt szívvel adattam be neki... (az autizmussal kapcsolatban a védőnő megnyugtatott, hogy az csak akkor lesz tőle ha genetikailag be van kódolva... Mit mondjak, marhára megnyugodtam. Hogy lehet egy olyan oltást kötelezővé tenni amitől autista lehet egy gyerek ha pechje van????) Mondjuk én már akkor is anyázódni fogok ha megint elkezd szétmenni a bőre... (végre szépen javul és úgy tűnik, hogy semmi gond nincs a tejtermékekkel... úgyhogy ma sajtos melegszenyát kapott vacsorára:))))).

De legalább hallgattunk egy kis szívhangot a védőnőnél, Lillát fádalomdíjul elvittük az Ikeába játszani, kapott két pár cipőt (sajna csak használtat de 8e-t sajnálok egy párra viszont a nyárra kell neki szandál is és zártabb cipő is... szép első lépéses clarksok...).

Holnap 18 hetes UH.
Vendég

Dimet: Nagyon jól néz ki és az ára is barátságos:))) Súlya mekkora? (Mondjuk nagyot nem bukhatsz rajta, 5-6e-ért akármikor eladod ha nem jön be...)

Béjbihelyzet: Front van. Sajna. Nagyon front. Lilla is 6-kor elkezdett vernyákolni pedig ilyet nem is emlékszem mikor csinált utoljára... (én meg rossz anyaként a másik oldalamra fordultam ... ő meg visszaaludt 8-ig... ). Ezt túl kell élni :(((( Zsuzsi úgy tűnik nagyon érzékeny a frontokra :(

OK, Jövő héten diskurálunk:)
Vendég

Niki, az ajánlatom még mindig áll! Nem csodállkoznék, ha benne lennék amúgy az 1%-ban, ahogy magamat ismerem... ;)

Hajni: álom - szerintem egyszerű, babára vágysz nagyon, és a tudatalattid tudja már, hogy lesz is!

Apple! Továbbra is drukkolok, biztos vagyok benne, hogy gyorsan eltelik ez a 3-5 hét!

Rambóka, megáll az eszem! Van olyan téma, amihez nem tudsz hozzászólni? (Egyik nap nézegettem talán a mosógépeket, hogy melyik lenne jobb vétel, melyik fogyaszt kevesebbet, melyik lehet tartósabb, és eszembe jutottál, hogy neked tuti van valami összehasonlító táblázatod! ;) )

Norka! Gondolok minden nap rád, szinte szugerálom a kisfiad, hogy ne legyen annyira kíváncsi a világra még!

Na és most dicsekszem kicsit: 50 napon belül örülhettem az 1. cn-nak! Tehát már csak kb 1,5 normál ciklushosszúságú volt e legutóbbi. Közelítem a 28 napost. ;)
Ja és mindezt úgy, hogy gyógyszert 1 hétig nem szedtem, mert az 1000restől kikészültem (hipóztam), 500-ast meg fel kellett íratni.
Most rossz kislány vagyok és orvosi beleegyezés nélkül kísérletezem, ha a napi 2000-t nem is bírom, hátha az 1500-zal megbírkózom. Drukkoljatok!
Ó, és tök furi, most először nem jött meg aznap reggel, amikor leesett a hőm! :shock:

Kép
mamint

Dimet: http://www.vatera.hu/a_legkonnyebb_csak ... 42410.html

Na nekem ez tetszik nagyon:) Könnyebb mint a youpa-la... (csak bazi drága... youpa-la-t láttam már 13e-ért használtan csak elvitték az orrom elől...)
Vendég

Bár lehet, hogy ez lesz a nyerő:)))) http://www.vatera.hu/regi_szep_borborit ... 71646.html
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk, aztán lépek aludni!

Niki!
Remlem találsz valakit, vagy az a másik megoldás segít majd...

Függönyvarrás:
Hát mindennek megvan a titka, nálunk én varrtam, de sajna itt még nem láttam olyat, hogy ingyen megvarrják, pedig azt még én is kihasználtam volna (annak ellenére, hogy egyik szakmám ez)

Csakegy!
Amit belinkeltél babakocsit, egy csajszi írta (neki ilyen volt), hogy a fia álandóan betette a lábtartó alá a kerékre a lábát, és így lehetetlen volt tolni, ezért adta (vagy adja) el.( A Römeres tapasztalatok alapján én már soha nem veszek 3 kerekűt--na , de ez csak az én véleményem...)

Gergő nálunk is nyügi volt az éjjel, másfé órát fenn volt, villany is felkapcsoltam, mert nem tudtam mi baja, erre mire lekapcsoltam, lelkesen nézte jó darabig a plafonra ragaztott világító csillagokat, felült, és azt leste, és el volt ájulva tőlük :evil: (szerintem most vette észre életében először, mert eddig mindig aludt, mikor már lekapcsoltam a villanyt)
ezoterike

Csakegy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez kell nekem is, lehet elorozom előled :lol: :lol: :lol:
(itt nincsenek olyan macerák, hogy átfordítható tolókar, meg bolygókerék, tolod, azt' jóvan :lol: Meg varrhatnék függönyt az ablakokra :lol: :lol: )
ezoterike

Ezo: én imádom a Römerünket, semmire sem cserélném el:) (Ha kertes házban laknánk nem is keresnék másik kocsit mellé, csak ezt ugye nem merem berakni a közös tárolóba így ha nincs itthon az autónk -abban lakik- akkor csak a nagy babakocsink van ami ugye bazi nehéz...)... Szóval nekem marhára bejön... (a férjemnek is). Fél kézzel is tökéletesen navigálható, egy mozdulattal nyílik, csukódik, meglepően stabil stb. Egyetlen hibája az, hogy nem dönthető lejjebb az ülés - bár ez szerintem egy kis varrással megoldató lenne csak én nem akartam belebarmolni.

Mondjuk a belinkelt kocsiról nem tudok túl sokat, az lehet, hogy nem olyan masszív...

Ezek a világítós csillagok nagyon jók:) (én nem ragasztgattam még fel ilyeneket de tervezem)
Vendég

:)))) A másik kocsi egyébként a nagy álmom :))) Mármint felújítva :))) Tökéletes játéktároló lenne belőle a gyerekszobába... csak az a baj, hogy a szépen helyreállítottak kisebb vagyonba kerülnek, én meg nem érzek magamban elég motivációt egy ilyen helyreállítására... Sajna... (de ki tudja... ha egyszer kertesházba költözünk, lehet, hogy belevágok:))))
Vendég

Hajni!

Ennyire nem jó ám a szemem! :twisted:
Én a PÉ-det a W alakú részre raknám, onnantól settenkedik felfelé szerintem szép lassan. Ha a cikluseleji két magasabb hőt kiveszed, az alaphődet lejjebb fogja rakni és akkor a Ferty is valahova oda fogja tenni a PÉ-t jelző vonalat valószínűleg.
Akkor pedig....... számolj csak! :wink:

Mamint!

Hát összehasonlító táblázatom nincs, de számomra a következők számítanának:
- Legyen rajta félprogram (az olyan dumáknak, h. "a 89. érzék figyelembe veszi a ruha súlyát és a szenyezettség fokát", ne dőlj be, jó, h. nem azt mondják, h. szagmintát vesz és szín szerint szét is válogatja! :twisted: ), ugyanis gyerek mellett, ill. második gyerekkel terhes kismamaként ez fokozottan szükséges funkció!
- Legyen rajta vmilyen kijelző arra vonatkozóan, h. még meddig kell otthon rostokolnod, mire befejezi a használati utasítás szerint eredetileg 1,5 órásra tervezett mosást. Pl. szép nagy zöld folyadékkristályos kijelző, ami visszaszámlál (Vigyázz! Van ahol csak azt írja ki, h. milyen program fut!!!).
- Ha ez nincs, akkor viszont legyen rajta öblítőstop, így nyugodtan elhúzhatsz otthonról, a mosás végén benne hagyja a ruhákat az utolsó öblítővízben és csak jóval kevésbé lesznek gyűröttek, mintha szárazon ácsorognának. Amikor hazaértél, átteszed cenrire és már ki is rakhatod.
- Legyen kivehető és könnyen tisztítható a mosópor és öblítő tartálya, ennek hiányában ne használj öblítő koncentrátumot töményen, hanem egy kiürült flakonban előbb hígítsd kétszeresére, mert a gépbe belezselésedő öblítőt se az ecet, se a klóros tisztítószerek nem hozzák ki, csak a dinamit! :evil:
- Én a felültöltősekre szavazok, mert pl. terhesen az ember nem igazán hajolgat be könnyedén egy elöltöltős dobjába a gyerek félpár zoknijáért. Meg valahogy nem bírok bízni az ajtótömítésekben. Meg mi van, ha a macska bemászik?????? Vagy a gyerek.........:twisted:
De a felültöltősöknél célszerű arra figyelni, h. a dob kinyitása után a kinyitott ajtók tökéletesen lezárják a dob melletti réseket, mert különben a szűrőből kell kipiszkálni a melléesett zoknikat.
- A 8 millió választható program szerintem felesleges, én két (összesen 4) programot használok az enyémen: a felezőt és a 40 ill 60 fokot, na meg a centrifugálást, esetleg az öblítést a kézzel mosottakhoz, de inkább kézzel öblítek és a gépben max centrizek.
- Arra is figyelj, h. legyen szervízelése!
Mi anyuék mosógépének kiválasztásakor jártunk úgy, h. a "hülye azért....." -osnál kinéztünk egy Candy márkájú gépet, és csak amolyan gonoszkodásként megkérdeztem, h. hol javítják, ha baj van? A vevőszolis adott egy papírt 3 címmel, felhívtam őket, de nem is hallottak róla, h. ők lennének a márkaszervíz, sosem javították ezt a típust, max felüldik Pestre. Szóval ez sem elhanyagolandó dolog!
- Ha pedig kinézted a számotokra mindenben megfelelőt, akkor kezdd el körbejárni az elérhető üzleteket és bátran kérdezz rá, h. mennyi is az annyi! Mármint, h. mennyi a végső ár.
Ugyanis hihetetlen eltérések lehetnek a boltok között is, de még a kiállított gépre kiírthoz képest is!
Mi most vettünk fagyasztószekrényt.
Az egyik boltban 129 ezerért árult Siemenset a másikban 125 ezerért árulták, de az elsőből (!) végül már 120-ért is elhozhattuk volna.
De nem ez nyert, hanem a Whirlpool, amit egy helyen 119-ről nyomtak volna le 114-re miután mondtuk, h. máshol 115-ért láttuk, de aztán egy harmadik helyen előbb 100-ra, majd 97-re sikerült lealkudnunk.
És még így is tuti kerestek rajta!
Szóval a vásárlást nem elkapkodni kell, hanem alapos körülnézést követően jól kifogni! :wink:

rambóka

Ja! És A+ v. A kategóriást! És minél kisebb vízfogyasztással.

Csakegy!

Szerintem is rárakja a lábát! Gergő is ezt játszotta egy időben.
Meg félő, ha megpakolod a hálót, akkor dob egy hátast, még talán gyerekkel együtt is. Bár amennyi ezeknek a kocsiknak a hálójába belefér... egy jó hátizsák többet ér!
De én kipróbálás nélkül tuti nem vennék ilyet!

rambóka

Én sem fogok, nem vagyok hajlandó ennyit kiadni érte:) (kb. 10-12e a határ a youpa-la-ra de azt már kipróbáltuk és amire ki van találva arra tökéletes lenne - ld. könnyű BKV-s kocsinak ha rohanni kell, nem hosszú távra). (A Römernek nincs hálója csak az alján a kerekei között egy kicsi, max. akkor dobhat egy hátast ha a tolóizére pakolok egy csomót... de az nem jellemző). Lilla szerencsére nem pakolgatja a lábát, max. tologatni szokta a kocsit és belemászik... Mondjuk nem is ér le a kerékig a lába:)))) (és ugye én is hátizsákozok...)

Mondjuk nekem ez most csak elméleti kérdés, ilyen BKV jegyárak mellett nem fenyeget a veszély, hogy csak úgy egyedül a gyerekkel BKV-n kolbászoljak:)
Vendég

Szióó!

Gyorsan átolvastam az oldalt..laptetős vagyok :D

Rambóka de jó, elmúlt a fájás ne is jöjjön vissza!

Norka Monee mások segítése miatt szívesen alanykodnék, a pco nem zavarna, csak a kaáliba való járás és a több év várakozást igazán a szülők sem tudják.

Látom mindenhol borult az alvási szokás,én nem értem :roll: a melegben 21-5-ig szunyált volt hogy tovább...most a napokban 3körül ébred van hogy cumival megelégszik de volt szopi is..aztán 5kor ismét kel és nem alszik 8-ig csak 7-ig...fáradt vagyok
Lányok a 3órás kelésnél a cumira rászokhat???? :?:
Mona ti aludtatok úgy mint mi ha jól emlékszem, nektek oké??

jelez,hogy nem érdekes a kiságy annyira..
Vendég

Sziasztok!

Rami: Hihi, te tényleg mindenhez hozzá tudsz szólni :lol:

Niki: Sajnálom. Azért még ne adjátok fel teljesen. Párhuzamosan lehet intézni mind2-t, nem? Drukk ;)

Csakegy: Drukk a mai UH-hoz!!! :)

Hunci: Sajnálom, hogy a bölcsi ennyire gáz. Tényleg mit csinál az ember, ha nem veszik fel? Azt mondja a munkáltatónak, hogy bocs mégsem megyek vissza??? Hihetetlen...

Egy elég érdekes éjszaka van mögöttünk. Csak hogy legyen mindig min aggódni :D
Bence az este 8-as szopi után nyűgös volt megint, egészen 1/4 10-ig ordított (védőnői tanács nem jött be, még kézben is üvöltött :? ). Aztán bealudt és egészen 1/2 6-ig aludt :shock: :shock: Bakker egy 3 hetes gyerek 8 órát szunyált egyhuzamban. Aztán etetés és 6 óta még most is alszik... Pedig ilyenkor nyűglődni szokott, meg nézelődni... Nagyon gyanús nekem ez... Persze örülök, hogy ilyen jó éjszakánk volt, de aggódom is, azért mégsem evett majdnem 10 órán keresztül...

Ja és a bébiőr is besz.rt... Ááá, nem is hiszem el... Éjjel hangos recsegéseket produkált, miközben a gyerek békésen aludt. 2x keltünk erre a recsegésre, párom tökre örült, hogy kivételesen alhatna, de most a bébiőr kelti :?

Megyek, ránézek erre a gyerekre. Remélem, nem lázas... :roll:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok !

Bettica, sajnos a fülfájás valóban öröklődök. Párom családjában minden gyerek fülfájós, épp úgy, mint a szülők voltak anno. :(

Apple, szerintem se izgulj, ez nem olyan vészes eredmény ! Tudom, lassan telnek a napok, de most már tényleg nincs sok a 12 hétig !!

Norka :) Nagyon csinos kismama vagy, szép a pocakod is ! küldök majd emailt a nap folyamán :wink:

Hajni ,a görbédet elnézve, még az is lehet, hogy szombaton tesztelned kéne :lol: Fú, nem emlékszem személy szerint ki volt, de itt a fórumon egyszer rakott fel valaki egy hasonló görbét, ahol bizony baba bújt el :lol: Pé-d tuti volt és nem mostanában :wink:

Mamint, a mosógépekhez még annyit, hogy a miénk egy régi Whirlpool (13 éves) felültöltős, 500 fordulaton centriző. Mi is tervezzük a cseréjét a fogyasztása miatt. Amit én még figyelembe vennék, hogy a centrifuga erőssége változtatható legyen. Személy szerint utálok vasalni és ezért nekünk az 500-as tökéletesen elég. Télen-nyáron 1 nap alatt megszárad a ruha és nem lesz gyűrött.
Barátnőméknek 1000-es fordulatú van.. Hááát, ha szeret, ha nem, muszáj vasalnia, ami ugye rengeteg idő, de gyűrötten mégsem adhatja rá a ruhát a családra :)

Rambóka :)
Köszönöm, de nincs értelme tovább hajtani a trombocita kezelést.
Tegnap megkaptam a beleegyezést az IVIG kezeléshez, ami azt jelenti, hogy maga a Vérellátó és a HABIB (hab.vetélés) csoport is elismerte, hogy nálam nincs más út, csak az IVIG. Még az is lehet, hogy valamilyen szinten beszállnak az IVIG támogatásába :)
Ha az országos donor listán nincs Aneg vércsoportú akinek ilyen ritka trombocitája van, akkor felesleges újabb vérvételbe hajszolni magamat olyanokkal, akiknél még kisebb az esély arra, hogy jók lennének. 1 személy tesztelése kb. 2 hét, egyszerre csak 1-gyel foglalkoznak. Nem húzom az időt feleslegesen, április óta már így is eltelt pár hónap ezzel.
Ettől függetlenül nagyon köszönöm, hogy próbálnál segíteni és természtesen mindenkinek, aki korábban ajánlkozott már !
Ja és az az 1 % nem annyi, hanem 0,000001 % - a tegnapi friss info szerint :)

A laborom nagy része elkészült, amióta nem szedem a metet (4 hó) a terheléses inzulinom nem változott, sőt talán nagyon picit még lejjebb ment. A reggeli kortizolom magasabb és a tesztoszteron is, sajnos. Esti kortizol eredmény és pl. Dheas, 17-Oh prog. később lesz. A másik fórumban vannak az eredmények.

Niki
mniki

Dimet!
Egy ismerősünknek talán pont ugyanilyen kocsija van, mint, amit feltettél, csak már kicsit lestrapált állapotban, imádják, nagyon praktikus, könnyű, szóval szerintem klassz.Már amennyire én értek ezekhez, de ők tényleg imádják, és szinte mindig azt használják, maikor csak lehet. Amit feltettél, még a színe is olyan szép! Úgy szeretnék már én is ilyesmiket nézegetni.Hüpp...

Rambóka!
Ezt én is meg akartam már jegyezni, hogy mi lenne velünk nélküled! :D Annyira jó, hogy bármiről képes vagy ilyen kimerítő, mindent körbejáró tanácsokat adni!Köszi!!!
Körülnézéssel egyet értek, mi is nemrég vettünk egy hatalmas hűtőt végre, és tényleg lehetett még alkudni is! :shock: Mi is olyan 125-130 körüli hűtőt szereztünk 90-ért.Juppíííííí...Imádom!

Kép
Kép
zazzy

Kincs!
Elgondolkodtatott, amit írtál, hogy nem tudták a hosszú várakozást. Belegondoltam, hogy lehet, jobb lett volna, ha mi sem mondjuk, hogy gáz van, de én azt reméltem ettől, hogy majd nem fognak nyúzni, hogy "Na, mi lesz már?" :evil: :evil: :evil: De tévedtem!!! :evil: :evil: :evil: Hihetetlen milyen emberek vannak(még a családban is!), sőt tán a család a legrosszabb!Anyósom például(pedig amúgy nagyon jól kijövünk)folyamatosan jön, hogy ilyen meg olyan kisruhát látott, meg úgy venne már, tömi a lányunk fejét(már tudom, mikor előjön, hogy mikor lesz kistesóm, hogy az ő keze vana dologban :evil: , emellett folyton természetgyógyászhoz akar ráncigálni, nem érti meg, hogy NEM!
Apukám is szeret előjönni, hogy lesz vajon neki unokája(eddig csak a féltesóimnak van, most kéne már egy "igazi", és ehhez jönnek még a kedves ismerősök(nem sok tudja), például tegnapelőtt egya vonaton(aki eü-ben dolgozik, tudja is), mondja a gyerekenek, mi újság, lesz kistesód??? :evil: :evil: :evil: Basszus, nem hiszem el!Így is alig tudok mit mondani egy 10 éves gyerekenk(mit lehet???), és még ezek is. Vagy pl. a főnököm, aki ugye közölte, hogy tudja, hogy "gyesre játszom" :evil: :evil: Őszintén kívánom az ilyennek, hogy forduljon fel!
Na most jól kidühöngtem magam, bocsánat érte!De most jól kijött a feszültség, mostmár megyek főzni, mosni, takarítani! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Még mindig alszik :shock: Még ilyet...
Jaj, szétdurrannak a cicijeim... Asszem fejek...

Zazzy: Nálunk úgy volt, hogy mindenkinek azt mondtuk, hogy most nem aktuális. Nincs saját lakás, ki akarjuk előbb fizetni az autót, stb. Így konkrétan nem szegezték nekünk a kérdést ;) Nálunk sem tudja a család, hogy nagy küzdelem volt, mire Bence megfoganhatott...

Kép

Kép
bettica

Annyit beszéltetek a Suttogóról, hogy kíváncsi lettem rá. Valaki kölcsön tudja nekem adni?

Kép

Kép
bettica

Nálunk az a baj, hogy gyakorlatilag azóta aktuális, mióta együtt vagyunk. :roll: A férjem idősebb nálam 6 évvel, mindenképpen minél hamarabb akartunk, és akkor ért a hidegzuhany, amikor közöltem az orvossal, hogy abbahagyom a fogigátlót, babát szeretnénk.
Tehát végülis jogosan várta mindenki a családban.Én voltam naiv, hogy azt gondoltam, hogy békén hagynak, és várnak türelmesen.
Néha lehet én is túl érzékeny vagyok, mert apukám is tulajdonképpen aranyos, nem tudhatja, hogy nekem éppen hogy esik, hogy kifejezi, mennyire vágyik már egy unokára.

Kép
Kép
zazzy

Hello!

Bettica!
8 órát aludt a 3 hetes fiad. Woww..nem semmi. Nálunk ilyenkor azt tanácsolják, hogy max 1x6 órát aludhat folyamatosan és ha nem kel magától: átpenelnkázod, arra felkel és hamizik. Az én korababóm max 4 órát alhat, utána ha tetszik ha nem kajcsi. Lehet ezért nyűgös, mert egyszer kiéhezik aztán meg túleszi magát??? :o
Vagy hülyeség?

Lányom megkapta a szuris oltásait, belázasodott, de kúp segített. Most meg rettentő étvágytalan. 50 ml-t eszik 70 helyett. Így igyekszem gyakrabban etetni. ...

Pussz!

Gina
Vendég

[quote="csakegy"]B írta:csakegyár lehet, hogy ez lesz a nyerő:)))) http://www.vatera.hu/regi_szep_borborit ... 71646.html

Hát ez állati jól néz ki!!!!
Megyek, megpróbálom megnyerni a licitet, KELL!! nekem ez a kocsi!!!

Köszi Csakegy!
Vendég

csakegy, mondj egy napot jövő hétre mikor jó nektek.
monácska, ti mikor jöttök???
most osztom be a jövő hetünket :)

niki, remélem sikerülni fog minden. férjem és kikka hétfőn mennek csapolásra. stegény párom azért hőőőős :D utálja a tűt.

Kép

dimet

Norka!

Én boldogan alanykodnék, csak hát elég ramatyul festek.............. :oops: :oops: :oops:
Ha gondolod, megbeszélhetjük!
Vendég

zazzy, mi ezt mondtuk: jó munkához idő kell :lol:
ne hagyd magad! és csak ti vagytok a fontosak!

bettica, tuti az idő miatt. fejjél, és tedd el. ki tudja mikor kel fel. lehet 5 perccel fejés után.

Kép

dimet

monácska! ramatyul?? ne fárassz mán!!

Kép

dimet

[quote="dimet"]c írta:dimetsakegy, mondj egy napot jövő hétre mikor jó nektek.
monácska, ti mikor jöttök???
most osztom be a jövő hetünket :)

niki, remélem sikerülni fog minden. férjem és kikka hétfőn mennek csapolásra. stegény párom azért hőőőős :D utálja a tűt.

Húúúúúúúúúú!
A kedd nem jó, de gyébként bármikor!
Nektek?
Vendég

[quote="dimet"]m írta:dimetonácska! ramatyul?? ne fárassz mán!!

nonononono!
Hidd el, hogy van tükrünk otthon!

De nagyon édes vagy! :)

(Egyébként szinésznőnek készültem, felvételiztem is, a második rostán is átmentem, de volt anyósom betartott............ Végül dolgozni mentem.
No, ez régen volt, azóta lámpalázas leszek én is, ha beszélnem kell valahol! Jajjjjj anyám, ez olyan régen volt! )
Vendég

Pár fotó...............

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

mennyit nőtt a nóri!!!

egy kis kozmetikus, egy kis fodrász, egy dögös ruci és máris jobban érzi magát az ember és jobban is néz ki!

Kép

dimet

hétfő jó nektek? gyertek át. csakegy, akár ti is jöhettek!

Kép

dimet

Akkor hétfő!

Délelőtt menjünk? Mit vigyünk?? Innikét, ennikét valamit????
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?