Tücsi........ mi van veled, tényleg aggódunk!!!
Zel, én is pont ma láttam egy 4 év körüli kislányt a számítógép előtt "gúvadt" a szeme. Beszéltük is a barátnőmmel, hogy ki kellene kapcsolni a gépet és kiküldeni a szabadba játszani. Amúgy a múlt héten vettem játékot egy 3 éves kislánynak, és elég nehéz volt választani. Babát nem is tudtam volna venni, mert vagy gonosz volt az arca, vagy vízfeje volt.
Nézegettem a kis babakocsikat, erre a férjem megszólal, hogy minek egy kislánynak babakocsi?
Teljesen elképedtem, hiszen a világ legjobb játéka volt a piros babakocsim. Ennél már csak a lábbal hajthatós lada lett volna jobb
, de azt sajnos nem kaptam
Domo, a keresztlányom 8 hónapos, és legszívesebben pet palackkal, ruhacímkékkel játszik
Ja és van egy kismedencéje amit nagyon szeret, meg egy zenélő őrülete (simba zongora), ami szerintem nagyon gáz, de ő imádja.
Bori, Borka szerintem felfedezte a hangját, és most próbálgatja. szerintem ne csináld semmit, vagy egyszerűen csak visítozzál vele együtt
Kata, én is ilyen fogigátlót szedtem. Ha esetleg kell még belőlle, szólj, mert a másodikból csak egy szemet kellett bevennem, úgyhogy van még raktáron.
Mágnes, de jó
Tök jó érzés lehet érezni a kis drágát. Nemsokára kiderül, hogy fiú vagy lány igaz?