Új privát üzeneted érkezett!

Domo, nagyon-nagyon szép a kis maszat. Olyan jó látni, és igazad van, minden rendben lesz. Gratulálok még1X. K. dokinál voltál?

Tücsi, leglább 12 nagy tüszőt kívánok holnapra.

Lányok, holnap indul a fagyibuli. :D :D
trinky

Domo,
veled örülök!!! :lol: Olyan csodálatos!!! :lol: És annak is nagyon örülök, hogy nem görcsölsz, hanem felhőtlenül örülsz!!! :lol: Ezt Sali értékelni fogja!!!!! 8)
Hány hetes vagy most?

Tücsi,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Amint tudsz gyere mesélj!

Trinky,
jó fagyibulizást, majd gyere a hírekkel!!

Ilonka,
férjed eredményei??? Ugye jók??? 8)
katata

domo, Salamon, vagy a Sali az egy teljes név? Amúgy meg olyan jó érzés veled örülni.
Köszönjük a képeket!

katata, du telefonálok, akkor nagyobb valószínűséggel veszik fel a telefont, ilyenkor nagyon sokan vannak.

trinky, hogyan indul? Mesélj! +++++++++

tücsökbogár?? Elfogytak a körmeim :roll:
bbilona

Sziasztok!

Domo! Köszike a képeket! Jó látni!

Tücsökbogár! nagyon szorítok! Gyere hamar a jó hírekkel!

Trinky! Neked is nagy drukk a fagyibulihoz! Tök izgi!

Kata, alig egy hét és itthon leszel!

Mesélek:
Tegnap esti sztori. Keresztlányom, Julcsa anyuja böködi senekembe a progiszurkát. Eü-s, és nagyon jól csinálja.
Mentünk szurira. Minden este kilenckor van bökve. Julcsa épp fürdött, mert délután sokáig aludt, és nem volt álmos a rendes fektetési időben. Hát a gyerekkínzás minden formáját láttam. Hajmosás. Ő dörzsizte magának, csinált olyan habkupacot a fejére, hogy csak na. Aha, de ezt le is kell ám öblíteni. Ez volt a kínzás első fokozata. Mert a zuhanyból kifolyó víz fááááj! Mire nagy' nehezen megnyugodott, anyja kivette a kádból. Kezdett az ujjvége nokedlisre ázni a pancsolástól. A következő fokozat. A törülközés is egy kínzási mód, amire gyógyír a keresztapu megjelenése. Annyira örült páromnak, hogy már nevetett is. De a haja vizes maradt. Apja hozta a hajszárítót. Na ez ám a stressz, fájdalom és különben is. Tekergett a szülei kezében, akik különböző módokon megpróbálták közben nyugtatni, de nem sikerült. Amikor végre elengedték, leguggoltam, hogy gyere Juli, megmentelek, jött, taknyos könnyes kis pofijával. Pusziltam, öleltem, párom is mellénk guggolt, ő is megmentette. Juli tök simán megnyugodott, megfogta keresztapja kezét és elindult vele a nappaliba. A szobája ajtajából visszafordult értem. Megfogta a kezem, mentünk, az ajtóban ismét megfogta páromét is és irány a nappali. Ja és menet közben nagyokat rötyögtünk. Szülei pedig csak álltak a gyerekszobában....

Puszka mindenkinek! Még jövök!!!
zel

tücsi???? jajj gyere mááán :!:

ilonkám, úúú, én is úgy gondoltam, hogy mindenki mindenkit szeret, de most éppen érted (is) szurkolunk :lol: :lol: de nagyon!!!csak telefonálj szorgalmasan :lol:

zelem....jajj de izgatott vagyok....ezt a mesis mondatot ne halljam többet :P

domo, le a kalappal...én nagyon idegbajos voltam az első 2 hónapban, a lányok tudják... :oops: és annyira csúcs a kép, éljen!!! egy új kiy jövevény a láthatáron :lol: de tényleg, milyen neveitek vannak? a Sali az minek a rövidítése? Salima (unokahúgom az)

trin, jó fagyizást :wink: 8) :lol:

sapé? hogy vagytok? Ágota? képet kérüüünk a nagylányról!

odry, Dávidod hogy eszik? most éppen mi az újdonság? gyere már!!!

gyöngyike? merre járyz?

tizu??

jucmuc?

Kép
kicsiboris

köszönöm mindenkinek!

Mindig úgy beszéltünk a pocaklakóról (beülti után), hogy kicsi Samu, kicsi Lili, és egyszer SaLi lett belőle, és most így beszélünk róla :lol:
Samu biztos, de a lányneven még gondolkozunk :lol:

azért nem izgulok, mert úgy vagyok vele, ha minden rendben és Sali egészséges, akkor nem lehet semmi gond.
Két hét múlva megyek újra, már nagyon várom.

Trinky, nincs K. doki ( de gondolom ma te is megtudtad), sőt sokáig nem lesz. Z. dokihoz kerültél?

Tücsi, Ilona? eredmények?

Kép
domo

Tücsi,
hogy vannak a tüszőid???
katata

domo, jó ez a SAli :lol: nekem is tetszik a Samu :lol:
te nagyon jól állsz a kismamasághoz, így is kell ezt csinálni!!!!
élvezd jól ki ezt a csodálatos 9 hónapot mert gyorsan elszáll és azon kapod magad, hogy öledben a pici Sali :wink:

tücsi????? nem jelentkeztél, mi van veled??

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Vagyogatok, olvaslák ám titeket!!
Domo! Gratula a picurkához!!
Ágnes! Neked is Gratula mégegyszer! És szuper a házikótok!!
Mi amugy jól vagyunk. Küzdök néha Annával főleg amikor hisztériázik.
Holnap elmegyünk pár napra nyaralni Siófokra. Csütörtökön jövünk haza. Addig is vigyázzon mindenki magára és a babájára!!!
Puszi
bgyöngyi

gyöngyike, nagyon jó pihenést nektek!!! és főleg fürcsikét!!
imááádom a balcsit! amint lehet megyünk mi is :lol:

Kép
kicsiboris

Ilonka, Tücsi?????????
Várjuk a híreket!!!

Zel,
hogy vagy? Mikor lesz vérvétel?
katata

katata, apának valami bacija van, ma megy be receptért. Meglátjuk, remélem én nem kaptam belőle!

Téged meg hamarosan üdvözülhetünk itthon:-) Jó pakolást!

domo, klassz ez a névkreáció!
bbilona

Sziasztok!!!

Sajnálom, hogy nem tudtam jönni....olvasok, de röptiben, mert nincs idő.
A házunk kész...kívülről és a 500m2 telket rendbe kell hoznunk, mert lassan itt van a Dávid szülinapi zsúrja.
Készítem a meghívókat és szervezzünk 1000el.

Dávid Jár, egyedül. Pontosan 1 hete elengedte a kezem és ment. Nagyon ügyes fiú. Így én nekem 1 perc nyugtom sincs, ha nem alszik mert még néha dőőőllll a lelkem. Imád kint lenni,így mindig el vagyok mindennel maradva. Rengeteget csavargunk, mert így jobban fárad.
Még 2 alkalommal alszik és ilyenkor próbálom magamat utolérni.

Képeket KISBORISNAK küldök és majd remélem felteszi őket!?

Rengeteg születés nap van most a családban, pl anyum is 50 éves.... neki is készitek egy könyvet, amit a Rossmannos oldalon lehet gyártani....azt éjszak szerkesztem. Csuda jó dolog Ajánlom Mindenkinek. Szóval szinte minden hétvégén vendégség lesz...
Ilyen ez a nyár. Menni akarunk nyaralni is, de még nem tudjuk hová....

Kboris!
Én már mindent adok a Dávidnak, kivéve amit nagyon nem szabad. Igaz most az az új, h 6 hónapos kortól már mehetnek a lisztes dolgok is. Mi most adunk neki, de keveset. Többnyire azt kapja amit mi eszünk, ha nincs idő főzni, akkor bébiételeket eszik. Mindent eszik nem válogat és ez nagyon jó, nekem!

Domo!
Gratulálok!
Szép és rosszullétektől mentes 9 hónapot kívánok!

Puszi!
Odry

Kép

Kép
odry

Kisboris!

Küldtem a képeket! Email!!

Odry

Kép

Kép
odry

Dávid, uramistan odry, milyen nagy lett!!! már kész pasi :lol: a ház meg nagyon jó kis házikó, tuti :D
Kép Kép Kép Kép

Kép
kicsiboris

uramisten! bocsi, és szóval ő odry nagy fia :lol:

tücsi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
kicsiboris

odry, akkor hát jó kertészkedést, szervezkedést, bulizást, és rohangászást a fiatalember után!
Köszönjük a képeket a kiskrapekról, igazán nagyfiú már!

tücsökbogár, ugye jössz nemsokára?
bbilona

Ilonka,
és ez mit jelent pontosan? Lehet, hogy ezért nem jött eddig a baba? Hátráltatja, hogy kezdjétek a lombikot?

Odry,
de jó hogy jöttél! Nagyon nőtt Dávid baba, hihetetlen milyen nagyfiú már!!! Házikó is nagyon szép.

Én csomagolok, már 15 dobozt töltöttem meg.

Közben nekem elindult a fogigátlós hónap, kicsit fura érzésem van minden este, mikor beveszem a gyógyszert.Babát szeretnék és fogigátlót szedek... :? Na dehát a cél érdekében ez az egy hónap nem számít.

Tücsivel mi lehet??? :roll:
katata

katata, nincs összefüggés. Azt mondták az uramnak, hogy 10-ből 8 pasinál találnak ilyen bacit, mert nyár van, a higénia stb.
Most derült ki, hogy a dokim egész aug-ban szabin lesz. Azért majd rákérdezek, hogyan is legyen szeretném ha ő döntené el milyen kezelést kell kapjak és nem egy helyettesítő doki.

Jó csomagolást! Jut eszembe mennyi doboz fér be 2 Scenicbe? Gondolom megvan az új autó :roll: !

A foggátló tényleg furcsa lehet, mint most nekünk az óvszer a bacik miatt. :oops:

Szép napot csajszikák!
bbilona

Ilonkám,
egy Scénic-kel megyünk haza,meg jön egy költöztető kisteherautós. Az új kocsi még nincs meg. :? Kiderült, hogy az egyik hátsó elektromos ablakkal valami gond van és ki kell cserélni egy alkatrészt,í gy ma du. mehetünk érte. Remélem!!
És mikor tűnnek el a bacik? Lesz valamikor újabb vizsgálata párodnak?
katata

katata, na jó akkor sok doboz befér.
Csak meglesz az autó! Azzal jönnétek haza?

2 hét gyógyszerkúra, majd 4 nap és mehet újabb vizsgálatra.
Eddig nem volt a "cuccal" semmi gondja, úgyhogy gondolom most sem lehet nagy a baj.
bbilona

ilonkám, hát szurkolok, de tuttttira nem lesz semmi és nincs is semmi gond :wink: :wink:

tücsi??? :wink: olyan rossz, hogy nem jelentkezel...haragszom.....

Kép
kicsiboris

Ilona, páromnak is találtak bacit, 10 nap kúra után újra vizsgálat, és már nem voltak sehol. Nektek is biztos eltűnnek.

Kata, végleg otthagyjátok Svájcot? Nem vagy szomorú? vagy jobban várod az itthoni levegőt?

Gyöngyi, jó nyaralást nektek!

Odry, olyan régen voltál, Dávid hatalmasat nőtt azóta, nagyon helyes :lol:

Kicsiboris, minden percét ki szeretném élvezni ( a reggeli rosszullétet is, bár még nem hánytam). De ilyenkor még olyan fura, hogy ott van Sali a pocakomban...

Nem tudtok segíteni? a héten lesz a húgom babájának a keresztelője, és valam értelmes ajándékon kellene. Esetleg valami fejlesztő játék (van, ami beszél is?), most múlt fél éves. Ti már olyan tapasztaltak vagytok, nincs valami jó ötlet?

Zel, Tücsi, Panda: hogy vagytok?

Kép
domo

domo:
tanuló kutyus! Magyarul beszél, és nagyon kedves, mondókázik, énekel, számol, színeket mond! A Fisher Price oldalán meg tudod nézni!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Képzeljétek, teljesen meg vagyok döbbenve: Zsebike megmoccant ! Na de hogy! Kívülről is látni lehetett a köldökömnél! Ezt megismételte még kétszer! Annyira fura, mert Annával nagyon későn éreztem! Mit művelhet ez a gyerek odabent???

Kép
Kép
Kép
mágnes

na mágnes, akkor ez a bulizos kis törpe lesz. :D

domo, jó élvezkedést!
Mi egyszerűen gyermek bibliát vettünk, most hogy már 4 éves élvezi is. Vagy nem ti vagytok a keresztszülők?

Szép napot csajszik!
bbilona

Jó reggelt!

Domo,
Tanuló kutyus tényleg jó!
http://www.jatsszvelem.hu/index.php?lap ... nter=keres

Mágnes,
Gratula :D Dóri is ilyen erős volt, jobb ha felkészíted a hasad, hogy indul a buli :lol:
Vendég

Kata,
Milyen fogigátlót kaptál?

Odry,
Nagyon szép kisfiú Dávid, és milyen ügyesen áll :lol:
Vendég

Megvan a kocsikánk!! :lol:
Igen Ilona,ezzel fogunk hazamenni.

Domo,
hát fura érzéseim vannak,mennék is meg maradnék is. :? Nem könnyű....
Reméljük hányás elmarad és könnyű kis terhességed lesz.

Mágnes,
de jó, hogy ígyficánkol már is Zsebi!!! :D

Pandus,
Lindynette a fogamzásgátló, amit szedek. Miért kérded?
katata

Sziasztok!

Köszönöm, jól vagyok. Meg van amikor nem. Néha fájdogál a pocim, beleszúr, feszül, meg a medencém is szét akar szakadni. Fáj a cicim is. Meg a senekem a szuritól. De ne mondjatok semmit. Egy csomó dolog ebből lehet gyógyszereim drága mellékhatása is.

Kata! Mindjárt itthon leszel. De jó! El is hiszem, hogy nehéz jönni. Biztosan kemény időszak volt, mire eldöntöttétek a költözést. Nem megyek még vérvételre. Majd az ET+21 nap körül. Addig várunk...

Odry! Nagyon szép a nagyfiad! Meg a ház is. Jó a kék színe. Mostanában olyan lehetetlen színeket látok. Sőt szomszédunk is házat festett. Valahol a piros és a pink között van a színe. Rettenetes. Ha úgy éri a fény, nálunk a lakásban rózsaszín lesz minden. Villanyt kell kapcsolni. Akár du 2-kor. Ilyen színben még a nyalókát sem venném meg...

Ilonám, Kata, tényleg furcsa a babaprojekt kellős közepén a fogigátlás, legalább annyira, mint egy gyors kis klimax....Kb másfél hétig nekem..

Mágnes! Nem semmi a kissrác, hogy már láthatóan rugdalózik! Pocisimi!

Ilonám! Minden rendbnen lesz! Párod simán meggyógyul, és majdnem egyszerre leszünk hordozórakéták!

Domo! Az unokahugim fél évesen kapott tőlem egy készségfejlesztőt. Sok színes gomb, meg zenél, és rágni lehet. Nagyon szerette. Azt hiszem Játéksziget az oldal neve. Ki is postázzák. Mikor lesz következő UH? Aranyos a kis fekete Salika! :lol:

Kata! Na, de jó, hogy az autó végre nálad van! Vigyázz nagyon az úton! hazafelé! Vigyek még dobozt??

Tücsök! Remélem, azért nem jelentkezel, mert a beültetés után nem enged a párod a géphez. Aggódunk ám érted!

Pusszanat csajok!
zel

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket! Az igazság az, hogy minden gyerkőc ebben kortól függetlenül okos és ügyes, hisz fejlődnek. Nekünk már csak a külsőnk változik.... :wink:

Mágnes!
Olvastam még amikor a Dávidot vártam, hogy a 2. várandóságnál minden hamarabb történik és észleli az anyuka. Az biztos, hogy sokkal hamarabb tanul meg mindent, hisz Anna segít neki és persze Zsebi is szeretne a nővérével játszani. A rosszullétek elmúltak?

Zel!
Jót nevettem! Én kedvelem a meleg színeket is, de tényleg bizonyos mértékben és az igazat megvallva egy szép meleg színhez nagyon tudni kell a többit hozzá válogatni. Ahoz nekem nem tetszenek a műanyag nyílászárok és még sorolhatnám. A tiszta színeket kedvel a legjobban és nekem egyszerűbbnek tűnik. Ja és imádom a Görög tengerparti házakat...... Itt csak tenger nincs....

Dávidnak a Szülinapi meghívói készen lettek, nekem nagyon
tetszenek és most már csak el kell juttatni őket.
Tegnap sikerült neki ajándékot is venni, mert csak be mentem a Gulliver játékkerbe szét nézni és képzeljétek 13 ezer ft.-os játék 5 ezerre volt leértékelve. A dédije kért, hogy nézzek neki valamit ennyiért és mázlija volt, mert ez szuper. Dalmata kutyusos hinta....olyan mint a hintaló, csak kutya és van kereke, lehet húzni. Mind ezt kicsi alacsonyban, tehát pont ilyen piciknek való. A hintalovak magasabbak és az már 4-5 évesnek tudom elképzelni, de a Dóri keresztlányomnak is van, de nem is élvezi. Dávidot szoktuk rá tenni, persze neki tetszik, így ennek biztos örülni fog és még húzni is lehet.... Majd legfeljebb küldök képet, hogy lássátok.

Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry

jujj odry, majd küldjed nekem a hintakutyusos képet és felrakom, tök cuki lesz Dávidbaba rajta :lol: nem semmi, hogy már mindjárt 1 éves....tényleg, milyen tortája lesz Dávidnak?

zelem, de jó, hogy jössz!!! hát te, nem irigyellek, ezek az 'itt fáj-ott fáj napok nem éppen kellemesek, de hát a cél érdekében.... :D :wink:

kata, akkor most kb hasonló helyzetben vagyunk mi ketten, nekem iszonyatosan nehéz volt rávennem magam, gogy pestre költözzünk, gondolom, hogy elspre neked is hihetetlennek tűnt ez az egész elköltözés...megbékéltél már? én megvallom, néha elszorul a szívem, nagyon szeretem pécset..
gratula a kocsidhoz!!!

mágnes de jóóóó neked!!! milyen iszonyatosan jó érzés lehet most ismét érezned az új zsebikédet, el is érzékenyültem itt a gép előtt...nekünk még várnunk kell a tesóval :cry:

domo, bébikomp? mondjuk nem olcsó...

reni???????????????????

Kép
kicsiboris

Boris,
Meddig vártok tesóval?

Kata,
Csak azért kérdeztem, mert én is szedtem lombik előtt, és borzalmasan hányingerem volt tőle. Nekem mondjuk másik fajta volt.
Vendég

odry, kik lesznek ezen a nagyszabású szülinapi bulin? Meghívó meg minden, nagyon beleadsz apait anyait :D . Te is az a fáradhattalan típus lehetsz. :D
Barátnőmék is hasonlóak, imádnak bulizni, minél több ilyet hallok annál többet gondolkozom rajta, milyen is lehet, minek is kell stb. Ők mondjuk nagyon szeretik, mert ilyenkor jön össze a család és a barátok egyszerre.
Biztosan jó lesz, a fiatalkorú pedig jól el lesz kényeztetve :wink: Jó bulizást!

katata, nem lesz sok időd agyalni a változásokon, ha hamarosan belekezdtek az építkezésbe, lesz ott intéznivaló bőven :D És akkor még a rókalátogatta, pihenős heteket nem is vettem figyelembe! :wink:

boriska, akkor most már Tárnokon vagytok?
pandácska, mágnes kíváncsi voltam megnéztem a kutyust, a járássegítő izét, az ügyességi játékokat és elképedve láttam mi minden is van.
Úgy érzem magam mint valami őskorból idepottyant mamóka, én még mindig az építőkockánál, gyurmánál, mesekönyvnél és puzzle-nél tartok.
De rögtön kattogtak a kerekek kinek is - kinek is lehetne ilyesmit ajándékozni, aztán rájöttem 1 év múlva a saját kölköknek :D .
bbilona

ilonkám, a humorod a régi :lol: csípem no..
szóval még pécsen leledzünk, mert amíg nem fizetik ki a házunkat addig mi sem tudjuk a tárnokit teljesen kifizetni, és még be is kell fejezni, úgyhogy nem lesz semmi, veled mi úccság? párod?

tücsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????????

pandi, úgy gondoltuk csak akkor vágunk bele, ha már ez a költözéses mizéria befejeződött, addig nem merjük mert túl sok a stressz ez kb. szerintem 3-4 hónap akkor kb 1,5 év lesz a babák között, talán még jobb is. dorkának mikor lesz öcsikéje?

csajok, tanácsokat kérek szépen: Borka ha nem figyelünk rá (márpedig minden percben nem ez van) akkor megemeli a hangját, kiabál visítozik, nem szeretem ezt, szerintetek mit csináljak? hagyjam, hadd csinálja?

Kép
kicsiboris

Boris,
Hugicát akartál írni ugye? :lol: :lol: Mi megvárjuk, hogy Dóra tudjon már járni, mert nem merek kockáztatni mégegyszer. Van bennem egy adag félelem, még azt is le kell magammal rendeznem.

Ilona,
Na igen, teljesen más játékok vannak, mint régen. Én irigylem a mai gyerekeket :lol:
Vendég

Sziasz!

Háát, csajok, én karácsony előtt voltam ajándékgondban. Ugye nem mehettem vásárolni, mert lombikoztunk.... Na én is le voltam nyűgözve a gyerekjátékoktól.... Ami teljes meglepetésként ért az a tesóm majdnemfia volt. Most majdnem 8 éves, és könyvet kért karácsonyra. Ablak-Zsiráfot!
Ne aggódj Ilonám, semmi gond az őskori emlékképeiddel. Julcsa festetlen fa építőkockája is nagy siker volt az ünnepen, sőt azóta is. De ő kapott tőlünk kézzel készített csattogó falepkét is. Tudod, amelyiknek kereke van és tolod, és a szárnyai csattognak. Imádja. Szülei is nagyon örültek, hogy ilyen típusú játékokat kap tőlünk.
Panda!íEgy csomó szempontból tényleg irigyelni lehet a mai gyerekeket. Viszont pont tegnap beszélgettünk a mi gyerekkori játékainkról. Emlékszem, suliban harsogott az udvar a körjátéktól, énekeltünk, gumiztunk fogócskáztunk, bújócskáztunk. Számháború... Tyű, de jó is volt. Pár éve meg nekem kellett a kislányoknak megmutatni, hogyan lehet terítőt vágni papírból.... Na ezt nem irigylem tőlük. Egyszerűen nem tudnak játszani. Csak tévé, meg szgép előtt...
Kicsibé! Remélem, mihamarabb elintéződik a házügyetek, és költözhettek. Gondolom, várod már. Hú, néha én is úgy mennék innét.. De párom nem.

Puszóka!
zel

Zel,
Ez mondjuk igaz!
Vendég

zel, én imádtam gumizni, a lényeg persze az új lakkszandál volt és persze a pörgős szoknya :lol: ari vagy!

pandi értem az aggodalmadat és az is jó szerintem ha már az első baba jár, remélem borka futni fog mire jön a tesó :lol:

Borka és bálint a viziló
Kép

Kép
kicsiboris

Tücsi........ mi van veled, tényleg aggódunk!!!

Zel, én is pont ma láttam egy 4 év körüli kislányt a számítógép előtt "gúvadt" a szeme. Beszéltük is a barátnőmmel, hogy ki kellene kapcsolni a gépet és kiküldeni a szabadba játszani. Amúgy a múlt héten vettem játékot egy 3 éves kislánynak, és elég nehéz volt választani. Babát nem is tudtam volna venni, mert vagy gonosz volt az arca, vagy vízfeje volt. :)
Nézegettem a kis babakocsikat, erre a férjem megszólal, hogy minek egy kislánynak babakocsi? :shock: :shock: :shock: :shock:
Teljesen elképedtem, hiszen a világ legjobb játéka volt a piros babakocsim. Ennél már csak a lábbal hajthatós lada lett volna jobb :D :D , de azt sajnos nem kaptam :(

Domo, a keresztlányom 8 hónapos, és legszívesebben pet palackkal, ruhacímkékkel játszik :D Ja és van egy kismedencéje amit nagyon szeret, meg egy zenélő őrülete (simba zongora), ami szerintem nagyon gáz, de ő imádja.

Bori, Borka szerintem felfedezte a hangját, és most próbálgatja. szerintem ne csináld semmit, vagy egyszerűen csak visítozzál vele együtt :D

Kata, én is ilyen fogigátlót szedtem. Ha esetleg kell még belőlle, szólj, mert a másodikból csak egy szemet kellett bevennem, úgyhogy van még raktáron.

Mágnes, de jó :) :) Tök jó érzés lehet érezni a kis drágát. Nemsokára kiderül, hogy fiú vagy lány igaz?
trinky

Boris, :D :D :D :D
Ez a Bálint :) :) :) jól ráült Borka fejére. Nagyon drága ez a lány, annyira édes, az a nézés :) :)
trinky

Kicsiborcsám, a lakkcipőnek hegyes orra kellett legyen....

Örülök, hogy ti is látjátok ezeket a dolgokat. Kezdtem azt hinni, én vagyok elferdülve...

Jó éjt!
zel

Jaj, Kicsibé! Nagyon ari a csajszi a vizilóval.

De azt hiszem, már mondtam többször. Ezek a csajok tündérszépek!
zel

A topic lányaira gondoltam. De azt hiszem, kicsit szét vagyok esve és különben is az 1000. hsz-emre hajtok...

No még egyszer jó éjt. Holnap még visszatérek...
zel

zelem .....értjük...értjük és megbocsájtunk de csak neked, csak itt, és csak most 8) :lol: :lol: :lol: :lol: köszi borka nevében is :wink:
jajj és mi az az 1000hsz? vagy már hülyülök is... :oops: :shock:

trin, már azt hittem nem is jössz.... :cry:
nagyon cuki amit írtál, na ez a viziló volt az első amit borkalujzinak vettünk amikor még pocaklakó volt :P

Kép
kicsiboris

[color=yellow]tücsi, a rosssssebbbbemmmár, annyira jó lenne tudni mi van veled [/color]:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
kicsiboris

zel, megnyugodtam az őskori játékok akkor még mindig érdekesek :D

kicsiboris, akkor most már lemaradunk a barackról is, akkor talán marad a szőlőszüret. :wink:

trinky, veled mi újság? Azt hiszem vennem kell egy babanetes harapófogót :wink:

katata, telekocsi? Feszültség?
bbilona

De jó,hogy pörögnek az események! :lol:

Kicsiboris!

Édi vagy,hogy hiányoltál :lol: Ezt a Borkát össze faldosom :lol:
Hogy megy a kajálás?Nekünk nagyon jól :wink: Bár Nia elég válogatós :roll: Házzal mi ujság?
Mi is lehet,hogy Dunántúlra költözünk :shock: férjem gondolkozik rajta,hogy ott kéne csinálni egy olyan üzletett amivel itt foglalkozik.

Domo!
Nagyon jó az ultahang fotó!!!! :lol: :lol:
Én is szeretnék 3év múlva egy ilyet nézegetni :wink:

Odry!

A fiad nagyon szép,és jó nagy már :lol:

Bbilona!

Apus ,hogy viseli a gyógyit ?Bár a cél érdekében mindent :wink:

Zel!

Te kis fészkelő,reméllem azért sokat pihensz?

Katata!

Nemsokára haza jöttök ugye?
m. reni

Játékok!

Én is mindig agyalok,hogy mit kéne venni Niának :lol:
A drágám kedvenc játéka egy cumisüveg kupak,és a saját keze :lol:
m. reni

Hát csajok, ha a vonalzómra nézek... egyre jobban izgatott vagyok. :D Na meg ha ránézek a közel 40 dobozra, amit telepakoltam már.... :lol:
De persze görcs is van a gyomromban, hogy na akkor most hazamegyünk. :roll: Na de majd megszokom, ha otthon leszünk.
22.én megyek uh-ra a Kaáliba és kiderül mi újság odabent és mikor is haladunk tovább a szurikkal. 8)
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?