Sziasztok, végre itt
Gordonnak az éjjel többször vérzett az orra, valszeg ugyanaz a cirkusz, mint tavaly nyáron, kiszárad a nyálkahártyája meg nem bírja az ilyenkor uralkodó és változó légnyomást és pattognak az erei. De még mindig úúúúgy megijed szegénykém....
Terápia mint tavaly, Neogranormonos kenegetés belül az orrában és Rutascorbin. ez nagyon bevált.
Szóval ezen prózai okból ma szabadnapom van
Juhéjj
Mindjárt jöttem is írni.
Szilvánusz, már említettem, hogy bo
jlykottálom (Döntsétek el, mint a muszáLY-t
) a fotóidat!! Ne teszegessél Te csak ide ilyeneket!!
Se a dekoltázsodról se a derekadról-hasadról-popsidról nem akarok látni képeket a márciusi babás topikban. Fúj! Ha én ilyen hájas trotty vagyok, más is legyen az! Punktum!
Amúgy a gyönyörű fiadat imádom nézegetni, ő jöhet!
És a talira is csak akkor vagok hajlandó jönni ha az ilyen Szilvánusz-féle csontkollekciók hosszú ballonkabátban vagy szumóbirkózó jelmezben érkeznek.
Jimm és Pumperka, nyugodtan tépjétek ki egymás haját Lilláért, bár én is imádom, de a fiam letette a voksát Laurára. Amikor nézte a képét, keze-lába járt és sikongatott!! Azt hittem véletlen, de a dolog reprodukálható!!!!! Úgy látszik, a fiam az idősseb nőkre bukik
Úgyhogy
MZX lesz a nászasszonyom. Nem is bánom, mert majd jól eszmecserélünk építkezés-ügyben! Ja és üdvözlet Erik-sógornak!!
Tegnap (meg tegnapelőt meg azelőtt, úgy nyolcvan részletben) kitakarítottam, ma ráérek. Délután fotózni készülök a csibéket, majd teszek fel képet, ha úgy sikerülnek.
Amúgy mindkét gyereknek kötőhártya-gyuszija volt/van, Gordon már spontán meggyógyult, de előbb gondosan átragasztotta a kicsire, szegénynek hétvégén olyan volt a szeme, mint akinek bevágtak, plusz tömény gennyes truttyó, hogy még én a megrögzött antigyógyszeres is sikítva szaladtam a patikába antibiotikumos szemcseppért. Mostanra szerencsére jobban van.
És tényleg, mi a fenének tápláltok hozzá?!
(Szinte látom, július 28-án a hotdogot nyammogó, sültkolbász zsírtól csöpögő dedeket a parkban, az elégedett dagimamik és paramamik gyűrűjében. Csoda, ha tényleg fel fognak oszlatni??)
Potyka, jövő szerdán a Tied vagyok, ha nem szülsz meg és ráérsz. Megkínozzuk a macskáidat
Ügynöknő és Petramama: privi ment!
Pumperka, nekem Gordon valamelyik nap odaállt a köztudomásúlag "nincstöbbgyerekéskész" apja elé, hogy neki kell egy kislány tesó. Esküszöm, nem én idomítottam be!!!!!!
Apuci közölte, hogy lehet kisfiam, semmi akadálya, de neki más lesz az apukája
a hüüüüüüüülyeeeeeeeee!!!