Jóreggelt!:)
Csajok, nagyon köszi a drukkot és a szorítást, ez sajnos most nem jött össze, a sok pénz utáni vágy nagy úr....
Drága uram még hiszi, hogy úgyis felhív, mert nem fogja tudni eladni a házát annyiért, amennyiért hirdeti, de én ebbe már nem élem bele magam.
(Amúgy tényleg nem fogja tudni, mert ha vkinek ennyi pénze van, a környéken kap érte nagyobb és szebb házat is...de ez már legyen az ő bajuk...)
Már találtunk is egy másikat onnan nem messze, a ház 20 nm-rel nagyobb, igaz, hogy a kertje pici és nincs garázs, de nekünk már az is jó, ha az udvarra be tud állni a tütüke.
Mannababoca: Köszi a segítség felajánlást, lehet, hogy élni fogok vele, ha végre lesz kiszemelt!
Mush: bocsi
, nem azért írtam, csak szerintem....de nem írok többet ilyet, ígérem
Trombi: Menjenek a sóhivatalba az ilyenek!
Nem értem, miért nem lehet normálisan viselkedni az embereknek!
Sarmon: Ne foglalkozz az ilyen képmutatókkal, úgyis csak addig lesz téma, amíg újdonság, aztán már senkit sem fog érdekelni. Ha valaki ilyen, az ellen nem tudunk tenni...
Esküvő: Nekünk 07.08. 18. volt a dátum.
És pont olyan volt, amilyennek szerettük volna (bár tudom, újabban nem ez a "divat"). Kb. 80 fő, vidéken, kihelyezett szertartás (csak polgári, mert nem vagyunk megkeresztelve, csak ezért meg álszent dolognak tartottuk volna
) hajnalig mulatás, boldogsáááág.
Iwiw-en én is jelölgetek majd, ha nem bánjátok...