Új privát üzeneted érkezett!

Zölddi!
És most mikor lesz a nagy nap? És hol lesz? (Gyűjtöm a hasznos infókat a későbbiekre.) Szülés előtt még mindenki gyorsan bekötteti a fejét? A miénk szerelemgyerek lesz! :-D Anyósom nagy bánatára. Én kicsi, de romantikus esküvőt szeretnék. Vmi eldugott helyen, szép fehér ruhában, nem bálnaként, jövőre... :-D Lehetne a dátum 09.09.09.!

Sarmon!
Ha ez vígasztal, én hetek óta minden nap így érzek. :-D Ja és ráadásul néhány napja a hányinger is visszatért. :evil:

Aida!
Én talán jövő hét kedden tudok privit küldeni. Addig marad a sorom színtelen. :(

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
de mérges vagyok! ludtam volna, de persze mindenki ilyenkor akar telefonálni, a zizegés meg felébresztett! :evil:

Sinaszi:
Meg is lepődtem az aug. 8-on, sógornőmnek 9-én lesz az esküvő, azt hittem elírtad a dátumot, hogy az péntek..:)
Nekünk aug. 10-én volt, igaz 2002-ben..

Mozgást még nem érzek, dehát itt én vagyok a legfiatalabb pocakos. :) Azért remélem nem várat magára a 20. hétig...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Berni! Még nincs tervezve időpont. Én egy kápolnában szeretném négyesben, de párom családjánál asszem kiütné a biztosítékot. Én úgy gondolom, hogy majd a keresztelőre hívjunk sokaságot, az esküvőnk meg szépen csendesen történjék, de ebben még nincs egyetértés.

Mágnes! Lúdjál ebéd után lányoddal! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi:
Ez az a bizonyos ebéd utáni alvás lett volna...

Kép
Kép
Kép
mágnes

A párom munkahelyi gépéről garázdálkodom... :oops: :lol:

Nos! Én is elég az elég szentimentális fajtából lennék, de apafej nem annyira. No meg meg is értem ŐT. Szerintem - mint tapasztalt - ő tudja, hogy sok hűhó semmiért... Igazából én is azt mondtam, hogy nem akarok ilyenkor esküvőt - mármint pocakosan, de ez maradt. Bíztam benne, hogy ő korábban megkér, vagy én kibírom jövő nyárig... Nagyon ellene voltam, hogy így kössünk házasságot, és igazából pocakkal sem akartam anyakönyvvezető elé állni... A hormonok azonban mindent megváltoztattak... Néha kicsit haragszom is magamra.... Most amúgy is depis lettem... Többet nem jövök be a munkahelyemre...

Zöldi! Neketek ez a második - egymással!?
Vendég

Sina! Nem egymással, te lüke! Egymással volt polgári, nekem meg az elsőnél volt egyházi is.

Kép
zölddisznó

Hát ez a "második-egymással?" aranyos volt - egyébként nekem van ilyen az ismeretségi körömben, akik 2x házasodtak egymással, igazából már másodjára nem akartak összeházasodni, de örökbefogadtak és ahhoz kellett.

Tegnap voltam én is a 18 hetes uh-n, és hát nekem sem volt túl jó tapasztalatom ui a doki egy jó nagy bunkó volt. Rögtön kérték az AFP-t és én ugye nagy becsületesen előadtam, hogy hát ez nem pontos a súlyelírás miatt és az újat még nem kaptam meg. Na hát ez nagyon nem tetszett neki, főképp vsz az, hogy nem kórházi AFP volt, hanem a Bolgárkerekes integrált teszt. Mikor kérdeztem a végén, hogy mindent rendben talált-e, az volt a válasz, hogy ő nem tud mit mondani, majd leírja a leletre, amit látott és beszéljem meg az orvosommal. Mikor a nemét kérdeztem, hogy nem tudná-e megmondani, határozott nem volt aválasz, elég egyértelműen meg se akarta nézni.
Mindenesetre, ami a leleten van, az jónak tűnik - amennyire azt én meg tudom állapítani, legalábbis nincs benne semmi rendellenességre utaló. De hát így azért el fogok menni azért a Bolgárkerékbe is uh-ra a dokimhoz szombaton.
Most perpillanat jobban idegesít, hogy még mindig nincs meg az újraértékelés (már minden nap odatelefonálok), az egyik csaj meg rámijesztett, hogy szerinte a nagyobb súly még alacsonyabb MoM értékeket fog kihozni, ami elég logikusan is hangzik, ergo még rosszabb ereményekre számíthatok.

Kép
trombibébi

Trombi! Mennyi lett neked a rossz eredmény?

Miket írtak a leletre?

Kép
zölddisznó

Az AFP az önmagában jó volt.

MoM-ban az értékek:
AFP - 0,99
uE3 - 0,34
szabad BhCG - 0,29
Inhibin-A - 0,68
PAPP-A - 3,84

És erre azt hozták ki, hogy:
Down: kevesebb mint 1:50 000
Edwards-kór: 1:220

Kép
trombibébi

Aha. És az UH leleten mi van? Hol csinálták?

Kép
zölddisznó

Trombi Ahogy olvasom, akkor neked is rossz tapasztalat van. De valószínű a máshonnan hozott AFP eredmény miatt. De nem igazán értem, hogy ettől függetlenül miért nem vizsgálják meg tisztességesen az embert. És mennyiből tart a nemét is megnézni. Maximum elnézi és nem találja el. De legalább a szándék meglenne. Mondjuk én az egész UH-val nem vagyok elégedett, mert nem tudom 1 perc alatt mi mindent láthatott. Nekem kicsit felületesnek tűnt és ami kicsit elriaszt, hogy ez osztályvezető főorvos volt. Hát nem tudom! Nem hiszem, hogy lennék a betege, ha így vizsgált. Lehet a szülést is ilyen hamar "letudja".
Annyira jó olvasni a házasságkötéssel kapcsolatos írásaitokat. Kicsit nosztalgiázom. Bár még csak 1,5 éve volt, de már olyan távolinak tűnik. Mi már amúgy is házasodtunk volna (12 éve hogy együtt vagyunk), de a gyerek miatt előrébb hoztuk. De enélkül is megszületett volna tehát nem tartom annyira egetverőnek, ha valaki "vadasan" vállalja a gyereket.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok Lányok!

Mostanáig olvasgattam a hozzászólásokat, megpróbáltam képbe kerülni.

Képzeljétek pénteken voltam UH-n, és minden rendben! Olyan boldog vagyok, egy hónapig nem is kell mennem semmilyen vizsgálatra vééééééégre.

Erre a nagy örömhírre szombaton elutazom két hétre, így nem leszek, de hazaérkezésem után első lesz visszaolvasgatni titeket.

Zöldi megyünk csütörtökön jógára?

Bébic: Ha a vételi ajánlatot elfogadta, szívesen segítek az adásvételi szerződéssel (csináltam már párat... :D ), meg persze lekérem neked a tulajdoni lapot is, hogy lássuk mi a pálya... :D :D Szólj, mert csak péntekig vagyok itthon!!!!

Kép
mannababoca

Ja és nekünk csak icipicit volt különleges a dátum miatt. 2007.03.03. De a 2008.08.08. is tök jól hangzik, meg a 2009.09.09. is.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zöldi:
Én is meg voltam róla győződve, hogy ti most újraházasodtok :)
Nekünk nem volt templomink, Apát nem akartam belehajszolni. Anna keresztelőjén a plébános felajánlotta, hogy szívesen összead minket bármikor, akár a keresztelőn is, csak szóljunk. Titkon reménykedtem benne, hogy romantikus Apa meglep, és elvesz templomban, de kiderült, hogy romantikus Apa nem is olyan romantikus.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Trombi: Nem akarok beleszólni, de a MoM 0,99 az jónak számít, nem?????

Kép
mannababoca

bebic.
en kislanyt szeretnek, ugyhogy ne josolj nekem kisfius pocakot legyszi! de termeszetesen megtartjuk a fiut is.
fel a fejjel. tessek pozitivan hozzaalni a hazvasarlashoz. megy a drukk hogy sikeruljon!!!
annyi penzert szep nagy telket is kaptok hozza. nem? remeljuk elfogadjak az ajanlatotokat.
a cica nagyon vicces volt, mert arnyekban akart maradni, de nem nagyon sikerult neki. majd teszek meg fel kepeket.

huha. hogy mennyi eskuvo van itt kilatasban. van egy konyvem eskuvoszervezesrol. ha valakit erdekel szivesen elkuldom. nekem mar nincs ra szuksegem.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi, az uh lelet elég részletes, de bemásolom:

"TAS során a terhes méh üregében egy magzat látszik fejvégű fekvésben.
Biometriai adatok: BPD: 4,11 cm, FL: 2,7 cm, AC: 12,22 cm

A koponya alakja, szerkezete eltérést nem mutat. Közép echo szabalyos, plexus chrorioideusok szimmetrikusak, elérik az oldalkamrák mediális, ill laterális falát, az oldalkamrák tágassága szabályos.
A gerincoszlop párjuzamos vonalú, a csigolyaívek zártak.
A mellkasi szervek épek, a szív helyzete, alakja, mérete szabályos, a kamrai sövény zárt, a foramen ovale nyitott. Durva septatios zavar jelei nem láthatók. Kamra-nagyér kapcsolat rendben, az arteria pulmonális és az aorta eredeése, lefutása szabályosnak látszik. A szívfrekvencia ritmusos, kompenzált magzati keringés.
A rekeszvonal és a hasfal folyamatos, gyomor, hólyagtelődés látható. A magzati vesék paravertebralis elhlyezkedésűek, alakjuk, üregrendszerük szabályos.
Végtagok hossszúcsöves csontjai hiánytalanok.
Köldökzsinór erek száma 3, a zsinór szabad lefutású.
Lepény a hátsó falon helyezkedik el.
A magzatvíz mennyisége átlagos.
Az uterus környezetében, a kismedencében körülírt kóros terime nem ábrázolható.

A biometriai adatoknak megfelelő medián értékek: 18 hét."

Ezután még van egy nyilatkozat, mely szerint tudomásul veszem, hogy az uh nem alkalmas minden rendellenesség időbn való felismerésére stb...

Kép
trombibébi

Manna, nem is az AFP-vel volt a gond önmagában. Az Edwards kórra kihozott 1:220-hoz nem túl jó eredmény, ill az hogy az gész számítás pontatlan, mert nem a valós súlyommal számolták.

Kép
trombibébi

Manna! Naná, hogy megyünk!

Mágnes! Én a csak romantikusság miatt nem házasodnék templomban, ha amúgy nem vagytok hívők, akkor álságos az egész.

Trombi! Ez egy nagyon alapos, és precízen dokumentált hibátlan eredményű UH!

Kép
zölddisznó

Köszi, én is azt állapítottam meg, hogy nincs benne semmi rendellenes, nem is ez a része izgat, hanem az integrált teszt.

Ja és ettől függetlenül nem esett jól, hogy nagyon bunkó volt a doki.

Kép
trombibébi

csak mert néhányan írtatok romantikus esküvőről, az én esküvőmön múlt héten 17-en voltunk, csak család és a tanúk.
Szegedi léttemre, a Balaton melletti, feletti Szent Mihály dombon, (egyszer kirándultunk ott) kihelyezett anyakönyvvezetői esküvővel, és utánna a szintén ott lévő kápolnában volt az egyházi. A domb a balcsi felett van közvetlen, a kilátást és a fénykép lehetőségeket nem kell mondani.
Volt fehér ruha, koszorúslány (4 éves) nyugalom, és romantika egyben, nem kellett idegeskedni, voltak szép virágok, fényképész, videós is és ez itt a reklám helye utána a helikon tavernában egy esküvői ebéd, ahol meg is száltunk, menyasszonyi tortával.
Mindössze két nap és 1 személyesen, elintézni mindent.
Aki romantikusat szeretne, csendeset, családit, annak bátran ajánlom a helyszínt, jó idő az kell hozzá, de fantasztikus élmény volt részemre, elmondhatatlan
A zenét elemes magnóval lehet megoldani, fehér terítő, tálcák, pezsgős poharak, stb. mindenről mi gondoskodunk, a díszítésig, de nem nagy feladat összehozni.
Képek vannak az iwiwen, török beatrix név alatt.
A család először morgott a 4 órás út miatt, de utána elállt a szavuk is, minden megoldaható és igazán felejthetetlen volt az élmény.

Betti
Kép
betti0412

Szóval kinevettek!!! :evil:

Osztogatom ám én is a rosszpontokat! :twisted:

Bébic! Beszámolót kérünk házvásárlás ügyben!!!! Vagy már be is költöztetek!? :lol:

Ruhával és gyűrűvel gondban vagyunk, de a SZERELEMGYEREKET már van hová tennünk! Vettünk kiságyat is!!!! :D

A többi nem számít!
Vendég

Betti! Ez tényleg nagyon romantikásos! :D
Vendég

Trombi!
Engem is percek alatt tönkre tesz, mikor teljesen feldobódva és pozitívan megyek egy vizsgálatra és egy szóval, vagy egy morgással agyoncsapják az embert.
Persze aki ez EÜ-ben dolgozik biztos sokat látott már olyanokat, mint mi és nem is lehet elvárni a mosolyt, főként ilyen megbecsülés mellett, de .....nem tudom.
Ma kellett mennem a központi védőnői tanácsadóban, bár a körzeti védőnőnél már voltam, sőt már ki is jött látogatni, de itt újra felvettek minden adatomat, bár odaadtam a kiskönyvet, és lemértek plusz 4 kilóval többnek, mint amit a mérlegem mutatott reggel, bár ha az a súly rajtam lenne, lehet már nem a régi farmeromban járnék, mindegy.
Mondta a tanácsadó hölgy, hogy ad időpontot AFP-re, mondtam nem kell, mert már van. Kitől van? Hogyhogy van? Hát mert mikor elsőre bejelentkeztem, kaptam.
Akkor kért telefonon genetikai UH-ra időpontot, de mikor lerekata, akkor mondtam neki, hogy az is van már, rajta is van a lapomon, mivel minden vizsgálatkor a kórházban kapunk új időpontot.
Megkérdezte van-e valami panaszom, mivel nem volt el is jöhettem.
Egyébkként kedvesek voltak, csak a rendszer kicsit zötyögősen működik, de lényeg, hogy működik

Betti
Kép
betti0412

Hát inkább 2x, mint egyszer se :wink:

Kép
trombibébi

Betti, tényleg jól hangzik ez az esküvő! Sajna nem találtalak meg az iwiwen, Szegediként vagy fenn?

Kép
trombibébi

Én már megtaláltalak!

Kép
zölddisznó

Zöldi:
Én katolikus vagyok, és rendszeresen imádkozom, de nem templomban, szerintem ezt bárhol meg lehet tenni (mondjuk amióta nem hallgatott meg, és Aput elvitte, valahogy nem vitt rá a lélek az imára..)
A párom viszont ódzkodik az egyháztól, így nem akartam rákényszeríteni semmi ilyesmire. :) Én azért tartom fontosnak, mert a plogári valahogy nekem nem olyan komolyan gondolós életre szóló.. A templom nekem más.. Ott nem tesz az ember könyelmű kijelentéseket. Már aki.. :)

Képzeljétek, teljesen meg vagyok döbbenve: Zsebike megmoccant ! Na de hogy! Kívülről is látni lehetett a köldökömnél! :lol: Ezt megismételte még kétszer! Annyira fura, mert Annával nagyon későn éreztem! Mit művelhet ez a gyerek odabent??? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én is vagyok iwiwen!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

betti en nem talallak!!! :( :( :(

magnes, neked mi a vezetek neved?

en is vagyok. Eniko Walker nev alatt.

sajnalom, akinek bunkok voltak ultrahangon. remelem nalunk nem lesz ilyen mert leharapom a fejuket.

voltam yogan. jo volt. meg nem baratkoztam meg a legzes technikaval, meg hogy kepzeljem el a tengert, meg napsutest, meg homokot. majd belejovok. :lol:

bebic! hol vagy? mi van a hazzal?????/

dokinal is voltam. megtapogatott. aztan mondta, hogy csak megnyugtatas vegett menjek el a vedonohoz szivhangot hallgatni. hetfore kaptam idopontot.

KépKép
KépKép
mush589

Nekünk is 2002-ben(6 éve) volt az esküvőnk,temolomi is,250 fős vendégsereggel.De egyébként 8 éve ismerjük egymást.
Betti szépek a képek.
El kell hogy meséljem ma nagyon lelombozódtam.Egy "az hittem" barátnőmről kiderült hogy a hátam mögött rossz ízű dolgokat terjeszt rólam...(pl.hogy ki akartam kezdeni a férjével!)Jesszusom,nagyon kiakadtam.Nagyon rossz az ilyet felnőtt fejjel átélni.Én egyébként is nagyon nehezen barátkozós vagyok,de az ilyenek ébresztenek rá arra,hogy az ember csakis egyedül önmagában bizhat! Ez egy kis faluban különösen érdekes tud lenni,mert hajlamosabbak az emberek az ilyenfajta hülyeségeket elhinni,és ha megy az ember az utcán,rá csúnyán nézni,ujjal mutogatni!És én a gyerekeimet a legnagyobb szeretetben,tisztességben próbálom nevelni,egy ilyen senkiházi kis picsa meg befeketíti az ember becsületét! :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Enikő,ezen a néven nincs találat!!!

Ha valaki nagyon kiváncsi rám,megnézhet Sárváriné Mészáros Mónika név alatt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

furi, pedig tuti igy hivnak. elotte meg Beki volt. talan az segit.

sajnalom,hogy csalodnod kellett a baratnodben! nekem tavaly az eskuvom kapcsan szakadt meg a baratnommel a kapcsolatom. 7 eves korunk ota voltunk baratnok. szomoru.

nekunk se volt templomi eskuvon, zoldi altal emlitett okbol. nem vagyunk vallasosak, kepmutatas lett volna. en meg se vagyok keresztelve.

sarmi. en megtalaltalak. be is jeloltelek!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

hogy van dorka? novoget? teszel majd fel ujabb kepet rola?

KépKép
KépKép
mush589

Újra, bővebben:
Sziasztok,

Nekünk is négyfős esküvőnk volt, 95.08.11-én, szerintem nagyon jó volt "tömeg" nélkül is. Véleményem szerint, ha nem lehet csak azokat meghívni akiket mi akarunk, akkor nem jó az egész. Miért kell kötelezően is meghívni embereket. Ja, mert a szüleink szerint így illik. Mindegy, mi kihagytuk ezt a konfliktust. Pont 10 éve ismertük ekkor egymást. Ráadásul terhes is voltam, durva lett volna a fehér ruha is.

Zölddi: én esküszöm elolvastam minden hozzászólást, de már nem értem, hogy Ti most össze vagytok-e házasodva, vagy csak polgári volt, vagy semmi. Azért remélem tudok nyugodtan aludni.

Mindenkinek:
Szégyen, hogy ilyen ultrahangosok vannak, légyszi számoljatok be az orvosotoknak, legalább tudják mi folyik abban a kórházban ahol ők is dolgoznak. Én elmondtam az enyémnek miért nem megyek uh-ra a Máv-ba. Pedig ott a körülményekkel volt baj, nem a dokikkal.

Iwiw-en én is vagyok: Bonifert Brigitta

Vera: remélem nagyon örülsz a kislánynak.

Én 21-én megyek uh-ra, a héten AFP-re, remélem minden ok. lesz. Nekem még nem mozog a babám, pardon: én még nem érzem, hogy mozogna, a védőnéni szerint a 15. héttől lehetne, pláne, hogy harmadik gyerek.
Egyébként a népi mondás szerint, ha mozog a baba, akkor félidőnél jársz a terhességednek. Bár itt Titeket hallgatva, ez megdőlt, nagyon korán tapasztaltátok a mozgást.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Hihi! BB! Nekem nem az első házasságom. Az elsőnél volt egyházi is, de Pápa bácsi érvénytelenítette, ezéert lesz most is! A polgárink már megvolt másfél éve, de nekem az csak "összeiratkozás", a fontos a templomi számunkra.

Kép
zölddisznó

latom itt mar mindeki alszik. mindig elfelejtem, hogy ott egy oraval kesobb van, mint itt :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

csak bekukk:)

A polgárit én végigröhögtem... a férjem jobban bírta de nála is hajszálon múlott a dolog... (kiadtam, hogy nehogy valaki elkezdjen röhögni mert akkor én sem tudom megállni... hát a tanúm elkezdett... ). Egyszerűen röhejes volt amiket az anyakönyvvezető összehordott... nekünk meg csak a papír kellett :) (a férjem utána vitt neki egy doboz csokit és elnézést kért:))))))))) (csütörtökön leszünk 4 éves házasok... bár törvényileg már 4 és 3/4 de azt nem számoljuk:)

(a legjobb rész az volt amikor az anyakönyvvezető azt mondta, hogy reméli átérezzük a helyzet komolyságát... na akkor robbant az egész... Mondjuk az előzmány az volt amikor kifejtette, hogy minket a tiszta szeretet hozott ide... mi meg ott röhögtünk, hogy nem egészen, sokkal inkább a lakásvásárlási támogatás amihez papír is kell... a csúcs persze az volt amikor a végén aszonta, hoy jó, akkor most üdvözöljük egymást friss házasként és nem tudtuk, hogy akkor most integessünk-e egymásnak vagy pacsit adjunk:))))
Vendég

Nekünk a polgári sokkal meghatóbb volt mint a templomi.Egy vén 90 éves pap hebegett habogott mindenféle szentekről,közben ránk se nézett.A polgári sokkal inkább rólunk szólt,én azon jobban rítam... :lol:
Enikő visszajelöltelek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Trombibébi!
Hát ez a hozzáállás az UH-sok részéről durva! Én a 12. heti genetikain már az elején el kezdtem kérdezgetni, a doki mosolygott egyet, hogy na, paraanyuval van dolga, és onnéttól kezdve folyamatosan kommentálta a vizsgálatot. Most ezt látni, itt ez van, ott az, minden ok... szóval tök megnyugtató volt. Remélem a jövő heti UH-m is hasonló élmény lesz!

Betti!
Én is ilyen esküvőt szeretnék. Csendes, romantikus, szép, emlékezetes! :-D Remélem jövőre nekünk is összejön! És a helyszínnel adtál egy jó tippet! Mi Visegrádot néztük, ott fent a hegyen van egy állat jó kilátással rendelkező étterem, megszervezik az esküvőt is, de ez a Balcsi is tök jó ötlet!

Nem értem miért kellett két helyre védőnénihez menned... fura ez a rendszer...

Mágnes!
De jó, hogy már neked is ilyen konkrétan mocorog Zsebi! Én is akarok már biztos jelet!!! :evil:

Sarmon!
És az állítólagos barátnőd miért kever? Valami miatt megharagudott rád és így áll bosszút? Lehet beszélned kéne a fejével.

Csakegy!
Én örülök, hogy nem kellett ilyen miatt összeházasodnunk. Ezért nem akarok a gyerek miatt is gyorsan elrohanni az anyakönyvvezetőhöz. Szeretném megadni a módját. Ez az esküvő miattunk kell, hogy fontos legyen. Persze a kényszer az nagy úr.

Bébic!
Mi újság ház fronton???

Kép
Kép
lbernuska

Én is vagyok iwiw-en: Lengyel Bernadett

Kép
Kép
lbernuska

Szépséges jóreggelt!

Nekem az előző polgárim 2 perc 54 másodperc volt. Nem volt zene, nem volt beszéd, sem pezsgő, sem gyűrűhúzás. Csak azt a kötelező 3 mondatot engedtük elmondani, ami az érvényességhez kellett. Akkor még nem lehetett irodában "összeiratkozni", most már azt is lehet egy kerekasztal mellett.

Kép
zölddisznó

Elnézést, kicsit pontosítok az iwiwre.

Kiss (szül:) Török Beatrix
Csongrád város alatt vagyok, mert ott születtem, csak Szegeden élünk már.
A nevemet most a napokban írtam át, de a Törököt meghagytam, mert nem találnak meg az ismerősök még az új néven.

Üdv:

Betti
Kép
betti0412

Ibernuska: mi sem ezért házasodtunk (még csak az kéne, hogy akármilyen külső ok miatt elszúrjam az életem:), de ezért volt polgárink is... (A polgárit 2 nap alatt szervezük meg s külön engedéllyel házasodunk, hogy ne kelljen kivárni a kötelező határidőt, az egyházi meg tök sokáig szerveződött, mi csak azt vettük komolyan... a polgári az csak papírmunka volt, ezért röhögtünk annyit az anyaköyvvezető hülyeségein:)

Trombi: Nem azért, de ez egy tök jó UH lelet, ilyen részletest még nem is láttam! (Nálunk a kórházban 1 perc az UH és a papíron csak annyi szokott állni, hogy durva eltérés nem tapasztalható. Állat... nem? Én pl. ezért duplázom az összeset.)
Vendég

Na én mindenkit bejelöltem iwiw-en. Bár Zölddi beelőztél... :-D

Betti!
Látszik már a hasad? Az esküvős fotókon takarásban van. Nagyon szépek voltatok!

Csakegy!
Igen értelek. Nekünk viszont mind a kettő fontos. Egyben szeretnénk egy napot, amikor mind a két szertartás lemegy. És a polgárit is vmi külső helyszínen, amitől szintén egyedivé válik. Én tuti bőgni fogok, amilyen szentimentális vagyok! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Juj Betti!!
A nagy munka mellett annyi időm volt, hogy elolvassam az esküvődről írottakat. Nagyon tetszik!!! Jövőre pont ilyet szeretnék én is. Semmi egyéb. Balaton, romantika, esküvői torta. Semmi más nem kell!!!

Kérdés: Én is szeretnék egyházi esküvőt, de sajnos gyerekkoromban nem lettem megkeresztelve. Most így felnőttként mennyi idő ez a dolog? Miket kell végig csinálnom??

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Csaki!
Ennek a mondatnak rajta kell lenni az UH szűréseken:
A MSZNUT (Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság) szakmai protokollja alapján végzett vizsgálat szerint...
Ez ugyanazt jelenti, mint Trombi részletezett UH-ja, csak ott fel is sorolták a vizsgált dolgokat.

Amúgy én is duplán csináltatok minden fontos vizsgálatot, mert én vén banya vagyok, és ugye parásabb az egész helyzet.

Kép
zölddisznó

Jóreggelt!:)

Csajok, nagyon köszi a drukkot és a szorítást, ez sajnos most nem jött össze, a sok pénz utáni vágy nagy úr.... :(
Drága uram még hiszi, hogy úgyis felhív, mert nem fogja tudni eladni a házát annyiért, amennyiért hirdeti, de én ebbe már nem élem bele magam. :? (Amúgy tényleg nem fogja tudni, mert ha vkinek ennyi pénze van, a környéken kap érte nagyobb és szebb házat is...de ez már legyen az ő bajuk...)
Már találtunk is egy másikat onnan nem messze, a ház 20 nm-rel nagyobb, igaz, hogy a kertje pici és nincs garázs, de nekünk már az is jó, ha az udvarra be tud állni a tütüke.

Mannababoca: Köszi a segítség felajánlást, lehet, hogy élni fogok vele, ha végre lesz kiszemelt! :)

Mush: bocsi :oops: , nem azért írtam, csak szerintem....de nem írok többet ilyet, ígérem :oops:

Trombi: Menjenek a sóhivatalba az ilyenek! :( Nem értem, miért nem lehet normálisan viselkedni az embereknek!

Sarmon: Ne foglalkozz az ilyen képmutatókkal, úgyis csak addig lesz téma, amíg újdonság, aztán már senkit sem fog érdekelni. Ha valaki ilyen, az ellen nem tudunk tenni... :(

Esküvő: Nekünk 07.08. 18. volt a dátum. :lol: És pont olyan volt, amilyennek szerettük volna (bár tudom, újabban nem ez a "divat"). Kb. 80 fő, vidéken, kihelyezett szertartás (csak polgári, mert nem vagyunk megkeresztelve, csak ezért meg álszent dolognak tartottuk volna :roll: ) hajnalig mulatás, boldogsáááág. :lol: :lol:

Iwiw-en én is jelölgetek majd, ha nem bánjátok... :)
bébic

Aida! Keresd meg azt a parókiát6plébániát... ahová tartozol, mert eltérőek a felkészítés módjai. Valószínű kell majd járnotok oktatásra (beszélgetésre) és ismerned kell vallásod alapjait, vagyis azt, hogy miről szólnak ezek a szentségek (keresztség, házasság...) De ne ijedj meg tőle, minden felekezet atyja örül, ha új báránykája talál hozzá, és nem harapják le a fejed, hogy "csak" felnőtt fejjel fordulsz hozzájuk.
De szerintem csak akkor van értelme, ha komolyan is gondolod a majdani fogadalmaidat!

Kép
zölddisznó

Berni, Mágnes, Zöldi, titeket nem találtalak meg :cry: ... bizti én vagyok csak a béna... :oops: Help!
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?