Hűűűűűűűűűűűha!!!
No, ezt meg most jól megaszondom majd, hogy ezt a topikot ezért szeretem, mert itt még senki nem bántódott emg annyira, hogy ne lehessen megbeszélni!!!!!!!
Enyém lányommal egyetlen baj van csak, hogy ha ébren van, senki és semmi nem jó neki sokáig, csak én!
Ha tehát nem alszik annyit, hogy végezni tudjak a munkával, akkor vagy megcsinálja más, vagy megvárom, míg újra elalszik!
Látjátok, ezt írtam a múltkor is, minden baba más, mindannyian mások vagyunk!!!
Nóri eszik ébredéskor, aztán játszás, beszélgetőzés, tisztabetevés, pihenőszékbe hurcimbálás, és kb. egy-msfél óra múlva nyűglődésből látszik, hogy álmos!
Altatás:
Hol sikerül hasra tenni és magától elalszik, hol nem, általában igen, de sok mindentől függ. Ha kapkodok, sietek, mert pl, rotyog a krumpli vagy teregetnem kellene, akkor biztosan elkapkodom a dolgot vagy ideges vagyok és érzi, emiatt nem alszik el, óriási orítással jelzi, hogy nem tetszik neki valami, olyankor jön a ciciztetéssel elaltatás. Ringetni nem kell, nem is próbáltam még!
Hozzátápi:
Kint nyugaton nem divat szoptatni! Egyáltalán!!!!! Sőőőőt, ez olyannyira magánügy, hogy még a rokonok sem kérdezgetik a kismamát, hogy szoptat-e! Ha van ekdvem válaszolok, ha nincs, akkor elkerülöm még a témát is, ha kifejezetten bunkó vagyok, akkor visszakérdezek, hogy ás TE/maga???? No jó, ez csak egyszer volt........
Hálitstennek itthon még mindig sokan és sokat szoptatunk!
Ákosnál 4 hónapos lehetett a gyerek, mikor egy "hogy nézek ki??" kérdésemre a volt férjem lazán közölte, hogy akkora vagy mint egy tehén.......................... Attól anaptól fogva nem ettem, és attól a naptól fogva elapadt a tejem, még kb. két hónapig volt reggel egy kicsi......... Soha többet nem fostom meg magam és a gyerekem attól, hogy szophasson. Persze, ha érdekli vagy kell neki, akkor megkapná az almát is pl., ezért is próbáltam meg, de Nórinak még nem kell úgy vettem észre!
Nyah!
Nyűglődéééééééééééééés!
Megyek, majd jövök!