Forti
Készítettem kicsi öntapadós cetliket ráírtam a neveket, mint pl: gumicukor danija, forti levije (Remélem ez jó lesz mindenkinek) Kivágtam a "névtábláinkat" is, és még maradt egy csomó ragacs, ezért gondoltam mégiscsak jobb, mint neked celluxozni, csak lehúzod a hátulját és kész.
Én holnap délután egyébként is kocsival vagyok, ha esetleg megírod mailben (karolina.csik@freemail.hu), merre laktok, akkor arra ugrok és bedobom a postaládátokba. így nyugodtan lehetsz Fóton és utána már csak ragasztani kell.
Lányok
Nálam vannak a névtáblaragacsok, viszont kellene valaki, aki pont 2-re megy oda, hogy mindenki megkaphassa. Mi kb. 3-ra érünk oda szerintem, de ha akkor is jó lesz, akkor majd mindenkire nyomok egy fecnit
Ma megvettünk végreminden karácsonyi meglepit a dugdosós vetélkedőhöz, Danival együtt 3-an a TESCO-ban 1000 ember, Dani bácsi nem akart sokáig a kocsiban ücsörögni, így szaladgálhatott. Hááát, azt gondoltam tiszta idegbeteg leszek, mire végzünk a bevásárlással, de pont ellenkezőleg, nagyon élveztem. A babarészlegnél ismerős dolgokat talált, rámolt ezerrel én meg vissza utána. A tusolóknál és samponoknál minden kupakot felnyitott és visszazárt, ,majd visszatette a polcra a megvizslatott flakont.
Aztán valahol talált egy bébitaxit, na addig gyorsan apával toltuk ezerrel én Danit a taxiban, ő meg a böhöm kocsit és gyorsan dobáltuk bele a bevásárolnivalót.
Csudára élvezte az taxikocsit
Amíg apa fizetett, addig kivittem, mert akkor már csaka szaladgálás érdekelte, de ekkora tömegben képtelenség sasszézni utána
, így kivittem a pénztárakon kívülre, ahol nagy örömömre éppen egy pénzbedobós motorra akadtunk. Na, arra uzsgyi fel, 100-as be és berregtünk ezerrel
Addig apa is nyugodtan pakolt. 3 menetet mentünk, aztán irány haza. Fürdés alvás, altatni nem kellett a fiatalembert
Ma rekordot döntött alvásban 3/4 1-3/4 4-ig húzta a lóbőrt
Annyira örültem, bezzeg én nem tudtam aludni, mert totál fájt a fejem, csak tudnám mitől, mert nekem még sosem fájt. Addig míg aludt keresztszemeztem, hétvégén elkészülnek a saját készítésű keresztszemes meglepijeink, már csak a Daninaptárat kell megszerkesztenem, abból is már csak a képek kiválasztása van hátra a közel 4000 Danifotóból
Ezek után már csak a csomagolás van hátra + a lakás karácsonyi díszbe öltöztetése.
Lányok!
Tud valaki jó mézeskalácsreceptet? A fehér habot miből kell rá csinálni? Conti te vagy ebben a nagymester!
cupp
gumicukor