Új privát üzeneted érkezett!

Forti

Ok, akkor holnap valahol talizhatunk a ragacsok miatt.
Addigra szétvágom őket.
Elvileg van két példány, de azt gondoltam azért, hátha valakiről lepottyan, vagy letépi magáról vmelyik gyerkőc.
De kinyomtathatom őket és akkor azt ráteheted egy celluxal a csomagokra, ha nem gond.

holnap jó lenne neked kb. 11.30 és 12.30 között a ligetnél a 75-ös troli ligetsarki megállójánál a zebránál? Ekkor szoktunk sétálni. de ha nem jó, akkor megbeszéljük máskorra. Este még benézek, oks?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Ja, kibújt a jobb alsó és felső rágófog, minden macera nélkül, etetés közben vettem észre, hogy ott fehérellenek a kis hófehér egérfogak csúcsai Kép Viszont elöl alul még mindig 2 fogacska van. Most már az alma héja sem gond a rágásnál. Szerintem elkopott Kép az ínye, mert már régóta fog nélkül rágja a darabosat Kép Remélem a többi is ilyen könnyen jön majd ki.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Beszti, Forti, Ilke
Happy birthdayKép

Zulu
Annácskának utólag is boldog szülinapotKép

Zsuzsa
Jó költözéstKép Bocs én nem akartam horror lenniKép

Ma megint volt kontroll, szép a füleKép Úgyhogy még gyógyszer szombatig, de visszamenni már nem kellKép És ma végre már ki is vihettem egy picit a kertbe. Állandóan a hintához akart totyogni a drága, de sokáig nem mertem beleültetni, pedig még maradt volna. Sajnos még mindig köhécsel.

Zita
Gratula SolyminakKép

Tüni
Jobbulást a Te Gergődnek isKép

Csics
Olvastam milyen szép nevet választottatokKépKépKép

Ilke
Kösz a vigasztKép A főorvos is azt mondta, hogy lehet, hogy többet nem is lesz ilyen.
Ügyes Lili, bár az enyém inna így. Megkukucsáltam a szalvétás képeidet, nagyon tetszettekKépÉn mostanában nem nagyon kreatívkodtam, bár egy mikulásruhás maci készült a Gergő ajtajára üvegfestéssel.

na megyek
Judy
Judy

Sziasztok

Mano
Tenyelg jo otlet a kaonyhai szett,cipelne a cuccokat,es idovel megteriteni+kavetfozne majd nektek: )Ha megveszitek megyunk hozzatok jatszani,mar mint en: ))
Igen amiket a multkor a vettunk a Gulliverben azokat elraktam,mert a mit meg elotte a Duna Plazaban mar megkapta,ja meg anyukam is hozott neki es annak a felet mar megkapta.Most a FP zenelo vonat a slager,mar dudoljuk a dallamat a ferjemmel: )

Conti
Hat igen a gyerekeknek az mas.: ))Alexnak en is csomagolok majd kulon es lesz a mi csak oda lesz teve,mar kapott becsomagolt dolgot de nem igazan tudta mit kell vele csinalni,majd karacsonykor meglatjuk: )

Ilke,Conti
Boldog szulinapot: ))

Ilke
Igen olyan jo latni a hogy fejlodik az ertelmuk: )Tegnap apanak mondtam hogy kapcsolja fel a villanyt,erre O tovabbitotta viccbol Alexnak.Erre odament es felkapcsolta(ebben a lakasban derekmagassagban vannak a kapcsolok)Olyan buszken vigyorgott utana.Es egy ket hete csinalja azt is hogy ha kerem hogy hozza ide a cipojet,sapkajat akkor orommel segit: )

Tuni
Jobbulast Gergonek!!!

Parazita
Alex meg csak keveset megy a taxival inkabb csak hatra de leglabb mar le fel tud szallni: )

Koszi mindenkinek Rolad bobo dicseretet; ))

Lehet hogy meg jovok ma de nem biztos mert delutan megyunk anyuekhoz hosszu hetvegezni,Telapozni: )
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Végre kezdek én is kilábalni a betegségből, remélem hétfőre már kutya bajom se lesz. Gyurcit szerencsére még nem sikerült visszafertőznöm, remélem nem is fogom. Olyan sza..l voltam az elmúlt napokban, hogy inkább csak olvasgatni volt erőm.

Beszti, Forti, Ilke!
Bolgog szülinapot nektekKép!

Judy!
Nagyon örülök, hogy jobban van már GergőKép, és drukkolok, hogy ne legyen már semmi baj!

Forti, Ilke, Kataa!
Nagyon jók az új képekKép!

Betegnek gyors gyógyulástKép!

Gumicukor!
Gratula az új fogakhozKép, jó nektek, hogy ilyen jól viseli.

Ruhaméret: Gyurcira főleg 92-es bodykat adok, mert a 86-osok zöme nagyon feszül már rajta.Épp most gondolkodtunk Apával, hogy be kéne szerezni pár 98-ast isKép!

Azt hiszem,hogy Gyurci túl sok banánt evett az utóbbi időben (napi 2-3), mert most abszolút nem kell nekiKép! Hiába kinálom, csak rázza a kis buksiját, hogy nem kellKép! Szerencsére a narancs, meg a mandarin még mindig nyerő.

Puszi mindenkinek!
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Betti
kidobni nem tudom a nagyit legföjebb nem megyünk át hozá sokszor de mostanába muszáj mert nekem el kell járnom ctgre és senki nincs aki vigyázni tudna petikére heti 2x Kép és a nagynénje is ott lakik petikének .

Mano
nem mert én reggel viszem át petikét a nagyiékhoz és csak délbe megyek érte viszont csak hami után hajlando elaludni de csak itthon mert a nagyinál nem eszik .

Ilke
igen ö lesz a legszebb karácsonyi ajándék Kép kicsit azért aggodom hogy minden renben legyen majd a veséjével is ha megszületik .

Kataa
én soha nem kentem be semmivel petike arcát és még egyszer sem száradt ki .

Rit,Kataa
petikére is jok még a 80-as badik bár szeritem már több mint 80cm .Viszont a 21 cipöje amit kapott szülinapjára kezd kicsi lenni viszont a 22 csizmája még egy picit nagy neki bár harisnyával hoban pont jo lesz neki Kép.

Mano
Petike is ilyen velünk csip,harap,és huza a hajunkat pedig mindig rászolunk de ha öt bántják akor az nem tetszik neki akor nagyon eltud pityeredni .

Judy
nem csak gergö ilyen játék ügyben petikét is joban érdeklik a az igazi dolgok mint a játékok kismotort fog kapni mert azért oda van ha meglát egyet majd kiugrik a böréböl de én még szeretnék valami mást is csak nem tudom hogy mit mert öt egy papir doboz jobban leköti mint a világ legdrágább késég fejlesztö játéka lehet hogy ruhát kap vagy labdát ,könyvet ezek is érdeklik még.

Dec8,Mano
Petike se szereti szerintem a vitaminokat de tudja hogy ugyis beadjuk neki igy inkább magátol nyitja a száját ki Kép .

Pusz Csics és petike
csics

Kataa,
Solymesz is csak hátrafelé curukkolt eddig...

Gumicukor,
Éljenek a fogak! Kép

Judy,
Nagyon örülök, hogy Gergő ilyen klasszul gyógyul. Nemsokára randalírozhattok megint a szabadban! Kép

Kakukkfű,
Engem érdekelnének a babakaják... Hányas ruhákat hordtok? Nadrágot, pulcsit, pólót szinte biztosan tudnék adni cserébe.

Zulu,
Boldog szülinapot Annának!!!!

Ilke,
Jó, hogy Lili így tud inni. Solymesz csak enni tud, de az innivalót szétöntözi, vagy rosszul nyeli le és köhög. Persze cumiból inni is csak a nyáron tanult meg...

Zita
parazita

Kataa
Én már adtam neki néha tejet, semmi gondunk nem volt vele, de mivel ő van, hogy nappal csak fél órát alszik, így este ált olyan fáradt, hogy nem vacsizik rendesen, így inkább tápit kap.

dec8
mi még csak most kezdjük a 80ast, végre valaki a mi méretünkben KépKép

épp csak átfutottam: nincs sok időm, de azért írokKépKép Ma jött a Mikulás az Almássy térre: bevallom hiába volt vele kedves, Dodesz bőgött, mint a vadszamár Kép A csomagot sem vette el tőle, bár utána, ahogy arrébb ment, felvette és boldogan zörgette a zacsit Kép

csics
hát, ha így haladunk, szerintem nekünk is jó lesz a 80as még tavasszal is KépCipőt beszereztünk télit 19est, de még mindíg 18ast hord, pedig mindenki azt mondta, hogy amikor járnikezd nő majd a lába is gyorsan, de nem. Mondjuk én nem bánom, ha lány létére kis lábú lesz, mint én KépKépKép

Közben mi is 10 fogúak lettünk KépKépKép

BOLDOG SZÜLINAPOT A SZÜLINAPOSOKNAK!!!!!!!!

Rit és Dodesz

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Csics!

nem eszil máshol? ez azért nagyon rossz lehet. Szerencsére nekem Emma simán eszik mindenhol. Még akkor is ha nem én hanem a nagyi eteti. Méga férjem anyukájától is elfogadta a hamit most mikro lent voltunk, és mi átmentünk az unokatesójához, Emma m,eg közben éhes lett. Mire mentem etetni mondták hogy már kb 1 órája evett. Igaz hogy a nygi fél liter borsólevest turmixolt le nekiKép
Pedihg mikor még Páriszban voltatok nálatok s evolt ilyen gond, nem? Pedig nagyon jó lenne ha el tudnátok jönni.

Rit!

Mi holnap délelőtt megyünka bölcsibe télapózni, hát remélem hogy Emam azért elveszi a csomagot, bár tartopk tőel hogy ahatás nálunk is hasonló lesz. Ráasául a bölcsiben ugye nem is lesz ott szerintem túl sokáig, mert mindne csoportot végig kell járnia+ az ovit is.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok
Csak gyorsan mert felborulok!!!

Ma is későn jöttünk haza Fótról, a konyha holnap már festhető állapotban lesz, utána jöhetnek a szobák (falkaparás, glettelés, tapétázás, parketta stb. stb.) Hogy ez hogy lesz meg karácsonyig még nem tudjuk, főleg hogy Levi szinte egész nap a nyakamban lóg. Gondolom érzi hogy változás van, eddig nagyon szépen elvolt egyedül, most meg...

Köszönöm a szülinapi köszöntőket!! Kép

Gumicukor
Nagyon szégyellem magam, hogy itt ugráltatlak, de most hogy olvastam amit írtál, sajna azt kell hogy mondjam, hogy nem tudunk talizni, egyszerűen időm nincs rá. Holnap megint reggel húzunk le Fótra és csak este leszek. Úgyhogy arra gondoltam hogy mi van akkor ha a gyerekek nevét ráírom alkoholos filccel a zacsira??? Az is jó nem? És akkor te sem ugrálsz, meg én sem.

Na most ennyire futotta, jók legyetek!!

Forti és Levi aki tegnap óta 7 fogú

ui:Ja az RR témáról senki nem mesél nekem? Már 1 hete nem nézek tv-t, le vagyok maradva.

Kép
Kép
forti

Forti

Készítettem kicsi öntapadós cetliket ráírtam a neveket, mint pl: gumicukor danija, forti levije (Remélem ez jó lesz mindenkinek) Kivágtam a "névtábláinkat" is, és még maradt egy csomó ragacs, ezért gondoltam mégiscsak jobb, mint neked celluxozni, csak lehúzod a hátulját és kész.

Én holnap délután egyébként is kocsival vagyok, ha esetleg megírod mailben (karolina.csik@freemail.hu), merre laktok, akkor arra ugrok és bedobom a postaládátokba. így nyugodtan lehetsz Fóton és utána már csak ragasztani kell.

Lányok
Nálam vannak a névtáblaragacsok, viszont kellene valaki, aki pont 2-re megy oda, hogy mindenki megkaphassa. Mi kb. 3-ra érünk oda szerintem, de ha akkor is jó lesz, akkor majd mindenkire nyomok egy fecnit Kép

Ma megvettünk végreminden karácsonyi meglepit a dugdosós vetélkedőhöz, Danival együtt 3-an a TESCO-ban 1000 ember, Dani bácsi nem akart sokáig a kocsiban ücsörögni, így szaladgálhatott. Hááát, azt gondoltam tiszta idegbeteg leszek, mire végzünk a bevásárlással, de pont ellenkezőleg, nagyon élveztem. A babarészlegnél ismerős dolgokat talált, rámolt ezerrel én meg vissza utána. A tusolóknál és samponoknál minden kupakot felnyitott és visszazárt, ,majd visszatette a polcra a megvizslatott flakont. Kép Aztán valahol talált egy bébitaxit, na addig gyorsan apával toltuk ezerrel én Danit a taxiban, ő meg a böhöm kocsit és gyorsan dobáltuk bele a bevásárolnivalót. Kép Csudára élvezte az taxikocsit Kép Amíg apa fizetett, addig kivittem, mert akkor már csaka szaladgálás érdekelte, de ekkora tömegben képtelenség sasszézni utána Kép, így kivittem a pénztárakon kívülre, ahol nagy örömömre éppen egy pénzbedobós motorra akadtunk. Na, arra uzsgyi fel, 100-as be és berregtünk ezerrel Kép Addig apa is nyugodtan pakolt. 3 menetet mentünk, aztán irány haza. Fürdés alvás, altatni nem kellett a fiatalembert Kép

Ma rekordot döntött alvásban 3/4 1-3/4 4-ig húzta a lóbőrt Kép Annyira örültem, bezzeg én nem tudtam aludni, mert totál fájt a fejem, csak tudnám mitől, mert nekem még sosem fájt. Addig míg aludt keresztszemeztem, hétvégén elkészülnek a saját készítésű keresztszemes meglepijeink, már csak a Daninaptárat kell megszerkesztenem, abból is már csak a képek kiválasztása van hátra a közel 4000 Danifotóból Kép Ezek után már csak a csomagolás van hátra + a lakás karácsonyi díszbe öltöztetése.

Lányok!
Tud valaki jó mézeskalácsreceptet? A fehér habot miből kell rá csinálni? Conti te vagy ebben a nagymester!

cupp
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nálunk is megvolt az elsö mikibuli. Sajnos én nem lehettem ott, mert nagyon náthás vagyok, de a párom mellett apukám is ott volt a két gyereket pesztrálni.
Beni egy önbizalomgombócKépKép, amikor a télapó megkérdezte, hogy ki tud éneket/verset, elsöként jelentkezett és ült az ölébe énekelniKépKép. De Nátánt sem volt sirós, simán odament a Mikihez, és az egyik Krampuszhoz fel is kéredzkedett.
Viszotn nem fogjátok kitalálni, hogy ö mit kapott (többek között) ajándékba. Igen, igen: fürdöjátékotKépKépKép, fóka alakút, abból a sorozatból, amit a másiktól is fog kapni (a doboz hátulján rajta voltak a többiröl a rajzok).
Mondjuk Beni foglalkoztató könyvet kapott, emg szinezöt. Úgyhogy plusz két fürdöjáték még nagyon jól fog jönni!KépKépKépKép

Gumicukor!

Más tollával fogok ékeskedni, mert a recept nem "eredeti" családi hagyomány, hanem a kedvenc karácsonyi sütiskönyvemböl való (amit egyébként mindenkinek ajánlok: Lajos Mari: 66 Karácsonyi édesség a címe, szerintem szuper), viszont mentségemre legyen mondva, hogy már évek óta ebböl gyártom, kipróbált recept. A mézeskalács természeténél fogva elöször kicsit keményebb, utána puhul be, ezért érdemes még korábban megcsinálni.
Akkor a recept (két másikkal együtt):
Karácsonyi sütik
Képeik

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor
Ma egy kicsit úszunk az indulással, Levi egyfolytában eszik! Kép Kép Későn is kelt, úgyhogy írok gyorsan! Nagyon rendi vagy! Megy a mail!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Gumicukor, pont tegnap sütöttem meg a mézest, én a fára szánom dísznek, de egy jópár már elfogyott.
25dkg mézet felteszünk melegedni, bele 10 deka margarint olvasztunk(tűzről levesszük), belejön 20 deka cukor egy egész tojás. Símára keverjük. Másik tálban a száraz hozzávalókat összekeverjük: 50dkg liszt, 1tk.szegfűszegpor, 1tk. citromhéj, 1/2tk fahéj, 1tk szódabikarbóna. Jöhet bele a mézes keverék. Egy napra a hűtőbe kell rakni, másnap 200 fokon lehet sütni. Ja, tojássárgájával elkevert kes tejjel kell megkenni. Figyelni kell, nehogy megégjen.
Cukormáz: 25 dkg porcukor égy fehérjével kikeverve.
Én speciel Bécsből hoztam cukor ceruzákat, és azzal díszítettem ki. De a második adagra megcsinálom a mázat. Kihűlés után lehet dísziteni.

Ilke, nem érdemes Bécsbe menni ajándékokért, minden van itthon is. Egyedül a teletubbies figurák nincsenek itthon, mert már lejárt dolog, ott kaptam. Na meg ilyenek, hogy ezüst színű szórócukor, sütőostya.

Lányok nekem már elegem van a vásárlásból. A hétem minden nap voltam, ma is. Mindenhol tömeg. És még a media marktba el kéne mennem valamikor.

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Beszti!
Írtam neked az Erről-Arról/Akarsz a babával is szép lenni? topikba pár címet..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Nálunk is egvolta za első télapózás. Hát a siker nem volt nagy, a bölcsiben 10 gyerekből 9 félt a télapótól, köztük Emma isKép Végig szorította a nyakam és sírásra görbülta szája, A csomagot nem is volt hajlandó átvenni, bezzeg itthon már büszkén mutogatta anyukámnak. Narancs volt benne meg csoki persze.

Conti!

Én meg már úgy vásárolnék, de mi még nem fogunk most, hétvégén dolgozika férjem végig, úgyhoyg legelőbb jövő hét végén, Viszont ahéfőn eljön a miki buliba, mondtm neki hogy ha már hétvégén nem lesz itthon , akkor legalább hétfőn jöjjön l arra a fél napra. Így lesz esélyem beszélgetni is veletek, majd ő meg nyomul Emmával a dühöngőbenKép

Viszont mi is csak olyna 3-ra érünk oda. A bejáratnál mondjuk hogy a csoporthoz jövünk, vagy honna fogják tudni hogy mi már fizettünk? Vagy amúgy is a végén kéne?
Nekünk jó a cimke amikor megérkezünk.

manó

KépKép
manó

Sziasztok
Voltunk ma dokibácsinál + méredzkedni, a kisasszony pontosan 9,5 kg Kép a szemészeten is voltunk már, nem tudom, írtam-e. Azt mondták, van egy kis eltérés, de az belefér még az életkorából adódó értékekbe, azért fél év múlva menjünk újabb szűrésre.

Rit

rit

anemona7

Sziasztok
Anenoma
petike még nem jár még is nagy lába van Kép apájának is nagy van 43-as Kép engem nem zavar a nagy lább Kép imádom a nagy lábát petikének söt ugy egészében imádom a fiamat Kép.

Mano
igen amikor párizsban voltunk még evett a nagyinál de azota elég sokat romlott a helyzet a nagyival valo kapcsolatban eben töbek közt közre játszik suly,és az hogy nem indult el még mindig egyedül petike meg még néhány aproság igy állando a feszültség köztünk a nagyival és mi köztünk és ezt petike is érzi igy nem is igen szeret a nagyinál enni .Minhol máshol szivesen eszik boltban ,vásárlásközben,aposomnál ,a másik nagynéninél csak a nagyinál nem .

Gumicukor
petike is ha a Tescoban vásárolunk és van szabad bébitaxi aba ültetjük igy néha gyorsabban tudunk apával vásárolni mint egy nagy kocsival mert én néha sokat szoktam elidözni a bébiosztályon az ennivaloknál + gyerekruhák söt a tejhütökörnyékén is Képapja meg a számitogépnél szeret idözni meg a sportszereknél Kép.

Pusz Csics és petike
csics

Sziasztok!

Megjártuk tegnap az orthopédiát (persze, Ádi sántikálása addigra elmúlt Kép). A doki első kérdése az volt, hogy volt-e valami vírusferőzése mostanában. Naná, bárányhimlő. De csak annyit mondott, hogy nem kell megijedni, mert bármilyen vírusfertőzés járhat ilyen "utótünetekkel", vagyis volt egy enyhe ízületi gyulladása a vírusfertőzés miatt. Ma voltunk a dokinéninknél. és őt is megnyugtattuk (bár a férjem szerint, ezt azért neki is illett volna tudnia Kép).

Újabb hír a férjemék karácsonyi bulijáról. Lesz egy vacsora, ahol szép, elegánsan kell felöltözni, és csak utána kell fürdőruhába bújni Kép. De, hogy hol lesz, az még mindig titok...

Conti!
Hát, nem csodálom, hogy eleged van. Mi csak körülnéztünk tegnap (vásárolni holnap megyünk), de így is elég volt. Akkora a tömeg, hogy hihetetlen.

REMÉLEM, MINDENKI KIPUCOLTA MÁR A CIPŐJÉT, ÉS KITETTE AZ ABLAKBA, NEHOGY ELFELEJTSE MEGTÖLTENI A MIKULÁS!!!
Kép

Panda

panda
Halásztelek

Conti
Hanna rögtön kiszúrta a teájában a Vitacolant, nem is itta meg. Most én is kanállal döntöm bele, de megy a hasa, szóval most nem tudom, hogy az antibiotikumtól, a fogzástól, vagy a Vitacolantól Kép. Úgyhogy most leállunk pár napra.

Ilke
Nagyon ügyes Lilike. Remélem hétfőre jól lesztek, és jöttök a buliba Kép

Gumicukor
Ma Hanna is alvási rekordot döntött 3,5 órát aludt (persze délelőtt, aztán du már nem is volt hajlandó). Jót dolgoztam ezalatt, megírtam a 2 közgyűlési előterjesztésemet, amit tegnap szóltak, hogy hétfő 9-re legyen meg. Kép. Így már csak másik 2-t kell megírnom hétvégén. Kiváncsi leszek mi lesz hétfőn, egy csomó dolgom van, de én Miki bulin leszek Kép

Rit
Mi is voltunk méreckedni, meg a bölcsis papírokat aláiratni. Hanna 8,120 g (szóval megint csak 70g-t hízott egy hónap alatt) viszont 77 cm.

Csics, Gumicukor
Mi a Tescoba két kocsival megyünk (mármint bevásárlóval). Apu + Hanna esznek a mekiben (apjuk úgyis folyton éhes, Hanna meg imádja variálni a sültkrumplikat Kép) Addig én vásárolhatok, aztán apa is kap 1-2 feladatot, amivel gyorsan végez, és aztán találkozunk és megyünk is fizetni. (na az megint az én dolgom Kép) Így jól tudok válogatni, a nehéz dolgokat meg apjuk is meg tudja venni (tej, ásványvíz, krumpli stb) és ő is nézelődhet, és Hanna is jól bírja. Persze ehez kell a két mobil, mert akármit beszélünk meg, addig mindig elvesztettük egymást Kép

Puszi
dec8
dec8

Nekünk holnap lesz az első Mikulás-élményünk. Arra tippelek, hogy a nyakamba fog csimpaszkodni, ha meglátja a Mikulást, de sosem lehet tudni...Kép

Ilke, Forti,
Hétfőn akkor 1/2 4-re érdemes odaérni? Mi is a neve a helynek ott a Megatoysnál? Mindig mindent elfelejtek, és lusta vagyok visszakeresni...

Zita
parazita

Sziasztok!

Látom sehol senkiKép! Hogy telik a Mikulás? Gyurci csizmáját éjszaka megtömte a Mikulás bácsiKép! Csak mivel Apa reggel korán elment dolgozni, igy még nem mutattam meg neki. Majd ha felébred a délutáni szunyókálásból. Kiváncsi vagyok mit fog szólni.
Mivel itt van a nyakunkon a hétfői mikibuli, igy legyen szives valaki felvilágositani, hogy mit vigyünk magunkkal. Tudom, hogy kell váltócipő, de azon kivül. Volt szó, valamilyen rágcsálnivalóról, meg innivalóról. Mi legyen az? És mennyi?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Regen irtam, de nincs internetunk, mivel a regi szerzodest felbontottam, az ADSL-t meg hetfon szerelik.

Mozgalmas hetunk volt, megkukucskaltuk az picurt, megvolt a 12 hetes kontroll UH es nyaki redo meg a tobbiek rendben talaltattak.Kép De erdekes modon joval nagyobb ez a mano(6.05cm), mint Emilia volt ilyen koraban (4.8cm).
Csutortokon voltunk ket vallalati miki bulin is. Arra szamitottam, hogy Emilia sirva fakad majd es nem! Az apja vitte ki mikor szolitottak es kapaszkodott ugyan piszkosul, de nem sirt, meg az ajandekot is atvette.Kép
Ma pedig Apucitol kaptam egy szep alkalmi kismamaruhat, fekete selyem, terdig er, olyan fentrol lefele bovulo forditott V szabasu es a kulseje egy ezusttel atszott anyagu lebernyeg...hehe ezt jol leirtam.Kép Nem volt olcso, (15 ezer) de karacsonyi partira, szilveszteri bulira megyek benne, meg aztan ki tudja meg hova amig nagyobb pocakom lesz.Kép

Beszti

Persze remelem hogy nem hiperaktiv, csak tudod mar ketsegbeeseseben ilyeneket gondol az ember. De az esti lefekves- elalvas kitolodott egesz 9.30-9.45ig!KépKép

Ilke, Forti,Beszti

NAGYON SOK BOLDOG SZULINAPOT NEKTEK!!!Kép

Kepzeljetek Emilia kimondta elete masodik angol szavat, apa persze uszott a boldogsagban. Tegnap vacsi kozben addig mondogatta neki, hogy ball, hogy a gyerek is probalgatta, bar az ove inkabb booo-nak hangzott.Kép
Lehet hogy talaltunk anyunak hazat itt Godon, mar csak az aron alkudozunk.Kép

most megyek, mert meg vendegsegbe megyunk
puszi
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Látom, mindenki nagyon elfoglalt, mi is.
Sikeresen beszereztünk jópár ajándékot, meg ruhaügyileg is sikerrel jártunk. Még nem tudom, szép leszek-e, de remélem. Azért nem vagyok olyan nagyon kretén formailag, mint elsöre gondoltam, és a Skála (bár nem olcsó) legalább nem hipervékonyaknak tart ruhát, még én is nyugodtan nézelödhettem. Végül két helyen kétféle összeállitást választottunk, majd még meggondolom, hogy melyik legyen, bár a szinházba a bordó elegánsabb (karácsonyra viszont az talán túl az lenne). Hogy tetszenek? Szerintetek jó lesz? (Persze rajtam kicsit másképp mutat, mert vannak formáiKépKép, de nincs benne jelentös pocim) Páromnak nagyon tetszek mindkettöbenKépKép, de persze ö azért nem teljesen elfogulatlan.
1.Fekete hosszú ruha 2. U.e. egy arany felsövel
KépKép
3.Bordó ruha 4. U.e. saját pántjával
KépKép

És itt van egy fotó Nátán csütörtöki mikibulijáról:
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Na, a bordó ruhában lefotóztam magamat, a párom nincs itthon, igy nem tudom, mennyire fog látszani, és remélem nem nagyon csalóka a kép. Majd holnap öt is megkérem, és megnézem, hátha úgy másabb. (KritikusKépKépKép szemmel fogom tudni nézni.)
Kép

Beszti

Ui. Bocs minden modemezötölKépKép, most már több képet nem rakok fel!Kép

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntőket!
Képzeljétek Lili megint 1 nap alatt letudta a megfázást. Másnap estére már kutya baja sem voltKép.

Mikibuli,
Lányok, akinek van télapós vagy karácsonyi zenéje, azt megkérhetném, hogy hozzon majd a bulira?
Kajcsit és inni valót is kellene vinni majd. Szerintem mindenki hozzon majd 1-2 üveg üdcsit és valami sütit. Fontos: pattogatott kukorica nem vihető be!!!

Judy,
Csak nem te is szalvétázolKép? Én teljesen beleszerettem. Köszike a dícséretet. Az üvegfestés is szép lehet.

Conti,
Boldog szülinapot így utólag!
Ha esetleg mentek legközelebb Bécsbe, megkérhetnélek, hogy hozz nekem is ezüst díszítő cukrot? Olyan rég óta keresek itthon, de sehol sincs.

Forti,
Ismerős a helyzet, amikor mi költöztünk, azaz a házat csináltuk, alig tudtam letenni Lilit néha. Tudják ezek a manók, hogy valami történikKép.

Dec8,
Nálunk is hasonlóan működik a bevásárlás, annyi különbséggel, hogy apa kocsi nélkül sétálgat egyet Lilivel, addig én bedobálok mindent a kocsiba, aztán mobilon egyeztetés, hogy ki hol tekereg, és találka a pénztárnálKép.

Zita,
A hely neve: Kölyökpark, 2-6-ig leszünk ott, így jöhettek bármikor.

Banyóci,
De jó, hogy neked eszedbe jutottKép! Én teljesen elfelejtettem, hogy kellene vinni majd a mikibulira valami inni és ennivalót is.

Beszti,
Szerintem a bordó ruci nagyon szép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Beszti!

Nekem is nagyon tetszik a bordó ruci. és én áprilisban mit össze kerestem egy bordó ruhát mikro esküvőre mentünk, mert Emma is bordóban volt. Legközelebb a skálában nézek szétKép

Miki buli: Én üdítőt viszek, de sütit nem igérek, nem tudok sütni. Legfeljebb valami bolti rágcsálnivalót udok vinni.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Nyuszi!
De jó, hogy minden rendben a picurralKépKépKép!
Néha nekem is megfordul a fejemben, hogy Gyurci talán hiperaktiv, őrület, hogy egész nap pörögKép!

Beszti!
A bordó ruci valóban nagyon csini, és úgy látom, hogy kifejezetten jól áll nekedKép! De azért látni kéne a másikat is rajtad. Abban is fotóztasd le magad holnap légy szivesKép!

Ilke!
De jó nektek, hogy ilyen hamar túl voltatok rajtaKép! Én 1 hétig kúráltam GyurcitKép, most meg már 1 hete magamatKép!
Milyen sütire gondoltok? Én sem tudok sütniKép! Vegyünk valami kész sütit, zserbót, vagy valami ilyesmit?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Ilke, tisztáznom kell, nekem nincs szülinapom, azt hiszem Kataa köszöntött véletlenül. Azért köszi. Legközelebb csak jövőre megyünk bécsbe, de szórócukrot mindig hozok. Egyébként egy helyen azért lehet kapni, a vásárcsarnokban a kínai boltban, de én bécsbe hamarabb jutok el mint a fővám térre. Tök jó, hogy Lili ilyen hamar túl van a náthán. Én most a széltől is óvom Bettit, nehogy visszaessen.Ráadásul most volt a híradóba, hogy jön az influenza is. Lehetne védőoltást kérni, de elég macerás lenne az egész családnak. Anyámnak mindenesetre beadta az orvosa.

Beszti, tök jó a bordó ruha, nagyon csinos vagy benne. Én még sosem voltam ilyen ruhában szinházban, épphogy inkább karácsonyra, estélyre való.

Lányok, kimaradtam a reggeli mikulásból. Pont akkor indultam suliba, mikor Betti felébredt, de anyu elmesélte, hogy nagyon örült a cipőinek (!), ami benne volt az már csak másodlagosan érdekelte. Sajnos evett egy fél mikulást apránként, meg az adventi naptárat is megdézsmálta. Ja és mivel nem voltam otthon, fénykép se video nem készült. Majd hétfőn bepótolom.

Conti

conti

Beszti!

Bordo ruha nagyon tuti! Legyszi a masikban is lefotozkodni!Kép
Eszembe jutott, hogy nekem ilyesmi volt a menyecskeruham, azt tulkeppen felvehetm olyan helyre ahol keves olyan ember lesz aki volt a lagzinkban ,nem?Kép

Ilke

Nalunk is pont igy megy a bevasarlas, apa manot cipel, en meg szedem ossze a cuccokat.KépEn nem tudom mikor szokik mar le rola, de imad olben lenni sajna. En nem birom sokaig, bar nekem nem is lenne szabad cipelnem...Kép

Conti

Emilianak a szaloncukor izlett, de a csokimikulast ket falat utan mar nem kerte. Mondjuk a leheto legkisebb mikit kapta csokibol.Kép

Kepzeljetek, ujabb angol szo, ha felfedez valamit, mondjuk kereses utan, vagy meglat valami ujat felkialt hogy there!, amit persze apatol tanult.KépKépKépAnnyira edes!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,

köszönjük szépen a szülinapi gratulákatKép. Bocs, hogy csak most reagáltam, de nem voltunk itthon.
Remélem jól sikerült a MikibuliKép. Majd próbálok visszaolvasni, de most tele vagyok pakolnivalóvalKép.

pusz mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Beszti,
A bordó ruha rulez!!! Kép

Ilke,
Kösz az infót mégegyszer!
Valszeg édes sütit viszünk, meg persze üdítőt.

Nyuszi,
De jó, hogy már ilyen nagy az új pocaklakód...
Gratula Emilíának az angoltudásához!

Mikulás: Solymesz meglehetősen közömbösen viszonyult a Mikuláshoz. A műsort persze nem bírta ki nyugton, folyton ki kellett rohangálnunk felfedezőutakra Kép

Solymesz nagyon aranyos mostanában: ha leguggolok, kitárom a karom és odahívom magamhoz, akkor vigyorogva odaszalad és belém fúrja a fejét. El kell olvadni tőle... Kép

Zita
parazita

Forti

Megkaptad a ragacsokat?
Tegnap arra jártunk kocsival és bedobtuk,persze pont a ti kapualjatokra nincs szám kiírva, de azért kizárásos alapon megtaláltuk.

Lányok!
Akkor hétfőn viszem a kitűzőragacsokat is, majd szétosztom, amikor megérkeztünk.

Beszti
Én a bordó ruhára szavazok, ahhoz szép bordós sminket lehet készíteni, a szemed milyen színű?
Te akkor csinálsz a mikinek névsort?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti
szerintem is tutti a ruci!!!KépKépKép

Leírom a Matyimikulást, tegnapi élmény, kiollózva a babanaplóból, úgyhogy bocsi a részletességért:
Ma du fél 2-kot találkoztunk Bécóékkal a Pál kocsmánál, átöltöztünk, aztán csatlakoztunk mi is a Mátyás barlangba igyekvő gyermeksereghez, hiszen ma itt lent a barlangban találkozunk a Télapóval!!!!! Dodesz nagyon elemében volt, kapta a játszó overallját, fejlámpát a fejére, és vígan elkolbászolgatott a gyerekek között. Fent ugyan a lépcsőnél még nagy sorbanállás volt, de lent a barlangban már felszakadozott a tömeg. Gyertyákkal volt megjelölve az út, amit követni kellett. Sok különböző feladat volt, amit persze nem ilyen csöppeknek készítettek a szervezők, de Bécó gyermekei már nagyon élvezték. A helyesen megoldott feladatokért édességeket lehetett kapni. Mondjuk mi is nagyon élveztük a dolgot, sőt Popeszka is, tapsolt, mikor nagyon tetszett neki valami, amúgy is annyira elmászkált, hogy csak lestünk milyen önálló itt lent a sötétben, egyenetlen talajon is. Még repedést is mászott, a Vinkliben egyedül mászott oda Bécóhoz, míg mi mögötte küzdöttük át magunkat a keskeny résen
JAzért leírom, milyen feladatok voltak a gyerkőcöknek: kuglizás, memorizás (ebből több fajta is), polifoam darabokon lépkedés – kettőn, mindig rakosgatni kellett őket előre, hogy haladni tudjanak, kis lecsúszás egy kötélen, lemászás egy szűk lejtőn, ami fölé ráadásul cérnán kis csengettyűk voltak fűzve és nem volt szabad, hogy megszólaljon egyetlen csengettyű sem, kampós kártyák horgászása, lecsúszás egy nagy sáros lejtőn – direkt fel volt vizezve jó csúszósra Volt még krampuszdobálás – ők ugyanis nem akarták, hogy eljussunk a Télapóhoz Ja és volt madzagra felfűzött mézeskalácsevés is. – ez utóbbit Dodesz is nagy buzgalommal csinálta, igaz ő használta hozzá a kezét, pedig azt nem lett volna szabad KépKép Ja és volt egy sötét szakaszon elrejtett játékok utáni kutatás is. Szóval tényleg nagyon jó volt, el is döntöttük, hogy jövőre sem hagyhatjuk ki, annál is inkább, mert addigra már tényleg jobban részt tud majd venni a dolgokban Kép Végül a Télapót is megtaláltuk, bár eddigre Ő már nagyon elfáradt. A Télapó itt valamilyen megfontolásból egy Hóembert választott segítségül, akinek a nagy horgas orrától meg is ijedtünk és elpityeredtünk Kép Viszont lelkesen átvette a Télapócsomagot és a barlangi küzdelmekért járó emlékplakettet. KépKépEste persze nem volt nehéz feladat az altatás KépKépKép

puszmát
Rit és Dodo

rit

anemona7

ja még annyit, hogy telcsizett a Télapó. Jön ide hozzánk 2re, aztán együtt megyünk ki, de persze civilben. Ráér, úgyhogy én azt kértem, először legyen csak úgy ott, várjunk a későkre. Ő ott valahol átöltözik és akkor kb 3ra már mint Télapó megérkezik. Így jó lesz??????

Rit

rit

anemona7

Sziasztok,
Most szomorúan jelentkezem, mert a párom most utazott el a szüleihez vidékre (sajnos az öccse kórházba került reggel, ezért úgy döntött, hogy ma lemegy hozzá)Kép. Így viszont nem tudni, hogy holnap visszaér-e dél körülre, amikor is nekünk itthonról indulni kellene a mikibulira. Kocsi persze nála, így nem tudom még hogy lesz, de valahogy eljutunk azt ígéremKép.
Nem is meséltem tegnap, hogy pénteken megvolt apa diplomaosztója, feltettem pár képet róla a fotóalbumunkba. Annyira büszkék voltunk apára, ahogy a talárban feszített. A végén pedig sikerült azt a pillanatot is látni, amikor felrepültek a kalapokKép. Persze Lilinek nem volt túl szerencsés az időpont, mert 2-kor kezdődött az egész ceremónia, akkor pedig ő itthon pont javában aludni szokott. Szombaton pedig megvolt a nagy családi vendégség is nálunk. Lili mindenkit elbűvölt, hogy mennyit tud már, a család nem győzött csodálkozni.
Ma voltunk a metroban és kaptam apától egy dekupage szettet, nagyon örülök nekiKép.
Lili mostanában ha kérem, hogy adjon puszit, odajön és jó erősen odanyomja a kis száját az arcomhoz, de ha mondom, hogy valamim bibis, akkor is jön puszit adni a bibire. Meg tudnám ilyenkor zabálniKép.

Mikibuli,
Bocsi lányok, bénán fogalmaztamKép. Dehogy is kell sütni mindenkinek otthonKép. Teljesen jó bármilyen bolti sós vagy édes rágcsa. Csak kukorica ne legyen az a lényeg.

Csics,
A te utalásod még nem érkezett meg, azért jöttök ugye? A helyszínen is oda adhatod majd a pénzt.

Banyóci,
Szerintem nem kell cukrászsüti, tökéletesen megfelel valami keksz vagy ilyesmi.

Conti,
Ezer bocsi, a téves köszöntésértKép.
Vásárcsarnok, háááát nem is tudom én is mikor voltam utoljára ott.
Jól értem, hogy Betti cipőt is kapott mikulásra? Csak mert Lilinek is új cipő került az ablakba. Persze neki is az tetszett a legjobban. Viszont a nagyiéktól kapott egy olyan mesekönyvet amit ha kinyit, akkor térbeli kép ugrik elő, hát az is nagyon bejött neki. Nagyon élvezte, hogy megfoghatja az alakzatokat.

Nyuszi,
Anniyra ügyes Emi, hogy ilyen könnyen boldogul a két nyelvvel.
Akkor holnap ha sikerül autóval mennünk, akkor elviszem a toligát, oké?

Rit,
Szuper.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Zita!

Irtam neked e_mail-t,

Kakukkfu
kakukkfu

Ilke
Utólag is boldog szülinapot, (már megint nem voltam egy darabig).
Ezüst díszítő cukorból olyan gyöngyre gondolsz? Mert azt meg egy csomó más ilyen díszítő vackot lehet kapni a Nagycsarnokban az Ázsia boltban. Kimérve, jó kis magyar termék eléggé olcsó is. (én pl. tavaly vettem karácsonyi színűtortadarát nagyon csini volt Kép)
(most látom Conti is ezt írta, de ha már beírtam ...) Egyébént én is akkor voltam ott utoljára, de megint tervezem a kimenetelt.
Merre laktok? Én férjemnél beköszöntött a nagy szabadságolás, ha nem nagyon extrém elmehetünk értetek Kép

Beszti
Most nagyon irigykedem!!! Nekem nincs is ilyen szép ruhám (meg nem islennék ilyen csini benne Kép)

Üdv
dec8
dec8

dec8,
Édes vagyKép, köszi a köszöntést és a segítséget, de beszéltem a párommal és azt mondta, hogy éjszaka mindenképp hazajön még. Így tudunk majd vele menni a bulira. Szegény tesóját már meg is műtöttékKép, még hazafele jövet is bemegy hozzá a kórházba aztán indul haza, kb. 2 óra az út.

Lili nagyon kis kópé ma duKép. Helyhiány miatt letettem az egyik konyhaszékre egy tálca linzert, ez a kis manó meg mindíg kiszalad a konyhába egy falatért, aztán szalad vissza hozzám mint aki jól végezte dolgát.Kép

Na megyek vacsiztatni, persze ha még hajlandó lesz enni ennyi süti után.Kép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Ujra itthon: )Alexnak is jott a Mikulas a szeles rokonsagban is,ugyhogy edessegboltot nyithatnank: )
Volt a foteren egy rendezveny ahol jott a Mikluas es Alex egyaltalan nem felt tole,elvette a csomagot amikor nyujtotta neki.Mutogatott a sapkajrat meg a szmuvegere ,ez a ketto mindig nyero neki: )))
Elkezdte mondani hohyha ad valamit hogy tettek( tessek),olyan edes 

Mikibuli
Mi is megyunk kb fel 4-re erunk oda mert 3-ig alszik.

Parazita
Hat igen,Alex is tud bujni,es par het O is jon es olel ha hivom,ilyenkor annyira jo hogy van nekunk: )

Nyuszika
Akkor talan kisfiu a pocaklako??A meretei mindenesetre elegge arra utalnak: 0Ugyes Emi az angol szavakkal.

Beszti
A bordo ruha nagyon jo!!!Nekem is van egy majdnem ilyen: )))Csak az a kar hogy eddig 2* volt rajtam annyira alkalmi.

Na megyek mert faj a fejem.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Mi is megyünk kb 3-ra, bár én még 2-re fodrászhoz megyek, mert nem volt máshová időpontja, így a férjem jön haza addigra Emmára vigyázni, aztán indulunk.

Csics!

Te hogy jönnél Petikével? Busszal? mert ha 3 körülre felébred Peti akkor el tudnánk vinni titeket, útba esik. Legfeljeb fogod az öledben vagy ha van autósülésetek akkor azt is be tudnánk szerelni és akkor én beülök a két gyerkőc közé. Ha estleg ezen múlna hogy eljöttökKép
persze ha ti nem jöttök akkor az ajánlat Sashának is áll, csak pontosan nem tudom megmondani hányra érünk oda. majd még holnap benézek délelőtt. Ja, mobil számot ha jönne valaki írjatok a vszilvia@tvnetwork.hu címre.

Manó

KépKép
manó

Gumicukor
igen megkaptam, köszönöm szépen!! Reggel meg is csinálom gyorsan a csomagokat.

Nyuszi
Szép nagy a pocilakód! Kép

Ilke
Kaptál dekupage készletet??? De jóó! Mi van benne?
Én a barátnőmtől kaptam egy kiöntő formát, gipszet, ragasztót és egy szalvétás könyvet.

Képzeljétek Levinek kibújt a 8. foga, viszont nem tudom hogy melyik következett volna, de neki egy rágófog bújt ki. Most felül van neki a négy első, alul 3 alsó (a 4. még sehol), és jobb oldalt egy fognyi hely kihagyással kibújt egy rágó.

Megyek aludni, holnap még banánt kell vadásznom és csomagolok ezerrel.

Forti

Kép
Kép
forti

Helló!

Rég jelentkeztem, de annyira sok dolgom volt és most annyira nincs kedvem írniKép)) Betegek is voltunk, családostul, de már okék vagyunk, így mehetünk. Ha minden igaz. Jajj hogy is kell arra menni?KépKépKép

Manó!
Köszi a lehetőséget, hogy elvisztek, de én számítok CsicsékreKép

puszi
sasha

Kép
sasha

ok, akkor ma megyek vásárolni valami üdcsi félét, már korán reggel hajat mostam, mert újabban Csirkusz nem engedi. Főleg azt nem, ha szárítom, azt meg is siratja KépKépKép

Rit és Csirke

rit

anemona7

Kakukkfű,
Megkaptam a leveled, válaszoltam is. Jöttök ma a Mikulásra?

Mi szerintem 4 körül tudunuk odaérni, attól függően, hogy apa mikor tud bentről elszabadulni. Viszek üdcsit meg "zacskós" édes sütit.

Zita
parazita

Ilke,
Én olyan elvetemült vagyok, hogy eszembe se jutott magamtól sütni...Kép

Rit,
Tök jó név a Csirkusz Kép Honnan jön? Mi Majomnak meg Majcinak meg Cicabónak hívjuk Solymeszt Kép

Zita
parazita

Hali!

Megjártam egy cukrászatot, ahol hihetetlen, de 2 fajta édes sütit tartottak csak, az egyik valami borzalmasan rosszul nézett ki a másik meg drága volt. 10 dkg 220 forint...
Inkább bementem egy közibe és levadásztam a polcokrol egy kis ropit, mogyorót, meg sósperecet.

na puszi, mi olyan 3 körül fogunk beesni... azt hiszemKép
sasha

Kép
sasha

Hogy ti milyen szorgalmasak vagytok! Mi most estünk haza a bölcsiből, Emmamár alszik, úgyhogy egyenlőre minden jól halad. De én még most várom a hazaérkező nagyikat hogy elmenjek üdítő meg süti beszerzésreKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Nálunk Apa épp most van bevásárló körútonKép! Fogalmam sincs, hogy mit fog venni, majd meglátjuk. 3-nál hamarabb mi se fogunk oda érni, lehet, hogy egy picivel később. Valaki, aki még jár erre! Ott kell bemenni, ahol a Megatoys van, és az az épület mögött van ez a hely????

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Ott kell bemenni ahol a megatoyshoz mennél, az épület bal oldalában van a kölyökpark. Nem hátul. Viszont parkolni lehet körben az egész épület körül. Remélem most hétfőn nem lesz tömeg.
Én muffint sütöttem, kb 2-kor tudunk elindulni. Lehet hogy mi leszünk az elsők?
Conti

conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?