Új privát üzeneted érkezett!

De vicces vagy, Nóri! :lol: :lol: Szopogassak huzalt, aszondod? :lol: Áh, maradt vagy 80 szem az Emődi féle vastabliból, lehet, hogy bekapok egy párat. Elevit is van itthon, de mindig elfelejtem szedni. :twisted: :twisted:

Itt járt a védőnéni, sztem elfelejtette, hogy járt itt 2 hete. :lol: :lol: De nem szóltam neki, tőlem jöhet akár hetente is. Gratulált Rékámhoz. Szerinte a hanyag oldalfekvő pozícióból hamarosan ülni fog RÉka. Illetve felül. :shock: :shock: Azt is mondta, hogy tök intelligensen néz. Mintha nem is fél éves lenne. Hát ezt nem a szüleitől vette. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit: Ja, Sohajda Zita a nej, igen.

Na megyek, mert itt kalimpál Rékám. Ááááálmos. Lehet, hogy

visszafekszem vele megint. :lol: :lol: :lol:

Lindáék otthon vannak már?

Elfogytak a kismamijaink! :( :( Pályázatot kellene hírdetni, hátha megint csatlakozna hozzánk valaki. Vagy valaki szeretne megint bebabásodni ?
jaimee1

Andi! A Flavokids-et kell szüneteltetni vagy lehet nyomatni egész évben? Kidotam a dobozát, gondoltam te hátha tudod...
szilbee

Nóri,visszaolvastam és jéé felfogtam :oops: Bocsika..leesett.
A barackok most dunsztolódnak,40üveggel lett :shock: Vegyes üvegek mondjuk...voltak benne éretlenebbek,azokat külön tettük,amjd megesszük ha beérnek,meg adtam belőlle mamának is.
Egyszer nekem is volt ilyen szájfertőzésem az oviban,tele volt a szám kívül belül hógyagokkal,nem bírtam enni,inni.Kis kanállal adgaolták belém a vizet :? Szerencse,hogy Lilcsi nem kapta el!!!

Erika,szorgos védő nénitek van,de inkább menjen,mint ne menjen.a torta fincsi lett.Így nézett ki:
Nem tudom,hogy Lindáék otthon vannak-e már.Kismamából meg lehet lesz pótlás,csábítom a bnőmet,akik most próbálkoznak,és ha összejjön nekik akkor jön, azt mondta :)
Egyébként én is tudnék aludni nem keveset :wink:

Szilbee,fiúk hogy vannak?Kibújt már Dévid fogacskája?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Jamiee ár függvényében jöhet a barack, ha jó eltenni, de még anyóssal egyeztetek.

Nóri, Zita csinálja még a Szondát, vagy más? Amikor én dolgoztam ott, akkor még ő volt a területi fő-fő.

Évi, sosem tudom a Marina van a Tagore sétánynál ugye?

Mi is oda megyünk ám a szomszédjába, a hotel hátsó részénél van a mi szállodánk, a szívkórház fölött. Ahogy a parkoló van a sétánynál, ahol ugye a szálloda is van, azon az utcán az első sarok. Elvileg épp láthattátok is az erkélyetekről, ha arra nézett a szobátok.
14 évig ingyenes? Az tök jó!!! Na meg a saját strandot is irigyeltem mindig. A vizi fitness az a szálloda saját strandrészén volt, vagy átmentetek a normál strandra mellé? Ott tudom, hogy szokott lenni. És ez a gyerekrész, a lankásan merülő is a szállodás részen van?
Egyébként még egy tuti hely van a környéken, az a Dörgicsén lévő játszótér. Na azt megirigyelhetné városunk elöljárósága.
Veszprémi állatkertben is voltatok? Nálam az elsők között van az országban, nagyon tuti a domboldali elrendezése. Habár egy barátnőm mesélte, hogy ők ott laktak a lakótelepen mellette, és mindig tudták, hogy mikor van etetés idő, az oroszlánok üvöltése miatt. A veszprémi piac vasárnaponként pedig maga a csúcs számomra.

Csajok, ma adtam megint a pénztárcámnak. Lassan odalessz az összes dugi adóvisszatérítésem. Viszont alakul a ruhatáram, cipőtáram dolgozás szempontjából :roll:
Egy papucs, egy halásznaci -20 rugó a mai egyenlegem.

Megnéztem a centrumos leárazást, hát mit is mondjak. Amit én megvettem volna, az nem akciós :cry:

Nosztalgiázhatok egy kicsit? Már úgy várom a pihit...

Kép Kilátás az erkélyről

Kép Hajóztunk is

Kép Kinga kisbarátja a préri kutya, a kezéből evett :)

Judit

KépKép
Kép
jlevay

A játszótérről is megengedtek pár képet amiért úgy odavagyok? Tudni kell, hogy pár százan lakják a falut, ahol ez épült.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Nem csatolta az előbb aképet,remélem most fogja.
Kép

Kép
Kép
tundi24

Van még mit gyakorlnom,de azért nem lett annyira rossz kinézetű tortácska :oops:

JJudit,nosztalgiázz csak nyugodtan :) Nagyon jók a képek,tavaj mi is voltunk a veszprémi állatkertben és nekünk is bejött :) Az oroszlánoknak van hangja az tuti,néztünk látvány etetést is..éhes cicák voltak :wink:
Sokszor egy kis faluban jobb dolgok vannak,mint egy nagy városban.Ez tény ...Jó kis játszó,jól érezték magukat a csajok is,úgy látom :P

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Judit, nem ez nem a szálloda, amire gondolsz. A Marina Füred másik végén van (Hotel Füred után).
A strand a hotel saját strandja, minden kép ott készült. Itt van a gyerekeknek egy rész kialakítva (mindjárt teszek még képet). A víziaerobik volt minden nap kétszer! Kb. 20 perc, de lehet, hogy több is volt.
Állatkertben nem voltunk. Akkora volt betervezve, ha rossz az idő. Így inkább strandoltunk.

Ti mikor mentek?

Tündi, tök jó ez a torta, mit szerénykedsz :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Kép gyerekeknek kis öböl

Kép a strand látképe

Kép szálloda (Csongi fényképezte)

Kép ez meg az utolsó reggel:)

Ja, Nóri, még kérdezted: 72.500 Ft/fő 7 éjszaka (ibuszon keresztül foglalva) de emellett csak a kiránduláson lévő belépőkre és a benzinre költöttünk.

Évi és
Kép
csongianya

Barack híradó:

150Ft/kg az őszibarack. Sárgabarack szintén 150Ft/kg, most még ennivaló inkább, nem lekvárnak. Megkérdeztem, tuti kivárták a permetezés miatti várakozási időt.

Holnap nem leszek, szép hétvégét mindenkinek!
jaimee1

Évi! Továbbra is tök jók a képek! 8) Nem is gondoltam, hogy Csongi ennyire hasonlít az apjára! :shock:

Tündi! Ez a tort isteni jól néz ki! :D
szilbee

Judit! Hát nektek is tök jó lehetett!! :D Ez a játszó pedig tényleg nagyon jó!!! :lol:

Tényleg... én már alig várom,hogy a Zöld Péter játszóteret visszaállítsák eredeti állapotába a millenáris parkban.
szilbee

Sziasztok!

Jó reggelt :)

Évi,szupik a képek :) És az azért nagy kedvezmény,hogy 14 éves korig ingyenes! :) Nekünk volt olyan apartman,ahol még Lucáért is elakarták kérni a pénzt :?

Erika,15kg őszibarira igényt tartanánk!Majd írd már meg mikor és hol lehet átvenni.Kellemes hétvégét nektek!

Szilbee,jó hogy írtál egy kicsit bővebben is!Hétvégi program?Mentek vmerre?

Nóri,íccaka hogy telt?

Ja,tegnap voltunk TESCO-ba,hát mit ne mondjak..egy értelems ruhát nem találtam Lucának,vagyis lett volna,de nem akciós áron :oops: De vettünk neki egy baby taxit,tetszik neki.Persze a hajtása még odébb van :P De ha húzzok,toljuk-vonjuk nagyon bejön neki :)

Lépek,rendbe vágom a lakást,nem is tudom minek :roll: úgyis felforgatják du :twisted:

Kellemes hétvégét mindenkinek!!! :) :) :)

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Szilbee, azért tettem fel ezt a képet, hogy lássátok az apját is :wink: Mikor megszületett még jobban hasonlított, mondtam is, hogy olyan, mintha az apja szülte volna :wink: :?
De a személyisége az enyém :lol:

Tündi, a barátnőmék tegnap este voltak a Tescóban, azt mondja iszonyat mennyiségű ember volt! Másfél óráig tartott a bevásárlás, ebből egy fél órát álltak a pénztárnál!
Jó bulizást délutánra!
Hát igen, én sem találtam máshol ilyet, általában 6 év felett minimum 50%-ot fizetni kell!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Erika! Őszi nekem is kéne, de csak ha eltennivaló, a magvaválós fajta. Nem lekvárnak, nem enni. Ilyen? 10kg.

Tündi! Nagyon gusztusos a torta! Nem is kellene mellé másik "rendes", ahogy te mondtad :lol:
Éjszaka szuper volt!!! 8-kor ébredtünk.
Barackokat még mindig érlelem. Délután is eltettem még 8 üveggel. Most a maradékot kitettem a napra. Meg az érettebbeket is kiválogattam, azokból majd csinálom a lekvárt. Elvagyok vele... :lol:

Judit! Nem ismerek Zitát. De attól még lehet. Az én instruktorom egy B.Marcsi nevű csaj.

Most mondja a rádió, hogy a MÁK késve utalta a cs.pótlékokat meg a gyest :evil: mert 1-én nem dolgoztak a köztistviselők napja miatt. Eszem a szívüket... :evil: :evil: De engem letoltak, mert 24-én volt pofám változtatást kérni :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vali, Nóri!

Ezt most találtam! A Digi TV ügyfélszolgálatost keres:

http://www.jobmonitor.hu/index.php?modu ... anguage=hu

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Neked nincs jobb dolgod szombat délelőtt? :lol: :lol: De nagyon köszi, küldtem is önéletrajzot!!!!

Nálam meg itt járt a fodrász...vééééégre, normálisan levágta a hajamat :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Na, nem volt ma senki???

Nóri, hát járatom vagy két éve ezt a hírlevelet, és gondoltam van akit érdekel! :wink:

Ma grillezni voltunk keresztanyáméknál, szerencsére a szél is lecsendesedett. Közben kutyasétáltatás közben mentünk eladó házakat nézegetni és találtunk egyet pont egy nagyon kedves ismerősömék szomszédjában (a fiaink együtt fociznak). Fel kell újítani, de elég jó áron lenne...állítólag. Csak kívülről láttuk, mert nem laknak benne, de hátha... a Pletykafaluban van.

Többiek, merre jártok?

Andi, jó nyaralást :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok

Évi.köszi :) :)

jöttem is elköszönni...majd most indulunk Szoboszlóra.ha hazajöttünk jövök.

pusszantás mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Halihó!

Hol van mindenki?

Évi és
Kép
csongianya

No, én itt volnék....most csináltam meg a barackos túrótortát, de szerintem jó szokásom szerint valamit elrontottam :roll: . Olyan híg lötyi lett a töltelék, hogy a barackdarabok elsüllyedtek benne :cry:

Délelőtt meg folytattam a befőzést. De nincsen több üvegbevaló, most majd a jamet fogom csinálni. Még ma kéne azt is. Zsúfolt napjaim lesznek a héten....
Tényleg! Ha van valakinek felesleges befőttes üvege, szívesen megszabadítom tőle! Az őszibarit nincsen mibe tenni :shock:

Andi! Kellemes nyaralást!

Lilcsi meg pancsizik odakint, idebent, mikor hol :shock: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Halihó!!!!!!!!
Megvagyunk,de rendszerint nem jó a gépünk! :twisted:
Tanulni sem tudok így már teljes káosz van így körölüttem
(most anyukámtól írok :oops: )

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Itt vagyok én is! :) Csak tegnap volt apa szülinapi partyja ugye.Nagyon jól sikerült kis buli volt.Még este össze is pakoltunk, 11kor kerültünk ágyba.Luca is úgy elfáradt,hogy csak 1x kelt éjszaka.
Ma meg a babszobáról jött hozzánk egy család.Jól éreztük magunkat,kimentünk a vadasparkba is.Luca hazafele el is aludt.Minden állatot jól megvizsgált,etteték is őket apával.

Andi,jó nyaralást nektek!Érezzétek jól magatokat!Várunk vissza,és sok-sok képet kérünk :)

Nóri,a nagy befőzések közepette pihenj is egy kicsit! :) Lilcsinek jó pancsizást! :) Üveggel én is gondban vagyok :(

Katlina,csináljatok vmit a gépetekkel!!!Mert kíváncsiak vagyunk ám rátok is! :) Robika sokat huncutkodik? :wink:

Évi,milyen árban vannak a házak a pletykafaluban? Nem tudom,hogy abonyban érdekel-e benneteket ház.De a szomszádunké eladó.Jó állapotban van,és nem kicsi házikó.
Hm.. már én is grilleznék egy jót,de majd a szülinapomon! :) Tegnap nálunk halászlé volt,egy csomó kimaradt!Majd visszük mamáéknak,meg raktunk le a fagyóba is.

Menek,mert vár egy kis meló! :)

Este még bekukkantok :) :)

Írjatok akik nem írtak!Ki mit csinált a hétvégén?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Megvagyunk mi is,de elromlott a monitorunk a hét elején és apával hozattam ma egyet haza az irodából,mert már minden bajom volt hogy nem tudok netezni!
Máté nagyon nyűgös volt ma egész délelőtt csak sírt annyira fájt neki az íne!
Adtam neki egy kúpot és azóta nyugodt!
Nem tudom mikor fog már kibújni a második fogacska lassan egy hónapja,hogy kibújt az első kisfoga!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Hétvégi Gyereksziget program teljesítve. Végül apa is jött velünk, így teljes családi kiruccanás lett belőle, + barátnő + kisbarátnő.

A lányok nagyon jól érezték magukat. Mártika is egész jól bírta az egész napos jövés-menést.ugrálást, na meg a meleget. Ami azért annyira nem volt elviselhetetle, és a szél is fújdogált hozzá. A tömeg sem volt elviselhetetlen. Először 3/4 3 magasságában ültek le (7,15-ös vonattal mentünk), a pólófestéshez. Almák most is fergetegeset alakították, ott csápoltak a lányok végig az első sorban.
Az egész rendezvényt nem lehet végigjárni egy nap alatt, de azért elég jól teljesítettünk. Én úgy vettem észre, hogy az idén jóval kevesebb foglalkoztató - játszóhely volt mint eddig, de még ez is rengeteg. Idáig 5-6 helyen volt arcfestés, most egyet sem találtunk, de biztosan volt, mert láttunk kifestve gyerekeket.

5 után elég jól beborult, így mi is elindultunk vissza normál tömegközlekedéssel hajó helyett, így ez kimaradt a tegnapi közlekedésieszköz repertoárból.

Ahogy beértünk a Nyugatihoz nagy szirénázással ott vonultak el hosszú-hosszú sorokban a rendőrautók, kisbuszok, nagybuszok, stb. Nem vártuk meg a végét, de baromi sok volt belőlük.

A tavalyi programból néhány fotó, mert az idei még a gépben van, és még marad is egy darabig...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jóóóóó reggelt!

Jelentem, a torta mégiscsak sikerült! :lol: Szép is, finom is :wink: Köszi Erika!

Tündi! Remélem, most jól viselkedett apa! Lucának is volt játszópajtása?
Vadasparkba velünk is kijöttök majd? :lol:

Ma be kéne mennei a bankba...de lehet, majd aludni elviszem Lilcsit a mamához és majd akkor. Viszont babázni is menni akarok.....jaaaaj, nem tudom... :roll:

Erika! Nektek hogy telt? Megint shoppingoltatok?

NA, menek, beteszek 1 adagot a mosógépbe....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép napot!

Nóri: Jajjj, de jó, hogy sikerált a torta. Este azon törtem a fejem, hogy hol lehet a gubanc, hiszen a tejszínhab és a zselatin egyszerre "köti" a túrót.....És hogy talán elírtam a receptet??

Tündi: Csodaszép tortát rittyentettél, alig ismertem rá a receptemre. :D

Judit: nagyon szép ez a játszótér, bár erre is enne egy hasonló

Évi: TÉnyleg, Ibuszon keresztül? :shock: :shock: Aszta, 20 000/nap full ellátással igen jó ár.

Ivett: Megkínlódik Máté is a fogmanókkal, majdcsak kibújik a ketteske is. Nálunk fogak száma még mindig zéró.

Rólunk: ...... húúúú.....nincs semmi hírem. Játékot vettünk volna, de a Partiben nem látta semmi jót normális áron....Szombaton barátnőm 1 éves kislányával haverkodott Réka. Nagyon jól érezte magát. Az a sok "idegen, izgalmas"játék....Boginak már babái is vannak...Hát lyányból van Réka, mert beleszeretett az összes babába. Venni kell majd egyet. :shock: :shock: A kisautók - nem meglepő - hidegen hagyják. :lol: Na, ahhoz képest, hogy nem volt hírem, azért összehoztam ezt azt.... 8) 8)
jaimee1

Partiban nem láttam.... :roll: :roll:
jaimee1

Hali!

Tündi, örülök, hogy jól sikerült a buli! Apa jó fiú volt? :wink:

Hú, Judit, nem semmik vagytok! Tömegközlekedéssel ezt végigcsinálni? Hát én már vagy öregszem, vagy a seggem alá nőtt a kocsi, de nem indulok el ekkora útra a gyerekkel...
Nagyon jók a képek, kérünk az ideiről is!

Jaimee, igen, Ibuszon keresztül. És kaptam még 5% kedvezményt, mert UPC előfizető vagyok :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Jut eszembe, Tündi, Lindáék otthon vannak már? Van híred róluk?

Hajni!!!!! Ezer éve nem adtál hírt magatokról!!!!! Tessék írni, hiányzol!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Képzeljétek el a tegnapi nagy szenvedés után Máténak reggelre kibújt a második foga!
Szegénykém sokat szenvedett vele!

Tündi!

Lucus jól van?Van már neki foga?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Jajj,hazaértünk..egész nap Nagykörüben voltunk,apa horgászott én meg egy táborban voltam segíteni,Luca meg itthon a dédivel.A héten mélg kimegyünk,de őt is kivisszük :) :) Csak még felmértem a terepet,meg hát akkro nem tudtam volna segíteni,de lesz aki tud majd rá figyelni ha vmi gubanc lenne.Na meg persze én is :P

Nóri,én is agyaltam,hogy mit ronthattál el...de gondoltam,hogy majd ha megfagy mindne okés lesz vele! :) Persze veletek is kimegyünk majd a vadasparkba :) Csak ha oroszlánt is akarunk simizni,akkor úgy kell menni,hogy vagy 11h vagy 13h vagy 16h -ra,mert akkor lehet simizni.Tegnap lemaradtunk róla :roll:

Jjudit,jók a képek,ti tényleg bátor család vtok :twisted: ,d e ez így a jó,nekem is iylen bátronak kellene mennem..a környékbe elmegyek,de hosszabb távra..hát nem igen..

Ivett,gratulálok Máténak a 2ik fogacskához! :) Ksözike jól vagyunk,ma megkapta Luca a prevenar 2ik oltását,jól vileste.8860g és 71cm.Foga még mindig nincs :wink:

Erika,milyen játékra gondoltál,hogy veszel Rékának?Abonyban van egy jó játékbolt(sztem jó),az árak is reálisak,lehet válogatni,és vannak márkásak is ha azt szeretnél.Esetleg nézzetek majd ki vmikor.

Ja igen,és apa nagyon jól viselkedett bulin :) :) Meg is dicsértem érte :wink: Habár a lagzi után mert volna máskép viselkedni :twisted: :twisted:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

Ki,hogy aludt? Mi nagyon jól,Luca 11-6 ig nem kelt fel :) :) És képzeljétek azt gyakorolja,hogy egyedül megálljon,néhány mp-ig sikerül neki,aztán huppan egy nagyot :)

Írjatok!Ma leszek ám,majd jövök :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Tündi: Ilyenkor jön jól a vastag pelus, tompítja a huppanást. :D Gratula az álldogáláshoz! :P Nincs konkrét játék elképzelésem, ami szembejön és megtetszik. Illetve, most egy babára vadászom. Olyan kellene, aminek nincs haja, a teste nem műanyag.

Ivett: Gratula Máténak a fogacskához!!!

Mindenki egészben maradt? Jó kis vihar volt. Azt hittem már sosem ál el az eső.....Most viszont annyira jó ez a kis hűvös....Élvezem, mert nem fog sokáig tartani. :( Hétvégére megint 36 fokot mondanak. :( :( :(

Én kezdem megszokni, hogy éjjel 3x is felkelünk, nem kétszer....Persze ez a vihar is bekavart most.
jaimee1

Erika,igen jól tompít a pelus :) Itt is hatalams vihar volt,még jég is esett :?
Tudom milyen babára gondolsz,nekünk van egy olyanunk.Még az enyém is megvan a mamánál :P Az az úgynevezett buci baba,vagyis anno felénk így hívták..
Itt a játékboltba van sokféle,ilyen is amilyenre gondolsz,de szolnokon is van sztem.De nem olcsók ha márkásat akarsz belőlle venni :cry:
Lucának a mama a piacon vette.Még nevet is,de borzalmasan ezért az elemet kivettük belőlle :wink:
Kép

Hát ő lenne az.

Hétvégre meg legyen is jó idő,mert Abádszalókra megyünk/sátorozni :shock: /

Kép
Kép
tundi24

Tündi: nem kell nekem márkás, dehogy. Annyival beérem, hogy Réka nyála ne bontsa le a műanyag buksiját.

Jó idő lesz, az tuti.
jaimee1

Lányok, akkor ennyi az össz megrendelés barackból? Senki többet? Először....másodszor.....

Tündi - őszib - 15 kg
Nóri - őszib - 10 kg

A barack állapota: most ehető, nem löttyedt, kellemesen friss és harsogó, eltenni való.

Több megrendelést nem tudok befogadni, csak ha ebből a 25 kilóból töröl a lányok valamelyike. Kérek még ma egy megerősítő pár sort Tündi, Nóri, hogy a fenti rendelés áll e. A barack a kapunkban átvehető csütörtökön, pénteken.

Pussz!
jaimee1

Erika,nekem kell igen.Csütörtökön reggel be is mennénk érte,mert még aznap el kell rakni,mert ugye pénteken már megyünk szalókra.

Kép
Kép
tundi24

Én is kérem, köszönöm! Majd a küszöbszámot írd már meg priviben, légy oly kedves :lol: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móning!

Tündi: Nem hiszem, hogy csütörtök reggelre itt lenne a barack. :( :( Megkérdem, kb. mikorra várható. Saccom a délután-este.

Nóri: Privi ment!
jaimee1

Sziasztok!

Hűha, látom mindenki elvesztette az írói ihletét :?

Mondjuk én is, nem tagadom....

Egyedül vagyok, apa visszament dolgozni, Csongi átment anyuékhoz pár napra. Úgyhogy netezgetek (házat keresek, nem jöbb be amit megnéztünk), végre könyvet olvasni is van időm, és ilyenek!

Mást nem is nagyon tudok írni, úgyhogy írjatok Ti! :wink:

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok!

Mi ma megint táboroztunk,jól éreztük magunkat.apa horgászott,fogott jó pár halacskát,már a hűtőben vannak :) Holnap itthon leszünk,pénteken meg megyünk abádszalókra,ott leszünk hétvégre./de ezt már lehet írtam :oops: /

Évi,merrefelé keresgélsz házikót?Csak szolnokon?Apa hamar visszament :(

Erika,majd hívlak barack ügyben :)

Hajni,hallottátokk,hogy 2010-ben Pápára költöztetik a laktanyát?Költözünk/költöztök??? Mi valszeg költözni fogunk :shock: :shock: ha hosszabítanak apa szerződéseén.

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Igen, csak Szolnokon keresünk. Sőt, még a környék is behatárolt....szóval nem lesz egyszerű!

Ez a laktanya ügy mennyire biztos? Mert szóbeszéd már jár régóta, de aztán marad minden itt....

Luca is veletek volt? Hogy bírta?

Nagy baj van az unokatesóméknál, csak ide írom.... 29 hetes a felesége, vasárnap bevitték a kórházba, mert pecsételt. Hétfőn elkezdett szivárogni a magzatvíz. Átvitték Debrecenben. Tegnap még úgy nézett ki nincs nagy baj, de ma már az van, hogy holnap beindítják a szülést! Annyira sajnálom, és nagyon reménykedem, hogy minden rendben lesz a picurral :(

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Húúú, Évi! :cry: Szegény csaj....Kisfiú? Kislány? Reméljük, nem lesz semmi nagyobb gubanc! Miért kell mégis beindítani?

Tündi! Szép hely Pápa! Unokatesómék ott laknak :lol: . Bár ez téged gondolom, nem vígasztal... :roll:
És akkor mi marad Szolnokon?

Anyumnál meg vendég van, a nénikém :lol: , úgyhogy mi sem vagyunk itthon most egy pár napig...délelőtt intézem az intéznivalókat, ebédelni meg már megyünk el. Aztán esténként haza.

Voltam ma a barátnőmnél babát nézni. Olyan picike és aranyos Vivi!!! Szopival helyrejöttek. :) Sokat bukik, de inkább ott jöjjön ki, mert így is hasfájós kicsit. De nem sír sokat, pedig biztattam :lol: :oops: Cumit rakosgatja kitartóan az anyja a szájába, ő meg köpi ki. :lol: Minek erőlteti :roll: ? De az ővé...meg a védőnő is mondta neki :x Ezt furcsálltam :? Méregeti a mérleggel is minden etetés után. Ja, meg a korán ráállították arra, hogy csak 3 óránlént adjon neki cicit :shock: . Én nem tudom...annyifélét mond mindenki, hogy ne szédüljön meg tőle az ember lánya...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja! Katlinával beszéltem. Fosnak-hánynak, de amúgy jól vannak... :lol: Gépük még mindig nem jó.

Amúgy mi is fosunk :? Lilcsi is, én is. De már múlóban van.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Haller!

Évi: Elvileg életképes idekinn, az a jó hír....Szivárog továbbra is a víz? Rémálom lehet. Hátha oké lesz minden!! Drukkolok nagyon.

Szegény Katlina... :( Mi ez a fosós nyavalya?

Lányok, barack ügyben nincs friss hírem, én sem tudom elérni a barátnőm. Küldök neki sms-t mindjárt. Amint tudok valamit, szólok.

3 óránként szopi? És ha 2 óra múlva éhes lesz? Ordítson egy órát? Mert pl Réka az a fajta volt, aki nem hagyta abba az ordítást, ha kajáról volt szó. Azt véresen komolyan vette. Micsoda ökörség.

Hát ez az, amikor mindent meg kell hallgatni, és utána dönteni kell, hogy mit fogad el az ember,mit nem....

A cumi kérdést meg úgyis a baba dönti el. Ha nem akarja, ki fogja köpni ma is, holnap is, jövő héten is.

Hát Pápát lebegtetik már mióta.... :roll: Nem örülnék, kedvenc barátosném katonafeleség.

Jó éjt! Apa még dolgozik, Réka alszik, én meg elvagyok a hasfájásommal. Ja...már megint. :roll: :roll:

Ja, Nóri: Igen, a fotón is bibis RÉka feje. Folyton beveri az ágy rácsába, persze oda, ahol nincs fejvédő, de azt sem nagyon nézi, hogy amikor forog pörög, mi van az útjában. Szóval szombatra tök úgy nézett ki, mint akit vernek. :oops: :oops: :oops:
jaimee1

Hát én is furcsálltam, hogy a korán ráállították erre a 3 órás szopira. Bár ugyanitt azt is megtette egy szülésznő, hogy a lefejt tejcsi helyett tépszert adott Vivinek, mert lusta volt megkeresni a hűtőben a tejet :evil: Nem dől össze a világ, de akkor mi a lófa*nak vannak ott, ha még erre sem képes némelyik?

[quote]H írta:át ez az, amikor mindent meg kell hallgatni, és utána dönteni kell, hogy mit fogad el az ember,mit nem....

[i]ja...babaolaj. Tudni úgy tudta, hogy fürdés előtt kell a hajlatokat. XY néni látogató mondta, hogy fürdés után kell :lol: Én meg mondtam, hogy nem is használtam :lol: Majd összerakja szegénykém. :wink:
Ja, meg kenegeti a gyerek ínyét a szájpenészre való ecsetelővel, mikor nincs is neki :shock: Mert 1 másik valaki azt mondta neki.
Meg ne egyen dinnyét sem. De komoly!
Én meg mondtam neki, hogy ehet mindent, de mértékkel, ne degeszre evésig, és ha valamelyiktől jobban szenved Vivi, hát akkor azt nem eszik többet.
Jaaaaj, Erika! :lol: Nem nézi, hogy merre forog-pörög? :lol: 6 hónaposan? :lol: Nem fogja az nézni 2 évesen sem. Lilcsi most szokott rá arra, hogy mindenféle fék nélkül kirohan az útra. Meg szédülésig forog. Meg váltott lábbal meginduul lefelé a lépcsőn. Egyszer én kapok infarktust, az biztos.
Most neki is van a homlokán bibi. Tegnapelőtt reggel (én még félkómában voltam az ágyikóban az esti 2x-i bekakilás-peluscsere miatt) sztem a lába akadhatott össze, mert akadályt nem találtam, és nekiesett a dohányzóasztal éles szélének. A nagy csattanásra ugrottam fel. Annyit láttam, hogy visszapattant az asztal széléről és ahogy popsira ült, csak nézett ki a fejéből. Nagyon megijedtem, hogy most elájul, vagy mi lesz, de szerencsére elkezdett üvölteni. Azt sem sokáig. Most neki is van egy szép mélylila skalpvonala :lol:

Megint új kocsid van? :shock: De gyorsan váltogatod!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móning!

Kirohan az útra??? Hű, már túllennék pár infarktuson. :lol:

Babaolaj: mi használtuk, azzal töröltem ki a kis hajlatait a lyánynak. Ma már nem minden este mívelem ezt...

Szájpenészt ecseteli, ha nincs is? :shock: Megelőzésképp? :shock: :shock: Akkor egyszerűbb, ha extrán odafigyel a cickójára, hogy mindig patyolattiszta legyen szopi előtt.

Dinnye miért nem okés? :shock:

Nóri, nekem írtad az új kocsit? :shock: Mert új nincs. Legújabb a PC. De a Bergonnal sétálunk.

Hol van mindenki? :( :( :(
Hajni sem ír, Pircsi sem, Vali pláne....Szilvi legalább amoda....
jaimee1

Sziasztok!

Én meg megint fejfájással ébredtem :?

Unokatesóméknál kislány lesz, és nem tudom miért kell beindítani a szülést, mert csak anyu mondta az infót, és már késő este, akkor már nem akartam ezzel zavarni. Tiszta ideg mindenki, első baba, nehezen jött össze, és hát mindenki fél a következményektől....

Nóri, imádom az ilyet... CSAK 3 óránként szoptatni.... szegény első gyermekes anyuka meg kapkodja a fejét.
Én is úgy csináltam, hogy beszívtam magamba az infókat, átgondoltam, aztán próbáltam jól csinálni :wink: Majd egy idő után megállapítottam, hogy "anya tervez, Csongi végez" (ember tervez isten végez után szabadon) :lol:

Csonginak az orrán volt nagy seb anno. Alig kezdett el mászni és feltörölte vele a szőnyeget :wink: Igen érdekesen nézett ki!

Katlináéknak jobbulást, legszemetebb betegség!

Ja, jut eszembe, Miklóson is van szájfertőzés, egy ismerősünk kisfia majdnem kiszáradt, kórházba is kerültek. (anno mi is ezzel voltunk benn).

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Megjártuk szolnokot sátrat nem kaptunk.Nem tudjátok hol lehet venni?Két terű kellene..

Hát Pápáról annyit tudok,hogy már voltak a geológusok felmérni a terepet...és hogy ennek költözés lesz a vége...
Már azon agyalok,hogy nem is újítjuk tovább a házat.Minek ha el kell majd mennünk?

Évi,jobb,hogy most születik meg,mint pl 32 hetesen..A kis tüdeje végett.Nem lesz semmi gond,így kell hozzáállni.Persze ez nagyon nehéz..a keresztfiam 28 hétre született 1,5kg-val,és nincs semmi komolyabb baja.A tanulásban majd lesz neki..de ez már más tészta.
Azért írj majd róluk,hogy mi van velük!!Mennyivel született stb..Anyukára meg babára is gondolunk nagyon sokat,kitartás nekik.Hátha nem kell sokat korházban tölteniük.Keresztfiamnak "csak" egy hónapot kellett.

Erika,Luca feje is szokott akkorát koppani,hogy még a lélegzetem is eláll.Barack ügyben meg majd szólsz :)

Nóri,Ari barátnőd akkor most biztosan gondban van.Nekem is mondtak sokan sok félét..aztán eldöntöttem,hogy melyik jó és melyik nem.Nekem ti is sokat segítettek itt! :) Mondd neki,hogy jöjjön és írjon:) Mintha azt mondtad volna,hogyha megszületik Vivi akkor jönni fog :)
Lilcsinek gyógypuszák a buksijára! :)

Katlináéknak jobbulást!!!

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?