Sziasztok!
Jamiee ár függvényében jöhet a barack, ha jó eltenni, de még anyóssal egyeztetek.
Nóri, Zita csinálja még a Szondát, vagy más? Amikor én dolgoztam ott, akkor még ő volt a területi fő-fő.
Évi, sosem tudom a Marina van a Tagore sétánynál ugye?
Mi is oda megyünk ám a szomszédjába, a hotel hátsó részénél van a mi szállodánk, a szívkórház fölött. Ahogy a parkoló van a sétánynál, ahol ugye a szálloda is van, azon az utcán az első sarok. Elvileg épp láthattátok is az erkélyetekről, ha arra nézett a szobátok.
14 évig ingyenes? Az tök jó!!! Na meg a saját strandot is irigyeltem mindig. A vizi fitness az a szálloda saját strandrészén volt, vagy átmentetek a normál strandra mellé? Ott tudom, hogy szokott lenni. És ez a gyerekrész, a lankásan merülő is a szállodás részen van?
Egyébként még egy tuti hely van a környéken, az a Dörgicsén lévő játszótér. Na azt megirigyelhetné városunk elöljárósága.
Veszprémi állatkertben is voltatok? Nálam az elsők között van az országban, nagyon tuti a domboldali elrendezése. Habár egy barátnőm mesélte, hogy ők ott laktak a lakótelepen mellette, és mindig tudták, hogy mikor van etetés idő, az oroszlánok üvöltése miatt. A veszprémi piac vasárnaponként pedig maga a csúcs számomra.
Csajok, ma adtam megint a pénztárcámnak. Lassan odalessz az összes dugi adóvisszatérítésem. Viszont alakul a ruhatáram, cipőtáram dolgozás szempontjából
Egy papucs, egy halásznaci -20 rugó a mai egyenlegem.
Megnéztem a centrumos leárazást, hát mit is mondjak. Amit én megvettem volna, az nem akciós
Nosztalgiázhatok egy kicsit? Már úgy várom a pihit...
Kilátás az erkélyről
Hajóztunk is
Kinga kisbarátja a préri kutya, a kezéből evett