Új privát üzeneted érkezett!

Linocs, csúcs-sztorik és csúcs-képek a lányodról - ha Kölyök itt lenne, olvadozna.... Most megteszem helyette én! :D
Vendég

Valaki kérdezte, hogy érünk rá ennyit netezni. Én pl úgy, hogy közben fejek... ezerrel... és tömöma búrám, hogy hátha több tejem lesz...
Vendég

0Bea0: köszi! Én meg általában délelőtt netezek, meg késő este. Fruzska délelőtt alszik, főzni nem főzök (alattunk egy kifőzde), rend nagyjából van. Aranyéletem van ;)
linocs

Én is most szoptatok netezés közben... és nem szoktam kikapcsolni a gépet, mert kb. 10 perc míg bekapcsol... szóval mikor erre járok mindig ránézek az oldalra. :)

KépKép
KépKép
mni

Monácska!
Tegnap vagyis ma éjjel még a tejes cuccokat kellett elmosogatnom!

Jim!
Mit látok a tévében?! Ezt a Roto Duster-t! Mindig rád és a fiadra gondolok ilyenkor! :D :D

Linocs!
Édes a kicsi lányka igy kifeküdve! Lujzika is gyakran fekszik igy, sőt mindig, mert csak hason tud aludni pár hetes kora óta!

Mni: tényleg nagyon durva az az oszlop, és hát kikapcsolás nélkül megcsinálni..... tök jó, hogy megusztátok áramszünet nélkül! :)

Képzeljétek lányok tegnap Lujzika majdnem átfordult hasáról a hátára! Mivel ő mindig így fekszik, ahogy kinyomta magát és nézett hátrafelé majdnem sikerült neki, csak nem merte magát elengedni!!!! Az apjával vagy tíz percig néztük, hogy mi fog történni, de csak nem engedte magát átdölni, inkább mindig visszakapta a kis fejét, amivel irányitotta magát!

Sajna apa ma elment!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Megint hosszú tíz nap áll elöttünk!
Vendég

Csujzi, nem sok a négy nap, míg itthon van a férjed, gondolom gyorsan elrepül az idő. Bezzeg a 10 napban csak vánszorog a mutató... :(

KépKép
KépKép
mni

No, megpróbáltam visszaolvasni..lehetetlen... így jár, aki nyaralni volt!!! :D szóval inkább kapcsolódnék mostantól..

Talira nem hiszem, hogy megyünk, nekünk is nagyon macerás a szopi, szabadban eddig egyszer sem jött össze..szóval így nem kockáztatok egy pesti utat..

Hozzátáplásról:
nem igazán van rutinom, sőőt..Kipróbáltuk az őszibarit, én turmixoltam, de annyira savanyú, nagyon vicci fintorokat vágott a csajszi! Vettem üveges kecskemétit (naná a hazai :D ), de abban meg van cukor meg keményítő..nemtom merjem-e adni. Plusz nem is értem: mindenki adja a vegyes kajákat - nem úgy van, hogy eleinte csak egy íz legyen benne? Annyira béna vagyok... :? Ja, és mikortól kaphat már csak gyümit egy kajálásra, mármint szopi nélkül???

bocsi, h most nem reagálok senkire, de nem tudom magam utolérni mióta hazajöttünk..

KépKép
kmanna

Ahhhh, akkor jó!
Kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok ezzel azért egyedül!
Már rápróbálkoztunk, de nem akar kanalazni, annyira szopizik, hogy a kanálhoz nem nyitja a száját, csak szívja, mint a cicit!
Szóval tejcsi és kész, majd eszik eleget mást (by Fanetta! :lol: )

Linocs!
Nóri is kinézi az ételt a számból is néha! Ül az asztal tetején a pihenőjében mikor én ebédelek, és bámul! Kisbutuska! A képek nagggyon jók!!! Látod, nem csak cicin alszik el a lány!!! Elnyomta a séta na! Pedig még messzire sem mentetek!!!!! :)

Manna!
Hagyd el! Mármint a visszaolvasást, ne is kísérletezz, esélyed 0! Az őszibarackhoz, ha adsz anyatejet, pont jó állagú és ízű finomat kapsz! Még nem igazi szerintem az őszi ilyenkor!!! Próbáld krumpli+anyatejjel kezdeni, szerintem szeretni fogja!

Megyek, lövök valami kajafélét, szerintem rizseshusit főzök!!

Páááá, ha lesz időm, még visszanézek!
Vendég

Most néztem a talis táblázatot meg az enyémet összevetve... szerintetek mi lehet Norcoval, Eszter.eu-val? Eszterxx Te jössz a talira? Próbáljunk meg Lexus-nak is üzit írni? És a többiek akik suttyomban olvasnak? Kinek van még kedve talira jönni???

KépKép
KépKép
mni

Kmanna!
Nimónak amit eddig adtam mindent betömött. Szilva (kecskeméti), őszibarack (kecskeméti), alma banán (kecskeméti), alma - saját kertből.
Azt vettem észre hogy ha nem adok úgy is jó neki de ha adok úgy is. Mondjuk este megevett egy egész almát és reggel 7-kor kelt. Eddig 5-kor általában.
Szerintem kezdd almával, majd banán, őszibarack, répa. Igazából hidd el nagy tétje nincs. Ha valami nem jön be, vagy úgy látod kiütést okoz, azt szüneteltesd. De egyenlőre az anyatej is bőven elég. Már ez is sokkal jobb (mármint egy kis gyümi pótlás), mint régen, mikor már tesóm is 4 hónaposan ette a pörköltöt, paprikáskrumplit stb. Én azért adom, mert annyira aranyosan tömi, és annyira lázba jön, és harcol érte, majd kiveri a kezemből. Bár Nimi nagyétkű és néha a tejem estére kevés neki (igaz éhesen is el tud aludni).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Niki tegnapi sms-én felbuzdulva gyorsan elléptem otthonról. :D
Köszi Niki!
Mi is csatlakozunk a 28-ai talihoz, hallom már 21-en vagyunk. :lol: Ha már virtuálisan nem is találkozom veletek, akkor legalább személyesen ott legyek.
Az a baj a netezéssel, hogy a férjem egyszerűen pánikba esik, ha mindkét gyereket rá hagyom. A naggyal már elbír, de a kicsitől "fél". Mert mi lesz, ha felébred :shock: , én nem tudok neki cicit adni stb. Most is gyorsan elszaladtam, mielőtt meggondolja magát. Vikó fél órája evett, most alszik, és délelőtt nem is aludt még, úgyhogy nem lesz gond. És különben is, 10 perc alatt otthon vagyok, addig meg csak kibírja, még ha sír is a pici.
Most először csak írok, aztán ha nem jön a vészhívás :lol: :? , próbálok kicsit olvasni is. Bár lehetetlen vállalkozás visszaolvasni... :roll:
Vikóval semmi különös nincs, szépen fejlődik, áldott jó baba. Hangját alig hallani. Viszont Alexával most értünk el oda, amiről korábban Juditkecskemét és Mzx is írt. Egyszerűen kezelhetetlen!!! Nem fogad szót, visszabeszél, sőt visszaüvölt, nem használ sem a szép szó, sem a kiabálás, és ha a seggére vagy a kezére kap egyet, produkál egy kis műsírást, aztán kiröhög minket és folytatja tovább a rosszaságot, ahol abbahagyta. Néha már nagyon az idegbaj határán vagyok.
Meg is volt a rosszaság eredménye, tegnap este, és egy hete vasárnap is a gyermekügyeleten kötöttünk ki, mert kiugrott a könyöke, és vissza kellett rakatni. :( De ebből sem tanul, rá tíz percre már ugyanúgy szaladgált, ugrált, nyüzsgött, mint azelőtt.
Hát röviden csak ennyi! :oops:

Nagyon várom a talit! Remélem semmi nem fog közbejönni!
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap délután megjöttünk Csopakról, sikerült visszaolvasnom, és talán mág marad egy kis időm írni, mielőtt felkel a kiccsávó.
Köszönöm a popsis hozzászólásokat, most megint sokkal szebb és most úgy tűnik a sudocreme használt éppen.

Jim: bocsika, de végül későn értünk haza, mert még az uramnak Móron volt egy 2 órás tárgyalása. De legközelebb arra járok ígérem tényleg beugrok. Tényleg az apukájára hasonlít inkább Martin.
Potyka: megvan bocsájtva a fanetta-ügy, márcsak azért is, mert én meg kétszer kérdeztem meg a dokid nevét. Illetve már megírtad, mire én megint rákérdeztem.
Juditk: igen, szerintem is nagyon szép, kicsit sem átlagos arcod van. De megértelek, hiába mondja más, ha te nem vagy elégedett vele. Ez olyan, mint Jim, meg a plusz 10 kiló, nem?
Monácska: Marci is csak anyatejet kap, és néha elfogad egy-kis vizet is.

Na felébredt, ezt most elküldöm, aztán majd még gyüvök.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Nem értem miért akar itt mindenki már hozzátáplálni. Sokkal macerásabb az egész, mint a szoptatás... Jó, azokat, akik fejnek megértem, de a többiek miért? Én egyáltalán nem vagyok egy tejcsárda, éppen annyi tej van, amennyi kell, mégsem adok Borkának semmi egyebet. Jim féle mellek nekem csak álmok...

Bea!
[quote]L írta:ányok, ne haragudjatok meg rám, de nem bírok magammal, mert már annyiszor olvasom itt a babaneten a muszájt ly-vel, hogy nem bírom megállni, hogy ne szóljak...

Már én is többször észrevettem...., de nem volt bátorságom megírni...

Szilvánusz!
Hogy van Marci popoja?

Niki! Hogy dőlt el az oszlop? Vihar volt?

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak hát megint nem egy gyerekkel vagyok. :wink:
Nem hiszem, hogy mindenre tudok reagálni, de már úgy voltam vele, hogy nehogy már ez tartson vissza az írástól.

Kölyök!
Isten hozott itthon, jó, hogy túl vagytok a hosszú úton. Durva lehetett amikor Máté besokalt. Olyan rossz úgy hosszú kilómétereken át vezetni. Mi is alkalmaztuk az esti indulást, mert akkor szinte tuti hosszan aludtak a kocsiban is. Bár este fárasztó vezetni tudom. :?
A pakolásba belejön majd a férjed. Én most a harmadik gyereknél vettem észre, hogy kicsit ő is összeszedettebb indulásokkor. :wink:

Linocs!
Zsombor rendületlenül sokszor eszik, de mintha a kedélye jobb lenne. De állandóan enne úgy érzem. Fruzska édesen elaludt ebéd helyett. :wink: A vizes palack az valahogy az enyémeket is izgatta mindig. :wink: :wink:

Judit!
Igenis csini vagy. Én is hasonló súlyban vagyok, és én is problémázok ezen néha. DE Linocshoz hasonlóan engem is az zavar leginkább mostanság, hogy a meleget is rosszabbul bírom így. Ja és ismerős az érzés: Szinte el se tudok indulni valahová, mert állandóan enne Zsombor. :wink:

Csujzi!
Kitartást a szürke hétköznapokhoz. :cry: :wink:

Bea!
Piríts rám is néha a helyesírási hibáim miatt. :wink: :wink:

Niki!
Dúúúrva volt az oszlop. :wink:

JUdit18!
Anya-lánya shoppingolás?! CSúcs! :wink:

Hozzátáplálás: Ha lesz kitartásunk mindkettőnknek akkor félévesen szeretném kezdeni, addig csak anyatej. Eddig vizet se ittunk még.
Akkor fog érni a kertünkben az alma és a körte, szóval azzal kezdem. A barack most érik, abból meg rakok be a fagyasztóba. Répa is lesz egy csomó, szóval ezekkel kezdem, de majd üvegesekkel is kísérletezem szerintem utána. :wink:

Szex: Semmivel nem egészíteném ki Jim szavait, az úgy kerek ahogy ő leírta. Annyi, hogy nálunk a nagyok már elég nagyok, szóval nem bízhatom a Spongyabob kockanadrágban. :lol: :lol:

Mozgás: Nálunk sincs még forgás, sőt a fejét is e héttől tartja hosszabban, de továbbra se szeret hason lenni. :wink: Nyúlni is még csak néha próbálkozik, a csörgő is hamar kiesik a kezéből, nem koordinálja még, hogy fogjon. Duma az van ezerrel. :wink:

Igyekszem még jönni, a gép az nálam is egész nap megy, szóval állandóan frissítek azért.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz!

Hogy van a popsi?
Közben eszembe jutott, hogy aolaverás spray-t is lehet kapni (nekünk van), és azzal egyszerűbb boldogulni, mint magával a növénnyel, bár gyanítom az a hatásosabb. :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

No, úgy-ahogy gyorsolvasásban átpörgettem néhány oldalt.
A talihoz még annyit, hogy édeset viszek, mert ha sós sütéssel próbálkozom, az általában kőkemény lesz. :roll:
És egy kérdés: Apukák jönnek? Ha lesz pontos időpont, hogy hánykor lesz a tali, légyszi küldjetek sms-t és a fenti kérdésemre is választ. Köszi!

Tand, Mézgombi, Csujzi, jó, hogy visszatértetek!!!
Az újakat üdvözlöm, de asszem én leszek nekik új, ha majd végre újra tudok rendesen jönni! :?

Beuska, puszika Marci ujjára.
Kölyök, látom itthon vagy, és ti is jöttök talizni. De jó!

A memóriám kicsit lyukas, hirtelen ennyi jutott most eszembe. :oops:
Még annyit, hogy nagyon jól esik a hiányolás!!!
Puszi! Szaladok haza a gyerekekhez! :lol:
Vendég

Kmanna, szerintem akkor lehet kiváltani egy étkezést mással, amikor a másból már eleget eszik. Hogy mennyi az elég? Gyereke válogatja. Péteremnél kb amikor egy üveggel bevágott akkor már mást nem kért hozzá, akkor az volt az uzsi, vagy tízórai, és nem kellett hozzá tej.

JuditK! Mi lenne ha egy picit a szomszéd vigyázna valamelyikre? Mesélted, hogy egyszer amikor vizsgázni mentél egy szomszéd pesztrálta Nimit, még bosszankodtál is hogy adott neki tápszert.
Csak egy bő fél órára...és egy gyerekkel meg hátha elbírtok , és akkor a tiétek a pálya.
Szívemen viselem a házas életeteket , na! :P :lol:
Vendég

A bookline-nál tényleg sok akciós gyerekneveléses könyv van.
én mondjuk a Suttogókat kihagytam, de 3-at rendeltem. posta költség is csak190 ft. :wink:

Két hibába beleestem a nagyoknál (ez most valahogy eszembe jutott):
Szigorún nem tévéztettem őket, és édesség is nagyon-nagyon minimalizálva volt. Akkor jöttem rá, hogy ez a durva megszorítás se jó, amikor valahová elmentünk és vagy csak a tv-t bámulták, vagy habzsolták az édességet, hol mihez jutottak. :wink:
Bár én nagyon elítéltem, hogy egy gyerekzsúron be van kapcsolva a tv, vagy valakinél, mindig van kirakva a kis asztalra keksz meg ilyesmi. :cry:
Szóval ezen elveimen enyhíteni kellett. :wink:
De most ez miről jutott eszembe? :lol: :? :lol: :lol: :? :lol: :? :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na Halihóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!

Úristen mennyit írtatok!!!!!!!!!!!
Bocsánatot kérek, ha nem is tudok mindenkire reagálni, de nincs túl sok időm!!!!!!!
Anyóst kiküldtem gyomlálni!!!!!!!!! A tűző nappsütésre!
Hátha napszúrást kap!!!!!!!!!
Kép

Nem bííííííííííírom!!!!!!!!!!!!! De most nem panaszkodom nektek!!!!!!

Tand!
Sziiiiaaaaaaaa!!!!!
Nagyon édes Gréti!
Ne aggódj Bence sem kapkodja el a forgolódást!!!!!

Beuska, Tündérmanó!
Nagyon édik a babók!!!!!! És az a szerkó!!!!!!
Ja igen nektek jó lenne ha 8-9 körül taliznánk?????????
Mert utánna nekem jön a védőnő!
De 10-11-ig biztos jó!!!!!!!!
De majd még csörgök nektek du.-án!!!!!!!

Kmanna!
Nagyon édi Pankó!!!!!!!!!
Azok a nagy szemek!

Juditk!
Kitartás!!!
Nagyon édesek a gyermekeid!!!!!!!!!!!!
És micsoda szerelmespár!!!!!!!!!! :lol:

Meli!
Köszi, hogy hiányoltál, de az anyós egyszerűen katasztrófaaaa!
Még nem akar menni!
Dóris képet nem akarsz feltenni?????????

Kölyök!
Isten hozott benneteket itthon!!!!!!!!!!!
De jó!!!!!!!!!! Meddig maradtok?

ObeaO!
:lol: :lol: :lol: :lol: Nyílvessző!!!!!!!!!

Jim!
Annyira édes Martin!!!! És nagyon hasonlít tényleg az apjára!!!!
Milán tényleg milyen sovi??
Ja és Pamela Anderson irigykedve nézzegetné a Babanetet!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bosek!!!!
Nagyon aranyosak vagytok a medencés képen!
Engem már nem érdekelnek a kilók!!!!!!!!!!!
Majd lesz ez jobb is!!!!!!!! Hidd el!
Csokit még mindi nem eszel????????

Panny!
Nagyon édesek a gyermekeid!!!!!!!!!!
Mekkorát nőt Olika!!!!!!!!!!!

Mézgombi!
Nagyon édesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor jó nem aggódom én sem ha Julcsi is olyan későn fordult át!
Bence sem kapkodja el!

Ja és képzeljétek, most volt a Banyek 70 éves!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt megmutatom nektek! :?

Kép

Na de valami szebbet inkább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az én Édes Bencém:

Kép

Kép
Vendég

Pumperka!

Ha hibának lehet nevezni ebbe én is beleestem....de egyátalán nem bánom...
Nekünk még kábelTV-k sincs,csak az a 3 adó ami meg sztem nagy O(kív..a B.K :wink: :wink: :wink: )....így nem nézzük.
Az oviba a sok Jetix-es meg Cartroon network-ös dumákhoz az én Márkom hozzá se tud szólni...de egyátalán nem bánom,nem hiném h ezzel ártanánk neki,sőt.......és hál istennek ő sem panaszkodik...este egy DVD-t nézhet meg(kizárólag régi magyar mesékből).Máshol ő is cuppan a TV-re egy ideig :shock:

Ja azt én is utálom ha valahova megyünk pl.vendégségbe és megy háttérbe folyton a TV :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

hozzátáplálás:ha a gyereknek ízlik és mutat rá hajlandóságot akkor miért ne????természetesen csak a korának megfelelőt és ha akarja...az enyém pl.szopi után csak úgy repdes ha meglátja a kanalat...szereti,nem úgy tömöm bele....ja és Olika is sűrűben szopizna de a melleim nem mindeig bírják,és így jó mindkettőnknek :wink:
Ez is egy olyan téma amin lehet(ne)vitatkozni mint pl.az altatási szokások,szoptatás igény szerint vagy nem,felvenni a gyereket,sokat babusgatni vagy nem,teáztatni vagy nem,a Suttogó könyvet preferálni vagy nem.....

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
:lol: :lol: :lol:

hozzátáplálás:
Hát én is csak azt tudom írni Pumperka, hogy nagyon szeretném én is csak anyatejjel táplálni Bencét legalább féléves koráig!
Remélem összejön!
Nagyon kitartó vagyok! :lol: :lol:

Ja hétvégén megyünk Prágába! Nagyon izgulok remélem minden simán fog menni!!!!
Vendég

Beuska!
Hová írtál nekem??????
Nem találok sehol semmit!!!!! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Kölyök: üdv itthon! Azért kemény lehetet az út.

Jim szexes ( :lol: ) szavaival én is mélységesen egyetértek. Habár a heti három nálunk is erős túlzás lenne (valahogy soha nem is volt rá igényünk, max heti 1-2re, de 16 év után, 2 gyerek mellett örülünk, ha kétheti 1 összejön). Ja, és tényleg nagyon hasonlít a férjedre Martin.

Juditk: szerintem is szuperül nézel ki.

Monácska: még mi sem táplálunk hozzá. Flóránál is olyan 5 és fél hónaposan kezdtük, mert akkor már nagyon érdekelte, amit mi eszünk. Marcinál sem szándékozom előbb elkezdeni.

Ja, Monácska és Marla: akkor minitali valamikor a jövő héten Monoron? Meg persze bárki más, aki a közelben lakik. (És mi a Tamási Áronban lakunk, úgyhogy nem vagyunk messze egymástól, MOna.)

Pumperka: szerintem is az a jó, ha ésszel vannak kezelve az ilyen dolgok. Flóra nézhet tévét, főleg dvd-ket (kisvakond, mazsola stb.), de szereti az állatos ismeretterjesztőket is (ezeket főleg hétvégén szoktuk reggel együtt), de persze nem ész nélkül. Napi néhány rész, ha kéri, de van úgy, hogy napokig eszébe sem jut. Az is igaz mondjuk, hogy nálunk alig van bekapcsolva a tévé (inkább az internet-függőségtől féltem :oops: )
Az édesség már nehezebb téma: én rettenetesen édesszájú vagyok, úgyhogy magamat is erősen kell korlátoznom, hogy a gyerekeim ne szokjanak rá nagyon. A férjem ezzel szemben hetente megeszik egy kocka keserűcsokit, és jól van.

Tényleg, tali: lesz ott nagyobb gyerek valakinél? Nem tudom, hogy vigyem-e Flórát, de hajlok rá, hogy nem, vagyis csak akkor igen, ha más gyerkőc is van, akivel játszhat. különben esélyem nem lesz veletek beszélgetni :shock:

Kiszazsu, Juditk, mzx: csatlakozom. Flóra is megkergült mostanában, pedig eddig csak hírből ismertem a behergelős hisztiket. Szerencsére nem Marci ellen irányul az agressziója, de a kiváltója, gondolom, ő. Remélem, hamar kiadja magából ezt, mert nagyon nehezen viselem, ha így kifordul magából (és persze sajnálom is közben, mert látom a szemén, hogy ő maga sem érti, mi történik vele). Sajnos néha harap, csíp, rúg minket (apját, engem), erről iszony nehéz leszoktatni. Pedig mi nem vagyunk nagy verekedősek :lol: Ajánlottam már mindenféle alternatívát: üssön egy párnát, rajzolja ki magából, kiabálja ki stb., de hosszú távon egyik sem jött be.

Azért vagyok ám most ilyen laza, mert a férjem elvitte a lányt, Marci meg szunyál. Elég jól beállt a három nappali alvása, már csak éjjel kérnék egy kicsit kevesebb ébredést (mondjuk csak egyet -- vagy ez túlzott maximalizmus?). Amúgy ő is még csak egyszer fordult hasról hátra, a hátáról pedig csak oldalig jut el, a feneke már célegyenesben, de az a fránya kéz beszorul és elakad.

Csujzi: vicces, amikor az ember lélegzet visszafojtva nézi, hogy hátha most fordul át, hátha most föláll, elindul stb., de a gyerek csak nem akar. MInt egy filmen, amikor vágás, és 1-2 óra múlva még mindig ugyanaz a kép, csak a szülők dőlnek már jobbra-balra. Mi is így voltunk a minap a hasrafordulással.

Kép
KépKép
nebula

Márti!! Sziaaaa!
Húú, a banya cigizik? Jól látom? Súlyos :P
Minden elismerésem, hogy nem lázadsz ellene :)

Bence baba még mindig éééédes! Jó ötletet adtál, a kicsi medencébe is bele lehet tenni azt a kis fürdetőt, mi is ki fogjuk majd próbálni. Bár a hétre épp lehűlést mondanak, de majd...
Vendég

Márti: nagyon édes! (Mármint a medencés, nem a tortás.)

Kép
KépKép
nebula

Kép

Álmos Petra, ébredés után :lol:
Vendég

Kacika!
Köszi! Petra is Édi ám nagyon!!!!!!!
Mekkora szeme van! :lol:

Nebula!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok, amíg a jardon voltam ( :x :x :x ), mennyit írtatok!!!!!!!!
Most épp a budaörsin, hurrá, hurrá.

nebula: jól vanna, nálunk a heti 3 érthető, 16 éve én tudod hol voltam? Max Halász Jutka koncerten 8) meg sírtam anyunak, vegyen Barbie fiút karácsonyra 8)

hozzátáplálás: én ameddig tudom, szoptatom a pöcsöst. Úgy tervezem, 6 hós koráig nem kap mást, csak cicit. Vizet egyszer próbáltam, de olyan pofát vágott, vmi ilyet :shock:
na majd pumperka megyek hozzád körtét lopni :D

Nálatok is megy a börrögés? Úgy börrög, mintha mocin ülne, és közben fröcsög a nyála.

Márti, szijjjjjjjjjja! Az anyóson fetrengetem a röhögéstől! Nálatok tűz a nap? Itt be van borulva, de most alszanak a fiúk, utána lemegyünk a Balcsira. Vasárnapig maradunk, feltéve ha a Király családot nem eszi oda a penész 7 végére. Robi egy db-ig táppénzen marad.

Beus: az én hasamnál nincs rondább! No meg a csöcsömet féltem, ha lemegy rólam a 20 kg plussz, tuti lógni fog. Egyenlőre úgy áll, mint két kosárlabda. én 42-es ruhát hordok a 34-36 helyett :shock:
tegnap vettem az Invázióban egy csomó ruhát, átlagár 500 Ft volt, nem is áldozok többet a bálna testemre.

mni: durva volt az az oszlop, nem csoda, hogy féltél tőle! Még jó, hogy meoldódott.

panny: utálom a Jetixet, idióta mesék mennek rajta, én még a normális meséket is utálom. DVD-én azért van 1-2 ari, azt nézheti Milán. Én a Spongyát is utálom, de apunál rászokott, így néha megnézheti itt is :?

mennem kell pakolni, míg alszanak a pasik.
Vendég

Na megint elaludt (egyedül, kiságyban), így folytatom, csak a felét már megint elfejtettem annak, amit írni akartam.

Bocs, hogy hangoztatom ezt az egyedül, kiságyban, de annyira jó érzés, hogy nem adtam fel és sikerült átszokatnom a babakocsiból az ágyba és a ringatás helyett az egyedül elalvásra. Persze ne kérdezzétek meg, hogy hogyan mert a választ úgyis tudjátok és akkor majd megkapom megint.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka: azért kérdeztem a bukást, mert ha sokszor bukik, akkor annak ugye lehet, az is az oka, hogy sokat evett, tehát nem feltétlen éhes annyiszor. Úgy látszik neki tényleg ennyi az igénye és ebben Patival nagyon hasonló cipőben jártok, de ha jól emlékszem ő már egy kis teáztatással "könnyít" magán. :lol:
Obea: nekem is feltűnt most is előtte is, de nekem nem volt képem szólni, mert én meg mindig mindent elütök és aztán sosem olvasom újra, így kis sem javulnak a hibáim.
Márti: dejó, hogy jöttél végre, fúú, nem azért mondom de elég boszorkány feje van anyóspajtásnak és remélem nem haragszol meg érte, de amúgy szeret kortyolgatni őnagysága?
Csujzi: nem válaszoltál sztem Nikinek, pedig engem is érdeklene, hogy hol dolgozik az urad és mit csinál?
Zsu: dejó, hogy jöttél kicsit, jó lesz végre találkozni.
Niki, Judit és persze a többiek: jövőhéten jöttök kicsit hekkezni? Mi Linoccsal akarunk, nekünk bármelyik nap jó, ha van kedvetek jelöljetek meg egy napot és mi alkalmazkodunk.

Találkozó: Én Beuskával értek egyet, hogy tegyük kicsit korábbanra a találkozót, merthát ugye az este az szent mindenkinél, meg végre jön apu haza, szóval szerintem lehetne 2-kor.
Szex: nálunk szerencsére nincs gond vele, szerintem mindkettőnk igényeinek megfelelő gyakorisággal vagyunk együtt.
Hozzátáplálás: én már alig várom, olyan kis cuki lesz, ahogy kanálból eszik majd, meg nyalogat, meg fintorog. De terveim szerint szeptembert megvárjuk. Egyébként valóban olyan téma, amin megintcsak sokat lehetne elmélkedni, de sztem is tegyen úgy mindenki, ahogy jónak látja.
TV: én nem vagyok szigorú egyelőre TV-nézés fornoton, mert Marcit is, mint gondolom valahány csecsemőt tökre leköti. Úgy vagyok vele, hogy színek, hangok és mozgás az is, amiből sokat tud tanulni és persze olykor jól is jön, hogy leköti vele magát egy időre. Aztán ha nagyobbacska lesz egy kicsit majd változtatunk ezen, de még nemtom hogy.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Kacika!

Tündéri!! :wink:

Márti!

Jó hogy jöttél végre!!
Anyós :x
Bence nagyon édes!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

szilvánusz, legközelebb tnyleg gyere be, nálam mindig van vmi finomság, kérdezd csak meg Pattitól :wink:
Vendég

Szilvánusz!

Ha elfogadsz egy tanácsot egy "öreg rókától"(hi-hi a magam 31 évével :lol: :lol: :lol: )azért ne nagyon TV-tesd már most se a picit....károsak a a TV sugarai is(igaz nagyon kis mértékben de így van)és a sok egymás utáni kép,hang nem tesz jót nekik!!Nem tudják felfogni mert annyira gyors...Később meg pláne...nem képesek ezt a sok egymásutáni infót hova rakni,nincs idejük reagálni és ezáltal nem alakul,formálódik a kis gondolatviláguk,fantáziájuk...bocs nem akartam okoskodni :oops: :oops: ...hát igen,ez is egy olyan téma amin lehet elmélkedni...

Azért ügyes vagy az alvással kapcsolatban(ugye azért nem hagytad sokat sírni?? :wink: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

kacika, szép a lányka! Akkor a nagyobb tesót össze kéne ereszteni az én nagyobb fiammal! :lol:

tündérmanó: Látszik Ádámon, hgy szereti a tesót, nálunk is ez van szerencsére!

na tényleg megyek, mert 4 főre pakolni, jajj, de nem szeretem...de a Balcsin jó lesz, akkor is ha rossz idő van, mégsem vagyunk itthon.
Vendég

Jim: én meg hobón és kispálon voltam vagy doors-t hallgattsm 16 éve (vagyis 16 évesen) :D

Kép
KépKép
nebula

én annyira utálom a TV-t, simán meglennék nélküle. De a családomban mindenki TV függő :? Régen híradót néztem csak, most már azt sem, nem érdekel milyen tanárt vert meg a diák, ki kínozta meg a gyerekét és hogy emelkedik a benzin ára...meg a megafos négy is lesz, jajajaj
Vendég

Panny igen ezt tudom és abszolútice jogos és egyetértek, azért ne úgy képzeljétek, hogy lerakom elé és ott van szegénykém órákat, max. naponta összesen 10 percet. Az sok? Nem nem hagytam sokat, kár hogy nem ismersz most meg, de a többiek talán tanusítják, nem vagyok én ám szívtelen egyáltalán. Amikor először megpróbáltam pár hete, akkor sokat sírt volna, így hamar feladtam, mert nem bírtam, úgy látszik mostanra ért meg rá, hogy újból megpróbálhattam vele.
Jim komolyan mondtam, hogy benézek, én általában mindig megyek mindenhová, ahová hívnak, szal egyszer majd beugrok.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

nebula: még egy Doors rajongó 8) de jóóóóóó, 16 évesen már én is nyomultam, de az 11 éve volt :wink:
Vendég

Jim!

Egyet értek :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

szilvánusz: OKÉÉÉÉÉ
Vendég

Szilvánusz!

Egyátalán nem gondoltam h szívtelen vagy!!!!!!!!!!
Azért kérdeztem mert te írtad az előző hsz-ban hogy ne is kérdezzünk... :lol: :lol:
Szal tényleg kivi voltam...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja Panny, és az ilyen :wink: :wink: :wink: , meg ilyen :lol: :lol: :lol: jeleket mindig lefeljtem az irományaimból, pedig így gondolom.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Hozzákajához mondnaám, hogy azért most sztem érdemes frisset adni, ha már adtok. Pl. meggy, barack....

Jim, üdvözöld nevünkben is a Balatont!!! :lol: És pihenjetek sokat.

Mári, ez a banya, miért nem tettél vmit a tortájába? Ciánkáli pl. ???

potyka

Szilnánusz!

Ezt most nem értem mire írtad???? :shock:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szíííja Márti!

Jók a képek. Hol ezért hol azért. :lol: :lol: :lol:

Jim!
Te meg már megint a jardon? :roll:

Egyébként max törekedni lehet a hat hónapig történő kizárólagos anyatejes táplálásra, úgyis a babán múlik.
Nálam az idegeimen is. Csengénél is jó kevés tejem volt, de tudtam, ha hamar elkezdem a hozzátápit kevesebbet szopik, kevesebb lesz a tejem, és nem annyival sajna amennyit szilárdból megeszik. Nálam csak minimum napi 8 szopi tartja fent a mennyiséget. Viszont már egyre érdeklődőbb volt és éhenkórászabb. Szóval ördögi kör. 5 hónapos kora után elkezdtem a hozzátáplálást. Bizony rájött, hogy a kanalazás könnyebb, mert nekem nem dőlt a tej (ezért ilyen hosszúak a szopik most is) Persze tápira is szükség lett, de legalább 11 hónapig szopott. Bár az uccsó hónapban reggelente 5-10 korty jutott már csak.
Szóval nekem szerinem muszáj (pontos j-vel) lesz mindig szopi után adni a kanalast. De ez is mama-baba függő szerintem.
Szóval csak érzésre!!!! :wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

panny, ne értetlenkeggyé mán. Azért írta szilvánusz, hogy poénból mondja, nem sértődös csajszika. Ugye szilvánusz?

potyka: A Balcsinak átadom és Máriának is, amikor átmegyünk abba az isteni fagyizóba 8)

na mostaztánmár tényleg lépek. (hú 0bea0 mit fog szólni :wink: amúgy én is miket írok néha, mikor visszaolvasok, csak ég az arcom :oops: 8) )
Vendég

akkkkkkkor jóóóóóóó!!!!!
:lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

pumperka, neked még gyors, nálunk is napi 8-szor van szopi simán. Majd eldöntik a kiapasik, meddig tudnak minket "idegelni". Én szeretném, ha sokáig, Milánt úgysem tudtam sokáig szoptatni. Jó, nem 2 évesre gondolok, de 1 évig jó lenne.
Vendég

Panny: akkor jó! :lol: :lol: :lol: :lol: csakhát tudom, hogy ez egy érzékeny téma, nagyon kevesen értenek velem egyet, viszont ahogy eddig sem, most sem bírok álszent lenni. Nem ez a legjobb szó rá, de nemtom mi a helyes, talán rózsaszín felhők között járni, (hmmm? Linocs? :wink: :wink: ).
Tudok azokra gondolok, amikor anyukák szépítik a helyzeteket, vagy részigazságokat mondanak el, vagy mondjuk azt mondják, hogy átfordul a gyerekük, aztán csak ők tudják, hogy ja persze mert meglökik, vagy büszkén híresztelik, hogy a gyerek átalussza az ájszakát, csak azt nem teszik hozzá, hogy közben háromszor felkel mondjuk, mert szomjas, vagy hogy egyedül alszik el, csak elfelejtik megemlíteni, hogy előtte negyedórát ringatja és utána még cicire is teszik. Még az elején tett fel valaki egy linket (talán Linocs, vagy Fanetta) asszem, ezekről a szomszédasszony sztorikról, amit mindig osztani kell kettővel. Nekem tényleg sok ilyen barátom, ismerősöm van, akik szeretik szépíteni a valóságot, meg úgymond dicsekedni. De én nem, így aztán néha hangosan, néha a sorok között ugyan, de vállalom a hozzáállásomat, a mindennapjainkat. :wink: :wink: :wink: :wink:

fúú, hogy kiokoskodtam magam, nem is terhellek tovább, asszem eldugulok. :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

ne izéljetek már csajok, pakolnom kell!
Szilvánusz én mindig is tudtam, hogy egy fasza csaj vagy :wink:
Vendég

jim: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz