Új privát üzeneted érkezett!

Egyelőre örül neki. Az első perctől tudja, hogy mi a helyzet - valószínűleg ő tudta legelőször. Olyan szinten rámtapadt, hogy nem is értettük a férjemmel. (Alapvetően apás, de akkor ott volt két hét, hogy állandóan belémbújt.) Aztán meglett a pozitív teszt, és akkor kiderült. Azóta is sokat beszélünk róla, alapvetően ő szokta felhozni. Odabújik, simogatja, megígérte, hogy megtanítja mindenféle zsiványságra. A múltkor ki akarta venni. Mondtam neki, hogy majd kijön magától. Rengeteget beszél arról, hogy ő is ott volt bent, és most rendszeres téma, hogy ki kinek a pocakjában volt. Szenzációs!

beszteri

Sziasztok!
Hát nemmentünk orvoshoz,megbeszéltük apával majd jövöhéten de én olyan szomorú lettem :( .
Még 1 hetet várni kisem bírom :roll: .

Kép
veronak

Kitartás, Vero! Drukkolunk nektek.
Mi holnap megyünk a genetikai uh-ra, szorítsatok!

beszteri

Sziasztok!!

Eszter mi volt az uh-n?

Kép
veronak

Sziasztok,
en jelenleg 14 hetus vagyok, pontosan egy orvos-valtason megyek keresztul. :oops: Nekem Palmai Balint doktort ajanlottak. Nem tudjatok-e a maganrendeloje szamat vagy cimet? Sehol sem talalom es hozza szeretnek jarni. Biztos hogy van a topikban szo a dokirol csak nemigazan volt idom atbongeszni az egeszet :(
szigheti

Vero! Itt meg tudod nézni, hogy mi volt. :D Meg priviben már írtam pár sort.
Szigheti! Sajnos nem ismerem a dokit, hátha régebbiek közül valaki tud valamit.

beszteri

Sziasztok Csajok!

Már régóta olvasom a topikot, de korábban nem jöttek újak, a régiek meg mind megszültek, így azt gondoltam, hogy ez már egy babás topik lett. De most már látom, hogy terhesek is vagytok szépszámmal, ezért szeretnék most hozzátok csatlakozni.

Rólam: Első babámat várom, dec. 8.-ra vagyok kiírva. A terhesség egy kis Clostys rásegítéssel jött össze 1 év után. Jelenleg túl vagyok az AFP vizsgálaton, hétfőre várom az eredményt.

Kép
Kép
lbernuska

Szia Lbernuska!
Te milyen dokihoz jarsz? Hogy erzed magad? Te is a Janosban akarsz szulni?
szigheti

Szia Lbernuska!
Üdv a körben és nagy-nagy gratula a pocaklakóhoz! Gondolom, már nagyon várod az AFP-eredményt. Én is mostanság voltam túl rajta, most volt egy kis gond (0,7-2,5 között mondják jónak, és nekem 0,71 volt, közel az alsó határhoz, úgyhogy megnézték a ßhCG-t is, de az rendben volt), tegnap voltunk a 18-20 hét közötti genetikai ultrahangon, ott is mindent rendben találtak. Benedeknél anno teljesen rendben volt az AFP-m. Amúgy azt mondják, hogy ez nagyon érzékeny vizsgálat arra, hogy mikor végzik el, és önmagában sem a magas, sem az alacsony érték nem jelent egyértelműen rosszat.
Majd írd meg, hogy milyen lett, ha megvan az eredmény!
Addig is minden jót nektek és kitartást ebben a nagy melegben!

beszteri

Szigethi!
A Jánosban fogok szülni, Balog Imre az orvosom. A te dokidat nem ismerem, de itt talán tudsz utána érdeklődni:

http://www.golyahaz.hu/nyitolap

Egyébként jól érzem magam. Az első 12 hétben is csak émelygések voltak, hányás egyszer sem. Most a közérzetem teljesen jó. És te hogy bírod?

Kép
Kép
lbernuska

Beszteri!
Köszi a gratlációt! Én is viszont gratulálok minden pocakosnak itt a fórumon! Akartam kérdezni az AFP eredményed, de megtaláltam a blogod és jól elolvastam mindent! :-D Igen, már nagyon várom az eredményt, de tudom, hogy ha nem les 100%-os, akkor sem kell a legrosszabbra gondolni. De mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha sikerülne egy középértéket produkálni... :-D

Kép
Kép
lbernuska

Lbernuska!
Akkor AFP-középértékben gazdag hétfőt kívánok neked! :lol:
(Amúgy nagyon megdöbbentem, amikor kiderült, hogy alacsony az AFP-m. Benivel teljesen tökéletes volt, és akkor még nem nagyon ismertem "sorstársakat". Aztán most, hogy állandóan a játszótéren vagyunk, és elég sok anyukát ismerek, kiderült, hogy én voltam a fehér holló a tökéletes AFP értékemmel, a legtöbbjüknek volt valami gixer vele...)
Blog: akkor már nem csak magam miatt gyűjtögettem össze... :lol: (Most már azért szedek amúgy mindent így össze, mert Benivel annak idején szinte mindennek utánaolvastam, és most jövök rá, hogy már egyáltalán nem emlékszem a dolgokra. Hátha még szükségem lesz rá...)

beszteri

Sziaztok!
jól belehuztatok!Üdv az új pocakosoknak!

beszteri!afp:én nem aggodom azóta mióta a fiamnál2,91 volt,a Zsónál pedig 0,04.De erre a dokim azt mondta csak azért csinálnak afp-t mert törvény írja elő de nem ér sokat pont azért mert nembiztos ,hogy pont a 16héten veszik le,ezért van genetikai uh.Valahol azt olvastam,hogy az alacsonyeredmény kislányt a magas kisfiút mútat...DE nemhiszek benne.

Jajj holnap uh,annyira várom.........

Kép
veronak

Szia Szigheti!Küldtem neked privit!
Vendég

Szigethi!
Én Pálmainál fogok szülni (nemsokára :D ). Megkaptad már a tel.számát? Ha még nem, elküldöm priviben, de ezen a héten szabin van.

Kép
Kép
patr

Jó reggelt Csajok!

Beszteri! Veronak!
Ez az AFP már tök elavult vizsgálat. Nemrég láttam egy műsort a Czeizellel és ő meséltem, hogy ezt a vizsgálatot még a 70-es években találták ki, amikor nem volt UH. Akkor még volt értelme, de manapság a szuper UH-k mellett inkább a kombinált vizsgálatokat kéne támogatni. Amik Európa szerte amúgy elterjedtek már, csak itt ragadtak le ennél a frankó AFP-nél. :-( Azért várom a hétfőt...

Veronak!
Jó UH-t mára! Aztán írd ám meg, hogy mi volt!!!!

Patr!
Most látom, hogy te mindjárt szülsz! Drukkolok nektek!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Szia Patr!

Egyben vagy még?
És kinél fogsz szülni,ha esetleg elindulna a szülés?
Kitartást a maradék időhöz! :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a drukkot!
Még egyben. :D

Elvileg Szentkirályi doktor helyettesíti Pálmait, de rendes volt, mert azt igérte, hogy szabadság ide vagy oda, ha tud, jön!
Már csak két napot kell kibírnom! :lol:
És választottam szülésznőt is, úgyhogy egy ismerős arc tuti lesz.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

voltunk uh-n szépen dobog a szivecske :P 5mm a a babó,4hét múlva kontroll.
jövöhéten labor.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P

Olyan boldogok vagyunk

Kép
veronak

GRATULÁLOK!!!
kerekpocak

Patr!
Kitartás!!! Hamar eltelik az a két nap!!! :-D

Veronak!
Gratula a kicsi élethez a pocakodban! :-D

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
lbernuska

Vero!
Gratulálok és örülök, hogy minden rendben volt!

Patr!
Még mindig egyben? Ebben az időváltozásban is?

Zsófi!
A dokimtól megkaptam az Annamari számát, köszi az ajánlást! :D

AFP-ről: én sem aggódom, érzem, hogy minden rendben van. Viszont a dokim azt mondta, hogy azért menjek el egy genetikai ultrahangra, és onnan vigyek neki papírt, hogy nem szükséges az amniocentézis, mert ő azért úgy lenne nyugodt. Nem számít másra ő sem, csak biztos, ami biztos. Úgyhogy csúszott az utazásunk - elvileg ma mentünk volna anyukámhoz vidékre, de legalább reménykedhetünk, hogy esetleg szerdán - akkorra kaptam időpontot - kiderül, hogy ki is lakik a pocakban.

beszteri

Sziasztok Csajok!

Patr!
Gyanús ez a csend... Itt vagy még?

Patr-nak van felmentése, de többiek??? Ti hol jártok??? Milyen csendes volt itt a hétvége... :-D

Nemrég hívtam a dokim, megvan az AFP-m eredménye. Ha nem is középérték, de közelít. MOM 1,4, AFP 39,2. :-D

Sőt, bár tudom, még korai, hétvégén a babakocsit is megvettük egy szuper akció keretében. Az utolsó darabot hoztuk el...

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Lbernuska!
Örülök a jó eredménynek! És szép a babakocsi. Graco, mert nem látom a márkát? Nagyon gondos anyuka vagy, mi Benivel mindent az utolsó előtti pillanatban szereztünk be... :lol:
Mikor mész genetikai uh-ra?

beszteri

Beszteri!
A babakocsi Graco Quattro Tour Delux. Még én sem vettem eddig semmit a babának, erre is inkább Apa beszélt rá, hogy ilyen akció nem biztos, hogy lesz mostanában. Szóval még korainak tartottam, de hát a pénz nagy úr! :-D Azért örülünk, hogy meg van. Apa azóta nézegeti, keresi a rejtett funkcióit. :-D A hordozót meg beraktuk a nappaliba, szokjuk a jelenlétét. :-D

Nektek most jó, mert már a második babának koránt sem kell annyi mindent beszerezni. Sőt szinte semmit, nem?

UH-ra jövő hét kedden megyek, akkor már betöltött 19 hetes leszek, rákérdeztem, hogy akkor még jó, a dokim azt mondta, hogy igen. Ő tudja...

Kép
Kép
lbernuska

Mi annak idején babakocsit kölcsön kaptunk a sógoroméktól. Aztán amikor Beni nagyobb lett, vettünk egy esernyőkocsit, vissza kellett adni a másikat, ott is jött a kistesó. Aztán 1,5 évesen újra babakocsit vettünk, mert Beni kinőtte a másikat. Most nekünk is Graco van, és nagyon elégedett vagyok.
Második gyerek: tényleg jóval kevesebb dolgot kell venni, nálunk most inkább az a probléma, hogy hová fogjuk tenni a kiságyat és az új szerkrényt vagy komódot... :lol: A kis lakás előnyei. :D De legalább fejlődik a kreativitásunk.
Szerencsére Beni már elég nagy, így kihagyhatjuk a testvérbabakocsit is, elég lesz csak egy fellépőt venni, ráadásul ha a kicsi hasonlítani fog a bátyjára, akkor egy darabig inkább kendőben fog közlekedni és nem kocsiban. :lol:

beszteri

Sziasztok!
Köszönöm a hiányolást, de még itt vagyok, egyben.
Kicsit melegem van.

Este megyünk CTG-re, talán mondanak valamit, hogy kb. mikorra számítsak.

Lbernuska, örülök, hogy jó az AFP! :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Bocsánat az eltünésért...Kicsit rosszabul viselem a napokat....és álomkoros is vagyok :oops: .
Van 1 jó óldal igaz nem magyar én ott szoktam kukkolni dolgokat....

http://www.bambinoworld.at/

Barátnöm mutatta Ő kint csak itt vásárol...
Van 1 babakocsi amin van hordózó is ....Mi azt szeretnénk megrendelni...

patr lehet ,hogy már este ki sem engednek pihengess.....

pusz megpróbálok kicsit aludni.....már ha a calád enged.........

Kép
veronak

Beszteri!
Nekem is ajánlottak fel ismerősök kölcsön kocsit, de tudom, hogy ott is tervezik a második babát, így inkább beruháztunk egy sajátba. Előbb-utóbb úgy is kellett volna venni.

Patr!
Drukk az esti CTG-hez! Remélem jó híreket kaptok!

Veronak!
Rosszullétek vannak? Gondolom az időjárás is kikészít... Nekem most az emésztésem kezd megbolondulni. Pötty csinálja magának a helyet és gondolom tologatja a beleimet ide-oda... Hát nem túl kellemes! De valamit valamiért. És még azzal vígasztalom magam, hogy ennél csak rosszabb lesz. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Patr!
Mi volt a CTG-n? Vagy már benn is tartottak?

Vero!
Remélem, tudtál pihenni. Bár család mellett... :lol: A jó hír: előbb-utóbb túl leszel ezen. Bár én még mindig kihasználom Beni délutáni alvásait és én is szundizok vele egyet. De az első időkben azt hittem, hogy nem bírom ébren tartani magam...

Lbernuska!
Tényleg a saját a legjobb: egyrészt te választod, tehát nagy valószínűséggel olyan, amit elképzeltél, másrészt nem kell visszaadnod esetleg idő előtt. :D
Helycsinálás: ismerős érzés, bár az az igazság, hogy így második alkalommal már szinte fel sem tűnik. Elsőre valahogy más érzés volt - ehhez is hozzá lehet szokni vajon...?! :D És hogy viseled ezt az időjárást?

beszteri

Beszteri!
Nem is tudom, hogy hogyan lehet egy terhességet végig csinálni egy kistesó mellett! Le a kalappal előttetek! No meg a szülés utáni időszak lesz gondolom kemény! Azt hogy oldjátok majd meg? Lesz segítség?

Az időjárással már teljesen kibékültem! A folyamatos kánikulát amúgy is útálom, de ez a napközben meleg, éjjel meg hideg még egész jól elviselhető. Szerintem örülhetünk, hogy nem nagy hassal kell ezt az időszakot átélnünk. :-D

Patr!!!
Hírek???

Kép
Kép
lbernuska

Patr lehet, hogy már benn maradt, nagyon nem jelentkezik...

Lbernuska!
Segítség: anyukám szülés környékén fel tud jönni 1,5-2 hétre, de ennek az eleje sztem inkább a kórházi bennlétemmel fog egybeesni, hogy legyen, aki vigyázzon Benire. Amúgy meg ketten oldjuk meg a férjemmel: nagy szerencsém van vele, sokat segít a házimunkában, és a gyerekkel is nagyon sokat foglalkozik.
És terhesség+kistesó? Majd meglátod, ha itt lesz veletek Pötty egy kis ideje, akkor már nem is fogsz emlékezni, hogy milyen volt nélküle, ez lesz a természetes közeged. Úgyhogy nem lesz olyan nehéz elképzelni, hogy így is végig lehet csinálni egy terhességet. :lol: Amúgy szerencsémre Beninek is nagyon jó természete van: megértő gyerek. És már egyre önállóbb (ezért is mertük bevállalni Picitesót :lol: ).

beszteri

sziasztok lanyok!

szuksegem lenne par informaciora a Janos korhazrol, hatha tudtok segiteni!

en anno a Margitban szultem az elso gyerkot, es most terhes vagyok. sajnos az a szuleszno, akivel ott szultem, atkerult a Janosba, es ugy tudom ott is maradt (Mester Janosne Ildiko). most bajban es tanacstalansagban vagyok. nekem elsodleges szempont, hogy legyen a korhazban barmikor elerheto EDA, tkepp mas szempontom nem is volna. es hat masreszt ragaszkodnek Ildikohoz. tudtok arrol, hogy az EDA mikent van a Janosban?

koszi szepen,
Aya
aya

--------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.01.08 14:51-kor.
szonce82

Szia Szonce!
Hát nálunk kicsit más volt a sorrend (először kerestem dokit), de gondolom, ebben a szakaszban is hasonló... :D Szóval a védőnő az lakóhely szerint van (nem tudom, hogy szabadon választott lehet-e, ennek én nem néztem utána) és emlékeim szerint valahol a neten bóklászva találtam egy telefonszámot, ahol pontosan utána tudtam érdeklődni, hogy kit is kell keresnem. A védőnő fogja majd odaadni a Terhesgondozási kiskönyvedet.
Aztán kellene keresned egy dokit. (Sajnos ebben sem vagyok annyira járatos, mert én magánrendelésre járok, de biztos lesz valaki, aki tudja, hogy hogy megy, ha mégsem oda akarsz.) A laboreredményeket neki kell majd megmutatnod, és ő már mondja majd a további teendőket. (Az elején havonta kell járni dokihoz, aztán ahogy haladsz előre, gyakrabban.)
Azt, hogy milyen vizsgálatok várnak még rád, meg tudod nézni itt.
De ha rákeresel a neten, még ezernyi hivatkozást fog szerintem kidobni.
Remélem, tudtam kicsit segíteni, és remélem, hogy lesz valaki, aki meg tudja mondani azokat, amiket én nem.
Ja, és érdekelne a sztori, hogy hogy kötöttél ki pont ott. :lol:

beszteri

Beszteri!
Hát egyelőre még azt sem tudom elképzelni, hogy egy babával milyen lesz az élet... :-D De már nagyon várom! Tök jó, hogy Beni ilyen jó gyerek!

Aya!
Szerintem kérdezz rá erre az EDA dologra a szomszédos topikban "János kórház Anyukái", mert ők már szültek ott, van tapasztalatuk. Én erről sajna nem tudok még semmit!

Szonce!
Én is Beszterihez hasonlóan kötöttem ki a Jánosban. Egy doki nőgyógyászati magánrendelésére jártam, ő dolgozik ott. A védőnéni mindenképpen a lakóhelyed szerinti illetékes védőnéni kell hogy legyen. Hogy ki ő, azt vagy az SZTK-ban, vagy a háziorvosodnál tudod kideríteni. A János kórház terhesgondozása és orvosai után itt tudsz érdeklődni:

www.golyahaz.hu

Kép
Kép
lbernuska

-----------------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.01.08 14:51-kor.
szonce82

Tényleg, tudja valaki hogy hol van jános kórházon belül a labor?
szonce82

Szonce!
Főbejáratnál egyből balra. De ha a főbejáraton bemész, akkor ott van egy nagy eligazító tábla is, hogy mit hol találsz.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok Pocakosok.

Néhány válasz a kérdésekre, talán tudok.

A János Kórházat szülés szempontjából és feltételek szempontjából csak ajánlani tudom, nagyon modern és full-os szülőszobák vannak.
Szerintem egyenlőre máshol nincs ilyen felszereltsége egy szülőszobának, ráadásul nincs együtt vajúdás másik nem tudom még hány mamival, mindenki szépen a párjával vagy aki vele van.
Az osztály nem valami szupi, de ott már csak a baba számít arra a 3-4 napra megteszi.

A Jánosban az EDA, ha az orovosod és a körülmények is lehetővé teszik, tehát adhatják, akkor szabadon elérhető, én is kértem és minden rendben volt, szóval kaptam is. Nagyon jó volt, nem is éreztem amikor beadták.

Védőnő Nem lehet választott, aki a tartózkodási helyeden az illetékes ahhoz kell menni, ha költözöl, akkor át kell vinni az új helyihez.
A gyermekorvos választható lesz már szabadon.

Orovsválasztás szempontjából, ha a Jánosba tartozol, akkor járhatsz oda simán a terhesgondozásra, még csak orvost sem kell választani, ott van a terhesgondozó a földszinten. Amennyiben nem odatartozol, de ott szeretnél szülni, akkor válassz onnan dokit, esetleg keresd meg aki most megállapította a terhességet, ha szimpi volt, szerintem ennyi az egész. Szinte minden ottani dokinak is van magánrendelése.

A szülésznők szerintem mind aranyosak, bár nekem volt felkért szülésznőm, de amikor bementem ő még nem volt bent, így más foglalkozott rövid ideig velem és nagyon jófejek voltak.

A laborban mindig ezren vannak, de nem kell ezért korán odamenni, mert bemész és szólsz, hogy állapotos vagy és előre vesznek, ez azt hiszem ki is van írva. Az emberekkel meg nem kell foglalkozni ha méltatlankodnak... :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Szilvi!
Köszönjük az infókat! Tök szimpi ez a labor dolog. Én ugyan nem a Jánosba járok laborba, de ilyet még nem hallottam máshol (sőt, inkább a másik végletet).

Lbernuska!
Tényleg szerencsém is van Benivel, mert nagyon jó természet (szerintem apukájától örökölte :lol: ). De szerintem ilyen téren az elvárásaim is segítettek: anyukám elmesélte, hogy velünk milyen nehéz volt kicsi korunkban (sírós babák voltunk, rossz alvók, később hisztisek, stb.), szóval nem számítottam semmi "könnyűre". Aztán Beni rácáfolt. De lehet, hogy ha "álom"-gyerekre várok, akkor ugyanilyen tulajdonságokkal sem tartanám jó gyereknek. (Mert azért csak januártól alussza végig megint az éjszakákat, csak velem alszik el, stb.)

Aya!
Te hol jársz most a terhességben? És mennyi idős a másik gyerkőc? Mit szól a kistesóhoz?

Szonce!
Az én dokim még nincs fenn a János honlapján, nemrég ment át az ÁEK-ból. Mivel Benit nem nála szültem, így nem tudom, hogy a szülésnél milyen lehet, de aki ajánlotta, meg volt vele elégedve, pedig nem a magánrendelésére járt. Én a találkozások alapján szintén meg vagyok elégedve, nagyon figyelmes, lelkiismeretes dokinak tűnik. (Itt találsz róla infókat.)

beszteri

Nemsokára indulunk az ultrahangra. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem izgulok... :|

beszteri

Beszteri!
Mennek a drukkok! Írj majd, hogy mi volt az UH-n.

Laborhoz csak annyit, hogy ki van írva, hogy a 20. hetüket betöltött terheseket veszik csak előre. Amikor már pocival is tudod igazolni a méltatlankodó tömeg előtt. :-D

Kép
Kép
lbernuska

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:47-kor.
szonce82

Szonce!

A Jánosban 2007 decemberében adták át az 5 új szülőszobát.
Ez azt jelenti, hogy megszűnt az a rendszer amiről te írtál, nagyon szép szülőszobai környezetet hoztak létre, nagyon színvonalas.
A szobák felszereltek, van sarokkád, plazma TV, hi-fi torony, fürdőszoba wc-vel...szóval jók.

Nem kell izgulni meg idegeskedni ennyire, hogyan válassz dokit meg kórházat. Csak döntsd el hol a legjobb neked szülni és ott keress egy dokit. Vagy kérdezz meg ismerősöket, hogy nem tudnak-e ajánlani.
Nekem is így lett az a dokim aki van.
Volt előtte orvosom, de amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, kiderült, hogy elment az országból kb.. egy évre...jó volt! :-)
Így jutottam el a jelenlegi dokimhoz, amit még nem is bántam meg, hogy nem a régi volt.

A 12.héten van egy uh vizsgálat, amikor a tarkóredőt mérik, addig döntsd el mit szeretnél, jó ha ezt már az a doki csinálja akit választasz.

Ha kérdésed van és tudok segítek szívesen ha olyan kérdésed van ami nem publikus akkor priviben is írhatsz nyugodtan.

Remélem segítettem... :D

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

lbernuska!

Komolyan csak a 20. héttől, ezt nem is olvastam, jól megfigyeltem akkor.
Mondjuk ezt nem annyira értem, hisz igazolni tudja az ember, hogy terhes és nem biztos, hogy az első felében a terhességnek olyan jól van feltétlen egy kismama, hogy ott álldogáljon, na mindegy. :-)

Én mondjuk sosem voltam ott, mert próbáltam máshol elintézni a vérvételeket, mert írtózom tőle és szarul tudok lenni nagyon, ezek a körzeti laborok meg nem a humánus eljárásról híresek, le nem fektetnek még akkor sem ha kérem, mert mondom, hogy elájulok vagy ilyenek.

:oops:

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:47-kor.
szonce82

Sirverlion!
Ezen a 20. héten én is csodálkoztam. Persze utána nagy pocival is nehéz sorban állni, de az első pár hónap is sikerülhet durvára... :-D

Te sima kórteremben voltál szülés után? Én még ezen gondolkozom, hogy ha lesz rá lehetőségem válasszam-e az alapítványit. Első gyerekkel lehet, hogy jobb, ha vannak az ember körül tapasztaltabb anyukák. Másrészről meg az egy ágyas szoba jóval nyugisabb, kényelmesebb, kultúráltabb...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

UH: minden rendben, és úgy néz ki, kislányunk lesz (mondjuk ezt is éreztük, és egyszer már Beni is kinyilatkoztatta pelenkázás közben, hogy "Picitesónak nincs fütyije...")

Szonce!
Tényleg ne idegeskedj! Szerintem is kérdezz körbe olyanokat, akiknek adsz a véleményére, hátha tudnak neked jó dokit/kórházat ajánlani. Ha a szülőszobák tényleg olyanok, mint ahogy Szilvi leírta, akkor szerintem a János nagyon jó hely, a fennmaradó pár napot meg sztem szinte bárhol ki lehet bírni.
Idegeskedés helyett inkább élvezd ki ezt az időt, ha a csöppség megszületik, már nem lesznek ilyen nyugodt napjaid... :lol: (Bár azoknak is megvan a szépségük, sőt!!! ) :lol:

Szilvi, Lbernuska!
Tényleg fura ez a 20. hét, de ahhoz képest, hogy máshol mi van, még így is jó.
Amúgy én most a MÁV rendelőintézetbe járok laborokra (a dokim asszisztensnője ott dolgozik), ott meg időpontot lehet kérni, és ott is flottul haladnak a dolgok. Sőt, még kedvesek is. Egészségügyben nem nagyon tapasztaltam ilyet... :D

beszteri

Sziasztok

Silverlione : :lol:

Tobbiek :D
Ma ponrtosan 19:18-kor lesz hogy 5 hónapja világra hoztam az en DRAGA KISFIAMAT , es csak is koszonet a Janos khnak :D
Imadtam a bent toltott napokat, en alapitvanyiban voltam ugy is hogy elso baba! Mivel ejszakara nem tartottam bent szerettem volna utolso napokat aludni, a tobb agyasban az a netszes hogy van anyuka aki behozza ejszakara na azt lottek az alvasodnak visit ott majd ejjel a gyerek....
De ezt mindenki maga donti el en csak ajanlani tudom ha megteheted legyel 1 agyasban!!!
a Szuloszobak mennyeiek :D15 orat sikerult eltotlenem egyben de nagyon jol ereztem magam!!!

Kerdesekre szivesen valaszolok,segitek!
De most hiv az Urfi :D

Kép

Kép
cirkuszka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?