Sziasztok Pocakosok.
Néhány válasz a kérdésekre, talán tudok.
A János Kórházat szülés szempontjából és feltételek szempontjából csak ajánlani tudom, nagyon modern és full-os szülőszobák vannak.
Szerintem egyenlőre máshol nincs ilyen felszereltsége egy szülőszobának, ráadásul nincs együtt vajúdás másik nem tudom még hány mamival, mindenki szépen a párjával vagy aki vele van.
Az osztály nem valami szupi, de ott már csak a baba számít arra a 3-4 napra megteszi.
A Jánosban az EDA, ha az orovosod és a körülmények is lehetővé teszik, tehát adhatják, akkor szabadon elérhető, én is kértem és minden rendben volt, szóval kaptam is. Nagyon jó volt, nem is éreztem amikor beadták.
Védőnő Nem lehet választott, aki a tartózkodási helyeden az illetékes ahhoz kell menni, ha költözöl, akkor át kell vinni az új helyihez.
A gyermekorvos választható lesz már szabadon.
Orovsválasztás szempontjából, ha a Jánosba tartozol, akkor járhatsz oda simán a terhesgondozásra, még csak orvost sem kell választani, ott van a terhesgondozó a földszinten. Amennyiben nem odatartozol, de ott szeretnél szülni, akkor válassz onnan dokit, esetleg keresd meg aki most megállapította a terhességet, ha szimpi volt, szerintem ennyi az egész. Szinte minden ottani dokinak is van magánrendelése.
A szülésznők szerintem mind aranyosak, bár nekem volt felkért szülésznőm, de amikor bementem ő még nem volt bent, így más foglalkozott rövid ideig velem és nagyon jófejek voltak.
A laborban mindig ezren vannak, de nem kell ezért korán odamenni, mert bemész és szólsz, hogy állapotos vagy és előre vesznek, ez azt hiszem ki is van írva. Az emberekkel meg nem kell foglalkozni ha méltatlankodnak...
Szilvi