Új privát üzeneted érkezett!

Panny
Nagggyon édesek a fiúk!
Belegondolok...ennyi pasi!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a kedves sorokat a csajokat illetően. :)
Nagyon örülök, hogy még emlékeztetek ránk! :)
Tand kislánya tényleg nagyon hasonlít Hannusra! :)

Ma többször is szerettem volna írni, de elég sok dolgom volt, holnap utazunk le a szüleimhez, arra kellett előkészülnöm. Amikor a gépnél voltam, akkor meg balatoni szálláshelyeket keresgéltem.

Ismét bejött, hogy Hannus nem bírja a frontot, még mindig nem alszik, már vagy 3 kör cicizés volt, kint meg dörög, villámlik, mindig felébred.

Julcsinál Bepanthen vagy Alsol vált be, mikor piros pöttyösre marta vmi kaja a popóját, ajánlják még a dr. Theiss (nem tom, jól írtam-e) féle körömvirág krémet is. Ha nagyon piros a popsi, akkor kerülni kell a popsitörlő használatát, csak vizes vattával mossuk le.

Hú, micsoda méretük van a babóknak! Tök elképedve olvastam. Hannusnak 3 hete nem tudom a súlyát, de szerintem csak 6 kiló körül lehet, igaz, a születési súlyához képest normális, megfelelően gyarapodik. Julcsi volt anno óriás baba, mondjuk most is inkább 3 évesnek néz ki, mint 2-nek.

Nagyon megható az üknagymamás kép, tényleg ritka pillanat! :)
Nálunk egy dédimama van, de ő elég messze lakik tőlük, meg annyira nem is izgatják a dédunokák, a férjem szülei sem túl unokázósak, így maradnak az én szüleim a csajoknak, viszont ők imádják mindkettőt.

Hannus még mindig küzd az álommanókkal, így mennem kell...
Remélem majd tudok kicsit hosszabban is jönni.

Jó éjt!

KépKép
KépKép
mézgombi

Tand
Jó utat nektek holnapra!
Hannát pedig hagyják békén azok a rossz álommanók! :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Rosszul írtam, ne haragudj, de most olvastam az egyik Tand hozzászólást
Szóval
Mézgombi

Jobb lesz, ha én is megyek aludni...:)

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó, köszi, úgy néz ki, Hannus kidőlt! :lol: Most itt horpaszt mindkét lurkó a hitvesi ágyon... :)
A jó út tényleg nem ártana holnapra, ugyanis vmi elromlott a kocsinkban, csak úgy indul, ha behúzzák, így após segít elindulni, már csak azért kell fohászkodni, hogy a kb. 120 km-es út során egyszer se álljon le... Anyuéknál majd egyenesen a szerelőhöz visszük. Eredetileg csak egyedül mentem volna a lurkókkal, de ilyen autóval nem mertem bevállalni. Belegondoltam, hogy mondjuk egy pirosnál véletlenül lefullad, én meg két gyerekkel a karomban próbálok olyan autót találni, aki behúzna. Na, ez még nem az én idegeimnek való. :lol:

KépKép
KépKép
mézgombi

Mézgombi
Szorítok nektek!!!! Így én sem mernék elindulni egyedül...de rendben lesz minden!!!
Én ritkán vezetek, de vissza kell már szoknom lassan. Volt egy balesetem anno, fejreálltunk tükörjégen és azóta próbálok átlendülni a félelmemen kisebb nagyobb sikerrel.
Mostmár tényleg megyek aludni.

Jó éjszakát neked is!

Kép
Kép
tündérmanó27

Halihó!

Rima
Boldog szülinapot!!!!

Tündérmanó
Nagyon kis cuki Réka a tv nézős képen! Gréti ugyanilyen csodálkozva nézi a tv-t!

Juditkecskemét
Hatalmas Nimi! :shock: Én nem is hittem eddig, hogy van még Grétin kívül is nagy baba! Mi is 68-as ruhát hordunk, de van olyan amiből már 74-es kell.
Köszönöm kérsed, de változó a lelki világom. Vannak jobb, illetve rosszabb napjaim. A napi programom még most is ugyanaz, mint mikor még terhes voltam, minden nap megyek ki a temetőbe, van hogy egyedül, van hogy Grétivel. Annyi a különbség, hogy most már nem hordok sötét ruhákat, nem szeretném, ha a kislányom úgy nőne fel, hogy az anyja egy nagy fekete paca. Sajnos egyre jobban tudatosul bennem, hogy a párom elvesztése csak nekem fáj, és Grétinek ez nem lesz akkora trauma. Neki csak egy fénykép lesz az apukája, és nem köt hozzá úgy egy valós embert, mint aki ismerte. :cry:

Jim
Martin tiszta anyukája!

Marla
Csúcs az üknagyis kép!! Az én kislányomnak csak dédije van, de az kettő is! :wink:

Kölyök
Szupi, hogy ilyen jól viselte az utat Máté! Meddig maradtok itthon?

Mni
Durva a villanyoszlop! Csodálkozva olvastam, hogy még a gyertyákat sem kellett előkeresned, mivel nem volt áramszünet! Nem ez a megszokott!

Csajok ti hogy tudtok ennyit a gép előtt űlni? Én nem csinálok semmit sem (mármint főzés, mosás, vasalás, csak a lakásunkat takarítom ki) de mindig van valami programom! Én mindig jövés-menésben vagyok.

Kép
tand

panny
Olivér és Kristóf mennyire hasonlít egymásra! :shock:

Kép
tand

Tündérmanó, most néztem a képeket, nagyon édes Réka az utolsó képen! :)
Én meg 8 hónapos terhesen törtem totál kárra a kocsinkat... Nem adta meg az elsőbbséget egy földútról felhajtó autó, először el sem akarta ismerni a hibáját, így rendőrt kellett hívnom, végül még meg is büntették a hapsit. Vicces volt, mikor nagy pocakkal fújtam a szondát... Szerencsére nem lett semmi bajunk, mert még lassan mentem, nem sokkal indulás után volt, és nagyon rendes szerelőt fogtunk ki, megcsinálta a kocsit abból az összegből, amit a biztosító fizetett. Egy ideig nekem sem volt kedvem vezetni, főleg a mi autónkat, anyuékéval sokkal szívesebben mentem.

Panny, Julcsi majdnem 6 hónapos volt, mikor átfordult, utána aztán turbóval csinált mindent, kúszott, mászott, majd ült, állt, és egy évesen kezdett el menni.
Hannusnál még eszembe sem jutott, hogy átfordulhatna. :) Még csak oldalig fordul, a fejét nagyon szépen tartja, már öltöztetésnél is emeli, mikor a bodyt adom rá, nagyon közreműkődő.
Micsoda vigyora van a fiadnak, nagyon tündéri! :)

Na most már én is lelövöm magam, apjuk is kidőlt, Julcsi már átkerült a helyére a másik szobába.

Szép álmokat!

KépKép
KépKép
mézgombi

Már mindenkinek átfordult a gyerkőce? Gréti nem tud még! :cry: Már fordul a hátáról az oldalára, illetve az oldaláról a hasára (mondjuk a kezét még nem tudja kihúzni maga alól), de egyben nem hajlandó megcsinálni. Mondjuk hason max 2 percet bír ki. Oldalt annál inkább szeret aludni!?

Kép
tand

Tand!

Tényleg ezen a képen Olika tiszta Krizsi,de a valóságban :wink: meg Márkra hasonlít jobban(legalábbis mi így látjuk :wink: )

Természetesen csak viccből írtam h aggódtam a fordulás miatt...a srácaim is 4-5 hósan forogtak először és onnantól mint a motolla :lol:

Olika keze is maga alatt maradt és nagy nehezen bírta nyöszörgések közepette kivenni...már épp akartam segíteni neki amikor sikerült. :wink:

Amúgy Olika is utál hason lenni :?

Szép nagy a te babád is mint Nimike :wink: És te is csak anyatejezed,igaz?Szuper!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tand, egyáltalán nem gond, hogy nem fordul még! Nem tudom, hogy összefüggésben van-e a méretekkel, de Julcsi is nagy baba volt, és kb. 5 és fél hónapos volt, mikor először átfordult, azt is úgy, hogy játékokkal csalogattam. A dokink sem aggódott, azt mondta, hogy nehéz a popója. :) Utána persze ráérzett, és állandóan pörgött.
Hannusnak sincs még esze ágában sem a forgás oldalnál tovább, viszont hihetetlen távolságokra tudja elrúgni magát, háton fekszik, kinyomja a pocakját, és a lábával tolja magát.

Megkönnyeztem a soraidat... A kislányod nagyon szerencsés, hogy ilyen szerető anyukája van, és általad biztosan meg fogja ismeri az apukáját is...

Ahhoz képest, hogy már kétszer elköszöntem, még mindig itt dekkolok... :)

KépKép
KépKép
mézgombi

Fel a fejjel Juditk, és minden tanácstalan és bizonytalan anyuka, FELESÉG!!!
Nálam, az jött be, hogy iszonyat kiegyensúlyozottnak mutattam magam, és persze lehet kezdeményezni is :oops: csak bátran. :wink: Drukkolok - vagy ez már durva dolognak számít???
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Átfordulás: Kristófnak is csak egyszer sikerült eddig. Nem baj, lesz még ideje és így is állandóan mozgásban van - mozgásban tart engem is :D ...
Vendég

Sziasztok!

Ma én vagyok éjjeli bagoly, most fejeztem be a fejést, és még vár rám a mosogatás.......
A férjem holnap, vagyis ma megy vissza! Azért is nem jöttem, mert ez a négy nap mindig a családé! :D :D

Mni kérdezte, hogy a férjem Ausztriába dolgozik e! Nem ő most Németországba dolgozik a vállalat anyacégénél van kint, mert magyarba jelenleg nincs munkájuk, de nem is nagyon eröltetik! Ugyhogy viszik ki őket mindig ilyen 10-4 napos kurzusokra!

Tand! Örülök, hogy jelentkeztél, nekem nagyon hiányoztál és rengeteget gondoltam rád! (és arra, hogy te neked is nagyon nehéz lehet egyedül nevelni a kislányt) Gyönyörű kislányod van, csak ugy sugárzik!

Melinda! köszönöm neked is a hiányolást!

Kölyök! Sokat gondoltam rád a hosszú ut miatt, minden elismerésem!!! És Máté is nagyon ügyi volt az ut alatt!

Keresztelős babák! Nagyon édesek, és csinosak voltak!

Baba képek: ennyi szép babát egy helyen.... Ezek a 2008 márciusi gólyák nagyon szép babákat potyogtattak, sőt gyönyörüeket!

Hozzátáplálás: mi még nem kezdtük el, majd két hét múlva, mikor apa ujra hazajön, hogy ő is lássa, mennyire jön be a kisasszonynak!!!

Jim: remélem férjed már jobban van!

Juditk: nagyon szép arcod van, és hidd el nem a kilok számitanak, hanem hogy valaki ugy szeret ahogy vagy, és mindenkiben van szép!

Röviden ennyi jutott eszembe!
Lassan elteszem magam, vagyis hát mosogatok, fürdök, aztán zuhanás az ágyba!

Mindenkinek jó éjt!
Vendég

Gyors visszaolvastam, nem tudok mindenkinek írni, de a fotók csodálatosak, köszönöm őket. Eddig is elfoglalt voltam, most meg aztán főleg, ápolgatom az uram, Milán pörög körülöttem, Martin egy tünemény (csak most szopisztrájkol, pedig visszajött a tej :? ), meg bevállaltam az olasz cimbimnek plussz melót (bibibiíííííí, társszerzője leszek egy könyvének 8) )

juditkecsk: tudod, én nagy kritikus vagyok, de higgy nekem, nagyon szép vagy a képeken, OK, nem vagy 50 kg, de igenis szép vagy, az arcod, a kisugárzásod. A sex témát meg kell oldani, mert sajna anélkül nem működik a házasság. Az én férjemnek pihenni kell egész nap, bezzeg arra van energiája :shock: 8) Nekem is sokszor nincs kedvem, energiám, de azért időt szakítok rá, hetente minimum 3-szor. Hogyan? Nincs idő 1-2 órás orgiákra, de 20-30 percesre igen. Annyit a gép előtt is ülünk naponta :wink: Martin kiságyba be, Milán kap egy kis Spongyabob kockanadrágot a TV-ben, mi meg elvonolunk....éjjel már én sem vagyok kapható rá. Amikor alszanak a gyerekek, általában nem jó, de van, hogy akkor is OK, csak akarni kell. És igen, kezdeményezni kell, ha neked van kedved, kerek perec meg kell mondani, vagy úgy tenni :wink:

Martin: Amikor mondják, milyen szép ez a gyerek, én is azt mondom, tiszta anyja :lol: amúgy Robira hasonlít inkább, majd megnézitek a talin, legalábbis remélem, Robi elvisz. Néztem, Milán nem lesz velünk, apjánál lesz. Vettem neki az Outletben focistás cuccot, 2 napja abban van, abban is alszik, azt mondta, anya én focista akarok lenni. Az eszed megvan hozzá kisfiam 8) Viccet félretéve, örülök neki, hogy vmi más is érdekli, nemcsak a hülye autók. Majd rakok fel róla képet, egész nap abban nyomul, majd a gyerekkel együtt mosom ki neki a szerkót. Jut eszembe, outlet....jön ki Tilduska (Barátok közt) a Calzedoniából. Ráfintorog a gyerekemre, és rágyújt sárga Pall Mall-re, előttem csámpázik a 15 cm sarkú papucsában és persze úgy fújja a füstöt, hogy a babakocsiba száll. Majdnem beszóltam a hp-nak!

tand: ne aggódj Gréti miatt, Martinka is lustább, Milán is az volt (aztán most meg nem lehet lelőni sem, örökké rohangál, mint aki bespeedezett). 6 hós korig "kell" forogni. Agárdra nem szoktál menni? Majd ha megyünk le strandra, van kedved talizni?

Bea, Marci ujja szépen gyógyul, örülök neki, hogy ilyen. A keresztelő képek édesek, a férjed meg tök jól néz ki :oops: :wink: Alexa is jöhet a fiamnak (vagy majd Lili Milánnak :D ), jobb nászasszonyt nem is kíváhatnék magamnak 8)

jut eszembe keresztelő: a sógornőm lett volna a keresztanya, de nem intézte el Pécsett.....most én meg oda jutottam, hogy nem lesz megkeresztelve Martin. Én pogány vagyok és itt vagyok. Persze Robi húzza a száját, de nekem már az nem tetszett, hogy nem én döntöttem el, ki legyen a keresztanya, hanem a férjem családja eldöntötte, hogy a sógornőm lesz....nincs vele bajom, de ha netalántán elpatkolnék, rá tuti nem bíznám a gyerekem! Gondoltam, legyen a gyerek református (nekem sokkal szimpibbek, mint a gyöpös katolikusok, bocsi ha vkit megsértek vele), persze le lettem hurrogva, hogy persze, ugyanmár. Kösz, hogy ebben is dönthettem.....no mindegy, gondoltam sógornő nem intézkedett, majd én megkereszteltetem itt Budakeszin, de nem ő lesz a keresztanya. Na erre a férjem akadt ki, hogy a családi béke miatt, hugica legyen a keresztanya....na én meg akkor akadtam ki és nem lesz keresztelő!!! Erre ő ismét kiakadt, hogy két hülye ember miatt pogány marad Martin. Kösz, én magam nem tartom hülyének (legalábbis ebben a témában). Vélemények???????

tündérmanó: Réka Petra is édes kiscsaj, büszke rá a tesó, mi?

mézgombi: Üdv, én emlékszem rád :wink:

szilvánusz: nem jöttél tegnap :cry:

kölyök, te meg itt mászkálsz Budakeszin és be sem köszönsz :cry:

Márti nekem is hiányzik!

panny, annyira édes golyó feje van Olikának! Mind3 gyereked nagyon szép!

na majd rakok fel csöcsös képet, nővérem fotózta a Balcsin. Ha jó idő lesz, lemegyünk ma, de nem úgy tűnik, mintha sütne a nap. Most vérvételen van a férjem, ezektől az alvadásgátlóktól már szinte vérzékeny lett, vicc.
Vendég

marla: üknagyis képre elfelejtettem reagálni, hihetetlen, le is mentettem a gépemre! Gratulálok nektek!!! 8)
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Kép

Na így néz ki két csonváz kölök, egyik Milán, másik tesóm fia Máté. Véletlenül eszik, persze zöldség-gyümölcs utáló (minden, amiben vitamin van..) Milánkám hamburgerében csak hús van.....annak is kb a felét ette meg, ez volt a napi adagja.
Kép
Vendég

Akit érdekel, a Bookline-on olcsóbb:

Hogg, Tracy - Blau, Melinda:
A suttogó titkai 2. - A kisgyermek nevelése
Várható szállítási idő: 1 munkanap
Ár: 2 600 Ft
Internetes kedvezmény: 20%
Internetes ár: 2 080 Ft

Hogg, Tracy - Blau, Melinda:
A suttogó mindent megold - Alvásról, evésről, viselkedésről...
Várható szállítási idő: 3 - 5 munkanap
Ár: 2 800 Ft
Internetes kedvezmény: 20%
Internetes ár: 2 240 Ft
linocs

Azta Jim! Lehet, hogy az eddig felvetések helyett (gyermek-szépségverseny, popó-szépségverseny) dekoltázs-szépségversenyt kellene rendezni...
linocs

Jim!

Helyesek a srácok,jó kis rövid ,nyári sérójuk van :wink: :wink:

Sztem szép a dekoltázsod :wink: Más mit nem adna érte...sőt még ad is, több száz ezret :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim, szexről szóló minden soroddal mélyen egyetértek. Ahogy mondani szokták: Táncoljunk, majdcsak megjön a zene is...

Tand, nagyon szépséges a leánykád, és nagyon nehéz napok ezek, de meglátod pont a babán keresztül egy új világ tárul fel majd Neked. És ez nem nyomja el a régit, az megmarad az emlékeidben. És akkor egyszer már nem csak szomorúság lesz, hanem szép is az egyszervolt.

Kjudit, sztem is nagyon helye vagy, és jó a frizurád is!!!!

Tegnap jól megnyugtattam magam. Részben mert itt volt Linocs, és komolyan olyan megnyugattó, nem csoda, hogy Fruska kicsi Buddha, részben pont a legnagyobb ítéletidőben voltam CTg-n, és semmi. Sztem aki már elég érett a helyzetre tegnap meg ma hajnalban lebabázott. (amúgyis felhívott anyós, hogy látta, már nehezebben mozgok, ő bármikor elviszi a fiaimat... Na ez stabilabban tart, mint egy erényöv és egy méhszájvarrat, sosem adnám őket, inkább viszem magammal a kórházba, végülis az alapőítványi szobában elférnek, nem???? Ja, amúgy elvannak apjukkal, lányokkal, és énanyum is itt lakik pár utcára).

potyka

Látnátok most a dekoltázsom, Martin nem szopik és majd szétdurran :lol: eddig a nagy melegre fogtam, hogy nem eszik, de most hűvös van és csak vigyorog rám, megszívja, hogy spricceljen és kiröhög, nem eszik!!! Kész vagyok tőle, már kínomban én is röhögőgörcsöt kapok. :lol:

potyka, na majd jön a melegfront a hideg után :wink: szorítok érted!!!

panny, linocs: látnátok a fejem mekkora.......tokám is van már, de legalább nem hízok, mióta nem iszok meg napi 3 liter sört....

Na, itt a férjem kicsiben, aki fogja, az após. (akit most húúúúúú de nem szeretek....amiért múltkor beszólt)

Kép Kép
Vendég

Potyka!

Anyós: :lol: egyetértek!!!...bár nem ismerem a tiédet de el tudom képzelni...enyim is ilyen és én se adnám a srácokat neki...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim!

De édes... :wink:
Itt tényleg látszik a hasonlóság de sztem rád is hasonlít!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na lépek..ennyi járt nekem reggel :? vinnem kell a nagyfiam meg a szomszéd kiscsajt lovas-táborba 8-ra :shock: (ja és a fiam még alszik :shock: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny, akkor nyomás :wink: enyéim fiúk is alszanak, azért nyomulok itt...pedig neki kéne állni az ebédnek, már 5 óta akarok (töltött paprikát ennék).....én is lépek, pussz
Vendég

Szilvánusz: mi újság Marci popójával? Tudtak valamit ajánlani a dokinál? Bevált?
linocs

Panny!
Helyesek a fiúk!!!

Jim!
Martin tényleg nagyon hasonlít az apukájára. :D Rád is! :D

Hagyjuk, ki hogy néz ki, itt a lényegek a babók, ők meg mind gyönyörűek!!! :D :D

Az én mellem is majd leszakadt reggel. Nimó a bal ciciből este 8-tól reggel 9-ig nem evett (a jobból evett 7-kor). Kő kemény lett, majd kicsattant, tiszta tej lett az egész hálóingem....

Ja és Jim! Levi 2 (azaz kettő) percig nincs el egyedül. Ill. elvan sokáig egyedül de egy szobában kell vele tartózkodni, mindig a látóterében kell hogy legyünk. A napközbeni elbújás így kiesett :( Ha alszik akkor ugye Feri dolgozik, vagy hétvégén ha itthon van, Nimród persze hogy pont akkor nem alszik.....Várom hogy akkorák legyenek, hogy el-el adhassam őket a nagyiknak egy pár napra....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Nagyon szepen koszonom a jokivansagokat!

Lehet lazasan szoptatni? Egesz ejjel nem aludtam, lazam nem megy le es az osszeeses hataran vagyok :( !

Juditk! Nagyon csinos vagy :) es ez most halal komoly, nem kell mindenkinek 40kgnak lenni es ha nekunk nem hiszed el, h szep vagy, akkor nezz a fiaidra...

Jim! Jo pasi fiaid vannak es tenyleg Martin tiszta apja :) !

Panny! Nagyon jok a kepek es Oli egy kisangyal, kis mosolygos, tunderi :) !

Tundermano! Reka is nagyon aranyos! Anyospajtas meg eleg fonokoskodonek nez ki :roll: !

Tand! Parom fel orat nezte Gretit, h milyen csodalatos, mondta, h gyorsan egyeztessek veled, mert o ilyen szep menyecsket akar :lol: ! Nagyon megerdemeltel egy ilyen aranyos, jo babat es ra az apukaja mindig nagyon fog vigyazni!

Szex...hmmmm... hat nalunk sincs mar a regi rendszer(legalabb napi egyszer), olyan heti 3szor probalkozunk, de az teny, h Leon erkezesevel teljesen megvaltozott a kapcsolatunk :roll: !

Csajok en mentek, mert hihetetlenul szedulok!

Kép Kép
rima

Panny, Én is ezt akartam írni, hogy Krizsi, és Olika hasonlítanak egymásra, de Márkra nem :wink: , de látom már mondták előttem is, és élőben pont nem így van :wink:

Tand, nekem sem fordul a lányom, a napokban volt annyi, hogy a lábár keresztbe rakja, ezáltal az oldálára fordul, vagy inkább dől, ennyi. A fiam is 4-5 hónaposan csinálta a fordulást, akkor rögtön oda-vissza. Úgyhogy próbálok nem parázni.

Amíg Petra csak anyatejes volt, addig neki is napi több kaki volt, szerintem az is normális.

JuditK, én meg a kórházban amikor láttalak , pont arra gondoltam, hogy oké, hogy nem vagy 50 kilós cingár, de nagyon jó a bőröd. Semmi narancsbőr semmi bőrhiba.
Rajtam relatíve kevés maradt, kb 5-6 kiló-persze ez egyszerűen semmitől nem megy le- de a seggem, combom narancsbőrös kissé.
Én inkább bevállalnék 15 kiló pluszt, csak lenne szebb, feszesebb a bőröm.

A sexet tényleg meg kell valamennyire oldani, jobb később, mint túl későn.
Nálunk is Peti után lecsökkent kb heti 2 re, most már heti-másfél heti 1, de az is valami. El kell kezdeni, aztán újra ráéreztek majd az "ízére".

JIm, aztaaa mekkora csöcsök. Jóóóók! Tényleg más ezért súlyok pénzeket fizet :wink:
Nekem sajna lógnak, fel szertném varratni, amikor a lányka 1-másfél éves lesz.

Muszály mennem színezni, megőőőrjít Péter!!!!!!!!!!
Vendég

Judit, próbáld meg legalább hétvégén egyszerre fektetni két gyereket, egy 30 perc átfedés biztos van a gyerekek alvása között.
Amúgy én azt sem engedném hogy 11 ig fent legyek Levi, ha ilyen sokáig bírja, lehet hogy nem kellene ebéd után már altatni, és akkor este hamarabb feküdne, és akkor lenne időtök egymásra este.
Biztosan nehéz, tudom, nekem is kettő gyerekem van, de akarni kell.
Csak segíteni szeretnék, nem kritizálni!! :wink:

Két színezés között vagyunk :roll: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Rima, próbálj meg lepihenni, szoptatni biztos lehet, különben begyullad a cicid... amúgy nem lehet, hogy attól van lázad?
Jim, Martin tényleg tiszta férjed, jó gebe Milán, pedig olyan sok finomat szoktál sütni-főzni, nem értem miért nem akar enni...
[quote]m írta:egszívja, hogy spricceljen és kiröhög, nem eszik!!!
Lilla dettó ezt csinálja újabban! ;) Úszik mindig a bodyja, meg a polóm...
Panny, nagyon helyesek a srácok, 3 fiú - nem semmi! ;)
Mézgombi, jó utat Nektek, sikerült balatoni szálláshelyet találni? Én egyik nap találtam egy tök jó oldalt, telis-tele szállásokkal: www.utazzitthon.hu
Lilla, nem túl nagy, de még mindig nem fordul meg... bár oldalra már szokott, onnan mondjuk egy kis pöckölés és sikerül. :)

KépKép
KépKép
mni

Rima
Teljesen jól látod anyóspajtást! SZeretne főnökösködni nálunk, csak nem jön össze. Naálunk javában dúl a világháború és egymás után kapkodom a lesz@rom tablettát.

Én a múltkor lázasodtam be és szopiztattam Rékát, kicsit aggódtam is, hogy nehogy gond legyen.
Jobbulást kívánok neked!

Kép
Kép
tündérmanó27

Rima!
Heti háromszor :!: :?: Nekünk ez már azelőtt sem volt meg. Csak az elején :oops: :( Akkor akár napi 3x.

Lehet (sőt kell) lázasan is szoptatni!!!!!!!!
Javulást Neked!!!

Kacika!
Akkor most átérzed milyen nekem két gyerekkel :D
Cicilógás :D :D :D Van benne részem nekem is. :(
Igenis van narancsbőröm, sőt karfiol. Főleg a combom :cry: :cry: Meg nekem még a hasam is lóg :cry: És még csodálkozok hogy nincs .... :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szex:
Heti három?????????????????? Meg heti egy????????????????????

Ááááááááá, jó, ha két-három hetente egyszer!

Eddig páromat zavarta Nóri míg bent lakó volt, amost meg engem zavar, hogy ott szuszog mellettünk. Ráadásul a lány nagyon éber alvó, én meg nagyon hangos vagyok!!!! Rossz párósítás!

Alig várom, hogy elkészüljenek az új részek, és lehet végre bátran és nyugodtan szexelni, nekem észveszejtően hiányzik........ Sokszor ettől vagyok annyira ingerült, illetve a hiányától...... :oops: :oops: :oops: A fehér májam!

Lányok, rám MÁR!!! nem jön fel semmi! A szoptatás alatt híztam kb. 5-7 kilót, és Judit, az én súlyom is háromjegyű. Állandóan elbújkálok a fotókon, nem bírom magam látni! Iszonyat!
Pedig a szülés után 3 héttel fel tudtam venni a régi farmeromat. Persze szorított, de rám jött. Most meg már nem............... Kész vagyok! :( De ha nem szem, nekem nincs tejem, a diétával arányosan apad a tej is. Még nem tehetem meg Nórival!

Judit! A fiaid nagyon szépek!
Jim! Végre sokat írsz! További jobbulást a férjednek! Imádom a vállon átnézős fotót!!!
Marla! Ákos fiamnak még mindig él az ükmamája, a volt férjem dédikéje!!!! Annyira ritka, igyekszem segíteni nekik, hogy sokáig itt lehessen köztünk!!!
Kacika! Narancsbőr.......... :x :x :x ösmerős!
Panny! A fiúk fantasztikusak! Az első képen hogy meg van sértődve Olivér!!! :lol: :lol: :lol:
Tand! Úgy, hogy a háztartástól lopjuk el!!! És nekem még lelkiismeret furdalásom is csak ritkán van! :):):):):)
Csujzi! Üdv újra itt! Jó későn mosogattál!!!!

Nem jut más eszembe........................ Akit kifeledtem, ne haragudjon kérem!

Én még nem táplálok hozzá......................... Ez gáz??? Van még valaki?????
Vendég

Mni
Réka múltkor az apjának forgolódott, de inkább segítséggel megy neki. Nem bírja a pelusos popsiját fordítani az oldalánál tovább. :)
Szopizás nálunk is ugyanez, már textilpelus van odakészítve, mert minden tejcsis. Szív egy párat, rámnéz huncutul, vigyorog és még dumál is.

Kép
Kép
tündérmanó27

[quote="mni"] írta:mni
Lilla, nem túl nagy, de még mindig nem fordul meg... bár oldalra már szokott, onnan mondjuk egy kis pöckölés és sikerül. :)

Nóri is "csak" oldalra fordul!!! Azt is kacifántosan, C betűbe hajtja magát, fejét hátrafeszíti, és billegeti a lábát, hogy forduljak, ne forduljak!! Én meg nem segítek neki, majd eldönti mit akar! :):):):)
Előbb utóbb megoldja magának! Annyira aranyos, majd lefotózom, ha sikerül!
Vendég

Kacika!
Levi du. 1-kor minden erőfeszítésem ellenére nem alszik még el. 2-kor, fél 3-kor viszont olyan fáradt és nyűgös már, hogy csak sír, és elalszik. 3 óra hosszát alszik ilyenkor. Már megpróbáltam, hogy 1-kor aludjon, akkor is 11-ig van fent, ha felkeltem másfél óra múlva. És reggel meg 6-7 óra ha törik, ha szakad....Várom már hogy bölcsis legyen (fellebbeztünk, a sikerben bízva) és a sok élmény, meg a gyerek remélem lefárasztja.
Köszi hogy segíteni akarsz de hidd el már mindent próbáltam nagyon beállt erre az alvásra...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Tegnap még ezt szerettem volna feltenni nektek.

Jim
Ádám nagyon büszke a tesójára, de a kicsi is rajong érte. Hihetetlen szoros kapcsolat van köztük. Ádának kacag a legtöbbet RÉka

Kép
kicsit pirosszeműek lettek

Kép
Kép
tündérmanó27

[quote="tündérmanó27"]M írta:tündérmanó27ni
Réka múltkor az apjának forgolódott, de inkább segítséggel megy neki. Nem bírja a pelusos popsiját fordítani az oldalánál tovább. :)
Szopizás nálunk is ugyanez, már textilpelus van odakészítve, mert minden tejcsis. Szív egy párat, rámnéz huncutul, vigyorog és még dumál is.

Elnézést................. Tudjátok, mindenki arra büszke, amilye van!!!!! Én Nórira nagyon!!!!

Nóri a cicn dumál! Rácuppan, szívja, mikor már majdnem jóllakott, elkezd dumálni, de a bimbi még a szájában!!!! És vigyorog! Ha leveszem, nyüszít, mint egy kiskutya! Visszarakom, kezdi előlről a blőőőőőőőőőőőőbeeeeeeeeeeeeeeeeguliguluglllllllllll-ket!!!!
Vendég

Monácska

Ez természetes és így van rendjén szerintem!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Monácska: én sem táplálok még hozzá, ha a kisasszony is úgy akarja, akkor csak 6 hónapos kora környékén kísérlem meg. "ha úgy akarja" azt azért írtam, mert mostanában nagyon nagy érdeklődéssel szemléli, amikor eszem mellette, és esküszöm (na jó lehet, megint csak az elfogult anyai fül) a múltkor egy nagyot nyelt közben. Annak ellenére, hogy nem fogadja el a vizet, a múltkor megküzdött az ásványvizes palackkal. Az asztalon volt és addig nyújtózott, míg rájöttem, hogy azt szeretné. A kezembe vettem a palackot, miközben Fruzsi az ölemben, és az üveget döntögette, és szopogatta (természetesen tudom, hogy köze nincs ahhoz, hogy víz volt a palackban, hisz mostanában mindent a szájába vesz, csak annyira vicces volt, hogy szinte rendeltetésszerűen "használta" az üveget)
Szóval, ha úgy látom a lányon, hogy akarja a mást, akkor kap, de még nem.

Az üveges kép (a kép minősége nem a legjobb...)
Kép
linocs

Mona, Lilla sem kapott még semmit vizen kívül. Csak anytejet, én még nem is akarok neki mást adni. :)

KépKép
KépKép
mni

Monácska: gáááz????? Nimikém sem kap semmit, anyatejcsin kívűl, és fél éves koráig NEM IS FOG!!!! Aztán egész élete során ehet normi kaját, amennyit akar (persze más a helyzet, amikor muszály).

Kép Kép Kép
fanetta

Tündérmanó, nagyon helyesek a gyerekek és sugárzik Ádám arcáról a szeretet és a törődés, még így elmélázva is Réka mellett. Fantasztikus lehet ezt látni rajtuk!

Jim, hát az a kép Martinról és a dekoltázsodról... Szóhoz sem jutok. Nekem a kettő nincs feleakkora, mint neked az egy... No comment :oops:

Juditk, nincs vki a környezetetekben, aki pár órára elvállalná a gyerkőceidet? Nekem már mindenféle eszembe jutott: mondjátok, hogy vásárolni kell mennetek, senkinek sem kell tudnia, mire készültök... :D Tényleg drukkolok, mert ahogy írták a többiek, Jim, Panny, Potyka, ez nagyon fontos és jó dolog, elengedhetetlen a házasságban :D

Monácska, Kristóf is ugyanazt csinálja, mint Nóri. De azt ezerszer: szerintem olyan hasizma van már, hogy csak na.

ÉS: hallottatok az új őrületről? Mindenki a hullahopp karikára esküszik - a hasat "fogyasztja", a belső szerveket "masszírozza", a körkörös csípőmozgás jót tesz a bélműködésnek STB.
Igaz ugyan, hogy kék-zöld foltos lehet tőle az ember (mert nem ám műanyaggal kell csinálni, hanem minimum FÁVAL) :wink: Kinek van tapasztalata? :D
Vendég

képek:
(az első kép története: 07.01. 11:36 Fruzska felkel a délelőtti szunyából, anya mondja neki: gyere Fruzska lemegyünk kajáért anyának, Fruzska mondja: oké anya menjünk. Hordozó fel, kaja megvásárol, felhoz. Fruzska ki a hordozóból, anya rakja ki a kaját tányérra. 12:14 Fruzska anyja megy Fruzskáért, hogy együtt elkezdjék az ebédet, de már lekéste a lányt....)
Kép

kurjongatós:
Kép
linocs

Sziaztok!

Mni!
Nem semmi ez az oszlop, én ilyenektől úgy félek. ("Most fog kidőlni , mi lesz?").
Nem semmik, hogy úgy ki tudták cserélni, hogy nem kapcsolták le az áramot.

Judit18, és többiek!
Még nem adjuk fel, hátha vannak csodák, és szerintem nagyon lassan de gyógyulgat. Hogy fog-e mozogni?????????? Két dolog miatt nehézkes a feszítőszalag hiánya és az izületi felszín miatt. Ezekre kap kezelést és szed zöldkagyló kapszulát, de hónapokat mondanak, ha esetleg javul is.
Lelkiismeret furdalásom van, mert mind ez a férjem és az én hibám.

Marla!
Hihetetlen a kép az üknagyival. Akár egy foto kiállításon is résztvehetne.
nekünk csak dédi van. (De nem vérszerinti.)
Íme:
Kép

Linocs!
Én sem gondoltam, hogy délben legyen. Én megpróbálok alkalmazkodni. Megkérem a férjem, hogy menjen el ő a Liliért, és hozza a Szent István Parkba. máskép nem tudom megoldani, hogy hajlandó-e megtenni nem tudom, épp az aznapi hangulatától fog függeni. (Dolgozik, és ha épp a város másik végében van, iakkor nem nagyon örül neki.)

Rima!
Így utólag boldog szülinapot!

Kölyök!
Remélem azért tudsz pihenni a rokonlátogatások között. Néha gyere, ha ráérsz egy kis élménybeszámolóra.

Juditkecskemét!
Tényleg nagyon helyes az arcod, és nem az számít, hogy hány kiló az ember, hanem az, hogy jól érezze magát a bőrébe.
A képek pedig nagyon jók.

Bea!
Most beszéltem Mártival Jól van, csak anyóspajti még mindig zaklatja, így nem tud leülni a gép elé. Szegény.

Jim!
Milyen édes Martin, és azok a nagy bogár szemek, és az a finom szájacskája.
És Milénék! Mennyire hasonlítanak egymásra!
Én is benne vagyok a párosításokba.......

Bosek!
Nem vagyok én olyan csinos. Kicsit Ursula vagyok a képeken, de jól érzem magam a bőrömben. 3 napja rááltam a mérledre. kb. 7 kg van rajtam. 38-as helyett 40-es ruhákat hordok.

Íme: URSULA, MÉG A BUGYIM IS KILÓG ÉS AKKORA A HASAM MINT 3 HÓNAPOS TERHESEN.
Kép

Most dolgom van folyt. köv. később.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Lányok, ne haragudjatok meg rám, de nem bírok magammal, mert már annyiszor olvasom itt a babaneten a muszájt ly-vel, hogy nem bírom megállni, hogy ne szóljak...
:lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Még mielőtt rámszállnátok: nem magyar irodalom és nyelv szakon végeztem, és tuti, hogy mostantól én is mindent el fogok írni - legalább visszakapom :D Fanettáé a jog elsőként, hogy figyelmeztessen a helyesírási/elgépelési hibáimra :D :D :D :D
Vendég

Beuska, anyósom a szellemgyógyászat nagy híve. Ha gondolod, megadom a számát és ő elintézi, hogy egy szellemműtétet hajtsanak végre, és kicseréljék Marci ujjpercét vagy visszavarázsolják a hiányzó részeket. Én szkeptikus vagyok, de ő már több csodás gyógyulásról beszámolt nekünk... :?:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?