Gyors visszaolvastam, nem tudok mindenkinek írni, de a fotók csodálatosak, köszönöm őket. Eddig is elfoglalt voltam, most meg aztán főleg, ápolgatom az uram, Milán pörög körülöttem, Martin egy tünemény (csak most szopisztrájkol, pedig visszajött a tej
), meg bevállaltam az olasz cimbimnek plussz melót (bibibiíííííí, társszerzője leszek egy könyvének
)
juditkecsk: tudod, én nagy kritikus vagyok, de higgy nekem, nagyon szép vagy a képeken, OK, nem vagy 50 kg, de igenis szép vagy, az arcod, a kisugárzásod. A sex témát meg kell oldani, mert sajna anélkül nem működik a házasság. Az én férjemnek pihenni kell egész nap, bezzeg arra van energiája
Nekem is sokszor nincs kedvem, energiám, de azért időt szakítok rá, hetente minimum 3-szor. Hogyan? Nincs idő 1-2 órás orgiákra, de 20-30 percesre igen. Annyit a gép előtt is ülünk naponta
Martin kiságyba be, Milán kap egy kis Spongyabob kockanadrágot a TV-ben, mi meg elvonolunk....éjjel már én sem vagyok kapható rá. Amikor alszanak a gyerekek, általában nem jó, de van, hogy akkor is OK, csak akarni kell. És igen, kezdeményezni kell, ha neked van kedved, kerek perec meg kell mondani, vagy úgy tenni
Martin: Amikor mondják, milyen szép ez a gyerek, én is azt mondom, tiszta anyja
amúgy Robira hasonlít inkább, majd megnézitek a talin, legalábbis remélem, Robi elvisz. Néztem, Milán nem lesz velünk, apjánál lesz. Vettem neki az Outletben focistás cuccot, 2 napja abban van, abban is alszik, azt mondta, anya én focista akarok lenni. Az eszed megvan hozzá kisfiam
Viccet félretéve, örülök neki, hogy vmi más is érdekli, nemcsak a hülye autók. Majd rakok fel róla képet, egész nap abban nyomul, majd a gyerekkel együtt mosom ki neki a szerkót. Jut eszembe, outlet....jön ki Tilduska (Barátok közt) a Calzedoniából. Ráfintorog a gyerekemre, és rágyújt sárga Pall Mall-re, előttem csámpázik a 15 cm sarkú papucsában és persze úgy fújja a füstöt, hogy a babakocsiba száll. Majdnem beszóltam a hp-nak!
tand: ne aggódj Gréti miatt, Martinka is lustább, Milán is az volt (aztán most meg nem lehet lelőni sem, örökké rohangál, mint aki bespeedezett). 6 hós korig "kell" forogni. Agárdra nem szoktál menni? Majd ha megyünk le strandra, van kedved talizni?
Bea, Marci ujja szépen gyógyul, örülök neki, hogy ilyen. A keresztelő képek édesek, a férjed meg tök jól néz ki
Alexa is jöhet a fiamnak (vagy majd Lili Milánnak
), jobb nászasszonyt nem is kíváhatnék magamnak
jut eszembe keresztelő: a sógornőm lett volna a keresztanya, de nem intézte el Pécsett.....most én meg oda jutottam, hogy nem lesz megkeresztelve Martin. Én pogány vagyok és itt vagyok. Persze Robi húzza a száját, de nekem már az nem tetszett, hogy nem én döntöttem el, ki legyen a keresztanya, hanem a férjem családja eldöntötte, hogy a sógornőm lesz....nincs vele bajom, de ha netalántán elpatkolnék, rá tuti nem bíznám a gyerekem! Gondoltam, legyen a gyerek református (nekem sokkal szimpibbek, mint a gyöpös katolikusok, bocsi ha vkit megsértek vele), persze le lettem hurrogva, hogy persze, ugyanmár. Kösz, hogy ebben is dönthettem.....no mindegy, gondoltam sógornő nem intézkedett, majd én megkereszteltetem itt Budakeszin, de nem ő lesz a keresztanya. Na erre a férjem akadt ki, hogy a családi béke miatt, hugica legyen a keresztanya....na én meg akkor akadtam ki és nem lesz keresztelő!!! Erre ő ismét kiakadt, hogy két hülye ember miatt pogány marad Martin. Kösz, én magam nem tartom hülyének (legalábbis ebben a témában). Vélemények???????
tündérmanó: Réka Petra is édes kiscsaj, büszke rá a tesó, mi?
mézgombi: Üdv, én emlékszem rád
szilvánusz: nem jöttél tegnap
kölyök, te meg itt mászkálsz Budakeszin és be sem köszönsz
Márti nekem is hiányzik!
panny, annyira édes golyó feje van Olikának! Mind3 gyereked nagyon szép!
na majd rakok fel csöcsös képet, nővérem fotózta a Balcsin. Ha jó idő lesz, lemegyünk ma, de nem úgy tűnik, mintha sütne a nap. Most vérvételen van a férjem, ezektől az alvadásgátlóktól már szinte vérzékeny lett, vicc.