Új privát üzeneted érkezett!

Hali!
Dius, üdv, örülünk, ha hosszabb vagy, bocsánatot ne kérj! :lol: Még semmi nincs veszve, lehet pozitív az a teszt, drukk! Andragógiát én is tanultam a fősulin; érdekes lesz!
Timesz, meg fogom csinálni ezt a finomságot, amit feltettél, köszi! Gondolom, elfogyott pillanatok alatt... :lol:
Rossz gyerekek - hááát, ja. Nálunk mondjuk ilyen gyerkőc még nem igen volt, olyan volt, akinek a családjában más szokások voltak, mint nálunk, oszt kicsit nehéz volt megértetni vele,de alapjában véve így gond nem volt, hogy kanapén ugrálás meg ilyesmi... :roll:
Josi, irigyellek Noémiért, hogy szófogadó kislány... :D Hanna borzadály.

been

Timesz! http://feek.pte.hu/feek/feek/index.php?ulink=118 itt olvashatsz az andragógiáról. Én sem tudtam mi az :oops:
Emma! Kaptál már sms-t???? Én még mindig nem. Fel kéne hívni. Ráadásul nekem írt fel legutóbb Duphastont az elhúzódó mensi meg a barnásozás miatt, most kezdtem szedni, de ma nagyon szarul vagyok, szédülgetek meg hányingerem van néha. Hát ilyen áron nem biztos, hogy akarom szedni a gyogyit...
Josi! Nálunk az utcában van egy nagyon rossz kisfiú, sokan inkább nem mennek a játszótérre, ha ő ott van. Tegnap Danit is nagyon megütötte. Az anyja hiába szól rá, hiába veri el, minden hatástalan....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi,az én egyik keresztfiam is dettó ilyen.....nagyon elrontották a tesómék,semmi nem fog rajta,se szép szó se bünti se verés. kb 3 éve Noémivel homokoztak és az a játék kellett volna neki,amelyik Noéminél volt,de nem ám elkérte szó nélkül felvette a gereblyét és fejbe csapta vele Noémit :evil: vérzett is a feje. Anyja meg én is jól leszidtuk ( én szivem szerint elvertem volna egy fakanállal) de 10 perc nem telt bele,mintha mise történt volna játszott tovább. Sógornőm mindíg mondta hogy ő aztán soha nem fogja megverni a gyerekit......meg is lett az eredménye. Most nehogy azt hoggyétek hogy én ütöm-verem a gyerekeimet,de volt,hogy igenis odacsaptam a fenekére,mert akkor éppen ezt láttam jónak. El is mnerek menni vele mindenhova,mert tudja hogy kell viselkedni. Zárójelbe megjegyezném pedagógus szülők gyereke,tisztelet a kivételnek!!!

Kép
Kép
josi

Dadomi, énsenem kaptam sms-t még... Duphastontól eleinte én is sz.rul voltam, de utána megszoktam... :shock:
Josi, én már megfigyeltem, hogy a pedagógusok gyerekeivel több gond szokott lenni.,.. :lol: :oops: Najó, tisztelet tényleg a kivételnek, nem szeretek általánosítani, meg nem is az akart lenni, de komolyan mondom, elég problémás némelyik... :roll:
Én is megfogadtam anno, hogy nem ütök a gyerekeimre, ezt Hanna 2 éves koráig bírtam is tartani, azóta bizony kap a fenekére, sajnos, nem kevésszer, de nem ér semmit, elmondhatom, szal vannak olyan gyerekek, akiknél ez nem segít, vagy nemtom... Úgy társaságban nincs baj vele, simán el merek menni vele bárhova, áldottjó - túl jó - kislány bír lenni, nade itthon aztán kivetkőzik magából.
Ármin nem ilyen lesz. Árminnal pölö nem lehet elmenni bevásárolni se, mer már most pakolni akar a polcokról, és olyan hisztit be tud vágni, ha nem az van, amit ő akar - pl: nem engedem a sóderban játszani -, hogy mééég... Figyelemelterelés egyelőre műxik. A jövőre viszont gondolni se merek. :roll:

been

Jujujj, Olivér is pedagógus gyerek.... most határozott és következetes elveim vannak a nevelését illetően, aztán majd meglátjuk, remélem be tudom tartani őket!

Van 1-2 új képem a kis kópéról, az elsőn pont apa kondigépein gyakorol, hiába, nem lehet elég korán kezdeni:

Kép Edzés közben

Kép de finom!

Kép Csüccs

Kép
timesz

De ééédes Oli, és milyen korán kezdi a testedzést, ez igen!
Tudom, hogy pedagógus vagy - a jelenlevők mindig kivételek... :wink: Ha már most következetes elveid vannak, akkor be is fogod tudni tartani őket, az biztos. :D Mindezek ellenére ne haragudj, ha megbántottalak, nem annak szántam ám a megjegyzésemet, csak sok a rossz tapasztalatom... :oops: Biztos vagyok benne egyébként, hogy te, ti nagyon jól fogjátok nevelni Olivért, ez az eddigiekből is azért látszik. :D

been

Dehogy haragszom, nem úgy értettem, tényleg! Tudom, hogy gondoltad, én is ismerek pedagógus gyereket aki nagyon neveletlen.

Kép
timesz

halihó,vagyok ám,csak ma nem igazán értem rá,délelött Szd.on voltunk,délután meg zöldbab,uborka,süti holnapra,vasalás,stb...
Holnap tuti nem leszek egész nap,kilenckor indulunk Pécsre,11-kor lesz a diplomaosztó,utána közös családi ebéd,stb... :D

Timesz,nagyon-nagyon édes Olivér,nagyon jóképű kispasi :wink:

Dius,ne csüggedj,nekem a negatív teszt ellenére Elizám már a pocakomban volt,kb.4-5 hete :D

Rékababa hát igen,kellemetlen az ilyen helyzet...mert ugye anyucinak mit is mondj ilyenkor? :shock:

Kristóf is rossz,de nem így neveltem,és nem is lett minden ráhagyva.És igenis lett fegyelmezve. Tehát sajnos nem csak nevelés dolga ez. De amint látom,van nála sok sokkal-sokkal rosszabb gyerek is. Ez megnyugtató :P
És tud káromkodni is,mondja,hogy azt az istenit,meg ,hogy hülye paraszt,meg buta paraszt. Valahol hallotta,hogy nem itthon,az tuti. De ha rászólok mindinkább mondja.
És igenis nálunk is elcsattan egy-két seggrepacsi,néha muszáj.
De tud viselkedni is. És mostmár javul a helyzet,elhagyta a pislogást is,és nem is visít Elizára folyamatosan,kezd rájönni,hogy lehet vele együtt játszani is. :D

dadomi akartam már kérdezni,hogy álltok a sétálással? Bírják már a pici lábak?
na,lépek,még Kristóf ingét ki kell vasalnom,meg az én szoknyámat-ha rámjön :twisted: :oops:
Vendég

Huhh... örülök, Timesz, hogy nem haragszol... :D Kérünk mégmégmééég képeket!
Cseriani, ismeretlenül is gratula a doktornéninek! :D De jóóóó nekiii... és mire szakosodik? Emlékszem, írtad, hogy megy ki Hollandiába, ugye?
Igen, Hannára sem hagyunk rá dolgokat, meg igyekszem azért következetes lenni, mégis sokszor kezelhetetlen. És agresszív. Mikor mérges valami miatt, vagy inkább frusztrált, akkor elkezd csapkodni - mittomén, üti a kanapét, rosszabb esetben Ármint, erről azért már leszoktattam :evil: -, vagy megharap valamit - rosszabb esetben Ármint ugye :evil: -, és így valahogy levezeti az indulatait. Namost Ármin is ugyanilyen... Már most... :shock: Simán nekimegy Hannának, eltolja a játékoktól, megharapja. Sooooksok bajom lesz vele... :lol:

been

Emma az én lányomnak sincs minden megengedve, sőt néha úgy gondolom, hogy túl sok tiltást kap, de van mikor Ő is kezelhetetlen. Ha hisztizik valami miatt akkor nem lehet vele beszélni, bár Evelin nem csapkod. Réka is már próbálkozik, nála az vált be, hogy olyankor fogom lerakom nem foglalkozom vele. Következő percben abbahagyja és megy tovább mintha semmi sem történt volna. Nálunk Réka az agresszívabb. Nagyon sokszor bántja Evelint. Tépi a haját, harap, belekarmol az arcába, főleg, ha az van Evelinnél ami neki is kell.
Vendég

:lol:
Igen, én is így gondolom, hogy más gyerekeknek többet megengednek, mint én az én lányomnak; és mégis ilyen kis lökött. A nemfoglalkozomvele nálunk is bejött hellyel-közzel, csak legyen, aki elviseli addig a visítást. :twisted: (Mi igen, de a szomszédok már lehet, hogy unják...) :roll:

been

Cseriani! Dani lábzsibbadása inkább lustaság szerintem is meg a dokinénink szerint is. Azt mondta, hogy adjak neki calciumos pezsgőtablettát, az segít majd.
Emma! Na majd megnézem én a két kis harapósodat. Mikor talizzunk? Jövő hét szombat nem jó, akkor szülinapi zsúrra viszem Danit Domboriba :D De utána héten meglátogathatnánk benneteket, ha nektek is jó, meg nem muszály hétvégén. De azért a "gyerek harap" táblát kirakhatnátok :lol: :lol: Szomszédokkal meg nem kell foglalkozni, ha nem tetszik neki a gyerekzsivaj, költözzön a Holdra :wink: Nálunk is az alsó és a felső szomszédok gyerekgyűlölők, mostmár lesza...m őket. Bunkók és kész, elvárnák a másfél és a 4 éves gyerektől, hogy ők alkalmazkodjanak hozzájuk, meg csendben játszanak, ne zörögjenek stb.... De már tényleg nem érdekel. Tehetnek egy szívességet. És a lakásfelújítás még visszavan :lol: :lol: :lol: :lol: Na az lesz majd igazán hangos!!! Főleg, ha a csempét én verem majd le, és de szííííííívesen fogom én leverni :lol: :lol:
Az én lurkóim is félig-meddig pedagógus szülő gyerekei :wink: Legalábbis papírom van róla, hogy óvodapedagógussá minősítettek :D Bár dolgozni sosem dolgoztam benne, hogy is tettem volna, hisz 3 éve kaptam a ped.diplomám. De én is próbálok következetes lenni. De én szerintem az a gyerek, aki egyáltalán nem rosszalkodik nem is gyerek. Ők ezt nem rosszalkodásnak szánják, hanem csak próbálgatják, hogy meddig mehetnek el, vagy éppen a tesó iránti féltékenység miatt agresszívebbek stb. Szóval tombol a dackorszak 8) Persze van olyan gyerek, aki ezen túlmegy és tényleg durva már , amit művel... De szerintem ott a szülőkkel is gond van, együtt kéne szakemberhez menniük. Az én lurkóim tegnap például az én legnagyobb csodálkozásomra több, mint fél órán keresztül eljátszottak egyetlen hangos szó és veszekedés nélkül. Bevonultak a szobájukba, Dani becsukta az ajtót és csak berregést, zörgést és beszélgetést hallottam. Aztán a játszótéren szintén eljátszottak vita nélkül. Mondtam is apjuknak, hogy szerintem front volt, mivel nálunk az az alaphelyzet, hogy veszekednek. :wink: De tegnap tényleg nem lehetett ráismerni az én két gyerkőcömre :D Úgy vagyok vele, hogy nem rosszak, nem hülyék, csak gyerekek! Ha visszagondolok, hogy mi húgommal miket műveltünk anno. Volt, hogy a szomszéd hívta ki a mentőket, mert húgom kizárt az erkélyre nekem meg sikerült betörni az üveget az ajtón, és tesóm belelépett az üvegszilánkba, beleállt a lábába. Na akkor mit is kell elvárnom a két fiamtól??? :roll:

dadomi

Hát csajok biztos nem egyszerű ez a kor,de majd meglátjátok,hogy milyen egyszerű a kamaszkorhoz képest! :(
Az én lányom 12 lesz szeptemberben,de néha úgy érzem,hogy le tudnám vadászni....
Katasztrófa,hogy mi lett az én kedves,készséges,jótanuló és jólnevelt gyerekemből! :cry:
Pedig annak idején,amikor anyám küzdött velem,akkor megfogadtam,hogy majd én nem így fogok hozzáállni a tini gyerekemhez,de hát sajnos be kell lássam,hogy nem lehetek a barátnője.Nem miattam,hanem miatta:egyszerűen az ellenségének tekint. :shock: Szörnyű érzés,rengeteget sírtam már miatta,pláne most így terhesen még többet.Pedig hol van még a vége....

binyek

Binyek! Erre mondják, hogy kis gyerek kis gond - nagy gyerek nagy gond. Mire elmúlik a dackorszak jön a kamaszkor... Addig meg még jópár pofon elcsattan... :wink:

dadomi

Szerintem ezen a harapós,hajhúzogatos csipkedős időszakon minden gyerek keresztül megy. Noéminek is volt ilyen,kb 2 éves lehetett..akkor ment bölcsibe,és akkor kezdte el a csúnyabeszédet (pl b...zi :? ) és ezt mondta a papának is,de aztán leszokott róla,mert olyankor nem figyeltünk rá. És igen,ők csak gyerekek és próbálgatják,hogy meddig mehetnek el,az pedig már a szülő dolga,hogy mit enged meg és mit nem. Idővel megtanulják,hogy mit szabad és mit nem.....csak időbe tellik...és győzzük kivárni :)
Binyek akkor majd jövök hozzád kamaszkori tanácsokért :wink: lassan Noéminel is aktuális lesz. Én szeretném,ha barátnőként is elfogadna majd :roll: nekem minden tiltva volt,mégis sok hülyeséget megcsináltam. Úgy érzem,ha anya másként állt volna dolgokhoz,lehett volna jobb is a kapcsolatunk. Mióta anya lettem teljesen másként gondolok anyára,most kezdem megérteni min mehett keresztül.....és a java még hátra van.
Timesz Oli nagyon ügyes már,és ha így folytatja izmosabb lesz mint az apukája :lol:

Kép
Kép
josi

Ezt olvassátok el, egész okos dolgokat írnak benne! http://www.koloknet.hu/138-szerepek-a-testversorban

Timesz! Testőreid lesznek a család férfi tagjai? :wink: :lol: :lol: Két izmos kemény edzésben lévő férfi megvédi a család egyetlen hölgy tagját :D Én is elküldöm a fiúkat izmosodni :wink: (szintén mint egyetlen hölgy tagja a családnak)

dadomi

Hát ezaz, az ember tudja, miért csinálják a hülyeségeiket a gyerekeik, talán azt is tudja, mit kellene csinálnia velük, csakhát a józan ész nem mindig bír diadalmaskodni ugye... :roll:
Binyek, jaaajj... Én már most úgy érzem, Hanna a fejünkre nőtt, mi lesz később.,.. És te hogy vagy?
Dadomi, a jövő hét vége nekünk se jó, utána igen; és hét közben is! :D

been

Timesz Olivér nagyon édes. Már most figyel a formáira. Jó kis izmos hapsi lesz belőle.

Nálunk Evelin alapból tudja, hogy nem szabad csúnyán beszélni. Mikor kezdte volna én annyit csináltam, hogy meglegyintettem egy picit a száját és mondtam, hogy így nem beszélünk. Volt olyan, hogy vacsoránál áthajolt az asztalon és szájon vágta az apját mert csúnya szót mondott. Egyszer fordult elő olyan amikor bölcsiből hoztam, hogy azt mondta, hogy apának van ám teje. Én csak néztem, hogy honnan veszi. És szépen folytatta, mondta, hogy hát a kukijában van a tej. Hirtelen ledöbbentem. Elmondta, hogy kitől hallotta. Mikor szoltam érte a bölcsiben persze rögtön letagadták, hogy ilyet biztos nem mondott egy gyerek sem. Hát tőlünk pedig ilyet nem hall, még egymás közt sem beszélünk így.
Vendég

Höhö... :lol: Ez aranyos... :P

been

Rékababa!
Ezt a történetet azért durvállom.... :roll: Hihetetlen,hogy már az oviban meg a bölcsiben is ez a téma!

Nálunk is csinálta a lányom,hogy amikor valaki csúnyán beszélt,akkor szájon vágta...Hát volt pár irtó kellemetlen pillanatunk miatta!Mert osztotta a pofont mindenkinek korra, nemre való tekintet nélkül...Győztem leszoktatni róla! :oops:

Én most hogy így kínlódom a lányommal,anyám azért hogy biztos még szarabbul érezzem magam múltkor beszólt kedvesen,hogy biztos ő a hibás,mert nem tudott olyan anyát nevelni belőlem,aki tud gyereket nevelni. :twisted: :twisted:
Szóval nem elég,hogy küzdök a lányommal,még van egy fasza segítőkész anyám....ja és kitalálta,hogy adjam be a gyereket valami bentlakásos intézetbe,mert különben el fog kallódni.Köszi anya a törődést meg a segítséget! :shock:

binyek

Reggelt...
Hát, biza elég durva, ha már 2 évesek is ilyesmiről trécselnek... :shock: Lehet -a legjobb esetben -, hogy nagyobb tesójától hallotta a törpe, aztán osztja az észt a bölcsiben... Höhh, fogalmam sincs, micsináltam volna, ha a gyerekem egyszer ilyesmivel állított volna haza. :roll:
Binyek, ez elég rosszul hangzik... Mármint anyud részéről. Ahelyett,. hogy bíztatna... És miket csinál az a kis fruska? :D Csak, hogy legyen sejtésem, mi vár rám köbö 9 év múlva... 8)
Cseriani, megvolt a diplomaosztó? :D

been

Dadomi! Jöhetnek a fiúk, legalább lesz edzőtársa Olinak!

A héten elvittem Olit fényképészhez, de nem nagyon díjazta az ötletet, nem akart egyedül megmaradni és mosolyogni, nézzétek csak:

Kép Anyával

Kép Meddig kell még itt ülnöm???

Kép
timesz

huhuhú,írtatok ám!!! :D
Megvolt a diplomaosztó,jó volt,reggel kilenckor mentünk el itthonról,a húgommal meg a gyerekekkel mi plázáztunk addig(de hülye szó :? ),majd jöttünk vissza Szd.ra. Éjjel fél 11-kor értünk haza. Tök jó volt,jót beszélgettünk...a kajával volt egy kis gáz,mintha megbuggyant volna a vegyespöri,úgyhogy azt sztornóztuk,és a leendő sógorom gyorsan főzött 22 emberre halat,ami nagyon fincsi lett.
Ő halasnál-is-dolgozik,így tudott gyorsan halat szerezni,megpucolta...nyolcra lett is kaja. Gyerekek is elég jól bírták,úgyhogy jó volt.
Igen,Hollandiába megy ki,már az utolsó gyakorlatát is ott csinálta,és ha minden igaz,belgyógyászatra specializálódott-asszem :shock:
Na,lépek,3 halom ruha vár elrámolásra... :?

Emma drága,még neked akartam: mikor Hanna viselkedéséről írtál,mintha csak Kristófot olvastam volna. Te,nem lehet,hogy ezek ketten már összekokettáltak a kórházban? De most komolyan...
Hú,alig látok ki a fejemből,Eliza reggel hatkor már ébresztőt fújt,és éjjel meg 5-ször :!: volt fennt.
Vendég

Timi,kicsifiadra egyszerűen nincs szavam,te pedig minden rossz ellenére remekül nézel ki. Komolyan!!!
Vendég

Köszi Cseriani, bár a hajam már elkezdett hullani , ahogy fésülöm csak úgy röpülnek kifele! Mindegy, annál dúsabb és szebb lesz ha kinő!

Kép
timesz

Timesz! Oké, feladom légipostán a fiúkat :lol: :lol: Hát úgy néz ki Oli jobban szeret edzeni, mint fényképezkedni :wink: Egyébként a gépek saját tulajdonúak? Van saját kis edzőtermetek? Az nagyon szupi! Néha nekem is jó lenne, hogy ki tudjam tombolni magam. Bár 24 órából 24-et a gyerekekkel töltök, szóval még ott sem figyelhetnék csak magamra. Pedig néha jó lenne. Csatlakozom Cserianihoz, tényleg nagyon jól nézel ki a betegséged ellenére. Te vagy az erősebb! :wink:
Binyek! Nem vagy egyedül ezzel az "anya-dologgal". Az enyém sem különb semmivel... Nekem nem volt segítségem részéről a szülés után Dominiknál, pedig őt is császárral szültem. Apukám járt át a fürdetésnél segíteni, hogy ne nekem kelljen becipelni a vizet a szobába a fürdetéshez, amikor a párom délutános volt és ugye nem ért haza fürdetésre. Egyébként akkor még anyám is itt lakott a szomszéd lépcsőházban... Amikor meg Dominik 1 hónaposan influenzás lett, mellette Dani is az volt én meg itt voltam egyedül velük, ugyebár még gyerekágyasan, egyszer nem hozott még Daninak sem kaját, hogy segített volna valamit is, hát azt már nem. 2 hétig naponta kellett vinni Domit akkor a gyerekorvoshoz (így tudtuk elkerülni a kórházat), abban sem segített. És nekem Domi után nagyon nehezen gyógyult a hasam, nagyon sokáig fájt. Dehát nem sokakat érdekelt. De ha visszaolvasol kicsit, láthatod, hogy a tanulásomhoz sem volt segítség.... Hát ez van. :?

dadomi

Timesz, nagyon-nagyon csinos vagy, Olivér - ezért is - büszke lehet rád! :D És nagyon hasonlítotok egymásra szerintem. Háfigyelj, a fiúk nem szeretnek fényképezkedni... :lol: A hajaddal pedig az lesz, amit mondasz. Ki tudja, még az is lehet, göndör lesz, mint Binyek lányáé, aztán győzheted fésülni. :wink: :lol:
Cseriani, lehet, egymás mellett feküdtek az újszülöttosztályon a gyerkőink, aztán jóóóól összebeszéltek, hogy ki fognak mindekt borííítani... :twisted: :lol: Örülök, hogy jól sikerült a diplomaosztó - megbuggyant a pöri? Asztaaa... :lol: Még jó, hogy tudtátok helyettesíteni. Jól értettem, hogy te nem voltál ott a gyerkőkkel?
Dadomi, nagyon sajnálom, hogy anyukád így viselkedik... :?
Mi most lassan elmegyünk kirándulni, megnézük az állatokat itt az erőmű mellett. Van valami ökopark. Hanna imádja... :roll: :)

been

Dadomi, igen saját a "konditerem", a férjem mániája, de a legtöbb gépet ő csinálta, amit nem azt pedig Németből hoztuk használtan. Ez az egyetlen szenvedélye a drágámnak, jobb is mint az alkohol vagy a cigi! :lol:

IGAZAD VAN, ÉN VAGYOK AZ ERŐSEBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
timesz

Timesz! Nagyon ügyi a férjed, hogy ilyen gépeket tud csinálni. :D Gondolom amit Németből hoztatok nem volt agyonhasznált :wink: , legalábbis ami holmikat mi kaptunk onnan, szinte újak voltak. Ami nekik szemét, az nekünk még lehet, hogy kincs :oops: De nagyon szupi lehet a saját edzőterem, nekünk csak egy bazi nehéz kézisúlyzó van, benn a sarokban :P :lol: :lol:
Emma! Hát ilyen, mit tudok tenni? Majd mesélek személyesen egy kicsit ha megyünk hozzátok. Hogy tetszett a kirándulás?

dadomi

Nem akarok senkit megbántani, de én nem bánnám, ha anyukám ilyen lenne, csak lenne életben. Biztos nagyon rossz, ha nem úgy áll a gyerekeihez ahogy kéne. De nekem nagyon hiányzik anyukám, szívesen vitáznék vele, akár minden nap.

Timesz tényleg nem látszik, hogy beteg vagy. Csak így tovább, nagyon erős vagy és LEGYŐZÖD EZT A FRÁNYA KÓRSÁGOT. Olivér tünemény, nagyon hasonlít rád.

Cserani akkor azért csak jól sikerült az ünnepség.
Vendég

rékababa nagyon megértelek,én is így vagyok vele,mikor egy-két ismerősöm morog,hogy milyen az apukája :evil:

Emma ökopark? Ez tök jó lehet. Majd megsasoljuk. Mi Gemencbe szoktunk kijárni,ott is van ugye az a kisállatkert-féle,azzal a harapós pónival :P
Meghatározott számú emberkét lehetett meghívni,4-et a diplomaosztóra,5-öt egy terembe,ahol kivetítőn lehetett nézni a ceremóniát...én meg úgy gondoltam,hogy akkor inkább menjen más,mint én úgymond kínlódjak ott bent a két kópéval-több,mint 2 órás volt az egész. Inkább csavarogtunk :wink:

csajok,az én anyukám egy álom,komolyan mondom. Eleinte mérges voltam,mert semmibe nem szólt bele,sokszor még akkor sem mondott semmit,mikor kérdeztem,de mára már tudom,hogy ez nagyon is jó. Nem akar beleszólni abba,hogy hogyan nevelem a gyerekeimet. És bármi van,számíthatok rá,pedig sokat dolgozik-a polg.hivatalban itt nálunk,és mellette még ott a nagy kert,meg a még nagyobb szőlő. De ha ráér,bármikor szívesen elvállalja bármelyiket,akár mindkettőjüket is. Én persze ezt nem igazán szoktam kihasználni,ha nem csinál semmit,akkor inkább pihenjen kicsit.

na,lépek,gyerekeim szétszednek valamit,meg persze egymást :twisted:

timesz nagyon-nagyon tetszik a hozzáállásod,csodálnivaló vagy :wink:
Vendég

Helló lányok! Megvolt a keresztelő,ma mentek el a vendégek,és Noémi a mamáékkal......sírt a drágám,hogy Csilla nagyon fog neki hiányozni,mi mondtuk akkor inkább ne menje,de akart is menni. Tuti jó lesz neki,mert anyósom ilyenkor (meg máskor is ) kinyalja a fenekét :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép
és persze születésnaposunk is volt :D

Kép
Kép
josi

Timesz drága nagyon szépek vagytok Olival :)

Kép
Kép
josi

Josi!
Nagyon jók a képek!Csilla lányod olyan,mint egy kisangyalka! :)

Csajok!
Nem használ közületek valaki mosható pelenkát?Mert én nagyon gondolkodom rajta....Két gyereknél nagyon sokat meg lehet spórolni vele,csak nem tudom,hogy mennyire jó. :shock:

binyek

Josi, nagyon jól sikerülhetett a keresztelő ez látszik a képeken!!! Csilla tényleg egy angyalka avval a kis csattal a hajában, és te is nagyon csinos voltál!!!!!!!! :) Az első képen akik fogják a kislányt ők a keresztszülők?

Kép
timesz

josi,hát,utólagosan is boldog-boldog születésnapot a nagyobbik gyönyörűségednek.
Nagyon csinos vagy ám te is!!! :wink:
A torta nagyon guszta. Csilla meg egy tünemény. Noémi igazi nagylány,sztem hamarosan már hajthatjátok a fiúkat :P
Elizának is kb.annyi haja van,mint Csillának...hogy a túróban maradt meg a hajában a csat? :D

hú,mi megint aludtunk egy nagyot,Kristóf még alszik,de fel kellene ébresztenem,mert így este megint balhé lesz. Egyszerűen nem tudjuk kipihenni a hétvégét...
Vendég

Igen,ők a keresztszülők,a férjem öccse és a "barátnője" már eggyütt vannak 9 éve,talán jövőre esküvő 8)
Cseriani,nem árulom el a titkot,hogy maradt meg a csat,csak annyit,hogy fodrász vagyok :lol: sapija is volt a kisasszonynak,de azt állandóan levette íyg találtam ki a csatot :wink: estére fazonigazítás lesz neki,mert már majdnem belelóg a szemébe az a párszál.

Kép
Kép
josi

Josi, de jók a képek, és milyen gyönyörűek a lánykák! Noémi királylányhercegkisasszonynak :lol: nagyon sok boldog szülinapot! Csilla is nagyon édes! Meg ti is nagyon jól néztek ki a csoportképen. (Szép a fogad! ) :wink:
Binyek, én nem tudok beszámolni mosható pelusokról (Enahma meg nincs itt, ő asszem ilyent használt, biztos tudna mesélni), de unokatesómék azt használnak, ha gondolod, msn-en meginterjúvolom, hogy milyen is, oks?
Anyák - hát, igen... Én is teszem össze a kezem, hogy még élnek, és ráadásul olyanok, amilyenek, igazi jófej szülők a szüleim, és anyósomra is mindig tudok számítani. Ha nem így lenne - hááát, nagyon-nagyon nehéz lenne... :x
Cseriani, jaaaj, ismerős ez a létszámbehatárolás a diplomaosztón... Nembaj, a gyerkők biztos jobban élvezték a plázázást. Oszt majd elmész, ha nem előbb, a gyerkőid diplomaosztójára! :wink: Egészségetekre az alvást!
Az ökopark az olyan, hogy az erőmű szomszédságába telepítettek pár szarvasmarhát, dámszarvast, disznót, mittomén... És ezek ott szépen elvannak. Mutizok képeket, előre is bocs, hogy sok(k) leszek... :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép

been

Yuyu, hooool vaaaagy? Milyen volt Dombori?
Jah, és Timesznek akartam még: hát, kell is, hogy apuci jól nézzen ki mellettetek, hogy teljes legyen az összhang! :D Jó fej lehet, hogy a testedzés a szenvedélye, hogyúgymondjam... Enyém se se iszik, se cigizik, de jégkrémet eszik tonnaszám... :lol: Mondjuk, én se bánnám, ha helyette súlyzózna egy kicsit. :wink:

been

Dius?
Na, jó, lelövöm mosmá magam... :P

been

Emma! Gyönyörűek a gyermekeid, azok az igéző kék szemek!!!! Hannáról szerintem már most úgy kell elhesegetni a fiúkat, Ármin után meg "pisilnak a lányok", de nagyon!!! :lol: Édesek!

Kép
timesz

Köszi, Timesz, aranyos vagy! :oops: :D
Csajok, felétek volt vihar? Itt nem... Max a szél fújt nagyon-nagyon az éjjel, de hálistennek dörgésvillámlás nem volt, csak este egy kicsi. DE véégre nincs olyan meleg... :)

been

Sziasztok! Olvasgattalak ám Benneteket, csak nem volt ihletem ;-)

Jó volt Domboriban, ott könyebb volt elviselni a meleget.. Csak a férjem túl sokat horgászott ;-)

Tegnap hoztuk volna a bababútorokat a tesóméktól, már úgy vártam, erre a vihar miatt el kellett halasztani. Bár itt Pakson nem volt semmi, csak szél, a Pécstől Paksig biztos megtépázta volna az utánfutót...

Tegnap védőnőnél voltam, 109 a haskörfogatom, 3 hete még csak 102 volt, bár akkor szerintem rosszul mérte a csajszi... Vérnyomás: 80/50 ;-) Pedig még csak nem is szédelegtem. Úgyhogy a magas vérnyomás nem fenyeget...

Jövő csütörtökön megyek Uh-ra meg Nst-re, előtte szabin lesz a Wallner... már megint.

Nagyon jók a képek, édes pofa az összes gyerkőc!!

Binyek, hogy van a veséd? (Azt hiszem ide nem írta, hogy tegnap leesett a lépcsőn :-(

yuyu79

Helló, Yuyu! :lol: Üdv újra itt! Hát, tényleg nem fenyeget a magas vérnyomás, enyém se volt sokkal magasabb, szédültem is eleget... Kávét iszogatsz azért? Vagy úgy elvagy ezzel? :lol:
109??? Asztaaa... Nő a bébi rendesen... Nekem 100 volt, mikor utoljára mérték, a 8. hónapban. Az is épp elég volt...
Sikerült gyerekorvost választanod?
Szegény Binyek, jesszuuus... Remélem, nincs baja... :shock:

been

Jók a képek Emma :wink:
Szia Yuyu,jól kifogtátok a jóidőt,barátnőmék most mentek 1 hétre a Balcsira....szegények tavaly is így jártak. Elvileg holnap mennénk mi is hozájuk,de lehet hogy nem,mert ilyen szeles időbe nemhiszem,hogy tudnánk fürödni :?

Kép
Kép
josi

Hát, igaz hogy nem is 60-ról indultam... de kiváncsi vagyok, mekkors lesz a végére a pocak.

Binyek tegnap azt írta a másik fórumon, hogy jól van, csak ha mozog, akkor érzi a veséjét... valami ilyesmi. Bementek a balesetire, de annyian voltak, hogy nem várták ki...

Igaz, jó időnk volt, 1 nap esett csak, de pont akkor sütöttünk szalonnát ;-)

Azért én elvagyok, máskor szokott 120/60 is lenni, annál több meg a terhesség előtt se volt. De szerintem most a meleg miatt esett le még jobban.

Az Angyalosit választottuk végül, ma megyek hozzá megbeszélni... Aztán meglátjuk bejön-e majd, meg hány évig fog még dolgozni. Legfeljebb váltunk...

yuyu79

Angyalosi? Jajj, én gyerekkoromban szerettem nagyon... Mi is majdnem őt választottuk, de épp szabin volt, mikor kerestem volna, így maradt a Bátai. Vele is meg vagyunk elégedve nagyon egyébként.
Binyek basszus... Huhh.

been

Jövő héttől is szabin lesz, de mire hazajövünk a kórházból, addigra már biztos nem... Nekem is ő volt a gyerekorvosom meg a páromnak is, mi is szerettük. A többieket meg nem ismerem annyira... A Tajdináról is ugyanannyi jót hallottam, mint rosszat, így nem merem megkockáztatni...

yuyu79

Emma ilyen szép gyerekekkel soha nem vagy sok :wink:
A párod jégkrémevését meg tudom érteni :roll: :P Én is imádom.
Szegény binyek,basszus. Ekkora pocakkal esni :(
yuyu jövőre már neked sem lesz nyugodt nyaralásod,igaz,csajok? :lol:

Képzeljétek,Elizám mára 6 fogú lett :D
Nagyon rossz éjszakánk volt,kb.10-szer volt fennt,se tea,se cici,se semmi nem kellett neki. Hát,ezért :?

Itt dörgött,villámlott rendesen éjjel,kétszer is. Meg jó kis eső is volt. Szd.on volt állitólag jég is,kimegyünk ma a szőlőbe,remélem ott minden épen maradt. Nagyon szép szőlőtermés igérkezett az idénre...a gyümölcsökről nem is beszélve.
Vendég

yuyu neked a két vonalzód nem egyformán müxik,ugye?Az egyiken 34 hetes 6 napos vagy,a másikon35 hetes 4 napos :shock:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?