Cseriani! Dani lábzsibbadása inkább lustaság szerintem is meg a dokinénink szerint is. Azt mondta, hogy adjak neki calciumos pezsgőtablettát, az segít majd.
Emma! Na majd megnézem én a két kis harapósodat. Mikor talizzunk? Jövő hét szombat nem jó, akkor szülinapi zsúrra viszem Danit Domboriba
De utána héten meglátogathatnánk benneteket, ha nektek is jó, meg nem muszály hétvégén. De azért a "gyerek harap" táblát kirakhatnátok
Szomszédokkal meg nem kell foglalkozni, ha nem tetszik neki a gyerekzsivaj, költözzön a Holdra
Nálunk is az alsó és a felső szomszédok gyerekgyűlölők, mostmár lesza...m őket. Bunkók és kész, elvárnák a másfél és a 4 éves gyerektől, hogy ők alkalmazkodjanak hozzájuk, meg csendben játszanak, ne zörögjenek stb.... De már tényleg nem érdekel. Tehetnek egy szívességet. És a lakásfelújítás még visszavan
Na az lesz majd igazán hangos!!! Főleg, ha a csempét én verem majd le, és de szííííííívesen fogom én leverni
Az én lurkóim is félig-meddig pedagógus szülő gyerekei
Legalábbis papírom van róla, hogy óvodapedagógussá minősítettek
Bár dolgozni sosem dolgoztam benne, hogy is tettem volna, hisz 3 éve kaptam a ped.diplomám. De én is próbálok következetes lenni. De én szerintem az a gyerek, aki egyáltalán nem rosszalkodik nem is gyerek. Ők ezt nem rosszalkodásnak szánják, hanem csak próbálgatják, hogy meddig mehetnek el, vagy éppen a tesó iránti féltékenység miatt agresszívebbek stb. Szóval tombol a dackorszak
Persze van olyan gyerek, aki ezen túlmegy és tényleg durva már , amit művel... De szerintem ott a szülőkkel is gond van, együtt kéne szakemberhez menniük. Az én lurkóim tegnap például az én legnagyobb csodálkozásomra több, mint fél órán keresztül eljátszottak egyetlen hangos szó és veszekedés nélkül. Bevonultak a szobájukba, Dani becsukta az ajtót és csak berregést, zörgést és beszélgetést hallottam. Aztán a játszótéren szintén eljátszottak vita nélkül. Mondtam is apjuknak, hogy szerintem front volt, mivel nálunk az az alaphelyzet, hogy veszekednek.
De tegnap tényleg nem lehetett ráismerni az én két gyerkőcömre
Úgy vagyok vele, hogy nem rosszak, nem hülyék, csak gyerekek! Ha visszagondolok, hogy mi húgommal miket műveltünk anno. Volt, hogy a szomszéd hívta ki a mentőket, mert húgom kizárt az erkélyre nekem meg sikerült betörni az üveget az ajtón, és tesóm belelépett az üvegszilánkba, beleállt a lábába. Na akkor mit is kell elvárnom a két fiamtól???