Új privát üzeneted érkezett!

haliho

bocs csajok, hulla vagyok

hazaértünk, nem volt egyszerű az út, a kismanó a 600dik kilóméter után kezdte megunni, ordított... aztán a 800dik km után beájult, de ekkor már este 11volt.... hajnali 2 re értünk haza :roll:

ma már voltunk mutogatni Mátét, mindenkit elbűvölt :)

ja, annyira panaszkodhatnék, nekem a férjem egyben a nagy gyermekem, eddig is tudtam.... de csajok... hiába kértem hogy mit segítsen pakolni, mindig az volt a válasz hogy majd, meghogy ráér stbstb.... gondolhatjátok, 8 helyett fél10kor indultunk és az út felében nagyon mérges voltam ezért rá.... szerintem Máté is megérezte ezt... de most megyek aludni, mert hullan vagyok,
remélem a héten lesz időm netezni

még csak két dolog:
Tand :) nagyon örülök Neked és Gréti csudaaranyos!!!!

Jim, ma csak 2szer mentem keresztül odavissza Budakeszin... :D
mindig sasolok :) Potyka, ma voltunl hidegkúton :D

napusszka.....

Kép

Kép
kolyok28

Márti,
hogy vagy? Remélem már nem sokáig lesz a nyomodban anyóspajtás és tusz írni!

Melinda

Kép
melinda80

Kölyök!!!
Végre, hogy jelentkeztél! :) Egész rendes volt Máté az úton! :)
Jó pihizést itthon! Gyere majd élménybeszámolni!

Melinda

Kép
melinda80

tusz=tudsz

Na, megyek inkább aludni...

Melinda

Kép
melinda80

Kölyök, hurrá, újra itthon?!

Örülök hogy összességében nem volt gáz az út, és hogy épségben megérkeztetek!

Szépek a keresztelős képek!!!!
Vendég

Beuska, Marci ujja...nem semmi! Drukkolok, hogy hajlítható leszen az utolsó perc is hamarosan.
Szegény kissrác!

Jim, mintha a fiamról mesélted volna az ollós sztorit, ő is tud ilyen kis "finom" lenni! :? :D

A pelenkakiütésre sajna nem tudok varázsszert, csak a patikai krémeket, de látom azon túl vagytok, szerencsére Petrának még nem volt ilyen, Petiét is annó mindig rendbe hozta a neugranormon!

Rohanok felkeltek ...

Kmanna, óóó de édes a lánykád!
Vendég

Kölyök, Isten hozott!!! MIkor lesz a keresztelő? Jöttök még előtte erre?

Keresztelős leánykák tényleg nagyon helyesek az egyenszerkóban. :lol:

Épp olyan jó lélegezhető a levegő, sosem gondoltam volna, hjogy ez így feldob...

Jim, mi van Veletek?

Nekem a mai nappal megkezdődik az egy teljes héten át szűzlányosan összeszorított térdekkel történő várakozás. (senkinek sem jó a hét szülésre). Erre a tegnapi napot végigbőgtem. Hurrá.

BEuska ne add fel, gyerekek szervezete csodákra képes. Azt mondják, érdemes a másik kezet erőteljesne tornáztatni, meg gyúrmázzatok, gyöngyfűzés, apró dolgok szétválogatása, csippentés, hátha, hátha. Bitang lányom van nekem is....

potyka

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a dicséreteket, gratulációkat.

Melinda!
Olyan jó, hogy együtt tudtok lenni a nyáron. Én ilyet nem ismerek. ÉÉjjel nappal dolgozik az uram, de morgok is érte, mer értelme nem sok van. Szóval, ha arányba lenne a suska akkor oké, de sajnos ez nem így van.

Pl.: Tegnap volt a keresztelő és nem tudott csak reggel jönni, így fél 10-re ért ide, anyám tisztka zizi volt, akkor így az uram is, ez rajtam csattant, majd ebéd után itthon felköszöntöttük a férjem 32 szülinapja alkalmából. Vagyis inkább csak én mert szerintük Ő a feketebárány a családba stb. és 15 órakkor vissza ment Bp.-re dolgozni.
(Szóval annyira ki vagyok, mert mindig két oldalról halgatom a dolgokat és úgy kapom a "pofonokat" mint a ping-pong labda.)

Kölyök!
De, jó! Újra itthon. A pakolás dolog ismerős. Jobb, ha megbarátkozol a gondolattal. A következő beszólás, "Mért nem vagy még kész?" Majd nem kell ennyi cuccot vinni..............stb. Ez így az évek alatt alakul ki. Az én férjem is egy nagy gyerek.

Potyka!
Mindent megteszek az ujjáért. Járunk kezelésekre, porc és izületépítőt szed, tobb orvost is felkerestünk, de nem tudnak vele semmit sem kezdeni. Azt mondják csodák még vannak, de sajnos több tényező miatt nem mozog és ez összetett, ezért szinte 0% esélyt adnak a dokik, és salynos mindegyik ugyanazt mondja.
De azért köszi a bíztatást, én nem adom fel és szerintem Ő sem.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kölyök, szuper, hogy épségben hazaértetek és nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Még múltkor akartam írni, hogy ilyen pici babánál az éjszakai utazást szokták javasolni... persze éjszaka jóval rosszabb vezetni... :( Sajnálom, hogy csak késve tudtatok elindulni... :(
Monácska, engem is piszkusul marnak a szúnyogok, és pont ma ébredtem arra, hogy nincs annyi kezem ahány helyen viszketnek a csípések. :(
Tand, szerintem egyáltalán nem gáz, ha napi többször kakil Gréti, Lilla is többször szokott. :)
Melinda, erre gondoltam én is, de ha tudja Apukád, hogy épp akkor ki vezette az autót akkor a sofőrt büntetik. A zéró tolerancia az ivásról szól...

Valószínű nálunk ma nem lesz áram, mert a bolt előtt kidöntötték a villanyoszlopot... :( Jajj, mit fogok én csinálni? Mondjuk, van mit takarítani is... :(

Drukkoljatok a barátnőmnek ma kell befeküdnie a kórázba, elvileg június 30-ra volt kiírva és ha nem történik addig semmi, akkor holnap indítják Neki a szülést. Most írt üzit, hogy nagyon fél! :(

KépKép
KépKép
mni

Egy hangyányit életveszélyes... vajon mikor döl tovább? És tényleg csak a kábelek tartják? Mindez a szomszéd ház előtt...
Kép

KépKép
KépKép
mni

hű Niki ez durva, itt parkoltam a múltkor nálatok nem ??
jó, hogy nem akkor dőlt ki mondjuk az autómra....

mi is Frutapurát adtunk tegnap Eszternek, élből bevágott egy fél pohárral, szerintem még evett is volna csak nem akartam rögtön egy egésszel adni. tényleg nagyon fincsi.

Beus, remélem még javul a fiad ujja!!

Cukik voltak a kereszetelős babák! nekünk is végre össze kellene kapnunk magunk, hogy megszervezzük mielőtt kinövi a csini ruháját amit kapott....

na ennyire telt zuhanyzás után, Eszter ébred :)

KépKép
judit18

Jó reggelt,
nem bírom ki, hogy ne rakjak fel egy képet. Hanna van rajta az üknagymamájával. Csak 96 év van köztük:)

Bocsi, hogy nem reagálok senkire, de rokon van nálunk, majd igyekszem összeszedni magam, mert már kezd lelkiismeretfurdalásom lenni.

Kép Ilyen kép azért nem mindenkinek adatik meg:)

Kép
marla singer

Mni: köszi a tippet. Az a helyzet, hogy olyan kéthónapos korában még ment kispárnán, anélkül, sőt bárhogy. Most meg itthon megy szoptatóspárnán bölcsőtartásban, és hónaljtartásban, megy fekve (persze szoptatópárna nélkül), megy úgy, hogy én négykézláb, megy úgy hogy melléülök, ő fekszik, én fölé hajolok (tegnap már kínomban kitaláltam, hogy mivel imád ülni, hogy szembeültetem magammal, és úgy megpróbálni – tetszett is neki, csak elfáradt.) Na ezekből, ami hasznosítható szoptatópárna nélkül idegenben... Zárt ajtók mögött, tiszta fekvőfelületnél (ami mondjuk egy ruhapróbánál, áruházi baba-mama szobában nincs) a fekvés, illetve volt már olyan, hogy ő feküdt a babakocsiban, és én fölé hajoltam, vagy pedig felfektettem egy asztalra, és fölé hajoltam. Úgy tűnik, hogy Fruzsónak az a lényeg, hogy egyenes legyen a háta alatt... Mert csak nagy ritkán hajlandó csak úgy, pusztán a két kezem, és az ölem segítségével enni...

Pumperka: igen, ha Fruzsi megmakacsolja magát, akkor bizony egy kortyot sem hajlandó. És akkor a cumis trükk sem segít (cumi be a szájba, egy-két perc megnyugvás után cici becsempészése)
Viszont Fruzska jó kedélyű, örökmozgó azzal nincs gond. Csak hát a napfényevést nem most kellene megvalósítania (és később sem)

Tand: de jó, hogy jöttél!!! Nagyon szép Gréti! Micsoda hajasbaba!

Panny: nahát, akkor nem csak az én lánykám ilyen kis kényeske szopipárna kapcsán... Hm, tényleg azért az sem jó, ha több a tej. Egy üveg kaja????? Aztamindenit!
Doki mondott valamit Olivér hasfájására?
(csak nagyon halkam mondom: a Suttogó könyvet én sem bírom...,, én abban hiszek, hogy minden kismamának a saját ösztöne súgja meg a jó megoldást úgyis – persze vannak bökkenők, de azokon is túljut az ember lánya, viszont megértem, ha valakinek kell egy iránymutató, ha elbizonytalanodik.)

És igen, ezt akartam írni, hogy azon túl hogy a mi gyönyörű Lillánk benne van a júliusi Kismamában (már csak ezért is érdemes megvenni) nagyon hasznos témák vannak most boncolgatva az újságban (altatás, hozzátáplálás, babaúszás stb.)

Kvaszeva: okés, hogy a férjed kihoz minket... De most komolyan: hogy ennyien találkozunk közterületen, azt be kell jelenteni, vagy csak én problémázok ezen? (nem akarnám, hogy valaki jóindulatú bejelenti, hogy „itten meg kismamákok parádéjznak” – és jól szétoszlatnak minket ;)

Kacika: azt hiszem, ezt a szoptatópárna dolgot fogom másképp csinálni a következőnél: nem lesz! Ügyes lány ez a Petra, hogy így elfogadja az új ízeket!

Pumperka: mi újság Zsomborral?

Judit18: két autó? Nem eggyel mentetek le? Közben megszaporodtak a dolgok? ;)
Sajnálom a hasfájást! Van eredménye a gyümölcsszüneteltetésnek? Jó az új altatási technika!
Ugye, milyen jó, hogy már ilyen kis okosok a töpörtyűink – mennyire önállóak ahhoz képes, amilyenek akár egy hónapja voltak! (most néztem vissza azt a videót, amin először teszem tisztába itthon – micsoda kisbéka volt Fruzsi: picike volt, és csak sírt, a kezét még nem tudta a szájába rakni, és csak kalimpált össze-vissza – de rég volt ;) )

Jim: hogy vagytok?

Monácska: szerencsés ember (mármint, hogy főzés közben is, állva...)
Szerintem a babák mindegyike igényli ebben a korban a megszokottságot, hisz az nyújtja neki a biztonságot... Köszi, eddig is magamra hallgattam, és ezután is azt fogom tenni, csak ötleteket gyűjtök egyelőre, hogy lehetne változtatni a kis kényelmes kisasszony megszokásán.
Hihihihihi: a szúnyogokkal én is így vagyok, ha csak egy is van, akkor az engem talál meg, bármivel takarom be magam

Mézgombi: jó, hogy jöttél! Fruzska is ilyen: nem fogad el semmit cicin kívül (se víz, se lefejt tej üvegből), a védőnő azt mondta, hogy örüljek neki, mert jól működik a gyermek. Hm, azért örülnék néha, ha elmegyek nem kellene rohannom, hogyha megéhezik, és a Kedves is meg tudná etetni üvegből, vagy pohárból...
Milyen szép hajasbaba Hanna!

Beuska: szépek a keresztelős képek! Jó ötlet az egyforma ruci!
Csak azért javasoltam a kora délutáni órákat, hogy a mi babóink harmatos bőrét ne érjék a káros napsugarak ;) de, ha úgy gondoljátok, hogy jobb előbb, legyen!!!!
A kisfiad ujja: örülök, hogy javult, és gyógyul!

Szilvánusz: nekem is a neugranormon kenőcs jutott eszembe. (szegény nagyanyám szerint az mindent meggyógyít – és úgy emlékszem gyerekkoromból, hogy tényleg...)

Tündérmanó: neked is csak azt tudom írni, hogy nagyon jók a képek a keresztelőről!

Kmanna: nagyon helyes a lányka! És mekkorára nyitja a szemét!!!!!

Jaj, Kölyök: gondoltam rátok nagyon sokat, vajon milyen lehet az utatok – jó, hogy megérkeztetek!

Potyka: nehogymá!!! Ezek a fránya hormonok! Drukkolok, hogy ne a héten jöjjön a babó!

Mni: drukk a barátnődnek! Durva a villanyoszlop!

Marla: nagyon jó a kép! Úgy örülök én is, hogy legalább az egyik nagymamám megérte Fruzska érkezését! De, hogy a dédim :shock:
linocs

Marla, az üknagymami szerencsés és nagyon büszke is lehet, no meg valamit elég jól csinált az életében, hogy ez megadatott neki. Nálunk a 8 dédiből csak 4 érte meg az esküvőnket és a dédunoka megszületését. Sajnos, némelyikük igen tragikus körülmények hunyt el. Sőt, ha belegondolok, mindegyiküket úgy érte a halál, amit nem kívánok senkinek :cry: :cry: :cry: (vonatbaleset, autóbaleset, rák, agyvérzés után 12 év bénultan, majd tüdőgyulladás) Bocsánat a szomorú témáért...
Vendég

Még mindig nem kezdtek semmit az oszloppal... Judit, nem arra dől, ahol álltál múltkor.
Marla, nem semmi ez a kép! Jó egészséget kívánok az üknagymamának!
Linocs, nincs jobb tippem, szerencsére Lillának mind1 milyen pózban eszik... viszont azt most kezdem észrevenni, hogy ha valaki közben beszél hozzám, akkor Ő is inkább figyel, minthogy enne... :?

KépKép
KépKép
mni

Rima, boldog születésnapot Neked! :)
Kép

KépKép
KépKép
mni

Hali Jányok!!!!

Tand: aranyos a kismanó!!! Jó, hogy újra ránktaláltál. :D

0bea0: Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. Teccik a Suttogóról alkotott képed. De ez egyébként is egy jó alapszemlélet!!!!!
Rendbontás: csak előre fel kellene készíteni a rend őreit, hogy a renbontásunk megfékezésére ne gumibottal, hanem gyerekcsörgőkkel, cumisüvegekkel érkezzenek . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Max. szájtapaszokkal, vagy füldugókkal. Ja - és esetleg a gázmaszkok is jöhetnek a fékeveszett négyhónaposak bevetése ellen!!!
Elképzelem, amint egy gárda rendőr szambázik, miközben rázza a csörgőt egy-egy kölyök orra előtt :lol: :lol: :lol:

Jim: köszke, megkaptam!

Szilvánusz: aranyos vagy! :lol: :lol: :lol:

linocs: 70 éves korodban a tíz év múlva született gyereked is más 25 felé jár. Mi kell ennél több?????

Rólunk: mostanában -mióta Fanni a cumiját elcserélte boltos nénivel egy játékra - itthon elég nehezen megy a déli elalvás - csakhogy ha nincs alvás, estére tuti a hiszti. Szóval azon agyalok, hogy hogyan-mivel tudnám az álmosságot felgyorsító-előidéző cumiszopást helyettesíteni. Eddig nem zavart az elalváskor használt cumi, de most az első két fogán már látszik egy picit, és nem szeretném, ha a gyereknek a cumi miatt lennének lófogai.

Kép Kép Kép
fanetta

Mni!!
Én úgy be tudok rágni ilyenkor, ha valaki pont akkor jön és nekiáll pofázni, amikor szoptatok. Főleg esti evéskor, ami nálunk az elalvás egyben. Tegnap is pont akkor jött anyós, kiscsaj egyből lecuppant, anyós meg neki a gügyögyésnek, én meg egyszál csöcsben fekszem az ágyon a kiscsaj mellett. Legalább negyed órát magyarázott neki, aztán elment. Megint küzdhettem vele, hogy elaludjon. Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jajj, nem az a gond, de rendszerint Ferivel beszélek közben, de mostanában Ő is inkább az Apját figyeli, mintha értené mit mond. :)

KépKép
KépKép
mni

hihi csajok!!!! És egyre inkább erre fele tendálnak a kölykök!! Azaz egyre inkább elkapdossák majd a fejüket a cicitől minden kis neszre, és ekkor jön majd az orrba-szájba-szembe......... Jó kis buliknak nézünk elébe :lol: - de nem kell elkeseredni -max. 3 éves korukra elmúlik - a szopival együtt :D

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Mni! Koszonom :) ! azt a tortat most nagyon megennem :) ! Leon is imadja hallgatni a korulotte levoket szopi kozben, ilyenkor olyan edes pofit vag :)

Tand! gyonyoru Greti, lefoglaloznam Leonnak, csak 2okbol nem tehetem: Kvaszevi megelozott ill az en kicsi fiam beleszeretett Beuska kislanyaba :) !

Linocs! az en anyukam 45volt mikor engem szult, en vagyok az otodik es az utolso, a batyjam 21volt mikor szulettem, az o fia es koztem 2ev a kulonbseg! es engem sose zavart, h idosebb anyukam van, hihetetlenul fiatalos gondolkozasban is, mindent meglehet vele beszelni, sok baratom irigyelt is ezert, szoval hajra :wink: !

Kolyok! nagyon kellemes otthonozast :) ! vegre Matezhat a csalad :wink: !

Marla! nem semmi a kep, szerencses kislanyod van, h meg az uknagyit is ismerheti :) !

Kép Kép
rima

Rima, boldog szülinapot!!!

Bosek, anyós pötit untoleráns volt.... :?

Marla Singer, ez igen! Szuper kép! Nekem már nagymamám (és nagypapám) sincs, nemhogy dédim..... :cry:

Potyka, akkor drukkolunk hogy a héten ne induljon neki a fiatalember :wink: A sírósság meg majd elmúlik, legkésőbb a szülés utáni pár hét múltán :)

Nyűgösek, lefektetem a bandát!
Vendég

Hali!

Marla!

Üknagymama :wink: :wink: :wink:

Niki!

Olika is figyel szopi közben is :wink: Gondolhatd mikor a nagyok körülöttünk legyeskednek,Olika is őket sasolja :wink:

Bosek!

Tök megértelek...én is a falra tudnék mászni amikor épp altatom szopival Olit és akkor állít be valaki... :evil: :evil: :evil:

Linocs!

Doki szeint is ez a hasfájás sajna "normális" ,mivel a görcsök után mindig pukizgat,szal egyértelmű a baj forrása... :? ki fogja nőni idővel...hát köszi,de mikor???Ma megvettem a 3.szélgörcsre való szert is(az infacol meg az espumisan mellé)az angol vízet...majd meglátjuk...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és Melinda!

igen,valszeg akkor az elem lehetett a légzésfigyelő baja,mert nekünk is pirosan villogott és úgy pittyegett...kicseréltem az elemeket és azóta nincs gond :wink:

Fanetta!

Nálunk is Krizsike egy hete szokott le a cumiról...prózai okoból,mert anyuval elhagyták...én meg nem vettem másikat,gondoltam kihasználom az alkalmat és SIKERÜLT!!Egy pár napig ő is nyűgös volt az elalvásnál,de már az sincs...most is simán elaludt. :wink:

A szobatisztaságát meg fel sem fogom még,annyira büszke vok rá :wink: :wink: :wink:
Azért olyan nagy szó ez most nála,mert tudni kell h agyon nehzen viselte a kistesó érkezését,megviseltze őt a dolog lelkileg pedig mi mindent megtettünk érte...szal kellett ez a 3,5 hónap h megeméssze és ismét kiegyensúlyozott legyen és így már ment a pelus elhagyása is :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny: valamiért azt gondoltam, hogy csak az első gyereket érheti testvérféltékenység a második születésekor. Az volt az eméletem, hogy utána már tök mindegy, hogy hányan lesznek, úgysem volt a többi még pici ideig sem egyke. De hát ezek szerint ez nem így van :shock: . ...bár egy kis józan paraszti ész......az idő több gyerekkel, több fele oszlik ......... :wink:

Kép Kép Kép
fanetta

Marla, helyes az üknagymamis kép!
nálunk a bátyámnál még összejött, mert amikor az első gyereke született akkor még élt a dédnagymamám, szóval ő is üknagymami volt.
ehhez csak annyi kellett, hogy a nagymamám, a mamám, a sógornőm fiatalon szüljön és a dédnagymamám 93 évig éljen...

hát nálunk nem jött össze, mire Eszter megszületett már nagymamája sincs, az elmúlt 10 év alatt meghalt a dédnagymamám, a nagymamám és a mamám, a 3 Magdolna a családban. elég ijesztő.... :)

Panny, gratula szobatisztasághoz!
erről jut eszembe, tegnap volt nálunk rokon kisfiú 1,5 éves és már szól ha pisilni, kakilni kell! láttam saját szememmel és mentek wc-re! nem semmi....

mi is Infacolozunk egyébként...anno a Gripe Water nem jött be de nektek remélem....

ma shoppingoltunk Eszterrel, Zara, HM babaruha leárazás csúfos áldozatai lettünk. én meg mint egy málhás - babakocsi plusz Eszter kenguruban mert persze a kocsiban csak határos ideig marad meg. szóval a kenguru egyik lényege (no babakocsi) lényegét veszti.
ja és mindenki odavolt érte, mert kifelé vigyorgott a kenguruból mindenkire mint tejbetök :)

KépKép
judit18

mármint nyilván ezt a jelet akartam használni odafent :( :(
csak félreütöttem

KépKép
judit18

Jajj annyi mindent akarok írni, de elsőnek egy pár kép.
Levente névnapja. Telik az idő, a fiam már udvarol :shock: (SZERELMES! :oops: :D ), és Nimó fürdik. Kép Kép Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Éljenek a hónapfordulósok: tegnapról: Tifani és Marci, ma pedig Gábor, Norton, Panka és Peti!

Juditk, szépek vagytok! És Nimi tényleg nagy baba!

Márti merrefelé lehet? Csak nem fordítva "sült el" az a nyílvessző a gumicsónakon?
Vendég

Nimi nagyon cuki! Tényleg hatalmas! Hogy vagytok Judit?

én megint rohanok, csak ezt már múltkor is fel akartam tenni:

Kép

Kép
Vendég

Judit, azt hiszem 21-én kezdődik majd a NEXT leárazás is! ;)
Juditkecskemét, nem semmi, már ennyi idős korban megy az udavarlás... :oops: Végre látjuk a férjedet is meg Téged is, Nimin nem is látszik, hogy olyan nagy baba, szép arányos! :)
Jim, pont most néztem meg a srácokat az iwiw-en, tök jó képek vannak fent. :)

Oszlop még mindig ugyanúgy... most jött egy teherautó egy nagy oszloppal... örülni fogok, este kezdik el csinálni... :(

KépKép
KépKép
mni

Negyed dinnyét becsókoltam vacsira!!! Asszem már tudom, mit fogok csinálni éjjel (...hát aludni biztos nem)!!

Judit!!! Már a keresztelős képeknél is akartam mondani, HOGY TE MILYEN CSINOS VAGY!!!! Nagyon tetszik a séród, szívesen cserélnék Veled parókát!!! :wink: Nekem annyira hullik a hajam, hogy mindig össze kell kötnöm, ezért állandóan lenyalt szopottgombóc fejem van, elég gáz...

Jim! Nagyon édi Martin, főleg a második kép tetszik!!!

Mni!! Készítheted a gyertyákat...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Linocs!
Sokszor olvastam már hogy a baba a legapróbb feszültséget is észreveszi rajtunk, nagyon érzékeny. Hasonló esetekben (kismamából okosodtam) pl. azért issza a cumisüvegből meg a tejet (tápszert) mert megnyugszik az Anya és érzi a baba. Lehet hogy ennyire érzi Fruzsi, hogy azt akarod hogy egyen... :!: :?: Megoldást azt nem tudok, csak azt hogy nyugodj meg, és szerintem türelem rózsát terem...
Nekem Nimi az ellentéte állandóan enne. Én meg ettől vagyok kicsit ki, hogy ki sem mozdulhatok otthonról szinte. Én a derekam miatt csak fekve tudok szoptatni. Nimi ezt úgy megszokta, hogy egyszer mikor a játszótéren ülve próbáltam sehogy sem jött össze csak üvöltött. Többször kísérleteztem már máshogy szoptatni de se én se ő nem boldogul....

Tand!Állandóan hiányolunk, sokat emlegettünk...Nagyon szép a kislányod, én meglestem az iwiwen is.. :D Remélem kicsit jobban vagy már.....

Hasfájós babák, sajnálom....Átéltük, szerencsére egyszer csak elmúlt, kívánom,hogy mielőbb elmúljon nektek is.

Jim!
Köszi jól vagyunk, Niminél tünet nincs. A te férjed hogy van? Martin jó kis pasi már most is, később mi lesz???

Mézgombi!
Azta, de gyönyörű a kislányod. Győzött haj kérdésben.. :D

Beuska, Tündérmanó!Szépek voltatok!!! Sajnálom a kisfiad ujját. Remélem még javul majd.

Mindenki!
Nim is nagyon ritkán kakil, több naponta, sőt van hogy egy hét is eltelik. Ez mindenkinél más nem kell aggódni, itt még igazi székrekedésről nincs szó.

Kmanna!
Hogy változik Panka!!Nagyon szép kislány. A telefonomban levő képről fel sem lehetne ismerni. Kis dundi, kerek baba volt.

Melinda! Neked is köszi a jókívánságokat.

Kölyök!Örülök hogy itthon vagytok és az út is viszonylag jól sikerült. A pakolás helyzet ismerős. :D

Rima
Isten éltessen!

Fanetta!
Levi is leszokóban a cumiról. A pelenkáról továbbra sem. Tegnap reggel 8 -tól du. 2-ig nem volt rajta csak gatyó és mindent visszatartott. :shock:

Bea, Jim, Mni!

Köszi a bókokat.
Igen Nimó nagyon hosszú, szerintem ő a leghosszabb a topicba. 72 cm volt 3 hete. Alig jók rá a 74-es cuccok.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét: hárman vagytok a képen, tehát a fényképet a hiányzó családtag, azaz Nimi csinálta!!! Ügyes kis kölök lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Ja és képzeljétek, mégcsak nem is felülni akar hanem ÁLLNI. Olyan erősen feláll, hogy ültetni nem is lehet, és olyan büszke magára, hogy majd elszáll. Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Bosek!
Az én hajamra céloztál?
Már csak azért kérdezem, mert nekünk keresztelőnk nem volt.
(a "csinos" alapján meg biztos hogy nem rám gondoltál) :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Bosek, képzeld nem is kapcsolták ki az áramot, tök ügyesen kicserélték az oszlopot. Az előbb viszont mindent ki kellett húzni a vihar miatt... máshol is nagy eső volt?
[quote="fanetta"][ írta:fanettab]Juditkecskemét: hárman vagytok a képen, tehát a fényképet a hiányzó családtag, azaz Nimi csinálta!!! Ügyes kis kölök lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mni

Na, akkor mégegyszer nekifutok... kissé be vagyok ájulva.

Beuska, már a keresztelős képeknél meg akartam dícsérni, hogy milyen csinos vagy!!!
Juditk, nagyon tetszik a séród, szívesen cserélnék Veled parókát!!!
(Bocs, de az előző hsz-ban a felét kihagytam a mondatból) jobb is, ha megyek aludni!!

Juditk! Blanka is így tud állni már kéthós kora óta, most azt csinálja, hogy ha fogom a kezét és segítek neki felülni, akkor kapásból feláll és nekiáll röhögni. Rafkós a csaj. Nimi már nagyon nagy!!! Én néha úgy sajnálom, hogy Blanka is már nagyra nőtt, de jó lenne, ha még egy kicsit kicsi maradna. Nőnek, mint a gomba. Nekünk is már 68-as cucc kell, és négyes pelenka...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Melinda80 Nekünk a drnéni a Humana Baby Fitt-et írta fel, mert az banános és nem is túl drága és a gyerekek a banános íze miatt szeretni szokták. Amúgy minden gyártónak van AR megjelölésű tápszere. Mivel nálunk a tejallergia veszélye nem áll fenn ezért már nem HA tápszert használunk.

Tand: Mi sem kakilunk minden nap, de általában 2-3 naponta igen akkor viszont bepótoljuk a kimaradást :D Azon a napon 3X is. Egyébként addig nincs baj, amig magától tud kakilni és nem okoz neki fájdalmat (pl: nem sír miatta).

Tegnap kipróbáltuk a tejpépet amit a Hipptől kaptunk. Hát az eléggé megfogta a székletét. Csodálkoztam mikor kibontottam a pelust, hogy nem folyós volt, hanem szilárd, de simán ki tudta nyomni és nem is nyüszizett. A 3. adag már nem volt szilárd, majdnem kifolyt a pelusból. Bár szerintem hozzásegítette a meggy-almával is amit tízóraira elfogyasztott és a meggylé amit napközben kortyolgatott :)

Kép
cicuka78

Judit, Te is csinos vagy ám!!!! Majd keresztelőkor csinálok én is családi képet, aztán felrakom, aztán többet nem álltok velem szóba, rontom az összképet.... A fejem a legrosszabb, telihold szögletes hozzám képest... Ma felpróbáltam a nyári szoknyáimat, egyszerűen akkora vagyok felsőtestileg, hogy cipőkanállal sem jöttek rám, ebben a csöcseim is ludasak... Seggileg már szerencsére ott vagyok, ahol előtte. De az akkor is gáz volt... A béna félpofámról nem is beszélve...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Cicuka, a meggy-alma az üveges? Milyen márka?

Böbi

Kép

Kép
bosek

Böbi

Kép

Kép
bosek

Fanetta!
:D :D :D :D :D Természetesen Nimi volt a fotós!!! :D :D :D

Bosek!
Ne írj már ilyeneket. Jól néztél ki a kismama találkozó képeken. Azóta nem nagyon láttam rólad képet, de a medencében is minden rendben volt. Rólam nem lenne nehéz olyan képet felrakni, amin tényleg megdöbbennétek. Általában kitörlöm a fényképezőgépről az összeset, vagy amikor már a számítógépen van, akkor törlöm őket suttyomban. Nem szeretném ha a gyerekeim látnák ezeket (azokat) a képeket, x év múlva. :( :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!! Rólam aztán nem láthattál még képet, mert nem voltam találkozón, meg nincs is rólam egyáltalán itthon sem... Ja, de a bénaarcosat. De az aztán tényleg gáz... Van egy medencés, de ha azt felrakom tuti egy hétig rémálmaid lesznek...
Kép
Díjbirkózós mi??

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Köszönjük mi is a dicséreteket. Ezek mindig jól esnek!

Ma nem bírom kipihenni magam. Réka is nyűgös volt. A problémáink nekünk is szinte ugyanazok mint nagy általánosságban mindenkinek.

Szilvánusz
Sajna nekem sincs ötletem a Marci popsijára! Bepanthen?

Monácska
Egyet értek!

Jim
Mit mondjak...Martinból is jó pasi lesz!!!!!
Párod jól van már?

Kölyök
Isten hozott itthon!

Marla
Nagyon jó az üknagyis kép! Én olyat szeretnék, amin a 4 generáció rajta van, mert nálunk a párom nagymamája él még, illetve nálunk a három generáció.

Jaj nem tudom kinek szerettem volna még írni ne haragudjatok.

Márti szegény anyós miatt nem tud jönni. Annyira sajnálom. Írta, hogy a monitort használják tv-nek is és anyós állandóan tv-zik.

Kép
Kép
tündérmanó27

Biribon!
Nem tudom neked írgam e, de nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz neked. Én is meg tudom számolni egy kezemen a dolgot. Speciál: 4 hónap 1 alkalom. Már azt sem tudom, hogy milyen érzés... :oops:
Kicsit vígasztal hogy nem én (mi) vagyunk az egyetlen ilyen cipőben járó pár. Azért kívánom Nektek, és magunknak is hogy visszataláljunk egymáshoz. Még jó hogy ebből a témából szándékozok (gyermek születése a családban, krízisek stb.) szakdolgozatot írni, és majd a sok szakirodalom segít. :D Valószínű hogy majd kérdőívet készítek és az egész topic segítségre számítok. Persze ez a kérdés (szex) csak egy része lesz a dolgoknak.
Nekünk az a baj, hogy nincs segítség, Levi 11-ig éjfélig fenn van, és még Nimó is itt van. Reggel meg Levi 6-7-kor kel. Ha meg nagy ritkán alkalom van, akkor idegenkedünk már a dologtól vagy hullafáradtan alszunk mi is egy egy fél órát. Nem tudom de most olyan (ki)beszélhetnékem van. Olyan bizonytalan vagyok. Tanácstalan.

Bosek!
Ne bosszants!!Nincs semmi baj veled. Díjbírkozó :?: :!:
Nem tudom kivel keverlek a fotókon. :) Arról hogy ki hogy néz ki, csak annyit hogy a súlyom még mindig 3 jegyű :cry: :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditk
Szívesen segítek bármiben a szakdolgozatnál ha kell. Szoc munkán végeztem és lelkisegélyben is önkénteskedek, csak most szüneteltetem.
Én sem büszkélkedhetek a lepedőgyűrögetéssel! Mi úgy voltunk vele, hogy már egyikünk sem mert kezdeményezni és közrejátszik a fáradtság is. Vissza kellene hozni az egyensúlyt.

Hoztam pár képet még tegnapról

a keresztszülőkkel
Kép
nagyi 3 unokájával a hatból
Kép
családi fotó (anyós fehér felsőben)
Kép
Forma 1et nézek!!!
Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

na az utolsót mégegyszer
Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Judit(k)!

Én nem tudom miért van ennyire önbizalomhiányod,tényleg szép az arcod és szép dús hajad van,szal jól néze ki!!KOMOLYAN!!!

Nimi és Levi is tündéri!!

szex:annyira mi se visszük túlzásba,de azért a heti1x megvan :oops:
Nálunk a srácok szigorúan ágyban vannak 9-re, mert kell anyáéknak is egy kis magánélet :wink:

Bosek!

Díjbírkózó??Ne hülyéskedj már!!!Csöcsileg én is pont így :wink: :wink: Nem is tudom mibe megyek majd nyaralni...ezért vegyek új fürdőrucit????

Jim!

Kispasid nagyon rád hajazik!!Tiszta anyja,cuki!!!

Niki!

Na,kész lett az oszlpo??

Judit!

Képzeld, úgy néz ki nekünk bevált az angol víz(gyorsan lekopogom:kopp-kopp :wink: )
Elenyésző sírás volt már délután és este is.
De jó lenne ha segítene,Istenem!!!
Nem lehet elég korán kezdeni a csajos shoppingolást :lol: :lol: :lol:

Szegény Márti :( :( :( ..pedig hiányzik...

Végre már az én kölköm is megfordult(hátról hasra)...én meg már kezdtem befordulni hogy nem akar :lol:

Nem tom raktam-e már ezt a képet(ha igen akkor bocs :oops:) ...imádom őket!!! :wink:

Kép

Kép
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

LAPTETŐ!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép