Képzeljétek, mit hozott nekem a Mikulás (többek között); egy csomag Tennás cérnabugyit! Így persze egyből rájöttem, hogy az egyik tapasztalt anyuka volt a szintről.
Enikő!
Érdekes, ez, amit a gyereksírásról írsz. Én meg egyelőre imun vagyok rá, mert itt a szinten évek óta mindig van 3-4, sőt volt, hogy 9! gyerek is. Így, ha sírást hallok, akkor csak nyugtázom, hogy ok sír egy baba, nem az enyém, és a szülei majd kezdenek vele valamit. Velünk szemben lakott egy 3 gyerekes család (2-es ikrek + mégegy), és volt, hogy rajtam, és a férjemen kivül, az egész szint felébredt, úgy sírtak. Azért mindenki nyugtat, hogy a sajátomra, majd felébredek!
Kilók: a Vera csodamérlegjén kb. 5kg-t híztam, patikai mérlegen, ahol viszont jó sok ruhában méretszkedem kb. 8 kg-t. A pocakomon és a mellemen kivül nincs rajtam sehol többlet, így nem foglalkozom vele.
Érdekes ez a Gróf! Én nagyon-nagyon régen jártam hozzá SZTK-s rendelésre és tök normális volt, az egyik lány meg magánban járt hozzá a szintről, nála szült, és nagyon dicsérte.
Vízivás; pro és kontra hallottam már egy csomó érvet. Én személy szerint annyit iszom, amennyit éppen kivánok, egy pohárral se többet se kevesebbet. Én úgy gondolom, hogy ha hallgatunk a szervezetünkre az pontosan tudja, hogy nekünk miből mennyi kell, hiszen a tankönyvekben az ideális, és az átlagos adatok szerepelnek, nem pedig az egyénre szabottak.
Gigi!
Én hétfőn tervezek átsétálni a Micimackóba, ha hagytál még cicitartót!
Szóval nem tudod véletlenül, hogy 90 - 95 esetleg 100-as méretben van-e még?
Karmen! Én is úgy tervezem, hogy csak a férjem fog segíteni a gyerekágyas időszakban (mos, főz, takarít, és mindent tud, hogy hol tartjuk, még egy külső segítség csak jól kifárasztana, mire elmondanám neki, hogy mit, hol, hogy) meg persze a szinten lakó barátnőim/barátaim.
A csecsemőorvosos véleményeket köszönöm! Teljesen igazatok van, a Miniklinik lesz a nyerő, meg Gabi homeopátiás dokinénije.
Álmomban megint szoptattam, és annyi tejem volt, hogy 2 2 decis üveg csak úgy telelett abból a mellemből, amit éppen nem szopizott a baba. A fentebb említett tapasztalt anyuka mesélte, hogy neki annyi teje volt, hogy pl. zuhanyzáskor csak úgy folyt a melléből a tej, biztos ennek hatására álmodtam.
Tényleg, Ágci, ha tanácsra lesz szükségem, ugye kereshetlek emailban? Én nagyon eltökéltem, hogy szoptatni akarok. Remélem minden jól megy, és sikerülni fog!
Nóri (33+2)