Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért, látom, már (bölcsen
) a 2009-es topikban kerestetek. Nem költöztem ám át csak valamelyik nap mire elolvastam mindent, oda írtam előbb, majd Norton felébredt és én meg rajtaütésszerűen elaludtam mellette, így elmaradt az ide írás...
Kicsit elszaladt a lovacska az elmúlt hétben, még jobban, mint szokott.
1 hétig folyamatosan helyettesítettem, 1, néha 2 gyerekkel, rendelőben.
Az aranylövés a szombat volt, ekkor ki kellett szólnom a váróba, hogy jöjjön már be valami nőnemű kétlábú (és nem madár) megtartani a gyereknek a cumisüveget, mert nem hallom az ordításától, hogy mit mondanak a gazdik.
Eközben a várón kívül állt a sor vége. 11-ig volt rendelés (délelőtt) és 3/4 11-kor jött a toklászos kutya................
fél 1-ig szoptam vele. Aztán meg átálltam a túloldalra, szopTATni........ Akkor ismét csak megállapítottam, hogy nem vagyok normális
De hogy NEHOGYMÁ unatkozzak, közben azért anyóspajti telkén megérett a meggy, amit indltam leszedni és befőzni 30 üveg szörpöt és a sűrűjéből meg lekvárt. Aztán ha már úgyis, akkor beficcent 7 kiló uborka és 10 kiló sárgabarack befőzése is..... Gordon rengeteget segített, egyedül kimagozott (!!!!!) 15 kiló meggyet
(nem mazo a lelkem, csak aránytalanul nagyon tetszik neki a magozó ketyere meg beígértem fűt-fát, ha segít
).
Ja és közben megy gőzerővel az építkezés, amit ugye koordinálni kell, meg etetni a munkásokat, sötöbö.
Neeeeeeeeem, nem unatkozom.
Icipicit elpilledtem.
De azért követem az eseményeket, most egyszerűen képtelen vagyok külön reagálni, de minden kórházas-orvosos érintettnek együttérzésem és drukkom!!!!!!!!!!! (Lassan mi leszünk a 2008. márciusi KÓRHÁZ-topik...
bár ne így lenne
)
Csibéim jól vannak, Gordon (ha nem meggyet magoz
) szétbontja a házat, annyi enerdzsi van beleszorulva, hogy nincs ovi. Norton hangosan kacag és sikítozik, meg már mememememe is megy, nem csak az eeeej meg a heöööö. A babakocsiban csibészesen felteszi a tappancsait a tálcára. Két napja megfordult a hátáról a hasára, amúgy is rengeteget tornászkodik. Próbál fogni és mindent töm a szájába. Engem is. Ahol ér
Ja és köpköd, mint egy teve
A taliról egyelőre nem tudok nyilatkozni, nagyon szívesen megyek, ha tudok menni, hely és idő mindegy. Bár egy szavazat a Bikásdombra (XI. ker) és egy a Városligetre azért legyen meg. Ha jövünk, csak Gordonnal tudok jönni, más hoz nagyobb gyereket? Az hogy jövünk-e, csak akkortájt fog kiderülni.
De tök jó, hogy ilyen lelkesen szervezitek!!!
Ezt a segglógásversenyt komolyan gondoltam, hiába poénkodtok rajta
valamelyik infomókusunk találja ki, hogy hova lehetne anonim feltenni a képeket, hogy lehessen szavazni.
Nanó mostanában nincs netközelben, egy komplett oktatási intézmény megszüntetését koordinálja és egy másik elindulását, de tsókjait küldi a csapatnak. Volt ma nálam, meggyűrmézte a pöcsöseimet. Mármint a kicsiket