Tegnap éjjel ennyire futotta az erőmből, de eszembe jutott még néhány dolog:
Pumperka, Zsombi "Anya, Te vagy a világon a legszebb és a legjobb, leszel a feleségem" nézésétől még a férjem is elájult!
Tündéri a kisfiad!
Csujzi és Biribon, nagyon büszkék lehettek magatokra! Rengeteg energia kell ehhez a sok fejéshez.
Csujzi, sajnálom, hogy ilyen viszony van közted és anyukád között.
Biribon, lépten nyomon Boribon könyvekbe botlom mostanában.
Marék Veronika írta...
Bosek, hatalmas és nagyon szép Blanka! Igazi kis hölgy, még levágott hajjal is!
Én is neveznék a mellnagyság-versenyre! Garantáltan enyém lenne az utolsó hely. Eddig sem büszkélkedhettem említésre méltó méretekkel, de most aztán végképp..., kétszer hátba kell vágni ahhoz, hogy előtűnjön valami...
Tündérmanó, Réka milyen kis mosolyalbum! Édi-édi.
Monácska, majd Te is küldheted anyóst a boszorkányégetésre...
És én is utálom, ha hozzáér és sejpeg meg gügyög Botinak. Feláll a szőr a hátamon.
Kölyök, annyira pasi Máté baba!
Nagyon vigyázzatok Magatokra és egymásra az úton! Itt lesztek a 11. ker.-ben? ha igen, egyszer-egyszer sétálhatnánk együtt is.
Potyka, nagyon szívesen. Tervezem, hogy nem ügyvéd lesz a gyerekből..., abból bőven sok egy is itthon. A növénybiológus jó lesz. Vagy az apja szerint űrhajós vagy F1 pilóta lesz, ugyanis amikor kiderült, hogy babát várok, előtte két nappal a Vidámparkban voltunk, és ugyebár számomra csak azok az élvezetes "játékok", amik forognak, rángatnak, lógatnak, hánytatnak. Volt is para, hogy mi lesz, ha..., azóta emlegetjük, hogy tuti akkor tapadt meg rendesen a gyerek, és azért bírja ilyen jól a gyűrődést.
Kacika, örülök, hogy javultok!
Két pete???
Vigyázzni ám nagyon!
Bár mi még nem tervezzük a következőt, én is nagyon félek a hegszétválástól..., az újabb lepényleválásról nem is beszélve...
Mni, nem rakéta volt, csak 210 LE.
Boti nem jött, a szomszédasszony vigyázott rá. Ha már nekem is lesz külön kocsim, akkor majd jól meglátogatunk, akit csak tudunk.
Juditk, nagyon sajnálom a rossz híreket.
Erős és ügyes csaj vagy. Túl lesztek ezen is, és utána minden helyrejön. Szorítok értetek! Kész vagyok a levelezéstől! Fetrengek!
Pepike, megint költözés? Nálatok is kijut a "jóból" rendesen.
Linocs, tudok ám én is nagyon befordulni (ugye Patti???), de aztán eltelik egy kis idő, és ráébredek, hogy sokkal jobb, ha nem sajnálom magam. Na, meg tényleg azon az elven működöm, hogy FŐ AZ OPTIMIZMUS!
0Bea0, nekem például tudtál újat mondani spirál ügyben, bár én nem tervezem a fogamzásgátlás ezen módját. Jó nekem a Pharmatex is.
Engem is többször megtalálnak ilyen "hihetelenül szuper" ajánlatokkal. Én meg is szoktam kérdezni, hogy honnan tudják az adataimat..., onnantól kezdve már nem annyira szeretnének tovább beszélgetni velem. Legutóbb egy befektetési tanácsadó jött volna "segíteni", hogyan takarékoskodjunk gyermekünknek.
Panny, mizu van trambulin-ügyben??? Még mindig imádják a fiúk?
Köszönjük a drukkokat, ránk fér. Nagy lesz a műtét, de tényleg minden okunk megvan a bizakodásra. Mona, kérdezted, hogy fog tudni-e beszélni. Igen! A gégét és a hangszalagokat nem érinti a műtét, és haza is úgy megy már az Apu, hogy be lesz varrva a gégmetszés helye, fog tudni normálisan enni, inni. Hála Istennek!
Édes gyermekem reggel rájött, hogy a tornázóján az egyik figura zenél, ha meghúzza a madzagját. Először meglepődött, elengedte. Ismét meghúzta, megint zenélt. Rám nézett nagy boldogan, megdícsértem, hogy milyen ügyes, azóta, ha a tornázó közelében van folyamatosan zenélteti a drágám. Mondhatom, hogy unom már egy kicsit? Vajh, mikor merül le az elem???