Jó reggelt Csajok!
Tali helyszín: Örs környékén van egy Don Pepe étterem (a dekoratív fajtából) és van egy helyes terasza is. Csak az a kár, hogy 10 emeletes panelok veszik körbe. (Gépmadár u. 2-8.). Valaki említette a Westendet is, annak a tetején meg van egy teraszos beülős, az elég szimpi.
Ma délelőtt várom a védőnénit. Tök kiakadtam magamon, hogy nem egyeztettem vele pontos időpontot! Csak annyit mondott, hogy délelőtt jön. Tök jó! Most malmozok és várom őt.
Sinaszi!
Nagyon szép, formás pocid van!
Sarmon!
Drukk az AFP-hez! Bár most még nem stessz, inkább majd ha már várod az eredményt... Én dícsértem a férjed és meg is érdemli! Tök jó, hogy ilyen házias! Nálunk csak az a baj, hogy Apa tipikus pasi. Ő is megfőz, ha kell (pl. a grillezés mindig az ő feladata, meg palacsintát is ő szokott sütni és isteni a chillis babja), de egy-egy főzése után fut a konyha. Szóval ritkán engedem be a birodalmamba.
Takarítani meg direkt akkor szoktam, amikor nincs itthon. Az a baj, hogy én úgy gondolom, hogy csak akkor 100%-os a tisztaság, ha én csinálom sk. Ez az én hülyeségem... pedig segítene. Persze mindent megcsinál itthon, ami férfimunka és most eléggé kijut neki ilyenekből a ház körül.
Mush!
Mennyit kocsmáztok!
Nikianya!
Nagyon szép a lányod felső teste!
Bár én igazándiból úgy látom, mintha a feje és a lábai is rajta lennének...