Új privát üzeneted érkezett!

Berni! Ezek a fórumos talik általában így végzik...rendszeressé válnak...aztán majd folytatják a kölkök.
Sőt! Vidékieket is invitálhatnánk, akinél van alvós hely, már ajánlkozhat is!
(Én garzonban nyomom, de 2 férőhely van, csak hálózsákot kell hozni, mert ágynemű az nincs pót.)

Kép
zölddisznó

Zöldi: maaajd lesz idő, amikor azt kívánjuk, bárcsak kicsit pihentetné a kezeit-lábait! :P

[quote]A írta: leggazdagabbak előnyben

Ez nemééééér, diszkriminatív Coci! :evil: :(
bébic

Zöldi: A kék-fehér csíííkos kardigán ott középen stipi-stopi!!!!!!!!!

Sajnos úgy nézem az első találkozóról lemaradok...legközelebb.....

Kép
mannababoca

Bébic!
Ès mit mutat a vonalzóm??? :roll: :roll: Èn csak egy ikont látok helyette! :
Ez a feledékenység már csak ilyen, én a múlt héten elöször nem raktam öblítöt a mosáshoz, aztán meg mosogatószert hagytam ki a mosogatógépböl!!! :lol: :lol:
susy75

Hát lányok nem semmi. két oldalt termelni anyáám.

Összeröff. Csak én megyek egyedül mert nem vagyok hajlandó rájuk figyelni. Az az én napom lesz egyedül. Az időpont mindegy.

álmodás:
Én már álmodtam jó sokszor a szülésről vagy a babáról. De csak mostanság lányosodott be. addig csak gyerek volt.

Rucik: a nyuszis nyári napozó a fehér meg a kék csíkos kardigán alatt jobb oldalt a kapucnis fehér asszem nyuszi mintás kabátka azt én foglalom le :lol: :lol:

nekem meg ha esetleg kiderül hogy fiam lesz akkor lesznek lány rucik eladóak. Majd lefotózom őket.

Tali hely. Az örs az árkád az jobb lenne vagy a westend. de ne a hűvösvölgybe. Én csepel.

harivera
Budapest XXI. kerület

Kép

Na ki a legnépszerűbb? :lol:

Vera! És a genetikain látni fogják? Furi dokjaid vannak!

Kép
zölddisznó

Susy: Azt írja, hogy 15 hetes és 6 napos terhes vagy és hogy a pöttöm 24 hét 1 nap múlva várható. :lol:

Aláírtuk a szerzőőőődést, eladtuk a kuckóóóónkat, most már hivatalosan is! :lol: :lol: :lol: Jáj, hontalanok lettünk... :oops: :P
bébic

A találkához: Nekem a 16 és 29 látszik előre láthatólag jónak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

19 nem 16 :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na most már én is látom! Szupi! Ès még jó is!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Van egy kérdésem, hátha tud vki segíteni:
Elég csúnya a bőröm, főleg a lábamon, foltos és sebes sokszor(nem tudok rövidnaciban stb. járni) és tavaly a bőrgyógyászom javaslatára szedtem egész nyáron egy vitamin készítményt, amely a következőket tartalmazza:
Természetes karotin (A-provitamin), C-vitamin, E-vitamin.
Most is elég csúnya a lábam, szeretném szedni csak épp elfelejtettem megkérdezni az orvosomtól, hogy terhesség alatt ez ajánlott-e. Vmit mintha olvastam volna már az A elővitaminről (provitamin) hogy nem annyira ajánlott nagy mennyiségben terhességkor. Gondolom az E és C azért nem gond.
Tippek?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Találtam róla anyagot:
"Terhesség során azoban a túlzott, tartós (a napi szükséglet kétszeresét elérő) vitaminbevitel magzati fejlődési rendellenességekhez vezethet."

Az a baj hogy ez a vitamin 100%-ban fedezi ráadásul ezenkívül biztos mással is beviszem. :( Nem tudom..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic! Gratulálok!

Aida! Beírtalak. Pontosan mennyi vitamint tartalmaz?

Kép
zölddisznó

Kép Ez másfél hete készült!

Úgy emlékeztem, hogy csak régebbi pocakfotó van...

A védőnéni csodálkozott ma, hogy csak 1 kilót híztam május 29. óta. Ez van. A vérnyomi: 90/55. Azt mondta, ideje rászoknom a kávéra és egy kis vörösbort is ihatnék... Na nem a hangulat kedvéért! :)

Megint annyit írtatok, hogy nem győzöm olvasni! Ennyi könyv után nehezen szánom rá magam az olvasásra. Olyan vagyok, mint egy kisgyerek: főleg a képeket nézem! :) Jók a rucik, Zöldi! A sapkák különösen!
Vendég

Olvasgattam! Értem a Zöldis táblázatot... :oops: Szóval nyilatkozni kell arról, hogy mikor bulizzunk! Nekem a jövő hétvége kivételével bármi jó. 11-13-ig messze távolban vagyunk, előtte utána szabad vagyok!

Manna! Grat. a jó eredményhez! Irigyellek!
Vendég

sinaszi: Szép poci!

zöldi: C-vitamin: 60mg (RDA-100%), E-vitamin: 10mg (RDA-100%), A-provitamin: 800 mikrog (RDA-100%)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszi, Aida! A manót illeti a bók! :D
Vendég

És ő egy kislány manó, igaz?:) Pociformájából ítélve. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Még a neme nem derült ki... Majd 16-án talán. Mindenki azt mondja, hogy kislány pocak... Én viszont álmodtam erről kb. 1 hete, és fiút álmodtam. Bár hallottam már róla, hogy ez éppen az ellenkezőjére utal - tehát, hogy kislány lesz. Már csak 2 hét és kiderül :)
Vendég

Sinaszi! Wow! Nagyon szép a hasid! Olyan szép íves! Sapka is lesz a börzén! :wink:
Beírtalak!

Vera! Úgy tudom, 13000.- Hívd fel őket holnap! Neked nagyon SOS! 20. hétig fogadnak genetikai szűrésre.

Kép
zölddisznó

Aida! Napi adagok:
C vitaminból 1000-2000 mg, de ha 10000-et eszel, attól sem lesz bajod. Az E vitaminból várandós néniknak 16 mg a napi adag. Az A vitamint nehéz meghatározni, mert csak a karotinoidok közül kb 60 féle van, ami az A vitamin előanyaga. Szóval nem tudjuk, ebben mennyi van.
Mi a cucc neve?

Kép
zölddisznó

Én sem a C és E miatt aggódok. :( A vitamin neve: Sana+ Karotin+C+E. Ez van ráírva: A természetes karotin tartalmú készítmény előnye a mesterségesen előállítottakkal szemben, hogy a ß-karotin mellett, többféle karotinoidot tartalmaz. Más infó nincs. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Amúgy az E vitamin igen nagy dózisban is csak minimálisan toxikus. De ez a napi adag nagyonsokszorosát jelenti.

Ez az ajánlott, ha nő vagy, 18-30 éves és várandós:
A-vitamin 1000 mikrogramm
B12-vitamin 2.6 mikrogramm
B1-vitamin 1.5 milligramm
B2-vitamin 1.8 milligramm
B6-vitamin 2.6 milligramm
Biotin 1.9 milligramm
C-vitamin 80 milligramm
D-vitamin 10 mikrogramm
E-vitamin 12 milligram
Folsav 0.4 milligramm
K-vitamin 70 mikrogramm
Niacin 17 milligramm
Pantoténsav 7 milligramm

Kép
zölddisznó

Én nem tudom, hogy nekem mikor jó... (ha nem az Örsnél van akkor tutira el kéne vitetnem magam a férjemmel szóval kérdéses...) Úgyhogy időpontban semmiképp se igazodjatok hozzám, én max. majd megyek legközelebb... (Örs közelében kerthelységes... jó kérdés... bevallom én mindig az Ikeába szervezem a talijaimat mert ott elengedem a gyereket a dühöngőben én meg nyugodtan kajálok/beszélgetek:)))) (na meg van egy törzshelyem de az a XVI. kerületben van ami a többségnek a világ vége úgyhogy kilőve)

(A Náncsinénit viszont sajna nem szeretem... jól főznek de nem szeretem plusz nincs az a pénz amiért én kimászok oda a (nekem) világ végére:)
Vendég

Ez meg az ásványianyag szükségleted:
Cink 13 milligramm
Fluor 1.5 milligramm
Foszfor 930 milligramm
Jód 0.18 milligramm
Kalcium 1200 milligramm
Kálium 3500 milligramm
Klór 3000 milligramm
Króm 0.12 milligramm
Magnézium 450 milligramm
Mangán 4 milligramm
Molibdén 0.25 milligramm
Nátrium 2000 milligramm
Réz 1.8 milligramm
Szelén 0.065 milligramm
Vas 15 milligramm

Kép
zölddisznó

Csaki! Hát, akkor passz!

Eddig ez van:

Kép

19-e és 26-a 5:5
Bébic és Te döntötök!

Kép
zölddisznó

Hű, zöldi ez nagyon profi! :) Akkor ebből azt szűröm le hogy egész nyugodtan bekaphatok belőle 1et naponta.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én is akarok randizni veletek, nekem minél későbbi az időpont, annál jobb. Beírhatsz az utolsó dátumra "COCA". Én Érdről megyek, tehát a 11., 12. kerületeket részesítem előnyben, de mobil vagyok.

Én is úgy tudom, hogy az istenhegyin 13-14 ezer a genetikai uh.

Képzeljétek, én két éve megálmodtam melyik napon fogok szülni. Január 5-re voltam kiírva, és azt álmodtam, hogy 14-én szülök, és nem tudok elmenni a fiamért az edzésre, merthogy csütörtökön focira jár. Ez csak december lehet, gondoltam, hiszen november korai, január késői. Amikor felkeltem megnéztem a naptárt, és 2006.dec.14-e csütörtökre esett. Hihetetlennek tartottam. Nem árultam el senkinek, csak azt, hogy tudom a napot. És képzeljétek, két órát tévedtem, 14-én éjjel fél 12-kor elfolyt a magzatvíz, és 15-én 2:10-kor megszületett Dávid. Most egyelőre nem álmodom a szülésről.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

(Zöld: izé... Lilla...)
Vendég

Várjatok, csak kapkodva olvastalak el. Augusztusban lesz a tali, én júliust írok még, tehát nekem egyelőre a 19. nem jó, a többi jó, legyen 12-e a szavazatom. Bocsi, köszi.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Aida! Simán!

BB! Beírtalak! ...akkor ha messzebb lesz, hozzád fogok bepotyázódni, jó?

Jajj, 12-e csak 3 embernek jó, a 19 és 26 pedig eddig ötnek.
Kukkantcs bele! És JÚLIUS. (Az augusztusi már a sokadik lesz, amikor Mush is itthon lesz)
Kép
Dönts! MOST!

Kép
zölddisznó

...ja és Lilla, bocsi :oops:

Kép
zölddisznó

Jesszus 3 oldalt alig birtam visszaolvasni!!Ezért bocs de csak néhány témához tudok hozzászólni!
Zöldi,nagyon jó rucikat szereztél már be és nagyon gratula, hogy kislányotok lesz.(és örülök neki hogy nem kell már ilyen hamar leállnunk a házasélettel... :wink: )

autó téma:nekünk egy 13 éves suzuki sedanunk van,de megmondom őszintén,majd kirohad már alólunk de imádjuk,keveset fogyaszt,nagy,nagy csomagtérrel,és még eddig sosem hagyott cserben bennünket.Ha kész a ház,ami remélhetőleg jövőre lesz,tervünk lecserélni egy Dacia Loganre,ami 7 személyes. :P

Én holnap reggel megyek afp vérvételre. :roll:

Az irigykedőknek üzenem :Isteni volt a csülök!! :lol: :lol:
Valaki dicsérte a párom hogy milyen házias,annak mondom,hogy ha nem lenne ilyen,nem tartanánk már a harmadik gyereknél.Nekem tényleg mindenben nagyon sokat segít,legyen szó főzésről,takarításról,esetleg peluscseréről.Azt hiszem jól választottam. :lol: Szeretem is nagyon! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hello.
visszajottunk a kocsmaba.
zoldi. en egy kortyot sort sem iszom! a parom bepotolja. :lol: :lol: ma lecsuszott egy pici pohar sangria. :oops:
nekem augusztus 24 tokeletesen megfelel!!! barhova elmaszom! :lol:

sinaszi. gyonyoru a pocid! tenyleg! nekem hasonlo a formaja, csak kicsit zsirosabb. na talan akkor van remeny, hogy kiraly kisasszony lapul a pociban. mi juli 29-en tudjuk majd meg.

mar nem is tudom kinek lett jo eredmenye, de gratula hozza.

KépKép
KépKép
mush589

kerdes: van hogy faj a mehszajam egy picit. szerintetek ez a baboca muve?

na visszamegyek a ferjecskemhez, mert a vegen meg megsertodik.

asszem jovok holnap is. napi 20-40 perc belefer, es akkor nem megy el fel napom a potlassal.:)

cuppa

KépKép
KépKép
mush589

Kép

na sziasztok jo reggelt..
azt hiszem most betudom nektek mutatni a kislányom felső testét..remélem sikerűl valamit kibogozni..ez 15 hetesen és 5 naposan készűlt..és az ősszesités szerint előbb szűlők de majd meglátjuk mert amikor első kislányomat vártam már decembertől be voltam sozva és kivárta a kiirt napot...jan 23-at:D
szoval ezen a képen látszodik a kis ufo fejecskéje Viviennek:Dmeg a kezei..legkőzelebb 25 hetesen megyűnk.-
A tali minket is érdekelne,viszont nekem ilyen margit sziget vagy liget jobban megfelelne..de majd meglátjuk hogy jőn őssze:Dhétfőn reggel megyek az afp-re....akkor is van vizelet vagy csak vért vesznek? kis pocaklakom az ultrahang ota nagyon bevadult nai 2-3-szor belémrug...most még enyhén...ugy néz ki ő kihagyja a buborékolást...majd rakok fel én is pocak képet..:Dhát lesz majd dőbbenet..igaz 73-mal kezdtem a terhességem és most vagyok 74,5 ....ez csak 1,5 kg...de a hasam kegyetlen nagy..és az uh-n a doktornéni a kőldőkőm felett nézte a lábait:Dna most mennem kell vár a takaritás :shock: :o

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok Lányok!

Irigykedek ám, hogy Ti tudtok találkozni, de nekem Bp elég messze lenne! :cry:

Bébic, isteni képek készültek a babáról és gratulálok a kisfiatokhoz!! :lol: :lol:

Sinaszi, nagyon csinos a pocakod van! :lol:

Zöldi, nagyon szép ruhákat vettél már! Mást is vásároltatok már?

Én is raktam fe új pocakképet az albumba!

verzso

Jó reggelt Csajok!

Tali helyszín: Örs környékén van egy Don Pepe étterem (a dekoratív fajtából) és van egy helyes terasza is. Csak az a kár, hogy 10 emeletes panelok veszik körbe. (Gépmadár u. 2-8.). Valaki említette a Westendet is, annak a tetején meg van egy teraszos beülős, az elég szimpi.

Ma délelőtt várom a védőnénit. Tök kiakadtam magamon, hogy nem egyeztettem vele pontos időpontot! Csak annyit mondott, hogy délelőtt jön. Tök jó! Most malmozok és várom őt.

Sinaszi!
Nagyon szép, formás pocid van! :-D

Sarmon!
Drukk az AFP-hez! Bár most még nem stessz, inkább majd ha már várod az eredményt... Én dícsértem a férjed és meg is érdemli! Tök jó, hogy ilyen házias! Nálunk csak az a baj, hogy Apa tipikus pasi. Ő is megfőz, ha kell (pl. a grillezés mindig az ő feladata, meg palacsintát is ő szokott sütni és isteni a chillis babja), de egy-egy főzése után fut a konyha. Szóval ritkán engedem be a birodalmamba. :-D Takarítani meg direkt akkor szoktam, amikor nincs itthon. Az a baj, hogy én úgy gondolom, hogy csak akkor 100%-os a tisztaság, ha én csinálom sk. Ez az én hülyeségem... pedig segítene. Persze mindent megcsinál itthon, ami férfimunka és most eléggé kijut neki ilyenekből a ház körül.

Mush!
Mennyit kocsmáztok! :-D

Nikianya!
Nagyon szép a lányod felső teste! :-D Bár én igazándiból úgy látom, mintha a feje és a lábai is rajta lennének...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket!

Egyre többen kislányra tippelnek! Majd meglátjuk! Már csak 12 nap. Nagyon várom! Főleg az AFP miatt, de a védőnéni azt mondta, hogy azon ne izguljak! A neme csak a slusszpoén lenne!

Niki! Édes a pocaklakó! Én is látni vélem a legtöbb testrészét... :D

Verzsó! Nagyon szépen fejlődik a pocid! :D A képet most tetted fel, ugye!? Mert valamelyik nap még nem volt fent!

Amúgy védőnéni azt mondta, hogy még nem érezhetem a manót, pedig én valamit érzek néha. Olyan iskolaszagúnak tűnt, ahogy mondta, hogy azt majd csak a 20. héten... Mindegy! Előbb-utóbb kiderül, hogy tényleg azt érezem-e...

A randi helyszíne nekem mindegy. Amiket írtatok, az nekem mind jó. Talán a II. ker-be nem szívesen zötyögnék ki, de végülis igazodom a többségi akarathoz!
Vendég

Sarmon!

Azt hiszem, hétvégén csülköt eszünk mi is! Köszi a jó ötletet!
Vendég

sziasztok...
a feje rajta van...és a kezei is..az egyiket pont a fejéhez emeli...de én a lábait ezen a képen nem tom kigubancolni...pedig elég sokat nézegetem...nem sokára már pixeleket látok:D :lol: :o na de sebaj..anyosom teljesen oda van hogy lány unokája lesz..anyosom 8 fiut szűlt és 1 lányt...eddig csak egy lány unokája van most jőn a 2.
nem is csoda hogy be van zsongva..azt mondta hogsszu idő után ez lesz majd a legszebb karácsonya..annyira imádom..:D
ma nagyon sokat mozgott a babom:Dimádom,annyira jo hogy most már minden nap érzem.
a kiságyunk megvan mert jo áron hozzá jutottam:Dmost már csak a babarucik kellenek...ugyhogy lassan megyűnk rozsaszinben nézni a világot..:D
persze a dőntést mindenképp Hajnika hozza meg...jo izlése van,remekűl őssze tudja hozni a balerina szoknyát a farmer felsővel:D
Kép
és ez a pocakom:D

Kép

Kép
nikianya21

Hűű, mekkora pici Niki! Szép.
Úgy néz ki én még itt kezdő vagyok. Fel sem merem rakni a pocakom képét. Pedig a lakójával minden rendben, szépen nő, nem tudom hol lehet. A pocim most nem hajlandó semerre menni. Sőőt, evések előtt nagy éhségkor még lapos is. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

szia..áhhh..én nem tudom hogy lett ekkora pedig 1,5 kg-nál tartok...de bevallom őszintén imádom..:Dés ez egy olan ruha ami slankit...látnál feszesbe:D...a metron mindig megkapom a helyet...de általában a lányom űl le....

és el kell hogy mondjam hogy a lányom volt a fotos.nagyon kis űgyi. :P :lol:

Kép

Kép
nikianya21

Hű Niki, nem semmi "kis" pocak!

Kép
trombibébi

Niki! Ez a poci már igazi babapoci! Párnát tettél oda? Elvileg nagyjából egyidősek itt a terhességek, mégis ekkora különbséget jelent a genetika - ja, és egy-két hét.... :) De nagyon tetszik a pocód!

Aida! Ne izgulj! Nőni fogtok még Ti is! Most fog csak igazán beindulni! :) A kolléganőm nagyjából Veled egyidős terhes és rajta sem látszik még szinte semmi!!! Ez alkat és genetika kérdése! Nálam is először a derekam tűnt el, és most úszógumicskám van... :) Pedig korábban azt sem tudtam, mi az! :))
Vendég

(A Donpepe az nagyon jó... régebben sokszor mentünk oda is csak közben rákaptunk a Cornersre (XVI.)...)

A talinál azért figyelembe kell venni, hogy ha lesz olyan aki csak gyerekkel tud menni (nálam ugye 2 esélyes a dolog... talán megoldom, hogy gyerek nélkül menjek ha ráérek mert szerintem jövő szombaton és az azutánin is Martonvásáron fogunk hűsölni a kastély kertjében:) akkor nap közben csak zárt helyen lehet a bazi magas UV sugárzás miatt... (megjegyzem terhes nőknek se jó meg senkinek).

(Aki még nem járt Martonvásáron: Hát az valami állat... Óriási, gyönyörű park, középen hatalmas tó, tó közepén ősfás sziget... jövő szombaton és az azutánin is -de lehet, hogy az összes szombaton- koncertek lesznek a szigeten amit a "szárazföldről" is tök jól lehet hallani... eszméletlenül hangulatos... régebben még bentről hallgattam a koncerteket de ugye gyerekkel nem megyek be úgyhogy marad a külső rész... de akkor is állat jó)
Vendég

nem raktam oda párnát :P de asszem ezen a képen most látszik :P :oops: :P :lol: Kép
hát az tuti hogy a hasam rendesen nő..talán azért mert 2.baba..de nem tudom az igaz okot..a lényeg hogy jo nagy helye van a babának.. :shock:

Kép

Kép
nikianya21

Jaaa... Itt egy kép a szoptatóspárna hatékony felhasználásáról:))))) (Lilla a modell persze néhány hónaposan - amikor még nem tudott forogni:))))
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?