Sziasztok lányok!
Elég régen jelentkeztem, de sajnos oka volt
A héten megjártuk a poklok poklát, de aztán úgy tűnik most, hogy minden rendben lesz. Hát csak akkor fogom elhinni, ha a babóca a kezemben lesz és egészséges lesz.
Röviden annyi történt, hogy kedd óta feküdtem máig, tegnap engedtek ki az István kórházból. Kedden elkezdtem vérezni, szerda reggelre elmúlott, de rá egy órára elkezdett ömleni belőlem a vér, és darabokban ürült belőlem valami.
Akkor azt hittük a baba ment el
De végül minden jól alakult.
Kiderült, hogy nem a babócával van gond, hanem a méhszájamnál is megvastagodott a nyálkahártya, ami csak terhességnél alakulhat ki. Ebből egy polip lett, és valószínűleg az lökődött le.
Gondolom ebből el tudjátok képzelni, min mentünk keresztül.
A dokim tanácsára semmilyen gyógyszert nem kaphattam, hogy kiderüljön, hogy magától is fejlődik-e a babóca, akar-e maradni, vagy esetleg vele van gond.
Naponta volt Uh, és a mi kicsink naponta 2mm-et növekedett, jelenleg 1.2 cm-es, teljesen egészséges szívműködést mutat, és a méhüregben minden teljen normális.
Szóval dokibácsikat meg minket is meggyőzött, hogy ő ugyan itt akar bent maradni.
Ennyi a sztori. Okoztam izgalmakat meg meglepetéseket, igaz-e???
Tegnap már hasi Uh volt, kedden megyek kontrollra, szurkoljatok, jó!?
Azért nektek írok, mert nem merek bejelentkezni a másik topicba, mert annyira félek, mi lesz.
A dokim szerint most már nincs aggódásra ok, szerinte ez egy teljesen jó, egészséges terhesség.
Szóval nem indult zökkenőmentesen a terhességem, de remélem ez volt az utolsó problémám és ijedtségem a 9 hónap alatt. (már csak 7 van vissza)
Rita!
Emil megy és akkor megbeszéljük, hova küldjem a könyvet.
Andy!
A pattanásról: nekem mindig rengeteg jön elő a mensinél, de most május óta egy darab sincs.
Akkor Lella tapasztalata alapján kislányom van?
Pusszantás mindenkinek, és bocs, hogy ide írok, mikor titeket teljesen más témák foglalkoztatnak most, de még nagyon félek és aggódok, mi lesz.
Élménydús akciókat, hempergéseket kívánok
Tényleg ne felejtsetek el hemperegni utána!!!!!!! Nálam is bevált
Szisztok: Zsófi és Nyuszimanókája (akiből egy túlélőbajnok lesz, az tuti.)