Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok. Én is új vagyok, tegnap éjjel olvastam valaki invitálását a noklapja forumában.
Rövid kortörténet, hogy képbe legyetek. 26 éves vagyok, hét éves kapcsolattal a hátam mögött. Egy éve vagyunk házasok, és tavaly szeptember óta próbálkozunk. December óta hajtunk rá komolyabban. Volt ultrahang, minden ok. Andrológia, 18 millió, kicsit kevesebb, de még belefér az átlagba. Ja, és kicsit lustábbak is. C vitamint javasolta, sok zöldséget, és gyümcsit. Egy hónapja hőmérőzök, azt hiszem volt peteérésem. Én is figyelem a nyákot már az elejétől kezdve. Azt hiszem e miatt számítottam ki rosszul a peteérést. Ha jól értettem az előzők bölcsességeiből, akkor a peteérés napján nincs nyák. Tehát. Előtte két nap, aznap, és a következő a termékeny, ekkor kéne belhúzni. Júniusban, amikor már hőmérőztem, sokkal előbb volt átlátszó, és folyós a váladékom, mint ahogy a peteérés volt (valoszinuleg). Utána pedig több napig ugyanolyan volt a váladék, de csak reggel és délelőtt. Az a baj, hogy folyamatos műszakban dolgozom, és így nem kivitelezhető, hogy mindig ugyanakkor mérjek.
Még lenne egy kérdésem. Milyen adatok vannak a listátokon? Nem értem, mi a c, és a másik.
Várom a tanácsaitokat, és bocsika, hogy ilyen hosszúra sikerült.

A babásoknak gratulálok.
Megkértem a páromat, hogy nézzen utána a maca-nak, úgyis csavarog a városban.

Hát, előre is köszike. Pá, Lora
Lora

Szia mindenkinek!

Üdv az újonnan érkezõknek!Kép

Andy! Kérdezted, hogy miért nem vagyok a listán. Hát.... Szóval azért nem, mert engem mindíg elkeserít, ha véletlenül belegondolok abba, hogy már hány ciklus óta próbálkozunk, ezért ha lehet, akkor mellõzném ezt a részét a dolognak. Ha oda felíratkoznék, akkor ahányszor ide tudok jönni, annyiszor szembesülnék a ténnyel. Nézzétek ezt el nekem, és bocsi érte.
Én most vagyok a 31. napon, ált. 28 naposak a ciklusaim, de míg valaki reménytelinek tartaná a dolgot, sajna nem az, mert már több mint egy hete van az a barnás dolog, és egyre erõsebb, szóval már csak ki kell várni, hogy mikor köszönt be a mikulás. Ja és a hangulatom is a bányászbéka feneke alat van pár méterrel, tegnap minden ok nélkül ordíbáltam a párommal, még szerencse, hogy megértõ volt, és inkább nyugtatott, mintsem visszaordított. Aztán meg egyfolytában csak bõgtem, mert olyan undoknak éreztem magam.

A pattanásokról: Hát nem vagyok az a bababõrû valaki, sõt volt olyan idõszak, amikor bújkáltam is az arcom miatt. Régebben a kozmetikusom azt mondta, hogy tuti valami hormon-gondom lehet, mert attól lesznek pattik az állon meg az arc alsó részén. Akkor butaságnak tartottam, aztán tessék egyre jobban beigazolódni látszik.Kép Szóval nekem is vannak, ált. mensi elõtt, aztán mire a mensinek vége addigra csillapodnak.

Hírtelen ennyi, szép napot mindenkinek!

Puszi:
Ujka
Ujka

Szijjasztok!
A pattanásokról és a görcsös mensirol, és a több napig tartó barnás folyásról (nekem is voltak ilyen problémáim, szerencsére már nincsenek) azt olvastam egyszer, hogy az ilyen nokben több a férfi hormon és valószinuleg peteérésük sincs renden...Ez rám igaz volt!
Ujka! Bocs ha már irtad, de neked nézték már a hormonjaidat?
Bella!
A Closty-t minimum 3 hónapig kell szedni, hacsak nem esel közben teherbe! Nem szabad türelmetlenkedni! Egyébként is az átlag szerint a Closty mellett 4,5 hónap alatt szoktak teherbeesni, de az 1 éven belüli teherbe esés is teljesen normális. Három hónap után szokták pihentetni a szervezetet, de a 3 hónapot nem szabad megszakitani!!! Ha meg nem bizol a dokidban nyugodtan keress mást, nekem rendkivül sokat jelent hogy bizok a dokimban.
Pusz, Szonja
Szonja

Szep jo reggelt mindenkinek

Udv az ujaknak!KépKépIgazan jo helyre jottetek,majd meglatjatok.

Lotti

Te hogy allsz a mensivel?En ma vagyok az 5. napon es meg mindig van pedig 3 napnal sosem tartott tovabb.A hom is igen magas 36.8.Kerlek mondd el nalad milyen a dolog mert a Maca-tol nalam minden egesz maskepp zajlik.Erdekes!!

Andi

Mingya valaszolok az emilre.KépKépKép

Barbi

Keresed szamunkra parancs,jovo heten szurkolunk nagyon.KépKép

Boglárka: 5 c 46 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 43 cn, Calgary, 26 év
Krita: 5 c 34 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 22 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 22 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 19 cn Miskolc 29 év
Ancsi: Adács 28 év
Kicsiandi: 5 c 17 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 8 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 8 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 5 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 5 cn Galgamácsa 29 év

Puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Elõször is üdv Bellának és Lorának!
A listán a c mint ciklus és mióta próbálkoztok. A cn pedig a ciklusnap. Hányadik napon vagy most?

Jázmin!
Mi sem megyünk nyaralni idén sajnos.
Örülök hogy szóra tudlak bírni!
Ne comorkodj jó?

Barbi! Okés a dolog!

Akkor lehet lassan izgulni érted?Kép
Nekem is magas a hõm és remélem fent is marad.
Jövõ héten minden kiderül!Kép

Ujka!
Nem szabad elkeseredni, mert nem biztos hogy beköszönt a Miki.
Azért szóljál ha már izgulhatunk érted!Kép
A pattanásokkal kapcsolatban most már csak azt mondja meg valaki, hogy terhesség alatt is van?
Lella mintha azt írta volna, hogy akkor is van.

Kriszti!

Emilt ment!

Puszi

Andi
Andy

Koszonom az udvozlest!
Szonja,
tudom, hogy igazad van es mar szanom-banom bunomet, de valahogy akkor ezt lattam jonak. Kar, hogy nem kerdeztelek meg titeket korabban.
Most azon filozom, hogy mit is csinaljak. Azt hiszem, visszamegyek a dokihoz es kesz tenyek ele allitom. Ha nem hajlando segiteni es megint gyozkodni probal, akkor lelepek.
Pattanasokrol: nekem is a menzi korul szoktak jelentkezni, bar legutobb nem tapasztaltam ezt. En mar nem is ertek semmit! Kép
Jazmin,
sut a nap, ugyhogy tessek megszolalni Kép
See ya
Bella
Bella

Sziasztok !
Felíratkozom én is a listára.

Szandra: 4 c 29 cn Mohács 23 év

Remélem túl sokáig azért nem kell majd rajta maradnom. Most abban reménykedem, hogy a köv. ciklusban már lesz peteérésem. Ha nem akkor augusztusban kezdődnek a vizsgálatok.Ha valaki tudja, akkor megírhatná nekem, hogy milyen gyógyszereket szoktak adni a peteérés stimulálására ? Meddig kell ezeket szedni ? És hogy mennyi idő alatt fejtik ki a hatásukat ?
Előre is köszi !

Szandra
Szandra

Szandra
Bocs,csak az aljara tetted magad,azert tesszuk sorrendbe cn szerint,hogy attekinthetobb legyenKépKép
Altalaban Closti-val kezdenek,3-4 honapig kell szedni azutan minden az orvosod belatasa szerint tortenik.

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok lanyok!

Andi, a pattanas -az en elozo sikeres terhessegem alatt- egyaltalan nem volt, sot! Olyan tiszta es ragyogo szep /a rokonok, ismerosok velemenye/ soha nem volt se az arcom, se a testem!, mint a 9,5 havi/tulhordtam/ kismamasag alatt! Ugyhogy ettol igazan nem kell tartanotok, az igaz, lanyos terhesseg volt, az azt megelozo, amikor 4,5 ho utan elveteltem, bizony pattanasos volt, es egy kisfiu halt el (ismeros dr fejezte be, ezert tudom)szoval a vele valo terhesseg pattanasok tomeget novesztette az arcomra. Mellesleg, biztosan nem vagyok egyedul azzal, hogy vallalnam az undorito pattanasokkal tele kepemet is, csak legyen egy jol sikerult terhessegem.... Ugye?
lella

Lella

mit nem adnek egy ronda pattanasos arcert/atmenetileg/egy babuciert!

Janyok!

ha nem irtok sokat,kenytelen leszek szerzodesekkel bibelodniKépKép.Ugye ezt ti sem akarjatok??????
puszi Kriszti
kriszti

Lella!

Akkor én félre értettem, mert azt hittem a terhességed alatt voltak pattanások. Már kezdtem reménykedni hátha terhes vagyok. Engem se érdekel a pattanás csak lennék már terhes.

Szandra!

Én is elõbb Clostit szedtem 3 hónapig. Abba is hagytam mert nem bírtam a mellékhatásait. De ez nem mindenkinél jelentkezik ne ijedj meg.
Ha nem használ akkor majd a dokid dönt, hogyan tovább. Nekem most volt egy petevezeték átfúvásom, de mi már tavaly augusztus óta próbálkozunk.

Szonja!

Akkor lehet, hogy nálam is valami hormonzavar van. Neked mitõl jött rendbe?

Kriszti!

Itt vagyok csak engem is piszkál a kolleganõm, hogy dolgozzak, össze is vesztünk. Szóval ráérek!

Puszi

Andi
Andy

Andy !

Milyen mellékhatásai voltak a Clostinak ? Más gyógyszert nem is kaptál ?

Szandra
Szandra

Lényok

Valamelyik nap eppen a nyakrol dumcsiztunk,ma olvasgattam a regebbi rendelos kerdeseket.Ott azt irta a doki, a nyak nem 100%,hogy azon a napon van amikor az ovulacio lehet kb 24-48 oraval kesobb is.Ugyhogy azutan a nap utan sem szabad ulni a baberjainkon,hanem meg min.4 napig akciozni.

pusziiiiiii Kriszti
kriszti

BOCS

dehogy LENYOK LanyokKépKép
kriszti

Andi!
Ha csak a mensi elott leszel pattanásos az teljesen más mintha egész ciklus alatt. Kép
Egyébként nekem több tényezo segitette a pattanások elmúlásást: elfogadtam, hogy egy kis orvosi segitségre szorulok gyerek ügyileg, igy lassan de biztosan megszünt a depresszióm. Kifejezetten az egészségtelenül étkezetem: sok husi, chips, kóla, csoki stb. Most már nyers gyümit és zöldséget rágcsálok a chips és társai helyett, és kizárólag ásványvizet iszom.
Újra kezdtem a sportolást is, ezt akkor még a depim miatt tettem, de nagyon jó méregtelenitonek bizonyult.
A barnásfolyás, és az eros mensis görcsök elmúlásást egyértelmuen a Closty-nak köszönhetem. Akinek csak 1-2 napig van barnás folyása a mensi elott az normális, de nekem több napig volt és nagyon sok!
Lányok, az üditorol jut eszembe, ha esetleg szeretitek a tonicot, akkor ügyeljetek rá hogy ne igyatok belole túl sokat foleg a ciklus vége felé! A kinin tartalma miatt a kismamáknál például megindithatja a szülést! Ez persze nem 3dl-re vonatkozik, hanem nagyobb mennyiségre!
Pusz, Szonja
Szonja

Sziasztok Lányok!
Szerintem felesleges izzadni a peteérés eltalálásával azoknak, akinek a párja spermailag rendben van. Ilyenkor elég, ha a 10-20. nap között, esetleg tovább minden második nap akcióztok. Utána szigorú fekvés, lehetőleg egész éjszaka, esetleg feltámasztott popsi.
Akinek a párja problámás (20 M alatt), ott érdemes LH tesztet venn, bár drága, de a legpontosabban az határozza meg a peteérés időpontját, és olyankor előtte 5-10 napig semmi szex. (Mármint a pasi részéről).
Mindezt azért mondom, mert magam is végigcsináltam jópár hónapot hőmérőzéssel, nyáknézegetéssel, de csak jól felbosszantottam rajta magam, ahogy látom ti is kétségek között vagytok. Egyszerűbb, ha a kétnapi akciókkal egyszerően lefeditek a lehetséges időszakot. Az idegeskedés, meg aztán ha véletlenül pont akkor nem jön össze, amikor úgy gondoljátok, hogy kellene, szóval az a legkevésbé sem tesz jót a fogamzásnak. A spermácskák pedig 2-5 napig is eléldegélnek odabent a randira várva.
Lola
Lola

Lola

Igazad van ha 2 naponta akciozunk akkor tuti nem kerulhetjuk el a jo napokat.Csakhogy muszaly alapon ,legalabbis mi,nehezen szeretjuk egymast.Ugy ertem ha muszaly akkor mar nem is olyan izgi.lehet,hogy rosszul fejezem ki magam de bizom benne erted,mire is akarok kilyukadni.Az erolkodes valoban nem tesz jot a szerelemnek.Ugye lanyok,errol mar sokat dumcsiztunk?!

Pusssssz Kriszti
kriszti

Szandra!

Idegesség, az elsõ hónapban hányingem is volt. Látászavar, hõhullámok. Alig vártam már, hogy abbahagyjam. De mondom nem mindenkinél van ez. Az én szervezetem így reagált rá. Jövõ héten kell visszamennem a dokihoz, ha megjön a mensi.Még egyenlõre nem tudom, hogy mit fog felírni.
Ja meg hormonszurit is kaptam, mikor megrepesztették a tüszõmet. Elegem van a hormonokból.

Szonja!
Nekem a Clostitól volt barnás folyásom (1-2 napig),de elõtte soha és most kíváncsi leszek most lesz-e. A hasam is görcsöl nagyon mikor megjön. A pattanások a ciklus közepén jönnek aztán elmúlik és mielõtt megjön újra. Eddig nem volt ilyen nálam. Ez a Closti óta van. Csak akkor jöttek ki mikor megjött, de mostanában máskor is. Jól bekavart nálam nem?
Megpróbálok egészségesen étkezni én is. Kevesebb húst kellene ennem. Pedig csak csirkét meg pulykát eszek mostanában.
Nekem ilyen gondom nincs mert nem szeretem a tonicot.

Kriszti!
Én ezt a nyákot sosem figyeltem még csak a doki.
Te szoktad?

Puszi

Andi
Andy

Szia Szonja!

Én is gondolom, hogy valami hormon-dolog lehet, már vettek is jó sokszor vért, egy ciklus alatt 4 alkalommal, mindenféle finom kis terhelésekkel, de az eredményre már több mint 10 hete várok. Idõpontot e hónap közepére kaptunk, majd akkor kiderül, hogy mi a gond. Vagyis kiderül, hogy abban a ciklusban mi lehetett a gond, merthogy szerintem a hormonszintje is változhat az ember lányának a ciklusok során. CSak reménykedem abban, hogy olyan nagyot nem fordul a világ, és még használhatók lesznek azok az eredmények. Csak tudnám, hogy mi tart ennyi ideig...

Szia:
Ujka
ujka

Andi,Szonja

Hadd szoljak hozza a Closti-s temahoz.En pokoli rosszul voltam tole,pattanasok a ciklus 2. feleben ami 5-6 het/nalam/az arcomon,mellkasomon,hatamon.Fajdalmas,mely apttanasok voltak.Megjegyzem sosem voltam pattanasos,viszonylag jo borom van.Hohullamokra ebredtem meg ejjel is,napkozben pedig egybefuggo hohullam volt szinte.JJa es asszem meg attol sem biztos,hogy volt peteeresem.
A nyakot figyeltem csak nem volt,sosem.Kevetel mult honapban a Mca-tol,viszont akkor tokeletes minosegu,mar amennyire en ertek hozza.
A tonikot pedig utalom.

pusziiiiiiiiiii Kriszti
kriszti

Ujka!
Megnyugtató, hogy többször is vettek toled vért a ciklus folyamán. A 10 hét elég sok, itt a klinikán csak 2-3 hét a határido, de csak akkor ha nem nézik a progesteront, ha azt is nézik akkor itt is kb 5-6 hét. Egyébként teljesen igazad van, szinte nincs 2 egyforma ciklus, tényleg nagyon sok minden befolyásolja a hormonok muködését (stressz, öröm, bánat, étkezés stb)

Andi, Kriszti!
Feladom! Még jó, hogy nincs orvosi diplomám, most visszaadhatnám! Kép De ti nem azt mondtátok, hogy nem volt a Clostytól peteérésetek? Csak mert nekem volt, és akkor a barnás is elmaradt meg az eros görcs is... Na, mindegy bizzuk ezt az orvosokra!

Szonja
Szonja

Szonja

Ugy laccik nalad be valt a Closti.Egyebkent az en orvosom is nagyon szereti es sok esetben letrejott a terhesseg.Az a legfontosabb,hogy mindenkinek megtalaljak a szamara megfelelo kezelest.
ES VEGRE MINDENKINEK LEGYEN BABUCIJA!!!!!KépKépKép

Barcsak 1 honappal oregebb lennek!

puszi Kriszti
kriszti

Szonja!

Peteérésem az volt tõle, csak a mellékhatásait nem bírtam. A mensi elõtti barnás folyásom a Clostitól lett, mert elõtte nem volt.A hasfájás az volt régen is. Az én dokim is szeretheti, mert azt mondta kellen még szednem tovább.
Már úgy vagyok vele inkább szedem csak lenne már babucim.

Kriszti!

Ne légy türelmetlen csak szedd a MACA-t és akciózzatok!Kép

Puszi

Andi
Andy

lanyok

megyek haza,veszek utkozben Maca-t nehogy kifogyjunk.

Holnap jovok

Cuppppp Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Az lenne a kérésem , hogy vegyetek le a listáról mert nem bírom elviselni , hogy nem tudok semmit.És nincs értelme , hogy foglaljam a helyet.
Amúgy semmi , várom a 16.-át és majd meglátjuk.
Mindenkinek jó akciózást!
Boglárka
Boglárka

Sziasztok lányok!

Kriszti, nekem is ma van az 5. nap, de már a 3. naptól alig volt valami. Nekem mindig 5 napos volt a menzesz, most rövidebb. A hömérsékletemröl nem tok beszámolni, mert néhány nap alatt eltörtem KÉT lázméröt, tehát nem mérem. Ma vettem be az elsö két szem Clostit. (Vajon nem baj, ha a két szert együtt szedem????)

Puszi Lotti
Lotti

Sziasztok! Köszönöm a magyarázatokat. Szeretnék én is feliratkozni a listátokra, ha nem baj.

Lora: 8c 8cn Várpalota 24 év

Remélem, minél hamarabb lekerülünk róla mindannyian.

Én még nem kaptam semmiféle hormontartalmú vagy egyéb készítményt. A párom spermaszáma 20 milcsi alatt van, és lassabbak is. Az andrologus szerint nem vészes, de én kicsit aggodok. Most megpróbáljuk azt, hogy (mátol) nem szeretkezünk jövö hét hétföig. Utána pedig kétnaponta. Hátha elcsípjük. Remélem igen.

Puszika
Lora

Jo reggelt!KépKépKép

Reggel azt hittem szombat van,olyan hosszu ez a het.Kép

Barbi 4c, 44 cn, Calgary, 26 év
Krita: 5 c 35 cn Nyíregyháza 26 év
Szandra: 4 c 30 cn Mohács 23 év
Jázmin: 4 c 23 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 23 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 20 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 18 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 9 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 9 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 6 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 6 cn Galgamácsa 29 év

Lora

Amikor a listat frissitjuk reggel,akkor 1 nappal meg kell novelni a `cn`-t.Majd bele jossz!

Lotti

Kossz,hogy informalsz.Hat nem tom,hogy szabad-e a kettot egyutt alkalmazni!Nem mondtad a dokinak,hogy szeded a Maca-t??Kepzeld nekem meg ma is tart a mensim,raadasul tegnap es ma a legerosebb.Asszem ha meg 2-3 napig lesz,akkor inkabb nem szedem a bogyot.

Csao kriszti
kriszti

Hahó Lányok!

Még alszotok?

Kriszti!
Most kaptam vagy 3 emilt is!

Pusssz

Andi
Andy

Andi

Kozbe megtudtam,hogy elkuldi,csak en latom ugy,mintha nem kuldene.Akkor valaszolj lecci!!!!Kép

kriszti
kriszti

Kriszti!

Már elküldtem!

Pussz

Andi
Andy

Sziasztok Lányok! Először járok itt és jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Valaki megmondja nekem a listán mit jelent a "cn" érték?
Mi már 2 és fél éve próbálkozunk összehozni egy manócskát, eddig sikertelenül.Az ok, hogy magas a prolactin szintem. Nehezek a várakzással teli hónapok. Én mindig csak azt látom, hogy kisbabák születnek, de a problémákról senki sem beszél. Ezért örülök, hogy megtaláltalak Titeket.
Gabómanó

Sziasztok!

Régen jelentkeztem. Sajnos úgy néz ki, hogy búcsút kell mondanom az internetes gépnek, más helyre kell költöznöm. (átszervezés) Kép
Emiatt most nagyon le vagyok törve.
Közben javítom is a listát. Kép

Barbi 4c, 44 cn, Calgary, 26 év
Szandra: 4 c 30 cn Mohács 23 év
Jázmin: 4 c 23 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 23 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 20 cn Miskolc 29 év
Ildi: 3 c 9 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 9 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 6 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 6 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 2 cn Nyíregyháza 26 év

Lotti! Engem is érdekelne nagyon, hogy vajon lehet-e a Clostyt és a Macát együtt szedni.
Pont ezen gondolkodtam én is. Te most úgy szeded?

Krita
Krita

GaboMano

Udv,minalunk!Remelem nemsokaig maradsz ebben a topicban es gyorsan tovabb koltozol a `friss mama`-ba.En ugy hallottam,hogy ezt a problemat gyogyszerekkel vagy szurikkal meg tudjak oldani.Meg nem kaptal semmilyen kezelest?
A `cn` azt jelenti abban a ciklusban eppen hanyadik napon tartassz.Igy tudjuk mindig eppen kiert kell nagyon szoritani.
Add meg az adataidat es maris bekerulhetsz,felteve ha akarsz.Irj magadrol bovebben

pusziiiiii Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Krita, én együtt szedem a két szert és egyelöre nem érzek semmi különöset. (Closty még csak 2 napja van.) Elméletileg nem zárhatja ki a két szer egymást, én egyetlen dologra figyelek: nem egyszerre veszem be öket, nehogy a gyomromban valami reakció legyen...

Más újság nincs, várakozás van. Még 1 hét van addig mig akciozni kellene, és a 14. napon kell mennem UH-ra, hogy ellenörizze az orvos a closty hatását, nem stimulált-e túl.

Puszilok mindenkit,

Lotti
Lotti

Sziasztok lányok, itt a hétvégi lista:

Barbi 4c, 45 cn, Calgary, 26 év
Szandra: 4 c 31 cn Mohács 23 év
Jázmin: 4 c 24 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 24 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 21 cn Miskolc 29 év
Ildi: 3 c 10 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 9 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 10 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 7 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 7 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 3 cn Nyíregyháza 26 év

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!
Elég régen jelentkeztem, de sajnos oka voltKép

A héten megjártuk a poklok poklát, de aztán úgy tűnik most, hogy minden rendben lesz. Hát csak akkor fogom elhinni, ha a babóca a kezemben lesz és egészséges lesz.

Röviden annyi történt, hogy kedd óta feküdtem máig, tegnap engedtek ki az István kórházból. Kedden elkezdtem vérezni, szerda reggelre elmúlott, de rá egy órára elkezdett ömleni belőlem a vér, és darabokban ürült belőlem valami.
Akkor azt hittük a baba ment elKép
De végül minden jól alakult.

Kiderült, hogy nem a babócával van gond, hanem a méhszájamnál is megvastagodott a nyálkahártya, ami csak terhességnél alakulhat ki. Ebből egy polip lett, és valószínűleg az lökődött le.
Gondolom ebből el tudjátok képzelni, min mentünk keresztül.

A dokim tanácsára semmilyen gyógyszert nem kaphattam, hogy kiderüljön, hogy magától is fejlődik-e a babóca, akar-e maradni, vagy esetleg vele van gond.
Naponta volt Uh, és a mi kicsink naponta 2mm-et növekedett, jelenleg 1.2 cm-es, teljesen egészséges szívműködést mutat, és a méhüregben minden teljen normális.
Szóval dokibácsikat meg minket is meggyőzött, hogy ő ugyan itt akar bent maradni.
Ennyi a sztori. Okoztam izgalmakat meg meglepetéseket, igaz-e???

Tegnap már hasi Uh volt, kedden megyek kontrollra, szurkoljatok, jó!?
Azért nektek írok, mert nem merek bejelentkezni a másik topicba, mert annyira félek, mi lesz.
A dokim szerint most már nincs aggódásra ok, szerinte ez egy teljesen jó, egészséges terhesség.

Szóval nem indult zökkenőmentesen a terhességem, de remélem ez volt az utolsó problémám és ijedtségem a 9 hónap alatt. (már csak 7 van vissza)

Rita!
Emil megy és akkor megbeszéljük, hova küldjem a könyvet.

Andy!
A pattanásról: nekem mindig rengeteg jön elő a mensinél, de most május óta egy darab sincs.
Akkor Lella tapasztalata alapján kislányom van?

Pusszantás mindenkinek, és bocs, hogy ide írok, mikor titeket teljesen más témák foglalkoztatnak most, de még nagyon félek és aggódok, mi lesz.
Élménydús akciókat, hempergéseket kívánokKép
Tényleg ne felejtsetek el hemperegni utána!!!!!!! Nálam is beváltKép

Szisztok: Zsófi és Nyuszimanókája (akiből egy túlélőbajnok lesz, az tuti.)Kép
Zsó-fi

Zso-fi!
Nagyon sok gratuláció a babához!!!!!!!!!!
Gondolom a "régi motorosok" már tudták, és még új vagyok itt, és remélem nem sokig kell itt időznöm. Persze nem a társaság ellen van kifogásom, gondolom ezt Te is megérted.
Az a lényeg, hogy semmi baja nincs a babátoknak. Nagyon boldog és kiegyensúlyozott babavárást kívánok nektek.

Szeretettel Lora
Lora

Hétvégén nincs senki? Sajnos én ilyenkor is dologozom, most éppen éjszaka.
Hol vettetek Maca-t? Eddig két helyen kérdeztem meg, de úgy néztek rám, mintha marsközetet kértem volna. Megprobálom Fehérváron valamilyen gyógynövény szaküzletben, hátha lesz. Nektek milyen hamar jelentkezett a hatása? Éreztek valamit, vagy "csak" a peteérést segíti és a kiszabadulását? Ha valakinek van ideje, írhatna nekem. Még vasárnap éjjel is dolgozni fogok.

Köszönettel Lora
Lora

Szia Lora,

én itt vagyok, de a lányok többsége munkahelyröl netezik, így hétvégén nem jutnak ide.

Én Pesten lakom, itt több helyen is kapható a maca-vibe. A teréz körúti teréz patika mellett van egy külön gyógynövényes részleg, ott szinte mindig van.

Én 1 hónapja szedem, saját tapasztalatom az, hogy pl. a nyák mennyiségét megnövelte, és több, a régebbi idönél korábban jelentkezö peteérést jelzö szurkálás volt a hasamban.

Orvossal nem ellenöriztettem, de nekem egyébként is volt peteérésem.

Puszi, Lotti
Lotti

Sziasztok Lanyok! Ha nem is szolok hozza mindennap, azert itt vagyok am, olvaslak benneteket. Erdekelne, hogy vajon a Closty ugyanaz lehet-e, mint az itt nekem adott Clomid. Olyan hasonlo a nevuk. Az igaz, hogy nekem a mensi masodik napjatol a 7. kellett szednem, majd utana hormoninjekcio a 12. napon (tuszorepedesre). Na de ha ugyanaz, akkor miert irjatok azt, hogy legalabb 3 honapig folyamatosan szeditek, vagy en ertettem felre valamit?

Zso-fi, drukkolunk, pihenj minel tobbet, es ne idegeskedj, beszelgess vele, de csak jo dolgokrol, marmint a babara gondoltam a pocidban, es gyozd meg arrol, hogy nagyon szereted, es mennyire varjatok, simogasd meg a kezeddel!!!! ez nem vicc, az elozo Sikeresen kihordott terhessegem tapasztalata!!!!! Puszi!!!

Lanyok, tenyleg hemperegni kell a behatolas utan?? Feltartott lab??? Irna valaki, hogy mit is kell csinalni utana, nagyon erdekel, es semmilyen eziranyu tapasztalatom nincs.

Mindenkinek legalabb 2 naponti egyuttletet es egyeb termekeny sikereket kivanok! Pussz, Lella
Lella

Lella!
Pár hónapja (még márciusban-áprilisban) javasolta Beja, Laura, Orsi, hogy akció után mint az oroszlánok jobbra és balra hempergőzzünk, aztán persze egy ideig ágyban kell maradni, ezért jobb az éjszakai akcióKép (Azóta ők már javában kismamákKép)
Persze felemelt csipő, láb is sokat segít.
Mindenesetre én is hempergőztem, bejöttKép
Szóval hempergőzésre fel!!!Kép

A te férjed magyar vagy arab? Megszoktad már a kinti életet?
Azért kérdem, mert mi is külföldön élünk (Finnországban) immáron 1 éve, de még mindig nem szoktam meg teljesen, nem érzem magam otthon.

Hogy bírod a kinti hőséget?

Pusszantás: Zsó-fi és NyuszimanóKép
Zsó-fi

Sziasztok. Komolyan gondoltátok azt a "hempergőzést"? Én eddig szigoru ágynugalmat rendeltem el. Hancurozás után fel is mentem gyertya állásba, és legalább 15 percen keresztül ugy is maradtam. Utána lefeküdtem, de párna a popsi alá, és legalább fél óráig nem is keltem fel. Sajos még eddig nem jött be. Azt hiszem van peteérésem, csak nem sikerült összehozni a randit.
Holnap (hétfőn) lesz a 12 cn-om, igy mennem kell a dokihoz. Vérvétel és ultrhang vár rám a héten. A dokim szerint lehet hogy van peteérés, de nem biztos hogy ki is tud szabadulni. Remélem hamarosan kiderül. Az a baj, hogy férjemnek kicsit kevesebb és lassabb, mint az átlag. Remélem ettől még összehozunk egy pocaklakót még a nyáron.

Jók legyetek, Lora
Lora

Sziasztok Lányok!

Zsófi!

Nagyon vigyázz a kis Nyuszimanódra! Pihenj sokat és ne erõltesd meg magad. Beszélj hozzá és mondd meg neki, hogy jó helye van ott a pocidban.
Én nagyon szurkolok neked és kívánom, hogy zökkenõmentesen teljen el még a többi 7 hónap.Kép
Ezt a hempergést én sem hallottam még, de majd kipróbálom.

Lella!

A Clostit nem folyamatosan kell szedni, hanem minden hónapban 5 napig 2*1-et. A kúra ideje 3 hónap. Nekem a mensi 5. napján kellett mindig elkezdeni.

Lora!

Te most szedsz valami gyógyszert?

Puszi

Andi
Andy

Szia Lora

Drukkolok nektek, hogy összejöjjön a baba.

Ez a hempergözés jo ötlet, majd én is kiprobálom. Valaki betenne a táblázatba? 1c 24cn Andi a rendes nevem, de anditok már van, ugyhogy csak Pucur, ahogy a férjem hiv, és Budapesten lakom. Elmondanátok pontosan, hogy mit csinál ez a MACA, hogyan kell szedni, ja és mennyibe kerül? Aki szedett már Closty-t, van valami mellékhatása, ha eddig is volt peteérés akkor ez növeli az érett peték mennyiségét, vagy csak felhizlalja öket, hogy lehessen az UH-n látni? Mekkora a valoszinüsége az ikerterhességnek?

Elöre is köszi: Pucur
Pucur

Szep jo reggelt mindenkinek!

Zsofi!

Annyira orulok,hogy vegul veled maradt a baba.KépUgye nem jarsz dolgozni meg ilyesmi.Pihenj sokat es vigyazz nagyon magatokra.KépKépKépKép

Andi

Mar dolgozom az ugyon,remelem ma bescannelik es kuldom.Addig is kuldok emilt.Lassan kezdhetunk erted nagyokat izgulniKép

Barbi 4c, 46 cn, Calgary, 26 év
Szandra: 4 c 32 cn Mohács 23 év
Jázmin: 4 c 25 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 25 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 22 cn Miskolc 29 év
Ildi: 3 c 11 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 10 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 11 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 9 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 9 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 4 cn Nyíregyháza 26 év

Lotti

Mered meg a hodet?Nalam teljesen csodot mondott a hom,vagy a 8. napon volt ovulacio,viszont se nyak se fajdalom.Viszont meg mindig tart a barnasfolyas.Nemtom,hogy ez normalis-e?!
Ja ha tegnap meg volt az ov. akkor ez a honap kilove,kb.10 napja nem volt semmi akcio.KépKépKép

Pusziiiiiii Kriszti
kriszti

Szia mindenkinek!

Remélem jól telt a hétvégétek!Kép A miénk nagyjából jól, bár azóta egy újabb ciklust kezdtem meg. Lassan már eljön az az idõ is, amikor viszaér a doki a szabadságról, már nagyon várom.Kép
Kelemes hetet nektek!

Puszi:
Ujka
ujka

Sziasztok!
Zsófi!
Örülök, hogy végül is semmi baj a picurkával! Probléma mentes 7 hónapot kivánok! Egyébként engem pontosan ezért kellett most megmuteni, mert a dokim szerint nagy esélyem lett volna egy ilyen szörnyuséget átélni...Borzalmas lehetett az az idoszak amig nem tudtátok biztosan, hogy nem a picivel van a gond! Most már pihenj sokat, és nem szabad a rosszra gondolni!!!
Jázmin!
Ha esetleg irsz, akkor a freemailes cimemre irjál, mert a másikat nem tudom megnyitni!
Andy!
Bocs ha már irtad, mikor NEM kellene megjönni?
Pusz, Szonja
Szonja

Kriszti!

Bocsi hogy javítom, de te a szombati listát írtad át és ma hétfõ van.

Barbi 4c, 47 cn, Calgary, 26 év
Szandra: 4 c 33 cn Mohács 23 év
Jázmin: 4 c 26 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 26 cn Szeged 30 év
Pucur: 1 c 24 cn
Száva: 4 c 23 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 19 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 12 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 11 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 12 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 10 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 10 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 5 cn Nyíregyháza 26 év

De csak lassan izgulj értem!

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok!

Közbekotyognék egy kicsit...

A hempergőzésről van szó. Mi úgy jártunk, hogy már egy éve nem védekeztünk, de még mindig nem estem teherbe. Már kezdtem aggódni, hogy valami baj van velünk...
Aztán egy filmben láttam én is a húzd-fel-a-lábad tippet, és kipróbáltam. Egyből bejött, ma már egy éves a lányom.
Ja, kiderült, hogy totál hátrahajló a méhem, ezért sokkal nehezebben termékenyülök meg... És ezzel a majdnem gyertyaállással pont oda segítettem apa sejtjeit, ahová kellett...

Szóval, próbáljátok ki, ha eddig még nem tettétek, hátha bejön nektek is... Remélem, hamarosan mindegyikőtöknek a pocakjában fejlődni fog a jövő nemzedéke... Az első generáció...Kép Bocs, ezt nem lehetett kihagyni.

Puszi:

Dia
Dia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?