Új privát üzeneted érkezett!

Agnese, már csak heti egyszer megyünk a kettő helyett. Nem tudom, meddig, gondolom amíg nem járnak. Dokihoz egy évesen megyünk legközelebb.

Mamm, még nem tudom, illetve gondoltam meghívom pár koratársunkat, de nem vagyok benne biztos, hogy hiányzik az nekem :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Rövid leszek mert húz az ágy.... :D

Bibarkám

EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰ,nem is tudok mást írni! :P :P :P

Majd jövök,most csak egy gyors bekukkra volt erőm :oops:

Kép
lukrécia

Ja és egy órával kevesebbet ír a babanet,szóval nem este 9-kor fekszem azért :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

S.o.s segítség!
Átbaszarintottak a gyógyszertárba!
Csak egy 1db ovitrelle injekciót adtak....
1.5 kellett volna most 22:30-kor szúrnom és csak 1 db tudok szúrni!
Szerintetek ez nagyon nagy probléma?
A legjobb az egészbe,hogy 30percet vártam ,hogy sorra kerüljek és csak 3-an voltak előttem
Egy hölgy el is kezdett balhézni,hogy mit tetvészkedik az az öreglány a kasszánál......
Mondanom sem kell,hogy jött a főnökasszony és le is váltották őt onnan...
Én is már annyira ideges voltam,hogy nem is figyeltem mennyi van a dobozba!
Azt hittem,hogy ez kettő darab szuri...
Ciki mert csak egy darab
:oops: :oops: :oops: :cry: :cry:
Lehet ebből problémám?
Annyira ideges vagyok most,hogy mindjárt sírógörcsöt kapok!

Jó éjt!

Kép
noki&potyi

Noki!

Hívj fel egy ügyeletes gyógyszertárat, elmondod mi történt, mi a szitu és elmondják, hogy mekkora a probléma!
No para!
Hajrá!
mot

Köszi szépen Mot,de azt hiszem nem fog velem senki szóba állni recept nélkül....
Persze természetesen azért megpróbálom!
Jó éjt

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!

Anyósoméknál leledzünk még a héten csak holnap kötelező orvosi vizsgálatra megyünk azért tudok most írni mert itthon vagyunk.
Babák nagyon cukik továbra is.Sajnos a hsz-eket nem csak át futottam,de remélem lassan mjd lesz időm olvasgatni is.

Kriszta
Gratulálok a kislányodhoz!Sok boldogságot és egészséget kívánok!Boti 2 hetes és 2 napos volt mikor először lementünk sétálni és másnap pedig mentünk anyósomékhoz és azóta is ott vagyunk náluk.Igaz elötte az erkélyen levegőztünk minden nap egy kicsit többet voltunk kint.

Rebe,Elán
Elolvastam a szülés töriteket és egy kicsit el is pityeredtem rajta(bár mostanában szinte mindenen sikerül :? )

Rólunk:B
Boti napközben többnyire fent van és inkább az éjszakákat tölti alvással továbra is maradt a 9-2-is,3-ig alvás,de aztán elég sűrűn ébred.Mostanában néha kevés neki a tejci,mind a két mellből megeszi és még a mélyhűtőböl is elő kell venni a tartalékokat.Már kis hurkás a karja és a combija és már tejhasunk is van :D
Elveimet kezdem feladni,nem szerettem volna cumit adni neki,de egész nap a cicimen lógott és át megint sikerül a bimbómnak begyulladnia,meguntam és oda adtam neki a cumit.így legalább én is tudok egy kicsit pihenni és ő is többet alszik napközben mint eddig.megpróbálok egy pár képet is dobni.Jövőhéten remélem többet tudok majd jönni.
gabicsibe

Sziasztok!

Bibarka Oli úrral vigyázni, összekaphatja magát a kis Falatka olyan jó kis pasi. :) Gondolom állandóan puszilgatod a hurkákat. :) Képeket ne csak kérésre hallod e!!!!

Luki néni... hát komolyan mondom szavak nincsenek!! Annyira szépek vagytok együtt!! Fogadjunk, h megállítanak amikor sétálsz vele. :) Mééég képeket, ne kelljen könyörögni, ne dugdosd ezt a kis szépséget. Irigy vagy!! :)

Benszi hááááááátt azok a teli vigyoros képek!!! Niki itt kiabált a fiadnak! :) Lehet mi is megyünk majd battai strandra. Vannak ott fák? Jó árnyékos helyek?

Motték!!! Képeket hahó! Hogy vagytok!

Gabicsibe vannak nehezebb napok. Az is jó ha legalább éjszaka tudsz aludni. Képek kapunk? :)

Rebe, Elan szép a szüléstöritek. :)

Kriszta gyönyörűűűűűűűű! Még még képeket! :)

Noki? Sikerült?

Juci pancsis kislányok... :lol: gondolom mindenki titeket nézett. :)

Share hogy vagytok mostanság? Mesélj és képeket :)

Mamm de jó hallani rólatok. :) Képet tényleg rakhattál volna. :) Gratula a forgáshoz. :)

Napcsi gyógypuszi a lánykádnak!

Vicuska neketek is gyógyulást, kitartás, és jelentkezz.

Ágnese Milo mennyit változott, hihetetlen! :) Kis mosolygós. :)
A kis picur meg nagyon jól kivehető. :)

Mi köszönjük jól vagyunk, leszámítva h jön a szemfoga. :shock: Na ez a kegyetlen. Valaki kérdezte mikor lesz pöttyöcskénk nekünk is. :) Hát rajta vagyunk a témán, de nem nézem a naptárat. Jővő nyárig várunk, addig Niki is már ovis lesz... :shock: :roll: jesszusom!!! :lol:
Minden nap mondunk egy új szót, és azokat viszonylag tisztán. A gyólya, kakas, dinnye pl gyönyörűen megy neki, ami hirtelen eszembe jutott.
Boribon és Annapanni meg a kis vakond a sláger mesekönyvben. Hozza és mesélni kell neki. :) Vagy leül a kis asztalkájához, és nézegeti a könyveit meg magyaráz nekik. Hát zabálom olyankor. :) Olyan nagylány olyankor. :)
Ma megyek veszek neki lépcsős wc szűkítőt. Kiváncsi vagyok mennyire tetszik majd neki. :)

Bocsi akinek nem írtam. :oops:

Kép Kép

chesti

Sziasztok Csajok!
Este majd jön Anya és mesél!

Itt épp füstölt mangalica szalonnát kóstól a drága:
Kép
mot

Sziasztok
Délinél a gyógyszertáros adott nekem Ovitrelle injekciót úgy,hogy pénteken a Páromnak be kell vinnie a receptet!
Kb 40percel később szúrtam be a fél adagot mint az első egészet, de ennél nagyobb problémám ne legyen!
Reggel óta próbálom elérni a patikát a Jánosba,de nem veszik fel....
Szeretném ha megnéznék a receptemet,hogy mennyi volt ráírva és ,ha tévedtek akkor oldják meg ők a receptes problémákat..
ha lehet.....
Minden jót Mindenkinek !
És köszönöm a segítséget!

Üdv

Kép
noki&potyi

Lukikám
köszi :lol: :lol: és látod most saját szemeddel láthatod amiről beszéltem.....pusszantalak

Chesti
aranyos vagy :lol: :lol: Falatka már ellopta Olivér szivét,ugyhogy nem kell tepernie :lol: :lol: Lencsi annyira cuki ebben a kalapban,és már nemsokára 2 éves,atyaég,amikor elkezdtem ide irogatni kismama voltál és éppen Londonban voltatok,a képeidben gyönyörködtem elöször,olyan szép pocid volt :lol: :lol: akkor még csak álmodoztam hogy egyszer nekem is lesz ilyen :lol: :lol:

bibar

Kép Így alszom
Kép
Kép Most már szeretek fürcsizni
gabicsibe

Hú Lányok, itt aztán micsoda jóképű pasikák vannak!
Olivér, Botond, Balázs és még sorolhatnám. Megemlíteném Numa Viktórját de már ezer éve nem dobott képet..sajnos..szomorú is vagyok!

Ramikám már nem lázas ma reggel ki is jöttek a kiütések. De az éjjel! :cry: Nem volt lázas de nem aludt csak cicivel..nagyon durva. És én sajnos nem tudok szopi közben aludni. Amint elvettem, sírt, dobálta magát..férjem még mindíg a nappaliban aludt..ma éjjelre tervezzük a "vissza a kiságyba és hajnalig alvás cici nélül" projectet. :o :lol:

Noki! Biztos minden okés lesz, örülök, hogy megoldódott a dolog! Drukkolok!!

Chesti! Imádom Nikit!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska
Jobbulást Ramikának!

Ma voltunk az orvosnál 4140g-ot nyom Botond és 56 centi,nagyon szépen fejlődik.Viszont nálunk is használatba került az Infacol,mert szopizás közben néha felsír ami a pocakfájást jelzi.Sajnos vancicije viszont be van gyulladva és két kis kemény gombóc van ott.A fránya anyai hormonok hatására van,de majd elmúlik.Még szerencse hogy nem fáj neki!
Puszi mindenkinek,megyünk vissza anyósomékhoz,de hétfőtől újra itthon :D és remélem sűrűbb vendég leszek újra :D
gabicsibe

Sziasztok,

Több napja nem sikerült jönnöm netre, pedig nálunk van az anyukám és sok terhet levesz a vállamról... de még így is nagyon küzdelmes időket élünk, romlik a helyzet... Gabi rászokott arra, hogy a délutánokat átordítja, ráadásul éjjel is ébred 3 körül, és lehetetlen visszaaltatni :( Kiabál, túlpörgeti magát, nagyon nehéz megnyugtatni. Mi is feladtuk az elveinket, mint Gabicsibéék, beszereztünk pár cumit, azzal próbáljuk megnyugtatni, nagyon orálisan fixált a lelkem.
Az étvágya nálunk is megugrott a fiúnak, én meg nem győzöm lekövetni; délutánonként az eddig éjjel lefejt tejből pótolgatjuk, de, mivel most már éjjel is ébred, hamarosan a tartalékok végére érünk. Akkor pedig, hacsak nem történik valami csoda a tejtermelésemmel, jön a tápszeres kiegészítés. Már kiváltottuk, de eddig még nem nyultunk hozzá...

Már bevetettem mindent, sört, szoptatós teát, homeós bogyókat, rántott levest; most épp egy More Milk kapszulát ajánlottak nagyon, egy vagyon, de kipróbálom, hogy ne tehessek később magamnak szemrehányást.

Ma először mentem ki sétálni a szülés óta, eddig be voltam zárva a lakásba. Gabit megszoptattam, otthagytam anyukámnak, és a délelőtti nyugis időszakot kihasználva, elmentem vásárolgatni kicsit a közelbe... nagyon jó volt, jót tett, pedig aludtam éjjel vagy 4 órát, azt hittem, ki leszek ütve :)

Hu, csajok, mondjátok, hogy idővel egyre jobb lesz, mert most kicsit el vagyok keseredve; szeretnék jó anya lenni, de néha annyira fáradt vagyok, és türelmetlen, és úgy örülök, hogy lepasszolhatom Gabit valakinek, hogy alhassak egy kicsit... szörnyű, ugye? :(

Kép
elan

Jaj, csajok, hát persze, hogy megnéztek minket a Balcsiban! Főleg engem, a többség az gondolta, hogy Nessie áttette székhelyét a Balatonba és rabolt magának uzsira két szép magyar kislányt... :wink:

Elan, kitartás, összeszoktok és jobb lesz!

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Itt vagyunk ám mi is! Csak állandóan jövünk-megyünk. A mai napunk például úgy zajlott, hogy reggel 9-től 12-ig munkahelyi sportnapon voltunk Krisztina királynővel, majd haza, ebéd és alvás. Ébredés után indulás pancsizni Kriszti egyik kis barátjához, utána Motpapa rokonaihoz mentünk (szintén kertbe, nekünk sajnos nincs) és csak fürdetésre értünk haza. Szóval ficergünk ezerrel, általában egy nap minimum egy programunk van: kisbarátoknál pancsi, battai strand, barátoknál kerti parti (hétvégén ott alvással).
És most vasárnaptól eltűnünk 1 hétre! Megyünk nyaralni Balatonszéplakra! Már nagyon várjuk! :D

Lucia
Na végre megjöttek a képek! :wink: Megzabálom őket! :D

Estrella
Szépek vagytok együtt! :D Ha nem is írsz, legalább képeket dobjál a Gyönyörűségről! :wink:

Jucicuki
Szuper jók a videók! :D Kriszti teljesen bezsong, sikítozik, amikor megnézzük a lányokról a felvételeket! :D A balcsis képek nagyon jóóóóóóók! :D

Fiona
Döbrögi zabálnivaló! :D

Share
Remélem Máté már jobban van! De jó, hogy minden rendben van a pocaklakóval! Képet kérünk! :D

Vicuska
Rami annyira csajos, édes a csattal. :D Mennek a gyógypuszik, jobbulást!

Zsókuci
De jó, hogy jelentkeztél! :D Várjuk az eredményt! :wink:

Naposoldal
Képeket kérünk! :wink: Jobbulást és küldjük a gyógypuszikat Nektek is! Hogy vagytok?

Bibar
Annyira pasis! :D Kitartást a fogacskákhoz!

Mamm
Képeket kérünk Zsófi babáról! Gratula a forgáshoz! :D

Chesti
Mondtam már, hogy tuti a battai strand! Vannak fák! :wink:
Lencsi tündér,mint mindig! :D

Benszi
Gatyafelkötés ezerrel a két sajtkukachoz! Imádom őket, annyira mosolygósak mindig! :D

Agnese
Milán nagyon helyes kisfiú még mindig! Örülök, hogy minden rendben a pocaklakóval! Nagyon jók kis kép készült róla, helye a pofija. :D

Rebe, Elan, Toldikriszta
Köszönjük a szüléstörténeteket! Teljesen elérzékenyültem én is... :oops:

Rebe
Egyszerűen nem találok szavak a lányokhoz...édesen alszanak! :D Még képet!

Gabicsibe
Botond szépen növöget, van ott tejcsi bőven! :wink: Nagyon édesen alszik! :D

Toldikriszta
Eszter baba csodaszép! :D

Elan
Gábor baba nagyon édes! :D
Nyugi a tejcsi miatt! Tudod kereslet-kínálat, csak adj pár napot a cicidnek, Gábor megteszi a dolgát! :wink:
Cumi: Nálunk ugyanez volt a helyzet. Motpapa nagyon cumi ellenes volt, de második nap ő tépte fel ezerrel a cumi csomagolását! :lol: Mert én persze vettem biztonsági tartalékba egyet! :wink: Aztán Kriszti 6 hónaposan magától elhagyta.
Tényleg kitartás, össze fogtok rázódni. De amikor csak teheted pihenj és szakadj ki egy kicsit, akár 10 perc sétára is! Nekem semmi segítségem nem volt( a kórház után, a szüleim 5 alkalommal látták Krisztit 4 hónapos koráig... :cry:, no comment), de szerencsére Motpapa az első 3 hetet itthon tudta tölteni velünk. Szóval mi édes hármasban voltunk a nehéz időkben. És ő minden szoptatás, fejés után elzavart pihenni, sőt az esti cicinél is egyből elzavart aludni és ő büfiztette és fektette le Krisztinát. Szerintem nagyobb segítség volt és most is az, mint egy jó értelemben túlbuzgó nagyi (persze azért kipróbáltam volna milyen is az). Motpapa egy Isten volt! Még gyerekruhát is vasalt, amikor már dolgozott minden hétvégén elvitte és most is elviszi sétálni a lánykáját, hogy én főzhessek vagy csak éppen hajat tudjak nyugiban mosni.
Amúgy hihetetlen, hogy milyen élmény is tud lenni hetek, napok után akár egy liter tej vásárlása is! :D

Kép

Kép
motné

Bibar,
kész vagyok Oli babától! :D Milyen szerencsés kiscsaj ez a Falatka! :D :D :D Hogy vagytok? Második fogacska?

Gabi,
olyan édesen alszik a kicsi fiad, tüneményes! :wink: És az a szivecskés cumika... :D

Chesti,
ez a Lencsilányka csúcs a kis kalapjában! Nem csináltál újabb klippet róla? És az a kisfiú a mocin? Csak nem egy kis udvarló? :wink: :D

Mot család
,
Ti aztán pörögtök ezerrel! :D Ez a szalonnás kép annyira jóóóóóó! :D :D :D Mot papa előtt meg le a kalappal, minta apuka! :wink:

Elan,
kitartás, idővel tényleg jobb lesz! Emlékszem én az elején még enni is csak úgy tudtam, ha a kiscsaj a kezemben volt, vagy kendőben lógott rajtam... Kitartás! :D

Juci,
Nessie? Hát ezen vigyorgok már 5 perce... :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
mamm

Mamm
Zsófi baba tüneményes! Micsoda szemek! :D

Lányok!
Kicsit be vagyok ill. vagyunk tojva! Nagyon úgy néz ki, hogy Krisztina királynőnek lesz egy kisebb műtéte. :cry: Alapból minden újszülött tele van női hormonokkal és a nemi szervük változáson megy keresztül a születés után, ahogy a saját kis hormonrendszerük működésbe jön. Krisztinek sajnos a szűzhártyája nem húzódott vissza, orvosi nyelven túlburjánzott. Már féléves korától (amikor feltűnt, hogy valami nem stimmel) visszük mindig kontrollra és mindig azt beszéltük meg a dokinénivel, hogy várjunk hátha visszahúzódik. De most megint megnézte és azt tanácsolta, hogy most már ne várjunk és beutalt minket a SOTE gyermeksebészetére. Július végére kaptunk időpontot, szóval addig körömrágás. Állítólag ez egy kisebb laporoszkópos beavatkozás, úgy nevezett szűzhártya plasztika. Gondolom először csak megvizsgálja a sebész és a műtét majd később lesz, a nyárra való tekintettel is. Dokinénink szerint altatni fogják. Hát be vagyunk ám rezelve rendesen! Tudom ill. tudjuk, hogy nem nagy beavatkozás, de akkor is ami Királynőnk kés alá kerül! :cry: :cry: :cry:
Ha esetleg valaki már ismerősöknél halott ilyenről, írna nekünk pár megnyugtató szót! Tudom nem jó mások eseteit ráhúzni a sajátunkra, de még is megnyugtatna... :oops:

Na dobok pár képet Krisztiről!

A kis kertészünk:
Kép

Két kis udvarlójával:
Kép
Kép

Fűnyírás:
Kép

A dinnye, a nagy kedvenc:
Kép

Kép

Kép
motné

Mamm, nagyon szép kislány Zsófika!

Motnéni, milyen jó kis zsúfolt napjaitok vannak! Ki kell élvezni a nyarat! Jól csinálod!

Hát az éjszaka..nem álltam meg..beraktuk szopi után a kiságyába de azonnal ezerrel sír. 20 percig bírtam. Annyira sírt! Férjem meg tök pipa lett. Amúgy nem tudom, Ti hogy látjátok de a mi kiságyunk annyira keskeny, nem bírja magát szétdobni. Állandóan hallom, hogy koppan a rácson és felpasszírozza magát. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy egyszerűen leraktak matracot (arról nem tud leesni) és azon aludt a kicsi. Állítólag imádta és ha baja van, oda is lehet feküdni mellé. Szerintetek? Férjemnek ez az ötletem sem tetszett.. :evil:

Kép

vicuska2007

Most anyóskánál vagyunk vasárnapig, mert nincs itthon a férjuram, és közben egy kresz vizsgát is meg kellett oldanom ( szerencsére sikeresen :lol: )
Nórim jobban van,bár antibiotikum-kúrán :cry:
Viszont a közérzete jó, és már nem is lázas, csak akkor van sírás, mikor cseppentek a fülébe :twisted:
ÚÚÚgy utálom. Ellöki a kezem, és ordít.

Elan, nyugi, nyugi. pont mielőtt azírásod olvastam gondolkodtam rajta, hogy milyen nehéz volt az első pár hét. De tényleg igaz, hogy eltelik az első hónap, vagy hathét, és lassacskán kialakul minden.
Óriási a különbség az" előző életünkhöz" képest,de ha már eltelik egy kis idő,akkor már annyira jó. :lol:
Minden rendben lesz! És bizony, a tej vásárlása is program, ahogy Motné írta :lol:

Bibarci :lol: Oli egyre pasisabb :lol:

Agnese, Milántól mindig olvadozok. Benne is a "férfiassága" fogott meg, már egész kiskorában.

Mamm, Zsófinak is lehetne már csattot tenni a hajába, olyan hosszú neki :lol:
Én alig várom, hogy Nórinak is legyen, de még nagyon kis picuri a haja.

Vicuska, jobbulást a kis sorstársnak, és sok sikert az esti projekthez!

Gabi, nekem nem voltak kifejezett cumiellenes elveim. Úgy gondoltam,majd meglátjuk. És jól jött nálunk is...Hát aztán majd leszokunk róla, nemigaz? Ne aggódj! Fontos, hogy pihenni tudj valamennyit.
Nagyon szép a kislegény :lol:

Chesti, micsoda nagylányod van! Imádom a mosolygós pofiját!

Képet most nem tudok rakni, de ígérem, ha hazamegyünk, rakok fel én is Balcsisat :lol:
Nóri isolyan :lol: :lol: úszógumiban volt, amiben csak a lába lóg a Balcsiba. Tetszett neki nagyon.

Jajj, Motné, jó a szalonnás picture :lol:

Nóri ma végre négykézlábra "emelkedett" :lol: Édes kis kényelmes virágszálam. Aztán jól ki is pihente a fáradalmakat :lol:

Képzeljétek, jövő héten megyünk nyaralni Olaszorszába egy hétre.
Három család, két gyerek, plusz két nagymama :lol:
Nagyon izgulok, és kíváncsi vagyok, hogy hogy bírjuk majd az utat autóval.
No meg addig teljesen fel kell épülnünk is, de a dokinéni szerint addigra már minden rendben lesz.

KépKép
naposoldal

Motné, látom azóta KRisztike már áttért az egészséges életmódra :lol:
Én nem tudok neked példával szolgálni, és elhiszem, hogy aggódsz, de minden rendben lesz!
Annyira vidám, mosolygós ez a kislány!
Ja, és azt nem is írtam, hogy le a kalappal a párod előtt is segítség ügyben.

Vicuska, sajnos neked sem tudok okosat írni, nálunk nincsenek gondok a kiságyban levéssel. Kezdettől próbáltam úgy alakítani, hogy az legyen azelalvás helye. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy Nóri viszont nem szopizik 7 hós kora óta. És különben sem egyformák.
No meg most beteg is Ramika, biztos kell neki egy kis plusz kényeztetés.
De a matracozás nekem nem tűnik rossz ötletnek :roll:

KépKép
naposoldal

Sziasztok !
Én Witch Anyukája vagyok, most én fogok írni majd helyette. Tegnap este hét előtt 10 perccel elkezdett erősen vérezni. Rögtön hívtuk az orvosát, szerencsére még rendelt a magánrendelőjébe. Kőbányáról fél óra allat a Váci utcában voltunk. Szerencsére a BABA jól van, 4 cm, jó a szívhangja, egy hematóma van a Picur alatt Szigorú fekvés, pihenés. Persze mindenről tud, felolvasom neki amit írtok.

Volt már valakinek hematómája, valami jó tanács ?
Lányok a babák kivétel nélkül gyönyörűek.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kedves Witch anyukája, és Witch!

Nekem is volt vérzés és hematóma a terhesség elején, de a fekvés, és pihenés jót tett, mert szépen felszívódott, és azután már végig problémamentes volt a terhességem!

kitartás, és NYUGIIII

KépKép
naposoldal

Én a 12.héten véreztem de nagyon, nekem is volt egy kis hematómám. Ramikám pedig élt és virult odabennt! Nyugalom!

Kép

vicuska2007

Kedves Witch család!

Az ötödik héten én is véreztem, bár nem nagyon, mi is megjártuk a kórházat. Sokat pihentem, aztán itt vannak a nagylányok :wink:

Motné!

Sajnos nem tudok segíteni, nem volt az ismeretségi körünkben. Próbálj megnyugodni, bár könnyű mondani, én is aggódnék :oops:

Vicuska!

Enyémek is szeretik a kiságyat, Suttogót olvastad, ha jól emlékszem vannak erre tippek benne.

Puszi!

Judit

jucicuki

naposoldal, vicuska, jucicuki

Köszönjük a jótanácsokat, Witch fekszik ezerrel, csak a szemét forgathatja, na persze meg eszik. Kicsit megnyugodtunk attól amit írtatok.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Drága Witch és Anyukája!
Én is véreztem a 13. héten, igaz nem nagyon, de para az volt ezerrel. Nekem is fekvés, pihi és nyugalom volt előírva.
Szóval pihenés és nyugodj meg, mert a lelki tényező is nagyon számít, tudod Te is jól! Nagyon vigyázz magatokra! Az a lényeg, hogy a Baba jól van! :) Kitartás! De úgy látom jobb kezekben - mint Anyukád - nem is lehetnél!
Puszi: Mot

Kép

Kép
motné

Witch
A puszit Motné és Motpapa küldi, azaz együtt: Mot család

Kép

Kép
motné

Benszi,
Balázs nagyon jóképű kiskrapek, Dórin pedig látszik az az izgágaság amit írsz! Olyan édesek és szépek! :D

Erika,
Szerintem se izgasd magad a méret miatt! Már majdnem 3 kg-snak mérték, szóval semmi gond nem lenne már most sem ha megszületne, és még nem vagytok a végén!

Luki,
Jó, hogy magától elmúlt ez a vér dolog, remélem a minta is negatív lesz!

Gica,
Köszi, aranyos vagy! Képek?

Agnese,
Örülök, hogy minden rendben veletek, Tényleg látszik az arcocskája! Milán meg csuda kis mosolygós pasi! :D

Mamm,
Milyen kis ügyes Zsófi baba, és persze szép is!

Bibar,
A kedvenc pozitúrám képen meg kell zabálni Olit! :wink:

Gabi,
Már magamban hiányoltalak is, örülök hogy jelentkeztél! :oops: Cumit én is próbálok adni, főleg Blankának, mert kajálás után mindig ordít, egy kis ideig elvan vele, de aztán olyan gyorsan kiköpi, és már ordít is. Ott kell állnom felette, mindig visszatenni, szóval nálunk úgy látom nem megoldás, egyenlőre.
Szerdán volt itt a védőnő, és a kiscsajszi éppen ordított evés után. Felvette, és azt mondta ez bizony nem hásfájás. :shock: Ha van is neki, csak nagyon enyhe lehet, de nem úgy viselkedik mint egy hasfájós baba. Inkább szeret kézben lenni, és igényli a foglalkozást. És tényleg ha felveszed, csendben van, nézelődik, tök jól elvan, látszik is rajta, ha leteszed, úgy ordít mint egy sakál. A védőnő azt tanácsolta, hogy ne vegyem fel mindig, néha hagyjam sírni. :roll: :oops: Ha hagyom, negyed óráig kegyetlenül sír, aztán már alszik is.
Jók a képek, nálunk is élvezik a csajok a fürdést! Szépen növöget a fiatok!

Chesti,
Niki egyszerűen gyönyörű, nincs rá jobb szó!

Elan,
Nyugi, bár tudom ez most nem nyugtat, de én is sokszor türelmetlennek érzem magam, ráadásul kettővel. Most nem azt mondom, hogy neked eggyel könnyebb , de sokszor azt sem tudom melyikkel foglalkozzam először. :oops:
A hétvégén itt volt anyukám, én elmentem egy kicsit vásárolni, mert a párom meg dolgozott. Jól esett, habár rohantam haza.
Meg az az igazság, bármennyire is fáradt vagyok, hülye módon mindent én akarok csinálni, és azt hiszem csak az a jó, ahogy én csinálom. :shock: :oops: Ráadásul a párommal is jól összekaptunk már egy párszor, mert ugye egy szobában vagyunk, és Blanka éjszaka is hozza a formáját, ordít, a párom nem tud aludni, pedig olyan a munkája, hogy toppon kellene lennie, és sokat is vezet. Amúgy meg egy szavam nem lehet, mert amennyit csak tud ennek ellenére segít. Én meg van amikor mégis feszült, és türelmetlen vagyok vele is. :roll: Na most jól kipanaszkodtam magam! De úgy érzem, amíg nem ezek vannak túlsúlyban, addig nincs baj, és remélem majd könnyebb lesz kicsit később.

Motné,
Jó pihit nektek a Balatonon! Ilyenről még nem hallottam, de nem lesz semmi gond, bár azt elhiszem hogy meg vagytok azért ijedve!

Naposoldal,
Nektek meg olaszban jó nyaralást!

Witch,
Nyugi, pihenj csak, nem lesz gond! Nekem is volt heamatómám a 7-8. hét környékén, Rutascorbint szedtem rá, és pihentem!

Na és két tegnapi kép rólunk:
Kép Evés utáni pihizés Kép Nyugodt pillanataim egyike

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Hát én teljesen el vagyok olvadva a Lánykáidtól! Annyira szépek, édesek és még sorolhatnám! :D
Kitartás! Szerintem nincs olyan Anya, aki az elején a nehéz időkben ne lett volna feszültebb, türelmetlenebb a Babával vagy Apával. Két manó mellett ez szerintem meg duplán igaz!

Mamm
Jó nyaralást és pihit Nektek is! :D Ne izgulj, biztos nagyon jól fog sikerülni! De az biztos, hogy kell majd egy kis szervezés! :D

Köszönöm a megnyugtató szavakat, aranyosak vagytok! Remélem én is, hogy nem lesz semmi gond és ezt az akadályt is könnyen vesszük. Még az is lehet, hogy nem lesz műtét. Bizakodó vagyok, mert a védőnő mesélte, hogy 30 év alatt nem volt ilyen és az elmúlt 1 év alatt kétszer volt a körzetében hasonló eset és nem kellett altatásos műtét, csak valami ambuláns pici beavatkozás.
És köszi Motpapa dicséretét! Szegénykém teljesen zavarban van, nem tud mit kezdeni a dicséretemmel... :oops: Oylan kis édes! :D Na jó, nem ömlengek itt tovább!:oops:

Kép

Kép
motné

Witch

nekem is volt,feküdöm kellett és elmúlt.Tudom ilyesztő a vérzés.Az meg főleg jó hogy a baba alatt van a vérömleny.Pihi!

Napcsi

jobbulást.Várjuk a képeket!Nyaralósat is majd!

Rebe

nagyon édesek!!!!!!!!

Motné

hú,Mot papát nem adnád kölcsön vmelyik hétvégére?Mondjuk én nem főzésre használnám az időmet :lol: Szorítok a műtét miatt nagyon.

Mamm

tüneményes!!! :lol:

Bibarkám

Örülök hogy Oli ellenáll a csábításoknak :wink: :lol:

Chesti

Niki óriási nagylány és gyönyörű!Mielőbbi bepöttyösödést :wink: :D

Kép
lukrécia

Motné

Köszönjük a bíztatást, nagyon aranyos vagy, tényleg csak a legszükségesebb dolgokért kel föl. Szorítunk nektek Krisztináért, reméljük legegyszerübb módon túljuttok az egészen. Mivel a gyerek tökéletes, ezért nem kétséges a beavatkozás eredménye.

Rebe
Gyönyörűek a lányok, öröm rájuk nézni, egyébként nemtudjuk, hogy csináljátok minden BABA tökéketes. Köszi a nyugtató szavakat.

Lukrécia
Tudjátok könyvelőnél mi az, hogy ÁFA bevallás 20-án. Most Én könyvelek helytte távirányítással, közben vezetm a háztartást, ( a tökömre is kötök egy lámpást) de a Picurkáért minden, és persze Witch is legyen rendben.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Rebe
gyönyörüek a lánykáid,nagyon szerencsés vagy 2 ilyen tündérrel :lol: :lol:

tényleg a másik két tündi aanyukája,LIPPA,hol vagy????rakhatnál a csajokról képet :wink: :wink:

MOtné
drukkolok a beavatkozáshoz,sajna én sem hallottam még róla :oops: :oops: Krisztina nagyon édes :wink: :wink:

Witch
nekem is volt vérömlenyem,feküdtem,1 hónap alatt elmúlt,ez itt "népbetegség" a topikon :oops: :oops:

Lukikám
pusszantalak :P ma megyek az ikrek szülinapi bulijára Olivérrel :P :P

Vicuska
nekem sincs ötletem sajna :oops: :oops:

Napcsi
de jó nektek,mentek nyaralni :wink: mi majd csak jövöre megyünk külföldre,idén csak egy egy napokat mertünk bevállalni :oops: :oops:

már a 2.fogunk is kibújt,azóta megint átalussza az éjszakát és a nyügösség is tovaszállt :lol: :lol: napközben viszont nem tudok elmozdulni mellöle mert rögtön sir,ezt jól elszúrtam úgylátszik,de ez van,IMÁDOM :lol: :lol: :lol:
köszönjük a pasi dicséreteket :oops: :oops: :oops:

Benszikém
mi van anya,eltüntél,hivlak majd valamikor :lol: :lol:

bibar

Witch
Szorítok, hogy minden rendben legyen. A lényeg, hogy a baba jól van, sok pihi, túlleszel rajta hamarosan.

Vicuska
Nálunk Miló matracon alszik kb 8-10 hónapos kora óta.(pontosan nem emlékszem )Állandóan felébredt, amint cicizés után visszaraktam a kiságyba. Így felnőtt méretű matracon alszik, ami a földön van. És én is mellé tudok feküdni, cicizik, alszik, kijövök. És ma már elalszik, anélkül, hogy a cici a szájában lenne. Nekünk bevált. Eleinte délután próbáltuk ki(azt már korábban is, mint 8 hó)

Motné
A dinnye nálunk is favorit, de hál istennek minden gyümölcsöt megeszik. De a dinnyét azt kéri magától is.

Rebe
Édsek a csajok. Hát kettővel bizony nem lehet egyszerű. De belejössz meglátod.

Naposoldal
Jó nyaralást! És képet a kiscsajról!

Chesti
Mekkora már Niki. Igazi belevaló kiscsaj. :lol: Apa nem aggódik még? :wink: Milo is imádja a mesekönyeket. Nálunk most a Nyuszihintó a kedvenc. Olyan hihetetlen milyen ütemben fejlődik a szókincsük. Tényleg napról-napra bővül, és egyre szebben mondja Miló is amiket már tud. Én is csak ámulók és bámlok néha.

Mamm
Zsófi nagyon szép baba, több képet, ha lehet.

Gabicsibe
Szépen fejlődik Botond, és olyan édes, ahogy alszik. Főleg az első képen.

Kép

Kép
agnese

Bibar
Szuper, hogy kijött a második fog is, lehet megint pihizni. Legalábbis éjszaka. :wink: Nem szúrtál el semmit, csak társasági lény a pici fiad.

Kép

Kép
agnese

Agnese, olyan jó, hogy jó tapasztalatokat írsz a matracos megoldásról. Igaz, most sikerült a visszacsempészés a kiságyban, nem ébredt fel és hajnalig aludt de azért nem ez a jellemző.

Rebe, gyönyörűek a csajok!!

Ramika is eszik dinnyét! Imádja! Mondjuk ő mindent imád.. :lol:

Motnéni, nekem csak most jutott el az agyamig, hogy műtét vár Krisztikére! Hát én ilyet még nem is hallottam! Hamar túl lesz rajta, hiszen nagyon szeretitek, és így könnyű a felépülés!

Kép

vicuska2007

Mamm:
Nagyon édes Zsófibaba.
Majdnem egyidősek a lányaink, de persze egyik gyerek sem egyforma. Most már próbálok nem izgulni azon, hogy alig hízunk. Nemrég sikerült végre elérnünk a 6 kg-ot, most 6110 volt. Hát nem egy nagyétvágyú csaj az biztos. Viszont iszonyú aktív, egyfolytában izeg-mozog.
Forog össze-vissza, szeret ülni ha fogjuk és tartjuk, már ha lehetne fel is állna tuti. Sajnos sokáig nincs el egyedül, mindig mellette kell lenni és foglalkozni vele, és még mindig sokat van kézben, valamint az elalvások még mindig iszonyatosak. Egyfolytában túlpörög és ordít a fáradságtól és fél vagy egy órát altatjuk és utána kemény 30-35 perceket bír aludni, majd felébred és baromira fitt.
Nagyjából ilyen egy napunk:
5-6 között ébredés
max. 1 órát bír, de már álmos, majd nagynehezen alszik fél órát.
kiságyában kb. 20 percet bír
olyan 11-12 óra felé ismét sikerül aludnia 30 percet.
persze közben eszünk is, olyan 2-3 óránként, és még mindig csak tejcit. Próbálkoztunk pár dologgal már, eddig a sütőtök jött be, de azt is 2 napig esszük mire elfogy. (kiskanállal)
Cumisüvegből semmi, cumit nem ismeri, csak cici kell, azt imádja.
aztán ha szerencsém van ebéd után alszik 2 órát velem. Nagynehezen elalszik fél órára, aztán gyors cicit benyomom és így alszik tovább. Ilyenkor pihenek én is.
Amikor ilyen sokat sikerül aludnia akkor utána elég jól elvan, nem kell cipelni.
De este 6 után már elég gázos. Mostanában olyankor mentünk sétálni, mert meleg volt. A séták felét persze szokás szerint kézben tölti. Aztán 7-8 felé már teljesen zizi. Fürdés 8 fél 9 felé, és jobb esetben alvás 9-kor, rosszesetben 10-kor.
Éjjel alszik, csak enni kel föl, de alszik tovább. (szerencsére).
Hát így telnek napjaink.
Majd írj te is.

Kép
Vendég

Sziasztok,

Rebe, hát, szoktalak is sűrűn emlegetni, mikor telik a hócipőm, hogy ti duplán kapjátok a problémákat, remélem, az örömöt is!

Motné, le a kalappal Motpapa előtt! Az én párom is rengeteget segít, de azért a nagyik nélkül meg lennék lőve.

Gabi továbbra is tündérke délelőtt, délután ordít minden etetés után. Teljesen szétesik a napirendünk, mert mire elalszik, belecsúsztunk a következő szoptatásba, így nem a 2.5 órát, de a 4-et is nehéz tartani. Össze-vissza eszünk emiatt. isten tudja, mikor fog kialakulni valamilyen rendszer...

Éjjel viszont órát lehet igazítani hozzá, fél 4kor ébreszt, gyorsan eszik, és alszik tovább...

Alig várom, hogy mikor tudunk már vele elmenne erre-arra, annyira jó lesz! Egyelőre csak a teraszra toltam ki kicsit levegőzni, jókat tud ott délelőtt aludni. Az utcára még nem merészkedtünk ki.

Kérdés: édeskömény teát akarok neki adni, mert néha nagyon húzza a görcs a pocakját, még szoptatás közben is elvonja a figyelmét az erőlködés. Eddig úgy csináltam, hogy 3 szem köményt tettem 1 deci vízhez, szerintetek ez így jó?

És egy kép a kis mókusról :)

Kép

Kép
elan

Elan, Rebe, Gabicsibe - nagyon édesek a gyermekek. :)
Egy kicsit megnyugodtam ahogy olvastalak gyorsan átfutottam az írásokat. Nálunk nappal édesen alszik, viszont az esti etetés után most pár napja nem akar aludni. Kézben teljesen jól el van, viszont ahogy letesszük kinyitja a szemét, majd pár perc nézelődés után jön a sírás. Mi is bevetettük a cumit, bár nem nagyon kedveli, elég hamar kiköpi, sőt van hogy be se lehet neki tenni. Tegnap éjjel már olyan fáradt voltam, hogy szoptatás közben elaludtam. Tiszta gáz. Ráadásul időközönként rámtör a sírógörcs, szegény férjem meg teljesen megijed hogy mi baj van. Szegény nagyon sokat segít, más segítségem sajnos hétköznap nem nagyon van, mivel anyukámat a jövőhéten műtik, így minden nap orvoshoz kell járnia.
Viszont ma itthon volt, és a délutáni etetés után kimozdultunk itthonról egy kicsit vásárolni, nagyon jó volt. Bár siettünk haza a mi kis angyal kislányunkhoz.

Teszek fel én is képeket. Kép Kép Kép
toldikrisztina

Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés, mert még a pakolást be kell fejeznem. Ma Krisztina keresztanyukájának a kerti partijára voltunk hivatalosak, szóval el ment a nap. De itt az éjszaka a csomagolás befejezésére, mert holnap reggel irány a Balaton! :D Szóval jövő hét vasárnap leszünk legközelebb! :D

Bibar
Gratula a 2. fogacskához! Remélem minél később jön a következő és addig nyugi lesz! :D

Agnese
Mi is szerencsések vagyunk Krisztina minden gyümit ezerrel nyom. Én vagyok ilyen gyümölcsimádó, Motpapa nagyon keveset eszik. És hát mivel a gyerkőc egész nap azt látja, hogy nyomom a gyümit úgy tűnik ő is nagy gyümülcsös. A dinnye nálunk is annyira kedvenc, hogy ha a kocsiból meglátja az útmenti árusoknál sikítozik és mutogat a dinnyékre! :D

Elan
Hát sajnos ahogy írtam nekünk semmi segítségünk, az én szüleim az elején teljesen eltűntek, leginkább arra hivatkozva, hogy ők Bp-en laknak. :cry: (Anyukám először 3 hónaposan töltött itt egy éjszakát, mert Motpapát elszólította a munkája vidékre, de másnap már menekült is haza, mert teljesen kifáradt...), Motpapa anyukája meg már sajnos nincs velünk... :cry: :cry: :cry: . Szóval mi tényleg az elejétől fogva egymásra voltunk/vagyunk utalva. De most, hogy már Kriszti nagylány és már nem cicifüggő és imád csavarogni, úgy döntöttünk, hogy ha a nagymama és nagypapa nem jön akkor mi megyünk és mi visszük az unokát. Hiszen ez Krisztinek és nekünk is jó. Csak furcsa, hogy nekünk is ugyanúgy 28 km a távolság, mint nekik. Na mindegy, az a lényeg, hogy Kriszti tényleg élvezi a társaságukat! :D
Amúgy ahogy Gáborról írsz, mintha Krisztiről mesélnél. Szerintem ez tuti hasfájás. Nálunk is mindig délután és este az etetés közben és utána voltak a sírások. A tea szerintem így jó, max 5 szemre emlékszem én is decinként. Ha nem válik be, mert nekünk sajna nem használt semmit max arra volt jó, hogy amíg belekortyolt kettőt-hármat nem üvöltött, de amint kivettük a szájából üvöltött tovább. Szóval majd próbáljátok ki az Infacolt, utána az Espumisant, 1 hónapos kórtól pedig a Gripe water -t , nekünk csak ez használt. Ami még jó a tigris a fán pozíció, a pocimasszász az óra járásával megegyező irányban és az óvatos torna (lábacskák feltolása), na ekkor hatalmas pukik fognak kijönni. Próbáljátok ki! Kitartás! Különben nagyon édi babácsak a képen! :D

Toldikriszta
Kitartás nektek is! Nyugi hamarosan összeszoktok és belerázódtok! Olyan édes ez a pici lány, mint egy kis tündérke! :D

Sok puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra, a babákra és a pocaklakókra! Jövő hét vasárnap jövünk az élménybeszámolóval! :D

Kép

Kép
motné

Jaj még valami! Képzeljétek Krisztina királynőnk kedden másfél éves lesz!!! :D :D :D Nem hiszem el, hogy így megy az idő és ilyen nagylányunk van már! Csodálatos dolog szülőnek lenni! Néha még ma is alig hiszem el, hogy velünk is megtörtént a csoda! :D

Kép

Kép
motné

Toldikriszta, nagyon szép a kicsilány :lol: :lol:

Elan,nyugi, a napirendhez is idő kell. Nálunk is jó pár hét eltelt, mire valami napirend kezdett körvonalazódni.
Majd adja magát, meglátod :wink:
Nagyon édes Gáborod :lol:

Estrella, gyere sűrűbben, és képet is :wink:

Motné, egyszerűen imádom, ahogy Krisztináról, és az anyaságról írsz :lol:
Én sem tudokbetelni ezzel a csodával!
Szép nyaralást nektek!

KépKép
naposoldal

Sziasztok csajszikák.

Eléggé sürüek mostanában a napok. De azért olvasó üzemmódban ittvagyok ám csak irni nincs sokszor erőm :lol: :lol:
Sokszor mire idejutok a gép elé már annak is örülök hogy elolvaslak benneteket!! :lol: :lol: :lol:

Az összes baba egytől egyig gyönyörű!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Chesti!!

Azt tudod hogy Lencsilányhoz egyszerüen nincs hozzáfűzni valom! Egyszerüen gyönnnnyörű és kész :lol: :lol: :lol:

Vicuska!!!!

Annyira édes a csatos kép!! Nagggggyon csajszis :lol: :lol: :lol:
Pár év drágám és foghatod a fejed!! Akkor majd azon tanakodtok apával hogy hogy söpörjétek le a fiúkat :lol: :lol: :lol:
A matracos megoldás meg sztem nagyon jó ötlet: Az egyik barinémnak nagyon bejött! Cseles dolog mert nem érzi ugy hogy kiságyban van de mégsem köztetek szundizik :lol:
Szerintem egy próbát megér!! :wink:

Toldikrisztina!!!

Ez a rózsaszinű csomag....... Gyönnnyörűűű!! :lol: :lol:

Elan!!

Gábor olyan kis mosolygós nyugodt babának tűnik itt a képen :wink:
Te csak ráfogod erre a gyerekre hogy sirni is szokott :wink: :lol: :lol:

Rebe!!!

Szerintem te is csak ráfogod erre az édes kis lánykára !!!!+
Olyan gyönyörűek hogy még sirni sem tudnak!! Vagy ha igen még azt is jo hallgatni! :wink: :wink: Vagy nem :lol: :lol:

Estrella!!

Nálunk annyit javult a helyzet hogy az alvással nincs gond!
Döbrögi jol alszik de a köztes időkben még mindig kézben szeret a legjobban :roll:

Most sajnos mennem kell!! Felébredt a drágám!! Később jövök :lol: Kép Kép

Kép
fiona66

Bibar,
Gratula a 2. fogacskához! :wink:

Elan,
Nagyon helyes Gabi! Mi is levegőzünk már a teraszon, én szerdára már tervezem az utcai sétát, a védőnő szerint már korábban is mehettünk volna nyugodtan, de eddig még én sem akartam. :oops:

Kriszta,
Nagyon szép Eszter, az első kép annyira tetszik, ebben a ruhában tüneményes! :D Nálunk is most ugyanaz a gond, mint nálatok!

Fiona,
Hidd el, tudnak sírni! :oops: Zsani ugyan általában csak akkor ha éhes, na de Blanka … A bizonyíték :wink:
Kép

Ki is panaszkodom magam! Kivagyok mint a .... Az elmúlt 4 éjszaka gyötrelmes volt. :oops: Alig aludtunk valamit. Blanka annyira visít minden kaja után, hogy egyszerűen képtelenség visszaaltatni, mire nagy nehezen sikerül, már újra ennie kell. Sehogy nem jó neki, nagy nehezen kézben, vagy rajtam sikerül elaludnia. Én nem tudom, mi lehet ez, hasfájás-e vagy nem. Kész vagyok. Annyira fáradt vagyok, hogy a fáradtságtól már elaludni sem tudok. A páromnak ráadásul mennie kell dolgozni, és ő sem tud aludni, majd összeesik annyira kivan. Napközben nincs különösebb gond, van egy kis nyöszörgés, aztán ennyi, de éjjel, éjféltől kb. 4-ig ... Szerintetek mi a franc lehet ez??? Most megpróbáljuk az Espumisant, mert ha hasfájás, akkor az Infacol nem segített semmit.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, Gabival ugyanez van! Eszik, utána leteszem, és rákezdi az ordítást. Csak kézben marad meg. Eddig fél 4-kor kelt enni, és utána visszaaludt, de ma éjjel keltett 2-kor, és 5-kor is. Az 5-ös után már csak szenvedtünk, teljesen felébredt.
Szerintem nem a hasa fáj! Csak utál egyedül lenni. Az infacol nekünk sem segített, csak habzott tőle a szája, ezért a dokinő letiltott róla.
Most minden étkezés előtt édeskömény teát kap.

Viszont most kitaláltam, hogy hordozókendőben fogom hurcolni, hogy legalább el tudjam végezni a minimál-teendőket. Van is egy kendőnk, lenvászon, de fogalmam sincs, hogyan kell megkötni, a neten meg főleg nandus, és rugalmas kendőkről van leírás és videó, vagy idősebb gyerekeknek.

Nincs valami tippetek, hol találhatnék megkötési módokat?

Kép
elan

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, de most csak Elannak (és mindenkinek, akit érdekel) ajánlanék egy oldalt a kendőzéssel kapcsolatban:

http://site.peppermint.com/girasolcarry.htm

Én nagy hasznát vettem, amikor Ádám pici volt.

Ági

Kép
agnesm

Ági, nagyon köszönöm, ez tényleg egy szuper oldal!

Kép
elan

Nálunk is hasonló a helyzet friss anyukák. Ma hajnali 1/2 4-ig fent voltunk, csak kisebb szünetekre aludt be. És most minden másnap ez a műsor. Szintén kész vagyok, nappal semmi baj, eszik, alszik, de az esti etetés után jön a szenvedés. Már sirógörcsök jöttek ma rám, hogy tuti valamit nem jól csinálok, de mit? Kitartást mindenkinek, csak lesz jobb is. :)
toldikrisztina

Szisztok csajok!

Jöttem megtörni a sort. nem tudom, hogy azért-e mert a második gyerekem, de képzeljétek az ég világon semmi gondom a pöcsössel továbbra se.
:lol: :lol: :lol: Úgy néz ki megúsztuk a hasfájást is. Azt hittem, hogy az első két nagyon nyugis hét beetetés volt és utána jön a feketeleves, de az én fiam olyan halál rendes, hogy azt el sem tudom mondani.
Amikor ébren van akkor is tök jól elvan, nem kell állandóan kézben legyen. Azt nem mondom, hogy nem szereti, de nem követeli. ne kérdezzétek a titkot, nem tudom.
Az biztos, hogy most sokkal lazábban veszek mindent, mint annak idején Jázival. Nincsenek kőbe vésett szabályok, se evéssel se alvással se cumival kapcsolatban. Most is éppen egy szál bodyban durmol az udvaron egy pelussal betakarva. Tök jókat alszik odakinn. Már két hetesen kinn altattam, napközben meg az előszobában a babkocsiban bundizik, úgy hogy résnyire nyitva az ajtó. Pénteken már Siófokon voltunk, mert haza kellet hozni egy autót a férjecskémnek az övét meg én hoztam vissza. hazafelé beugrottunk még Velencére, a kollégák ott fociztak Jázmin élvezte, Kristóf meg azt is szinte végigaludta, hol a hordozóban, hol a babakocsiban. :lol:
Csak halkan merem leírni,de minden jól alakul. Néha el sem hiszem, hogy ilyen mázlim van. Éjjel is jól alszik. Este 10-11 körül van egy szopizás, aztán 3 - 4 körül és legközelebb reggel 7- 8 kor, az ő ritmusa szerint. Egy szopizás kb fél óra , visszaalvással együtt. Napközben azért kicsit tovább szeret eszegetni, és persze ilyenkor "beszélgetünk" is.
Ja azt nem is mondtam, szerdán voltunk dokinéninél, akkor volt 4520 g. Szóval gyarapszik rendesen.
Hát most ennyi,még megpróbálok egy kicsit én is ledőlni, mert azért rám is rám fér. :lol:
Többi friss babásnak kitartás, mindjárt vége a nehéz első 6 hétnek, aztán jön a boldogság minden mennyiségben. Hasfájós babáknak ha még nem próbáltátok, esetleg a Gripe Waterral is lehet próbálkozni 1 hónapos kortól. Mi azt használtuk Jázinak. Gyógyszertárban kapható.

Puszi mibndenkinek

Kép
Kép
zuzmó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?