Benszi,
Balázs nagyon jóképű kiskrapek, Dórin pedig látszik az az izgágaság amit írsz! Olyan édesek és szépek!
Erika,
Szerintem se izgasd magad a méret miatt! Már majdnem 3 kg-snak mérték, szóval semmi gond nem lenne már most sem ha megszületne, és még nem vagytok a végén!
Luki,
Jó, hogy magától elmúlt ez a vér dolog, remélem a minta is negatív lesz!
Gica,
Köszi, aranyos vagy! Képek?
Agnese,
Örülök, hogy minden rendben veletek, Tényleg látszik az arcocskája! Milán meg csuda kis mosolygós pasi!
Mamm,
Milyen kis ügyes Zsófi baba, és persze szép is!
Bibar,
A kedvenc pozitúrám képen meg kell zabálni Olit!
Gabi,
Már magamban hiányoltalak is, örülök hogy jelentkeztél!
Cumit én is próbálok adni, főleg Blankának, mert kajálás után mindig ordít, egy kis ideig elvan vele, de aztán olyan gyorsan kiköpi, és már ordít is. Ott kell állnom felette, mindig visszatenni, szóval nálunk úgy látom nem megoldás, egyenlőre.
Szerdán volt itt a védőnő, és a kiscsajszi éppen ordított evés után. Felvette, és azt mondta ez bizony nem hásfájás.
Ha van is neki, csak nagyon enyhe lehet, de nem úgy viselkedik mint egy hasfájós baba. Inkább szeret kézben lenni, és igényli a foglalkozást. És tényleg ha felveszed, csendben van, nézelődik, tök jól elvan, látszik is rajta, ha leteszed, úgy ordít mint egy sakál. A védőnő azt tanácsolta, hogy ne vegyem fel mindig, néha hagyjam sírni.
Ha hagyom, negyed óráig kegyetlenül sír, aztán már alszik is.
Jók a képek, nálunk is élvezik a csajok a fürdést! Szépen növöget a fiatok!
Chesti,
Niki egyszerűen gyönyörű, nincs rá jobb szó!
Elan,
Nyugi, bár tudom ez most nem nyugtat, de én is sokszor türelmetlennek érzem magam, ráadásul kettővel. Most nem azt mondom, hogy neked eggyel könnyebb , de sokszor azt sem tudom melyikkel foglalkozzam először.
A hétvégén itt volt anyukám, én elmentem egy kicsit vásárolni, mert a párom meg dolgozott. Jól esett, habár rohantam haza.
Meg az az igazság, bármennyire is fáradt vagyok, hülye módon mindent én akarok csinálni, és azt hiszem csak az a jó, ahogy én csinálom.
Ráadásul a párommal is jól összekaptunk már egy párszor, mert ugye egy szobában vagyunk, és Blanka éjszaka is hozza a formáját, ordít, a párom nem tud aludni, pedig olyan a munkája, hogy toppon kellene lennie, és sokat is vezet. Amúgy meg egy szavam nem lehet, mert amennyit csak tud ennek ellenére segít. Én meg van amikor mégis feszült, és türelmetlen vagyok vele is.
Na most jól kipanaszkodtam magam! De úgy érzem, amíg nem ezek vannak túlsúlyban, addig nincs baj, és remélem majd könnyebb lesz kicsit később.
Motné,
Jó pihit nektek a Balatonon! Ilyenről még nem hallottam, de nem lesz semmi gond, bár azt elhiszem hogy meg vagytok azért ijedve!
Naposoldal,
Nektek meg olaszban jó nyaralást!
Witch,
Nyugi, pihenj csak, nem lesz gond! Nekem is volt heamatómám a 7-8. hét környékén, Rutascorbint szedtem rá, és pihentem!
Na és két tegnapi kép rólunk:
Evés utáni pihizés
Nyugodt pillanataim egyike