Új privát üzeneted érkezett!

Berni: én amíg nem voltam terhes, akkor álmodtam azt, hogy terhes vagyok, sőt volt, hogy már meg is szültem. Volt ott minden! :P

A vérnyomi rekordom 100/60, ennél feljebb nem hajlandó menni, még a reggeli tejeskávé után sem.
bébic

Aida! Gratula az új autóhoz, klassz lehet. Emlékszem, amikor mi tavaly nyáron megvettük az új autónkat, a Zuramat ki nem lehetett robbantani belőle még a szomszédba is azzal járt. :D
Kérdezted, hogy mit dolgozok, irodában ülök és ügyintézek, nem vészes a nyári időszak munka szempontjából, csak éppen nincs légkondi. A múlt héten abban a hőségben bizony 32-34 fokban dolgoztunk itt bent, de egész jól bírom.

Képzeljétek én kislányt szeretnék, erre valamelyik éjjel azt álmodtam, hogy a doki megmondta az uh-n, hogy kislány lesz és el voltam kenődve! :shock: Na ez most mit jelent? Titkon mégis kisfiú után vágyakozok? Apa persze fiút akar...

A vizelettel kapcsolatban, nekem holnap lesz a 16. hetes uh (AFP, vércsoport meghatározás, vércukor, toxoplazma, hepatitis - ez így mind egyszerre) és oda kell vinnem az otthoni reggeli első középsugaras vizeletmintát. Nekem eddig nem is volt vérvétel. A védőnő mondta, hogy majd a 16. héten kell először mennem vérvételre. :?

Babarucikat még nem kezdtem el vásárolni, megvárom, hogy kislány vagy kisfiú, aztán majd belelendülök!

Kokitti
Kép
kokitti

bébic: A párom kislányt szeretne, így kislányt is tippel. :D Mondjuk megmondom őszintén nekem is az a tippem.. :( De biztos a kislányka is jó dolog. Csak az a bajom, hogy soha nem voltam az a "masnis-édes-rózsszín" kedvelő és a kislánykáknak meg mindenki azt vesz (nagymamik, rokonok). :( Nem szeretném kismasnikba, ruhácskákba öltöztetni. Ezt megspórolnánk ha fiunk lenne.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
aida:
Én sem szeretem Annát fidres fodros masnisba öltöztetni, nem is illik hozzá, ő vagány csajszi, nem Barbie baba :)
Egyébkén le lehet építeni a rokonságot, megkéred őket, hogy ,ha lehet ruhát ne vegyenek, mert annyi féle méretezés van, hogy közel sem biztos, hogy jó lesz rá, így azt inkább ti szeretnétek :wink:

Én még nem is álmodtam tesókával, olyan fáradt vagyok estére, hogy bezuhanok az ágyba, és nem is arad meg eg álmom sem már régóta.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kokitti!
Jó, hogy mindent egyszerre néznek meg. Legalább nem kell többször elmenned vizsgálatokra.

Bébic, Aida, Mágnes!
Nálunk Apa fiút szeretne, nekem egy darabig mindegy volt, de már én is a fiú felé hajlok. A fiúk sokkal anyásabbak. :-D Amikor én születtem, apukám kislányt akart. Ez bejött nekik, de engem sem neveltek túlságosan kislányosan. Emlékszem a szüleimtől kaptam mikroszkópot, távcsövet, legót... (nem semmiért lettem építészmérnök :-) ) és ezekkel Apuval együtt játszottunk. Azért volt babám is, sőt babaházat is csinált nekem. :-) Remélem nálunk is lesznek majd ilyen közös apa-fia/lánya programok. :-D

Kép
Kép
lbernuska

jaj, mekkora hülyeséget írtam, csak most látom. :oops:

Szóval nem 16. hetes uh-ra megyek, hanem vérvételre.
Tudjátok be annak, hogy terhes vagyok :P erre most mindent rá lehet fogni

Kokitti
Kép
kokitti

jaj, mekkora hülyeséget írtam, csak most látom. :oops:

Szóval nem 16. hetes uh-ra megyek, hanem vérvételre.
Tudjátok be annak, hogy terhes vagyok :P erre most mindent rá lehet fogni

Kokitti
Kép
kokitti

[quote]d írta:e remélem ezt nem megvetésként irtad
Nikianya! Megvetés? :twisted: Megbuggyantál? :lol:

Márti! De örülök! Akkor nemsokára UH, és eloszlik még egy adag para!

Vera! Szóval? Miért nem adtak neked leletet?
(Talira hozol pereputtyot?)

Bébic! Egyelőre Hanna a neve Bucinudlinak, de nekem még van jópár, ami tetszik. Pl. Dorina, Lili, Flóra, Ágota, Helga, Laura, Emília. Úgyhogy majd apa dönt!
Kezdő súlyod be van írva a kiskönyvedbe.
Dinnyekérdés:
10 dkg görögdinnyében 6,5 g szénhidrát van (30 kcal)
összehasonlítva:
pl. egy 160 g-os CH diétán (terhességi diabétesz induló adagja) napi 2,5 kg dinnyét megehetsz, míg zsemléből max 5-öt!
..szóval nyugodtan zabáljátok a dinnyét!

[quote]l írta:e kell állni a szénhidrátról, mert mire december lesz,

Berni! Ezentúl csak velőspacalt eszel szalonnával? Azokban nincs szénhidrát! :lol: :wink:

Sarmi! Ha szabad a sex, akkor párod is fel tudja nyomni a vérnyomásodat, nem is kell a kávé! :lol: :wink:

Aida! Egye fene, leszek neked is az anyukád! :lol:

Kitti! Fura, hogy az első alkalommal dokid nem zavart el vértvenni meg pisilni.

Mágnes! Én megtiltottam a rokonoknak, hogy ruhát vegyenek! Annyi minden más ajándék van, ami hasznos ilyenkor. Csak ügyesen rá kell vezetni őket! :wink:

Voltam ma 18. heti UH-n. Minden oké, most már tuti, hogy sunnája van, korának megfelelő méretű (mármint a gyerek :wink: ) de a combcsontjai másfél héttel idősebb korúnak felek meg. Nem is tudom, miért? :lol: :wink:
Ez a kórházas UH volt, és az a doki rendelt, akihez bejelentkeztem az Istenhegyi Géndiagnosztikára jövő hétre - nem kevés pénzért! :lol:

Kép
zölddisznó

Bernus:
Nekem próbáltak babát venni.. Volt egy példány belőle otthon. Sosem játszottam vele, ahányszor felé mentem, rácsaptam egyet, ez volt a mi kontaktusunk..:)
Nagyon macis voltam, ahogy látom, a lányom örökli, mert imádja a plüss állatokat, de már tudatosan vettem neki babát, hogy őt is szeretgesse. Eddig bevált :)
Viszont autója is van, kell az egyensúly, azt sem szeretném, ha kizárólag babával tudna játszani. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi:
Én egy időben pelust kértem ajándékba :)
Ruhát én akarok neki, én ismerem a lányom, na meg a saját ízlésem, mert valljuk be, ilyenkor az ember kivetíti a gyerekre a saját igényeit :wink: Addíg, amíg lehet, nemsokára úgysem lesz hajlandó felvenni bármit.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja, tali. Írjátok meg, hogy e hónapban kinek melyik szombat lenne jó, és amelyik legtöbbünknek megfelel, azt választjuk!
Eddig:
Sinaszi
Csaki+Lili
Mágnes+Panna
Vera+?
Bébic
Berni
Coca 12. és 26.
...

Kép
zölddisznó

Sinaszi
Csaki+Lili
Mágnes+Panna 26.
Vera+?
Bébic
Berni
Coca 12. és 26.

Kép
Kép
Kép
mágnes

No én is szívesen megyek a találkozóra, egyelőre még képlékenyek a hétvégéim, ha meglesz időpont és hely, megmondom majd hogy ott tudok-e lenni. :)
zöldi: Kiccsajszi lesz. :D Gratula a rózsaszínesedéshez! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Oké Aida! A hely az Örs környéke, hogy Másnes tudjon Pannástul jönni. Persze ha másnak is jó, és teljesítette a házi feladatát, miszerint ki kell találnia egy jó kis kerthelyiséget!

Bevallom, én már baromi sok ruhát lőttem a vaterán...
Ez az egyik kedvenc:
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi
Megzabálom a rucikat!! :) Én úgy fogom sajnálni, hogy, ha töki lesz, nem tudok a sok szépséget ráadni tesókára.. De ahogy kiderül a neme, ha nem csajszi, rögtön eladom őket..

Nekem gyakorlatilag mindegy a hely, Apával elszállíttatom magam.. :)
(hogy fog örülni...) :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ez pl kemény 100 Ft volt:
Kép

Meg ez is helyes:
Kép

Itt már herdáltam, mert ez az együttes 700 pénz volt.
Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bemenekultunk a tuzonaprol egy ir kocsmaba es van netuk!!!!!!!!!!

Lanyok! A talirol. En is nagyon szeretnek!!! lehetne egyet szervezni augusztus 18 es 31 kozott? leci, leci, leci!!!!!!!!!! :roll:31-en du mar repulok vissza.

nem olvastam vissza mindent, de azert ezt azt igen. €2 40 perc, es mar €4 element csak egy par oldal elolvasasaval. szoval majd otthon potolok, igerem.

szuperek a poci meg baba fotok!
magnes. zabalni valo a kislanyod!

zoldi! a rozsaszinbol arra kovetkeztetek, hogy kiderult, hogy kislany?

KépKép
KépKép
mush589

Akkor hely marad képlékeny. Esetleg Margit sziget? Ott jobb a klíma, lehet sétálni is és a kölköknek is jobb.

Kép
zölddisznó

zoldi. nagyon edesek a rucik. az 700fprintos kulonosen. szerintem megeri.

KépKép
KépKép
mush589

Tegnap nem volt tul jo ido, igy elmentunk setlani egy bevasarlo kozpont szerusegbe, ami 4-5 kmre van. Oda fele meg jol birtam, de visszafele, ebed utan, a nap is kisutott, csak ugy vonszoltam magam. aztan nem tul messze a szallodanktol betevedtem egy parfum boltba. ott rogton felelenkultem az araktol. annyira olcsok voltak a parfumok. vettem egy csomot. mindenki azt kap szulinapra az iden. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Vagy Városliget :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

esetleg allatkert?

mar csak 4 percem maradt.

jok legyetek! majd ha tudok jovok meg!

Sok sikert a talihoz. be kell vallanom, hogy esz a penesz.... :cry: :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Ezt meg majd jól eladom kukisoknak:

100 db-os
Kép
Kép
Kép
Kép
Mindent, ami nagyon kék szívesen továbbadok!
Majd ősszel - amikor jöttök hozzám házavató kertbenkajacsinálós piknikes hétvégére a Balcsira - akkor szervezünk egy börzét!

Kép
zölddisznó

zoldi. ha nekem kukis lesz, en szivesen megveszem oket augusztusban! :)

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi.
Igényt tartok a pöcsösömnek rá!
elcseréljük csajsziruhákra :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zölddi!
Se a pacalt, se a szalonnát nem szeretem. :-D Se szénhidrát, se zsír, se cukor. Meg még mit tudom én mi hizlal. Talán a levegő? :evil: :? Adj tanácsot, te hogyan fogsz diétázni??? Nekem marad a párolt husi gazokkal, gyümi, tejtermék (de ebből is csak a lájtos joghurt, kefír...), aztán meg az ásványvíz.

Kosaras lesz a lányotok, már most látszik! :-D Zabálnivaló a nyuszis kollekció! Főleg a nyuszifüles sapi!

Mágnes!
Az elején mindenféle hülyeséget ráadhatunk a gyerekünkre. Még akár egy édes nyuszifüles sapit is! :-D

Kép
Kép
lbernuska

lanyok! nagyon hianyoztok am. nem hittem volna. asszem fuggo lettem....

KépKép
KépKép
mush589

mush:
na majd jól megverekszünk a ruhákért :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Második összeröfi időpontja aug. 24! Oké Musi! Aztán ne igyál ám sok beer-t! További kellemes férjezést!
Igen ma voltam, cunás a kis Bucinudlink!

Városliget is jó!

Ki jön ma jógára?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

tegnap egész nap hívogattam a dokit de foglalt volt, így berohantam az integrált eredményért.

És képzeljétek :D :D :D :D

AFP: 0,89 Mom

Down kockázat 1:710000
Edward kockázat 1:100000
Velőcső kockázat 1:7000

Azt mondták, hogy ez nagyon jó! Úgy megkönnyebbültem! :D :lol:

Zöldi! A találkozóban nagyon benne vagyok, csak sajnos :D jövő hét szombaton elutazom két hétre nyaralni, így nekem legközelebb az aug. 2. lenne jó.

Zöldi! Jóga: Ma nem tudok menni, de jövő héten megnézném. A honlapon az van, hogy szombat 11-kor van , ez igaz?

Kép
mannababoca

Akkor kiírnék egy tendert kukisoknak hozományvadászatra! :lol:

Kép
zölddisznó

Sinaszi
Csaki+Lili
Mágnes+Panna 26.
Vera+?
Bébic
Berni 19.
Coca 12. és 26.

De tőlem lehet bmelyik szombat, majd meglátom, hogy tudok-e menni.

Kép
Kép
lbernuska

Manna! Ez a nap híre! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

A szombati jóga most nem működik, csütörtökön ként van 17.30-kor. oké, akkor jövő héten jógulunk egyet!

Berni! A jóga fogyaszt! Gyere! :wink:

Kép
zölddisznó

Berni! Cocának nem jó a 19, úgyhogy találj ki mást! :twisted: MOST!

Kép
zölddisznó

zöldi: Hol veszed pontosan ezeket a cuki és olcsó ruhácskákat???

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Én is benne vagyok a taliba: 12 vagy 19

Bébic - a tápénzes papírt mindenképpem a munkahelyeden kell leadni, akkor is, ha nem kifizetőhely, mert akkor is nekik kell intézni, csak a lóvét nem tőlük kapod, hanem az illetékes megyei EP-től.

Suzy - kösz az érdeklődést, még nincs meg az újraszámolt integált tesztem, remélem holnapra... főképp, mert hétfőn megyek genetikai uh-ra.

Márti, örülök, hogy jól alakult végül ez a tripla tesztes kavar, remélem uh-n is minden rendben lesz!

Zöldi, gratula a jó uh-hoz! És tényleg nagyon jók a rucik, főleg a nyuszis szett - azt mennyiért sikerült bezsákmányolni?

Kép
trombibébi

Ha valaki szeretne majd pamut szopis cicifixet óccsóé, akkor szójjjjjon. (900.- + postaköltség)

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

Hú, Trombi nekem azok a napok pont nem jók! Válassz másikaaaaaaaaat!
A nyuszis szett drága volt, majdnem 2000.-
De vadi új. Asszem az lesz a hazahozós.

Aida! Vaterán és Tesz-veszen.

Kép
zölddisznó

Zölddi!
Mivel te vagy az értelmi szerző, dönts te az időpontot illetően. Hogy is nézne ki, hogy megszervezed, aztán meg nem tudsz eljönni? :-D Mondjatok egy dátumot és meglátom, hogy tudok-e menni.

A jóga nem vonz. Jövő héttől megyek én is terhestornára! Itt Érden. Az SZTK szervezi. Kíváncsi leszek, milyen! Aztán ha nem válik be, akkor keresek fizetőst.

Mannababoca!
Gratula a jó eredeményekért!!!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Zöldi!
Anyám mennyi babaruhád van már!!! :lol: Mondanám,hogy igényt tartok a kékekre,de kicsit messze vagyok. :oops:
Gratula a jó eredményhez, és a cunáshoz!

Manna!
Szupik az eredményeid! :wink:
Èrdekes, hogy nálunk nem mondták meg külön, hogy a 3 fajta szindrómára mekkora kockázat,csak a Downra kaptunk egy összesítettet. :roll: :roll: Pedig nem volt olcsó! :shock:

Már én is álmodtam azt, hogy kisfiunk lesz. Bevallom nekem mindegy,de férjem inkább kukist szeretne. Ja én a születési dátumot is megálmodtam! :) Kíváncsi vagyok bejön e!

Ez a hülye vonalzó még mindig nem megy!!!! :evil: :evil:
susy75

Az 2000-ért sem volt drága, plána hogy új!

hát a 12 meg 19-en ívűl már csak a mostani szombat van (5) - végülis nekem az is jó, ill van még a 26 - nekem egyedül ez nem jó.
De egyébként most nézem, hogy te is beírtad a 12-t. Azóta már nem jó?

Kép
trombibébi

Oké Berni!

Köszi Susy! amúgy kb 200 :lol: :wink:
[quote]J írta:a én a születési dátumot is megálmodtam!

Én meg azt, hogy 35 hétre szülök :? :cry: :lol: :twisted: :wink: :shock:

Trombi! Dede, csak béna vagyok :lol:

Kép

Kép
zölddisznó

Vagyis:
Kép
Ááááááááá!

Kép
zölddisznó

Aida: dettó! :lol: Én magam sem vagyok egy "tipikus nő", világ életemben a fiús dolgokhoz vonzódtam, fiúsan öltöztem inkább, szóval a legtávolabb áll tőlem bármi, ami lányos. Szerintem én szegény kislányomat is így öltöztetném... :oops:

Berni: Én nem tudom, apukám mit szeretett volna, viszont most már tudom, hogy ő olyan igazi "lányos" apuka. :P

Zöldi: kösziiiii, diiinnyeeeeee, nyammmiiii, akkor szabad a pálya! :lol:
Nekem sajna nem a legelső súlyom van a kiskönyvben, de akkor majd ezt veszem alapul.
Hanna nagyon szép név, nekünk az Anna tetszett, Hannáig el se jutottunk. :lol: És már így is hívjátok, vagy még mindig csak a Bucinudli névre hallgat? :D
Én még mindig Manókázom, igaz, még nevünk sincs, de nem is biztos, hogy a nevén fogom szólongatni, amíg bent lesz a pocban.
Apukám következetesen Pocaklakózza, mióta olvasta valahol ezt a szót. :lol:

Ruhát mi is magunk szeretnénk venni neki, a (nagy)szülőket ismerve majd úgyis jönnek, hogy valamit ők vennének (vagyis mi kiválasztjuk, ők fizetik), így valszeg a babakocsi és a bababútor lesz majd rajtuk keresztül. Ők úgyis venni akarnak majd valami nagyobb értékűt, nekünk meg anyagilag nagy segítség lesz. :roll:

Zöldi, annyira édik a rucik! :lol: Nekem az a kis cipő tetszik a legjobban! :)
A 100 db-os fiúcsomagot mennyiért vetted? És használtak, újak vagy vegyesen? Mint első TUTIKUKIS, nem élvezek előnyt nálad? :oops: :lol: :lol: 8) :D :wink: :P
És gratula az Uh-hoz, majd' elfelejtettem! :D

Mush: dejó, hogy hallani rólad! :) Valszeg nekem is csak az augusztusi tali jön össze.

Mannababoca: ez nagyonjóóóóóóóóóó hír! Szuper! :lol:

Trombi: köszi, bíztam benne, hogy nem nekem kell majd ide-oda rohangászni. Megpróbálom mielőbb elérni a főnökömet, de gyanítom, szabin van, olyankor meg nem reagál a külvilágra egyáltalán... :roll:
bébic

Kép

...még jó, hogy ráérek!

Kép
zölddisznó

Susy: de megy a vonalzód! :lol:

Csajok, én meg vagyok hibbanva, csak nemtom, hogy ez most a terhességtől, vagy a melegtől van-e: elfelejtettem beletenni a zöldséget a borsólevesbe!!! :shock: :shock: :shock: :oops:
bébic

Zölddi + Többiek!
Mi lenne, ha minden hónapban szerveznék talit (persze ha az első jól sikerül, csakis akkor) és akkor olyanok is el tudnának menni, akik esetleg korábban lemaradtak.

Kép
Kép
lbernuska

[quote] írta:s már így is hívjátok, vagy még mindig csak a Bucinudli névre hallgat?
Nem hallgat ő még semmire, hosz nem akarja erősebben rugdosni a hasamat! :twisted:

A 100-as csomiban lévők között van cimkés is, de a használtak is max. egyszer-kétszer lehettek a babán. Gyönyörűek! Az ára titok :wink: Az ősz balatoni börzén rá lehet cuppanni! A leggazdagabbak előnyben, vagy akik érdemleges ajánlatot tesznek lányomnak :lol:

Kép
zölddisznó

Kerthelységre ötlet:

http://www.nancsineni.hu/

Nekem ez a nagy kedvenc, hatalmas vadgesztenyefákkal az udvaron. Igaz kiesik a központból, meg nem is olcsó, de szerintem nagyon jó kis hely. És családcentrikusak.

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?