Aida: dettó!
Én magam sem vagyok egy "tipikus nő", világ életemben a fiús dolgokhoz vonzódtam, fiúsan öltöztem inkább, szóval a legtávolabb áll tőlem bármi, ami lányos. Szerintem én szegény kislányomat is így öltöztetném...
Berni: Én nem tudom, apukám mit szeretett volna, viszont most már tudom, hogy ő olyan igazi "lányos" apuka.
Zöldi: kösziiiii, diiinnyeeeeee, nyammmiiii, akkor szabad a pálya!
Nekem sajna nem a legelső súlyom van a kiskönyvben, de akkor majd ezt veszem alapul.
Hanna nagyon szép név, nekünk az Anna tetszett, Hannáig el se jutottunk.
És már így is hívjátok, vagy még mindig csak a Bucinudli névre hallgat?
Én még mindig Manókázom, igaz, még nevünk sincs, de nem is biztos, hogy a nevén fogom szólongatni, amíg bent lesz a pocban.
Apukám következetesen Pocaklakózza, mióta olvasta valahol ezt a szót.
Ruhát mi is magunk szeretnénk venni neki, a (nagy)szülőket ismerve majd úgyis jönnek, hogy valamit ők vennének (vagyis mi kiválasztjuk, ők fizetik), így valszeg a babakocsi és a bababútor lesz majd rajtuk keresztül. Ők úgyis venni akarnak majd valami nagyobb értékűt, nekünk meg anyagilag nagy segítség lesz.
Zöldi, annyira édik a rucik!
Nekem az a kis cipő tetszik a legjobban!
A 100 db-os fiúcsomagot mennyiért vetted? És használtak, újak vagy vegyesen? Mint első TUTIKUKIS, nem élvezek előnyt nálad?
És gratula az Uh-hoz, majd' elfelejtettem!
Mush: dejó, hogy hallani rólad!
Valszeg nekem is csak az augusztusi tali jön össze.
Mannababoca: ez nagyonjóóóóóóóóóó hír! Szuper!
Trombi: köszi, bíztam benne, hogy nem nekem kell majd ide-oda rohangászni. Megpróbálom mielőbb elérni a főnökömet, de gyanítom, szabin van, olyankor meg nem reagál a külvilágra egyáltalán...