Sziasztok!
kicsit elkeseredtem.
JuditK esetét most nem számítva, én tényleg magamra vettem kicsit a vádat, hogy valakinek szándékosan nem válaszoltam volna. Pedig igyekeztem... és kicsit arra gondoltam, hogy oks akkor én is majd csak rövideket fogok írni épp az utolsó pár hszre reagálva... de valahogy ez nemmegy. visszaolvasok és szépen reagálok, és ha valakit kihagyok, akkor ne sértődjön meg, nem szándékosan történik, csak hormonálisan túltengek szoptatósanyuka vagyok aki feledékeny....
szval valahol ott maradtam el, amikor megjelent Csujzi és én ennek úúúgy örültem!!! Sokat gondoltam Rád, Csujzi, mert tudom Te sokat vagy egyedül!!!
Le a kalappal előtted is a fejésért!!! nagyon kis vidám lányod van
köszönjük a képeket!!! nekem sem jött még meg amúgy és tényleg teljesen változó kinek mikor...
nekem speciel nem hiányzik
Szilvánusz, tök furi így Marci sérója, hogy fénylik. De cuki nagyon!
Én persze sajnálnám levágni Máté haját...
Linocs, lekéstük egy nappal a hófordulót, de tegnap gondoltunk Fruzsira! Máté nagy vigyorokat küld neki
(puszilni még sajnos nem tanult meg, de talán még ráér
)
teljesen egyetértek veled a legjobb anyuka témában!
Mni, Marci tesója Linda. Az én tesóim sajna nem tudtak kijönni, mert a nővérem 28hetes kismama...
és 32hetesen szeretne amerikába repülni így nem akarja megkockáztatni hozzánk az utat, öcsém meg ősszel vettek neki hitelre kislakást és minden pénze benne van... de holnapután már úgyis látom őket! jaj úgy várom...
mondjuk az utat nem, de ez van.. úgy döntöttük megpróbáljuk egy huzamban... 1000km...
tetszik a táblázat, hogy nem mi vagyunk az uccsók, sőt Potyka pont 4 hónappal későbbre van kiirva!
a babakötvényről avéleményed engem is érdekel
köszönjük mindenkinek a kép dícséreteket, tényleg nagyon szép helyeken jártunk, pedig még alig kirándultunk. De fogunk
KvaszÉva, mesélj, mit mondott a doki Szegeden?
és persze, szeptemberben én is reménykedem. sőt csajok, aki erre jár kuksizzon be hozzánk
JuditK, hihetetlen, Levi már ilyen szépen fogalmaz?? tök ügyi!! légy rá tényleg büszke! és tudom hogy nehéz, de szerintem nem marad örökké pelusos, lehet hogy igaza van Potykának, még nem jött el neki a szobatisztaság ideje... nem tudom mit csináltam volna a helyedben a kakis gatyóval... az uradnak mi avéleméye erről?
naggy drukk holnapra, remélem nincs nagy baj! mindenképp gyere és meséld el mi volt!!!
Pumperka... nehezet kérdeztél... az az igazság, hogy egész jó idekint, nagy nyugi, friss levegő, pár lépésre zöld... szval ideális gyerkőcökkel. Ugyanakkor én azt szeretném, hogy iskolába, mondjuk felsőtőé kezdve legkésőbb, szval otthon járjanak a gyermekeink... az ugye 10év... sok nagyon sok... meglátjuk Marcinak hosszútávon hogy jön be és én hogy birom... az igaz, hogy jó kis magyar társaság van itt, ettől nem kell félni. pl annyi a 3 év alatti gyermek, hogy a holnapi baba-mama találkozón lesz ringató-foglalkozás is
jaj a huncut szopifotó nagyon édes!!! Máté is csinál ilyeneket, ezek anap fénypontjai...
mintha azt mondanák a szemükkel, hogy köszi Anya, nagyon fincsi ez a tejcsi
tegnap kétszer is ma is egyszer kénytelen voltam magamra kötni Mátét ebben a dögmelegben... őt nem zavarta, ugyanolyan gyorsan, mint szokott bealudt
Marla ddúúúúrva az uncsitesód...
szegény férjed a légzésfigyelővel....
Biribon, hogy sikerült a tegnap délután egyedül? örülök, hogy a délelőtt nem volt olyan horror
Potyka a kendős szakértő jó 5let!! pont most néztem a kendőm mellé adott infot, hogy már lehet csípőültetéssel is kötni, szval hurrrá új kötést fogok tanulni, a hát nekünk még korai asszem
de én is arra vagyok a legkiváncsibb...
ja és reméle Te egy icipici babával jössz majd és nem nagy hassal a talira. Közeledik júli 6dika...
Jim, bocsi hogy ilyen szomorút irok, ma van Jim halálának évfordulója. az előző szopi alatt youtubeon doorsot néztünk hallgattunk Mátéval énekeltem neki és tetszett neki...
apósodék viselkedése érthetetlen számomra...
azt, hogy megbabonázoda ffiakat, nem kell különösebben magyarázni, lassan kiismerünk, te ki boszi
na, vedd le az átkot magatokról és aludj egy jót!!! ugye megvetted a homeod bigyot? ha nem, igyál egy pohár bort lefekvés előtt!!
törölgető hülység??? takarítani akar Milán???
Zsu, te is hiányzol nekünk!!!! legközelebb kérünk képeket!!!
Fanetta! továbbra is mjegy a drukk Niminek!!! a kis családod tündéri nagy lányod meg nagyon mókás
Te is hiányoztál nekünk!
detélleg, igazán
Nebula! hozzánk lehet jönni úgy is, hogy csak megírod mi vanveletek, kiváncsiak vagyunk mindenkire, és talira meg végképp nincs minimum hozzászólási követelmény
csak min 1 gyereket hozz
annyira jó az a kámpicsoritós kép...
ti hogy álltok, van tesóféltékenység, Flóra mit szól az öcsikéhez?
Cicuka, szuper hirek, hogyminden rendben Kristóffal!!
Panny, sikerült megúszni a napszúrást és lenyírni afüvet? jó hír itt madélután ótaömlik az eső, nemsoká odaér
vidám napot a holnapi anyatejes naphoz
gratula Krizsihez, sok erőt hozzá
án is sajnálom, hogy nem tudsz jönni...
meg mindenkit aki nem tud jönni...
Pété asszem azt mondta neki júli utolsó hete nem jó...
Mzx, neked is gratula a szobatisztaséghoz! birod még az épitkezést és a gyerkőcöket egyszerre?
Kmanna, ne is mond... pakolás... holnapután induunk 4 hétre...
Kiko,Pepike, Esztereu,Norco,Eszterxx, Mpatr, Monácska, ... többiek,
tali?????
én nemhiszem, hogy tudok sütni de azért lesz nálam egy kis édesség
szerintem legyen 3-4 körül a tali, nem?
Feri ez merénylet volt... most mondhatom Marcinak hozzon hazafagyit... banán van itthon
Jdit18, jó strandolást!