Új privát üzeneted érkezett!

Kokitti!
Ha mondták volna, hogy mit fognak vizsgálni a pisiben, akkor talán eltekintek a szöszkiszedéstől. De gondoltam ez is az AFP-hez, vagy a hepához kell és úgy ítéltem meg, hogy annak nem árt egy kis piszkálódás. :-D

Én az elején úgy gondoltam, hogy 8. hónapig dolgozni fogok, de mostmár látom, hogy 6-nál tovább nem szeretnék. Az utóbbi időben a munkamorálom is jelentősen leromlott, így meg nincs sok ételme... :-D

És tényleg tessék sűrűbben jönni!

Harivera!
Jól emlékszem, hogy neked az AFP eredményed nem volt túl jó? Azóta megnyugtattak már vmelyik vizsgálaton? Drukkolok, hogy csajszitok legyen!!!

Kép
Kép
lbernuska

Vera, azért ez már biztató!!!! Mármint a 70%.

Kép
trombibébi

Kint voltam 3 órát ügyintézni (Doki, bank, doki) ...huhhhh! Eddig is csak sörüzemanyaggal működö biciklin bírtam a nyári szabit, de most úgy kipurcantam ettől a melegtől, mintha 100 km-t lenyomtam volna bringával. Miért nem rendel éjjel a doki? Miért nincsenek nyitva éjjel a hivatalok?

Manna! Jóga? Jászai és Kossuth tér között van. http://www.anahita-joga.hu/
Anita tartja, és eddig ketten voltunk - de lehet, hogy a másik lány már megszült múlt hét óta. Az első alkalom ingyenes! Gyere! Holnap lesz, 17.30-kor.

Berni! Tenyészteni nem lehet máshogy, mint mosdás után, első vizeletből. fasa dokid lehet!

Hízás: most voltam ugye dokinál...2 kg+, amire azt mondta, hogy nekem az is jó lenne, ha egyáltalán nem híznék, de ez még nem vészes. Viszont diéta! Ebben teljesen igaza van!

Kitti! Így jár az, aki ritkán teszi tiszteletét! :lol:

Vera! Mit mondtak a kukitlanságon kívül az UHUn?

Kép
zölddisznó

Kitti én sem dolgozom már ezer éve,mert a fiam után két évre jött a lányom,most pedig vele vagyok még itthon gyesen,azán a harmadik 8 éves koráig itthon maradhatok,úgyhogy szóval egy darabig biztos nem is fogok,de az itthoni munkám is bőven kiteszi a napomat,eléggé elfáradok ebben is estére. :cry: :wink:

Valaki(Bocs) kérdezte hogy még mindig hányingerem van e,nem-nem nincsen csak egyszerűen nem birok enni,nincs étvágyam,csak csipegetek néha mikor már a zuram rámszól hogy egyek má valamit!Alig van egy kezemen megszámolható kaja amit jóízűen megbirok enni. :roll: A gyümölcsök minden mennyiségben!!! :wink: ma hekket sütöttem,meg a gyerekeknek külön szálkamentes halrudat kukoricás rizzsel.

Vera hú tök jó lenne egy kiscsaj,mennyire körbe lenne ugrálva,el lenne ám kényeztetve... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zölddi!
Én ezen tökre ki vagyok akadva, hogy nem tájékoztatják a kismamát rendesen. :evil: Vagy ezt csak én érzem így??? Amikor mondta a dokim, hogy AFP vizsgálat, rákérdeztem, hogy éhgyomorra kell-e menni? Annyit mondott, hogy háááát... Na kösz! :evil: Mindegy, mentem éhgyomorra. De a tenyésztésnél első körben mikor az terhesgondozóban kellett pisit adnom, akkor a védőnéni egy szóval sem mondta a mosakodást, és mint mondtam, nem is volt még csak kézmosási lehetőség sem!!!, meg azt sem kérdezte, hogy első vizelet-e? :evil: Persze nem az volt, mert erre sem hívta fel senki sem a figyelmemet. :evil: És ma sem az első volt, mert 10 órára kellett bemennem a kórházba. Épp elég volt kibírnom evés-ivás nélkül addig, nemhogy pisi nélkül!!! És mosakodás alatt mit értünk? Letolt gatyában állok a wc előterében, ott, ahol többen mászkálnak és meglögybölöm altájamat egy kis hidegvízzel? Papírkéztörlő, wc papír a kórházi wc-ben nincs, azt felejtsd el, úgyhogy marad a papírzsepi. Azon nincs baci? Vagy egy kis vizes papírzsepivel visszavonulok a wc magányába és azzal "mosakodok" meg? Nem biztosítanak normális feltételeket ezekhez a vizsgálatokhoz, az már egyszer biztos!!! Na, most kiakadtam nagyon! Bocs az ömlengésért!!! De nagyon besokalltam...

Kép
Kép
lbernuska

[quote]m írta:ikor az terhesgondozóban kellett pisit adnom, akkor a védőnéni egy szóval sem mondta a mosakodást,

Berni! Ahhoz nem is kell, mert ő csak fehérjét és üledéket néz, ahhoz meg nem kell steril pisi és első sem.
Szerintem neked a dokis pisi sem tenyésztett, csak egyszerű labor.

Kép
zölddisznó

lbernuska: én nem értem ezt... amikor nekem kellett steril vizeletet vinnem akkor előtte el kellett menni steril edényért (ők adták - eddig 2 helyen is volt ilyen és mind a két helyen) aztán másnap reggel rögtön zuhanyzás után középsugarasból közvetlenül bele, gyorsan lezárni és (asszem) egy vagy két órán belül elvinni és leadni... (és ráírni, mikor készült pontosan)

Ja... egyébként lehet kapni (én a DM-ben vettem) valami alkoholos kézfertőtlenítő zselét amihez még víz se kell... Na kórházban mindig van nálam olyan, sima kézmosás vízzel (mert ugye más nincs) aztán alkoholos fertőtlenítés... ez egész jó így. (Plusz ha vizeletmintát kell adnom akkor előtte sima intimkendős "takarítás"). Én legalábbis ezt a taktikát fejlesztettem ki:))))) (szülés után is létfontosságú az alkoholos stb. fertőtlenítő ha pl. nincs csak közös WC)
Vendég

Azt hogy kötelezően mennem kell most már genetikaira mert a bal kezét nem látta a doki. Én tudom hogy ott van mert a 16 hetes genesisen láttuk. Legalább is erre emlékszem. De kövezzetek meg ítéljetek el de döntöttem ezzel kapcsolatba. Nem fogok menni a barossba hétfőn mert a gyerekeim miatt nem tudok ott ülni 3-5 órát plusz a dagadó lábammal ebbe a dög melegbe így felhívtam a hepinetet a volt kórházamba és beírtak holnapra egy sima 2d-s genetikaira a péterfybe. Itt adnak rendes papírt hivatalosat és azaz igazság ha tudom hogy az uzsokiba nem ad a csajszi akkor nem mentem volna mert azért ez a sok uhu se jó dolog. Így ezt lerendezem hogy megnyugodjam minden rendben vele és ennyi. a neme nem érdekel majd megtudom ha kibújjik.

harivera
Budapest XXI. kerület

[/quote]
Berni! Ahhoz nem is kell, mert ő csak fehérjét és üledéket néz, ahhoz meg nem kell steril pisi és első sem.
Szerintem neked a dokis pisi sem tenyésztett, csak egyszerű labor.[/quote]

Zölddi!
A leletemre az van írva, hogy bakterológiai lelet. Ezek után én már semmit sem értek! A legjobb az lesz, ha ezentúl teszem, amit mondanak a kórházban és nem agyalok semmin. :-D

Holnap délelőtt lesz még egy hasonló menetem a védőnéninél is... :-D Már várom!

Harivera!
Látom téged is riogatnak rendületlenül!!! Tuti megvan mindkét keze!!! Jaj, ez a modern orvostudomány... Áldás és átok egyszerre. De azért mindig kitalálnak vmit, hogy ne aludjon nyugodtan az ember...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Vagyok megint! Köszi a gratulákat!

Angyali gyerekek! Csakegy! Én is ilyen "kicsit" maszatosat szeretnék!!!! :)

AFP-re igyekszem nem gondolni. Ráadásul mire meglesz az eredmény, a dokim szabadságon lesz. Rendes volt, mert még ő hívta fel a figyelmemet, hogy feltétlenül hívjam telefonon, ha megvan az eredmény, de azért mégis aggódom.

Vera! Remélem csajos születik, hogy a tesók majd megvédhessék a szemtelenkedő fiúktól! :))

Tegnap és ma voltunk bababútor és kocsi nézelődőben. Én viszont a ruháktól tudok elolvadni, de azt még nem veszünk! Olyan holmik vannak, amiktől összesza.., kakilom magam! Olyan nehéz ellenállni!

A kiságyat viszont valószínűleg megvesszük a jövő héten. Ti hogy vagytok ezekkel a dolgokkal?

Zöldi! Szégyeld magad! Mindenkit félrevezettél a súlyoddal kapcsolatban! Szerintem Te csak magas vagy, de nem "széles"! És a pocakod rendkívül formás!

Én nem is merek fotót feltenni... Én nagyon gizda vagyok... Utálom! Hízni akarok!

Sarmon! Azt hiszem Te írtad az étvágytalanságot... Néhány napja én is küzdök ellene! Szerintem a meleg az oka! Sok folyadék és gyümölcs! Jobbat én sem tudok!

Milyen jó végre csak magunkkal foglalkozni! Ezt imádom!
Vendég

Na csajok, megvolt a lájtos vacsim! Mai kajamennyiség: Egy szendvics délelőtt, egy fél szelet natúr csirkehusi karfiollal, krumplipürével ebédre, egy túrórudi uzsira és egy jó adag cserkó vacsira. És kb. 2 és fél liter színtiszta ásványvíz! Büszke vagyok magamra!

Kép
Kép
lbernuska

Sinaszi!
Én szívesen átadok neked 10-15, de akár 20 kilót is. :-D És irigy vagyok, hogy nincs étvágyatok. Tőlem lehet 35 fokos hőség is, én akkor is bírok enni. :-D

Ma én is jártam bababoltokban. Hát igazság szerint én még semmit nem vettem a babának. Eddig egy övterelő meg egy szopipárna a termés. Várnék mindennel a 6. hónapig, de szerintem ha lesznek jó akciók és vmit tök olcsón lehet beszerezni, akkor bizti megvesszük.

Mintha úgy emlékeznék, hogy Zölddi magasabb, mint 1,80 m!!! Így könnyű. :-D :-D Én kb. ugyanaz a súlycsoport vagyok, csak 10 cm-vel alacsonyabb. Na ez a nem mindegy!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Bernuska!
Kérdezted tegnap a vízágyat. Nem kapunk tengeri betegséget, ugyanis, nem hullámzik ,mint a tenger. :lol: Ha megfordulok,akkor 1 másodperc után már szilárd. :wink:

Trombi!
Neked mikor lesz meg az új AFP-d?

Sinaszi!
Bútorokat,meg babakocsit majd a 25. hét után tervezünk venni. 8) Amúgy a babaruciknak én se tudok mindig ellenálni!

Zöldi!
Csini pocid van!

Èn kb 3 kilónál tartok,de majd megmondom pontosan,mert pénteken biztos megmérnek a dokinál is! :oops: :oops:
Most ettem 2 szelet bundáskenyeret. Ètvágyammal nincs gond! :lol: :oops:

Csajok,milyen érzés mikor a babucit éreztétek mocorogni??? Èn nem is tudom fel fogom e ismerni, ha az lesz! :roll: :roll:
susy75

Sziasztok lányok!

Hétfőn voltam AFP eredményért Debrecenben, 2,19 MoM. A véreredményem alapján 1:723 a kockázata a Down kórnak, úgyhogy nem engedtem magzatvizet venni. Tudjátok közel 36 évesen 1 gyermekkel, 4 terhességben inkább hiszek abban, hogy egészséges a kisbabám, minthogy 0,5% esélyt is adjak a vetélésnek a vizsgálat miatt.
Ma voltam a nőgyógyászomnál, méhszáj rendben, szívhang rendben. Azt monda, a 19. heti genetikai ultrahangon újra megnézik a baba szívét, megvan-e még a két 1 mm-es göböcske, de ő is azt mondta, ez nem szívrendellenesség. Minden esetre ha ott lesz, felmegyünk Pestre a Kardiológiai Intézetbe magzati szívultrahangra.
Ami a hízást illeti, ma reggel még mindig 73,3 kg voltam, azaz kemény 30 dekát híztam, aminek nagyon örülök. Nem éhezem, de nagyon odafigyelek a cukordiétára. Egyébként étkezések előtt rendre 5,0 alatt van a cukrom, étkezés után 1,5 órával pedig soha nem megy 6,5 fölé. A babám nagyon jólnevelt, minden étkezés után ficánkol és rugdos, bizonyára megköszöni a kaját. Tegnap már a kezemmel is éreztem a mozgását, fantasztikus érzés nem első baba várásakor is.
Még mindig dolgozom, szerencsére jól vagyok és meglepően jól viselem a meleget is.
A Tesco-ban ma 429 Ft-ért vettem kismama bugyit, 1600 Ft-ról volt leárazva. 1300-2300 F között egész jó felsők és nyári ruhák is vannak nyári vásárban. Meglepő, de tényleg így van.
További jó babavárást mindenkinek, az AFP eredményre váróknak pedig üzenem, hogy hazudik, aki azt mondja nem izgult miatta, de nem kell messzemenő következtetéseket levonni egy eredmény miatt. Azért én szorítok mindenkinek!
Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Vera! Az Uzsokiba nem genetikain voltál? Ezt nem értem! Hogy-hogy nem adtak leletet?

Berni! A bacikat meg tudják nézni nem tenyésztett pisiből is, csak a tenyésztéses eredmény pontosabb, és kismamáknál korrekt helyen ilyet csináltatnak.
Szerintem szaladj el egy urológushoz - nem kell beutaló - és kérjél tenyésztést!

Sina! Egy malac is lehet formás! Magasnak tényleg magas vagyok, 183 cm, de a 100 kg még így is túlzás! Mi dagi család vagyunk, sosem leszek karcsú, és most az a lényeg, hogy 7-8 kg-nál többet ne hízzak.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Haza jöttünk! :lol: Nagyon szuper volt minden! Minden nap voltunk valahol, lejártuk a lábainkat :lol: ugyhogy hazajöttünk pihenni :lol:
A fiuk a legjobban a Thomas land-be szerették! :lol: :lol:
Küldök egy pár fotót rólunk!Remélem nem leszek sokk! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szeles! Helyeslem döntésedet! (Amúgy 1%)
Gyere gyakrabban!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Nagyon koszi mindenkinek a jokivansagokat es a tippeket.
Ma mar jobban voltam, nem ereztem ezt a felfazas erzest..

SZerintetek azert beszedjem meg az 5 darab antibiotikumot?
Utananeztem egyebkent ennek a Zinnat gyogyszernek a neten, es ott is azt talaltam,hogy terhesseg alatt szedheto, nincs magzatkarosito hatasa.
Azt tudom, hogy atmegy a bababa is ilyenkor, de milyen kockazatokkal jarhat ez? Koraszules?

Ugy dontottem, hogyha elokerul a fenykepzom toltoje, en is jovok pocikeppel. :D Majd megprobalok valami nagyon elonyoset gyartani, mert boven 3 szamjegyu sullyal vagytam bele a terhessegbe, igaz ehhez 184 cm vagyok.
:shock:
Berni, nekem is hasonlo napjaim vannak egyebkent, most nincs az, hogy nagyon ehez lennek, sot alig kivanom a kajat.
Nem is hiztam az utobbi egy honapban.... erdekes...Mert ha valaki hajlamos, akkor en az vagyok.

Ja, es az AFP-vel kapcsolatban, nekem a dokim megnezett UH-val a 16+0-n, aztan 16+3-n mentem vervetelre.
Mivel nagy a baba, azt mondta, hogy MOM-nak 1 korul kell lennie. 18. hetirol szo sem volt, egy honap mulva kell mennem megint...
Akkor ez most hogy van?

Kép
zsiraf8

a vonalzóm meg most látom megállt :roll: :shock: most vagyok 17+4 napon

Éééés egy másik jó hir, hogy beszéltem a dokimmal, elküldtem neki fax-on az eredményeim és felhivott, hogy egyáltalán nem gáz a tripla teszt eredménye, főleg, hogy HIBÁS ADATOKAT irtak be, azt irták, hogy csináltak uh-os vizsgálatot a 14 héten, még megkérdezte a nevét a dokinak aki csinálta :shock: :shock: , mondom, nekem nem csinált senki uh-t önön kivül.... Na szóval, jól beparáztattak....De azt mondta, hogy amugy sem lenne nagy gáz, ha igaz lenne amit ir a papiron... Szóval óriási kő esett le a szivemről. :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti! Üdv itthon! Jók a képek! Klasszak a srácok! Jól vagy?

Pösti csajok! Lenne kedvetek randizni? Elmehetnénk egyet szörpizni valahová, ha van kedvetek összeröffenni!

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Nem vitatom, "egy malac is lehet formás", a kép alapján azonban azt kell mondani, hogy Te a kismalachoz a magasságod miatt nem vagy hasonlítható, a nagymalac pedig jóval nagyobb Náladnál! :) Komolyan! Amúgy engem apafej miss röfinek hív... de nem a testalkatom miatt... a sok büfi. Mondom neki mindig, hogy Bence volt. Ha pedig Emese lesz, akkor magamra vállalom, mert egy kislány jólnevelt, nem büfög - olyanokat, mint én! :oops: :lol:
Vendég

Márti!

Jók a képek! Aranyosak a srácok! Jó a piros gönc rajtuk!
Vendég

Randi részemről oké! Szervezkedjünk!
Vendég

Szép estét!

Ma jó sokáig dolgoztam, este 7-re értünk haza. :( De azért jelentkezem a táblázattal. Vszínű megint összekutyultam a heteket, de kb-ra jó lehet. :D

szeles: Légyszi küldd priviben el a többi adatod, mert csak a szülés várható időpontját találtam meg egy levélben. :( Köszi!!

A kékítés-pirosítás majd akkor ha már biztosak lesznek a nemek. Mondjuk már van egy biztos kisfiúnk, de hátha több is lesz hamarosan. Sok kislány meg kisfiúka. :)

Kép Decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Oké Röfitestvér!

Akkor összeröffenés szervezés indul!

Eddig:
Sinaszi
Coca
...
?
?
?

Kép
zölddisznó

Márti:nagyon jók a képek, srácok látszik, hogy élvezték:)))))

Randi: attól függ merrefelé és mikor lenne. Lilla még nem szokta meg, hogy ne én fektessem úgyhogy én időben korlátozott vagyok, helyileg meg pláne (ld. max. arrafelé lenne jó ahová metróval is könynen el lehet jutni) plusz ha a férjem dolgozik akkor gyerekkel kéne mennem ami így kb. az IKEA/Árkád szintjére korlátoz sajna:((((( (de jó lenne végre kimozdulni) Úgyhogy inkább nem is nyilatkozok.
Vendég

Vera: de ha végre letudod az összes UH-t akkor nyugi lesz jó sokáig... nem? (szurkolok nagyon, hogy legyen végre egy kislányotok is:)
Vendég

Csaki! A mikort majd később beszélnénk meg, ha már tudjuk, kb. kik jönnének. A dógozókhoz alkalmazkodva jobb lenne hétvégén, pl. egy szombati napon. Én olyan 4-5 óra felé gondoltam, hogy kölökkel is tudjatok jönni. Metró-közeli hely kiváló, akár Örs is lehet, csak keress valami jó kis kerthelyiséget!
Akkor eddig:
Sinaszi
Coca
Csaki(?)
...

Kép
zölddisznó

Én sem merem még beígérni a talit, én ,ha megyek, csakik Pannával :)
Atl függ hol lesz és mikor, aztán nyilatkozom.

JA!
Ma vettem kismamanacit és felsőt :) Már van egy váltás cuccom, amiben kimehetek emberek közé :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok..
ki csinálja ezt a táblázatot?csak mert én is szeretnék ott lenni..:Dha nem gondd,:Dna szoval pár adat ha kéne..én az áek -ban fogok szűlni elvileg december 18-án és kislányt várok...amugy 22 vagyok:Dés második babámm..első Hajnika.4,5 éves,.és ő lesz most Vivien:D

szoval nem tudom ki csinálja de ha beszurna engem is megkőszőnném..most probálok kéept feltőlteni:D

Kép

Kép
nikianya21

Sinaszi ne maradj ki te se ,nyomj egy fotót!nekünk még csak az autósülés van meg,de mihelyst megtudjuk a bab nemét én már tuti veszek pár ruhácskát is!!Kiságyat babakocsit még nem mert nem is nagyon tudnám most hol tárolni,az épitkezés miatt a feje tetején áll itt minden.

Zöldi te tényleg ilyen magas vagy???jajj de kár hogy én nekem ki kell maradnom a szörpizésből!

susy?fel fogod tutira ismerni mikor a baba úszkál,semmihez nem hasonlitható.Feküdj le és csak magadba figyelj,kézzel kivülről még nem érezni,de te bennt a köldököd alatti részen vagy oldalt megfogod érezni.Olyan kis lágy rebbenő lökés.Nem fáj(még) abszolút,inkább meglepő.

köszi szeles a tippet,megyek a Tescóba shoppingolni!

Márti aranyosak vagytok,szépek a képek,jó pihenést!

zsiráf,antibiotikumot sosem szabad abbahagyni,5-7 napig mindenképp szedni kell!!!!!!!!!!!!Könnyű visszaesnii.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

niki Aida csinálja a táblát priviben ird meg neki az adatokat!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

egyszerűen nem tudok képet felrakni mert azt irja ki hogy hiba tőrtént :x [/img]

Kép

Kép
nikianya21

Kép
na elvileg most itt a képűnk:Dezek vagyunk mi apácskéval:D
most probálom még az uh-s képet felrakni cunásomrol:D egyszerűen nem engedi.. :? Kép

hát ezt most már nem hiszem el...na mind1..ő az én nagy csajom:Drola is sikerűlt képet felraknom..de ......majd az uh-sat holnap probálom:D

Kép

Kép
nikianya21

hajnika nagyon aranyos!Szereti az ovit?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Hozzátok majd megyünk házavatóra! Kerti partyzni! :lol: Köszönjük a meghívást! :wink:

Nikianya! Lányom lehetnél!

Kép
zölddisznó

Zöldi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez enyhe célzás volt...De jó volt! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon!
Köszike!!!!!! :lol: :lol: 8)
susy75

sziasztok..
zőldi: igen lehetnék:Danyukám is veled egy idős:Dde remélem ezt nem megvetésként irtad :(

sarmon: igen a kiscsajom nagyon imádja az ovit..alig várja hogy leteljen a nyári szűnet.:Dés hogy beinduljon ujra az angol:D
de addig itthon segit nekem..
egyik reggel nagy vigyorral ébersztett hogy:anya bűszke leszel rám,elmosogattam....
mire kirohantam és a tányérokat berakta a csepegtető...épp a viz csepegett rola amivel leőntőtte:D:Dimádom..olyan kis huncut..
és mist lesz még egy huncut kiscsajszim....
nem is baj.mondtam apának hogy nő uralom lesz...ugyhogy kezdje magátt meghuzni:D
Végre beindult a táppénzem nem kell aggodnom...tőkre őrűltem mert meglepett hogy megjőtt...sok pucca

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok!

Hu de meleg van itt. Megkell szokjam ujra. :lol:

Nikianya:
nagyon aranyos kislányod van! :lol:

Zöldi:
köszi kérdésed :lol: , aránylag elég jól vagyok, mostmár. De elég parás napjaim voltak. A tegnap annyira megkönnyebbűltem, hogy a dokim megnyugtatott... Már mind a szemem előtt láttam szomorú sorsunkat, hogy Down koros a baba és megkell szüljem hamarosan....Hu.. Közbe a hülye labor elrontott mindent. A 12 hetes uh-on amit a dokimtol kaptam, képet lefénymásolták és beirták 14+5 napnak...Most képzelheted milyen méretek jöttek ki ...Egy 12 hetes baba méretei a 14+5 napon....Nagyon mérges volt a dokim rájuk,azt hiszem fel is hivja és elmondja a véleményét nekik...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jóreggelt!

Nnnna, megvolt a védőnéni, házidoki tegnap, egy időre letudva. :P
Táppénz+szabi: Köszi a tippeket csajok, csak én most azt nem tudom, hogyan csináljam, hogy már táppénzen vagyok és közben kivegyem a szabim... :shock:
Főnökömet nem érem, el, hogy megkérdezzem, kifizeti-e nekem a szabikat (őt ismerve gyanítom, hogy nem :(

Sinaszi: Gratula a vizsgákhoz! Akkor most már off? :)
Igenigenigen, megy a privi, igyekszem, ígérem! (Bébic most naaagyon szégyelli magát :oops: ) Nem felejtettem ám el! :lol:

Trombi: azt honnan tudom, hogy a munkáltatóm olyan kifizetőizé-e?
Védőnéni is mondta tegnap, hogy igyekezzek mielőbb leadni a táppénzes papírokat, mert van, hogy hónapok múlva utalják csak a lóvét. De mit csináljak, ha azt sem tom, hova kell... :roll: :oops: :cry:

Zöldi: nektek van már nevetek a kiscsajnak?

Hízás: én nemtom, mennyit híztam, ugyanis nemtom, mennyiről indultam. De amíg nem nyavalyog se a doki, se a védőnéni, meg nálunk sem akad ki itthon a mérleg, addig nem aggódom különösebben.
Főleg, hogy mindig mindenki mindenhol mást mér. Pl. reggel én mértem 60-at, délután a nődokinál már 62,5 voltam. 4 nap múlva az AFP-n meg a nő 60-at mért. Tegnap a védőnéni (4 nappal az AFP-s mázsálás után) megint 62,5-t...Nnnna, ezen igazodjak ki... :roll:

Sarmon: tutijó az a medence! :)) És így még le sem égnek a napon, ki sem kell szállni egész nap a jó hüsi pancsiból! :P

Kokitti: mi is akkor terveztünk először menni 4D-re....de aztán eladtuk a lakást és így ünnepeltük meg. :lol: :lol: :P

ööööö, dinnye: sokan írjátok, hogy mennyit eszitek...most ne harapjon meg senki, de én kerülöm, mert vhol azt hallottam, hogy - bár a víztartalma jó, mert nagy - nagyon sok benne a cukor...
Vagy ez téves infó? (Nekem nagy parám ez a terhességi diabetes, nagyon szeretném elkerülni, így az ilyen cukros témákra mindig felkapom a fejem.... :oops: )

Berni: nyugiiii! Lesz ez még így se!

Csakegy: az a DM-es fertőtlenítő zselé tök jó, nekem is van!
70%-a alkohol, így pl. nekem bevált a borotválkozás utáni kipattogzás megelőzésére is. :)
bébic

Vera: Tuti, hogy ott van az a két kéz, miért kell mindig ijesztgetni a kismamikat, én ezt nem értem... :roll:
Drukkolok a kiscsajhoz! Fú, micsoda kényeztetésben lesz majd része ennyi hapsi közt! :lol:

Marti: Üdv itthon! Jók a képek! :lol: És örülök, hogy megnyugodthattál az eredmény miatt!

Vásárlás: hát, mi a rucikon kívül még nem vettünk semmit, és amíg nincs meg az új fészkünk, nem is tudunk, mert nem tudjuk, hol, minek, mekkora helye lesz majd.

Tali: nekünk a hétvégék általában húzósak, többnyire nem is vagyunk Budapesten, de ha jó lesz éppen az időpont, és is elkukkantok.
bébic

Sziasztok Csajok!

Már haza is értem a védőnénitől!!! Cseles voltam, már ¾ 8-kor odaültem és így én voltam az első!!! :twisted: Holnap jön háztűznézőbe is. Délután rendbe vágom picit a házat, hogy ne legyen az első benyomás rossz. Hát a plusz kilókért nem dicsért meg, de racionálisan én is belátom, hogy ez így nem mehet tovább, le kell állni a szénhidrátról, mert mire december lesz, már úgy gurulok majd arrébb… :?

Laura!
Igazad van, hogy nem hagytad az amniót! Azt már én is elhatároztam, ha rossz is lesz az AFP-m, én akkor sem fogom hagyni a magzatvíz vételt!!! Kicsit középkori módszernek tartom. Czeizel mesélt egy sztorit: a pár már 8 éve várt gyerekre, mire végre összejött nekik a lombik. Aztán valami baromság miatt megcsináltatta az amniót és elvetélt… Mi csak egy évet vártunk babára, de ezt akkor sem fogom kockáztatni!!!

Zölddi!
Pisivel megvárom a hétfői eredményt. Ha gáz, akkor lépek az ügyben. De nem stresszelek már rajta, a dühöm is kialudtam!

Összeröfögésben én is benne vagyok. :lol: :lol: Találjunk ki egy időpontot, és ha ráérek, akkor ott leszek!!! Nekem a hely mindegy, az időpont meg majd kiderül.

Márti!
Szép helyeken jártatok! A fiaid aranyosak! És a pocid még nem is látszik!!!

Bírom ezeket a dokikat-ápolókat, hogy össze-vissza irogatnak mindent, aztán a rossz eredménnyel meg a kismamát stresszelik. :evil:

Nikianya!
Tök jó, hogy ilyen fiatalon már ekkora kislányod van! Nagyon szép Hajnika! És már most az ovit várja? De hiszen most kezdődött el a nyári szünet!!!

Kép
Kép
lbernuska

Szasztok,én is ma védőnénit látogattam:a vérnyomásom nagyon alacsony(100/59) nekem is,mint Verának kötelező jelleggel előírta a kávé fogyasztását!Vizeletemben fehérje nincs,fél kilót fogytam,a 3100 as méhszájra meg annyit mondott hogy ezzel akkor kellene komolyabban foglalkozni ha első terhességem lenne,de mivel a harmadik,így különösebb aggógásra nincs ok.A párom mire megjöttem sütött fokhagmás csülköt!!!Majd később jelentkezem ,pá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zöldi: Én is 22 vagyok, szóval én is a lányod lehetnék. :) Nagyon örülök, hogy fiatalon anya lehetek és hogy minden körülmény megvan hozzá, hogy felneveljük a picurt!

Körülményről jut eszembe, vettünk apával kocsit:) elvileg holnap átadják az Opel Astra-G Classic II típusú új autónkat. Pont ideje volt. Nem akartam 1.5 órát BKV-zni vajúdáskor. :D

Képzeljétek, azt álmodtam éljen, hogy UH-n voltunk és azt mondták fiam lesz. Úgy néz ki nagyon "kékülni" akarok. :(

Szép napot!
Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Fokhagymás csülööööök, nyamminyammmiiiii! :P :P :lol: Irigyirigy... :oops:

Aida: üdv az opelesek táborában! :lol: Nekünk az új C'Mon Corsánk van és imádjuk a kicsikét! :lol: :lol: Tavaly jaunárban vettük át, és hihetetlenül nagy segítséget jelentett pl. az esküvőszervezéskor tavaly nyáron, mivel mi itt élünk Pesten, a lagzink meg innen 140 km-re volt...
Dízelt vagy benzinest vettetek?
Én szorítok, hogy "kéküljetek"! :)
bébic

Sarmon!
Tényleg jó alacsony a vérnyomásod! Nekem 114/71, pulzus: 75. Erre nem írt fel kávét. :-( Milyen kis házias férjed van! Fokhagymás csülök! Az igen! Én már a gondolatától is hízok. :-( :shock:

Aida!
Nekem is Opelem van (kár, hogy céges). Egy Astra Classic Caravan. Már tök megszoktam, hogy kombi, meg hogy dizel. De ha elmegyek táppénzre, akkor sajnos meg kell válnom tőle. :-( Addigra mi is akarunk venni egy másikat, mert a jelenlegi "családi" autónkba nem tenném bele a gyerekemet.

Én még egyszer sem álmodtam a terhességemmel. De 2 barátnőm is egymástól függetlenül, még mielőtt elmondtam volna nekik a hírt, megálmodta, hogy terhes vagyok, sőt az egyik azt is, hogy fiunk lesz. :-D A kis boszorkányok!

Kép
Kép
lbernuska

bébic: Egy benzines "példányra" kaptunk jó ajánlatot, szóval ő lett a kiválasztott. :) A páromnak a testvérével közösen eddig egy Opel Corsa-ja volt. :) Azt most tesókája megkapja, ez még a régi fajta, klíma nélkül, ami terhesen és gyerekkel fontos kellék. Köszi a szorítást, bárcsak! Irigyellek, hogy Te már tuti kékülsz!! Most nincs nálam a tábla, megvan már a fiúnevetek? Nem emlékszem. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: nekünk dízel van, szívunk is most rendesen az üzemanyagárak miatt. :( De a légkondi az valami áldás, áldom az eszünket, hogy azt nem spóroltuk ki belőle! :lol:
Hát, a táblázatban vannak nevek nálam, de akár nyugodtan ki is lehet törölni, mert borult itt most minden. :P A lánynév az biztosan megvolt, Anna Réka. A fiúnév az elejétől fogva bizonytalan, most meg aztán végképp így, hogy "élesben" megy a dolog. :wink: :lol:

Te mit érzel, kisfiút vagy kislányt? Párod mire tippel?
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?