Jóreggelt!
Nnnna, megvolt a védőnéni, házidoki tegnap, egy időre letudva.
Táppénz+szabi: Köszi a tippeket csajok, csak én most azt nem tudom, hogyan csináljam, hogy már táppénzen vagyok és közben kivegyem a szabim...
Főnökömet nem érem, el, hogy megkérdezzem, kifizeti-e nekem a szabikat (őt ismerve gyanítom, hogy nem
Sinaszi: Gratula a vizsgákhoz! Akkor most már off?
Igenigenigen, megy a privi, igyekszem, ígérem! (Bébic most naaagyon szégyelli magát
) Nem felejtettem ám el!
Trombi: azt honnan tudom, hogy a munkáltatóm olyan kifizetőizé-e?
Védőnéni is mondta tegnap, hogy igyekezzek mielőbb leadni a táppénzes papírokat, mert van, hogy hónapok múlva utalják csak a lóvét. De mit csináljak, ha azt sem tom, hova kell...
Zöldi: nektek van már nevetek a kiscsajnak?
Hízás: én nemtom, mennyit híztam, ugyanis nemtom, mennyiről indultam. De amíg nem nyavalyog se a doki, se a védőnéni, meg nálunk sem akad ki itthon a mérleg, addig nem aggódom különösebben.
Főleg, hogy mindig mindenki mindenhol mást mér. Pl. reggel én mértem 60-at, délután a nődokinál már 62,5 voltam. 4 nap múlva az AFP-n meg a nő 60-at mért. Tegnap a védőnéni (4 nappal az AFP-s mázsálás után) megint 62,5-t...Nnnna, ezen igazodjak ki...
Sarmon: tutijó az a medence!
) És így még le sem égnek a napon, ki sem kell szállni egész nap a jó hüsi pancsiból!
Kokitti: mi is akkor terveztünk először menni 4D-re....de aztán eladtuk a lakást és így ünnepeltük meg.
ööööö, dinnye: sokan írjátok, hogy mennyit eszitek...most ne harapjon meg senki, de én kerülöm, mert vhol azt hallottam, hogy - bár a víztartalma jó, mert nagy - nagyon sok benne a cukor...
Vagy ez téves infó? (Nekem nagy parám ez a terhességi diabetes, nagyon szeretném elkerülni, így az ilyen cukros témákra mindig felkapom a fejem....
)
Berni: nyugiiii! Lesz ez még így se!
Csakegy: az a DM-es fertőtlenítő zselé tök jó, nekem is van!
70%-a alkohol, így pl. nekem bevált a borotválkozás utáni kipattogzás megelőzésére is.