Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi lányok, hogy nem felejtettetek el, és mindig visszafogadtok! Megpróbálok gyakrabban jönni!

Pumperka!
A vérnyomásom nem állt vissza, ugyanugy szedem a vérnyomi csökkentőt, mint terhesség alatt! Még mindig 160/100 körül mozog!

Biribon!
Lujzika azért szokott le a ciciről, mert nehéz szülés után(összeesett keringés-rossz labor- vért kaptam) nem adták ki a babát, bent etteték, majd súlyvesztés után korára került, ott megint üvegből etették, tejem is kevés volt, aztán rájött, hogy üvegből könnyebb, és teljes síkitva, akár egy órán keresztül is vérvörös fejjel üvöltött és utasította el a cicit! Nehéz volt lelkileg is odavágott, de most már én is beletörödtem! És azóta sem fogadja el a cicit! Én is napi 3* fejek, teljesen megértelek, szerintem jóval több idő megy el így, mintha ciciznének a kicsik!

Jim!
Jobbulást a férjednek!

Lujzika adatai (két héttel ezelött):5660 g és 60cm
Vendég

És holnap jön haza apa!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Hát lányok nem tartom magam hisztisnek de azért jól esett volna ha valaki reagál hatalmas bánatomra. Ha mással történik ilyesmi arra nem ez szokott lenni a reakció! Jól kétségbe vagyok esve.... :cry:
Jó tudom velem sokszor előfordul az ilyesmi, de tényleg nagyon kivagyok :cry: :cry: :cry:
Jó éjt!!!!

Szilvánusz! remélem nem tartod ezt is jogtalannak.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit,
szerintem ez a csend nem a személyed ellen irányul.
Amikor elolvastam amit írtál az ugrott be, hogy jesszusom vajon Hannának milyen olyan baja lehet, ami tünetmentes és csak véletlenül derül ki. Ha kiderül egyáltalán. A refluxon lehet valahogy segíteni? Gondolom ilyenkor azért még sokat változik a kis szervezetük.....
Azt a rohadék dokit meg be kéne perelni, vén f*sz (ha jól emlékszem), már nem a 18. században élünk. Lehet, hogy hülye kérdés, de a körülmetélés nem ezen a dolgon segít? Vagy ott máshol metszik le azt a pici bőrt? (Bocs, ha hülyeséget írtam).

Kép
marla singer

Na, ezt jól megkaptam..... :shock: :shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Judit, engem ma du nem engedett írni a bnet... Sajnálom, amit mondtak, a dokit egy f@sznak tartom, aki bekavart a felrántással. És drukkolok, hogy ne legyen reflux. Nagyon drukkolok. DE tartsa Benned a lelket, hogy már azt is elég szépen tuddják kezelni. A nyáriaknál van egy két év körüli nagytesónak, sztem az ő mamája is szívesen segít. ÉS ami a legfontosabb kérd ki legalább még egy orvos véleményét. Ez vmi amerikai modell, de én nagyon támogatom. Sőt, ha ellenekezőt mond, akkor irány egy haramadik. Bavallom, nem nagyon bízom bennük.

Fanetta, kérdésedet illetékeshez továbbítottam, nem vagyok jó vérképekben :oops: , ahogy jön válasz, küldöm püben. És Neketek is csak jobbakat. Miért nléztek egyáltalán vérképet?

potyka

Fanetta: üdv! Hogy megnyugtassalak, Milánnak 3 hósan volt vérvétele, a vasat nem lehetett kimutatni a véréből :shock: Péterffy kórházban vmi fertőzés van, ma hallottam a Hír TV-én (a kis mazohista, pedig amúgy TV-t sem nézek.... :twisted: ). A legjobbakat kívánom.

juditkecsk: nem értem, hogy a fenében lehet 4 kereszt egy anyatejes gyerek pisijében. Az antibiotikum nagyon nem jó ebben a korban, de mivel én Colival születtem, 1 éves koromig nyomták belém születésemtől fogva. Én mindenképp ajánlanám, ha antibiotikumra kerül sor, hogy kapjon bélflóra regeneráló készítményt (pl protexin, probiosan), aztán a húgyutak a tőzegáfonyától jönnek helyre (visszaépíti a húgycső falát, hogy ne telepedjen meg a Coli rajta). 100% Tőzegáfonya ital van az Aloe Veránál (FLP), illetve van a Cran C táplálékkiegészítő. (mivel 100% természetes anyag, adható ilyen pici korban is). Nagyon beteges voltam mindig, de kinőttem, illetve a fent említett szereket használtam és lekopogom, a vesémnek kutya baja!!!.......a legjobbakat kívánom neked is!
Vendég

fanetta, egyik barátnőm laboros, küldd el priviben az értékeket.
Vendég

Gondolom senkit nem érdekel, de ma van a Pataky 57. szülinapja 8) És szegény Kun Peti ilyenkor patkolt el 15 éve.

kvaszévi: a boszi egy pasi és nagyon jófej volt a telefonban. Én igencsak -túlzottan is- realista vagyok, de ebben HISZEK! Jövő hétre kérek időpontot, eddig azért nem kértem, mert a holnapi dokitól függ, hogy ér rá Robi. A Nők Lapja Cafén ismertem meg a palit, a "szakmában" profi! Szerintem várd meg, hogy nekünk mit mond személyesen és ennek függvényében dönts. Mondom, engem a telefonban már nagyon pozitív irányba terelt, már várom a személyes talit.

Jó éjszakát mindenkinek.
Vendég

Drága Juditk!
Veled kezdem, most olvasom, mi történt - és reagálok, amint tudok, látod!!! Csak miután írtam du, aztán elmentünk itthonról, most kapcsoltam be a gépet... Hogyan derült ki, hogy vizsgálatra kell mennetek? Nagyon sajnálom, ami történt és szívesen adnék tanácsot is, de sajnos nem vagyok olyan felkészült, mint mondjuk Jim! Gondolok rátok, és remélem, most már egyenesbe jöttök!!!

Jim, Nektek is csak drukkolni tudok! Megértelek, hogy kiakadtál apósodra, ilyen esetben nem a diploma-védés a leglényegesebb dolog. Arra gondoltam, hogy anyósodék talán fel se tudták fogni, mi történt a fiukkal és azért reagálnak így - azaz sehogy, úgy tenni, mintha mi sem történt volna :( Azért ez nagyon csúnya dolog lenne részükről!

Cicuka, rég írtál, gondolom, rengeteg energiádba került, mire idáig eljutottatok Kristóffal! De végre jó híreket kaptunk rólatok!

Fanetta, nektek is drukk!!!

Nebula, nagyon ismerős a sírásra görbülő száj és szemöldök :wink: Tök jó, hogy sikerült elkapnotok ezt a pillanatot! És igen, engem szombat du vittek le a szobába az Istvánba hozzátok, mert addig telt ház volt :wink: Sosem felejtem el azt a napot...
Vendég

Jim, mit jelent az, hogy Colival születtél? :oops: Bocs, lehet, hogy tudnom kellene...
Vendég

Niki, köszi a táblázatot!!!!
Lehetne egy pofátlan kérésem? Én igyekszem nagyon képben lenni a talira, és láttam olyan táblázatot is, amiben benne volt, hogy kinek mi a keresztneve - kicsit memorizálnék :lol: Szóval, kibővítenéd a táblázatot egy oszloppal a keresztnevekkel?
Nagyon köszi!
Vendég

0bea0: néha én sem értem a férjem szüleit, de már nem is akarom őket megérteni. Zengett a ház, úgy üvöltöttem.....szóval nem hiszem, hogy mostanában feljönnek hozzánk :oops: Ma sokat sétáltam, dolgoztam, így le vagyok higgadva.

potyka: holnap veszek olyan homeós cuccot. Az a gáz, hogy ne m elég, hogy a férjem miatt aggódom=nem alszom, a hülye ex kísért álmomban.... most kevés a tej is és Martin éjjel 3-szor szopik :? így emiatt sem alszom :?
Vendég

0bea0: Coli---> Escherichia Coli= E Coli. Ez egy undi baktérium, amikor fáj a pisi, az általában neki tudható be. Normál esetben a bélflórában OK, hogy van, de a húgyutakban nagyon nem OK. Szülésnél nem steril körülmények okozhatnak ilyen fertőzést. Van hogy vkinek osztott veséje van pl, vagy vesetágulata van, az fertőzékenyebb, pang benne a vizelet. Az antibiotikum megöli a Colit, viszont szétcsapja a bélflórát+húgycső falát és ezzel kialakul az Ördögi kör. Ha a húgycső fala szét van cseszve, akkor fertőzékenyebb. Felnőtt korban elég egy Balatoni fürdő, vagy összebújás, akár kevés folyadékbevitel és kész a hólyaghurut. Ami rohadt sz@r. NA tényleg mentem, jóéjt :wink:
Vendég

Nagyon köszönöm a tanácsokat!
Tényleg nem nyafogni akartam de rettenetesen kétségbe estem. Láttam magam előtt hogy a veséje leáll stb. A legrosszabbakat is. Nem tehetek róla nagyon megijedtem. Viszont megnyugodtam egy kicsit Marla Singer, Potyka, Jim, Bea vigasztaló szavaitól. Akinek volt már hasonló esete (vagy másmilyen és súlyos) biztos érti mire gondolok. Kicsit a fejemet is elveszítettem (mint ahogy Jim is a férjéért való aggodalomtól).

Jim!
Én is begépelhetem a laboreredményt? Elküldöd a barátnődnek?

Potyka!
Olyan jó hogy van közöttünk egy ilyen tapasztalt megnyugtató személy is.

És az is jó hogy biológus is van. Meg állatorvos, meg sok sok anyuka sok sok jó tanáccsal.

Szilvánusz!
Ne haragudj de kibukott belőlem.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

az Ördögi kört valszeg azért írtam nagy betűvel, mert az volt régen a kedvenc Edda számom, de gáz vagyok. :oops:
Vendég

Jim!
A húgyúti fertőzés, hólyaghurut elég sz@r (nagyon sz@r), volt már benne részem...Nem irígyellek...Nekem is nagyon kell vigyáznom...
Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét: bíztosan ott a fény az alagút végén, még ha most szembe is robog velünk egy gyorsvonat!!! De hát mi nekünk egy gyors!!!!! :lol: :lol: :lol: Egy ICE sem hengerelhet le minket!!!!!!! És Jim: ezt neked is írom!!!!!

talika: 18 nem jó, a többi időpont elviekben ok., Sztpista, Városliget,Margitsziget ok..

kösz Jim, pü ment.[/b]

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta: de jó, hogy újra itt!!! De hogy ilyen hírrel :shock: Hogy-hogy mentetek vérvételre??? Viszont a Péterffyről most sok a rossz hír (fertőzés a koraszülött-osztályon)

Juditkecskemét: és a Ti híretek :shock: Hogy-hogy mentetek vesevizsgálatra?

Gondolok mindkettőtökre, hogy minden rendben legyen!
linocs

juditk: küldd. Pénteknél előbb nem kapok választ, mert holnap van a barátnőm diplomaosztója, de mailben elküldöm neki, ahogy ismerem, hamar válaszol :wink:
Vendég

Judit!

Ne érzékenykedj,én is csak most kapcsoltam be a lap-topot és azonnal reagálok rátok!!Bár megértem h most extra lelkis lettél mert aggódsz...
Szal én is azt akartam kérdezni h egyátalán miért kellett a vizelet vizsgálat??Volt valami tünet??
A felránátsról én már akkor írtam h valszeg a hegesedés miatt műtét lesz ,mert sajna mi ezt uganígy átéltük a nagyfiammal :( de ne keseredj el mert abszolút rutinműtét és egyátalán nem viselte meg a fiam.Amúgy 3 éves korában csinálták meg,ambulánsan.

Linocs:remélem nem lesz ebből senki részéről harag ,de én a 3 rosszcsont fiammal nem tudok menni a talira.Ezer-meg ezer dolgom van és sajna még az itthoni barátnőimmel sincs időm talizni...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és Judit(k)!

A reflux nem a gyomorszájtágulásos betegség???Én eddig arra hittem h reflux :shock:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nem ér bántani Szilvánuszt, mert mert véleményt alkotni! (amit én nagyrészt osztok!) (habár nem kért rá, hogy megvédjem, nem is teszem, csak elmondom én is a véleményemet)
Csajok, tényleg van, hogy a babanet nem műxik, mint a héten majd minden nap volt olyan óra... Van, hogy mindenkinek van valamilyen elfoglaltsága... Van, hogy épp a saját babája nyüglődik nagyon (mint nálunk Fruzska ma este - mert nem aludt egész nap, és újból csak háromszor evett, viszont volt tornászni és kádas foglalkozáson, emiatt nagyon fáradt volt, és sikítozva sírt...), és van, hogy az embernek egyszerűen csak nincs kedve írni, csak olvasni!
Szóval lányok - szerintem - nem ér megsértődni, mert rögvest nem kaptok választ! Az ittlévő lányok mindegyikének legalább egy ;) gyermeke van. Valószínűleg mindenkinek egy csomó tennivalója van azon kívül is, hogy a babójával törődik.
Én úgy gondolom, hogy idáig is volt mindig legalább egy megértő fül (szem), ha valakinek baja volt, vagy öröme. Nem várható el mindig mindenkitől, hogy rögtön reagáljon mindenre, és mindenkire.
linocs

Linocs!

Boldog hófordulót Fruzsinak!!!!

Judit(K) és Fanetta! Szorítok mindkettőtöknek, hogy minden rendben legyen. Tényleg, miért vittétek a baby-ket vérvételre, meg vizeletvizsgálatra????
Szerencsére 3 gyerekes anyukaként sem tudok ezekhez az eredményekhez hozzászólni. Csak sok-sok pozítív energiát tudok küldeni.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
petramama

Panny: ugyan, miért lenne harag, inkább sajnálom, hogy nem tudsz jönni!
linocs

Petramama: köszi!
linocs

Ja, még egy, aztán lépek:
a "legjobb anyuka" cím dobogóján nagyon sok anyuka tolong: valaki azért, mert külföldön, az ismeretlenben nevelgeti gyermekét, van, aki azért, mert órákig szoptat, van, aki azért mert saját lelkével megküzdve adta fel a szoptatásért folytatott küzdelmet, van, aki azért, mert órákon keresztül küzd, hogy anyatejjel tudja etetni a babáját, van, aki azért, mert csak van... az ő gyermekének létezik, és biztonságot nyújt neki, úgy, ahogy csak ő tudja, a sajátjának...
linocs

Azért vittem vesevizsgálatra mert már odabenn megállapították, hogy vesetágulata van. Születés után megnézték, akkor jó nagyok voltak, ezért egy hónap múlva volt a kontroll (ill. mint ahogy írtam a szuper gyerekorvosunk 2 hónapos korára kért időpontot). Jó hír volt, hogy a jobb eltűnt, a bal meg kisebb lett. Viszont a doki szerint komolyan kell venni, mert születéskor nagyon nagy volt. Ezért most újra vinni kellett, egy vizeletvizsgálat eredménnyel együtt. Itt UH-val nézik a vesét, és most sajnos meg is katéterezték Nimródot.

Linocs!
Nem vitatkozni akarok de úgy érzem, hogy néhányan igenis előtérbe vannak helyezve, mások kevésbé. Nem véletlenül írják is meg és tünedeznek is el. És sajnos (szuperérzékenyen) nekem rosszul esik az amikor a hozzászólásom után több írás is érkezik de abban nem reagál senki. Ez van. Viszont nem tudok ezen sokáig fennakadni, tehát túlteszem magam rajta hamar. Sajnos én személyesen nem igazán tudok veletek találkozni és ezt sajnálom is, mert akkor más lenne a helyzet. Én is várom a Kmanna, Kacika, Aranykavics írásait, mert őket személyesen is ismerem....Szóval nem sértődtem meg, nem haragszok de azt sem bírtam ki, hogy ne siránkozzak egyet :cry:

Panny!
Azért mégis bánt, hogy utánajárok a dolgoknak, Kismamát, könyveket, Internetet bújok és mégis megtörténik egy pillanat alatt a rémálom, hátrarántják a Nimi fütyijén a bőrt. Holott tisztában vagyok vele mennyit árt. A mai doki azt mondta, hogy a szaklapok tele vannak ezzel, hogy 3 éves korig nem szabad hozzányúlni, erre ez az idős doktornő - a megkérdezésem nélkül - így cselekszik. Na mindegy, a férjem azt mondta,hogy nemzedékek nőttek így fel, csak hát akkor is nagyon bánt. Nimókám nagyon sírt, nagyon fájt neki, nagyon vérzett és még jön majd a figymaszűkületműtét is - más miatt :evil:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Petramama!
Köszi

Jim!
Neked is köszi, holnap küldöm...

Linocs!
Az anyasághoz fogható érzés nincs. Ezt egy igazi anya tudja. Ha kilátásba kerül valami veszély.... nem tudok rá szavakat írni :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

sziasztok!

most tényleg hiper rövid leszek,
de döbbenten olvastam JuditK, hogy mi történt a kis Nimivel... :cry: :cry: :cry:
ez nagyon nagyon szomorú, belegondoltam, hogy megkatéterezni egy ilyen kismanót... :shock: :shock:
szívemből kívánom, hogy ne legyen komolya a baj és hamar mggyógyuljon!!!

Fanetta, természetesen a Te Nimikédnek is jobbulást. Ez is ijesztően hangzik... Remélem Nálatok sem lesz komoly a baj!!

Jajj, kicsi Nimródok, gyógyuljatok meg hamar!!!!

Jim, kitartást, soksok erőt! mind Veled vagyunk!!!

Most nincs több időm írni, bocs csajok.

Kép

Kép
kolyok28

Linocs: vándorlázunk (én így hívom) szokogatik lenni mostanság :shock: :shock: :shock: Hetente egyszer belázasodik a lurkó, ami egy sima kúppal el is múlik - és sem délutánra sem estére nem jön vissza azon a héten. És nincsen semmi más tünet. A dokinő szerint az nem megengedett -ezért kért vérképet -és ekkor jött az a fránya papírt nem tűrő eredmény.

De azért az se kutya amin ti átestetek :shock: :shock: :shock: .

Hátmivan, mindenkire rájár a rúd mostanság???? Gondolom ez csak azért van, hogy érezzük, hogy élünk !!!!!!

Biribon: te aztán nem vagy semmi!!! Az lehet, hogy nem vagy nagyszájú, de alapos az tutkó!!! Na neeeeeeeeeeee!!! Most olvastam a másogik részét a hozzászólásodnak!!!!! Hát ez még egy gyerektelen embernek is böcsületére válna!!! Mondd csak -tényleg van neked egy gyereked????? :shock: :shock: :shock:

Csujzi: azt mondják, ha az embernek nincs baja, akko vegyen kocsit, vagy csináljon gyereket, és lesz :lol: :lol: :lol: És neköd minimum egy gyereked van!!! Szóval ne aggódj!!! PROBLÉMÁD IS LESZ! :D

pumperka: milyen kis kópés Zsombi azokon a képeken :lol: :lol:

Juditkecskemét: jó ötletnek tartom, amit Kölyök írt, és ezt lehetne ötvözni a Potykáéval: traktor a szekrény tetejére láthatóan - Levinkének egyetlen egyszer ( :!: ) elmesélni, hogy akkor kaphatja meg ha..., és ügy lezárva részedről. Szerintem ez minden cseszegetésnél többet ér.
Tovább olvasva Potykát, szerintem az nem zsarolás, ez pozitív motiválás. De ha már úgy is foglalkoztatja őt, hogy esetleg elfogyhat a traktor, akkor az azt jelenti, hogy az ő kis agyában dolgozik már az "ügyön" -még ha ezt a külvilág nem is érzékeli.

Hihi Szilvánusz: karakán kis nőszemély vagy!!!!! Úgy látom egyre inkább magadra lelsz itt a topikban!!!!! Írjukkiaminyomjaabögyünket!!!! Tisztelem ezt benned!!!

Eszterxx: nem szerepelsz az utolsó jó pár oldalon. Nyaraltok?

Szilvi: tök jó Marci sérója!!!!! Én is levágom Niminek -csak legyen amit :lol: :lol: :lol: Fannit is kétszer nyírtam meg.

Na jó, most abbahagyom a visszakövetést, ennyire voltam képös. :roll: :roll: :roll:

Kép Kép Kép
fanetta

És még valami fontoska:

HIÁNYOZTATOK :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Na, most sikerült letenni Lucát, most kezdek neki a fejésnek és az irogatásnak. Délután egy fél órát iszonyúan bömbölt Luca. :(

biribon

Hát Biribon: te aztán kemény csaj vagy!!! (és háttal nem kezdünk mondatot! De még rosszabbul nézne ki szerintem, ha hassal kezdeném :shock: :shock: :shock: )

Kép Kép Kép
fanetta

Mni! Azt elfelejtettem írni, hogy a fotozz.hu-t én is sokat nézegettem. Jó oldal! Nekem is vannak ott fenn képeim. Nektek is?
Ja és minket itthon raboltak ki. :(

OBea! Most látom, hogy ezek szerint jóseggű csajszi vagy? :D
Hát a fejésben annyira nincsenek jó trükkjeim. A masszírozgatáson kívül. Ha lennének, akkor én sem fejegetnék órákig. :S Illetve próbálom nem nagyon abbahagyni addig, míg legalább annyit nem sikerül fejni, mint előző nap. Ja a tejfogó kagyló is sokat számít. 40-60 mili is összejöhet azzal pluszba.
Én sokszor hűtőtáskával meg hőtartó táskával megyek el itthonról. Egyikben hűtőakkuk és tejek és fejés után is oda teszem a tejeket. A másikban a megmelegített kaja, ha pont úgy jönne ki az etetés.

Juditk! Nekem sajnos a nagyobb gyerekes dolgokban még nincs tapasztalatom, ezért nem is nagyon tudtam sok problémádhoz hozzászólni. De nem lehet egyszerű Levivel. Elég erőteljes egyéniség. :D Hátha majd hasznát veszi felnőtt korban és nem csak az anyuka hajszálainak őszítésére lesz jó. :D Kitartás! Nekem lehet, Luca lesz hasonló. Drukkolok, hogy Nimi rendben legyen! Nagyon rossz érzés lehet. Nekem a pár vérvétel és oltás is annyira rossz volt. Úgy sajnáltam!

Szilvánusz! Igazából 6 hónapos koráig szeretném csak anyatejjel táplálni, ha sikerül és utána kezdeném a hozzátáplálást. Talán attól kezdve már csak reggel és este fejnék.
Azért az 1- 2 órás fejegetés közterületen sajna nem ugyanaz, mint a 15-30 perces szopi. :S De nagyon köszi a fullextrás babapesztrálás felajánlását. Még élhetek vele... :wink: De egyébként mint írtam, én nagyon szeretnék elmenni. És igyekszem is megoldani valahogy.

Marla! Én több olyan anyukáról hallottam, akik 8-12 hónapig fejtek a kicsinek. Van aki 6 hónapig szigorúan 3 óránként! Éjszaka is! :shock: Na azt én nem bírnám! Ezek is adtak nekem erőt, hogy meg lehet csinálni. És, hát persze mindenki másban teszi meg a lehető legtöbbet a gyermekeiért. De jólesik, hogy ezt írod. Egyszer itt a topikban már az egyik legtürelmesebb kismama megnevezést is megkaptam. Annyit vártam Lucánkra. :)

Kacika! Csak nem vagy terhes! :shock: Az a pech, hogy előbb van peteérés és csak utána jön meg. Így az nem biztosíték, hogy még nem jött meg. :?

Potyka! Igen, első. Többedik gyereknél tényleg valahogy máshogy van. Szinte több idejük is van. :shock: Én ezt nem tudom, hogy csinálják?!? Mintha a gyerekek számával nőne egyeseknek a szabadidejük is... :wink: Engem is érdekelne a kendő kérdés. Nekem is van és eddig csak egy , nem túl jó kötésmódot tudok, amit a védőnő mutatott.

Jim! Te szegény! Jól rád/rátok jár most a rúd! Kitartást! Erőt! A tejhelyzet is biztos helyre jön majd, ahogy eddig is. De most tényleg a férjed egészsége a legfontosabb. Ne törődj semmi mással! És próbálj te is lazítani. Helyre jönnek a dolgok. Erős a férjed! Gyerekeidnek és neki is szükségük van rád, próbálj pihenni!
Hogy neked mi minden nem jut eszedbe! Pataky, stb. Egyébként én is szeretem az Eddát! :D

Fanetta! Jópofák a gyerkőcök! :D Drukkolok, hogy a te Nimiddel is minden rendben legyen! Hát, nekem ezért is megy nehezen az állandó reagálás, mert szívem szerint mindenkit sorra vennék, de nem tudom mindig megtenni. Nagyon sok idő, és ezért halogatom, majd lemondok róla. :( Most az éjjeli fejegetést addig húzom, míg nem fejezem be a reakciókat. De nem biztos, hogy ez így mindig tud majd menni. :S
Egyébként néha alig hiszem el, hogy tényleg van gyerekem, enyém szőröstül-bőröstül :D és nem kölcsönbe van. :D És tényleg anyuka vagyok!

Nebula! Marci (és a lányod is) nagyon kedves! Lucának is így szokott görbülni a szájacskája! :lol:

Csujzi! Sajnálom, hogy nektek is ilyen sok nehézséggel indultak az első hetek!

Ha már így szóba került megint ez a téma... Korábban nem akartam erre reagálni, pedig rosszul esett, hogy az én nevem lett kiemelve,mint alaptalanul nyafogó. Pedig én tényleg többször is nekiugrottam hasonló részletességgel a reagálásoknak. De sajna nem győztem (mint lassan kirajzolódik, nem egyszerűek az én napjaim sem és Luca nagyon hasfájós, nagyon sokat és borzalmasan síró gyerek volt és mostanra is megmaradt állandó foglalkozást igénylőnek, volt, hogy annyira kikészültem, hogy sírtam, toporzékoltam és az teás kannát úgy lecsaptam, hogy ripityára tört) és tényleg egy idő után kedvem is veszítettem. És látom, hogy nekem is van aki szívesebben reagál, más meg kevésbé... Egy-egy hosszú, alaposan válaszoló hsz után azért elmegy az ember kedve, amikor gyakorlatilag semmi reakció nem érkezik...

Huhh, ez megint maratoni lett. Csak meg ne unjatok! :D

biribon

Fanetta! Te mit csinálsz még éjjel egykor, hogy még visszakukkantottál? :o

biribon

OBea! Míg még egy kicsit nyekeregtem a mellszívóval, eszembe jutott, hogy a másik dolog, hogy váltogatom, mint a szaporító fejésnél a melleket. Akkor váltok, amikor már nem jön spriccelve a tej, és egyre rövidebb ideig fejek.

biribon

Kölyök, Fanetta, Biribon!
Köszi.

Nem akarom tovább ragozni a dolgokat de sűrűn jártam úgy mint Biribon...Megpróbálok én is fegyelmesebb lenni...
Ma már optimistábban látom a helyzetet és nagyon reménykedem, hogy holnap jó híreket kapok.
Azért azt sajnálom, hogy ezért nem mehetünk jövő héten a Balatonra Leventének nagyon jó lett volna.. :cry:

Fanetta!
A traktort nem tudom a szekrény tetejére rakni, mert olyan amit ő maga teker pedállal, tehát jóval nagyobb mint egy játéktraktor. Sajna nem is vesszük meg egyenlőre, mivel nem ült a WC-re. Most a szomszéd lány azt mondta, hogy egyszerűen ne adjak rá semmit és előbb utóbb szólni fog. Bár ezzel szemben kétségeim vannak, mert a legnagyobb gond, hogy nem hajlandó ráülni sem bilire sem WC-re :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jó reggelt!

Zsu!
Hiányzol ám nekünk!

Fanetta!
DE jó nyaraltatok ismét. Niminek drukkolok. Hiányzott ám a humorod!

Nebula!
Tessék szorgalamasan olvasni, és írni, talira meg gyere csak!

Cicuka!
Klassz, hogy ennyit fejlődött Kristó!

Csöngettek mennem kell, majd fplytatom.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó reggelt!

Na mizu,sehol senki?? :wink:

Azért én is megvédem Szilvánuszt Linocs mellett,mert nem hinném hogy egyesek direkt nem reagálnak, csak egyszerűen nincs idő vagy hagulat vagy akármi...
De ezekmellett megértem Juditot és Biribont is...

Ma megint 34 fok lesz :evil: :evil: és én most fogok füvet nyírni...tuti megint egy kis napszúrás :? ...most elővigyázatos leszek és veszek fel sapit :wink:

Ja és nálunk itt Gödöllőn holnap tartják az Anyatejes Napot.Tudjátok,(asszem aug 1-e az Anyatejes nap),csak akkor sok védőnő szabin lesz ezért holnap lesz.Én már 6 éve részt veszek ezeken az alkalmakon,tök jó szokott lenni.Sütizés,dumálások,tombola,előadás..stb...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Fanetta: nekünk is! Legalábbis nekem igen! ;)

És hidd el, amin mi keresztül mentünk Fruzskával az nudli ahhoz képest, amit ti most Juditkecskeméttel átéltek!

Úgyhogy hajrá csajok!
linocs

Judit(k)!

Én is gondban voltam a szobatisztaság kérdésével(még írtam is itt is róla)szal én kb 4 napja elhatároztam hogy nem adok rá(Krizsire)pelust csak ha autóval megyünk,szal itthon nem...Igaz h Krizsi idősebb mint Levi de nálunk ez most úgy néz ki bevált...Igaz h történnek néha kisebb-nagyobb balesetek de már egyre ritkábban és szól...Mostmár következetes leszek és végigcsinálom...még ha néha nagyon fáradtságos tud lenni amikor 2(!)percenként hív h pisilni kell és alig jön egy csepp :wink: De a lényeg h szól és tudja irányítani az ingert.Pont a Kismamában az van most benne ,hogy ha tud"parancsszóra"pisilni vagy kakilni a gyerek akkor már megérett a szobatisztaságra.
Lehet h Levi még nem érett meg rá.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tegnap reggel bejelzett a légzésfigyelő,aztán magától leállt.....rohantam fel minat az állat és szépen aludt Olika...ki is kaptam,erre láttam rajta h mérges amiért felkeltettem...vissza is aludt...Most nem tudom eldönteni h mi lehett ez...lehet h csak az elem merült és így jelzi???Az a baj h kidobtam a használati papírt....van valakinek esetleg Angel Care-es légzésfigyelője??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny: van, de a neten is fenn van. Mindjárt keresem.
linocs

Szóval:

Vízóracsere megtörtént, gyerek felébredt, demég elvan. :D

Mni!
Nálunk Zsomb is tegnap bírta legtovább hason. Szép lassan ők is megszeretik.
:wink:

JUdit(kmét)!
Niminek drukkolok és remélem a "másik ügy" is megoldódik. Megértem, hogy kivagy. Azért sok rossz történik veled az elmúlt időszakban.
:cry:

JIm!
Kiváncsi vagyok a férfi boszira!
:wink:

Linocs!
Szépen megfogalamaztad a lényeget. Boldog hófordulót!

Biribon!2 órakkor fejni, babanetezni. Minden tiszteletem. Reggel meddig tudsz aludni, mikor ébred Luca?

Panny!
Sajnálom, ha nem jössz, már úgy megismeretelek volna!

Szilvánusz!
Merni kell vállalni a gondolatainkat, és ezt te mindig megtetted, bírlak ezért nagyon!

Igen, én is érzem, hogy bizonyos emberek szívesebben, mások kevésbé szólnak hozzám. De ez így van rendjén, valahogy ezt soha nem éreztem sértőnek számomra. És valóban, nem mindig egyforma intenzitással tudunk résztvenni a topik életében, hisz megvannak az ügyesbajos dolgaink. Mindannnyiunk számára biztos, hogy így is sokat jelent ez a fórum, hisz olvassuk rendszeresen, írogatunk. :wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocs Panny!

A sárga alig láétszik!
Hiányozni fogsz a taliról. Úgy megismernélek... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Melinda!
Te ugye csak elfoglalt vagy azért nem írsz mostanában??

Pété!
Nyaraltok? Veletek mi van, mit csinál már Livike?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

elküldtem emailben
linocs

Panny, nekünk Angel Care volt, 2 szer bejelzett még Petinek, be is rohantunk a kórházba, de nem találtak semmit. Akkor eltettem, és a sorsra bíztam magunkat. Tudom nem mindenki "meri" ezt megtenni, de nekem idegesítőbb volt találgatni miért jelez be, és hogy na vajon ma beriaszt-e, mint a gyerek életerősségében bízni.

JuditK, húú ez kemény. Tudom mondtam még a kh-ban hogy van Niminek vesetágulata. Kívánom, hogy be legyen komoly gond!

Ha túl vagytok rajta, és épp nem nyaraltok, akkor találkozó??

Most nem tudok többet írni mert közben főzök, a nagy rajtam ugrál, a kicsi, meg úgy halllom ébredezik...talán ebéd után ha egyszerre elalszanak, akkor még jövök!
Vendég

Panny!
Nálunk is klassz volt az anyatejes nap!
Fűnyírást én hoilnapra toltam, de már nagyon kéne. :wink:
De lehet, hogy holnap is dög meleg lesz. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: