Új privát üzeneted érkezett!

Till,

köszi az örülést, nagyon kedves tőled!
Egyenlőre nekünk is hihetetlen még, 3 év sikertelenség után pozitív sokként ért amikor az orvos közölte a jóhírt. Persze zokogtam...
Mindenkinek teljes szívemből kívánom, hogy mielőbb a babás topicban találjátok magatokat! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Elnézést a laptetőért... :oops: :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok,

köszi a biztatást a vércsoporttal kapcsolatban.

Beu
++++++++++

Leo
++++++++++

Tobi,
Köszi:)
Vendég

jó reggelt!

beu: drukk+++++

monic: gratulálok :wink:

fanni: drukk+++++

till: engem csak kicsit éreztem a bromot az elején. először a nyaralás alatt kezdtem szedni, így kicsit lassabban ment a hegynek föl, hegynek le, de nem volt olyan vészes :wink:

kati
katica30

engem= én. bocsi, nagyon reggel van :oops:

kati
katica30

Sziasztok!

Beu,
:?:
++++++++++++++++

Köszi, csajok! :)
Nem tökúj nálam ez a magaska PRL, írtam tegnap, csak akkor a kontroll gyogyó nélkül is határon belül volt. Ki tudja, hátha ez a gyogyószedés hiányzik... :wink:
A borocskázásért kár, de pl. a szülnapomon tuti el fogom csalni a fél szemet! :oops:

Ma kiváltottam, olyan pici! :) A mellékhatások híre alapján lótablettára számítottam!
angel37

Szép napot! :lol:

Beu, +++++++++++++++++++++++++++

Monic, gratula, boldog babavárást kívánok!

Mó, akkor nemsokára HAJRÁ!!!!

skrisz72

Sziasztok lányok!
Üdv mindenkinek!. Még nem tutam elolvasgatni a múlt heti történéseket, de láttam a táblázatot. Gondoltam leírom az én adataim is: Dr. Kovács P. , eddig 3 lombik, oka: kiskatonák kevesen; köv. elvileg szeptemberben. Ez még ugye eléggé kérdéses.

A doki méhtükrözést szeretne csinálni, a másik nőgyógyászom meg lapart, megnézni nincs-e endometriózisom. Szerintetek melyik a fontosabb? Ha megvan a lapar, akkor is kell méhtükrözés?

Különben most annyira nyugodt vagyok, teli pozitív enegriákkal, úh. küldök mindenkinek szeretettel! :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Katerina, ha lapart csinálnak, akkor szerintem nem kell tükrözés. A lapart egyébként a hiszteroval együtt szokták csinálni. Átjárhatósági vizsgálaton voltál már?

skrisz72

Katerina,
másra irányul a két vizsgálat: a laparoszkóppal a hasüreget, kismedencét (pl. endometriózist, összenövéseket láthatnak ill. oldhatnak meg), a hysteroval a méh belsejét nézik (pl. van-e mióma, polip).
3 lombik után sztem érdemes mindkettőt, akkoris, ha az alapprobléma férfi oldalról van. Az jó, ha egy füst alatt meg tudják csinálni, majd írnak róla csajok, akik átestek rajta. Pl. Bella most készül rá.
angel37

Monic,
mi az a laptető? :roll: (már másnál is olvastam, de nem tom, mit jelent...) :P

Katerina,
milyen volt a nyaralás? :D
(KP jó doki -mi is nála vagyunk :P - igaz, nem ugrik az ember nyakába, de jó szakember!)

Lois,
kiheverted már a vizsgát? :oops: :)

Angel,
gyere, ha bevetted a bromot! :oops: - szurok, hogy ne csináljon sok gondot Neked!

(péntek reggel megyek APC, IR szűrésre a Biovitalba...érdekes, akcióban megy az IR? A múltkor 12.000-re mondták a komplex szűrést, most össz 7.000, ha kiértékelést is kérek :roll: - szurkoljatok, hogy megfelelő kémcső legyen aznap :oops: :lol: )

tillidian

Tilli,
a ma esti borozós programot nem vagyok hajlandó lemondani :wink: , holnap este indul a szedés!
Kipróbálom mellé a MgB6-ot, ártani nem árthat!
Drukk a vizsgálatokhoz! Sztem kérdezz rá még egyszer az IR-re, nekem ez így fura... Nehogy úgy csinálják, hogy vmi kimarad és használhatatlan lesz az eredmény!
angel37

Till: drukk! :wink: (aki laptetőre ír, az hamarosan bebabásodik :lol: )

Jelentem vettem ma Eisenkaruter Kraft-ot! Eredményességéről beszámolok majd! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Azmiaz?

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Till,

úgy van ahogy Snufi írja. Néhány topicban nagyon hisznek ebben,és bizony elég vérmesen képesek küzdeni érte. Nem tudtam, hogy ebben a topicban ez szokás-e ezért kértem bocsánatot :wink:
Én az első inszemes topicba szoktam írni (Fogamzás) és ott nem hiszünk ebben, eddig még senkinek nem jött be, hogy ha sokat van laptetőn akkor hamarosan babás lesz...
Drukk a pénteki szűrésekhez++++++++++++++++++++ :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!!

Angel, szívből kívánom, hogy ez a kis bogyó hiányozzon a sikerhez!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Snufi: micsodát??????
:shock:
Till: 3 pontos vagy csak 2? Lehet, hogy azért lett olcsóbb, mert általában 2 pontos az IR, ha kéred akkor 3. Kérdezz rá!!!!!

Katerina: a laparral többre mész, nehogy majd a következő után derüljön ki, hogy van valami bibi, ami laparral kiderült volna. :wink:

Lois: ??????

Bella: a szüleimnél is ilyen gond volt, + még valami más is, 4 évre születtem és amikor megszülettem rögtön vércserét kaptam, AB+-zal születtem, ami apukám vércsoportja, majd lettem A+. A férjemnek egyébként ugyanilyen vércsoportja van. Remélem mi nem termelünk egymás ellen semmit sem. Szóval hajrá baba!!!!!!!
Vendég

Ahaaaa!!! :lol: (Teccik ez a laptetős móka, értem má'! :D )
Bár ezen múlna!!! :roll: :lol:

Sannah,
tuti képzetlen vagyok, mit jelent a 2 és 3 pontos IR? :roll: :oops: (mondjam, hogy 3 pontosat kérek? Nem fogtak totál zizinek nézni? :roll: )

Viktu,
ez a "Farkasok-féle" tuti hajhullás elleni csodagyógyi! :) - ha jól emléxem- Rossmannban árulgatják...nekem is ké'k venni...

tillidian

Angel,
énismegyeeeek!!!! (a borozós mókára :lol:)
No csak álmodozok: 2 db 7 éves minipasira vigyázok ma éjjel - Manó + a legjobb barátja 1. "ottalvós" bulija :)

tillidian

Till:

2 pontos: 0 és 120 perces ellenőrzés, ( ez a leggyakoribb), a 3 pontos 0, 60, 120 perces ellenőrzés. Igen mondjad, hogy kimondottan 3 pontos ellenőrzést kérsz, azaz 0, 60 és 120-ast, ez ad biztosabb eredményt, a dokik is jobban szeretik. Enyém doki kimondottan a 3 pontoshoz ragaszkodik.
Vendég

Viktu, Sannah:
[quote="tillidian"]
írta:
tillidianez a "Farkasok-féle" tuti hajhullás elleni csodagyógyi! :) - ha jól emléxem- Rossmannban árulgatják...nekem is ké'k venni...

Én gyógyszertárban vettem.

snufi

Sziasztok lányok!!!

Monic!!! :D
Gratulálok!!!

Angel!!!
Jó borozgatást ma estére!!! :wink:

Baba!!!
Dehogy haragszom!! :lol:

Tillidian!!
Nagyon várom a vérvételt!!!
beu9

Beu,

hogy érzed magad? Remélem jobban vagy már :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Üdv az új lakóknak.

Monic! Gratula!

Amina! Üdv itt!

Lois! Ölellek!

Angel! Jó bromózást. Hát én is sok mellékhatást hallottam, de a lényeg a javulás.

Beu! Én nagyon drukkolok neked!!!!!!!!

Mó! Csütörtökre drukk és Hajrááááááááááá!

Leo! Hajrá szurik! Tudod!!!!

Till! Péntekre drukk! :wink:

Bella! Nagyon szorítok a jövő hétre!

Tobi! Remélem, jót pihentetek!

Mindenkinek üdv. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hali!

Angel!Akkor ma van a szülinapod?Ha igen,akkor nagyon boldog szülinapot neked!!!!!!!!
Ha nem,akkor bocsika! :lol:

Mindenkinek megy adrukk oda-vissza folyamatosan ám,olvaslak titeket,vagyis szem előtt vagytok!

Kép
csiperke

Angeeeel!!!
Boldog szülinapoooot!!!! (Vagy ha nem ma van, akkor "Boldog nem-születésnapot" - asszem így van az "Alice csodaország-ban"? :lol: )

Sannah,
köszi, akkor 3pöttyöst kérek! :)

Hannamamiii!!!
De örülök, hogy "látlak"! Ugye jobban vagy már? :oops: :P - ha ennyit írtál, akkor biztos! :wink:

Beu, akkor 1000-rel: ++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Jó reggelt!

Angel! Boldog Születésnapot!

Kép

Till! A helyzet sajnos változatlan. :(

Kép
hanna30

Sziasztok,

Hanna,
jó hogy látlak, persze folyamatosan olvaslak ám!

Angel,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!

Leo
++++++++++

Beu
++++++++++

Dalmival mi lehet? Régen láttam.
Vendég

Sziasztok!

Meglepetten látom, hogy szülinapom volt tegnap! :lol: :lol: Nagyon aranyosak vagytok, de NINCS! :lol: E hó végén lesz! :wink: Légyszi ne öregítsetek :oops: addig szigorúan a kisebbik évszám van érvényben! :)
Sejtem, hogy mi volt félreérthető :) , az egy másik borozás lesz! :wink:

Beu,
vérvételhez soksok ++++++++++++++++++++++++

Sannah,
így legyen! :lol:

Tilli,
ja, tényleg lehet, hogy ezért van, amit Sannah is mond, mindenképp 3pontosat kérj! Minő véletlen, én dokim is azt szokta kérni! :wink:
Ennyire fiatalkorúakkal tényleg mégse borozz! :wink:
angel37

Hali csajok!
Angel!

Na,jól elindítottam egy lavinát,hát bocsika,de tényleg ám a borozás kavart be.
Na,látod hogy olvaslak!?

Azért sok ölelés neked és itt mindenkinek.

Kép
csiperke

sziasztok!

beu: drukk+++++

katerina: beírtalak a táblába :wink: még kéne a korod. köszi.

till: drukk péntekre!

angel: hajrá bromo!

kati
katica30

Angel! :oops: Bocsi

Kép
hanna30

Sziasztok!

Vagyok csak nagyon elfoglalt :) Svédből vannak gyerekeim ,nagyon boldog vagyok, Édesek ,csak már tudom előre nagy bőgés lesz a reptéren ,ilyenkor 1 hónap mire rendbe jövök lelkiekben :(

Hanna ! Ölelés ,puszi ,szeretet :D

Bella ! Üdvözöllek :wink: :wink:

Sziasztok Dalmi
dalmácia

Sziasztok!
Szóval nagyon jól telt a nyaralás, szép helyeken jártunk. És annyira jó volt kicsit ketten lenni. Most kissé elvonulósak voltunk, nem is nagyon barátkoztunk a többi útitársakkal, biztos gondolták milyen magunknak valók vagyunk, dehát nekünk most ez hiányzott.
Csak ketten, bajokat elfelejteni. :) Egy valamit megtudtunk, bármennyire is szép lehet, hajóutazásra soha nem megyünk. Mindketten tengeri betegek vagyunk. szegény kis macim teljesen kiakadt, hogy neki eddig soha nem volt ilyen jellegű baja. Mondhatom irigyelnivalóan jó a gyomra, soha nincs rosszul. Kivéve, ha tűt lát vagy vért. :D Most ehhez jött a hajóút. :)
Szóval boldog vagyok, és nagyon pozitív.

Most tele vagyok munkával, sajna :( , de pár szót a korábbiakhoz:

Skrisz: voltam HSG-n április végén, nagyon fájt, de mindkét oldal átjárható. a II. női klinikán csinálták egyébként és nagyon aranyos volt a doki.

Tilli! Örülök, hogy te is nála vagy. Én bízom benne, te párom nagyon kiakadt, amikor egyszer azt mondta szó szerint, hogy az urológus nem fog javítani a helyzeten, legfeljebb rontani. És teljesen ingerült volt. Szóval ez nekem is furcsa volt, mert igazán megértheti egy orvos is akármennyire terhelt, hogy a párok mindent megpróbálnak. És hát ami rossz volt még, hogy nem volt semmi ötlete, hogy mitől nem sikerültek a transzferek. :( Bár ez nehéz ügy, mint tudjuk.

Angel! Hát majd megkérdezem, hogy akkor mi legyen, mert a lapart nem a kaalis dokim akarja. Jó volna egy füst alatt letudni a dolgot, Nem szeretem, ha altatnak, dehát asszem ezzel nem vagyok egyedül. :)

Monic, Beu +++++++++++ :)

És egyébként is mindenkinek nagyon nagyon szép napot!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Monic hajrá babaragacsok!!!!!

Beu, mi újság?++++++++++++++++++++++++++

Katerina, az jó, ha átjárható vagy. Nagyobb az esély a spontán terhességre. :wink:

Leo, hajrá szurik!

skrisz72

Sziasztok,

Beu,

mi a helyzet? Már nagyon izgulok érted!

Skrisz,

már csak 5 nap van a nyaralásig? De jó nektek!

Kép}
monic80

Sziasztok lányok!

Régebben írtam ide néhányszor,olvasni szoktalak rendszeresen titeket.
A segítségeteket szeretném kérni, hétfőn volt a punkcióm a Kaáliban, pénteken lesz a transzfer. Mikortól számítják a vérvétel napját? Hanyadik napon kell majd mennem... már annyira várom!

Köszi a segítségeteket, üdv: Jutka
lyutka

Sziasztok!

Beu!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jutka, Et. után 12. vagy 14. nap a vérvétel.(-Doki függő-)

Lányok!Ha tesztet szeretnék (10-15db kéne -HCG-), melyik topikra menjek?Régebben Coca küldött, de most nem akarom ezzel zargatni.Válasz jöhet priviben is. Köööszi :)

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Angel,
a fő, hogy mindig akad "casus bibendi" (ok az ivásra) :lol:
- én ma fogok alaposan bekoktélozni a barátnőmmel (ma "csere" van: Manó alszik a barátjánál :D )
No, bromo? :roll:

Katerina,
a párod volt ingerült vagy a doki? - az utóbbi elég ritkán tesz ilyesmit, vérmérsékletéből eredően :lol:
A perui Macát próbáltátok már?
A megtapadás sikertelenségét a doki tényleg nem tudja magindokolni, ez sajna annyi mindentől függ...(igaz?... :( )
Egyszerre 2 doki kezel??? :roll:

Dalmi,
honnan "lízingelsz" gyerekeket? :P

Beu?

tillidian

Vitku, köszi!
lyutka

Till!

Svédországból :D :D :D 3 fiú-1 lány ,de ebből csak 3 gyerek korosztály,imádom őket :lol: :lol: :lol: puszi
dalmácia

Én is jelen, csak olvasó üzemmódban, de mindenkit puszilok.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Laptetős babonát nem ismertem, azt láttam, hogy "szokás" örülni neki, bocsi, én is voltam már laptetőn... :oops:

Katerina! Szerintem kérdezd meg a Kaális dokit a laparötletről. Az endót sajnos jól ismerem, pár idevágó dolog: akadályozza a teherbeesést, ha elzáródik miatta a petevezető, Nálad ez átjárható volt. Nehezítheti a teherbeesést, mert ha a petefészekben van, akkor nehezebben érlelődik a petesejt, valamint a petesejt fala vastagabb, nehezebben tudják a kiskatonák elfoglalni (utóbbi független attól, hogy hol van az endó). A korábbi lombikjaid történetét nem ismerem, de lombik szempontjából az átjárhatóság egyébként sem érdekes, az viszont tudható, hogy hogy reagált a szervezeted a szurikra, illetve lehet, hogy egyébként is ICSI volt (és akkor meg a ps falvastagsága lényegtelen). Szóval, ha ezek rendben voltak, akkor én nem erőltetném... bocsi, hogy ilyen hosszú lett, le is kicsinyítem inkább... :oops:

Till! Drukk a megfelelő kémcsőhöz és persze a jó eredményhez :)

Hanna! Kitartás! Elfoglaltságötlet: Zsebikének leírhatnád, hogyan ismerkedett meg az ő Anyukája és Apukája, esetleg fontosabb történések, összeköltözés, lánykérés, esküvő...

Beu! ++++++++++ (teszt? vagy Te Hős leszel és kibírod holnaputánig?)

Leo! Drukk Neked is! :wink:

Tesztkérdés engem is érdekelne...

Kép

Sziasztok lányok!!!

Mó,Till,Angel,Viktu,Monic,Skrisz,Hanna,Katerina,Bella,Baba

Nagyon, nagyon köszi Mindenkinek a drukkokat!!!
Sajna barna még mindig van!!!! :?
Pénteken kiderül....

Hanna!!! :D
Veletek minden rendben van????

Till!
Nagyon jó lenne ha lenne rá egy "tuti recept"!!!
beu9

Sziasztok!

Hanna drága: ezek szerint jól vagy, nagyon-nagyon örülök, vigyázz Zsebikére, kapaszkodjon erősen!!! :lol:

Beu: drukkolok nagyon, hajrá baba!!!!! Péntekre nagy adag k..t kivánok :lol: :lol: :lol: Várunk majd a hírekkel!

Katerina üdv közöttünk!

Angel: egy év ide vagy oda, mit számít a mi korunkban már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Till: hajrá vérvétel! Én nem bírtam meginni csak a felét annak a cukros lötyinek, kiváncsi vagyok Te hogy bírod majd!!!!
Vendég

Baba :D : hogy vagy? Tudsz már valamit a folytatásról?????
Vendég

Beu: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viktu: pü. ment.

snufi

Beu,

nagyon drukkolok neked péntekre! :wink:

,

nekem endometriózisom van a petefészkemben, de az a poén, hogy ez akkor derült ki amikor az orvos a punkció közben beleszúrt.
Beszéltünk a dologról, és azt mondta, hogy a lombikra ugyanakkora esélyekkel indulok mint egy nem endós páciens. Azt nem tudom megmondani, hogv végül ICSI-vel termékenyültek-e meg a petéim (aláírtuk az erre vonakozó nyilatkozatot is), de a lényeg, hogy megtermékenyültek és a baba most a pocimban van.
Mondjuk én nagyon elszánt voltam, mert az orvos mondta, hogy az endó legyilkolásának egyetlen természetes gyógymódja a terhesség és a szoptatás, ezért nagyon jól tenném, ha az első lombikkal teherbe esnék. Én meg jól szót fogadtam neki :wink:

Kép}
monic80

Monic (druszám :) ) Én is akarok szófogadó lenni :wink: Ráadásul a "hagyományos" dokim a legutóbbi műtét után azt mondta, hogy augusztusban hallani akarja a jó hírt tőlem (neki külön szót akarok fogadni - maximálisan megbízom benne orvosilag, emberileg pedig naon kedvelem :) )
Drukkolok Neked a hasonlóan szép folytatáshoz :)

Kép

Szép jó reggelt!
Nahát én vagyok az első -ma- :P Kép

viktu

Sziasztok!

Most csak röviden: ma jöttem haza a kórházból, sajnos a babánk nem maradt velünk :(

Igyekszem lelkileg is helyre tenni a dolgokat és arccal a következő baba felé fordulni, de most még nehéz.

Mindenkinek drukkolok!
allegrobarbaro

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?