Sziasztok!
Szóval nagyon jól telt a nyaralás, szép helyeken jártunk. És annyira jó volt kicsit ketten lenni. Most kissé elvonulósak voltunk, nem is nagyon barátkoztunk a többi útitársakkal, biztos gondolták milyen magunknak valók vagyunk, dehát nekünk most ez hiányzott.
Csak ketten, bajokat elfelejteni.
Egy valamit megtudtunk, bármennyire is szép lehet, hajóutazásra soha nem megyünk. Mindketten tengeri betegek vagyunk. szegény kis macim teljesen kiakadt, hogy neki eddig soha nem volt ilyen jellegű baja. Mondhatom irigyelnivalóan jó a gyomra, soha nincs rosszul. Kivéve, ha tűt lát vagy vért.
Most ehhez jött a hajóút.
Szóval boldog vagyok, és nagyon pozitív.
Most tele vagyok munkával, sajna
, de pár szót a korábbiakhoz:
Skrisz: voltam HSG-n április végén, nagyon fájt, de mindkét oldal átjárható. a II. női klinikán csinálták egyébként és nagyon aranyos volt a doki.
Tilli! Örülök, hogy te is nála vagy. Én bízom benne, te párom nagyon kiakadt, amikor egyszer azt mondta szó szerint, hogy az urológus nem fog javítani a helyzeten, legfeljebb rontani. És teljesen ingerült volt. Szóval ez nekem is furcsa volt, mert igazán megértheti egy orvos is akármennyire terhelt, hogy a párok mindent megpróbálnak. És hát ami rossz volt még, hogy nem volt semmi ötlete, hogy mitől nem sikerültek a transzferek.
Bár ez nehéz ügy, mint tudjuk.
Angel! Hát majd megkérdezem, hogy akkor mi legyen, mert a lapart nem a kaalis dokim akarja. Jó volna egy füst alatt letudni a dolgot, Nem szeretem, ha altatnak, dehát asszem ezzel nem vagyok egyedül.
Monic, Beu +++++++++++
És egyébként is mindenkinek nagyon nagyon szép napot!