Új privát üzeneted érkezett!

Linocs, köszi a linkeket, már utánanáztem ott, csak kíváncsi voltam, hátha valakinek van saját tapasztalata esetleg. Barátnőmnek nagyon bejött, most egyenlőre a szopi miatt csak lájtos fogyókúrát tartok, de lehet, hogy majd egyszer kipróbálom. Már lement 5, aztán most hetekig stagnált, de most megint megindult lefelé. Király!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja és ha a seggszépségversenyt nem is, a haslógatóversenyt tuti megnyerném!!!! Kép Ti tudjátok, hogy lehet felsőtestről fogyni torna nélkül. Lövésem sincs. Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Kmanna! A szopival mi a helyzet? Sajnos nem tudom, hogy mi lehet a megoldás a problémára, de esetleg nem próbáltad szopi közben finoman masszírozgatni a melledet, azokat a tejöblöket, ahol úgy érzed még van tej? És azzal segítenéd a tejürülést. Nekem fejéskor sokat segít. Sőt, az elején szopizáskor is csináltam, úgy éreztem, segít.
Én az a baj, hogy úgy szerettem volna, hogy bemenjünk Lucával és úgy pancsoljunk együtt.

Rima! Köszi a dícséretet, kedves vagy! :)

Bosek! Blanka micsoda szép nagylány lett! A bébikomp is és az etetőszék is méretben jónak tűnik neki. A bébikompról sajnos én is sok rosszat olvastam. :( Ügyesek vagytok, hogy szinte csak szopizás megy!

Tényleg Monácskáéknál mi van a szopival?

OBea! Elég bosszantó lehet, ha ilyeneket mond a dédnagymama. Persze az ember a dédnagyival nem vitatkozhat. Főleg az anyós anyukájával... Mindenkinek a saját problémái a nehezek. Neked, nekünk ifjabb nemzedéknek más problémáink vannak. Csak annyit tudok mondani, hogy türelem! És ne törődj a dologgal! Azt hiszem, felesleges elkezdeni sorolni, hogy neked milyen nehézségeid vannak. Persze egyszer lehet, hogy meg lehetne próbálni. Bár, ezek az öregek általában már meggyőzhetetlenek. :(

Kölyök! Máté nagyon édes! Végre a képtár segítségével láthattunk több képet is! Szép helyeken sétáégattok! És micsoda iramban nő! Ő a legfiatalabb topiktag és már jó sok babát lekörözött.
A bűvös szám hozzászólásoddal kicsit elkéstél, pont 1 perccel átcsúsztál a másik napba. :lol:

Potyka! A medencére van valami fólia tető. De még nem próbáltuk. Csak most vettük és még dobozban van.

Jim! Sajnálom, hogy férjed nincs jól! Sok erőt nektek! Vicces a biológus kád! Nekem szimpatikus! :D Nekem is vagy orvosit, vagy biológiát kellett volna végeznem. Most a baba előtt elkezdtem a biológia szakot, de nagypocakosan nem nagyon tudtam Szegedre lejárni, most meg a baba mellett nem megy. Így halasztás van. Nem tudom, mikor fogok tudni újra nekivágni.

Mni! Tök jó, hogy Lillával ilyen sok helyre el tudtok jutni. Ezt el sem hiszem! Lusták voltatok fényképezőgépet vinni??? Ilyet a fotós megszállottak hogy mondhatnak? :shock: Én csak fotózást kedvelő vagyok. Nagyon érdekel a fotózás. Fotó tanfolyamra is jártam. És még szeretném továbbképezni magam. Sajnos a jó gépemet és egy nagyon jó, L-es Canon objektívet szilveszter előtt elloptak tőlünk... :(

Bagó, pia: Na, akkor én eléggé kilógok a sorból. A cigit is utálom és az alkoholt sem szeretem. Egyikkel sem éltem, pedig a gimiben és az egyetemen elég sokan ittak, cigiztek... Mindig is én voltam a csodabogár, aki se nem iszik, se nem cigizik, se nem beszél... :D (Nem vagyok nagy dumás...) És a füvet sem próbáltam, pedig körülöttem már mindenki.

Linocs! Nekünk is megvan még a teszt. Meg fotón is megvan. :) Nekünk 24-án volt valószínűleg 1 éves a babánk a fogantatástól számítva. :D Én júli 5-én teszteltem egy két csíkosat!

Na, ezt most elküldöm, nehogy eltűnjön amit eddig írtam, aztán olvasok, írok tovább, de most megyünk fürdetni. :)

biribon

Lányok!

Van valaki akinek még nem jelentkezett a baja? én nekem még semmi, még jele se! Ez normális?
Vendég

Persze! Ez tök normális! Szerencsés esetben a szopi elhagyásáig nem jelentkezik. Miért? Neked hiányzik? :D

biribon

Biribon!
Nem nem hiányzik, de bennem van a félsz, hogy apa 10 naponta jön haza, és nincs az a védekező módszer, ami elég lenne.... :oops: :lol: :lol:

Bosek!
Lujzika is csak ezt a fajta cumit fogadja el, ilyet kapott a korán is és hiába próbálkoztunk másikkkal, csak ezt fogadta el! Nem mint ha sokat cumizna... Hál istenek!Sokszor csak édesen játszik vele, kiszedi, maj beteszi a szájába!

Remélem ezután majd tudok hozzátok jönni gyakrabban!

Jó éjt!
Vendég

Linocs, köszi, rendben, akkor megoldható a dolog! Megyünk, mindegyik időpont jó, amit felsoroltatok.
Szilvánusz, Marci is tiszta sármőr... Nekem nagyon tetszett Marci haja hosszan, mondhatni gyönyörűséges volt!!! De így is szuper!
Csujzi, nem emlékszem, hogy mit írtál, hogy szoptatsz még vagy fejed :oops: de én már olyatis hallottam, hogy az illető már rég nem szoptatott és mégsem jött meg neki hónapokig. :?: Sokan meg szoptatnak, és mégis megjön nekik... Háááát...
Vendég

Biribon, mi is csak fotózást kedvelők vagyunk, mi még tanfolyamra sem jártunk, csak magunktól tanultunk. :) Ebben sokat segített nekünk a www.fotozz.hu oldal. :) Szegény! Én biztos gutaütést kapnék, ha ellopnák a fotós cuccaink... ezért sem vittük a Balcsira. :(
Medencetetőnk nekünk is van, tök jó, mert legalább nem mennek bele a bogarak. :) És én is kilógok a sorból, mert sem cigi, sem ital. :)
Bosek, nem Te írtad, hogy hullahopp karikázol? Az nem segít, már régebben is akartam kérdezni?
Csujzi, nagyon örülök, hogy Te is jelentkeztél, aranyos a kis Lujzi és szuper, hogy ilyen sok tejed van! :)
Szilvánusz, furi lett Marci, de végülis jó a nyári frizkója. :)
Kölyök, megnéztem a képeket, jó sok helyen jártatok már Ti is! A Rajna vízesésről már sokat hallottam, jó kis hely lehet. Kinek a tesója Linda? Viccesek a holland drukkerek! ;)
Petramama, csinik voltatok, főleg Petra. Tényleg Dórka nem vett fel koszorúslány ruhát?

KépKép
KépKép
mni

Botika köszöni szépen a köszöntéseket! :lol: Baromi jól ünnepelte a hófordulót. Egész nap nyígott, de mostmár több, mint egy órája alszik. :wink: :lol:

Köszönöm Mindenkinek az altatásos hozzászólást. Én itt panaszkodok rá, erre ma este egy hang nélkül aludt el kb. 2 perc alatt. :shock: :oops: :D Nem és nem és nem értem én a bébikét, de azért nagyon jó volt. :wink:

Szilvánusz, annyira helyes Marci! Igazi nagyfiús arca van! 8)

Csujzi, de jó, hogy jelentkeztél! Tünemény a kis Lujzi, és nagyon ügyi vagy, hogy csak fejéssel ilyen jól fenn tudod tartani a tejcsit! :wink:

Petramama, tök jó lehetett a lagzi. Nagyon szépek voltatok! Én is úgy mennék már..., na majd márciusban. :wink: Nevelőfaterom húga megy férjhez.

Kacika, most még szerintem nem fogják műteni. Konzultációra megyünk, ahol elmondják a lehetőségeket. :roll:

Bea, ügyes csaj vagy! Szerintem simán megoldod a talit! Nem olyan nagy a távolság! :wink: :D Én is kész voltam a szopi miatt nagyon sokáig, de már elég régóta lesz@rom tablettán élek ez ügyben. :wink:

Kölyök, annyira látszik rajtatok a boldogság! 8) Fantasztikus, hogy Apa is hordozza Mátét! :D És milyen szuper helyeken jártok! Nagyon remélem, hogy szeptemberben (is) tududnk találkozni! :wink: :lol:

Bosek! Hát az én hasam sem egy matyóhímzés. :twisted:

Biribon! Szia! Üdv újra itt! :wink: Te csak fejsz vagy szopiztok is? Elég Lucának az anyatej?

Asszem lépek, mert hajnalban kelek, hogy időben Szegeden legyek az Apuval. 8.45-re van időpontunk a dokihoz. Az jó, hogy végig autópálya van, de mire megtalálom a Klinikát..., :shock: :roll: nem ismerem túl jól Szegedet. :?

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi, nagy drukk holnapra!!!!
Csujzi, Lujzi nagyon lazán nyomja ki magát :D nem semmi :D
Megyek - ja, és én önként diszkvalifikálom magam a sejhaj-szépségversenyről... ne lincseljetek meg :oops: de már látom előre, hogy fujjolni fogtok rám :lol:
Vendég

Évi!
Mi újság Laevolac terén? Add bátran!!

Potyka!
Tudom-tudom....De olyan nehéz....Nem rossz ötlet a ragasztgatás, mert imádja. Na majd kitalálom...

Olyan aranyos Levi: ma hallom ahogy kint Nimónak ezt mondja: "ne sírj, én itt vagyok" és ringatta a babakocsiba. Utána kiabált, hogy Anya gyere, sír a Nimi.... :D :D :D
Ha meg azt kérdezem kit szeretsz a legjobban (jó privmitíven :oops: :oops: :oops: - arra hajtok hogy engem) mindig azt válaszolja, hogy Anyát .....meg Apát, meg Nimródot.
Olyan szépen beszél. Az előbb is azt mondja: Hozzad a tejcit. Légyszíves. Nagyon szomjas vagyok. Megszomjaztam már nagyon. Kifejezi magát ezer féleképpen, és addig mondja míg nem reagálok rá.
Az előbb azon aggódott hogy nem lesz traktor mert lejár az akció. Egy 2,5 éves szájából ez egész másképp hangzik. És hozzáteszi, hogy óóóóóóóóóóóóóóóó mi lesz???

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés.
Miskolcon vagyok a gyerekekkel, plusz van velem egy vendég kislány, akit minden évben elhozok 1 hétre anyukámékhoz nyaralni.
Szóval így esélytelen a netezés, még olvasgatni sincs időm.
Vasárnap lesz az Alexa keresztelője. Utána ráérek, és remélem pihenni is lesz időm.

Én is, én is szeretnék menni a talira, de nekem csak a 28, 29, 30, 31, és 1-e jó. Mert akkor leszünk otthon. A helyszin mindegy lenne, de nekem Nanó kertje van a legmesszebb és nincs járgányom a férjem meg dolgozik, viszont az összes Bp. helyszín megfelel.

Márti!
Jövőhéten talizunk?

A képek édesek a gyerekekről, természetesen azokat meg kuksiztam.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na, folyt köv. Elég hosszadalmasra sikerült a fürdetés, etetés, altatás procedúra. + mosogatás, cumisüvegek, fejők elmosogatása, streilizálás. Most meg még fejegetek. Kb. éjjel 1-2-ig szoktam minden este. :( Ilyenkor tudok kicsit netezni.

Kmanna! Hogy sikerült a motoros találkozó? Fényképek?

Jim! Szép vagy az új avataron! Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy! Aludni nagyon kellene! Sikerült valahogy pihenned?
A 15 éves korodból való képen iszonyú vékony vagy! Talán túlzottan is. Sajnálom a haverotokat!

Panni! Sajnos, igen. Még mindig fejegetek. Napi 6 órát. :? Azóta párszor megpróbáltam szoptatni, de huzamosabb próbáknál megint romlott a mellem állapota. Azért néha 1-1 szopit megpróbálunk. Kizárólag bimbóvédővel, mert anélkül már el sm fogadja a mellem. :( Tegnap is szoptattam este, amikor 2 órája hiába altatgattam. Általában szörnyűek az altatások, de tegnap este még hőemelkedése is volt Lucának, tegnap kapta a 3 hós oltását. Legalább úgy 3/4 12 körül, fél óra szopi után elaludt. A mellem még nem gyógyult meg teljesen, nagyon érzékeny, nagyon vékony bőrréteg nőtt csak vissza. És van valami fehérség rajta. Eddig nem tudták, mi az és még nem tudtam egy hozzáértő bőrgyógyászhoz eljutni.
A medence Olikának biztos elég, de én közös pancsit szeretnéééék Lucával! :roll:
Biztosan jó lehetett ajátszószigeten. Szörnyű ez a nap, hogy mindketten napszúrást is kaptatok. Én már déli órákban ki sem dugom az orrom. Azért máskor magatokra is figyeljetek!

Linocs! Mielőbbi teljes gyógyulást neked a füledhez és a kedvesednek a fogához! Mindkettő nagyon kellemetlen lehet. Fruzsi baba nagyon édes! :))

Judit de jó, hogy ilyen jól telik a nyaralás! :) Mi augusztus végére terveznénk egy Krk szigeti nyaralást, de előre félek tőle... Fejésekkel nem lesz egyszerű. Mi azért a kb. 4000 literes medencét nem tudjuk sajna naponta feltölteni. :( Keresem még a jó megoldást.
Nálunk is ez van Lucával ülés téren. Állandóan ülésbe akarja felhúzni magát, és állandóan állni akar és rugózni, guggolni és abból felnyomni magát. Őrületesen mozgékony és sok energia van benne. Igazi kis kos. Azért vigyáznunk, hogy a gerince, lábai ne terhelődjenek. Annyira soha nem hagyjuk, illetve megtartjuk. De mégis tudja így tornáztatni magát, az izmait. Az ülésbe felhúzást meg már újszülött korban is nézik. 3 hónaposan meg kifejezetten ajánlják, hogy csináljuk annyit, amennyit jól esik a babának. Ő meg vigyorogva húzza fel magát. Tényleg ő húzza. :) De azért tartom, hogy ne terhelődjön a gerince. Nehéz így leírni, de tudom, érzem, hogy így nem lehet ártalmas neki. A dokinénit is kérdeztem és ő is mondta, hogy nem baj. :) A védőnő is mondta, hogy ülésbe felhúzhatjuk és rugózhat is, ha tartjuk.

Kölyök! Luca szinte 24 órás projekt. Nappal alig alszik és egész nap hurcolászni kell a kis seggét. Mondjuk mostanában egyre többet elvan a játékaival, de akkor is ott kell lenni a közelében. Nálunk elég nagy fejlődési ugrás van. Egész nap megy a duma, a játékok fogdosása, huzogatása, sikongatás, kurjongatás, mosoly, nevetés, forgolódás minden tengely körül. 2 napja előszeretettel fordul már hátról hasra is és nagyon elégedett a teljesítménnyel. :DD (Mi is. :)) ) Tegnap majdnem 1 órát eljátszadozott a játszószőnyegén.

Linocs! Nagytalálkozóra én is szívesen mennék. Egyelőre talán bármelyik időpont jó lenne. Az a kérdés, hogy napközben mikor van? Mert az éjjeli fejések miatt reggel hulla vagyok, majd jön a délelőtti fejés. És örülök, ha du. 1-2-re sikerül elkészülnöm, utána van egy kis időm a késő délutáni fejés előtt. És még valahogy a tejmelegítést kellene ott megoldanom. Nem vagyok egyszerű eset... Nekem persze a legobb Nanó kertje lenne, hiszen szsztmiklósi vagyok. :D A többi szinte mindegy, mind messze van :(. De mindenképpen jobb az olyan hely, ahol lehet parkolni. Nekem is az lenne a legjobb, ha a férjem el tudna vinni. Egyedül nem szoktam Lucával furikázni még.

Kvaszeva! Örülök, hogy ti is ilyen jól éreztétek magatokat!
Nekünk iszonyatosan sokat kiabál Luca alvások előtt. Kész cirkusz szinte minden altatás. :(( Este 1-2 órás művelet. Napközben is sokat szenvedünk. Napközben a mózesében alszik. Éjszakára az ágyába rakjuk le. Boldog 4 hónapot Botondnak! Apukádnak drukkolok, hogy javuljon az állapota!
Én gyakorlatilag szinte csak fejek, néha, elég ritkán megpróbálkozunk egy szopival. De olyankor annyit azért nem eszik, mint a rendes adagja. Szerencsére csak anyatejet kap Luca, de épphogy elég a tej. Ezért is kínzom annyit a mellem, maratoni fejésekkel, hogy összejöjjön annyi, amennyi kell. Most már sikerül 900miliket fejni. Luca meg 150-160 milit eszik 5-6X naponta. Jó étvágyú. :)

Potyka! Én 2 ágyas alapítványiba mentem át végül. Nagyon kellemes volt. Volt mérleg és minden ami kell. Még külön mosdó is. Wc a szobával szemben. Nem volt velem senki, így a férjem aludt bent nálam és bármikor jöhettek hozzám. Ha akartam akkor meg bármikor felkereshettem a csecsemősöket. Jó volt.

Petramama! Szépek vagytok! :)

Kacika! Jobbulást a gyerekeknek! Azért nem biztos, hogy fogzás miatt van a hőemelkedés. Ritkán fogzanak ilyen hamar. És majdnem minden ilyen korú baba nyálazik és tömködi az öklét...
Doki mit mondott?

Kölyök! Amikor nyűgös volt Luca és gyógyírként próbálkoztam a szopival, hát órákig cicin lógott. Ha leszedtem kezdődött a nyűglődés. Na, azt nem kellett volna. :( Akkor megint tönkre tettem a gyógyulófélben lévő melleimet. :((

Obea! Néha én is elgondolkoztam azon, hogy nem érte volna-e meg jobban, ha a fejésidőket inkább Lucával töltöm és nem vagyok emiatt hulla fáradt. Éjjel fejés. Nappal meg ha Luca alszik és én is pihenhetnék, akkor szintén fejés. :(

Csujzi! Kitartást a fejéshez! Tök jó, hogy ilyen sok tejed van! Sajna arról lermaradtam, hogy miért szokott le Lujzi a szopiról. Lujzi nagyon kedves kis csaj!

Szilvánusz! Marci nagyon édes rövid hajjal!

Mni! A honlapotokból úgy láttam, lehet valamivel keverem, hogy mintha vállalnátok is fotózást. Az akkor már nem csak sima szeretünk fotózni. :wink:

Na, húzok lefeküdni, nem sajtolom tovább magam. Holnap nehéz napom lesz. Nem lesz semmi segítségem hajnaltól késő estig. A reggeleket meg a frissen ébredő Lucával, durranó szilikonmellekkel horror megoldani. :S :S . Előre félek. Egy hétig nem volt egyszer segítségem, hát kikészültem. Luca is extra hasfájós, sírós volt azon a héten. A végén már elkezdtem tápszerezni, mert annyira nem tudtam fejni és annyit idegeskedtem. :(

biribon

Biribon, sztem óriási dolog, hogy így vállalod az anyatejes táplálást, a fehéres dolog nem lehet a fertőtlenítőtől? AMúgy szoptatási tanácsadó ebben is tud esetleg segíteni, nekem adtak már csodaszert (nem homeost :lol: ), és bejött!!! iboly.hu az egyik legjobb honlap, sztem keresd meg! (és legföljebb továbbirányít). Ha Luca igényli ezeket a kis tornákat, és az időde belefér, miért ne csinálhatnátok?

Juditk, tegnap éjszaka még filóztam Rajtatok, na meg az életen, mostanában nem alszom annyit valahogy, Twin Peaks meg nincs.... szóval azt hiszem, a gyerek boldogsága mindösszesen azon múlik, hogy képeske vagyunk őtr olyannak elfogadni, amilyen. Nem vagyok a mindent megengedés híve, nálunk sem lehet verekedni, szőnyegen enni, meg is bolondulnék azt hiszem nagytempóban, de arra trenírozom magam, hogy ő egyedi és megismételhetetlen, és ha a szomszédé négyévesen egyetemre megy, az a szomszéd baja, nekem ő a legtökéletesebb. Sztem a mi életünk tragédiája, na nem súlyos értelemben, hogy mindig elvártak tőlünk vmit, sosem voltunk elég jók, elég gyorsak, elég akármilyenek. És ettől kavarodnak össze bennünk dolgok. Itt a kezdetekre gondolok, amikor már át kellene aludni az éjszakát, már meg kellen fordulni, miért nincs foga, haja, stb. Mert aztán később iskolás korban igenis kell a gyereket kicsit nyesegetni, lehet én is agyoncsapom az egyiket, mert semmi sportot nem akar űzni, és hajlamos a hízásra... De nem viszem le a másikat úszni, mert eddig imádta, mindig maga kérte, heti egyszer-kétszer, és most hirtelen a tábort naponta soknak találja. És bár itt tényleg bizonytalan vagyok, de nem kis Darnyit nevelek.. Öt éves, és nyilván elfárad. Én is elfáradok, akkora mostanában az uszodában a tömeg. Hát remélem értehetően fogalmaztam, és háttal nem kedzek mondatod legközelebb ígérem. De olyna kedves csibész feje van Leventének, nem hsizem, hogy baj lenne vele. Egyszerűen csak még nincs itt az ideje. :lol:

potyka

Sziasztok!
Biribon, megértelek a fejés és a találkozó összeegyeztetésének nehézsége miatt. Kicsit hasonló cipőben járok én is. Apropó, fejés. Azt írtad, hogy maratoni fejésekkel terheled magad. Ez mit jelent pontosan? A napi 6 óra fejés kevés, de hosszú ideig tartó fejéssel jön össze? Nem próbáltad még, hogy többször kevesebbet fejsz? Állítólag - a szoptatós nagykönyv szerint - ez utóbbi többet ér a tejtermelődés szempontjából és talán neked sem egy merő horror, ha tudod, hogy csak 20-30 percet kell "most" rászánnod. Csak egy ötlet. :?:
Juditk, szerintem Levi tündéri kisfiú lehet, a leírásokból számomra ez derül ki. Persze, neki is vannak nehézségei, kis próbatételei az életben. Én a helyedben Potykára hallgatnék. Nagy szeretet, sok türelem.
Kristóf itt sikongat, dumál, próbálgatja a hangját, tegnap olyat sikított, hogy a topik lánybabái mind megirigyelték volna :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Évi!
Hajnalban gondolotam rátok, remélem a mai nap hoz egy kis megnyugvást számotokra. Boti elalvása szerintem is normális.

Jim!
Ha komolyan úgy gondold akarsz a férjednek egy kardiológiai kivizsgálást, akkor tényleg ajánlom a barátnőm apukáját. Lehet, ogy jobban oda is figyelne rátok.

Kacika!
Gyerkőcök jobban vannak már?

Petramama!
Nagyon hasonlítasz a képen egy középiskolai osztálytársamra. Szépek vagytok nagyon.

Szilvánusz!
Nagyfius lett Marci ezzel a hajjal :wink:

Csujzi!
De jó felőled hallani. Vérnyomásod rendesen vissszaállt?

Kölyök!
Máté is milyen nagyfiús, és jó a ruci!Klassz helyeken kirándultok. Tényleg mennyi időre tervezitek a Svájcban maradást? :wink: :wink:

Biribon!
Nem semmi amit te véghezviszel fejésügyileg. A mellledet tényleg meg kéne mutatni, hátha valami fertőzés, vagy a fertőtlenítőre érzékeny, és lehet, hogy vban rá megoldás. :wink:

Néhány hétvégi fotó:

Ilyen huncut Zsombi szopi közben:
Kép

Már nem tetszett annyira a mei tai, de aludni jó benne.
Kép

Ilyen babysittereim voltak:

Kép

Egyébként elég nyűgös volt Zsomb hétvégén. Folyt a nyála ezerrel, benéztem a szájába, és már ottvan két kis vonalka az innyében. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: nagyon jók a képek!!!

Így állunk most:
Kép
linocs

Az előző táblázatban a 28 is sárga, csak nem látszik :oops:

Javasolnám, hogy e hét péntekig tegye meg mindenki szavazatát. Ami akkor kialakul eredmény az lesz, és aki nem szavazott oda jön, ha jön, amire a többség szavazott.
linocs

Linocs!
Jó nekem még a 28, 29, 30-dika is. És a Szent István Park is. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Még két szopis kép. Egyszerűen nem tudok vele betelni. :oops: :oops: :oops:

Kép Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nagyon kis csintalan Zsombi!!! Bírom, ahogy felnéznek szopi közben: tényleg anyu van még a végén? Nem átverés? :)

(amúgy most kellene abbahagyni a szavazást, mert van egyértelmű időpont, és hely: 28, Szent István Park - DE! Kérem a szavazatokat!!!!)
linocs

Most is pont úgy néz rám, mint a képen. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó reggelt! Indul a banzáj! :D Reggeli utáni böfiztetés megy a vállamon és várom, hogy kicsit le tudjam rakni, hogy fejhessek.
A gyakori fejésekkel az a baj, hogy még kevésbé tudok programot csinálni és még többet kell mosogatni, fertőtleníteni. Nem besélve arról, hogy fél óra alatt egyáltalán nem tudom kiüríteni a melleimet.
Mondjuk próbáltam én már szaporítani a fejéseket, de nagyon nem jön össze. :( Persze az lenne az életszerűbb. Ha Lucát szoptatni szeretném akkor is.
A mellemre nem használok fertőtlenítőt. Bőrgyógyászhoz meg régóta próbálok edljutni. Eddig dr. Sarlai Katalinnál (laktációs szaktanácsadó, gyermekgygyógyász) voltam, a Szt. Istvánban, vmi antibiotikus kenőcsöt írt fel végül. De úgy láttam az nem használ.
Na klicsit hurcolom a seggecskéjét a gyereknek, mert egy helyben nem bírja. Ez az én pechem. Fáj a hátam, vállam...

biribon

Csujzi: dejó, hogy előkerültél, cukik vagytok nagyon.
Biribon: na milyen jó sokat írtál, csak így tovább...:). Aztamindenit, le a kalappal előtted, de tényleg, én biztosan nem lennék képes arra, amit csinálsz. Mikortól akarsz neki más kaját is adni?
Pumperka: de édes ez a Zsombi gyerek, nagyon kis huncut. Imádom én is, mikor Marci ezt csinálja és nálunk a csúcs, amikor ilyenkor elkezd elégedetten gagyorászni nekem. Felismertem a jó kis tescos bodyt rajta, nekünk is ilyen van csak kékben és 3 volt egy csomagban akcijós áron.
Obea, Biribon: de ha mi szoptatunk a nagy tali alatt, akkor ti miért ne tudnátok fejni is előttünk, nem igaz? de tényleg, gyertek mán.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Velük mi van? És jönnek-e?

Ajsa, andee73, aranykavics, arizona, b.márti77, bnesz.eva, boszi30, cicuka78, csujzi, driakk, enikoe182, erika1, eszter.eu, eszterxx, fanetta, fnora82, gy.anita, haga, kacika, kikó70, kisanni, kiszazsu, kmanna, lexus, livike, lusie, marla singer, melinda80, mézgombi, mommy82, monácska, mpatr, nebula, norco, ódry, pepike, pété, renyo, tand, tcis, tündérmanó27, xien, zsombi
linocs

Biribon,
már sokan írták előttem, de szerintem is hihetetlen amit művelsz. Szerinted hány olyan anyuka létezik, aki képes hónapokon át arra áldozni a fél napját, hogy fejjen, hogy a babájának legyen elég teje. Szerintem kis túlzással egy kezemen meg tudnám számolni. De komolyan: ha létezne legjobb édesanya díj, szerintem te ott lennél a döntőben:)
Unokatesóm babája most 7 hónapos és MÁR nem kap bébiételt, azt eszi, amit a felnőttek. Sajnálom a picit. Ja és az unokatesóm nem hajlandó fejni, mert
[quote]a írta:z milyen már
?????? A kislány kedvence a virsli fehérkenyérrel!!!!!!!!! És 3 hónappal idősebb a mieinknél....... Ááááááááááá.........

Tali: nekem 18 kivételével jó bármikor. Helyszín: Margit v. Szt. István. Római fürdő fogalmam sincs hol van, ha nincs messze oda is hajlandó vagyok eltaxizni.

Kép
marla singer

Marla!

Ez tényleg dúúrva.

Mni!
Megvettem a Kismamát. Édes Lilla még mindig. Majd Jimmel lebokszoljuk melyikünk fiáé legyen. :lol:

Jim!
Mi a helyzet?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Linocs, köszi a szervezést, jó kis listát írtál... erről jut eszembe a táblázat... majd du. felrakom.
Biribon, nem semmi, hogy mennyit kell fejned... én az elején fejtem, persze csak a mélyhűtőnek, de mára már meguntam. Már vagy 20-30 kis üvegcse van tele.

KépKép
KépKép
mni

Marla, húh, a nem normális!
Én betege voltam amikor nem akart szopni a kislányom. Aztán addig ment a kínlódás, és persze az üvöltés, míg a férjem már kiment a kazánházba aludni, mert muszály volt pihennie, a fiam meg miindig mondogatta, hogy anya, én ezt nem akarom már hallgatni-mármint az üvöltést, amit Petra művelt. Szóval jött a fejés, és a tápszer. Ez a kettő együtt, pedig sajnos egyenes úton vezetett a teljes tápszerhez 2-3 hét alatt.
De a férjem is mindig mondta hogy ha nem megy akkor nem megy. Két és fél hónapig csak anyatejet kapott, utána vegyesen tápszerrel, és most is kap még tejet a sógornőmét.

Szolvánusz, Marci nagyon édes lett az új frizkójával.

Csujzi, és nem fejek, és nem szoptatok már 3 hete asszem, és még mindig nem jött meg......remélem nem vagyok terhes. Holnap megyek a dokihoz spirált feltetni, majd megnézzük.
Aranyos a kislányod!!

Gyerekeknek sajna piros a torkuk, fiamnak jobban a csajszinak csak kicsit, ő nem is kapott gyógyszert.

Pumperka, de drágán néz Zsombi!!

Linocs, én kecskeméti vagyok, így nem tudok sajnos menni. Még ha a fiam oviban lenne, még talán talán, de vele együtt nem merném bevállalni.

JuditK, mi viszont talizhatnánk egyszer pl egy játszótéren , meg a többi kecskeméti is, ha van kedvetek.
Most úgysincs sulid igaz?
Vendég

Na, nem is volt most olyan horror a délelőtt. :D Luca 9-kor kelt, evett, majd egy órát játszott mellettem a játszószőnyegen miközben fejtem. Még megreggelizni is sikerült. :) A fejés közepénél jártam amikor elkezdtett nyűglődni, kb 10-15 perc múlva aludt. (2 óra egész mosolygós ébrenlét után) Folytattam a fejést. 11 óta alszik. Bár már ébredezik. Most meg már kb.1100 mili tejecske várakozik a jégszekrényben. :) Na nem mind mos fejtem. Most csak 350mili körül.

Köszi lányok! Jól esik az elismerés és bíztatás! Ezek is erőt adnak, na meg az, hogy Luca 3 kilót hízott 3 hónap alatt. :) Szóval szépen fejlődik a kiscsaj. :)

Szilvánusz! Azért én emlékszem itt jópár maratoni hsz-emre. :wink: A fejés azért nem annyira könnyű,mert akkor hova teszem a gyerkőcöt? A szopinál ez meg van oldva. :) Meg én fejni minimum 1 órát szoktam. De van, hogy 2-t.
De mindenképpen szeretnék valahogy eljutni a találkozóra. Annyira jópofa lehet ennyi hasonló korú babával és anyukáikkal találkozni. :D

Potyka! Azért az unokatesód megdöbbentő! :o :o Szegény baba!

biribon

Illetve Marla unokatesója nem semmi. :D

Mni, ha lenne bőven szopihoz tejem, én sem fejnék. Ez is nagy dolog, hogy neked még tartalékod is van! Az a baj, hogy nekem elég nehezen jön ki valahogy a tej. De úgy érzem, hogy alapjában véve nem lenne gond nálam a mennyiséggel, hiszen napi 3 fejésből megvan a napi adag.

Kacika! Az is tök jó, hogy az első hónapokban csak anyatejet kapott. Én egy hét fejés után szinte hihetetlennek találtam, hogy 1-1,5 hónapig kibírjuk így. Aztán csak telik-múlik az idő. És csak anyatejet kap még mindig! :D Én úgy érzem, hogy ha van tejem, akkor nem szabad veszni hagyni. Néha azért van szopi, lehet, hogy a nyaralásra valahogy megpróbálom rá viszaszoktatni. Csak jönne már rendbe a mellem!

Pumperka! Tényleg nagyon édes Zsombi! :D

biribon

Ja, Potyka, az időmbe nem mindig férne bele az órákig tartó tornáztatgatás, de Luca igényli és így nem nagyon van választásom. Elég macerás, foglalkozás igényes baba. Szerencsére most már egyre többet hajlandó egyedül eljátszadozni.

Ránk nagyon illik a kos baba leírása.

"A Kos bébi életerős, vidám, energiadús, a nap minden percében mozogni szeretne. Hihetetlenül élénk, örökmozgó, igazi minden lében kanál. Korán felül, hamar kezd csúszni-mászni és járni. Úgy mozog, mint egy rakéta, s mivel kalandokra éhes, óvatosan és éberen kell rá ügyelni, ennek ellenére gyakran érhetik kisebb balesetek. Sasszemű, jó reflexű édesanya, nagymama, bébiszitter kell hozzá.

Érzelmi aktivitása is fantasztikus. A szokásosnál több figyelemre, dicséretre van szüksége. Melegségre, gyengédségre, nyugalomra vágyik. A Kos bébi nagyon mélyen alszik: van is mit kipihennie. Olyan, mint a tűz, de ha elfárad, ingerlékeny, feszült és ideges. Alkalmanként hangosan hisztizik. Kreatív játékokat igényel, a kényelmes, bő rugdalózók a legideálisabbak számára."

Tényleg ilyen. :D

(Pedig jól alvó, nyugodt halak babát szerettem volna. :) )

biribon

jajj biribon, hát nem hallottál még a szuperkészségfejlesztő Szilvánusz óvónéniről, akinél állítólag minden gyerek elvan? :wink: :wink: De most komolyan, leszünk vagy 15-en szerintem simán megoldjuk, hogy amíg fejtek, addig mi szórakoztatjuk a csemetéket. :wink: :wink: :wink: De nem akarlak rábeszélni, tegyetek belátásotok szerint.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Biribon, első gyerek, unatkozna Nélküled. :lol:

Akartam kérdezni, hogy a nagy találkozóra nem akartok-e kis hordozókendő projektet szervezni? Megkérdezném a szakértőt, emnnyiért vállalna schnellben egy kihelyezett tanfolyamot, ha mást is érdekel. (engem a háton cuccolás izgat igazából, sosem próbáltam, de házimunka , miegyéb közben hasznosnak tűnne).

potyka

Biribon, biztos van valami trükköd a fejéssel - oszd meg velem kérlek :wink: ! Amióta intezívebb fejésbe kezdtem (én is akkor fejek, amikor alszik Kristóf), egyre kevesebbet tudok kisajtolni magamból és - nálunk "szopizás majd tápszer" a menet - szoptatásnál is érzem és látom, hogy nem jön annyi, mert még több tápszert kell csinálnom, mint eddig.
Vagy lehet, hogy csak nincs szerencsém az időzítéssel és épp fejlődési ugrás van???
Próbálom viccesen felfogni az egészet... :roll: mást nem nagyon tudok tenni...
Vendég

helyzet változatlan, férjem kivan, az én idegeim is. De legalább a telefonom kikapcsoltam és nem b.....gat senki.

Bocs nekem betelepült vidékinek, nem tudom hol van a Szt István park, A többi OK. Csak akkor tudok menni, ha a férjem el tud vinni, vagy petramama ajánlotta fel magát, amit nagyon köszi így előre is. Igazából azt még nem is kérdeztem, hogy ti hozzátok a többi gyerkőcöt? Mert ha Milán velünk van, nem tudom hova rakni. Robi egészsége miatt nekem inkább a későbbi időpontok lennének jók....talán.

pump: ari képek, köszi a dokit. Meglátjuk mit mondanak holnap a SOTE-n.

kolyok: a Google-os bodyn fetrengtem.

biribon: elismerésem a fejésért. Kénytelen leszek én is ma nekiállni, mert alig van, fel kéne tornásznom. Martin az ujját szívja, ahelyett, hogy a mellemen lenne :? Nem tudom, miért sztrájkol megint, biztos érzi a feszültséget.

csujzi: hellóka, már jó régen írtál te is, gyere gyakrabban

8)
Vendég

potyka, engem nagyon is érdekelne, megvettem a kendőt 6500-ért és még egyszer sem használtam :x

hogy bírod mostanság? többi kölök elvan azért? Balatonra kéne menni pihizni, de apósomat elküldtem a sunyiba, így nincs kedvem -pofám-menni. Magamon is meglepődtem, hogy apóssal mertem így ordibálni :oops:
Vendég

Ja, és Szilvánusz, nekünk nagyok az igényeink - nem az általad nyújtott szolgáltatásokra gondolok :lol: :lol: :lol:
Hanem most vizualizáltam a dolgot, és nemcsak mikro kell a tápszer vizének melegítéséhez, hanem a fejés után hűtő a lefejt tej tárolásához - tudod, a 30 ml is számít, nem fogjuk csak úgy kidobni :) :wink: Hűtőláda befigyel? Lehet, hogy teherautóval kellene mennünk a talira :lol:

Jaj, lányok, nem durva az, amit itt leművelek, ugye??? Mondjátok, hogy (még) normális vagyok!!!

Biribon, lemaradtam a neved eredetéről! Nagyon izgat, mert Nebula kislányának a maciját (vagy vmilyen plüss játszótársát :oops: bocs) hívták így, ha jól emlékszem :)
Vendég

Ajánlottak egy dokit, telefonon egyeztettem vele, nagyon rendes volt. Apósommal rettenetesen összevesztem miatta. Hétfőn lett volna a férjem diplomavédése, amit át tudtak rakatni csüt-re, mert anyósom ott dolgozik a Pécsi Tudományegyetemen. Nem akartam, hogy a párom ennyit utazzon, de nekik fontosabb a diploma, mint a fiúk egészsége. A férjemnek ugye van már 2 diplomája....Nagyon megörültem, hogy a doktor szakít ránk időt, mikor mondom apósomnak, leüvölt, hogy én direkt csüt-re kértem időpontot, nehogy a férjem leutazzon Pécsre. Most nagyon magam alatt vagyok, hogy még a család is ilyen, de nem érdekel, nekem a gyermekeim apja a legfontosabb, utálom, hogy folyamatosan irányítgatnak, de anyagilag egy fillérrel nem támogattak, pedig van pénzük. A férjem a stresszes munkától lett beteg, legfőképp azért, mert nagyon sok hitelt vállaltunk. Ne haragudjatok, hogy ezzel terhellek benneteket, de vkinek le kell írnom, mert én meg agyvérzést fogok kapni.

És még vmi, világ életemben a magam feje után mentem, a saját anyám nem tudott rám hatni már 15 éves koromban! Erre kapok egy ilyen okoskodó családot, akiknek az fáj, idézem: "a Robi úgy táncol, ahogy én fütyülök". ÉÉÉÉÉÉÉÉS?????? Talán úgy kéne, ahogy a szülei fütyülnek???? Csak jót akarok neki, de ez ÁÁÁÁÁÁ, nem így van........Kurvára elegem van mindenből és mindenkiből! Bocsi tényleg az indulatokért, de tényleg kivagyok, el is zúztam.
Vendég

Jim, nyugi!!! A lényeg a férjed, minden egy le van ejtve. A védést meg orvosi igazolással sztem simán el lehet csúsztatni. Te meg vehetnél sedatif pc-t, homeos nyugtató, nem árt, nekem tuti akár placebo, akár nem, hogy hat, mert éjszaka a végső stádiumban bekaptam a múltkor, és órákkal később arra ébredtem, hogy még mindig a számban olvadozik, de legalább aludam...

potyka

Jim!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Már megint csak épphogy egy kicsit jöttem. Otthon még mindig nincs net, ide meg ha eljövök, mire átnézem a mailjeimet, Vikó tutira felébred, és lőttek a Babanetnek. :cry:

Csak gyorsan átpörgettem az utolsó oldalt, és látom, valami tali lesz.
Linocs, mivel te laksz a legközelebb, megkérhetlek, hogy ha le van fixálva, értesíts sms-ben? Köszi! :D

Jim, jobbulást a férjednek! Bár nem sikerült teljesen képbe kerülnöm, hogy mi van vele, de a legjobbakat nektek!!!

Rólunk csak annyit, hogy tegnap voltunk a 3 hónapos szurin. Szegénykém nagyon sírt! :cry:
Mértük: 6320 g és 66 cm. Másfél hónappal Alexa előtt jár méretben. :lol:

Sajnos csak ennyire telett most tőlem egy kézzel! Ez kis csibész meg elaludt az ölemben, de a babakocsiba érve felébred. :roll: Talán menet közben visszaalszik majd.

Puszi Nektek!
Marhára hiányzik a Babanet :!: :!: :!:
Vendég

No megjöttem!!! és írni is tudok mivel esett a következő programom, az idegenvezetés - a turisták ugyanis visszamondták a Gellérthegy-i sétát, mert a fő látványosság - tótágast álló kismamik visszaléptek, mivel bankrobbantás nélkül is kimásztak belőlük a pupákok :lol: :lol: :lol:

Szuperül telt a nyaralás Jásszentandráson-mindenki nagyon élvezte
Kép

Ezt külön, csak nektek:
Kép

Pár napja elkezdtelek visszaolvasni titeket, de úgy néz ki egyelőre nem jutok a végére. Most épp a fiamért szurkolok - a tegnapi vérkép alapján hihetetlen vérszegénységben "szenved". A maiban a hemoglobin szint javult némileg, de az alsó határ alatt van így is jóval. És a többi értékek sem passzírozhatóak bele a referencia tartományokba. Utánanéztem neten a dolgoknak - hát................. Ma már nincs doktornő, de lehet, hogy holnap repülőgéppel fog beküldeni a kórházba.

Potyka: 77 - től 103 -ra változott tegnapról mára a hemoglobin szintje (gondolom még ez is messze van a 136-tól). Ingadozhat egy nap alatt ennyit? A fehér vérsejt meg felugrott: tegnap csak 10,11 volt (és ez azért csak 0,11 -el magasabb a felső határnál), a mai eredményen meg 13,37. Egy kis fehérvérűség :? is bejöhet? Lehet, hogy nem említettem a fiamnak, hogy a betegségeket nem gyűjtjük????
És történik mindez egy látszatra teljesen negatív (orvosi értelemben), jól feljődő, víg kedélyű, anyatejes Nimródkával. Ki érti?
Vagy csak a Péterffffffffffffffyyyyyyyyyyyyy labor lenne vacak? És most bennem vége hossza nincs a "vagy"-oknak

És most még egy kicsit visszaolvasgatok......

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Én belekerültem a jó kis ördögi körbe: olyan régen nem írtam a bejelentkezésem óta, hogy ég a képes felemről a bőr, és emiatt csak húztam-húztam-húztam... Ne haragudjatok rám, olyan kedvesen fogadtatok, és annyira szerettem/szeretnék írni hozzátok, de mostanában még olvasni is csak nagyon ritkán volt időm. A bizonyítvány-magyarázás pedig emígyen szól:
fordítok egy könyvet, korrektúrázok egy másikat, lett egy kutyánk, van ugye a 2 darab gyerek, rákaptam a főzőcskézésre, sütésre, itt a nyár: kifele a szabadba...
nem folytatom.
Lényeg, hogy ha nem gondoltok pofátlannak miatta, akkor szeretnénk menni a találkozóra. Jó a 28, a helyszín tök mindegy (úgyhogy jó a Szt. István park is), mert úgyis minden messze van Monorról :lol:

Azért néhány sor a legkisebbről: fordul oldalra, vissza, egyszer már hasról hátra is sikerült, de ezt azóta nem ismételte meg, nyúl mindenért, úgy rázza a csörgőit, mintha fizetnék érte, nyálzik veszettül, 7 kiló, 65 centi, kurjongat, sikongat, a sírásai igen jól megkülönböztethetők (így több a sikerélmény), nappal alszik 3-4 alkalommal (babakocsiban hol kint, hol bent), viszont éjszaka elég sokszor ébred, mióta ilyen meleg lett.

Játék a gyerekszobában Kép

Ez az apai ágon öröklődő "görbítés"
Kép

Kép
KépKép
nebula

Sziasztok!

Ma megkaptuk a kötelező oltások közül az utolsót, mert megvizsgálta a drnéni és azt mondta meggyógyult. Egész jól tűrte. Szerintem a drnéni ügyesebb, mint a helyettes drbácsi. Csak akkor sírt amikor megszúrta. Utána elterelődött a figyelme és mosolygott is. Kaptunk új tápszert ami kifejezetten bukós babáknak való. Ráadásul banán ízű és olcsóbb is, mint a régi volt.

Már nem merem azt mondani, hogy megoldódtak a székletügyeink, mert eddig akárhányszor mondtam mindig volt utána megtorpanás:) De most,hogy esszük az őszibarackot, őszibarit-almával 2-3 naponta magától kakil rendesen és nem is erőlködik.Holnap kipróbáljuk a meggyet-banánnal. Kiváncsi vagyok mit fog hozzá "szólni". A főziket pedig jövő hónaptól vezetjük be, mert azok nehezebben emészthetőek, mint a gyümi.
Tegnap megevett 1/2 üveg őszibarit és utána már csak 25 ml tápit ivott. :o)
Így utólag belegondolva nem is székrekedéses, - mert a széklete állaga rendben van és nem is erőlködik annyira mikor kinyomja - csak ritkábban van.

Ritkán tudok jönni,mert a kislegény eléggé lefoglal, de azért néha bekuksizom.

Voltunk múlt héten a Dévényes hölgynél és azt mondta, hogy nagyon szépen erősödik Kristóf és már nem is kell hozzá járnunk kezelésre. Szerinte magát fogja megerősíteni.

Kiváncsi leszek a neurológus mit mond 2 hét múlva.

Egyébként a neten a védőnő is azt mondta nem kell eröltetni a hasonfekvést csak ha jó a kedve akkor csinálni. De ezt muszály, mert néhány mozgásforma ebből alakul ki (pl: kúszás, mászás).

Méreteink: 60 cm, 5250g a múlt heti szerint.

Üdv: Timi

Kép
cicuka78

Most visszaolvasva jöttem rá, hogy Beával egy szobában voltunk az Istvánban egy fél napot. Téged szombat délután hoztak be hozzánk, én meg vasárnap -- az ügyeletes doki szemétkedése ellenére is -- hazamentem.

Kép
KépKép
nebula

Sziasztok Eltüntek!

Kiszazsu, kilóghatnál gyakrabban netezni, mert hiányolunk ám!
Fanetta, tök jó, hogy hazaértetek, bár Nektek biztos jobb volt nyaralni... :) Drukkolok a kicsi Niminek, hogy minden rendben legyen! Fanninak mekkora nyelve van... :lol:
Nebula, nem haragszunk, hogy ritkán jössz és örülünk, ha el tudsz jönni a talira. :) Jók a képek és az a fintor... csúcs!
Cicuka, szuper hogy túl vagytok az oltásokon. Mi szerdán megyünk az utolsóra. :) Eddig Lilla is utálta a hason fekvést és ma átfordítottam és vagy 10 percig elvolt és emelgette ügyesen a fejét. Lehet holnap megint sírni fog közben... :?

KépKép
KépKép
mni

Szegény embert még az ág is húzza!! (mondta ezt többek között Szilvánusz - rólam)

:cry: :cry: :cry:
Úgy látszik ez nem a Nimródok napja....
Nagy magabiztosan elvittem a vesevizsgálatra, ill. előtte vizeletet vittem a laborba. Gondoltam úgyis csak felesleges köröket róvok, minden oké biztosan.
Erre: nagyon rossz a vizeleteredmény (nekem támadt a laboros ezzel a ténnyel "4 kereszt meg minden".
Az orvos megkérdőjelezte ezt az eredményt ezért ott helyben megkatéterezte Nimót vett vizeletet és pénteken kell érdeklődnöm.
Lehetőségek: vagy negatív (kicsi az esélye)
vagy reflux betegsége van tehát visszafolyik a vizelet a hólyagból a vesébe. Akkor 2 hónap antibiotikum utána hólyagfeltöltés szegeden ( :!: :?: az mi :!: :?: ) - hogy igazoljuk (azt nem tudom hogy akkor mi van ha igazoljuk).
Kérdeztem hogy és az antibiotikum nem tesz tönkre egyebet pl: a bélflórát. Erre azt mondta a doki, hogy ha a vese életben tartásáról van szó akkor le van tojva a bélflóra... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Azt is közölte hogy a dokink ezzel a fütyi feltépéssel elintézte, hogy biztos legyen a fitymaszűkület műtét... :cry: :cry: FELROBBANOK!!!
Attól félek hogy a húgyúti fertőzésnek is lehet köze a dokink cselekedetének....

És ez még csak az egyik ügy mára, a másik is nagyon súlyos volt de arról nem beszélhetek.....

Fanetta!
Kérjük az égiek segítségét a Nimikékhez!! Ugyen nem lesz baj????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jim!
Nektek is minden jót, az éjszaka én is anyóssal hadakoztam álmomban.

Zsu!

Hiányzol!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Akkor ez legyen a táblázatok oldala:

Kép