Új privát üzeneted érkezett!

Jim: gyere is! Majd ott jól felvidulsz, vagy ha nem, legalábbis kikapcsolódsz! Mi újság veletek? Férjed?
linocs

Ma ilyen szervezkedős kedvemben vagyok. :)
Holnap, azaz szerdán, van valakinek kedve kijönni a Rómaira???? Ott lesz Szilvánusz (természetesen), meg én, no meg a porontyaink.
A lehetőség: ebéd a Jancsi büfében, ahol isteni rántott hagymakarikát lehet enni, és persze azon kívül még más egyebet is, de a hagymakarika kihagyhatatlan!!!!
Gyertek! Aki nem tudja, mi legyen a holnapi programja, ne gondolkozzon tovább!!!!
linocs

Pumperka: lehet javasolni, be is írom, aztán majd a többség dönt (bocsánat, ez a demokrácia) Időpontok közül melyik jó?
linocs

28-áig bármelyik nap. A 4 hós oltás napját ugyan még nem tudom.
A legnyerőbb a 18-a nekem.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kép
linocs

Itt vagyok én is végre. :D

5 napot Békéscsabán töltöttünk. Teli voltunk programokkal. Nagyon jól éreztük magunkat.

Tali: én is szeretnék. Időpont: mindegy, helyszín: ha Apánk el tud vinni minket, akkor ok a Római, ha nem akkor BKV-val elmerészkedek a Margitszigetre vagy a Szt. István parkba.

Szilvánusz, Juditk, tényleg levágtátok a picik haját? A mi gyerekorvosunk szerint attól nem lesz sűrűbb és erősebb, ha ilyen picinek levágjuk neki. Ahány doki, annyiféle vélemény..., nem értem. Mindegy.
Én meg egyébként is babonás vagyok, és úgy tartja a babona, hogy ha egy éves kora előtt levágjuk a kicsi haját, akkor azzal levágjuk a szerencséjét is. :roll: :oops:

Kölyök, Juditk! Nagyon helyesek a fiúk! Levi a volán mögött! Kész vagyok tőle! :lol:

Linocs! Fruzsi még mindig szuper csajszi! És a strandos szerkó..., haláli! Örülök, hogy jobban vagytok! :D

Kacika! Petrácska is édes! Milyen kis komoly arcot vág! 8)

Megjött Apukám eredménye. Ahogy sejtettük: a daganat rosszindulatú, de csak a garaton van áttét, nyirokcsomón, belső szerveken, véráramban nem mutatható ki. Laphám karcinóma, ami a rosszindulatú daganatok között a "legjobb". Holnap megyek Szegedre vele a Klinikára. Az egyik legprofibb dokival fogunk konzultálni a továbbiakról. Majd meglátjuk...

Másnak is sokat kiabál a gyereke elalvás előtt? Nekem Boti szinte mindig úgy alszik el, hogy előtte 10-15 percet kiabál. Nem sír, nem ordít, csak kiabál. Már próbáltam sétálni vele, ringattam, énekeltem Neki, simogattam, de ezektől mind még jobban kiabált. Két esetben rövidebb a kiabálás, ha hason fekve a hátára teszem a kezem, nem simi, csak rajta van a hátán vagy leülök vele egy helybe és mozdulatlanul ülök, amíg elalszik.
Most ezt csak azért kérdezem, mert kedvenc Anyóspajtás szerint nem normális, ha így alszik el a gyerek. Vegyem fel a telefonnal és mutassam meg a gyerekorvosnak. :shock: :roll: Szerinte valamit elrontottunk nála és azért nem tud csendben, egyedül elaludni. Szerintetek? Írjatok, Ti, hogyan altatjátok a piciket? Tényleg én csinálok rosszul valamit? :? :roll: :oops:

Évi

KépKép
kvaszeva

http://www.koponyeg.hu/

Mondjuk a 11-e hőmérsékletileg tök nyerő, és még esőt se mondanak.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocs, a 10. mégse jó. Botinak 4 hós oltás van aznap. Helyszín: Városliget is ok.

Évi

KépKép
kvaszeva

Linocs: Ja, hát végülis én sem ragaszkodom a rómaihoz, tehát nyugodtan tegyél x-et mindegyik helyszínhez, mert én el tudok jutni akármelyikre sztem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

És Nanóhoz is csak úgy tudunk menni, ha valaki oda-vissza fuvaroz minket. :?

Évi

KépKép
kvaszeva

kvaszévi: Marci nem kiabálni szokott, hanem kicsit panaszkodósan beszélgetni. Kb. 3 percig mondja a mondókáját, aztán elalszik. (persze nem a kiságyában, hanem babakocsiban). Sztem ő ettől nyugszik meg, de lehet, hogy hülyeség. Altatás témában nem én vagyok a megfelelő, hiszen én folyton küzdök magammal...:)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Évi, nekem a legkisebb csinál minden elelvás előtt szörnyű hangzavart, azt egy pillanat alatt néma csend. A bátyja kérdezi is néha, hogy tud ebben a zajban az öccse elaludni???? :lol:

Tali nekem római szimpatikus, Margitszigeten a parkolás macera, de ott jó játszótér is van. Időpont meg elvileg mind jó, hacsak valami (vagy VALAKI) közbe nem lép.... VAgy elintézem ott. Szent István parknál is a parkolás... Eléggé autófüggő a közlekedésem.

Drnénim neve Koós Hutás Piroska, és újfiú a Kútvölgyiben, régi MÁVos, rendkívül jófej és alternatív, legalábbis remélem, ez az első közös projektünk. :lol: És ha úgy van, lányom fog ide írni Nektek, és Mindenkit szívesen látok a kórházban is. Apropó kórház, kértetek alapítványi szobát? A többi kölök miatt gondoltam, hogy akkor ha be is jönnek nem amortizálnának csak egy kisebb teret, na meg akkor hozzáférhetnek Ötöskéhez is. (namost ugye hogy ezt Ötsöke mennyire szeretné... azt nem tudom). Szóval mit takar az a bizonyos különszoba?

potyka

Szilvánusz, utána átrakod a kiságyba vagy hagyod a kocsiban? nekem is folyamatos küzdelem az altatás téma... :wink: :oops: :lol:

Juditkecskemét, még azt akartam Tőled kérdezni, hogy mióta adod Levinek a Laevolacot? A védőnő az mondta, hogy mostmár ne adjam Botondnak, mert az se jó, ha minden nap kapja, inkább hőmérőzzem vagy szélcsövezzem. Kérden én, az mennyivel kíméletesebb??? :x Mióta nem adom azóta folyamatosan kínlódik a kakilással és egész nap szenvedősen húzza föl a lábát, mert annyira nehezen vagy egyáltalán nem tudja kinyomni.

Évi

KépKép
kvaszeva

Potyka, én nem kértem külön szobát, mert én a három ágyas szobában is tök egyedül voltam, sőt a folyóson is ketten voltunk összesen. Na utána jött a koreai... :? :x
Szerintem Neked érdemes lenne egy alapítványít kérni, mivel már 5. csemete, nem vagy rászorulva a csecsemősőkre, mint én... én foylamatosan ott lógtam a nyakukon, hogy segítsenek szoptatni, pelusozni, stb... A rendes szobákba nem mehet be SENKI, Apuka is csak a folyósóra, így a családodat sem látnád, viszont az Alapítványiba bárki bemehet hozzád és a Picihez. :)

KépKép
KépKép
mni

Potyka, pedig a (még)legkisebbed sem olyan kicsi már. :wink: Ugyanez nálunk is. Kiabálás, majd síri csend. :roll: Akkor megnyugodtam. Mégsem kell chipet cserélnem a gyerekben. :lol: Majd egyszer csak elmúlik vagynemdeazbiztos. :lol:
Mit szólnál, ha csomagban elküldeném Neked a cuccot? Kerítek megfelelő dobozt és feladom.

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Elnézést, hogy eltűntem, most olxastam majd egy hetet vissza... :roll:

Jim, jobbulást a párodnak!!! Remélem, hogy hamar hazaengedik!
HR-esként azt tanácsolom, hogy nyiss ki egy hvg-t, és az összes fejvadászcégnek, ami hirdet benne, küldd el a párod önéletrajzát. Sok ilyen nagyságrendű pozíciót meg sem hirdetnek, közvetlen megkereséssel próbálnak rá jelöltet találni, és tipikusan a férjed az a jelölt, akihez ajánlások útján nem jutnak el. Ezenkívül én a szimpatikus cégekhez is beküldeném "csak úgy". Mi sokszor a saját adatbázisunkból kerestünk, nem is volt szükség hirdetésre.

Tali:
6. Mzx, időpont: egyelőre bármi, csak 1-2 nappal előtte derül csak ki, ha valami halaszthatatlan intéznivaló van a lakással kapcsolatban, helyszín: a Városliget nekem szuper lenne, ezen kívül a Margitsziget és a Szt. István park esetleg.

Eltűnésem okai:
1. Rengeteg intézniavaó lett a lakással kapcsolatban hirtelen. Most jöttek a festők, jövő héten parkettás, ajtósok, közben egyeztetek az asztalossal mindenféléről, kinéztem a konyhagépeket, stb. Most zajlanak az utolsó beszerzések, gyakorlatilag még a függöny az egyetlen, amihez ötletem sincs.
2. Eriknél bekeményítettem, és levettem róla a pelust, mert minden jel szerint már vagy egy éve érett a szobatisztaságra, de nem volt hajlandó ráülni sem a bilire. Egy hét alatt a semmiről indulva nappal gyakorlatilag szobatiszta lett, csak kakilni nem hajlandó a bilibe. Szól, hogy kérek pelust, mert kakilni kell. Ráadom, 2 perc múlva már vehetem is le, szóval ebben is csak el kellene határoznia magát. Az első 4 napban elég sokat mostam-takarítottam-felügyeltem őt ezzel kapcsolatosan, géphez sem jutottam . :shock: :lol: :roll:

Kép

Kép
mzx

Évi, apukádnak a legjobbakat, nagyon szorítok. Én már beszéltem egy boszorkánnyal, hogy vegye le rólunk a rontást. Nem viccelek.

linocs, köszi, férjem nem nagyon van jól, csüt-ön megyünk a SOTE belre.

potyka, igazad volt a János kórházzal kapcsolatban....ha én nem szólok.......már embóliát kapott volna, ugyanis elfelejtettek neki véralvadásgátlót adni, mikor az intenzívről kirakták....

linocs: beírhatsz a tábliba engem is, időpontot délután mondok, megnézem Milán hogy van velünk. Helyszínen is gondolkodom.
Vendég

Évi, köszi ha elküldöd, püben megírom a címet. Mivel hálálhatom meg?

Mzx, ha kéri pelust, és bele kakil, akkor szobatiszta!!! Hurrá. A kicsi miatt én nem is várnék el többet tőle egyelőre. :lol: Lehet, hogy lassú elhatározás lesz, de sztem nagyon ügyes a Fiad.

potyka

Potyka, jöhet a privi.
Ugyan már, semmivel nem kell meghálálnod. Majd esetleg, ha homeós segítség kell, akkor nem csak Pattit zaklatom, hanem Téged is. :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Jim! Köszi. Én is szorítok értetek! Lehet, hogy az a boszorkány engem is érdekelni fog...

Évi

KépKép
kvaszeva

Mzx! Építkezés miatt nem irigyellek..., tavaly én is azt hittem sosem lesz vége, amikor egyszer csak december 1-jén végre beköltözhettünk.

Évi

KépKép
kvaszeva

Mzx!
Boldog szülinapot Eriknek!!!
Képzeld pont az előbb keményítettem be én is, mert tudom hogy érett a dologra Levente, csak dacból nem ül a WC-re. Ha nem adok rá pelenkát akkor egész délelőtt visszatartja a pisit kakit. Már a végén nagyon toporog és könyörög a pelusért, aztán jól telerakja.
Rettentően kínlódok. Ha nincs rajta semmi akkor visszatartja, a WC ellenség. A bili még jobban...Tehát erőszakkal ráültettem. Üvöltött mint az őrült. Nagy nehezen egy könyvvel elvoltunk 5 percig, de állandóan sírt. Felállt, feszítette magát, az egész kb. negyed óra kínlódás volt. Pedig tudom, hogy kakilnia kellett előttem mert már elkezdte nyomni....:-(((
Minden nap megígéri hogy holnap...Traktor van neki beígérve olyan amibe bele tud ülni, és van utánfutója is. Aggódik, hogy mi lesz ha elfogy a boltban, de akkor is tartja magát az elhatározáshoz, miszerint a WC egy félelmetes ismeretlen....
SOS!!!Aki már oldott meg hasonló ügyet, segítsen....!!!

Niminek nem vágtam le a haját, írtam is hogy kihullott egy hét alatt. Pár szál díszeleg a feje tetején meg a füle mellett (ott nagyon hosszú) és valószínű hogy levágom majd mert így idétlen. Alatta már ott van a gyönyörű dús szőke haja...:-)

Kölyök!
Szép a kisfiatok, és nagyon nagyon hasonlít Rátok! Mindkettőtökre!

Én is köszönöm a dícséreteket, Levi imád "vezetni" :D

Kvaszevi!
A laevolac-ot nyugodtan adjad, én rákérdeztem egy nagyon nagyon jó orvostól (mindenhez ért de legfőkébb sebész). Nem szívódik fel, nem lehet hozzászokni, csak a székletet vonja be csúszos anyaggal és megkönnyíti az ürítést. Külön jó, hogy megtanítja a gyereket a rendszeres székletürítésre...Szóval a szélcső stb. csak árt hidd el. Én tapasztalatból beszélek, szélcsöveztem, kúpoztam, lázmérőztem kínomban és nagyon bánom. Egy idő után mikor már nagyon jól kialakult a dolog valószínű hogy el lehet hagyni, de ez akár pár év is lehet....Nem baj, én nem szenvedtetem Levit, ugyanis csak azt értem el hogy többszörös végbélrepedése lett a sok erőlködéstől.

Majd még írok másokra is reagálva de sajnos két napja még a táskámból sem tudtam a ruhákat kipakolni, a gyulai út óta... :( Semmire nincs időm, erőm, ezért meg kínoz a lelkiismeret...Kosz van, rumli van és nekem nagyon fáj a derekam és csak az akupunktúrás szúros matracomra kívánkozok feküdni... :cry: :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim!
Én is angyalokkal beszélgetek, a segítségüket kérem. Tegnap este is bőgve aludtam el.
Remélem bejön a dolog nektek a boszorkányos, nekem az angyalos...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Évi!
Ti meg már 4 hónaposak vagytok?! De jó, gratula!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

kvaszeva: kérlek szépen, hogy add át Botondnak: Sok-sok Boldog Hófordulót! :)
linocs

Sziasztok!

Mi még mindig Sopronban vagyunk. :D A lakodalom szuperul sikerült, Boróka tündéri volt. Az esküvőn jó viselkedett, a vacsora alatt elvégeztük az esti fürdést és evést. Utána fél 10-től 2-ig nyugodtan bulizhattunk. Fél 3-kor félálomban megszopiztattam, utána fél 7-kor újra, majd 9-kor keltünk fel. :D Másnap még elmentünk morzsaparty-ra is. :D

Képeket mindjárt teszek fel. A családi fotó természetesen elmaradt. :(

A talival kapcsolatban:
Időpont: jó: 10,14,15,16,18,28-1
Helyszín: Városliget nekem messze van... a többi jobb...

Jim! Elméletileg tudlak vinni-hozni a talira, ha gondolod...

KépAnya-Apa
KépSéta a templomhoz KépPetra koszorúslány

Kép
Kép
Kép
petramama

Juditkecskemét, sztem ha már ennyi baja volt Levinek a szécsővel, meg midennel, ne erőltesd a szobatisztaságot. Egyszerűen ne foglalkozz vele. Mondjuk hagyd elöl a bilit. Elvileg őt is zavarja a pelus, pláne melegben. Ha meg harcba szálltok, általában csak romlik a helyzet. Egyszerűen felejtsd el a témát, a kistesóval még mindig van elég emészteni valója sztem. Figyeld meg, előbb utóbb magától fog előhozakodni vele!!!!!!!!!!!

potyka

Mzx, boldog szülinapot Eriknek!!
És ügyeske, menni fog a szobatisztaság is.

Jim, kitartást!!

Évi, apukádnak jobbulást. Műteni fogják?

Nálunk sajnos mindkét gyereknek mára hőemelkedése lett. Petránál még lehet hogy a fogzás, mert a dentinoxra, sokat javul, és ömlik a nyála, az öklei folyamatosan a szájában, de Petinél valszeg megfázás. Csak tudnám hogy hol, meg hogyan ebben a 100 fokban. Ok a kocsikban van klíma, de olyan kíméletesen használjuk, max 21-22 fokra állítva.
Na mindegy, este doki, majd meglátjuk mit mond.
Vendég

kvaszévi: eddig nem igazán tettem vissza, napközben szinte csak a teraszon alszik a babakocsiban végig. Néha autóban hordozóban, nagyon néha kiságyban.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Aki a hozzászólásában nem tért ki a találkozóra, az azt jelenti, hogy nem jön?
linocs

Linocs: Határozottan csak annyit állíthatok a kérdést illetően, hogy én még nem tudom. Ezért nem is mertem írni, hogy nekem a júl.11-13 időpontok nem jók. És ha már bemennék Pestre, akkor ajajj! Autóval nem nagyon szoktam Pesten közlekedni, mondjuk a Városliget még talán-talán-talán, de nagyon talán okés volna. Vonattal is nekem az lenne a legjobb. De őszintén szólva annyira nem érzem magam kész egy ilyen nagy kalandra, hogy inkább abban maradjunk, hogy beszéljétek meg, Nektek mikor és hol jó, én meg majd meglátom... :roll:
Vendég

Linocs, nekem a 11 nem ideális, mert akkor megyünk a megkésett 3 havi oltásra (pont aznap 4 hónapos...) de ha nem nyűgös az sem kizáró ok
helyszín mindegy, mondjuk azt hiszem Nanó Dunakeszi ami nekem elég messze van Ürömről szóval a többi jobb lenne

Petramama, nagyon helyes a kis koszorúslány! :)

Évi, Eszter elkezd nyűglődni, sírni onnan tudom, hogy álmos, és ha leteszem akkor ha nagyon fáradt akkor tak-ra elalszik ha meg nem akkor nyöszörögve forgatja még a fejét egy darabig. ennyi az altatás (szerencsére) nem erőltetem, ha 10 percnél tovább nyűglődik akkor többnyire kihozom még "fárasztani" egy kicsit

boldog "szülinapot" :) Botondnak!

nagyon jó, hogy meg tudjátok keresni a legjobb dokit papádnak.
tapasztalatból tudom, hogy ez iszonyú sokat számít.

Potyka, neked szerintem ideális az alapítványi szoba.
ugyan a folyosók végén vannak de neked tényleg nem gáz, mert úgysem vagy a csecsemősökre rászorulva és ahogy Niki írta csak oda mehet be a család
mondjuk mi Szilvánusszal egy kétágyasban voltunk amit nem tudom alapítványi volt-e mert végül nem fizettünk érte de oda is bejöhetett bárki. amúgy olyan volt mint egy normál kórházi szoba.
az egyágyas alapítványi már szállodaszobásabb - TV meg ilyenek....

KépKép
judit18

Sziasztok ;)

Mni, télleg :lol: :lol: ez ugye akkor ránk is vonatkozik ;) amúgy nem szoktam keresni, csak észreveszem ;)

köszönjük a dícséreteket ;) igyekszem majd felrakni több képet ;) :lol: najó, egy huncut mosolygós képet kaptok ;)
Kép

közben nekem a 17dike kevésbé jó, de igazából át tudom rakni, ha kitaláljátok, hogy mégis az. illetve a 11dikét kivenném, bocsi :roll: másnap keresztelő és bizti sokat kell szervezni....
Városliget nekem is kicsit messzebbvan, de elmegyek szinte bárhová ;)

Linocs köszi a tánlázatosdit ;)

az oltás miatt ne aggódj 0Bea, ez nem kell napra pontosan, sőt! nálunk pl nincs is 3hós oltás... az a lényeg hogy megkapja, ha nem veszélyeztetett vmi miatt akkor nem baj, ha késik ;)
sajnálnám, ha nem tudnál jönni, a szentIstvánPark pl a nyugatitól nincs messze... de nem akarok nagyon beleszólni, csak kicsit rábeszélni ;)

Pumperka milyen volt a hétvége?? mesélj!!!

Szilvánusz, kérünk képet Marciról!!!!

Jim, majd felvidítunk ;)
dúúúrva hogy ilyen egy kórházban megtörténhet... :shock: :shock:

aztaaa csajok, belegondoltatok, hogy amikor január végén taliztunk akkor a pocakok miatt voltunk meglepőek most meg a sok gyermek ;) ha az egyik rázendít majd ;) hajajjjajjj :lol: :lol:

Évi, nagyon drukkolok Apukádnak!!! ne hallgass anyóspajtásra, Te ismered legjobban Botit, szerintem nincs semmi baja.. Máté is nyügös szokott lenni elalvás előtt és a kezemben alszik el általában...
Botinak vidám hófordulót!!!

Potyka tök jó fej lányod van, várjuk már hogy ő írjon nekünk ;)

Mzx, gondoltam, hogy a lakással van intéznivalótok...de hogy szobatisztasági projekt is beindult! wow!! hajrá!!!

JuditK, sok erőt.... nem lehet hogy megveszitek a traktort, hogy lássa minden nap, de nem kaphatja meg addig? hiszen akkor kézzelfogható távolságba kerülne amire vágyik... de lehet hogy buta 5let, én ne tudom....

Petramama, csudaszép lányod van! és Ti is olyan szépek vagytok! köszi a képeket. jó, hogy tudtatok mulatni ;)

Kacika... remélem nem komoly a gyerköcöknél a baj... :roll:
máris fogzás??

Judit18, Nanó asszem SzigetszentMiklós, ha jól rémlik...

Kép

Kép
kolyok28

Évi meg azt akartam írni, hogy volt egy-két hét amikor Eszter üvöltött elalvás előtt és csak a karomban aludt el.
persze tipikusan megint azt hittem, hogy ez majd már mindig így lesz de aztán elmúlt, szóval lehet, hogy ez a kiabálás is csak ideiglenes.
a szomszéd féléves kislány egyébként egész álló nap sikítozik. ninc semmi baja, csak úgy... a hangját próbálgatja. anyja már tök ideg de nem azért hogy miért van, csak fárasztó hallgatni :)

az elalvás előtti sírásra egyszer azt hallottam, hogy félnek a babák az ismeretlentől amit az elalvás jelent és azért sírnak (?)
mondjuk szerintem csak így jelzik, hogy fáradtak

Obea, naaaa, itt az alkalom -ezek szerint - az első nagy kimozdulásra és mi lehetne jobb alkalom! itt majd senki nem néz furán ha szoptatsz vagy üvölt a gyerek :)

KépKép
judit18

ja, és már régóta akartam írni, aki soksok képet szertne nézni rólunk, a picasan sokat talál... ;)
emlékeztetőül:
http://picasaweb.google.com/mzs.makai
az otthoniak miatt aránylag gyakran frissitjük ;)

Kép

Kép
kolyok28

ja, Szigetszentmiklós, tényleg, na az is messze van...

Kölyök, édi a vigyori Máté :) a google-es szerkó is jó volt

KépKép
judit18

behalok, másfél órás szopi.... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök: akkor még nem döntöttétek meg a mi, egy hónappal ezelőtt felállított 2 óra 16 perces rekordunkat (Fruzska dokinője meghallaná...)
De ne is döntsétek meg! erre azért én is azt mondom, hogy túlzás!!!!
linocs

az a baj, hogy neteztem, levelet írtam és nem vettem észre, de végig cuppogott rendesen. De aztán leválasztottam...
na megyünk sétálni végre emberi idő van... vagy nem?

Kép

Kép
kolyok28

Így állunk most. A legnépszerűbb helyek, és időpontok sárgítva:
Kép
linocs

Linocs!
Én Kecskemétről nem valószínű hogy megyek!

Potyka!
Tudom hogy nem szabadna erőltetni de úgy érzem, hogy soha nem jön el az idő, hogy ő akarja. 2,5 éves, a baráti körben minden vele egyidős szobatiszta (holott ketten még beszélni sem tudnak :!: ), rengeteg pénzbe kerül, a nagyszülők úgy néznek rám mint egy világ lustájára ("erről csak te tehetsz", "mit gondolsz téged nem ütöttünk hogy ráülj?!", "bele kell nyomni az orrába" stb. Kivagyok nagyon. És tényleg egy vagyon, már a junior is alig éri be. Ráadásul mivel 4-5 évesnek néz ki Levi, az idegenek is majd elájulnak, megvetően néznek. Már ezelőtt egy évvel is így néztek ránk..Közben a szívem azt súgja hogy hagyni kell még. Köszi Potyka...

Valakinek valami ötlete????

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kölyök, belelkesültem a Szt István parkra, bár nem vagyok biztos benne, hogy az-e az, amire én gondolok... A Herman Ottó Ált. Isk-ban voltam anno tanítási gyakorlaton és rémlik, mintha a 79-es troli egyik megállója az lenne... :idea:
Judit18, Te pedig ráébresztettél egy lényeges dologra! Ha ki is mozdulunk, nekünk legalább egy tűzhely vagy egy mikró is szükségeltetik az evészethez :( :( :( a tápszer miatt. Bár a mai nap jórészt szoptatással és fejéssel telt - hátha valami csoda folytán beindul a tej -, de én már nem fűzök nagy reményeket a dologhoz... Próbálkozom, mint egy hülye, [size=12]amíg tudok, aztán majd egyszer azon kapom magam, hogy már nem is szopizik Kristóf, hanem minden mást eszik... Akkor azt hiszem, el fogok gondolkozni azon, hogy megérte-e kétségbeesve próbálkozni a kizárólagos szoptatás eléréséért... Most hihetetlen szomorúsággal tölt el, hogy az első hónapokban kevesebbet koncentráltam arra, hogy de jó, van egy csodás kisfiam, és többet arra, hogy több legyen a tejem... Ezt így utólag sajnálom...
Na, ennyi a lelkizés mára részemről.
Ja, és Pumperka, szégyelld magad, hogy kiejtetted (leírtad) a bűvös szót, azóta már verem a konyhabútort a p....ért, mert a férjem lebeszélt, hogy ilyen melegben nehogy nekiálljak, mert így is meg lehet sülni a déli fekvésű, 47 nm-es lakásunkban... :x :x :x
Vendég

0bea0: a Szent István Parknál megáll mind a 76-os, mind pedig a 79-es troli. Tápszer melegítésre két dolog jutott eszembe: vagy felugrasz hozzánk (Nyugatitól egy metrómegálló: Lehel tér), és itt megmelegíted, vagy pedig bekuncsorogjuk magunkat a Szent István Park melletti Duna Park kávézóba, és megkérjük őket, hogy melegítsék fel mikróban. Egy-két pincér már megismer engem ;)
linocs

Sziasztok Lányok!!!! :roll:

Sajnálom az eltünést, de mostanában csak a telefonomon keresztül juttottam nethez, mert olyan sok dolgom volt, mert a férjem még mindig külföldön dolgozik, és egyedül intézni mindent nem könnyű. :oops: :oops:

Sajnos nem könnyű még mindig a helyzetünk, az édes kis drága lányom teljesen leszokott a ciciről, persze tejci van dögivel, így naponta 1000-1200 ml fejek. Nem panaszkodom, örülök, hogy legalább tudom tejcivel táplálni, sokan szenvednek azért, hogy nincs, vagy kevés a tejük. Hál istennek a mellem is jól beállt a fejésekre, már jó ideje nem gyulladt be(le is koppogom!) !

Az oltásokat mindig jól bírjuk, különösebb mellékhatás nélkül usztuk meg eddig, mindig csak bealudt tőle!

Amugy nagyon aranyos a kiscsajom rengeteget beszél és magyaráz, sokat nevet, és rettentő türelmes! Éjszaka 6-7-8 órákat alszik egyben , ugyhogy jut egy kis pihenés anyának is!

Bocsi, hogy nem írtam senkinek, de nagyon el vagyok veszve! Bocsánat mindenkitől!!!
Vendég

És nagyon szépen köszönöm a múltkori kedves szavakat, és azt hogy nagyon kedvesek vagytok! Nagyon jól esik valahova tartozni! KÖSZÖNÖM mindenkinek!

(sajnos amugy is kijött rajtam a terhesgyermekágyi depresszió, és jó tudni, hogy vannak a közelemben, akikre számithatok, vagy a kedves szavaikra)(
Vendég

Hoztam kopasz Marcis fotókat. A pólója tiszta víz, mert inni nem nagyon issza, de melléköpni imádja. A fürcsizős még a hétvégén készült, ott mégcsak majdnem kopasz.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Judit, soha ne hasonlítsd szegényt másokhoz. Ez ő, és még nem áll készen. Anyukám mesélte mindig, aki maga is öt gyereket nevelt fel, bár csak kettőt szült, (én vagyok a legidősebb), hogy kétésfélévesen, mikor a húgom megszületett, ráadásul mivel nem volt pénzünk, vigyázott egy húgommal egyidps kisfiúra is heti hat napban, és én máér fixen szobatiszta voltam, újra rendszeresen bepisiltem, méghozzá mikor már beöltöztetett végre harisnya, gatya, overáll... na meg a kicsiket is. És ugye ántivilág, hát néha kínjában elfenekelt. Nyilván idővel felhagytam ezzel a remek szertartással, de ő csak sok évvel később értette meg, hogy csak egy kis extra törődésre vágytam, és az sem érdekelt, ha az nem dédedlgetés, hanem morgós öltöztetés. Aztán mindehhez Levi fiú is, akik jobban bírnak a pelushoz ragaszkodni. Mondjuk én nyáron a kertbe nem adok rájuk soha, mikor már mászkálnak, az tény. És előbb-utóbb ráéreznek a dologra. De ha jól hiszem, Ti nemkertben nyojátok, játszótéren meg nem lehet a bokorba... Esetleg csinálj egy naptárt, amibe ha egyszer egyszer nem a pelusba pisil, ragaszthat egy matricát. A traktort megvenni pláne előre nem érzeném jó ötletnek, az már szinte zsarolás. De a matrica olyan kis napi értékelés és dicséret. És simán lehet, hogy egy szép nap az egészet miszlikbe tépi.

Ja,kisebbik lányom úgy lett szobatiszta, hogy kisírt vmi elefántos újfajta pelust, ami szorította. Három nap kellett neki. Esetleg lehet a komfortérzetet kicst leszoktató pelussal, vagy hasonlóval csökkenteni.

potyka

Szilvánusz: Óóóóóóóóóóóóó, a szép szőke herceg sérója odalett :( , így meg viszont nagyon felnőtt pasis az arcocskája!
linocs

És itt van néhány kép a kis Lujziról:
Apával:
Kép
Hordózós-beájulós: Kép
Félmosoly:
Kép
Nem tudom mi jobb, a kezem vagy a cumi:
Kép
Könyöklös:
Kép
Vendég

Sziasztok!!

Tali nekem esélytelen... :cry:

Marci haja nagyon tuti lett!!! Levágtad, vagy kipotyogott??

Csujzi, jó hogy jöttél, Lujzi nagyon édes!!! Szomszéd csaj kislánya csak az olyan dudlis cumit szereti, amilyen Lujzinak van, mindig vadászok neki egyet, ha megyünk valahova.

Csajok!!

Valamelyikőtök nem megy pár napon belül a C&A-ba??? Kellene keresztelőre fehér kisruhát vennem, oda lesz 50%-os kuponom, csak nem tudom, hogy ott van-e ilyesmi. Ha valaki megy légyszi nézzen körül nekem!!! Köszi!!

Ma kiporszívóztuk a medencét, úgyhogy holnap füri!!! Már úgy várom!! Végre elég meleg a víz, hogy a kiscsaj is ússzon egyet.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?