Sziasztok
Mni, télleg
ez ugye akkor ránk is vonatkozik
amúgy nem szoktam keresni, csak észreveszem
köszönjük a dícséreteket
igyekszem majd felrakni több képet
najó, egy huncut mosolygós képet kaptok
közben nekem a 17dike kevésbé jó, de igazából át tudom rakni, ha kitaláljátok, hogy mégis az. illetve a 11dikét kivenném, bocsi
másnap keresztelő és bizti sokat kell szervezni....
Városliget nekem is kicsit messzebbvan, de elmegyek szinte bárhová
Linocs köszi a tánlázatosdit
az oltás miatt ne aggódj 0Bea, ez nem kell napra pontosan, sőt! nálunk pl nincs is 3hós oltás... az a lényeg hogy megkapja, ha nem veszélyeztetett vmi miatt akkor nem baj, ha késik
sajnálnám, ha nem tudnál jönni, a szentIstvánPark pl a nyugatitól nincs messze... de nem akarok nagyon beleszólni, csak kicsit rábeszélni
Pumperka milyen volt a hétvége?? mesélj!!!
Szilvánusz, kérünk képet Marciról!!!!
Jim, majd felvidítunk
dúúúrva hogy ilyen egy kórházban megtörténhet...
aztaaa csajok, belegondoltatok, hogy amikor január végén taliztunk akkor a pocakok miatt voltunk meglepőek most meg a sok gyermek
ha az egyik rázendít majd
hajajjjajjj
Évi, nagyon drukkolok Apukádnak!!! ne hallgass anyóspajtásra, Te ismered legjobban Botit, szerintem nincs semmi baja.. Máté is nyügös szokott lenni elalvás előtt és a kezemben alszik el általában...
Botinak vidám hófordulót!!!
Potyka tök jó fej lányod van, várjuk már hogy ő írjon nekünk
Mzx, gondoltam, hogy a lakással van intéznivalótok...de hogy szobatisztasági projekt is beindult! wow!! hajrá!!!
JuditK, sok erőt.... nem lehet hogy megveszitek a traktort, hogy lássa minden nap, de nem kaphatja meg addig? hiszen akkor kézzelfogható távolságba kerülne amire vágyik... de lehet hogy buta 5let, én ne tudom....
Petramama, csudaszép lányod van! és Ti is olyan szépek vagytok! köszi a képeket. jó, hogy tudtatok mulatni
Kacika... remélem nem komoly a gyerköcöknél a baj...
máris fogzás??
Judit18, Nanó asszem SzigetszentMiklós, ha jól rémlik...