Bébic!
Köszönöm, már teljesen jól vagyok. Most már ezer %, hogy a gyomrom hozta rám a frászt.
Élőben is tök jó a szopipárna minta, amit kiválasztottunk, lehet, hogy jobban jársz a gyöngyössel, ez a tönköly dög nehéz! Élmény lesz a derékra kötve cipelni. Állati jók ezek a 4D-s fotók!
Az ujjszopós tetszik a legjobban!
Susy!
Vízágy??? Ez nagyon jó! Én olyat még csak bútorboltban próbáltam.
Nem kaptok rajta tengeribetegséget?
Sarmon!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Szerintem Jázmin tisztára hasonlít rád! Most vettem csak észre, hogy milyen szép neve van a kislányotoknak! Na ez tuti felkerül a listánkra!
Mannababóca!
Semmi tipp a hányingerre…
néha még nekem is van, de az nálam inkább a gyomrom „javára” írható, mint a hormonokéra.
Aida!
A 14. héten még én is háromszor jártam ki éjjel. Most meg: már napok óta végigalszom az éjszakát pisilés nélkül. Kitartás, már csak 1-2 hetet kell kibírnod!
Zölddi!
Fentebb már írtam, hogy a szopipárna akkora volt és akkora helyet elfoglalt az ágyunkból, hogy Apa megkérdezte átmenjen-e aludni a másik szobában.
Természetesen hármasban aludtunk: ő, a szopipárna-pótapa, meg én, de tényleg kevés volt a hely.
Köszi az Aquanatalt!
Zölddi!
Mint hozzáértőhöz, egy kérdés: Ma mentem be a kórházba vizelet tenyésztésemért, amire ez volt írva: „három v. több baktérium tenyészett ki. Kontamináció?” A dokim azt mondta, hogy ez szennyeződést jelent (tehát vmi szennyezte a pisit) és holnap be kell mennem ismétlésre. Amikor belepisiltem a kémcsőbe, belement egy kis szösz is (piros törölközőt használtam reggel és abból)
én meg nagy naivan belenyúltam a kémcsőbe és kipiszkáltam, mert már milyen gáz, hogy a pisimben ott úszkál egy piros szösz.
Lehet, hogy a kezemről került bele az a csomó baci?
Bébic!
Tényleg, kiskönyvben nekem is benne van a 3000!
Nekem sem volt fogalmam sem, hogy mit jelent. Nem is érdekelt különösebben. De most megvilágosodtam!!!
Gabrielldaniell!
Minden ok lesz, ne aggódj! Könnyű ezt mondani, tudom. Holnap nálam is kiderül… AFP-re mi a normális érték? És a MOM mit jelent? Zölddi! Plíz help!