Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, végigolvastam három nap termését, nem semmi. Sajnos nekem erre vagy Dávid du-i, vagy esti alvásidejében van időm. De hát főzni és dolgozni is szoktam. Ennyit a panaszról.

A bébiruhák méretéhez annyit fűznék, hogy mivel az első fiunk 2780 grammal született, így azt gondoltam nekünk csak kis fiaink tudnak születni, vettem egy csomó 56, 62-es rugit. Ehhez képest a második fiunk 4530 grammal született. El tudjátok képzelni, a 62-eseket kb. két hétig sem hordta, 68-as méreteket kellett beszerezni. Most másfél éves és 98-as ruhákat hord, amit a nagyfiam már bőven óvodásan viselt.

Szóval, nehéz ezt előre tervezni, sőt szinte lehetetlen.

Nekem azt mondta a dokim az AFP eredménye 3 nap alatt meglesz. Kíváncsi vagyok.

A jó képekhez, jó eredményekhez gratulálok mindenkinek, akinek most valami baja van, annak kitartás, hamar elmúlik.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

zöldi: Barnamaci rendszeres látogató, most nincs gond vele. :) Majd lesz ez még így se.

sarmi: Aranyos gyerkőcök! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Ha sokat iszol, akkor azt ki is kell pisilni :wink: Én is járkálok rendesen. Amúgy ez évszakfüggő is. Ilyenkor ált. dupláját megisszuk, mint pl. a télen.
Kékülés-vágy miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod!

Mágnes! Én ugyanígy vagyok a rózsaszínnel, mint te :lol:

Kép
zölddisznó

Sarmon: nnnna, hogy eltaláltam! :lol:
Hasonlítanak rád a gyerkőcök nagyon!

Aida: a pisivel ugyan így vagyok, én is úgy tudtam, hogy a 2. trimeszterben ez nem annyira jellemző....bár az a vízmennyiség, amit én megiszom....csoda, hogy "csak" ilyen sokszor járok ki... :roll:
Örülök, hogy a kakimanó már nem macerál! :)
Jajj, emlékszem máááár, a Te 4D képeden nyújtotta ki a lábacskáit a kis huncut! :lol:

A színesedésnél pedig egy percig se legyen lelkifurid, én ááábszolúte így voltam vele....már azt hittem, csak én vagyok ilyen, az elején picit szégyelltem is magam, de aztán rájöttem, hogy én ilyen vagyok, és kész....mi mindketten kisfiút szerettünk volna első gyereknek, és pont. Valaki a kislánnyal van ugyan így.

Zöldi: a bébipárna olyasmi, mint a szopipárna, csak sokkal kisebb. A baba oldalfekvésénél segít pölö, és nem utolsó sorban nekem tökéletes lesz nyakpárnának, úgyis régóta szerettem volna egyet. :P
Na, csak ennyire vagyok lökött, tényleg ott van a kiskönyvben, hogy 3000, köszi Zöldi. Én meg szt hittem, az valami titkos doki-kód... :oops: :wink:
bébic

BB, most hogy írtad, hogy csak kis fiaid tudnak születni, eszembe jutottak a rokonaim.
Mikor megtudták, hogy nagyobb a baba, mint az én terhességi korom szerint lenni kéne, közölték, hogy ja, ezen ne is csodálkozzak, ugyanis az egész családban már jó időre visszamenőleg az összes fiúgyerek legendásan nagy súllyal és mérettel születik...mintha ez vmi családi jellemző lenne...
bébic

Bébic! Megint tanultál valamit :wink: Kiskönyvből profi vagyok, kérdezzetek nyugodtan!
Bébipárnát megnézem a honlapon.

Kép
zölddisznó

Sziasztok Csajok!

Hát nem bírtam ki és ma elmentem az AFP eredményért és mintha éreztem volna, hogy nem lesz jó!
MOM index: 0,7
AFP: 24,6
Ezen kívül még a neutrophil és a lymphocyta is határérték alatt illetve felett van.
Felhívtam a dokit és csütörtökön mehetek is hozzá soron kívül. Félek tőle, hogy megint mehetek Pestre, mint Daninál.
Sarmon Nagyon helyesek a gyerekek és Ti is a képen. Szép csini lesz a házikó és a férjed is nagyon lovagias a főzést illetően.
Mágnes Ha jól emlékszem nálad láttam most UH-s képeket. Ha nem bocsi!! Nagyon édes a picur és tényleg szép képeket csináltak.

Kép

Kép
17. hét

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Megnéztem. Az "oldalfektető" párna nagyon gáz! A bébi feje és vátta egy vonalban van, nem szabad alátenni semmilyen párnát! Max egy pelenkát, vagy pár milliméter vastag "fejalávalót!

Kép
zölddisznó

Gabi! Az nem olyan rossz, hiszen alsóérték. (Van olyan labor, ahol 0,5 az alsó)
A fehérvérsejtben szoktak lenni eltérések kismamáknál, az sem biztos, hogy rossz! Dokid mit mondott?
Nem mész el inkább négyes tesztre?

Kép
zölddisznó

Zöldi, neijesztgess, nem írtam én sehol, hogy annak akarom használni! :shock: :oops: (csak hogy azt is rendeltem, és vlaszeg azért tart nekik tovább)
Amit írtál, tudtam én is, de én azért még használhatom nyakpárnának, ugyeeeee? :wink: :lol: (Aminek eredetileg is szántam....aztán a bébinél való bármilyen alkalmazhatóságát meg majd úgyis akkor látom, ha kint lesz már a picur.)
bébic

Zöldi: Doki végül is még nem mondott semmit, mert ténylegesen az asszisztensével sikerült beszélnem. De Daninál 0,8-al felküldött Pestre a Shöpf-be! Persze a Pestiek meg szentségeltek, hogy milyen ez a Tatabánya. Remélem nem lesz semmi gond, de már nagyon várom a csütörtököt! Ha lesz fejlemény rögtön beszámolok.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zöldi!
Válaszolok Mágnes helyett, ha nem baj! :oops: Az uh képen a páciens neve szokott rajta lenni, szóval az Mágnes neve. De ki is lehet következtetni a nickböl! :lol: :lol:
susy75

Bébic!
[quote]b írta:ébipárna olyasmi, mint a szopipárna, csak sokkal kisebb. A baba oldalfekvésénél segít pölö,
Ezt nem te írtad? :lol:

Gabi!0,8-cal megszúrattattad magad?

Kép
zölddisznó

Zöldi!
NA azt meg elfelejtettem,hogy apával azért összehozzuk a dolgot az ágyon! :oops: :P Igazából azért nem okés,mert a hasam kitámasztására is akartam használni, de a vízágyba belesüppedek kicsit és így nem tudom magam alá varázsolni. :? Bár egyenlöre nem is kell! :wink:
susy75

Zöldi: Nem vettek magzatvizet, csak megismételték a vévételt és utána kaptam egy szakvéleményt melyen rajta volt az arányszám a Down korra. Nem tartották szükségesnek, sőt nem is kellett a mintavétel.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ezt én írtam biza, de hol írtam, hogy ÉN annak akarom használni? :lol: :wink:
Ezt én is csak a honlapról szedtem... :) De lehet, hogy félreérthető voltam... :oops:
bébic

Gabi! Nem tudod, ott mit néznek még vérből - az AFP-n kívül?

Bébic! Szándékos félrevezetésnek értékelem tettedet! :twisted: :wink:

Kreatívkodók! Vastag pénztárcájúak!
http://www.kolyokvar.hu/
...szerintem nagyon jó!

Kép
zölddisznó

[quote]D írta:e ki is lehet következtetni a nickböl!

Jelentem oltogatnak! :twisted: :wink:

Kép
zölddisznó

Na megkapta lánykám a 18 hós oltását. Sírás, aztán rötyögés, és lekapta a halacskás tapaszt a lábáról. Még mindig nincs 10 kiló :)

zöldi:
Hehe így van, ez a böcsületes nevem :) Egyébként még rendel ott Lintner is, meg még valaki, aki at hiszem engem uh-zott :)

Nekem nem is volt szopi párnám :shock: Na jó, azért, mert nem igazán tudtam hová ülni vele kényelmesen, így a párna is feleslegesnek bizonyult. Most gondolkozom rajta, van egy klassz kénelmes fotelunk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Énénén..deénénén...nemiiiis...ööö...neménvoltam.... :twisted:
Most vezeklésképpen egy hendméd pocifotó (mivel vasárnap elmaradt..ez kicsit béna lett, olyan, mintha kinyomnám a pocim, pedig esküszöm, igyekeztem egyenesen állni, de én még akkor is béna fotós vagyok, ha mást kell fényképezni! :oops: ):

Kép pocifotó 16+3

Többiek, pocifotók? :lol:
bébic

Zöldi!
Dehogy is! :oops: :oops: :lol:
susy75

http://www.aquanatal.com/
...valaki keresett ilyet a XI. ker-ben. Nesze! :lol:

Kép
zölddisznó

Susy: mi a baj a vonalzóddal?
bébic

Bébic! Alakul a hasad!

Kép
zölddisznó

Bébic!
nem tom!!!!! :cry: :cry: :cry: Szokott néha sz@rakodni az az oldal, ahonnan van. Gondolom most is ez a gáz. Csak napok kérdése.... :evil: :evil:
Èdi pocid van, csini! :wink: :wink:

Èn már észrevettem, hogy combra is híztam :cry: , mert már ott is nehezebben csúsznak fel a nadrágok, szoknyák. Kivi vagyok pénteken mennyit mázsálnak a dokinönél! :roll: :roll:
susy75

help!
Nem tudtok valahol jó kismamaboltot? Tanú leszek a sógornőm esküvőjén, és nincs egy rongyom, amit felvegyek! Ill. CSAK rongyaim vannak!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi, de tök fura, én még mindig úgy érzem, mintha "csak" meghíztam volna, hasra....A férjem is állandóan ezzel cukkol... :?
Van is ehhez kapcsolódóan egy (lehet, hogy hüle) kérdésem: az lehetséges, hogy valakinek, akinek gyengébb a hasizma (mint nekem, kábé zéró, nyista, semmi), annál hamarabb "enged" a hasfal teret a növekvő méhnek?
Vagy ez nagyon nagy butaság? :oops:
bébic

bébic:
te most nagynak találod a pocakod? 16 hetesen szerintem ez teljesen normális méretű! :)
Reggel én is fényképezkedtem, felrakom majd az én 12-13 hetes pocakomat, aztán el lehet dönteni, hogy nagy-e a pocak :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: aha, nagynak...nemtom, miért... :oops:
De köszike a megnyugtatást, sejtettem én, hogy ez csak az én gyogyóságom megint...
Várjuk a fotót! :lol:

Kismamaruha: H&M,C&A...kisebb boltokat én sajna nem ismerek.... :(
bébic

[quote]V írta:agy ez nagyon nagy butaság?
Bingó! Egyáltalán nem butaság! Most 5-öst kapnál, ...ha nem pikkelnék rád. :lol: :wink:

Mágnes! Én nem nagyon tudok. :cry: Erre felénk (Lehel tér) van egy, de még csak a kirakatát láttam.

Kép
zölddisznó

NA megnéztem az outletet, talán lesz valami rám is, elég jól le vannak árazva a felsők is, őszre is érdemes lesz bevásárolni onnan :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bébic!
Köszönöm, már teljesen jól vagyok. Most már ezer %, hogy a gyomrom hozta rám a frászt. :evil: Élőben is tök jó a szopipárna minta, amit kiválasztottunk, lehet, hogy jobban jársz a gyöngyössel, ez a tönköly dög nehéz! Élmény lesz a derékra kötve cipelni. Állati jók ezek a 4D-s fotók! :-D Az ujjszopós tetszik a legjobban!

Susy!
Vízágy??? Ez nagyon jó! Én olyat még csak bútorboltban próbáltam. :lol: Nem kaptok rajta tengeribetegséget?

Sarmon!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Szerintem Jázmin tisztára hasonlít rád! Most vettem csak észre, hogy milyen szép neve van a kislányotoknak! Na ez tuti felkerül a listánkra!

Mannababóca!
Semmi tipp a hányingerre… :shock: néha még nekem is van, de az nálam inkább a gyomrom „javára” írható, mint a hormonokéra.

Aida!
A 14. héten még én is háromszor jártam ki éjjel. Most meg: már napok óta végigalszom az éjszakát pisilés nélkül. Kitartás, már csak 1-2 hetet kell kibírnod!

Zölddi!
Fentebb már írtam, hogy a szopipárna akkora volt és akkora helyet elfoglalt az ágyunkból, hogy Apa megkérdezte átmenjen-e aludni a másik szobában. :lol: Természetesen hármasban aludtunk: ő, a szopipárna-pótapa, meg én, de tényleg kevés volt a hely. :lol: Köszi az Aquanatalt!

Zölddi!
Mint hozzáértőhöz, egy kérdés: Ma mentem be a kórházba vizelet tenyésztésemért, amire ez volt írva: „három v. több baktérium tenyészett ki. Kontamináció?” A dokim azt mondta, hogy ez szennyeződést jelent (tehát vmi szennyezte a pisit) és holnap be kell mennem ismétlésre. Amikor belepisiltem a kémcsőbe, belement egy kis szösz is (piros törölközőt használtam reggel és abból) :? :lol: én meg nagy naivan belenyúltam a kémcsőbe és kipiszkáltam, mert már milyen gáz, hogy a pisimben ott úszkál egy piros szösz. :oops: Lehet, hogy a kezemről került bele az a csomó baci?

Bébic!
Tényleg, kiskönyvben nekem is benne van a 3000! :lol: Nekem sem volt fogalmam sem, hogy mit jelent. Nem is érdekelt különösebben. De most megvilágosodtam!!! :-D

Gabrielldaniell!
Minden ok lesz, ne aggódj! Könnyű ezt mondani, tudom. Holnap nálam is kiderül… AFP-re mi a normális érték? És a MOM mit jelent? Zölddi! Plíz help!

Kép
Kép
lbernuska

Kép
zölddisznó

Berni! Ááááááááá! Belenyúltál a steril kémcsőbe? Jááááááájjjjjjjj! Ha itt lennél, most jól elfenekelnélek!

AFP: 0,7-2,5 (van, ahol az alsó határ 0,5) Ez a MOM érték

Kép
zölddisznó

Zölddi!
Bernuska rettenetesen szégyelli magát!!! :oops: :shock: :oops:

Kép
Kép
lbernuska

Hogy még jobban tudjam magam szégyellni, teszek fel egy mai pocifotót. A többi testrészemet nem ér nézni!!! :oops: :oops:

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Zőőőőődiiiii, ne pikkelj rááám, naaaaa! Mivel engesztelhetnélek ki? :lol:

Áhhhá, akkor már megvan a pociméret-magyarázat! :lol:

Berni: Ez szuper, hogy jobban vagy már. :lol: Remélem, ezt a pocid csak egyszer játszotta el veled!
És naaaagyon cépen gömbölyödsz, csini a pocid! :lol:
Közben válaszoltak a szopipárnások, kicsit elúsztak a dolgaikkal, meg tényleg az volt az ok, hogy a 3 cucc közül az egyik még nem készült el. De holnap délutántól már mehetek értük! :D
bébic

Bébic! Háááá'nnnem is tudom.

Kép
zölddisznó

Zöldi: AFP-t néztek megint, meg BHCG-t és MOM-ot.
Ibernuska: Köszi! Várom holnap a fejleményeket nálad is.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Aha! (A MOM az AFP középértéke :lol: )

Kép
zölddisznó

Bebic, Berni cuki a pocakotok :D

Azt hiszem en nem teszekmeg fel, mert nem akarok kozbotranyt okozni :D

Mindenkinek gratula, aki mar erzi a mozgolodast, nalam meg semmi...

En ugy nez ki osszeszedtem valami fertozest, 8 feherversejt uledeket talaltak a vizeletemben, es allandoan olyan erzesem van mintha felfaztam volna. Bacit most nem talaltak, es a nitrit is negativ volt(mult heten mikor eloszor ereztem, akkor az pozitiv volt es bacit is talaltak).(mosakodas utan, kozepsugar)
Szoval nagyon kellemetlen...nem szur vagy csip, csal egyszeruen kellemetlen.
Na, irany az urologia, kaptam egy Zinnat nevu anitibiotikumot, azt mondta a bacsi, hogy valoszinuleg fertozes a huvelyvaladekbol.

De tok furi, mert vannak napok amikor nem erzem, aztan megint jon..

Ugyhogy most ezt a lonak valo adagot szedem, remelem SOS hasznalni fog, mert ezt nem sokaig birom.

Tapasztalt mar valaki ilyesmit? Valami otlet esetleg?

Kép
zsiraf8

sziasztok,,
ma voltunk 4d-s ultrahangon és nagyon szuper volt...ésssssss....ugy néz ki hogy kislányom kishugit kap...
elég egyértelműen látszodtak a vágások.:Dnagyon fain...kb 125gramm..:Dnagyon menő..a csajszi nagyon aranyos volt..3,5 centis a fejűnk--:Dés annyira mozgott hogy az csudi:dnah jo most mennem kell mert vacsizik a család:D

Kép

Kép
nikianya21

Gratula mindenkinek a pocakokhoz, Mágnesnek a bébihez... és mindent elfelejtettem amit írni akartam... ez van... na... terhes vagyok vagymi:)))))

Tönköly szopipárnához: Na aki azt a derekára kötözi és mászkál vele az egy zseni:) Én speciel nem tudtam szoptatáshoz használni, minden máshoz viszont igen:) (Pl. kisbabát rápakolni szuper, Lilla most is abban szeret fetrengeni stb.)

Én szoptatáshoz egy tök egyszerű tönköly HENGERPÁRNÁT használtam (filléres tétel... plusz ezt nem is emiatt vettem úgyhogy abszolut tökéletes később is kispárnának...). Na az egyszerűen szuper volt... megpróbálok előszedni róla egy képet... (nemrég láttam talán a teszveszen hold alakú tönköly kispárnát is... asszem jógapárnaként árulják, prána a márkája. Na én még azon filózok mert nagyon tetszik... (imádom a tönköly cuccokat... )
Vendég

Bébic állati jó kis hegyes pocakod van,na erre mondják a nagy öregek hogy ez tuti fiús pocak...csak hát mi már ugyebár tudjuk is hogy az! :lol:

nikianya,én még várni akartam a következő 4d-vel,de rajtad felbuzdulva mostmár tuti bejelentkezek.Ha neked is látták a lába közit,talán már nekem is fogják... :roll: Képed nincs róla???

ÉS A TÖBBIEKTŐL IS VÁRJUK A POCIFOTÓT!!!Zöldi találta ki a vasárnapi fotózkodást, :wink: :lol: nem?aztán az ő képe hol van???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja az újabb aktuális lánynevünk a Médea.Fiú maradt a Medárd. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na szóval ez a párna... és nem a párna nagy hanem a gyerkőc pici:) De szoptatásnál ugyanúgy az ölembe vettem a párnát és hajrá:) (Viszont kicsi volt, könnyű és a tönköly miatt marha kényelmes a babának is...)

Kép
Vendég

de most találtam egy ilyet is... ez is tetszik...

http://www.bioparna.shp.hu/hpc/web.php?a=bioparna&o=1134873085
Vendég

Zsiráf! Én most is csak homeobogyót ajánlanék, rengeteg folyadékot, és grapefruit magolaj cseppeket.

[quote]3 írta:,5 centis a fejűnk
Nikianya! Ilyen pici fejed van? :lol: :wink:
Gratula a kishugihoz!

Jajj, Sarmi! Most csináltam fotót! Mindjárt felteszem.

Csaki! Megnéztem én is a tesz-veszes pránát. Szerintem is jók!

Kép
zölddisznó

Csakegy ő Lilla???Istenem az az áll!!!Tünemény. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöld: csak közben megtaláltam a pránás párnák gyártójának a honlapját és abszolut nem garantálja a pollenmentességet! (ez durva... én a szopipárnáról rendeltem anno és valszeg belekeveredett valami nem tönköly mert a férjem olyan szénanáthás lett tőle, hogy csak lestünk és még én is könnyeztem tőle ... ők azonnal elnézést kértek és SOS kicserélték egy másikra és azóta sincs semmi gond... na de ha külön kiemelik, hogy nincs garancia a pollenmentességre???) (a szopipárnások se értették mi lehetett a gond mert ilyen másnál még nem volt és mondták is honnan származik a tönköly és az tényleg megbízható forrásnak tűnt ... de úgy tűnik mi nagyon pechesek voltunk...)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?