Új privát üzeneted érkezett!

Női igények:

Eredeti lista (22 éves korban)
1. Jóképű
2. Elbűvölő
3. Gazdag
4. Figyelmesen hallgat
5. Szellemes
6. Sportos
7. Van stílusa
8. Jó ízlése van
9. Ötletesen ajándékoz
10. Mély érzésű, romantikus szerető

Módosított lista (32 éves korban)
1. Jól néz ki - jó, ha van valami haj a fején…
2. Kinyitja a kocsiajtót, rám adja a kabátot
3. Van elég pénze, hogy elvigyen egy jobb étterembe
4. Többet figyel rám, mint amennyit beszél
5. Megfelelő időben nevet a vicceimen
6. Vásárláskor könnyedén viszi a szatyrokat
7. Van legalább 1 nyakkendője
8. Méltányolja a jó házi kosztot
9. Emlékszik a születésnapokra és évfordulókra
10. Legalább egy héten egyszer szerelmeskedünk

Módosított lista (42 éves korban)
1. Nem néz ki túl rosszul, nem baj, ha kopasz
2. Nem indul el a kocsival, amíg be nem ülök
3. Állandó munkája van, néha elvisz a McDonald's-ba
4. Megfelelő időben biccent, ha mesélek valamit
5. Általában emlékszik a viccek poénjára
6. Elég ereje van, hogy segítsen átrendezni a szobát
7. Általában inget hord, hogy rejtse a pocakját
8. Tudja, hogy a csavaros tetejű pezsgő nem jó
9. Emlékszik rá, hogy le kell hajtani a WC ülőkét
10. A legtöbb hétvégén megborotválkozik.

Módosított lista (52 éves korban)
1. Az orrában és a fülében illő hosszúságúra vágja a szőröket
2. Nyilvánosan nem böfög, és nem pukizik
3. Nem kér túl gyakran kölcsön
4. Nem alszik el, amikor beszélek hozzá
5. Nem meséli el túl sokszor ugyanazt a viccet
6. Elég jó formában van ahhoz, hogy hétvégén felkeljen a kanapéról
7. Legtöbbször tiszta fehérneműt vesz, és nem visel felemás zoknit
8. Méltányolja, hogy a TV előtt vacsorázhat
9. Alkalomadtán a nevemen szólít
10. Néhány hétvégén megborotválkozik

Módosított lista (62 éves korban)
1. Nem ijesztget kisgyerekeket
2. Emlékszik, hogy hol van a fürdőszoba
3. Nem kér túl sok zsebpénzt
4. Csak kicsit horkol, amikor ébren van (ha alszik, akkor hangosan)
5. Elfelejti, hogy miért nevet
6. Elég jó formában van ahhoz, hogy egyedül két lábra álljon
7. Legtöbbször van rajta valamilyen ruha
8. Szereti a pépes ételeket
9. Emlékszik rá, hogy hol hagyta a fogsorát
10. Emlékszik, hogy mikor…

Módosított lista (72 éves korban)
1. Lélegzik!!!

:wink:
andibab

Sziasztok!

Felteszek egy videót és söprök :).
Itt teper a leány :)
http://khaspar.extra.hu/d/
a Didri kúszik videó az :)

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Itthon vagyunk, megjöttünk a nyaralásból, jó volt nagyon, később írok részletesen. Most csak Zsaninak:

BOLDOG SZÜLINAPOT ZSANI!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sok-sok boldog szülinapot Zsaninak!!!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Boldog szülinapot Zsani!!!!!!

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
tami2900

na végre sikerült képet feltenni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tami2900

Tami:
arik a képek :)

Zsaninak boldog szülinapot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

ZSANINAK ÉS ANETTNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Piroska,
nekem csak egy állókép látszik végig. :cry:

Tami,
azta, hogy megnőtt Kristóf!!!!!!! Nagyon jók a képek!!!

Lányok, nem tudom, mi ütött belém, de kezdem nagyon sajnálni a férjemet: egyszerűen teljesen kivetkőztem magamból, minden apróságtól őrjöngök, szinte csak veszekedni tudok vele. Mostanában elég sok - apró - sz.rás történik, amik normál esetben leperegnének rólam, de mostanában egyszerűen nem tudom őket elviselni. Olyan hülyeségekért is azonnal ugrok, hogy pl. a férjem mondja, hogy hívjam fel a nagyimékat, hogy indulunk, én meg már épp hívom. Na, az ilyeneken tök fel tudom húzni magam, és szinte kiabálok, hogy nem látja, hogy már hívom? Tisztára megőrültem! Egész nap csak kiabálnék meg sírnék felváltva. Marci is baromira idegesít, pedig szegénykém olyan kis édes, de hát mostanában már elég sokat hisztizik, és én ezt nem tudom most tolerálni. Egy ideig szépen nyugodtan próbálom nyugtatni, de a végén már én is ordítok. Mindennek a tetejében most a férjem munkájával is gáz van, így nem tud nekem segíteni, egész nap alig van itthon, így még csak az sincs, hogy lepasszolom Marcit, míg lehiggadok. Aztán hazajön a férjem, és lát két síró, hisztiző embert, amitől ő is feszült lesz, és ez így lesz egy jó kis ördögi kör.
Valahogy most lett elegem az egész terhességből, már az sem érdekelne, ha most megszületne Simi, csak már kapjam vissza a testem és az életem! Utálom pl., hogy nem tudok lehajolni, ugyanakkor minden leesik a földre, és szinte egász nap csak hajolgatok. Viszont olyankor meg úgy fáj a hasam, hogy sírni tudnék.
Anyuék is épp wellness-ezni vannak, holnap jönnek haza. Kértem anyut, hogy ha hazajönnek jöjjön át egy kicsit segíteni, mert fut a ház, és nem bírok vele. Erre húzta a száját, hogy hát ő még este tornázni akart menni, és csak fürdetésre jött volna. Hát, köszönöm, egész hétvégén masszírozták meg úszott meg vízitornázott, szerintem épp eléggé kipihente magát, a fürdetés elvállalása meg nem segítség, mert azt a férjemmel megcsináljuk. Nekem most fizikai segítségre van szükségem (konkrétan egy kis takarításra), és nem arra, hogy élvezkedjen.
Vagy most nagyon önző vagyok??????
Szerdán megyek dokibácsihoz, megbeszélem vele, hogy ez most normális-e, mármint ez az állandó idegbajom, mert én úgy érzem, hogy ez már nem normális.

Kép
Kép
nircee

Zsaninak és Anettnek boldog születésnapot kívánok!!!

Mali
Kép
Kép
mali

Zsaninak és Anettnek boldog szülinapot!

Tami: nagyon vagány Kristóf, főleg a terepszínű gatyóban! :)

Nircee: mikor ennyi idős terhes voltam, én már bizony nem takarítottam, hanem jöttek anyósomék, és kitakarítottak - vállalnak amúgy máshol is, ha érdekel!
Idegbaj meg nálunk is van, pedig nem is vagyok terhes. :) Szerintem front, vagy valami hasonló lehet (a fejem is fáj már napok óta).
Vendég

Sziasztok!
Anettnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Tami!
Nagyon jók a képek a kissrácról! Ilyen ügyesen iszik már pohárból? Lili mostanság próbálkozik, de neki még többször landol a nyakában az itóka mint a szájában. :lol:

Nircee!
Nagyon sajnálom, hogy ez neked most így összejött! Azért még ne szülessen meg Simi! Biztos vagyok benne, hogy nemsokára jobb lesz minden. Próbálj meg anyukáddal beszélni, hogy neked most nagyon nagy szükséged van az ő segítségére, és hogy tegye félre az egyéb elfoglaltságait érted! Jó ötlet, hogy megkérdezed a dokit is, hogy mennyire normális ez, de szerintem nem vészes (bár én nem látok a dolgok mögé). Biztosan a meleg is hatással van rád, nem? Bírod? Próbálj meg egy nap 2-3szor letusolni langyos vízzel. Talán jobban éreznéd magad tőle. Remélem hamar rendben lesz minden!

Húúú Csajok!
Tegnap egyedül fürdettem a két gyerkőcöt, mert Apóca elment rutinozni (motorra csinálja a jogsit). A történethez hozzátartozik, hogy Lili tegnap kb. 3/4 órát aludt délután. Aztán elmentünk a Dunapartra sétálni, Lili motorozni. Szombaton szereltünk fel a csajnak a lakásba hintát, azóta ki se lehet robbantani őt belőle. Nem is kell, hogy mindig lökjem, simán elücsörög benne. Szóval hazajöttünk a Dunapartról, és egyből hintázni akart. Már majdnem elaludt, amikor kiszedtem, hogy menjünk fürdeni. Na ekkor elkezdett hisztizni, de nem akárhogy. Bulcsú is felébredt már ekkorra, és ő is sírással kezdett. A fürdőkádban kánonban nyomták. Én már csak nevetni tudtam az egész szitun. Aztán a törölközés közben is ordítottak, az ablakunk meg nyitva, hogy friss levegő legyen nekik estére. Szomszédék erőteljesen gondolkozhattak, hogy vajon mit csinálhatok én a gyerekeimmel, hogy így visítanak. Aztán Lili be a kiságyba, Bulcsúval ki a szobából, Bulcsú rá a cicire (egy sírás forrása megszüntetve), Lili ugyanúgy hisztimiszti. Közben Apa hazajött. Bement a lányhoz, vitt neki vizet. Csőröspohár a csaj kezében, cumi a szájában. Attila megpróbálta kivenni a cumit, hogy tudjon inni. Erre éktelen üvöltés, cumi vissza. Aztán a csőröspoharat akarta elvenni, hogy ha már úgysem iszik, ne legyen minden vizes reggelre, meg ne feküdjön rá. Megint hiszti. Aztán itt feladta az én kedves párocskám, kijött az oroszlánveremből. Egy kis idő elteltével Lili szépen lassan elfáradt, és elaludt. Na szóval ilyen hiperszuper a két gyerekkel egyedül lenni az esti fürdetés idején.

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Rég írtam, de olvaslak Titeket. A múlt hetem kicsit sűrűre és fárasztóra sikeredett, így nem volt sem időm, sem energiám, hogy hozzászóljak a témákhoz.

Először is, Zsaninak és Anettnek BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Másodszor... Nem tudtam emilben elküldeni a képeket így feltöltöttem, így aki szeretné az letöltheti.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Harmadszor... A nyaralóknak nagyon jó pihenést kívánok!

Negyedszer... Didrinek gratulálok az új mutatványához! Édes kiscsajszi. :wink:

Ötödször... A kismamiknak kitartást ebben a nagy hőségben.

Hatodszor... Minden gyermek csudaszép a feltett fotókon.

Most sajna csak ennyire futotta az időmből. Jön a vihar, úgyhogy el kell pakolnom az udvaron.
Vendég

Sziasztok!

Nircee
részvétem! Nem tudom, esetleg tudnék-e valamit segíteni, de ha igen, én szívesen elmegyek és segítek neked. Ezt most komolyan mondom. Szerintem Didri ellenne egy órácskát, az is segítség, nem?
Ja, a videó: le kellene tölteni a divx codeket ahhoz, hogy meg tudd nézni, átküldjem a linket?

Na, szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Nircee!
NYUGI!!!!!!!!!! :wink: Most kicsit frissebb a levegő talán jobb lesz!Szerintem a frontot érezted!Takarítással ne foglalkozz annyit,én sokat porszívóztam ennyi idős terhesen és csak a portörlés volt az én reszortom,na meg a felmosás!A fürdőt apa mindég megcsinálta,nem engedte,hogy én hajoljak nehogy elcsússzak stb......!Anyukád meg .......inkább nem mondom! :oops: :? :evil: Az,hogy ideges vagy megértem,de tényleg nyugi,mert lesz ez még rosszabb is! :? :wink: bocsi,de tényleg így van! :oops: :wink: Ja és amit nem fontos felvenni,hagyd a földön,majd apa,ha elesik benne tuti felveszi!
Giga!
Ismerős a helyzet amit leírtál!Én elég sokat vagyok velük egyedül,így csak mosolyogtam azon amit olvastam! :wink: :D
Piroska!
Édes Didri ahogy kúszik! :wink: :D
Tami!
Jók a képek és tényleg sokat nőtt Kristóf!
Katica!
Várom/juk a beszámolót és a képeket! :wink: Üdv újra itthon! :wink: :D
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

A buli megvolt,nagyon jó volt nagyon elfáradtam/tunk ,lén még most is kóválygok ,bár igaz,hogy tegnap még egy kicsit ráhúztunk sütöttünk szalonnát és a maradék húsit is megettük,meg még mindég van ez az ami nem fogyott el!
Kezdem az elején!Péntek este Roli elment Zsani keresztapjával még éjszakára horgászni még három gyerkőccel együtt!Reggel jöttek csak haza,hulla fáradtan,de nem akart lefeküdni,mert állítólag kialudta magát!
Én még pénteken este 10 -kor a gyros szószt csináltam,így kb fél 12-kor kerűltem ágyba,de nem a szósz miatt!
Reggel már korán fent voltam,és tiszta ideges lettem amikor kinéztem az ablakon!Akkora szél volt,hogy zúgott!Jól kezdődik -gondoltam!10 óra felé lementünk az udvarra megcsinálni a mini szenyókat és a lufikat felfújni,feltenni dísznek!Na a lufi fújásról lemondtunk mert ahogy feltámadt a szél felkapta a lufikat és átfújta a szomszédba őket!a gyerekek bementek a szobába és ott felfújtak egy párat(gondoltuk később lecsillapodik a szél),így is lett kb olyan 1 óra felé alább hagyott,így feltudtuk díszíteni az udvart!Közben apa elment a tortákért,hááát a torták nem úgy sikerültek,mint ahogy én elgondoltam,de azért elfogyott és tetszett a gyerekeknek így is!
Anett és Zsani nagyon sok ajándékot kapott !Kaptak Bradz babákat,hajbizgentyűket,formabedobót,fürdőjátékokat,ruhákat,Anett kapott parfüm készítő készletet,gyöngy festőt és karkötő készletet,smink készletet,Zsani még kapott telefont!!Biztos kihagytam valamit,de majd pótolom!Mindennek nagyon örültek!Felnőttek is nagyon jól érezték magukat!Én lefől járkáltam szolgáltam fel mindent (Zsani keresztanyjával együtt)!Este volt szalonna sütés .Egész nap szolt a zene,játékok elmaradtak,mert nem volt rá idő!Így is Zsanit külön köszöntöttük,mert elaludt,bár szerintem jobb is volt így!Vasárnap kicsit buliztunk még,egész nap kint voltunk,edtük a maradékokat stb.........!Teszek fel pár képet a buliról!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kapok még képeket,mert én nem nagyon tudtam fényképezni,így sok minden le is maradt!Hol fényképeztem hol kameráztam! :? :oops:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop!
Nagyon jók a képek! Szerintem szépek a torták is. Hát ez az anyák sorsa, jönnek-mennek egy-egy ilyen szülinapon, aztán jól kidőlnek. :D

Kép
Kép
giga1

Tiop,
BOLDOG SZÜLINAPOT A CSAJOKNAK!
Szépek a torták!!!

Csajok,
Ollllyan takonykór jött rám, hogy alig látok, meg kapar a torkom. Ilyet is csak én tudok a tízmilliófokos nyárban. A doki is jól kiröhögött, és mondta, hogy igyak forró teát, semmi különös bajom nincs. Pedig én inkább a hideg sörre szavaznék... Asszem a kocsi légkondija a ludas a dologban. :?

Ronibabának jön a 7.+8. fogacskája, de nem ám a sorban következő, hanem lent már van 2, fent meg 4 középen, utána jönne ugye a szemfog, de nem az bújkál kifelé, hanem kétoldalt a szemfogak mellett a kisrágók. meg lent is keményedik-fehéredik az ínye. őrület... kicsi krokodilom...

kajálás: Ronikám ma délben lenyomott 2 dl tejcsit, utána egy kis meggylevest, aztán kb másfél evőkanálnyi mennyiségű thai rizset... mer az nagyon kell egy 10 hónapos babának... Bogival meg közelharcolni kell, hogy egyen már valamit, de mindig fontosabb dóga van...

Bogival most ezerrel nyomjuk a szobatisztaságot (októbertől ovi), de egyelőre én állok vesztésre: ma eddig 7-ből 3x a wcbe, 4x a bugyingóba ment a csurrantás de nem tehet róla a kisdrágám, ő annyira jól akarja. az első "baleset" akkor történt, amikor épp a kicsit pelenkáztam, ő nem akart zavarni, hanem egyedül besurrant a wcbe és próbálta letolni a rövidnacit meg a bugyikát, de felmászni nem tudott egyedül, mert én ökör nem tettem be a fellépőjét. áll a kicsi tócsában, teljesen megsemmisülve, és halkan(!) kiabál "anyuci pisiltem, nem sikerült". olyan szomorú volt... :( aztán még 3x becsurgott az eleje, ebből egyszer csak annyit bírt mondani, hogy "anya pisilek" - és már jött is... csak már nincs bugyija, amit ráadjak, mert mind mosásban van, épp száradnak, mert tegnap is gyakoroltunk... :oops: úgyhogy most királylányos bugyipelust adtam rá, de abba nem pisilt bele, hanem szólt, hogy "anya a kijájlányt nem szabad lepisilni, menjünk a wcbe" és oda sikerült. ilyenkor úgy bír örülni magának. lassan megy, de már látom a reménysugarakat. :wink:

viszont kaptam rosszhírt, hogy az öcsém kórházban van Debrecenben, és egyelőre nem tudják mi a baja. mivel Crohn-os, ezért szinte nincs is immunrendszere, és pár napja kapott 4 újfajta gyógyszert erre a betegségre. tegnap reggelre bedagadt az egész arca, nem tud beszélni, nem lát szinte semmit, annyira fájnak az ízületei, hogy nem tud járni szinte, és lázas. most befektették fertőzőre, hogy kizárják, nem-e mumpszos véletlenül ill. van egy másik betegség, ami hasonló a mumpszhoz - az is arcdagadással jár. ha egyik sem, és nem találnak nála vmi komolyabb fertőzést, akkor meg átfektetik másik osztályra a Crohnjával, hogy nem-e valamelyik új gyógyszere okozta algériás reakció. a gyógyszereivel az a gond, hogy annyira újak, hogy szinte nincs is róluk tapasztalat, otthon pl. az ügyeletes orvos vasárnap reggel amikor anyu bevitte a tesót, azt mondta, hogy ő még nem is hallott a 4-ből 2-ről. úgyhogy most eszem a kefét, mi van. látogatni nem tudunk menni - a törpékkel ugye nem szabad, ráadásul a férjem még nem volt mumpszos, még csak az kéne, hogy elkapja... én mehetnék egyedül, de a drágámnak annyi melója van, hogy nem tud egy napra sem elszabadulni, hogy itthon maradjon a csajokkal. küldött képet telón az arcáról a tesóm, hát rendesen betojtam tőle, ahogy kinéz... és teljesen maga alatt van, tök depi, mert azt mondta neki a főorvos, hogy akár 2-3 hetet is bent tölthet a fertőzőn, ahol egyedül van egy kétágyas szobában, nem kaphat szobatársat, mert ott betegségek szerint rakják szobába az embereket...

jajj, bocs a kifakadásért, de olyan elegem van!!!!
andibab

3 kép a csajokról:

Bogi és az eső:
Kép

Bogi motorozik (bár nagyon szeretne már biciklit):
Kép

Roni fáradtan bambul:
Kép

pápá!
andibab

Sziasztok!

Andi, mihamarabbi jobbulást kívánok a testvérednek!!!!Nagyon rossz lehet most neki, nektek. Édesek a lánykáid nagyon!!Bogi olyan nagylányos lett így a rövidebb hajával, tetszik nekem nagyon.
:D

Giga, nem semmi estétek volt tegnap. Nemsokára majd én is megtapasztalom az efféle dolgokat :wink:

Nircee, megértem a hangulatváltozásaidat, biztosan a meleg is rátett egy lapáttal. Én is sokkal nyűgösebb vagyok olyankor, meg szegény Sárikámhoz is kevesebb a türelmem, ha ezer fok van. De ma jól jött egy kis eső, meg enyhülés. Nem semmi Simi súlya!!!Mekkora baba lesz, ha megszületik?? :) Én nem tudom a súlyát Picikénknek, mert a dokinéninek nem méri a gépe a súlyt, két hét múlva a kórházba kell mennem hozzá, majd azon a gépen megnézi. Kíváncsi vagyok rá.

Tiop, először is BOLDOG SZÜLINAPOT ANETTNEK!!!!
Jó lehetett a buli, jók a képek!! :D Hányan voltatok végül? Volt nagy társaság, azt látom :wink:

Piroska, édes Didri, ahogy kúszik. Innen már nem sok a mászás, meglátod!!! :wink:

Pár szót a nyaralásról, akit érdekel: ez ilyen nosztalgia- nyaralás volt számomra, mert gyerekkoromban sokat voltunk a Tisza-parton, többbek között ugyan azon a helyen is, ahol most volt a szállásunk. Jándon voltunk a gátőr házban. A szüleim, három testvérem, meg a leendő sógorom, és sógornőm. ( Lehet, hogy nem is mondtam még, hogy a bátyám és a menyasszonya kibékültek!!!Öt hónap után megint együtt vannak, annyira örül az egész család. Biztosan emlékeztek, mennyire le voltam törve, mikor szakítotak. )Na meg mi hárman, ill. négyen. Így voltunk tizen. A Tisza sajnos áradt, nem lehetett benne fürödni, mert zavaros volt, meg nem is volt homokos partja sehol. (se Jándon, se Tivadarban, se Gergelyiugornyán). De Vásárosnaményban van két strand is, az egyik félig fedett, van kinti, és benti része, ott voltunk az egyik nap, másik nap meg az Atlantika vízividámparkban. Hát csajok, mondtam is a férjemnek, hogy ide visszajövünk, ha nem leszek kismama, és lecsúszok az összes csúszdán, meg kihasználom a többi jó lehetőséget is, amit most nem tudtam(még soha nem voltam aqua-parkban). Mindenki jól érezte magát, bár az utóhatás kicsit kellemetlen volt, mivel mindenki jól leégett, kivéve Sárikát. Rá nagyon vigyáztunk, magamra nem tudtam :oops: Pedig én is be voltam kenve, de hülye fehér a bőröm, és többször kellett volna kenni.
Egyik nap elmentünk kirándulni a környékre. A háziaknak a szép kert mögött van egy nagy baromfiudvar, Sárika nagy örömére. Látott kisnyuszit, kiskacsát, kislibát, disznót, meg a "felnőtt" baromfikat. Minden nap meg kellett nézni az egész jószág állományt, annyira tetszett a leányzónak.

Jövő héten meg anyósomékkal megyünk egy hétre Lókútra. Lesz még egy esküvő, egy médiatábor, amit a férjem szervez(mi csak "tartozéknak" megyünk :wink: ), meg pár nap valahol a Balaton környékén csak a család. Szóval mozgalmas lesz még a nyár...Ja, meg még augusztusban egy arany, meg egy ezüst lakodalom. Szüleim, és nagyszüleim :lol: Aztán augusztus közepétől már sehova, várjuk a babucit :D

Képeket most még nem tudok tenni, mert apukám laptopján maradtak, le kellett tölteni, mert betelt a tárhely, és még nem írták ki, és juttatták el. Ha meglesz, teszek fel párat.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Andi:
nagyon egyszerű kiszűrni, hogy allergia vagy nem, igyon calciumot és ha lemegy a dagadás, akkor allergia.

Megvettük a bödönt vaterán, nemsokára megkapom. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Először is Boldog szülinapot Zsaninak, és Anettnek, így utólag is... :oops: Látom jól sikerült a buli, nálatok is volt létszám, Tiop! :wink:

Andi, a klímával nagyon kell vigyázni! A párom is bazi érzékeny rá, és rögtön kapar a torka.. :? Tesódnak jobbulást! Reméljük gyorsan kiderül mi a gond.
Édesek a csajok!
Pisi ügyben ugyanez van nálunk is. Annyi különbséggel, hogy Szonja nem megy egyedül, csak elvétve, hanem fogdossa a bugyeszt, és ha rákérdezek, hogy pisilni kell e akkor válaszol, hogy igen. :wink: Ha nem kérdezem becsurrant, és kiabál... :D
Bevásárlást nagyon irigylem, de én is szándékozok menni Cundába.

Pilla, na már azt hittem elvesztél! :)

Tami, tényleg nagyon nagyot nőtt Kristóf! Igazán ezt csak azokon látjuk akik ritkábban tesznek fel fotókat a csemetékről, mint te!
:)

Nircee, nyugiii!!!! Tudom, hogy ezt nagyon könnyű mondani. Alappól én egy ilyen "minden szaron idegeskedő" vagyok, és sokszor nagyon nehéz magamat lenyugtatni. Neked meg hatványozva vannak a rizikófaktorok... :wink: :lol: (terhesség, meleg) Igaziból szerintem nagyobb türelemmel a környezetednek kell lennie, mert el fog múlni! :wink:

Piroska, Didri tényleg nem bízza a véletlenre! Édes nagyon! :)

Katica, de jó nektek!! Az egész nyaratok nyaralás! :wink: :)
Nekünk talán csak egy-egy hétvége fog jutni ezen a nyáron, mert a házvásárlásra kell koncentrálni, és hát ugye választani kellett, hol legyen a helye a pénznek. majd talán jövőre. :wink: Viszont holnap megyünk előszerződést kötni, és onnantól már csak egy-két hónap a költözésig... :roll:

Este majd keresgetek képeket!

Szantre?? :shock:

thenus

Sziasztok!

Pilla: kösz a képeket, le is fogom őket tölteni!!!

Andibab: sajnálom a tesód.... Nekem volt gyerekkoromban ilyen arcdagadós allergiás rohamom - hát nem egy vicces dolog, azt hittem, megfulladok. :(
Boginak gratula, nem baj, ha néha mellémegy!!! Legalább akarja!

Piroska: azért ne lepődj meg, ha még nem lesz a bödönnek túl nagy sikere - később attól még bejöhet! ;) Egyébként súlyos allergiás rohamnál kalciumot inni édeskevés - min. injekcióban kell kapni, de inkább valami komolyabb antihisztamint... Nekem az ételallergiám miatt rendszeresen volt itthon kalcium injekció, de mostanában már szerencsére nem dagadok be, a gyógyszereket, amikre allergiás vagyok meg messze kerülöm...

Lolonak meg sajna van egy enyhe hasmenése: zöldes, nyálkás. Nem nagyon vészes: tegnap délután 4x volt kaki, ma 2x. Édes, mert rögtön szól mindig, hogy "kaka" és jön oda, hogy szagoljam meg. :) Gyanítom, hogy fogzással függ össze, mert közben dől a nyála, rág ezerrel, éjszaka többször felriad és tátja a száját a dentinoxnak... Hát, ez van. (Dokihoz most inkább nem viszem, mert eddig még mindig csak Normaflore-t adott, ami semmit nem ért...) Eszik, iszik rendesen, úgyhogy komoly gond nincsen...
Vendég

Verna
szegény Flóra, gyógyulást kívánok neki!
A bödönt szerintem még nem fogja értékelni, de majd jó lesz, csak nem akartam akkor veni, amikor már késő. Jártam már úgy ruhájával, hogy mire feladtam volna, kicsi volt, a játékkal nem szeretnék úgy járni :). Azért vettem meg még időben, hogy a szállítás meg minden addig összejöjjön.
Allergia
nekem nincs otthon injekcióm, pedig lehet, hogy nem ártana... :oops:

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

No, jól nem jöttem, jó sokáig.

Annyit téma volt és annyi féle hozzászólás, hogy kissé össze vagyok zavarodva, de azért írogatok.

Olvasni általában olvasok, de nem is tudom, elkezdtem kicsit kívülállóként érezni magam, meg mindíg annyi minden összejött, hogy nem is volt időm, az estéket meg inkább apával töltöm, ha éppen ő nem dolgozik.

Kicsit azért is kezdtem kívülállónak érezni magam, mert én Miskolcra nagyon nehezen költöztem vissza, azt leszámítva, hogy az anyósék a szomszédban, anyáék pedig 50 km-re vannak, semmi jót nem látok benne. Imádtam Gödöllőn élni és leginkább azért szerintem, mert a férjemmel ott kezdtünk önálló életet és ott lett kétcsíkos a tesztem, ott voltam kismama, ott talátam rá az orvosmra, oda jártam kismama tornára, ott szültem, ott legeltettük sokan együtt kismamák a parkban a gyerkőcöket. Igaz, sok barátunk nem volt ott, férjemnek szinte senki, nekem pedig a kismamák és még egy-két régebbi ismerős. De nekem nem ez volt a lényeg, hogy a 40 barátunk a közelünkben legyen és mivel első "terhesek" voltunk a társaságban, valamint, hogy havonta jártunk haza, kicsit el is laposodott. Hazajöttünk, család oké, barátok oké, eljárogatunk csomószor itthonról, de mégis maradt az a távolság a gyerekes és gyerektelen barátaink között amit gondolom ismertek. Néha hónapokig ránk sem nyitja senki az ajtót, senki nem hív telefonon, mert hogy nem akarnak zavarni, meg felébreszteni a gyereket, meg tolakodni, meg persze ők dolgoznak én meg csak itthon vagyok és egyébként is nekem k..rva jó. Igen, nem tagadom, nekem tök jó, hogy Lellézek, de amikor a barátnőm igérgeti már vagy 8 hete, hogy jön, de még mindíg nem jön, hanem munkatársakkal találkozik, na nekem ezek rosszul esnek.
Most, hogy már lettek babák a társaságban, akik között mondjuk 1-3 hét korkülönbség van, ők nyilván összejárnak, de Lellével már nem tudunk csatlakozni, mert ő már nagy. Én rohangálok Lelle után, nekik pedig édesdeden alszanak a gyerekek és beszélgetnek, na így sem megyek semmire.
Na mindegy, nem is akarom én itt sajnáltatni magam, vagy nagyon szaporítani a szót, de amikor én csatlakoztam ehhez a fórumhoz, akkor én előtte legalább egy fél évvel olvastam, ismerkedtem veletek, csak úgy, csöndben. Fontolgattam, hogy milyen társaságot válasszak, milyen korúak a gyerekek, ki hány éves..stb. Szóval nem csak úgy regisztráltam és puff. Amikor pedig Pilláknál volt a babatali, a szívem szakadt meg, hogy milyen jó nektek, hogy találkoztattok, hogy milyen jó a gyerekeknek, hogy ismerhetik egymást, hogy együtt játszhatnak. Ilyenkor mindíg kesergek, hogy de jó lenne még Gödöllőn és csak átkocsizni Csömörre vagy a környékbeli kismamákhoz, hozzátok.
Próbálkoztam Miskolcon is bekapcsolódni egy társaságba, de nem ment, egyszerűen utáltam oda írni és észrevettem, hogy nem is érdekelnek a hozzászólásaik, néha kinevettem őket az ostobaságaikon, beszóltam ezért-azért, mert csak próbálkoztam és nem akartam szerves része lenni a társaságnak.
Itt, ezen a fórumon szinte minden nap várom, hogy kivel mi történt, ki mit csinált, kinek mi történt a gyerekével. Nem azt várom, mint egyes fórumokon, amitől a hideg is kiráz, hogy kebelbarátnők legyünk itt, vagy azt írogassam a hozzászólásba, hogy szeretlek titeket, vagy hiányoztok és hogy mindenki milyen rendes, szép okos, ügyes meg legjobb barátok legyünk, hanem csak így, hogy részei legyetek a mindennapjaimnak, hogy olvassalak benneteket és, hogy “beszélgessünk”.
Most, hogy sokat nem voltunk itthon, mindíg csak úgy jelentkeztem be, hogy velünk mi volt, elmeséltem, de csak erre volt időm. Viszont szégyelltem is, hogy ha én kérdezek vagy választ várok, általában kapok is, én meg csak megírom, mi volt Lellével és kész.

No, de nem csak ezért nem jöttem ám, hanem már megint elutaztunk. Megint Vizsolyban voltunk egy hetet és majd szerdán megint megyünk és csak vasárnap jövünk.
Szomorú, de azért vagyunk most ennyit ott, mert apám kórházban van és mi nem jövünk ki egymással túl jól, vagyis inkább én nem viselem jól az alkoholizálását. Amiből persze sértődések kerekednek, de egyszerűen nem vagyok hajlandó elviselni. Egyébként cukorbeteg, az italtól és leszarja, ezért most épp tüdőgyulladása van, de nem a fagyitól, hanem a cukor szövődménye. De, hogy nagyon rosszindulatú legyek, örülök, mert így nagyon, de nagyon jól érezzük magunkat otthon. Lellének van medencéje, homokozója, tök jól eszik ott, nagyokat alszik. A férjem péntekenként csatlakozik hozzánk és csak vasárnap jövünk haza.
Lelle szókincse már akkora, hogy számon sem tudom tartani, gyakorlatilag mindent ismétel, elmond, szépen ejti a szavakat, a kettős betűket. Nagyon büszke vagyok rá. Kedvencem, amikor talál egy hajszálat és rohan oda hozzám a két kis ujját összecsippentve, hogy _hajcá_, meg bírnám zabálni.

Ebben a nagy melegben nagy jól viseli magát, csak víz legyen körülötte. A felső két szemfoga észrevétlenül jött ki, mint a többi is. Egész nap szinte csak gyümölcsöket enne, néha tésza, virsli is lecsúszik, de az eper, cseresznye, meggy, málna, büszke, körte, alma, nyers répa, karalábé jobban megy. Inni még mindíg vedel, csak vizet vagy néha én szoktam egy kis bodzát tenni a vizébe, de a sima vizet szívesebben issza.

A műtétem júl. 7én lett volna, de eszembe jutott, hogy akkor épp menstruálok, így lefújva, most dokit is kell keresnem, mert a sebészem szabira megy, meg új időpontot is kitalálni,mert nekem csak a július jó, akkor anyós itthon van. Gondolom lábadozni is kell valamennyit.

Bocsánat, hogy ennyit locsogtam és már megint csak magamról, magunkról, de mire van egy kis időm és le is írom, már mennem is kell. Most még ki kell teregetnem két adag ruhát meg még egyet kimosni.
Lelle 7kor elaludt, remélem már csak reggel ébredezik, ilyen még nem volt, hogy ilyen korán beájuljon, de nem akartam ébreszgetni, hogy keljen fel és csak később aludjon.

Először is Tiop lányainak szeretnék boldog szülinapot kívánni! Már megint nagyon széppé tetted a szülinapjukat, jó kis partit csináltál! A torátk tök jók lettek és nekem a lufik nagyon tetszenek ott felfűzve. És milyen jó nagy társaság gyűlt a tűz köré!

Thenus, keresgéltem, de nem láttam, hogy írtad, hogy házat vesztek! Már ki is néztétek? Mit szól anyósod? Hirtelen ötlet volt? Mert mintha ti is építkezésben gondolkodtatok volna, ha jól emlékszem. ….és a cédék…. :D pedig jók lennének a kolomposék!

Verna, Lolónak hány foga van már és hány kg? Lelle még mindíg nincs 10 kiló. Kistesó?

Ichtus, nagyon jó lehetett a nyaralásotok, és tök jó, hogy kibékültek a tesódék, de én ilyen felmelegített, újra kezdett kapcsolattok szemben, mindíg kicsit szkeptikus vagyok. De lásd Tiopékat…ha jól emlékszem még tini korukban náluk volt szünet.

Andibab, sajnálom tesódat, a hugom is Crohn-os és néha ő is szenved. De most egész jól van, igaz a vizsgaidőszak mindíg megterheli a “gyomrát”. Ő is talán két hetet volt fertőzőn pedig már tudták, hogy mi a baja, és mit kell kezelni, de még azért szívatták.

Giga, nagyon édesek a gyerekek és elhiszem, hogy költöznétek, most mi is másik albit keresünk, mert én még itt egy ilyen penészes telet nem akarok végig menetelni, viszont amilyet szeretnénk, úgysem lesz….
Hát, az egyedüli fürdetésért nem irígyellek!

Pilla, jók a fotók, olyan jó nektek, hogy már van kertetek!

Nircee, hm, kár, hogy ez a terhességed lett igazán terhes, most amikor “semmi baj nincs” mármint, olyanok, mint Marcival, élvezhetnéd igazán, de mégsem. Valamint sajnálom, hogy nincs segítésged, de ha belegondolsz, hogy ha már Simi is meglesz, akkor lehet kaotikusabb lesz, viszont már nem lesz nagy pocakod!

Bocsánat, tudom, hogy kihagytam sok mindenkit, de most kezdődik a Szökés, a férjem nincs itthon, mert gépeket szerelnek össze, amit visznek Kárpátaljára, de én úgy fosok egyedül megnézni, az cask úgy jó, ha kapaszkodhatok belé és bújhatok a háta mögé, ha nem merem nézni.

Na, még egy-két képecske...

Lelle elkapta a szomszéd néni kacsáját
Kép

megtanult jégkrémet enni, nagyon élvezi
Kép

pancsolója
Kép

a kis cseresznye faló
Kép

Pimpoka

Kép

Kép

Kép
pimpoka

sziasztok!

Pimpoka,
jó hogy írtál! sokszor nekem is ég a fejem, hogy olyan ritkán jövök... a lényeg, hogy jól vagytok! Bogi megnézte Lellét, és közölte, hogy "a kislány nagyon ügyes, eszik nagy villával".

a tesókámat majd holnap kezdik el vizsgálgatni igazából, de ma este bement hozzá a kezelőorvosa, és azt mondta neki, hogy ő nem hiszi, hogy mumpsza lenne, inkább egy autoimmun betegségre gyanakszik, ami kéz a kézben jár a Crohn-al, ami maga is egy autoimmun zizi... és már bevágódott a srác a nővérkéknél :P megkapta a "vacsit", 2 miniszelet kenyérke meg egy kicsi marhamájas konzerv - közölte a csajokkal, hogy maguk nem szeretnek engem, azt akarják, hogy éhen haljak. :cry: anyám is pont bent volt, majd szétszakadt a röhögésben, mikor meglátta a vacsorát. el is ment gyorsan egy pizzáért az ő kicsi fiának... :wink: :lol:
sajna holnap senki nem fog tudni bemenni hozzá, anyu ma hosszúnapos lett volna a munkahelyén, így holnap valahogy le kell dolgoznia a mai meg a holnapi napot egyben. és sajna senki más sincs, aki be tudna menni hozzá, mindenkinek (értsd: az összes "haver") dóga van.
baromira unatkozik már most, a párom majd megy csütörtökön "keletre", lesz valami meló-ügye Nyíregyházán és útba ejti anyut, elküldöm vele a laptopomat tesókámnak, meg pár dvd-t, meg játékot. nekem azt mondta, hogy ne menjek el meglátogatni, nehogy elkapjak valamit, és hazahozzam a csibéknek, még úgy is akár, hogy nem is megyek be az osztályra vagy a kórterembe - ugyanis úgy van megcsinálva a fertőző osztály, hogy kívül van egy balkon végig, amire bentről nem lehet kimenni, de kívülről fel lehet lépcsőzni és így kívülről az ablakból lehet beszélgetni a betegekkel, és persze minden ablakon háló van.

na, lépek, altatni kéne, Apának nem megy a dolog... :wink: anya csak egy van. :D
andibab

Helló

Már épp le akartam feküdni, de megláttam, hogy Pimpoka írt. :D
Hát rólad, Pimpoka, nem is gondoltam, hogy ilyen érzelgős (jó értelemben) is tudsz lenni! Viszont nekem nagyon tetszett, hogy ezeket leírtad. De szerintem ne érezd magad kívülállónak. Sokan vagyunk akik nem tudunk találkozni, ezért, vagy azért, attól még ide írogatunk egymásnak. És én speciel nagyon hiányoltalak már. MErt ha máskor nem, minden nap késő este azért be szoktál írni egy-egy postot. :wink:
Lelle nagyon cuki, és pár hét alatt is mennyit bírnak nőni ezek a törpék!!! :shock:
Jól meg is indult a beszédfejlődése.... ügyi. :) Frizura is új? :roll:

JA, házzal kapcsolatban annyi, hogy igen, ide szerintem nem írogattam az aktuális fejleményeket, mert nálunk hétről hétre változik minden. Egyszer építünk, aztán veszünk, majd megint építünk, megint veszünk...Szóval ahogy a szél fúj... :oops:
Tulajdonképp volt egy telkünk, arra terveztettünk egy házat, majd itt megállt a tudomány, mert az építéshez nincs elég önerőnk, energiánk, és igaziból elég rátermettek sem vagyunk a szervezéséhez. Aztán van egy cég aki itt ikerházakat épít, és veszünk egyet. Eladjuk a telket, pontosabban ők beszámítják, és így lényegesen beljebb leszünk anyagilag. Nem túl nagy, de nekünk megfelel, meg hát nincs törvényben, hogy örök életre ott kell maradni. :wink: Szóval így állunk most.
JA, kérdezted anyóst. Hát ő szerintem belenyugodott, bár örökké talál valami fikázni valót... :) Ma pl azt, hogy jó kicsi udvarunk lesz, még a kutyaház sem fog rajta elférni...na ehhez hasonló beszólásai vannak... :D

NA mostmár tényleg húzok! :wink:

thenus

Jó reggelt!

Pimpoka, jó újra olvasni Téged. :wink: Én úgy, de úgy szeretném, ha egyszer tényleg mindenki el tudna jönni egy talira, mert nagyon meg szeretnék ismerni mindenkit. Jó személyesen is dumálni egy picit és "élőben" olyan más minden apróság is.

Szinte pocakosodásom kezdetétől tagja voltam az NLC-n egy fórumnak. Novemberi babavárók voltak, így nagyon sok közös témánk volt. Amikor megszülettek a babák, akkor viszont elkezdtem ott egyre rosszabbul érezni magam, mert lett egy "vezéranya" és mindenki annak nyalta a ánuszát. Emellett egymásét is nyalták ezerrel és én is beálltam a sorba (bevallom nem vagyok büszke rá). Közben meg ugye itt is "csapattag" lettem és egyre jobban láttam a különbséget a két társaság között. Ott a legszarabb anyát is dícsérték ezerrel, itt meg kinyilváníthattuk a véleményünket. Így egy idő után már nem is írtam nekik, aztán újra írtam, de mindenki szart a fejemre. Végül megírtam a véleményemet a rózsaszín világukról, és "eljöttem" onnan.
Maradtam itt, Veletek, és nem bántam meg. Szerintem szuper kis csapat jött össze, és nagyon sok segítséget kaptam már Tőletek.
Köszönöm csajok!

Tiop, de jó buli lehetett! Látszik, hogy nagyon élvezték a gyerekek. Ilyenkor sajnálom, hogy mindkét lányom őszi-téli. Akkor nem lehet ilyen kerti bulit csinálni, a házban meg csak korlátozott számban férünk el. Nekem amúgy a torták is tetszenek. :wink:

Andibab, sajnálom, hogy a tesód nincs túl jól, de remélem hamar meggyógyul.

Ichtus, mozgalmas nyaratok lesz. :wink: Várjuk a képeket.

Giga, el is felejtettem kérdezni, hogy az asztal lepakolása után is felmászott rá Lili?

Henus, dehogy vesztem el.
Biztos jó lesz majd az új házban lakni, akármilyen pici is a kertje. Nekünk sem túl nagy, már alig van benne hely, mert vettünk egy 4,5 méteres medencét... Így még kevesebb gazt kell nyírni. :oops:
7 éve lakok itt Csömörön, de most kezdem jól is érezni magam. Rendesek a szomszédok, nincs anyós, sógornő, végre kifekhetek napozni a kertbe, stb.

Vasárnap medencés buli volt nálunk. Itt voltak anyuék, megtartottuk a szülinapomat. Apukám bográcsban halászlét készített, anyu pedig tortát sütött. Laura nagyon élvezte a nagy medencét, ki sem lehetett robbantani belőle. Pedig csak 27 fokos volt benne a víz... Eddig meleg vizet csináltam neki, de ebben sem fázott egyáltalán. Még a szája sem lett lila...
Vernával futottunk össze vasárnap, és Ő mondta, hogy nyugodtan tegyük bele a vízbe a lányt. Köszi Verna!

Ezen a héten itthon van a párom, mert haldoklik a cége és két hónapja nem kapott fizut. Szerencsére több állásajánlat is van a zsebében... Egyenlőre úgy néz ki, hogy szeptembertől egy saját szerelőműhelye lesz, ami persze sokkal több munkával jár. De majd besegítek neki a papírmunkában. Legalább újra "hasznos mozdonynak" érezhetem magam.

Kép Kép
Vendég

Andi:
a tesódnak most nem diétázni kellene?

Henus
nekünk is kis kertünk van, de jobb, mintha nem lenne, engem nem érdekel, örülök annak, hogy van ez a kicsi, majd lesz nagyobb is :)

Pilla
ez a Laju, olyan ari :). Ez a kép a székben szerintem az egyik legjobb kép a leányzóról :). Tényleg jó lenne, ha a párod csinálna vállalkozást, és te foglalkoznál a papírmunkával. Igaz, hogy kicsit leterhelne, de azért jó néha kicsit mással is foglalkozni. :) Megnőtt a hajad vagy csak én látom úgy? Amikor találkoztunk, akkor rövidebb volt, nem?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Először is,nagyon szépen köszönöm a dicsiket! :D :wink:
Pimpo!
Őszintén megmondom,hogy nagyon nagyot csalódtam benned,de nagy meglepetésemre kellemesen!!!!Én most ismertelek meg úgy igazából eddig csak ismerkedtem veled(valahogy más kép jött le mindég mint amit elképzeltem)aztán most kinyílt a szemem! :wink: :P Örülök,hogy leírtad őszintén a véleményedet.Tudod sokszor érzem én úgy,hogy tök felesleges vagyok itt,kilógok a sorból mert nekem már nagyobbak a gyerkőceim,de egyszerűen nem tudok elszakadni innen,mert látom,hogy van szükség a véleményekre és tanácsokra(amit tudok adni,hiszen azért már három gyerkőcöm van )Nagyon szerettem volna én is elmenni a talira Pilláékhoz(Katica el is vitt volna),de aznapra vártam a lányok ajándékát amit egy futárcég hozott!Remélem majd legközelebb eltudunk mi is menni,de nekem sem egyszerű elindulnom!Én is írok egy másik Fórumba,de megmondom őszintén,hogy kezd egyre nyálasabbnak tűnni (néha én is beállok a sorba és nyálzok ezerrel)de nem érzem azt mint 1 évvel ezelőtt pl .Akkor egy teljesen másik társaság volt ott (akikkel taliztunk is és jó is volt)Na mindegy van 1-2 emberke ott is akikkel szívesen összejönnék,de ennyi!Itt viszont tényleg az a jó,hogy nem ömlengünk hanem megtudunk minden dolgot beszélni stb..... :wink:

A társaság a tűz körül csak a fele volt a másik fele az asztaloknál ült! :lol: A lufi kevés volt mert szerettem volna még egy párat feltenni ide-oda!Jövőre 200db-at veszünk! :lol: :wink:

Lelle nagyon édes ,ahogy a kacsát szorongatja,szinte hallom ahogy kacag!Az a nagy villás kép pedig irtó jó! :lol: :lol: :lol: :wink:
andibab!
Sajnálom Öcsédet nagyon!Remélem mihamarabb megtalálják a gondot és kiengedik a kórházból!Ahogy olvastam Öcsém jutott az eszembe,hogy ő már milyen jól van és bármikor visszaeshet esetleg ő is!Egy fertőzés vagy bár mi ledöntheti őket!Egy egyszerű torokfájás is ágynak döntötte Öcsémet! :( Remélem minden rendben lesz! :!:
A csajok édes tündérbogarak!Boginak nagyon jól áll a piros szín! :wink: :D
A WC vel szerintem tök jól álltok!Zsani is akkor szól mit Henuséknál,csurog lefelé a lábaszárán a pisi ő áll és mondja,hogy anya-pisi ott!Amikor persze kérdezem,hogy kell-e neki pisilni akkor mondja,hogy nem!Majd kialakul nekik! :wink: :D
Katica!
Nagyon örülök Bátyádéknak!Mondtam én,hogy nincsen még semmi veszve!Jól mondja Pimpo,hogy nálunk is volt egy szünet! :wink: :D Tényleg mikre nem emlékszik Pimpo!!!!!!!! :lol: :shock:
Összesen 22-en voltunk gyerekekkel együtt! :wink: :D
A nyaralásotok nagyon jól sikerült ahogy leírtad!Örülök neki őszintén!Nekem egyszer a pocakom hegye égett le amikor Anettel voltam terhes!Én beültem az árnyékba,de a pocim hegye kilátszott és senki sem vette észre,én meg nem éreztem,mert félig volt csak napon,de az is elég volt neki!Este nagyon furán néztem ki! :lol: Féltem is,hogy nehogy valami baja legyen Anettnak de hála az égnek semmi gond nem volt!Rá 1 hétre meg is szültem_! :lol: :wink:
Piroska!
Édes nagyon Didri ahogy kúszik!Vagy írtam már????? :roll: :oops: :?
Pilla!
Roli nekem is téli,és bizony van ricsaj és hadd el hadd amikor 10 gyerkőc összejön a szülinapján!Minden évben megfogadom,hogy az az utolsó,de mindég megtartjuk neki is! :wink: :D Zsani amikor meglátta a medencéteket egyből mondta,hogy- nekem olyat jó!!?Baba-pancsi.apa most készül venni egy kisebb családi medencét.Már mondta is neki azért hajtogatja mindég ha medencét lát! :lol: Édes Laura a képeken!Nekem nagyon tetszik mindég amikor ebben a fonott szék/fotel-ban van lefotózva!Olyan profin néz mindég a kamerában! :wink: :D

Aszem írtam mindenkinek,akit kihagytam bocsika,de így is sokat írtam! :oops: :? :lol: :lol:
Mindenkinek szép napot,ja és köszönöm még egyszer a köszöntéseket akinek még esetleg nem köszöntem volna meg!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Pimpoka, sajnálom, hogy Miskolcon még nem találtad meg a társaságodat, és nem igazán érzed "otthon" magad. Azért ne érezd, hogy itt is kilógnál a sorból!!!Semmi okod erre. Én is nagyon szeretek ide írni, örülök, hogy megismertelek titeket. Bár én sem tudok mindig sűrűn jönni, meg részletesen írni, de jó, hogy vagytok nekem :D Mikor újra kismama lettem, elkezdtem írni a szeptemberi babavárók közé, de ott annyira ráértek az anyukák, hogy egy nap egy oldalt termeltek, nem bírtam követni az eseményeket, kilógónak édreztem magam, így leléptem onnan.
Lelle nagyon édes a képeken!!Sárika is előszeretettel kergette a kiskacsákat, sikoltozott nagyokat közben. Érdekes, hogy mindhárom képen más Lelle arca, ahány kép, annyi féle. Nagyon nagyot nőtt!!Ja, Sára is a napokban kapott először pálcikás jégkrémet, nagyon tetszett neki a dolog, reklamált, mikor elfogyott :lol:

Pilla, édes Laja, ahogy pancsol!!Biztos jó lehet egy ekkora nagy medence.

Henus, irigyellek ám a költözködésért!!Már én is nagyon mennék sajátba, annak ellenére, hogy nincsenek konfliktusok anyósommal. De még legalább egy évig nem tudunk...A nyaralást pedig ajándékba kaptuk anyáéktól is, meg anyósoméktól is, mi csak "élősködők" voltunk a szállást illetően :oops: Különben mi sem tudnánk ennyi helyre menni.

Lányok, lenne egy ciki kérdésem, de még nem tudtam utolérni az orvost. Nem tudom, mennyire függ össze ez a terhességgel, de ahol régen volt a gátsebem, nagyon érzékeny ott, fáj, ha lépek, meg van duzzadva, meg úgy a szövetek, vagy inak, nem tudom mi, is fáj alul, főleg, ha felkelek az ágyból, vagy lépek. Nektek nem volt ilyen?? :oops:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Most csak Pimpokanak gyorsan: Lolonak 11 foga van (8 elöl és hátul 3 őrlő, a negyedik meg éppen jön, azt hiszem).
Utoljára akkor mérték, amikor kórházban volt, de még ő sem volt 10 kiló!!! Talán 9,5, nem is emlékszem pontosan. De nem érzem, hogy le lennénk maradva, mert nem sovány, csak nyúlánk, és azért látok más ilyen alkatú kislányokat is, ennyi idős korban!

Pilla: Örülök, hogy bevált a pancsizás! :) Nekünk a tegnapi nap maradt csak ki, a vacak idő miatt, amúgy minden nap 2-3X fél-egy órát fürdünk. Lolo már egyre kevésbé fogadja el az úszógumit, ő merülni, meg ugrálni szeretne! :)
Vendég

Sziasztok!

Nem írtam, de azért olvasgatlak titeket :)
Ha jól látom két csömöri is van köztetek :)
Ti merre laktok? Mi a Mező utcában, sajna itt megy az M0-ás az orrunk alatt :(

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!
Gyorsan írok, mert lemaradok a végén, annyit írtok! :D

Andi!
Jobbulást neked! És gyors jobbulást a tesódnak is! Remélem hamar rendbe fog jönni!
Gyönyörűek ezek a lányok! :wink:

Ichtus!
Én is irigyellek ám a sok nyaralásért! Sárika édes lehetett a sok állatka között! Várjuk majd a képeket!

Verna!
Lolonak is jobbulást! Van még hasmenése?

Pimpo!
Örülök, hogy leírtad az érzéseidet. Sajnos át tudom érezni a dolgot, mert itt Dunakeszin én sem ismerek túl sok embert. Akivel eddig összejártunk elment dolgozni, a gyerkőc meg persze bölcsibe van. Na de nem akarok én most kontrázni. Csak azt akartam írni, hogy megértelek, és szívből kívánom, hogy hamar változzon meg ez a helyzet! Legyen ott sok-sok barátod, de azért természetesen gyere ide is! :wink:
Édes Lelle a képeken! Tök szuper az a medence!

Pilla!
Attól függetlenül felmászott az asztalra, de már azóta leszokott róla. :D Marha jó a medencétek!

Ichtus!
Nekem nem volt ilyen fájdalmam a gátsebemnél.

Kép
Kép
giga1

Na, végre felvette a telefont a doki, délután megyek be hozzá a kh-ba, remélem, nem lesz semmi komolyabb gond :?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Szokásos módon eltűnve. Most is többek között azért gondoltam, hogy írok, mert megakadt a szemem azon amit Pimpoka írt. Ha jól értelmezem amit írt, akkor valahogy én is úgy érzem magam mint ő. Itt Szigethalmon abszolút nem ismerek senkit, de valahogy nincs is hozzá kedvem. Meghívtak az itteni fórumba, de nem sokáig írtam mert már egy összeszokott társaság volt, meg állandóan a fogyókúra volt a téma ami engem nem igazán érdekel. Nagyon szeretem ezt a fórumot viszont igaz ami igaz, azért is írok ritkábban mert egyszerűen már annyian vagyunk, h nem tudom követni az eseményeket egy csomószor nem is tudok bekapcsolódni a dolgokba. Nehogy félreértsetek nem baj, h ilyen sokan lettünk, csak hát míg kevesebben voltunk jobban tudtam mindenkiről mindent, képben voltam. Szoktam azzal takarózni, hogy nincs időm írni, pedig mint tudjuk mindenkinek arra van ideje amire akarja. És én egy kicsit háttérbe szorítottam a fórumot :oops: Ezért egy csomószor lelkiismeret furdalásom is van, hiszen annyi segítséget, tanácsot kaptam, mindig leírhattam h gondom volt. Én meg csak néha bejelentkezem, gyors leírom mi van velünk és ennyi :oops: Na mindegy, nem untatlak titeket ezzel, csak mondom megakadt a szemem Pimpoka írásán.
Hát igen, a másik dolog, ez a hülye távolság, hogy nem tudok elmenni találkozni veletek. De az tuti, hogy ha legközelebb lesz ilyen találka, megmondom a férjemnek, h vigyen el bennünket és délután meg jöjjön értünk. Oldja meg, leszarom hogyan.

Más: Lilinek frankón levágtam géppel a haját. Mostmár tényleg úgy néz ki mint egy kisfiú, főleg ha pólóban meg rövidgatyában van :oops: De nem baj, én imádom ezzel a hajjal, annyira cukipofa lett.
Látom kb akkorák lehetünk súlyban mint Loló és Lelle. Régen volt mérve a kiscsaj, de kb 10 kiló lehet. Elég sonkásak a combjai, viszont nem egy langaléta. Nemtom van-e 80 centi mert nem hajlandó odaállni a magasságmérőhöz.
Fogak: Nekünk 12 van, a szemfogak még váratnak magukra, de kint van 4 rágó.
Pelus téma: Lili egy pár napja már akkor is szól, ha még nincs kaka a pelusban. Gondolom most kezdi érezni, fölfogni az ingert, mert nem sokkal utána szól is h kaka van és megy a pelenkázóhoz, h cseréljünk. A bilire esze ágában sincs ráülni, csak rácsukja a tetejét és föllépőnek használja kézmosáshoz.
Pisi nálunk is úgy van, h amikor csorog végig a lábán akkor szól h pici (így hívja, a kakát meg tatának).
Beszéd: szavakat próbálja ezerrrel mondani, elég sok megy már neki. Viszont szókapcsolatot még nem tud mondani. Nem mintha zavarna, a férjem kérdezget állandóan, h mikor beszél már ez a gyerek :shock:

Nircee: láttam írtad, h Marci nem szeret fürödni. Nálunk is így volt az elején, pedig tavaly nyáron imádta. Most meg állandóan nyavíkolt ha hozzáért a víz. Lassan rájöttem, h hideg volt neki. Mostmeg már tök mindegy milyen hideg, ruhástul megy belefele, akkor is ha hűvös van. Nagy kópé, jön h vegyem le a szandit meg a ruháját és ha mondom neki, h nem mert hüvi van, akkor belemegy úgy ahogy van.

Tiop: Utólag is szeretnék Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánni a lányoknak. Szupi kis bulit szerveztetek!

Ichtus: én nem tudok segíteni, nekem nem volt ilyen. Legalábbis nem emléxem.

Andi: jobbulást a tesódnak! Szar lehet neki egyedül a kh-ban, főleg ebben a dög melegben.
Nekem is nagyon tetszik Bogi haja! Roni jó sokat nőtt!

Pilla: Laju nem semmi, király a kép ahogy ül a széken :lol:

Pimpoka: Nem semmi Lelle! Jó sokat változott, már tiszta kiscsaj nem is baba! Öcsém mindjárt pasizni fognak a csajaink, úgy telik az idő.

Verna: Lolónak elmúlt a hasmenése? Én annyira bánom, h nem folytattuk a babauszit, Lili imádja a vizet, szerintem jót tett volna neki az úszás.

Megyek most megpróbálok képet kicsinyíteni a kis kopimról. Lassan kelni is fog, de remélem azért a képet még el tudom küldeni.

üdv mindenkinek!

Kata

Tudom, sok mindenkit kihagytam megint, ne haragudjatok :oops:

Kép
murphyke

Kép

Kép

így eszi a szalonnazsíros kenyeret:
Kép

Kép
murphyke

Giga: az egyik ismerősömék is Dunakeszin laknak lakóparkban. És ők is mondták, h nem egyszerű a dolog. Nekik a buszmegálló fél órára van, ha kilépnek. Kicsit könnyebb a helyzetük mert már bölcsis a gyerek, mindketten dolgoznak, gondolom ezért nem érzik annyira egy játszótér hiányát. Mi is néztünk anno lakóparki lakást, de pont ezek miatt vetettük el, hogy se egy játszó a közelben, se egy fa ami árnyékot adna. Szóval nem könnyű, főleg két gyerekkel. Az tök jó, ha lesz kocsid.

Henus: remélem rendben lesz a költözés. A ház amit építenek, már kész is van?

Na tényleg megyek, még jó h van kaja és nem kellett ma főznöm.

Kata

Kép
murphyke

Sziasztok!

Henus, nem vesztem el! Köszi a hiányolást! :D

Itt vagyunk anyukáméknál, mert a párom gyerekeket táboroztat egy hétig, de ma egyedül vagyunk, mert anyu és apu is dolgozik ma még. Márk alszik, úgyhogy próbálok írni mindenkinek.

Tegnap voltunk Márkkal az egyetemen, egész jűl viselte a megpróbáltatásokat, csak egyszer sírt, de azt nagyon jól időzítette. Azért mentünk, hogy jegyet írassak be az intézetvezetővel, de ilynekor nagyon sokan vannak nála, és rengeteget kell várni. Egy darabig el is voltunk, de aztán Márk elkezdett nyűglődni, majd torkaszakadtából üvölteni az aulában. Erre az intézetvezető (aki egy mumus, én nagyon tartok tőle, rá nézni sem merek csak úgy..) lejött utánunk az emeletről (nem volt nehéz megtalálnia, annyira nagyhangú a fiam), hogy miért sír ez a gyerek, és mire várunk éppen. Mondtam, hogy épp arra várunk, hogy jegyet írjon be nekem, mire felvitt az irodájába, előbányászta az indexemet a kupacból, és aláírta a jegyeimet. :shock: :lol: :lol: :lol:

Pimpóka, látom, mindenkit megérintett az, amit írtál! Engem is (majdnem elsírtam magam :oops: ) Ne érezd magad kívülállónak, szerintem oszlopos tagja vagy a fórumnak, akkor is, ha legtöbbször csak épp leírod, mi van veletek. Mellesleg nekem többször is válaszoltál a kérdéseimre! :lol: :D

Katica, mozgalmas nyaratok lesz! Hogy bírod ezt a sok utazást a pociddal? Növöget már? Láthatunk róla képet?

Pilla, micsoda nőci a csajod! Tud pózolni!

Murphyke, nagyon édi Lili az új hajával! Márké is ilyesmi, az övét is géppel csináltunk. De Lili az új hajjal is kislányos, nagyon szép pofija van.

Giga, jó kis este lehetett a múltkor, mikor kánonban bőgtek. A szomszédokkal meg ne foglalkozz, Márk majd' minden éjjel úgy bőg, mintha nyúznánk :oops: (éjszaka sokszor fél-egy órákat sír még most is, ha felébred, de nem tud visszaaludni, ilyenkor csak ordít, tekereg a kezemben.. aztán egyszer csak abbahagyja :roll: :? )

Andi,
tesódnak jobbulást!
Gyönygörűek a lányok a képeken, Bogi nagyon édi az esős képen! És tök ügyes a csaj a szobatisztasággal, szerintem az nagy szó, hogy ennyire igyekszik!
Roni nem jár még? :P :wink:

Piroska, Didri nagyon ügyes! Ne aggódj, nem lesz itt semmi gond a mászással! Evés azóta rendben van?

Verna, tök jó, hogy Loló ennyire imádja a vizet, és hogy ilyen ügyes. Én is jó dolognak tartom a babauszit, de mi is abbahagytuk miután elköltöztünk. Sajnálom is nagyon, de remélem a nyáron azért vissza tudjuk szoktatni Márkot a vízhez.

Tami, annyira vagány Kristóf! Nagyon édes!

Na, és végül, de nem utolsó sorban:

Anett! Zsani! Boldog szülinapot!

Kép

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Nircee,
téged nem szándékosan, de kifelejtettelek... :oops:
Sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed magad. Ne legyen bűntudatod amiatt, hogy nem vagy olyan alkalmazkodó mint máskor, most igenis te vagy a legfontosabb! Ha a kiabálás segít, hát kiabálj, a takarítást meg felejtsd el! Próbálj kicsit megnyugodni, ezzel Siminek sem teszel jót! Az pedig hogy Marci hisztizik, az az életkorának megfelelő viselkedés, akkor kéne aggódni, ha egyáltalán nem akarná az akaratát érvényesíteni veletek szemben. Tudom, hogy ettől nem könnyebb elviselni, és türelmesnek lenni, de tudd, hogy nem azért csinálja, hogy bosszantson.
Kitartás!!!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Andus: három csömöri is van: Nircee az új ovinál lakik, Pilla felétek, az újfaluban, mi meg a régi részen, a Kakasdombon. :)

Murphyke: tavaly én is géppel nyírtam Lolo haját, jó rövidre, de most már göndörödik neki, úgyhogy nem lóg a szemébe - kivéve, amikor vizes, úgyhogy most, amikor voltam fodrásznál, megbeszéltem, hogy elviszem valamikor, és a frufrujából megpróbálnak vágni.

A hasmenés egyébként javult, még mindig kicsit hígacska, de ma csak egyszer volt délelőtt kaki, délután meg pelus nélkül rohangált a kisasszony, és valahova pottyanthatott, mert egyszer csak kakis volt a popója. ;) Pisilt is, és nézte, ahogy folyik a lába között, édes volt! :)
Vendég

Sziasztok!

Murphyke, jó hallani felőletek! Édes lett Lili rövid hajjal. Én is nagyon gondolkoztam az egészen röviden, de végül csak kicsit megnyírtam hátul, meg oldalt, most még rövidebb, mint a talis képeken. Na, majd holnap mutatok friss képeket. A nyaralásról sajna kevés van még nálam, de csak találok friss képeket :wink:

Szantre, nem semmi, hogy Márk milyen jól időzített :wink: Van már pocakom rendesen, teszek majd fel képet.

Voltam dokinál, azt mondta, a gát körüli vénák tágultak ki, a méh nyomására(többedik terhességnél előfordulhat), szülés után helyreáll a rend. Addig meg rosszabbodhat is :? De legalább tudom, hogy nincs semmi gáz. Babuci jól van, 1500g körüli, ami megfelel a korának. A gép is szept 15-re saccolta a születését. Na, majd meglátjuk :D

Nircee, hogy vagy? Fizikailag, és a lelked?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!
Katica!
Nekem volt Anettnál is és Zsaninál is ilyen fájdalom!Majd megszűnik tényleg!Egyébként nekem szokott mensinél is fájni ha sokat állok,és időváltozásra is érzékeny volt egy ideig! :? :oops:
Murphyke!
Köszönjük neked is a köszöntéseket! :wink: :D
Képek nagyon jók aranyos a lányod a kis szoknyában nagyon!
Tavaly én is lenyírtam géppel Zsani haját,mi is úgy néztünk ki mint a kisfiúk,de a lényeg az volt,hogy ne izzadja széjjel magát! :wink:
Henus!
Sok sikert a költözködéshez! :wink: :D
Szantre!
Neked is köszönjük a köszöntéseket! :wink: :D :lol:
Márk akkor nagyon jól megoldotta a várakozást!Tök természetes,hogy nem bír olyan sokat várni,hiszen egy felnőttnek sincsen birka türelme,nemhogy egy gyereknek! :wink:

Képzeljétek apa tegnap akkora meglepetést okozott a gyerekeknek,bár inkább csak a Zsaninak mert Anett és Roli nem mehet bele!Hozott Zsaninak egy ugrálóvárat.Már múlthéten kinézte,mert Zsani mindég mutatta az újságban,hogy ezt kérem!Nem is volt drága,így meglepte amolyan utólagos szülinapi ajival!Anett ugye kapta a bicajt+Megelepi volt még egy plüss állatka is!Mondta a két nagyobb gyerkőcnek,hogy ma kapnak egy medencét ők!Azért ma,mert azt már nem tudta hazahozni!Ennek én is örülök,mert legalább nekem is lesz valami élvezetem benne! Nem vesz nagyon nagyot ,mindjárt mutatom,hogy milyet! Egyépként Anett is belement tegnap a várba,de nem nagyon engedem,hogy együtt benne legyenek! :wink: :D
Képvalami ilyesmit nézett ki apa!
Teszek fel pár képet a csajokról!Roliról azért nem tudok sűrűn feltenni mert nem lehet őt fényképezni,nem szereti! :oops: :? :(
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Bocsi,hogy ennyi lett,de nem tudtam választani! :oops: :? :lol:
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt Tsajok!

Tiop, szerintem egyáltalán nem lógsz ki a sorból. Én mindig várom az új híreket a gyerekekről és baromira irigyellek a nagy baráti társaságotok miatt. Én is össze tudnék hívni egy rakat embert, csak azoknak a háromnegyede vagy engem útál, vagy én nem szívlelem őt. Sajna nálam nincs köztes megoldás... Valaki vagy kedvel, vagy kifejezetten gyűlöl. Ezt váltom ki az emberek többségéből, talán azért, mert én is ilyen vagyok. Valakit vagy nagyon szeretek, vagy nagyon útálok... Olyan nincs, hogy elviselem. Ezért gondolom, hogy engem sem lehet csak úgy elviselni...

Murphyke, Lili nagyon édes kiscsaj. Szerintem jó lett a haja. Lehet, hogy Lajurának is le kéne vágni, de örülök, hogy megnőtt. Tavaly ilyenkor akkora kopasz folt volt benne, hogy azt hittem 18 éves korában is kopasz lesz még.

Szantre, Márknak igazán jó az időzítése.

Pimpoka, kicsit úgy érzek, mint Tiop. Most ismertelek meg igazán. Meg kicsit úgy, mint Henus. Meglepett, hogy ilyen is tudsz lenni (jó értelemben).
Bevallom, hogy amikor láttam, hogy Lelle, aki fiatalabb Lajuránál, milyen szépen eszik kanállal, minden ellenérzésemet félretéve, megpróbálkoztam azzal, hogy az én csemetém is egyedül egyen. Bejött... Már egész jól megy a kanalazás, villával meg szinte mindent meg tud enni a lány. Még a kenyeret is... :oops: :lol: Köszi! :)

Ichtus, nekem a mai napig szokott fájni a gátsebem komolyabb időváltozásnál (frontnál). Örülök, hogy az orvosnak sikerült megnyugtatnia Téged.

Tami, tényleg nagyot nőtt Kristóf. :shock: Tényleg azoknál szembetűnő a változás, akik ritkán raknak fel képet.

Mennem kell, mert felébredt a ház URA...
Jányok! Mit szólnátok egy medencés bulihoz, nálunk? Mondjuk jövő héten?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.04.27 10:16-kor.
Vendég

Tiop, ilyen ugrálónk van nekünk is. :wink: Bevált...
Vendég

Pilla!
Igen a képeken láttam,hogy van nektek is,így gondoltam ,hogy Zsaninak is tetszeni fog! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla!
Nagyon sok Boldog születésnapot kívánok neked!
Kép
Megesik az néha az emberrel,hogy becsicssent egy cseppet! :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszi, Tiop! :wink:
Vendég

Pilla! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Mit főztetek bográcsban? Nagyon jó a medencéből kikukucskálós kép!

Köszi mindenkinek!

Hétfőn jelentekezek! Most készülődök, nemsokára itt van anya értem és megyünk haza, Lelle épp alszik, így talán ebédelek is.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pilla!
Remek a hangulatom-tom-tom-torotomtom, ma van a szülinapom-pom-pom-pororom-pompom. :lol: Ezt énekeld el magadnak! Bódog szülinapot!

Tiop!
Mi is pont ilyen ugrálóvárat akarunk venni a gyerekeknek, persze egyelőre Lili fogja használni. :wink:

Pilla!
Melyik nap lenne a medence parti? Abban a nagy medanciéban lenne?

Kép
Kép
giga1

Pimpoka, halászlét főztünk. ;)

Giga, tegnap volt a szülim és énekeltem is azt a dalt, szinte egész nap.

A medencés buli sajna törölve, mert most derült ki, hogy jövő héten megcsinálják az elmaradt munkákat a házon és a kertben. Így kerülgethetnénk a munkásokat.

Amúgy a piciknek van egy csúszdás medencénk itthon, de lehet a nagyban is pancsolni. 27 fokos a vize. Ki miben szeretne.
Vendég

Sziasztok!

Pilla, utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!!!!!!De jó neked, hogy ilyen jó bőröd van, az én hátam hámlik rendesen, úgy nézek ki most, mint egy leprás :oops:

Tiop, Pilla, a doki is megnyugtatott ugyan, de most már látom, hogy nem csak én vagyok ilyen "defektes".

Teszek fel néhány képet, vegyesek, az utóbbi hónapban készültek:

Kép cseresznyés kisasszoy Kép diplomaosztós családi Kép közreműködés flekken sütéshez Kép háttérben a pocakom

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?