Sziasztok,
elnézést, hogy így ismeretlenül írok ide, de Aminához lenne egy-két pozitív gondolatom.
Amina,
mi is a Szegedi Kaáliba járunk, bár mi a DOKTORÚRHOZ (azt mondják teljesen mindegy, hogy kihez mész mert mindketten nagyon profik). Tegnaphoz egy hónappal ezelőtt volt az első konzultációs időpontunk (május 29-én), mi is megcsináltattunk minden vizsgálatot előre, az altatáshoz szükségeseket meg a lombik előtti héten.
Szóval, május 29-én megjelentünk, 4 sikertelen iszem után a doktor a lombikot ajánlotta. Június 2-án jött meg a mensim, 2. cn-on kellett vv-re és uh-ra menni, az eredmények jók lettek, úgyhogy azonnal elindították a ciklust, ott rögtön meg is kaptam az első szurimat. Nagyon csökkentett szurimennyiséget kaptam, 2 naponta volt vv és uh, aztán a punkción 3 petesejtet szívtak le amelyből 2 termékenyült meg (pont jó, mert nekem mindenképp csak 2-őt ültettek volna be), aztán június 16-án megvolt a transzver, aztán múlt szombaton voltam vv-en, ami erős 192-es hcg-m mutatott. Tehát tegnap volt 4 hete, hogy először megjelentem a szegedi Kaáliban a doktorúrnál és már pocakomban van/nak a baba/ák. Úgyhogy nem lehet,mondani, hogy vesztegetnék az idejüket,a doktornőről nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem, de a doktor nagyon profi, kedve, rengeteg a betege de mindig szakít rájuk időt. Pl amikor a transzver után nem éreztem jól magam írtam neki e-mailt (telefonon lehetetlen utolérni mert mindig a műtőben van), és egy órán belül már jött is a válasz, hogy nyugodjak meg, minden rendben.
Úgyhogy én csak jót tudok róluk mondani, a nővérek nagyon kedvesek, szerintem a doktornő is ugyanolyan profi.
Többiektől elnézést, csak szerettem volna megosztani a pozitív tapasztalataimat a szegedi Kaálibal kapcsolatban.
Mindenkinek jó egészséget és mielőbbi babásodát kívánok