Új privát üzeneted érkezett!

Nani,
remélem, már jól vagy! (A "tejelés" a méhen kívüli után volt?)
jöv héten nézetek végre IR-t (meg APC-t) is, de bromót idáig nem kaptam...Kíváncsi leszek, mizujs ezekkel...

tillidian

Till, a tejcsorgás nekem 1999-ben jelentkezett először. Rögtön abbahagytam a fogigátlót. De a tejcsorgás maradt. 2000-ben kezdtem szedni a bromót rá. Akkor a Szabolcs u-i endokrinológiára jártam, ott írták fel a bromót. 8x magasabb volt a prolaktinom, mint kellett volna. De nem vizsgálták tovább, hogy mitől ilyen magas, csak kaptam bromocriptint oszt jólvan,szedje. ( megjegyezték, ha majd gyermeket szeretnék,nehezebben fog sikerülni) Az évek alatt, először fél szemmel kezdtem, majd lett 1 szem, később másfél szem naponta. ( ha jól tudom napi 2 szem a maximum, aztán nincs tovább)
Tavaly derült ki ősszel ( magánúton- nem kaáli) az inzulinrezisztencia. Azóta javul minden. Majdnem tökéletes a hormonom. Talán ezért is sikerült - bár sikertelenül- megtermékenyülni . De legalább pozitív irányba vettem az irányt. Sok sok éve semmi nem történt, csak folyt a tejem, más minden oké volt, és nem találtak semmit.
Jól teszed, ha nézetsz terheléses vércukrot-inzulint. Ezt sztem alapból kéne minden nőnél kivizsgálni a meddőségi intézményekben.
nani72

Beu drága, ezt egyszerűen nem hiszem el! Nagyon sajnálom, ölelgetlek!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

sannah: csak hisztero volt, lapart még megúsztam. köszi, elhessegetted a barnát :wink:

till: menj el prolaktinellenőrzésre!

lois: sajnálom a vizsgát. de majd nyáron újra átnézed, és aztán simán levizsgázol belőle :wink: drukkolok+++++

leo: hajrá gonal!

beu: nagyon sajnálom. vérvételre nem fogsz elmenni?

rólam: pénteken megvolt a vérvétel, sok kémcső vértől lettem megszabadítva. majd egy hónap múlva kell telefonálnom, hogy kész-e az eredmény.

kati
katica30

Sziasztok,

Alle,
továbbra is szorítok!:)

Beu,
ölelés

Katica,
örülök, hogy túl vagy rajta nekem még egy hét

Leo,
+++++++++++++++++

Rólam: kiderült, hogy mi a hab a tortán az életünkben még a lombikhoz. Én eddig nem tudtam mi a vércsoportom, most a műtét miatt kiderült A RH negatív. Az orvos és az aneszteziológus nagyon örült mikor meglátták, azonnal hívták a vérellátót, hogy előre foglaljanak vért, biztos, ami biztos. De nem is ez a lénye, hanem, hogy a férjemnek B pozitív a vércsoportja. A pozitív mindig a domináns. Ennek következtében:

"sem az RH pozitív, sem pedig az RH negatív emberi szérum nem tartalmaz semmilyen RH ellenes antitestet. Viszont az RH negatív emberek RH-ellenes antitestet termelnek, mihelyt találkoznak RH pozitív vérrel. Vagyis, ha valaki soha nem találkozott RH pozitív vérrel és RH negatív, akkor az első ilyen vérrel történő találkozáskor még transzfúziós reakció nem lép fel, de szervezete elkezd RH ellenes antitestet termelni, és a legközelebbi találkozáskor már kicsapja a betolakodó RH pozitív vért. Ez a helyzet alakul ki akkor is, amikor RH negatív anyának RH pozitív magzata születik. Az első esetben baj még nem történik, de a második terhességnél az ellenanyag átjut a placentán (méhlepényen) keresztül a magzat RH pozitív véréhez, és kicsapja azt. Ez azonban megelőzhető azzal, hogy minden terhesnél előzetes vércsoport vizsgálatot végzünk. Ha RH negatív az anya, akkor a szülés után közvetlenül anti-D savót kell az anyának kapnia. Ez az ellenanyag mennyiség elegendő ahhoz, hogy az anyai vérpályába jutott RH pozitív vörösvérsejteket elpusztítsa, és az anyai szervezetet becsapva, abban ellenanyag termelés ne induljon meg. Így nyugodtan mehet neki a második baba kihordásának is."
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Bella :( :( Ez nem túl jó, de legalább tudjátok...Jövő hétfőn lesz a lapar, ugye?

Lois, :( :(

Beu, hátha ez csak ijesztgetés....

Fanni, ti még 3 in 1? Nem úgy volt, hogy Védával 27-én szültök? :wink: Az 5 nap az már tuti?
allegrobarbaro

Allegro :P
De, Véda és én is úgy terveztük, viszont aki dönt, az ott Csabi, nálunk pedig Márk és Milán :lol:
7 napunk van még, mert jövő szerdáig ha nem indul meg, akkor megindítják nekem programozott császárral... Sok szempontból jobb úgy... Most már arra hajtunk :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt!

Bella!Én is A Rh negatív vagyok :) -Tudok Neked vért adni :D
Nálunk is ugyanez van, de nem gáz első terhességnél, (közben is nézik nem alakult-e ki veszélyes mennyiségű ellenanyag a szervezetükben, amely veszélyeztetheti a magzatot) csak nem szabad elfelejteni szülés után, h. megkapjuk az injekciót és akkor nem lesz gond a kistesónál sem.

Beu! :? Szorítok!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu,
Jó tudni, hogy Téged tudlak akkor rángatni ezügyben! Köszi a felajánlást.:)
Vendég

Bella! :)

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Beuuu,
++++++++++++++++++++

Bella,
ó, hogy mindig van valami! :roll: Hogyhogy eddig nem tudtad a vércsoportodat? De mindegy is, most kiderült!
Párom szüleinél ugyanez volt a felállás, annak idején ezért nem engedett neki a doki 2. gyereket. Szerencsére ma már van megoldás, de egyelőre hajrá első baba! :wink: Most pedig drukk a laparhoz!

Én ma rendkívüli módon a Kaáliban kezdtem a napot, mert egy kicsit tréfás kedvében volt a szervezetem. :roll: Néztünk hormont, majd próbálok ma visszacsörögni az eredményért. (Ja, tuti, hogy terhesség nincs a dologban, mielőtt vki erre gondolna! :wink: )
Egy ciklusnyit csúszni a fog az aug. végi long kezdés, az már biztos.

Harcika drága, köszi a közvetítést ezúton is! :)
angel37

Angel,
Nem tudtam, mivel utoljára 3 éves korom előtt voltam kórházban, azóta, ha vért vettek nem volt vércsoport meghatározás.

Majd írd meg az eredményeket.
Vendég

Angel: várjuk az eredményt!

Bella: ennek én is utánanézek! Köszi! A laparhoz +++++++++++++++

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!

bella: drukk neked++++++ eddig a kaáliba nem kértek vércsoportot? :shock:

fanni: hajrá, és drukk+++++

beu: drukk+++++

angel: várjuk az eredményt!

mindjárt rakok táblát.

kati
katica30

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi. :wink:

Kép
Kép

kati
katica30

Angel :oops:

Lapar előtt nekem is volt vércsoport meghatározás, én ha jól emlékszem, B+ vagyok.

Snufi, nálatok mi és mikor lesz legközelebb?
allegrobarbaro

Bella,
nálunk is ez a "felállás": én B - (RH) neg, Apa AB (RH) +.
Manó az én véremet örökölte :wink: , így szülés után nem kaptam semmit. Azóta nem voltam terhes :roll: :cry: ...

Nálatok volt már terhesség? Ez az infó tehát - ha jól értelmezem - csak akkor fontos, egyébként nincs vele teendő...

Angel,
sebaj, legalább egyszerre leszünk a babáson topik-lalók!!! (Mi októberre "gyúrunk" :wink: )

tillidian

Till,
Nem ezt már az első gyereknél is figyelik szerintem, a szülés után meg pláne, mert akkor kell az ellenoltás, ha a gyerek vére más.
Vendég

Sziasztok!
Én épp most regisztraltam a babanetetn.
Férjemmel mi is belefogunk a lombikba, nagyon szeretnénk babocat...
Kaáliba jelentkezunk be, 2 het mulva megyunk is.
Erdekelne, hogy valaki tudja-e hogy mennyit kell varni,a konzultaciotol szamitva, az elso lombikra, ha minden vizsgalat megvan?
Mar ugy szeretnek "aldott allapotban" lenni...

koszonom szepen
amina09

Doktorbácsi hívott, és kicsit magas a prolaktinom :? - ha már úgyis erről volt szó itt a topicon mostanában! :wink: A többi hormon, TSH is oké.
Bromót kell szednem napi felet, aug. elején kontroll.
Nem borozhatok a nyaralás alatt :roll: :(

Tilli,
ezt hogy csináltátok? :) Úgy tudtam az RH+ dominál a nega felett! Akkor apa is egyik ágon negát örökölt, nem? Csak nála valóban dominált a +, és így jött ki a gyereknél az RH-!
angel37

amina: üdv köztünk. látom, te is szegedi vagy :wink: a szegedi kaáliba is jársz? kihez? szerintem, hogy mikor lehet kezdeni, ez kaálija válogatja. szegeden biztosan nem kell sokat várni. nekünk az első vizsgálattól 5 hónapra volt a lombik. de ha megvannak a viszgálatok, biztosan kevesebb idő. az tudom, hogy pesten hosszú várólista van. erről majd a pestre járó lányok nyilatkoznak, szerintem.

kati
katica30

Angel: :( Arra készülj fel, hogy a Bromonak igen kemény mellékhatásai lehetnek az elején. Nekem 3 hétig volt, szédülés, gyengeség, erőtlenség, hányinger. Persze nem mindenkire hat így, csak gondoltam szólok.

snufi

Snufi,
ja, tudom :?
Neked is felet kellett szedni?
Valahol azt olvastam, hogyha MgB6-ot is beveszek, akkor vmennyire kiüti a mellékhetásokat. Erről tudsz valamit? Vagy bárki brómos! :wink:

Amina,
üdv itt!
Katica majd ellát infóval, mert Szegeden kicsit más a helyzet, valóban gyorsabban sorra lehet kerülni. Az eredményben meg reménykedünk! :wink:
angel37

angel: :( igaza van snufinak, eleinte meg kell szokni a bromot. nálam elég gyorsan beállt tőle a prolaktinszintem a jó értékre.

kati
katica30

Koszonom a kedves fogadtatast,
mi a szegedibe (szeptemberre) es a pestibe(2 het mulva) is kertunk idopontot , de budapesti kaaliba szeretnenk menni... de meg nem eldontott ugy...
szoval akkor szegediben gyorsabban csinaljak meg.
pesten mennyit kellene varni ? (nalunk eleg "egyszeru" a helyzet, nincs sok variacio, csak ICSI johet szoba, ferjemmel van komoly gond).
tudom, hogy rossz, de olyan turelmetlen vagyok

:cry:
nem akarok meg eveket varni...

Ti kihez jartok amugy, pest + szeged is erdekelne...
amina09

Amina: ezen az oldalom, picit feljebb rakott egy kék táblát Kati, ott meg tudod nézni, ki kihez jár.

Angel: én egésszel kezdtem (de még az is lehet, hogy 2x1el :roll: ), ma már csak napi negyedet kell bevennem esténként.

snufi

angel: én napi fél szemmel kezdtem. egy hónap után már csak negyed szemet kellett szednem. aztán volt olyan időszak is amikor nem szedtem, akkor megint elromlott az érték, de két hét alatt napi egy szemmel beállította újra a doki. most csak negyed szem megy.
magne b6-ról ilyet nem tudok, dokim nem mondta nekem.

kati
katica30

Amina,
őszintén szólva nem tudom, hogy az elsőre a pestiben mennyit kell várni, mikor kezdtük 2006-ban, akkor még gyorsabban ment, nem volt várólista. Két lombik között kb 5-6 hónap a várakozás, lehet, hogy ennyi az első előtt is, az "újabb" elsőlombikosok biztos tudják!
angel37

Katica, Snufi,
köszi az infókat! :)

Igazából kb ennyire volt magas az értékem az első lombik előtt is, és a kontrollon kb 3 hét múlva mindenféle gyogyó nélkül határértéken belül volt, nem is szedtem rá semmit.
angel37

Sziasztok lányok!!!

Angel37!!! :D
Jó. hogy kiderült!!!Most már nem lehet gond... :wink:

Amina!!
Várakozási idő attól is függ, hogy melyik dokihoz fogsz járni!!!

Nagyon köszi a biztatást!!!!
Most jelenleg csak barnázok, de úgy gondolom, hogy progi szuri miatt nem jön meg rendesen ...Érthetetlen számomra, hogy miért keztem el vérezgetni az Et utáni 5. napon...Soha nem tud úgy eltelnia 12 nap, hogy ne történjen valami...

Fanni!! :D :D
Nagyon sokat gondolok rátok!!Kitartás még az ekövetkező napokhoz!!!
beu9

Angel :( Kitartás a bromóhoz.

Amina, üdv itt.

Beu, unalmas lenne, ha semmi nem történne.... :wink:

Fanni, bocs, neked nem reagáltam, de megértem a programozott császárt. Nehéz lehet már nagyon a pocakod. :oops:
allegrobarbaro

Bella,
persze! Azért is kérdeztem, hogy volt-e már terhességed, mert akkor -ha ól tudom- vetélés esetén is kell kapni "gammaglobulint"...(ha viszont még most lesz az első, akkor egyenlőre nincs teendőd - csak utólag :D

Angel,
Noháááát! Ezt a prolactin-bibit én néztem ki magamnak, irgumburgum!!! :) :) :)
Foggalmunk sincs, Manó hogy intézte ezt magának, a szülészeten is óriási szemeket meresztettek...(Apa totál pozitív!!! :D Anyós-Após szintúgy, talán a dédiknél variálódott valami... :roll: ) - akkor még örülünk is, hogy Manófül milyen "jó fej", gondol a tesókra is! :D - azóta is csak álmodozik róluk szegénykém... :roll:

Amina,
üdv itt, gyors babásodást Nektek!!!(Szegedről én bizti nem járnék fel Pestre :roll: ) :o

tillidian

Beu,

Túl unalmas lenne így az életünk!:) De az is lehet, hogy ....

Amina,
üdv itt

Angel,
:(
Remélem hamar rendbe teszi a dolgokat a bromo.
Vendég

Angel!Pfüh, remélem megúszod a mellékhatásokat...

Szia Amina! Melyik Dokihoz mész? (-ettől is függ, mikorra kapsz időpontot, de 5-6 hónap sajna biztos lesz a várakozás)

Beu!Azért az 5. nap még korai lenne a mensinek, nem?
Szorítok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

viktu

Amina, szia! Nekem most júniusban volt az első lombik, és novemberre kaptam időpontot a második beültire (Pest-Szmatona).

Fanni, drukkolok, hogy minden a terveiteknek megfelelően alakuljon! Puszi

Beu, még ne keseredj el! Még csak az 5. napnál tartasz. Nem jelent semmit a barnázás. Hanna is barnázott, sőt még most is vérezget néha, de Zsebi ott szuszog a pocijában. :lol:

Bella, drukk a laparhoz. Nem irigyellek, én is átestem rajta. :?

Leo, hajrá szurik! Csak ügyesen!

skrisz72

Sziasztok!

Bella! Látom, a többiek már elmondták az RH-s tudományokat, ez a hab már tényleg a lombik utánra vonatkozik :wink: Drukk a laparhoz, bár ezt még sokszor elmondjuk addig :)

Amina! Nekem Bp-en fél év (Kovács P.), barátnőm május végén jelentkezett be a szegedi Kaáliba (Krizsán drnő), július-augusztusra mondták a lombikot.

Beu! Ne add fel, nem Te lennél az első, aki vérezgetés-barnázgatás mellett is babás! Lehet, hogy a babák ennyire komolyan gondolták a befészkelődést :) Drukkk++++++++++

Angel! Prolaktin határértéken felüli része monnyon le :x Reméljük, jól viseled a bromót, fentebb említett barátnő szinténzenész, ő, amikor nagyon nem bírta, kapott másik gyogyót (nem tudom a nevét...) Állítólag tb támogatás okokból mindenképp a Bromóval kell kezdeni...

Fanni! Szuggerálom a csemetéknek, hogy kívül tágasabb... :lol: +++++++++

Leo, Neked sort protokoll lesz?

Nekem csütörtökön UH, ha minden OK, akkor indul a menet :)

Kép

Nagyon szepen koszonom a hasznos infokat mindenkinek! most mar nyugisabban tudok netezni, nem a munkahelyen vagyok :).
Hat mi is sokat vacillaltunk/vacillalunk, hogy szeged vagy pest.
De sajnos nem tul sok pozitiv dolgot hallottam a szegedi kaalirol...
viszont lehet h alaptalanul gondolom ezt, ugyhogy szivesen varom a pozitiv megerositeseket szegedre :)
Amugy szegeden a dnohoz kertem idopontot, pestre Dr. Krizsahoz szerettem volna, de o tulterhelt, igy Dr. Bernardhoz.

Meg nagyon uj nekunk ez a dolog, hogy termeszetes uton nem lehet babocank, kb 1,5 hete derult ki...lesokkolt minket .
igazabol meg most sem tudom felfogni, aztan nagy naivan azt hittem, hogy seperc s megcsinaljak a lombikot... :(
kis naiv...
ahogy szamolom evente kb 2 lombikra van lehetoseg...
:idea:

viszont sok erod ad, az hogy latom, hogy mennyien vannak hasonlo cipoben es hogy milyen pozitivan allnak hozza! remelem en is megbekelek, hiszen a baboca tudja mikor akar jonni...

na most alaposan kiontottem a lelkemet...de jol eset...

Mindenkinek azt kivanom , hogy minel hamarabb tapasztaljak meg az anyasag oromeit!
amina09

amina: én a szegedi kaáliba járok a doktornőhöz. csak jót tudok róla mondani. maximálisan megbízom benne, nagyon jó orvos. maga az intézetről is csak jót tudok mondani, a nővérek is mindig kedvesek és rendesek velem. én csak ajánlani tudom neked a szegedi kaálit.

kati
katica30

katica30: koszonom az informaciokat, alaposan at fogjuk gondolni, mert valoban egyszerubb lenne szeged,
pl nem kell majd masnaponta menni pestre, hogy figyeljek a tuszoket...
Te munka mellett csinalod a lombikot? ilynekor szabadsag vagy tappenz? en ezt semtudom meg hogy fogom megoldani...
latom nalatok is hasonlo a problema... Veled gondolom minden OK.
A ferjemnel nagyon rossz eredmeny volt, 1-1 allo sperma/latoter...
Nalatok sima IVF-Et, vagy ICSI volt?
amina09

Amina, üdv itt.

Angel, remélem, gyorsan rendeződik a prolaktinod. Velem eddig 2 doki szedette a Bromót, rosszul voltam tőle, most viszont nem tudom, a Kaáliban azt nézték-e, mert nem szedették.

((((((((((((((Bella))))))

Beu, a babák véresen komolyan gondolták a beágyazódást (remélem, nem haragszol, csak fel akarlak vidítani))), úgyhogy fel a fejjel és bízni, bízni, bízni!!!!!++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

amina: írtam privit.

kati
katica30

Sziasztok,

elnézést, hogy így ismeretlenül írok ide, de Aminához lenne egy-két pozitív gondolatom.

Amina,

mi is a Szegedi Kaáliba járunk, bár mi a DOKTORÚRHOZ (azt mondják teljesen mindegy, hogy kihez mész mert mindketten nagyon profik). Tegnaphoz egy hónappal ezelőtt volt az első konzultációs időpontunk (május 29-én), mi is megcsináltattunk minden vizsgálatot előre, az altatáshoz szükségeseket meg a lombik előtti héten.
Szóval, május 29-én megjelentünk, 4 sikertelen iszem után a doktor a lombikot ajánlotta. Június 2-án jött meg a mensim, 2. cn-on kellett vv-re és uh-ra menni, az eredmények jók lettek, úgyhogy azonnal elindították a ciklust, ott rögtön meg is kaptam az első szurimat. Nagyon csökkentett szurimennyiséget kaptam, 2 naponta volt vv és uh, aztán a punkción 3 petesejtet szívtak le amelyből 2 termékenyült meg (pont jó, mert nekem mindenképp csak 2-őt ültettek volna be), aztán június 16-án megvolt a transzver, aztán múlt szombaton voltam vv-en, ami erős 192-es hcg-m mutatott. Tehát tegnap volt 4 hete, hogy először megjelentem a szegedi Kaáliban a doktorúrnál és már pocakomban van/nak a baba/ák. Úgyhogy nem lehet,mondani, hogy vesztegetnék az idejüket,a doktornőről nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem, de a doktor nagyon profi, kedve, rengeteg a betege de mindig szakít rájuk időt. Pl amikor a transzver után nem éreztem jól magam írtam neki e-mailt (telefonon lehetetlen utolérni mert mindig a műtőben van), és egy órán belül már jött is a válasz, hogy nyugodjak meg, minden rendben.
Úgyhogy én csak jót tudok róluk mondani, a nővérek nagyon kedvesek, szerintem a doktornő is ugyanolyan profi.

Többiektől elnézést, csak szerettem volna megosztani a pozitív tapasztalataimat a szegedi Kaálibal kapcsolatban. :roll:

Mindenkinek jó egészséget és mielőbbi babásodát kívánok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Beu :?
A Te eseted számomra egy rejtély... nemcsak a mostani... drukkolok továbbra is...
És köszönjük!

Allegro :P
Köszi!
Nem akarok itt panaszkodni, de veszettül :roll:

Skrisz :P:P
Köszönöm.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Amina

a szegedi Kaáli szuper, kár volna Budapestre utaznatok.
A doki nagyon kedves, én midkét orvoshoz jártam a 4 lombik során.

Kép
zsuzsi73

Bella!

Én is Rh negatív vagyok! :wink: Semmit nem fog befolyásolni. A terhesség során 3szor fogják nézni az ellenanyagot, és ha van, akkor megkapod a szurit, de első terhességnél nem szokott gond lenni. Én a szülés másnapján megkaptam az anti D-t, mert Gréta Rh pozítiv lett, mint az apukája. Ezzel a szurival, a szülés során esetlegesen átkerülő pozitív faktorokat megkötötték és a 2. babánál elvileg nem lehet gond, és nem is lesz! :D

Szóval erre "csak" a terhesség során kell figyelni! :wink:

Amina! Üdv a fórumon, a lányok biztos sokat fognak Nektek segíteni! :D

Mennek a drukkok mindenkinek, tüszőnövelők, babaragacsok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
kisfóka

Lanyok, koszi a drukkokat en is szoritok mindenkinek, nem tudom, h milyen protokol lesz, azt hiszem, h long, nem is kerdeztem.

Amina - udv itt, remelem hamar a babas topikban talalod magad.
leo50

Amina,
remélem, a lányok meggyőztek: a Kaáli egy "márkanév", a név pedig kötelez!!! :D

Monic,
hatalmas gratula, ügyik vagytok!!! :D Hajrá babócák!!! (Tele lesz mindjárt a babavárós topic! - mi is megyünk!!! :wink: )

Leo,
hajrá stimu!!!

Beu,
lemaradtam, most mizu? (nagyonnagyon drukkolok!!!+++++)

Fannimami,
Ti aztán rekordot döntögettek!!! :lol: (minden nap nézlek, hogy szaporodtok-é már :lol: ) Kitartás!!!

Lányok,
a bromótól mindenki rosszul van?! (Mik a mellékhatások? És télleg nincs borocskázás??? :roll: :oops: :lol: )

tillidian

Mindenkinek nagyon szepen koszonom a valaszokat! (Monic80 nagyon orulok Nektek is, hogy ilyen jol sikerult!)
Aranyosak vagytok!
A beszamolok utan en mar hajlok a szegedi fele, meg a paromat kell meggyozni...
:lol:

huh, mennem kell, meg lekesem a buszt :)
sokat "okosodtam"

mindenkinek szep napot!
amina09

Lois,
a franc egye meg az a vizsgát :twisted: na majd a következő :wink: jó Pizsizést :P

Mo,
igen ott voltunk, szupi volt :wink: :)

Amina,
üdv itt és mielőbbi babásodást! :)

Beu,
nagyondrukk+++++++++++++++++

Leo,
hajrá szurik++++++++++++

Angel,
na, legalább kiderült vmi, hát nem túl jó hatásai vannak a gyógyinak de ha segítséget ad, mindent bele :)

Bella,
drukk jövő hét hétfőre a laparhoz :wink:

KépKép
tobi

Lányok ezt a videót nézzétek meg:

gyereket akarok! alatt (annyira szép)
http://avonzastorvenye.hu/mi_mozink.php

KépKép
tobi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X