Berni: remélem már jobban vagy. Ez nagyon ismerős volt, én részben hasonló tünetek miatt vagyok táppénzen...
Szopipárna: nem tom, mi lehet....most már csak arra tudok gondolni, hogy az lehet a késlekedés oka, hogy én egy bébipárnát és egy fürdetőt is rendeltem tőlük...
Passz....most írtam nekik emailt.
Ja, és ilyen mintájú az én párnám is, csak én mikrogyönggyel kértem!
Niki: csak azért írtam a 4Dgenesist, mert írtad, hogy a férjednek nem mindn időpont jó... Itt 10500 a 30 perces DVD (velünk a néni kb. 1 órát foglalkozott
) plusz mindenre kiterjedő lelet plusz 1 db nyomtatott kép, és plusz 1500 az összes kép CD-n (de ezt nem kötelező, ha vki nem kéri) és ha legközelebb megyünk és visszük ezt a CD-t, arra írja a további képeket és nem kell újra külön fizetni érte, szal a köv. alkalom csak 10500 lesz majd.
Ja, és ha iwiw-en bejelölöd őket, és hivatkozol az iwiw-re, mikor mész, adnak 10% kedvezményt!
Mannababoca: nem is tudtam, akkor gratulaaaaaaa a kukishoz!
Látom, nem csak nálunk kemény dió a név...
Táppénz: sokkal jobban vagyok, és így, hogy van ez a lakás adásvétel mizéria, még külön jó is....biztosan nem bírtam volna sokáig....
Szemeddel mi újság?
Méhszáj: nekem soha semmit nem mond a dokim....
Vagyis legutóbb nem mondott, csak megvizsgált. Gondolom szólt volna, ha bajt érez...
De tök jó, hogy így leírtad Zöldi, mert ha mégis szembe kerülök egy ilyen infóval, nem nézek majd úgy, mint a sült hal...
Sarmon: éééén most oooolyan iriiiiigy vagyooook a házacskátokra!
Tegnap néztünk egy kis házikót, a szívem szakadt meg....minden vágyunk egy kertes ház, csak hát Bp.-en....mission impossible....
A férjed meg egy igazi gentleman, így kell ezt!
Csak nem ő az a dalia ott a második képen?
És szép a pocód! Majd én is hozom az enyémet, már csak órák kérdése...
Mágnes: sajna nekem nincs kapacitásom túl sok kaja tárolására.
Na, de talán majd az új fészekben!
Ejj, ez a Zsebike, napról-napra édesebb!