Új privát üzeneted érkezett!

Niki! Akkor te biztos jó vékony vagy, hogy már érzed a rugdosást. Coca irigy!

Bébic! Lehet eattól, meg attól is, hogy máshogy fekszel az ágyban., máshogy állsz...
Én max egy spenótot vagyok hajlandó összedobni, meg főzök cseresznyét, meggyet, dinnyét, barackot. Ááánnyííí.

Kép
zölddisznó

Bébic!
Hol készül a párnácskád? Nemsokára már biztos te is birtokodba veszed! :lol: :lol:

A pulzusom/szívem nekem is bohóckodik néha. Van, hogy 90 felé is megy! De csak úgy, nem is csinálok semmi extrát pl nézem a tv-t! :roll:

Zöldi!
Na legalább tudom mitöl van! :? :? Nekem van egy pont a hátamon (a lapockám alatt), és ott fáj rendszeresen. :evil:
susy75

Az AFP eredmény szinte mindenhol legalább 2 hét.. Engem ez az eredmény már nem is fog annyira izgatni, így, hogy voltam genetikain.. :) Ott mondta is a csaj, hogy téves eredményt mutathat, pláne, hogy a pontos kort sem tudjuk behatárolni..:)

Nekem a se**csontom fáj, ha megpihenek, alig bírok felkelni.....

Hehe, én hétvégén megfőzök 3 félét, így a héten nem kell főznöm. Ilyenkor tudok főzni, Apa segít, hétköznap pedig jöhet a pihi, Anna után szaladgálás.. :) Ma meg holnap paradicsomos húsgombi van, szerda doki, csüt, péntek rakott krupmpli.

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok.

Bébic...: kőszike a tippet a vonalzoval kapcsolatban beillesztettem..remélem sikerűlt..:Da kislányom 4 éves volt januárban..igazi nagylány.probáltam volna feltenni képet de nem engedi mett valami baj van a mérettel..

Zőldi....: bocs a hosszu őő ket de a rővid nem műkődik.nem vagyok vékony,sőt elég husi vagyok..73 kg rol kezdtem most vagyok 74,5...:Daz első terhességemhez képest nagyon jol állok...akkor az első 3 honapban hiztam 5 kg-t. :P ...asszem csak tudom mit kell éreznem ...:Dszerencsés vagyok pedig eddig én aggodtam hogy miért nem érzem még...:D:DÉs ne legyél irigy..lehet hogy már rég érzed csak nem tudod hova tenni...és majd utolag jőssz rá hogy ő volt.:D

ÉS ma hála kislányom jelenlétének a doki a ő kedvéért meg uh-zott...ahhoz képest hogy már tul vagyok egy terhességen el állt a szavam amikor a doki kőzőlte hogy nagyon nagy a baba és kezdjek felkészűlni mert le fog rugni az ágyrol:d...és ahogy a lábait mozgatta..azt hittem menten elbőgőm magam..nagyon jo volt..a kislányom meg teljesen bűszke magára hogy ez miatta tőrtént:D:D :o
Ma beszeretnék jelentkezni 4d-s uh-ra...párom sajnos sokat melozik és a délelőtti uh nem jo időpont neki..ezért szeretnénk elmenni és már jo lenne tudni hogy kukis lesz vagy cunis..most már lehet látni 4 d-n nem???
most már jo lenne tudni hogy szolitsam..még sem maradhat decemberig babo....még a végén megsértődik:D

jővőhéten hétfőn megyek afp-re..remélem jo lesz mert a lányommal
nagyon tré lett és magzatviz mintavétel volt..most kicsit parázok..:Snah jo mennem kell..majd még bekukkolok,,:D

Kép

Kép
nikianya21

Pfff, sikasika kéééész :lol: ....és én is kéééész.... :? De így már sokkal jobb, már kezdtem szégyellni magam, hogy itthon vagyok, oszt megesz a kosz... :x

Zöldi: tényleg lehet egy éppen olyan mozdulattól, csak az volt a furi, hogy mindig a bal rendetlenkedik.

Én szeretek főzni (csak az a baj, hogy nem tudok sokfélét, de most majd belehúzok a tanulásba :D ), és az uramtól engedélyt kaptam, hogy kísérletezzek új receptekkel ő meg vállalja, hogy megeszi....még nem tudja, mi vár rá, hihihi.... :twisted:

Susy: itt készül: www.szopiparna.hu :lol:

Mágnes: és hol tudod tárolni addig, amíg fogyasztásra kerül a hami? Mert nekem sajna helyem sincs. :(

Niki: nincs mit, és sikerült is! :lol:
Akkor a lánykád már tényleg nagylány!
Ha a férjednek a hétvége jobb, menjetek a 4D Genesisbe 4D uhura(www.4dgenesis.hu), ők vannak szombat és vasárnap is. Olvass vissza pár oldalt, ott áradozom :oops: , mi most voltunk szombaton. :lol:
bébic

Sziasztok Csajok!

Na, tíz perce a frász jött rám... Pont Babanetet olvastam, mikor is hirtelen azt éreztem, hogy a szívem kalapál, mint őrült!!! Elkeztem mérni és 107 volt a pulzusom, anélkül, hogy bármi megerőltetőt csináltam volna. Aztán kezdett kiverni a hideg veríték és éreztem, hogy lehet, hogy elájulok. Na, elrohantam wc-re, kiadtam magamból egy kis barnamacit. Most már kicsit jobb, de a pulzusom még mindig az egekben... Fordult már elő valakivel ilyen? Még jó, hogy itthon, ülve ért utól... Mit kell ilyenkor csinálni???

Kép
Kép
lbernuska

nah jo akkor majd megnézem azt is..de anyumékhoz kőzel, van a kleopátra házban ultrahang és felakarom hivni hogy ők mennyiért csinálnak...mert akkor a lánykámat addig rájuk bizom.szeretném ha párom a babára figyelne és nem arra hogy a lánykánk rosszalkodik..
:D
szerencsére nem esz a penész mert ma látta a tesot igy már nincs bűntudatom..::D
ott neg ugyis kapunk felvételt..:D

Kép

Kép
nikianya21

ibernuska:
hát még velem ilyen nem fordult elő--lehet hogy csak a gyomrod szemétkedett velem.szédűlés is csak járás kőzben jőtt rám...
:Dpassz ,,ha mész dokihoz mondd el neki..de szerintem a barnamaci a
ludas:D

Kép

Kép
nikianya21

Berni! Nekem is volt ilyen. Teendő: ha teheted lefekszel. Ez általában azért van, mert a 2. harmadban alacsonyabb lesz a vérnyomás, és ha hirtelen leesik, ahhoz, hogy megfelelő vérmennyiség jusson el a szervekhez, gyorsabban kell pumpálnia a szívnek = szívdobogás. Mély levegők és nyugi. A rosszullét pár perc múlva elmúlik, a szívdobogás lassabban.

Niki! Kleopátrában 13000 CD-vel együtt, lelettel. Szerintem 18. hét utánra jelentkezz, mert akkor megvan a genetikai is egyből!
Dokonéni nagyon aranyos, megnézi a lábaközét alaposan. És fontos, hogy nem szonográfus, hanem C kategóriás UH-s doki.

Kép
zölddisznó

Nikianya!
Erőteljesen úgy tűnik, hogy valóban az emésztésem babrált ki velem. Most akkora a hasam, mint egy lufi, felpuffadtam rendesen... Amúgy is észrevettem, hogy bár gyakran vagyok éhes, nem bírok annyit enni, mint régen. Lehet, hogy most is túlettem magam.

Bébic!
Az én szopipárnám pénteken elkészült, ma du megyek érte. Pedig én szerintem utánad rendeltem náluk...

Zölddi, Mágnes, Bébic!
Én szeretek és tudok is (mások elmondása szerint finoman) főzni. Hétköznap nálunk menüs kaja van, hol itt, hol ott, épp amerre járunk és hétvégén szoktam főzni, akkor van rá idő is, nem kell kapkodni. Sütni viszont nem szoktam. Az nálunk anyu feladata. Bár apósomtól megkaptam, ha lesz gyerek, sütnöm is kell. :-D Persze, hogy olyan lufifejű legyen, mint a szülei. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Zölddi!
Köszi a jó tanácsot!!! Alkalmazom!!! Utoljára akkor éreztem magam ilyen szarul, amikor még évekkel ezelőtt intezíven fogyókúráztam és egyszer majdnem leájultam a hőségben a buszról. De igaziból még sosem ájultam el.

Kép
Kép
lbernuska

Zölddi!
Azt hiszem te írtad fentebb, hogy az AFP eredménye csak a 18. heti UH-val együtt érvényes. Nekem a doki nem mondta külön, hogy hívjam a héten AFP eredmény ügyében, csak annyit, hogy mire megyek UH-ra már az is meglesz. Érdemes előbb érdeklődni és aztán esetleg parázni az UH-ig a rossz eredmény miatt, vagy várjam meg az UH-t és akkor ott egyben megtudok mindent? Azért lennék kíváncsi az AFP-re előbb, mert ha rossz az érték, akkor mindenképp elmennék fizetős kivizsgálásra. Annak meg van valamilyen korhatára, ugye?

Kép
Kép
lbernuska

zőldi:az a baj hogy a párom sem birja ki addig...nem baj majd elmegyek az afp-lelettel utána a mávba...az kb..4 hét mulva lesz..:D.
de amugy a párom is bent lehet ugye?szoval ezek család centrikusak...
és amikor meg kapjuk a dvd-felvételt akkor hogy néz ki..mozgo képes?vagy csak sima képek vannak rola?

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok!

Na, beszéltem a Bolgárkerekesekkel az integrált teszttel kapcsolatban, szerencsére pont bement ma a dokim, aki intézkedett és újra kiküldik az eredményeket a jó súllyal és újraszámolják. Kiváncsi vagyok, mi jön ki - remélem, nem még rosszabb...

Berni, nekem is szokott lenni ilyesmi rosszullét, erős szívdobogás viszonylag gyakran, de 2-3x volt ilyen szédülés is, hogy le is kellett feküdjek, de ez inkább korábban volt nálam. Most legutóbb akkor jártam így, mikor terheléses cukrot csináltattam (mert egy gyógyszer miatt javasolták, hogy csináltassam meg korábban is, mint a protokoll szerint kéne), kb 1 órával a lötyi megivása után, teljesen ugyanezeket a tüneteket prudukáltam, amiket leírtál.
De pl azt is megfigyeltem, hogy időnként reggel, amolyan előreggeliként benyomok egy jó adag csokis pehelyt tejjel, ilyenkor menetrendszerű utána az erős szívdobogás.( Persze, mióta rájöttem az összefüggésre, visszafogom az adagokat)
Szóval ez tuti összefüggésben van a cukorfelszívódással/anyagcserével - vagy ilyesmi :roll: Nem értek hozzá, de ezt tapasztaltam.

Kép
trombibébi

Berni! 18-20-ig javasolják a genetikai UH-t. ha gondolod, kérdezd meg előtte az AFP-t, ha az megnyugtat.

Nikianyu! A Kárpát u-ban bárki bemehet az UH-ra, láttam én már 6 tagú családot kitúdulni örömkönnyek közepette :lol: A DVD kb 15-20 perces, és mozgó. Néha 2D-s (mérni csak azon lehet) , néha 3, néha 4D. És bármit kérdezhetsz közben, nagyon édes a néni.

Trombi! Szorítok nagyon a jó eredményedért!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lyányok!

Bébic: gratula a kukihoz, nekem is az lesz...:) és persze még én sem tudok nevet... :D egyelőre Bélázom... :D

Zöldi, te melózol még? És Bébic hogy bírod az otthonlétet?

Szerdára lesz meg az integrált-kombinált full eredmény....aztán pénteken UH. Megmondom őszintén nagyon nem szeretem, hogy ennyit szurkálnak és bazurálnak minket. :)

Jaj és képzeljétek szombaton egy próbafülkében, egyszercsak elkezd valaki kapirgálni belülről, úgy csikizett, és azóta is csinálja néha... :D :D :D

Kép
mannababoca

Manna! Én beültetés óta táppénzen vagyok :lol:
De jó, hogy már te is érzed a mozgást!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,voltam dokinál,hüvelykúpot írt fel:Candibene-ratiopharm.6 db-os,esténként kell feltenni,de én mihelyst haza értem,helyeztem fel egyet,mert már majd megőrjített ez a nyavaja egész hétvégén!A szivárgást egy tisztasági betéttel megoldottam,meg itt üldögélek egész dután.Meg hogy nem lehetett papival egész hétvégén összebújni... :wink: Most vizsgált meg nődoki először mióta terhes vagyok.A méh a köldök felett van már,a méhszájam 3100,aminek ugye még 3000nek kellene lennie,tehát többet kellene pihennem,visszább kellene venni a tempóból.Na én most pocifotót is rakok fel meg hogy hogy áll az építkezésünk. Kép

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

A pocifotót később,mert épp lemerült a f.gép aksija.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! 3100-as méhnykkal már te csak ne nagyon akarj papizni!
Tenyésztés nélkül írta fel ezt a gyogyeszt?
[quote]A írta: méh a köldök felett van már,
...szerintem csa a méh felső része ér a köldök fölé, az egész az nem lehet!
Aksitöltés! Egykettő!
Házatok alakul. Mikorra van tervben a beköltözés?

Kép
zölddisznó

Zöldi,igen vizsgálat után írta fel írta fela doki ezt a gyógyit.Igen-igen a méhem teteje ér odáig csak azt kihagytam.De látszik is különben hogy marhára fennt van a pocakom.
Ebben a házban jelenleg is bennt lakunk csak az első részében,a hátsóban ha minden igaz október fele,mehetnek a gyerekek,mert ott többek között lesz két gyerekszoba.

A pocifotóm nem lett a legjobb,gyorsan kellett a hülye aksi miatt. Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

És mit mondott a méhszájadra a doki?

Kép
zölddisznó

Trombibébi!
Ez a rosszullét már tuti, hogy nekem is összefüggésben van az emésztésemmel. Sajnos az epém nem működik rendesen, és terhesség előtt is produkált érdekes rosszulléteket... :-( Most már egészen jól vagyok, leszámítva azt, hogy egész délután majd leragadtak a szemeim. Drukkolok, hogy az újraszámolt eredményed jó legyen!

Zölddi!
Lesz ami lesz, én szerdán rákérdezek az AFP-re...

Mannababóca!
Irigy vagyok a kaparászásért!!! Bár tegnap délután a fotelban ülve én is éreztem valamit. Mintha valaki háromszor megböködte volna az ujjacskájával a hasamat belülről. Megmutattam apának, hogy kb. mit éreztem, azt mondta nagyon aranyos! :-D Persze simán lehet, hogy ez még nem a baba volt! Foggalmam sincs, mit kéne érezni... :-D

Sarmon!
Nekem alapból is van némi folyásom amióta terhes vagyok. A dokim azt mondta, hogy ez természetes. Mióta terhes vagyok, tisztasági betéttel rohangászom. Mit jelent az, hogy a méhszáj 3000 v. 3100??? Nekem a dokim sosem mond ilyet, csak hogy zárt és punktum. Szépen alakul a házatok! És a pocid is. :-D

Éééééssss...
Ma felmarkoltam a szopipárnám. Tönkölyös és olyan illata van, mint egy rétnek kaszálás után. :-D Ja és jó nehéz!

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Bébic:
Simán hűtőbe teszem, ami pedig olyan, azt lefagyasztom. Szülés előtt is ezt tervezem, lefőzök több félét, lefagyasztom, hogy mindig legyen vésztartalék, amikor már nem lesz segítségem, tuti egy ideig nem lesz időm főzni.

Sarmon:
Nem irigyellek az építkezés miatt, de ,ha készen lesz, hamar el lehet felejteni a sok bosszúságot, ami vele jár :)
Pocak már szépen látszik, majd én i megerőszakolom apát, hogy kapjon már le.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

A méhszáj és a méhnyak állapotát jelzi:
3000 = méhnyak 3 ujjnyi, külső, középső, belső méhszáj 0 ujjnyi (vagyis zárt)
3100 = méhnyak 3 ujjnyi, külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva...

Akkor van gáz, ha már a belső is elkezd kinyílni, vagy nagyon megrövidül a méhnyak. Pl. 2111 már nem az igazi ebben a korban.

Kép
zölddisznó

mikor zárt a méhszáj akkor C:3000.A 3100 már azt hiszem egy centire vagy újjnyira(de ez nem biztos)nyitva van.Az előző két kiskönyvemben utána néztem fiamnál a 24 héten lett 3100 a lányomnál a 28dik héten.Tehát semmiképp sem jó hogy ilyen hamar kinyílt.De jelentem visszavettem a tempóból.

A doki nem nagyon szólt semmihez semmit mert az Sztk -ban voltam,és ott olyan futószalag szerűen mennek a dolgok.És a dokibácsik nem épp a legkedvesebb fajtáját fogtam ki.De muszály volt sűrgősen mennem,nem akartam várni ezzel a fertőzéssel,nehogy feljebb szálljon.Csak annyit kérdezett a doki miközben vizsgált,hogy hányadik terhesség ez.Gondolom a császár hegét látván,vagy nem tudom...

Ibernuska tök jó a párna,már én is nézegettem az oldalukat,én Apával úgy beszéltem meg(vagyis én mondtam neki ő meg bólogatott)hogy egy egész ágyneműgarnitúrát fogunk onnan rendelni,és akkor minden szép egyforma lesz.És még postai utánvétellel is jóval olcsóbb,mint bababoltban.
Ma én is egész nap olyan álmos vagyok!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

na tudtam hogy Zöldi jelentkezik majd a pontos meghatározással!!! :lol: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zölddiben mindig bízhatunk! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Bernuska!
Klassz a párnád! Milyen hosszú?
susy75

Sziasztok.

Hát velem szerintem gond van. napi szinten csak kb 3x megyek pipilni és kb másfél litert iszok meg egy nap de nagyon vizesedik a lábfejem. Holnap megyek dokihoz és rákérdezek. Hízni semmit nem híztam éppen ellenkezőleg idáig csak fogytam.

harivera
Budapest XXI. kerület

hujjuj Vera remélem nem lesz semmi baj!!!Úgylátszik mindíg vannak mindenkinél olyan dolgok amik sajna nem hagyják hogy nyugodtan élvezhessük a babavárás mindennapjait.

Hiába mondja mindenki hogy ne idegeskedjünk,én is a mai nappal annyira elkeseredtem,hogy le kell állnom az eddig folytatott aktivitásommal.De persze igyekszem mindent megtenni azért hogy ne kelljen korábban szülnöm,meg hogy egészséges kisbabám szülessen.A férjem ma kijelentette hogy hétvégére(amikor is megint jönnek 6an dolgozni a házon)veszünk az Auchanban grillcsirkéket,meg műanyag tányérokat poharakat!Csinálok valami köretet meg salit mellé aztán szevasz.A tányérokat meg kidobáljuk ebéd után :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Coca pirul. Ilyen: :oops:

Vera! A másfél liter ilyen időben lófütyi! Ha nem iszik eleget az ember, akkor a szervezete benntartja a vizet. Ezért vizesedhetsz.
Az, hogy nem híztál, nem gáz, hiszen írtad, hogy nem vagy anorexiás, és nekünk dagi malacoknak kb félidőig nem is kéne semmit hízni, az lenne az ideális.
No para, doki holnap meg fog nyugtatni!

Sarmi! Férjedet pusszantom! Ez a beszéd!

Kép
zölddisznó

Na még pár képpel bombáznék, íme Zsebihal: :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214857782.3077.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214857829.1758.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok

Mágnes: nagyon szuperek a képek..és hogy látszik a kezecskéje ahogy a szájánál van,,:Dcumizza? mert ugy néz ki. áááá..el vagyok ájulva..

Most a 2. babámnál dőbbentem rá hogy mekkora csoda egy ilyen babát kihordani..amikor a kislányommal voltam várandos nagyon fiatal voltam..17 éves..korán jőtt,de vállaltam és egy 4,5 éves hercegnőm van,.apa meg annyira belejőtt a kislányozásba :lol: hogy a lány neveket lefoglalta...nah de biztositék ként fiu nevet is kitalált...és egy szavam sem lehet mert cseppemnek én választottam a nevet.:D...
ugyhogy remélem 4d után már nevén szolithatom a pocaklakot..:D
anyosom lányt josol nekem,de szerintem csak azért mert 9 gyereket szűlt és abbol 8 fiu:D:D..imádom...mert megszűlte nekem a párocskám:D....szegénykém tul esett most egy nagy műtéten..levágták a lábait..tegnap sirtunk is egyűtt mert amikor betolták a műtőbe elkőszőnt a hasamtol..én meg mondtam neki hogy ez nem volt tul jo mert szőrnyen ideges és mérges voltam hisz elveszithettem volna..na mind1..tul vagyunk rajta..

szopipárnát kaptam én is és nagyon szuper már most..kb 1,60 hosszu,őssze lehet cipzárolni,és olyan jot lehet rajta aludni..az a kukacpárnám:D :) na lassan megyek..lánykámmal ma csaj napot tartunk...fagyizunk,egyűtt fűrdűnk,játszo,vásárlás a kishőlgynek és űvőltetjűk a zenét és vele egyűtt rázom hab testemet:D:Dna millio pusza mindenkinek:D

Kép

Kép
nikianya21

Helló.

Tegnap voltunk az esedékes terhesgondozáson. Semmi különös nincs, baba jól van, én is.
Combcsont: 13 mm, BDP: 29 mm (erre nem tuti h jól emlékszem), has kerülete: 82 mm. Sőt még külön kérésre a CRL-t is megmérte:) ami 89 mm azaz 9 centi. Most még utoljára kaptunk róla teljes alakos képet. :D Majd felrakom.
Egyelőre kisfiúra utaló jeleket nem látott, de azt mondta, hogy ez még nem jelent semmit, meg nem is rakja úgy a lábacskáit a pici. Apa örülne a kislánynak. :D Én meg annak ha egészséges. Utána meg jó lenne ha lenne vmi a lába közt, de ha mégsem az sem baj. :)

mágnes: Cuki a baba!! Zsebike! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy!
A párnám elméletileg 140x40 cm-es. Nem mértem le, lehet csak azért tűnik hatalmasnak, mert tönköllyel van kitömve. Ma már párnával aludtam. Meg persze Apával, bár először megkérdezte, hogy átmenjen-e a másik szobába aludni, amikor meglátta, hogy mekkora helyet foglal el a párna az ágyból. :-D

Sarmon!
Igen, igen! Tessék visszavenni a tempóból!!! És no para! Hétvégén nálunk is Tecsós grillcsirke volt az ebéd. Kijelentettem, hogy nekem semmi kedvem hőségben főzni. Apa kicsit sem tiltakozott, sőt! Én is csináltam mellé salit, aztán kész. Ilyen melegben jobban is esett, mint valami nehéz főtt kaja.

Mágnes!
Tök jók a képek!!! :-D

Nikianya!
Anyósodnak gyors felépülést! Már amennyire egy ilyen műtét után lehet! Tök jó, hogy ennyire szereted őt!

Kép
Kép
lbernuska

Berni: remélem már jobban vagy. Ez nagyon ismerős volt, én részben hasonló tünetek miatt vagyok táppénzen... :?
Szopipárna: nem tom, mi lehet....most már csak arra tudok gondolni, hogy az lehet a késlekedés oka, hogy én egy bébipárnát és egy fürdetőt is rendeltem tőlük... :roll: Passz....most írtam nekik emailt.
Ja, és ilyen mintájú az én párnám is, csak én mikrogyönggyel kértem! :lol:

Niki: csak azért írtam a 4Dgenesist, mert írtad, hogy a férjednek nem mindn időpont jó... Itt 10500 a 30 perces DVD (velünk a néni kb. 1 órát foglalkozott :lol:) plusz mindenre kiterjedő lelet plusz 1 db nyomtatott kép, és plusz 1500 az összes kép CD-n (de ezt nem kötelező, ha vki nem kéri) és ha legközelebb megyünk és visszük ezt a CD-t, arra írja a további képeket és nem kell újra külön fizetni érte, szal a köv. alkalom csak 10500 lesz majd. :lol:
Ja, és ha iwiw-en bejelölöd őket, és hivatkozol az iwiw-re, mikor mész, adnak 10% kedvezményt! :lol:

Mannababoca: nem is tudtam, akkor gratulaaaaaaa a kukishoz! :lol: :lol: :lol: Látom, nem csak nálunk kemény dió a név... :shock:
Táppénz: sokkal jobban vagyok, és így, hogy van ez a lakás adásvétel mizéria, még külön jó is....biztosan nem bírtam volna sokáig....
Szemeddel mi újság?

Méhszáj: nekem soha semmit nem mond a dokim.... :cry: Vagyis legutóbb nem mondott, csak megvizsgált. Gondolom szólt volna, ha bajt érez...
De tök jó, hogy így leírtad Zöldi, mert ha mégis szembe kerülök egy ilyen infóval, nem nézek majd úgy, mint a sült hal... :P

Sarmon: éééén most oooolyan iriiiiigy vagyooook a házacskátokra!
Tegnap néztünk egy kis házikót, a szívem szakadt meg....minden vágyunk egy kertes ház, csak hát Bp.-en....mission impossible....
A férjed meg egy igazi gentleman, így kell ezt! :lol: Csak nem ő az a dalia ott a második képen? :)
És szép a pocód! Majd én is hozom az enyémet, már csak órák kérdése...

Mágnes: sajna nekem nincs kapacitásom túl sok kaja tárolására. :( Na, de talán majd az új fészekben! :D
Ejj, ez a Zsebike, napról-napra édesebb! :)
bébic

Ja, mocorgás, még nem is meséltem: asszem már sejtem, mit kell érezni, segített a kis drága. :lol:
Történt ugyanis, hogy mikor voltunk 4D-n szombaton, olyan félidőnél mondta a néni, hogy tartsunk pici szünetet, mert a méhnek nem tesz jót a túl sok "stimulálálás" (nemtom jobban megfogalmazni) amit az UH fej ide-oda mozgatása okoz. Mondta, hogy üljek fel nyugodtan. Egyszer csak éreztem vmi furát a hasam közepén, kb. ott, ahol az UH fejjel kóricált mindig a néni. Mondom a férjemnek, hogy éreztem vmit, ez tuti, mintha belülről vki többször is megpöckölte, vagy megbökdöste volna a hasfalam (ezt se tudom jobban körülírni... :oops: )
Na, visszajön a néni, UH fej fel a pocira, és mit látunk: teljesen megfordult a kis tökös! :lol:
Úgyhogy őt éreztem én biza, valszeg ahogy a méhem falának segítségével átfordult! :lol: :lol:
Aztán jött az ujjszopi:

Kép .

később meg a lábfelpakolás, merthogy csak kényelmesen ám! :lol:

Kép .

Szóval, produkcijjjó az volt rendesen! :lol: :lol: :lol: :lol:
bébic

Aida: Gratula szép méretekhez! :)
Ez volt a tarkóredős UH? Vagy az már volt?
Kakimanó azóta nem rendetlenkedett?

Egy kérdés: hülye ötlet lenne, ha a táblázatba beleszúrnánk vhova, vhogy (tudom, hogy már így is sűrű...) a babók nemét? :oops:
Mert akkor azt is jobban nyomon lehetne követni...
bébic

Niki:
Bizony az ujját szopta, tiszta nővére :) Doki bácsi szerint festett.

Anyósodat sajnálom nagyon, az viszont nagyon jó, hogy ennyire szeretitek egymást! Ritka az ilyen! Az unokák majd biztosan kárpótolni fogják..

Bébic:
Nagyon édes tökitek van :) Ő is ujjszopis :wink:
Jó, hogy írtad a Genesis-t, meg a kedvezményt, majd mi is oda akarunk menni, eddig mindenki meg volt elégede velük.

Na megyek, leviszem a csajszit, futtatom egyet :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

bébic:
a másik topicban csináltam anno táblát, úgy oldottuk meg, hogy beszíneztük rózsaszínre, ill. kékre, mikor kiderült a baba neme :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: szerintem csak azért produkálta magát most ennyire, mert korábban még mocorogni sem volt hajlandó az UH-kon, gondolta, nah, most hadd olvadozzanak az ősök... :P :P
Én is csak jót olvastam a genesisről, igaz, már az után, hogy mi voltunk ott, mi blindre mentünk, de egyáltalán nem bántuk meg, csak jókat tudok mondani róluk. Sajna az iwiw-es tippet utólag tudtam meg, de sebaj, majd legközelebb! :)

Ez a színezős ötlet jó, reméljük Aida tudja kivitelezni majd, és akkor tényleg nem kell plusz hely.
bébic

Mágnes, Bébic! Gratula az ujjszopisokhoz! Nagyon drágák!

És Bébic, tök jó, hogy már te is érezted a babót! Nálam még semmi :(

Kép
trombibébi

Trombi: kitartás, és lehet, hogy már érezted is, csak nem gondoltad, hogy az az!
Még én is csak akkor érzem, ha van a pocakomon vmi (többnyire én magam vagyok rajta, mert olykor elfeledkezem magamról és a féloldalas fekvésből pocakra gurulok... :P és hát nem igazán teccik nekijjje :P ), szombaton pl. a bugyim meg a papír, amivel körbepárnázott a nő, hogy ne kenjen össze a trutymóval.

De azóta naponta egyszer minimum bejelentkezik, főleg kajálásokkor... :lol: Naaagy haspók lesz ez a gyerek, én úgy érzem...
bébic

Sziasztok!

Mágnes, Bébic!
Szuperek a képek! :lol: :lol:
A mi kis mütyürünk meg végig aludt, nem volt mozogni kedve!! :cry: :cry:

Bernuska!
Csak azért kérdeztem mert rövidnek tünt. Az enyéhez képest rövidebb, ez 190 cm hosszú. Szerencsére nekünk jó nagy francia ágyunk van elfér benne. De mivel vízágyunk van rájöttem, hogy nemolyan egyszerü a helyzet ,mint szilárd ágyon. :roll: :roll: Még ki kell kisérleteznem. Èn egyenlöre csak a kanapén használom, de ott nagyon jó!! :wink: :wink:
susy75

Mágnes én nektek milyen nemű is a pocakzsebi???Már tényleg nem tudom követni én sem...Csak ezeken a szép képeken már biztos látszott mi van a lába között!

Bébic de egyik képen ott a párom.

Egyébként ilyenek vagyunk mi:

Kép

Ők pedig az utódok:

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi-doktornéni és a többiek!

Totál hányingerem van pár napja, pedig eddig ez nem volt....talán csak az első pár hétben....tippek??? :?

Igazából, most, hogy elkezdett kapirgálni, teljesen odavagyok és úgy elkezdtem félteni, mint egy lökött nyanyus... :shock:

Kép
mannababoca

bébic: Édi a "kis kukis"! :D Én már annyiszor lefogadtam hogy őt érzem, de mindenki hülyének néz. Pedig engem már bögdösött vmi odabentről. Főleg hason fekve szoktam érezni.
Nyaki redős UH már megvolt, még a 12+2, akkor raktam fel a saját kis 4D-s képemet.
Barnamaci azóta szerencsére rendszeres látogatóm, nincs vele gond (kopkopkop), Viszont rettentő sokat járok wc-re (nem barnamaci miatt hanem csak simán) éjjel kb. 3szor kelek fel. :( Pedig azt mondták a 2. trimeszter nem ilyen.

A táblázat színezkedősdi természetesen jó, úgy oldjuk meg. Nagyon szeretnék kékülni, amúgy sem a kedvenc színem a piros, sem a rózsaszín.. :( Én lehet nem vagyok tisztességes, de én nagyon kisfiúra vágyom, nem tudom milyen lesz ha azt mondják hogy kislány. Tudom, tudom.. Egészség. Ez természetes. hogy fontos. De annyira szeretnék kékülni abban a táblázatban. :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én kérdeztem doki bácsit, ogy lát -e valamit a lába között, de azt mondta, hogy ilyenkor annyira korai, hogy meg sem nézi, mert tévedhet... :cry:

Aida:
Én Annával fordítva voltam, csak kisfiút tudtam elképzelni.Ahogy kiderült, hogy kislány, én annyira berózsaszínesedtem, hogy még magamnak is rózsaszínű fogkefét vettem. Én, aki utálta a rózsaszínt :lol: Most pedig már annyira belejöttem a lányos Anyuka szerepbe, hogy egyáltalán nem bánnám, ha megint puncásunk lenne :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Nagyon aranyos a kis pocak! Lászlóné Molnár Ágnes? Hát az meg ki? Nem csak Hajdu K. és Bátorfi J. rendel ott? Nyaki redő rendben?

Nikianya! Gyors felépülést drága anyósodnak!
Kellemes csajnapot!

Aida! Jó hírek! Barnamacid hogy van?

Berni! Milyen volt az éjszaka pótapával? Én már régóta "műapának" hívom :lol:

Bébic! A bébipárna mire jó?
A méjszáj állapotát vezetni kell a kiskönyvben, ott megnézheted.
Nagggyon jók a képek!

Trombi! Még nálam sincs kaparászás. :cry:

Susy! Szopipárnával nem bírsz a vízágyon? :lol: Kérdezd meg apát, hogy bírt veled annak idején? :oops: :wink:

Sarmi! Annyira édesek a gyerekeitek!

Manna! A hányinger még 2. trimeszterben is néha-néha visszajön, de szerencsére hamar elmúlik, és általában nem olyan erős. És normális.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?