Sziasztok,
Köszönöm, hogy ennyien hiányoltatok! Egyszerűen nem jutok a végére a dolgaimnak, nemhogy jöjjek ide írni
Nagy a pörgés, pedig Dávid baba nagyon jó baba. Olyan igazi mintababa, minden kismama álma
Szóval:
Dávid
3900 g-mal született, most 5.590g 6 hetesen.
Eszik rengeteget, egy hetesen 170-eket szopott, most már nem mérem, de irgalmatlan mennyiségeket eszik, ennek megfelelően rengeteg a tejem. És nagyon jó, erős. Ma pl. 13.00-kor tettem le aludni, még mindig alszik...
Éjjel 5-6 órát végigalszik, majd szopi, majd még 3 óra. Este 11-től reggel 7-8-ig alszik így. Szopi után rögtön visszaalszik éjjel.
Nappal reggel 8-10-ig van fenn, majd 2x3 óra alvás, majd délután 4-5-től estig, 1-2 óra alvással közben. Nincs okom panaszra. Már lassan a 68-as ruhákat gyűrjük... No comment
Izompacsirta. Kis hurkás, de nem kövér.
Kicsit kötött a vállöve, így viszem tornáztatni meg masszíroztatni, meg én is itthon csinálom, de egyébként makk egészség.
Laura
Egy kis tünemény. Úgy viszonyul Dávidhoz, mintha a kisfia lenne
Simogatja, puszilgatja (szigorúan csak ott és akkor, amikor és ahol mi engedjük neki), mesél neki (szó szerint: leül mellé egy könvvel, és mesél neki
) - megzabálom őket!!!
Már igazi nagylány, rendesen beszél, mindent ért, olyan beszólásai vannak, hogy behalunk tőle. Pörög rengeteget, de most már nem hiszitizik. Bölcsöbe nem megy, mert sajnos az orrmandulája megnagyobbodott, így elég könnyen elkap mindent és lassú a gyógyulás, de most homeopátiával próbálkozom és halkan mondom, de úgy néz ki, javul a helyzet. Ősszel megy oviba.
Egy kis tündérke. Öltözködik, babákat dajkál, megy babakocsival vásárolni
És kb 1 hete nem pisil-kakil már pelusba, bugyi van rajta. Nagyon büszkék vagyunk rá, már csak alváshoz kell a pelus, de az is már majdnem száraz teljesen. Ő kéri a bugyit, ennek megfelelően büszke rá, hogy nem pisil be
Ő már igazi nagylány.
Kb 40 mondókát, dalt és verset tud, eszméletlen repertoárja van. Nagyon jószívű, illedelmes, mindent megköszön, tényleg egy kis mintagyerek.
Syry
Sajnálom, hogy megint - lett a teszt... Használtad az LH teszteket és ennek ellenére nem megy?
Évi
De szuper, akkor egyre közelebb leszünk egymáshoz! Szigetszentmiklós az már nekem is jobban megközelíthető helyszín lenne
Itt is gratula a babókhoz!
Norwell
Olyanok a gyerkőceid, mint két tojás... Hihetetlenül hasonlítanak!!!
Most ennyi vagyok, remélem, többet tudok majd jönni, de ígérni nem tudok semmit, még dolgozom itthonról, így két gyerek, napi házimunka, sokszor főzök is, vagy rendelünk kaját, munka... Megvagyunk
Puszi